Είναι τα όνειρα που βλέπουμε προς τέρψη μας. Βλέπουμε μια παράσταση με τον αγαπημένο μας θίασο. Ακούμε ένα τραγούδι, με τον αγαπημένο μας τραγουδιστή, παίζουμε σε ένα τηλεπαιχνίδι,  τραγουδάμε, χορεύουμε. Όμως, αυτά ισχύουν όταν όλα αυτά υπάρχουν στη ζωή μας και μας διασκεδάζουν και στον ύπνο μας. Ο χορός δεν είναι πάντα όνειρο με κακή ερμηνεία, αυτό γίνεται αν χορεύουμε σε άσκοπα μέρη ή με το αγαπημένο μας πρόσωπο.  Τον τελευταίο καιρό το υποσυνείδητο έχει συνειδητοποιήσει την διασκέδαση, άρα  ούτε η συναυλία είναι πάντα αρνητική. Εξαρτάται από την πλοκή του ονείρου.  Όμως, αν εστιάσουμε την ματιά μας στην  ορχήστρα είναι κακό. Όταν αυτό γίνεται με τα άτομα που είναι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί, τραγουδιστές, το όνειρο διασκέδασης  ισχύει.  Εξαρτάται από τη θεματολογία του ονείρου. Είναι κάτι νέο που έμαθα.

Επίσης, βλέπουμε ότι πηγαίνουμε για καφέ με τον αγαπημένο μας ηθοποιό/ τραγουδιστή, ο καφές δεν έχει πάντα την κακή ερμηνεία που του αποδίδεται. Εξαρτάται από τη θεματολογία του ονείρου. Πολλές φορές αυτά τα όνειρα λέγονται και όνειρα επιθυμίας, αλλά μερικά δεν τα προκαλούμε εμείς, το υποσυνείδητο μας κάνει αυτό το δώρο επειδή σταθήκαμε σωστοί απέναντί του.  Την κακή ερμηνεία την παίρνει ο καφές, η ορχήστρα, ο χορός, η συναυλία όταν εστιάσουμε τη ματιά μας σ’ αυτά. Όταν είναι κάτι άλλο το κυρίως θέμα του ονείρου όμως  και περιέχονται αυτά σαν δευτερεύοντα, χωρίς το υποσυνείδητο να τους δώσει μεγάλη σημασία,  παίρνουν αυτή την ερμηνεία, όνειρα διασκέδασης.   Τώρα, το ξεχωρίζουμε αυτό και θα είμαστε πιο σωστοί στις ερμηνείες μας.

Όνειρα διασκέδασης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.