Είναι τα όνειρα που δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας, γιατί πρόκειται για διαυγή συνειδητά όνειρα. Τα όνειρα αυτά δεν πρέπει να λέγονται όνειρα, αλλά ενύπνια.  Όσα εξηγούνται εκείνη την ημέρα δεν τα θυμόμαστε, ξαφνικά επαληθεύονται μέχρι το μεσημέρι και αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια κομμάτια τα έχουμε ονειρευτεί. Εκείνη τη μέρα τα όνειρα  που θυμόμαστε είναι αμφίβολα αν θα επαληθευτούν ή όχι.

http://2.bp.blogspot.com/-75Pk7odqxIU/VeRbhkSsRJI/AAAAAAAB014/Zh96lb_Uhxw/s1600/spiritual-awakening5.jpg

Θα αντιληφθείτε ότι είναι διαφορετικά στην όψη από τα όνειρα των άλλων ημερών.  Είναι πολλά και πιο μπερδεμένα.  Εκείνη τη μέρα το ασυνείδητο επιλέγει ποιες  αναμνήσεις θα κρατήσει και ποιες θα σβήσει. Στη μνήμη μας όλες μένουν, αλλά το υποσυνείδητο επιλέγει και κρατάει αυτά που θέλει πραγματικά να βλέπει. Μέχρι να γίνει αυτό  όμως υπάρχει μια μικρή ταλαιπωρία…  Λοιπόν ανακάλυψα στις 16-03-2014 από ένα δικό μου Κυριακάτικο όνειρο ότι έχει κι άλλη ερμηνεία το Κυριακάτικο που δεν ήξερα. Όταν το υποσυνείδητο είναι άδειο από εμπειρίες, όπως ήταν το δικό μου το Σάββατο εκείνο,  βλέπεις μόνο ένα όνειρο. Αυτό το όνειρο είναι κομμάτια από το παρελθόν που έγιναν. Π.χ. είχες στη ζωή σου εμπόδια για κάτι και ξέρεις ή φαίνεται ότι θα ανοίξει ο δρόμος. Στο Κυριακάτικο είδα ότι τώρα αρχίζει να κλείνει ο δρόμος.  Λειτούργησε κανονικά, όπως τα αντίθετα όνειρα. Αυτό μου συνέβη πρώτη φορά. Έχω πραγματικά προβληματιστεί. Όμως ο τρόπος που το είδα ήταν πολύ μυστήριος και μπερδεμένος και είχα συνειδητότητα. Από τη μία δείχνει αντίθετο, από την άλλη συνειδητό, παράλληλα έχει αμφίβολη εξήγηση.  Είχα δει ότι ήμουν σε μια άδεια εκκλησία  με τοιχογραφίες, όχι αγιογραφίες, αλλά ζωγραφικούς πίνακες. Δεν είχε κανένα απολύτως αντικείμενο και ακούγονταν ψαλμωδίες.  Έψαχνα μια σωστή εκκλησία να παρακολουθήσω, αλλά στο όνειρο οδηγούσα και μου είπαν ότι το αυτοκίνητό μου το κλείσανε, παρκάρανε μπροστά και πίσω μου  και δεν μπορώ να πάω ούτε μπρος ούτε πίσω, αν δεν φύγουν τα άλλα αυτοκίνητα που με κλείνουν.   Το περίεργο ήταν ότι ανησυχούσα και είχα συνείδηση. πώς θα απελευθερωθώ. Είχα αγωνία. Ένιωθα ότι φώναζα να με ελευθερώσουν.  Τώρα πώς θα πάω αλλού; Είμαι παγιδευμένη,  έλεγα, πώς θα ελευθερωθώ;  Μυστήρια τα κυριακάτικα και ασαφή. Αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγω εντελώς να τα εξηγήσω. Δεν έχουν εξήγηση.  Απόδειξη τούτου είναι ότι ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα ονειρεύτηκα το εντελώς αντίθετο.

