Είναι όνειρο φοβίας και δημιουργείται ψυχική  αναστάτωση αν δούμε ότι χάνεται η αμφισβητείται η φήμη μας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων για μας.

Τα κουτσομπολιά στο όνειρο  μπορεί να είναι παραπλανητικά πολλές φορές, αλλά κάποιες φορές είναι αληθινά και χρειάζεται να τους δώσουμε την πρέπουσα σημασία, διότι είναι κάποια κρυφά μηνύματα  από το υποσυνείδητο. Όμως, δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ότι όσα ακούμε είναι αληθινά. Άρα, ενστικτωδώς θα κρίνουμε τι πρέπει να πιστέψουμε και τι όχι και να βγάλουμε συμπεράσματα. Κάθε κακή φήμη που μας προσθέτουν στο όνειρο είναι η ιδέα που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας ή πως μας βλέπουν οι άλλοι.

Το κουτσομπολιό μεταδίδεται από στόμα σε στόμα και καταλήγει σε σένα. Είναι το μέσον να μάθεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου που δεν γνώριζες μορφοποιημένα από το στόμα των άλλων, μέχρι η είδηση να φτάσει πάλι σε σένα.

Αυτόν που συκοφαντούμε στο όνειρο τον μισούμε θανάσιμα και θέλουμε το κακό του. Καλό είναι να μην το πράξουμε στην  πραγματικότητα.

Όμως, αν άλλοι μας κουτσομπολεύουν σημαίνει ότι θέλουμε να μάθουμε κάποια πράγματα μέσα από το όνειρο, αλλά στο όνειρο δυστυχώς δεν είναι σχεδόν ποτέ έγκυρη η πληροφόρηση.

Όνειρα δυσφήμισης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.