Είναι πολύ σημαντικά όνειρα να σώζουμε κάποιον ή να μας σώζουν. Πολύ επίπονο και δύσκολο είναι να σώσουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας.  Δεν ξέρουμε αν ο δρόμος που επιλέξαμε είναι ο σωστός.  Αν σώζουμε άλλους είναι τα συναισθήματά μας ή όνειρο δοκιμασίας. Αν όμως μας σώζουν άλλοι είναι το σωσίβιό μας,  οι προστάτες μας για να ξεφύγουμε τον κίνδυνο που διατρέχουμε.  Μας σώζουν από βέβαιο πνιγμό, από ασθένειες, από τον γκρεμό, από την καταστροφή κ.λ.π. . Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πίστη. Αυτή η πίστη που τρέφουμε προσωποποιείται. Όσο πιστεύεις στο θεό δεν σε αφήνει.

Η προσευχή μας κατάλαβα ότι εισακούγεται, φτάνει να είναι η κατάλληλη στιγμή και να έχουμε την υπομονή να έρθει η σειρά μας. Αν δεν πεθάνουμε πριν έρθει βοήθεια,  θα σωθούμε. Πολύ αργά είναι για τον ετοιμοθάνατο. Για τους άλλους,  η αναμονή αξίζει να γίνεται. Δεν θα πάθουν τίποτα αν περιμένουν λίγο.

Θα έρθει βοήθεια όταν την καλέσουμε. Ποιος θα έκλεινε τα αυτιά του στις ικεσίες μας; Μήπως δεν καλέσαμε κάποιον; Μήπως έχουμε την πεποίθηση ότι είμαστε δυνατοί και μπορούμε μόνοι να τα βγάλουμε πέρα, ότι δεν έχουμε τους άλλους ανάγκη; Δεν είναι ντροπή να πεις βοήθεια. Κακό είναι να μην προλάβεις να πεις βοήθεια. Αν έχεις την πεποίθηση ότι δεν θα ακουστεί η φωνή σου ή ότι δεν θα σε καταλάβουν είναι δικαιολογίες. Τη βοήθεια τη χρειαζόμαστε ακόμα και στο όνειρο.

Όνειρα διάσωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.