Είναι αντίθετα όνειρα από τα όνειρα αποχαιρετισμού. Σ΄ αυτά τα όνειρα δεν είναι οριστικό το αντίο. Φεύγουμε και ξαναγυρνάμε πίσω σ’ αυτό που αφήσαμε. Οι λόγοι είναι ποικίλοι, αλλά ο πιο σημαντικός ότι αυτό που αφήσαμε είναι πολύτιμο για μας. Από επιπολαιότητα, μη ξέροντας τα χειρότερα,  το εγκαταλείψαμε. Το μυαλό μας είναι στραμμένο σ’ αυτό που αφήσαμε, η νέα μας μετάβαση είναι σαν να μην έγινε. Θέλουμε να φύγουμε, να πάμε πίσω,  σ’ αυτό που αφήσαμε. Τότε βλέπουμε αυτά τα όνειρα. Ότι γυρνάμε πίσω σ’ αυτό που αφήσαμε. Το αντίο ειπώθηκε βιαστικά και επιπόλαια από το μέρος μας.

Αν αυτός που αποχαιρετήσαμε  δει τέτοιο όνειρο είναι επιθυμίας ή αυθυποβολής, επειδή μας θέλει πίσω, εφόσον δεν γνωρίζει τα δικά μας θέλω. Αν το δούμε εμείς που αποφασίσαμε να γυρίσουμε  πίσω είναι όνειρο γυρισμού. Αν δεν μας δεχτεί πίσω όμως αυτός που αποχαιρετήσαμε,  τότε γίνεται όνειρο επιθυμίας για μας.

Δυο ποτήρια με ποτό στο τραπέζι, το τραγούδι γυρίζω πίσω (Εκείνος και εκείνος), να παίζει στο cd player και μια ατέλειωτη συγνώμη βγαλμένη από τα χείλη μας!!!

Ένα τέτοιο όνειρο βλέπει ο άπιστος σύζυγος όταν γυρίσει πίσω μετανιωμένος στη γυναίκα του, όταν η ψυχή του καταλάβει τι θησαυρό άφησε,  για μια στιγμή αδυναμίας και τρελού πάθους, που τώρα έχει σβήσει. Για να είναι όνειρο γυρισμού λοιπόν, πρέπει να τον δεχτεί εκείνη πίσω, αλλιώς γίνεται  όνειρο  επιθυμίας τελικά.

Όταν δούμε ότι κάποιος μας αποχαιρετά και πεθαίνει, για να επακολουθήσει κάποιο όνειρο γυρισμού, πρέπει να είναι νεκροφάνεια και όχι πραγματικός  θάνατος ή μετά από ένα όνειρο επιστροφής να επανέλθουν οι ζωτικές του λειτουργίες που πριν από αρκετά λεπτά δεν υπήρχαν. Το άτομο ήταν φαινομενικά νεκρό. Κάτι σαν νεκρανάσταση δηλαδή.

Όταν λοιπόν κάποιος έρθει ξανά στη ζωή μας και τον δεχτούμε πίσω, μόνο  τότε βλέπει όνειρα γυρισμού. Το ίδιο ισχύει αν δεχτούν πίσω εμάς.

Όνειρα γυρισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.