Είναι όμορφο να δούμε ότι γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ημερομηνία  κάτι σημαντικό αρχίζει για μας. Αν αυτό δεν ισχύει, τότε αποδεχόμαστε τις καταστάσεις ως έχειν ή κάτι καινούριο ξεκινάει. Κάτι που αξίζει να θυμόμαστε αυτή την ημερομηνία. Αν βλέπουμε ότι έχει αυτός που μας ενδιαφέρει γενέθλια τότε δηλώνει ότι τον βάλαμε αυτή την  μέρα στην ψυχή μας,  μπήκε στη σκέψη μας, μπήκε στα όνειρά μας αλληγορικά και σαν νέος εισβολέας γράφουμε την ημερομηνία καταχώρησης στο υποσυνείδητό μας. Άρα, γι’ αυτόν είναι γενέθλια. Αυτή την εισχώρηση γιορτάζουμε.  Αν βλέπουμε ότι έχει κάποιος δικός μας γενέθλια μπορεί να κοντεύει ο καιρός που τα έχει ή περάσαμε πολύ ωραία σ’ αυτά όταν τα είχε.  Όταν βλέπουμε ότι έχουμε γενέθλια και εκείνος μας εγκαταλείπει δηλώνει ότι αυτή την ημερομηνία που έφυγε από τη ζωή μας γιορτάζουμε. Απαλλαχτήκαμε απ’ αυτόν.

Όταν βλέπουμε ότι κάνουμε ευχή πάνω στην τούρτα, την ώρα που μας λένε το τραγουδάκι των γενεθλίων, αυτή η ευχή θα πραγματοποιηθεί. Όταν σβήνουμε κεριά δηλώνει ότι ακόμα μια χρονιά πέρασε. Μια νέα γεννιέται ή θα ζήσουμε ακόμη μια.   Αν δούμε επίσης ότι έχουμε γενέθλια μπορεί κάποιος να μας κάνει ένα δώρο χωρίς λόγο ή να αποκτήσουμε κάτι όμορφο. Να μας κάνουν μια έκπληξη.  Επίσης, όταν δούμε ότι έχουμε  γενέθλια ένας νέος έρωτας γεννιέται!!!

Όνειρα γενεθλίων

3 σχόλια στο Όνειρα γενεθλίων

 • Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 στο 16:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, το όνειρο που είδα ήταν σκοτεινό. είχα πάει στο μαγαζί του ξαδέλφου μου που φτιαχνόταν (ήταν γιαπί) είχε ‘κανα δυο εργάτες μέσα στα σκοτάδια και εγώ προσπαθούσα να κρύψω τη τούρτα που του έφτιαξα για να του κάνω έκπληξη. Η τούρτα άσπρη και μεγάλη σα γαμήλια! Επίσης είμαι σίγουρη ότι μέσα στη τούρτα είχα βάλει ρεβίθια και στο τέλος είχε στραπατσαριστεί πολύ το γλυκό.
  Προς διευκόλυνση της ερμηνείας με το συγκεκριμένο ξάδελφο δεν εχω καλεί σχέση.
  Τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο μου?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 στο 16:41
  Σύνδεσμος

  Είδα όνειρο να είμαι παντρεμένη με κάποιον άγνωστο άντρα αρκετά ευκατάστατο , αλλά εγώ το απάτησα κάνοντας σεξ με έναν άλλον πάλι άγνωστο άντρα. Όταν γύρισα στο υποτιθέμενο σπίτι , ο άγνωστος άντρας μου , ο οποίος ήταν ντυμένος με κόκκινη φόρμα, μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας λέγοντας μου πως δεν θα με αφήσει ποτέ ξανά μόνη μου και πως με αγαπάει.
  Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;;;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 στο 14:45
  Σύνδεσμος

  Είδα όνειρο πως είχα παιδί και είχε γενέθλια και σβήσαμε 3 τούρτες τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.