Είναι τα όνειρα που το άτομο με ψυχικό αυτοματισμό κάνει διαλογισμό την ώρα που κοιμάται. Επικαλείται τον ανώτερο εαυτό του και βλέπει ότι λέει ομ ομ ομ.  Δεν κάνει τις ασκήσεις στην πραγματικότητα,  αλλά μέσα στο όνειρο. Κάνει αυτοίαση ψυχής, ζητά απελευθέρωση, γεμίζει ενέργεια, και δίνει τη δυνατότητα στον εαυτό του να γνωρίσει κάποιον άλλο εκτός από το θεό.  Δεν επικαλείται το θεό.

Αυτοβοηθείται και παράλληλα γυμνάζει ψυχή, σώμα και πνεύμα πιστεύοντας ότι η δύναμη κρύβεται μέσα του και προσπαθεί να ανοίξει το κανάλι, να νιώσει έτοιμος να ανοίξει το τρίτο μάτι,  κάνει συχνά αστρικά ταξίδια γνωρίζοντας τόπους και λαούς μέσα από το διαλογισμό πιστεύει ότι καθαρίζει τα τσάκρα του και νιώθει δυνατός. Αυτά τα όνειρα δεν τα φέρνει ούτε ο θεός, ούτε ο σατανάς. Είναι κάτι άλλο που προκαλείται από τον ίδιο τον άνθρωπο σαν να φέρνει στην επιφάνεια την δύναμη που κρύβει μέσα του.  Αν κινδυνεύει, αυτά τα όνειρα του δίνουν περισσότερη ζωή. Παίρνει δύναμη να ζήσει λίγο ακόμα και ως φαίνεται τα καταφέρνει. Η δύναμη της θέλησης και ο εαυτός του τον βοηθάνε πολύ. Φτάνει να είναι συγκεντρωμένος και αυτό που ζητά να μην είναι επιφανειακή θέληση. Είναι αντίθετα και παράλληλα με τα όνειρα αυτοϊασης.

Όνειρα διαλογισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.