Επίσης, γίνονται σ” αυτά άτοπα πράγματα, που δεν υπάρχουν  σε καμία ανθρώπινη φαντασία. Πολλές φορές, τα έχω παρακολουθήσει και είδα πράγματα, τα οποία ούτε αντίθετα, ούτε προφητικά μπορούν να βγουν σαν να παντρεύεται το άτοπο με το ανεδαφικό και το περίεργο με το απροσδιόριστο. Πράγματα που δεν βγάζουν  νόημα και φτάνεις στο σημείο με ανακούφιση να πεις: «Ευτυχώς ήταν κυριακάτικο!» Όλοι τρομάζουν με τη θέα τους, γιατί είναι απόκοσμα, μυστήρια και παγερά. Όλοι θέλουν να μάθουν με περισσότερη αγωνία από των άλλων ημερών «τι μέλλει γενέσθαι». Αυτή η αγωνία δεν είναι τόσο έκδηλη τις άλλες μέρες, διότι τα όνειρα έχουν μια ιστορία, είναι όνειρα και όχι ενύπνια για να μας προβληματίσουν τόσο πολύ. Όχι, αυτή η αγωνία και η ταραχή στα όνειρα αυτά πρέπει να εκλείψει.  Αυτό θα γίνει όταν το άτομο πάψει να τα παρακολουθεί και να προβληματίζεται μ” αυτά.  Δεν θα αλλάξει η κατάσταση αν το απαντήσουμε. Θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό.  Ας μείνει αναπάντητο λοιπόν. Μια ερμηνεία κακή θα μας προβληματίσει. Και αν δεν συμβεί αυτό, και αν συμβεί το άλλο; Είναι από τα όνειρα που σου γλιστράνε σαν χέλι, όταν πεις ότι θα γίνει αυτό, θα γίνει το άλλο. Ούτε η ονειροπαγίδα δεν μπορεί να τα πιάσει. Είναι κάτι διαφορετικό λοιπόν που η ανακούφιση θα έρθει όταν δεν λάβουν απάντηση, διότι όποια απάντηση κι αν δώσουμε θα πέσουμε έξω, γιατί είναι απλησίαστα, όπως ο ουρανός και αν τα πλησιάσουμε θα καούμε από τις αχτίνες του ήλιου.

Εξαίρεση αποτελεί όταν η μέρα της σελήνης καθορίζει το όνειρο ότι είναι προφητικό ή θα βγει αληθινό. Τότε τα  κυριακάτικα όνειρα είναι αληθινά όνειρα, βλέπεις ένα όνειρο όπως των άλλων ημερών, έχει ιστορία και είναι υποσυνείδητο. Πράγματι είναι αληθινό. Δεν έχει όμως ζωή παρά 12 ώρες.  Αν δεν βγει σε 12 ώρες τελείωσε, δεν θα βγει ποτέ.  Επίσης, αν  εκείνη όμως τη μέρα πείτε σε κάποιον το όνειρο και σας πει ότι είναι αληθινό, γίνεται ο θησαυρός άνθρακας. Χάνεται η ερμηνεία και η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Αυτά τα όνειρα πρέπει να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας για να επαληθευτούν.  Όπως δεν λέμε τις ευχές που κάναμε όταν πέφτει ένα αστέρι ή στην φοντάνα ντι τρέβι, ή πάνω από την γενέθλια τούρτα, την ώρα που μας λένε το τραγουδάκι και με κλειστά μάτια κάνουμε μια ευχή, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τα όνειρα αυτά. Δεν πρέπει να τα λέμε.  Γι’ αυτό το λόγο τα κυριακάτικα είναι αμφίβολης ερμηνείας. Αυτός είναι ο λόγος που και στις δύο περιπτώσεις δεν πρέπει ούτε να λέγονται, ούτε να ερμηνεύονται. Επιτέλους, βρήκα απόλυτα το μυστήριο που κρύβουν αυτά τα όνειρα και σας το αποκαλύπτω. Άρα, δεν σας συμφέρει να μου τα λέτε, ούτε να ερμηνεύονται. Αντίθετα, τα όνειρα της νέας σελήνης, όταν δεν είναι Κυριακή,   αν τα πείτε και είναι καλά σε ερμηνεία  αλλάζουν και γίνονται κακά, ενώ τα κακά γίνονται καλά.  Ο άνθρακας γίνεται θησαυρός και ο θησαυρός άνθρακας και αυτό ισχύει για πολύ καιρό.  Όμως είναι δύσκολο κάποιος να ψάχνει πότε είναι η νέα σελήνη για να μην τα πει σε κάποιον άλλο.  Έτσι πορεύεται ανάλογα με την τύχη του.

Επειδή όμως κάθε κανόνας έχει την εξαίρεσή του  τα Κυριακάτικα όνειρα βγαίνουν μόνο όταν το άτομο δει 3 συνεχόμενα Σάββατα το ίδιο ακριβώς όνειρο. Μετά την τριλογία επαληθεύεται μετά από μια εβδομάδα. Είναι κάτι νέο που έμαθα.

Τέλος, κάποια Κυριακάτικα υλοποιούν όσα θα κάναμε μ’  αυτόν που απορρίψαμε ή μας απέρριψε. Μετά από μια διάλυση φιλίας  βλέπουμε ότι είμαστε ακόμα φίλοι. Μετά από μια αρνητική πρόταση γάμου, βλεπουμε ότι τον παντρευόμαστε ότι μας θέλει. Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική και τη γνωρίζουμε.

Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής

31 σχόλια στο Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής

 • Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 στο 17:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ένα όνειρο Κυριακή 28/4 το πρωί νωρίς. Δεν θα το αναφέρω , εφόσον δεν εξήγηται. Θα ήθελα να όμως να ρωτήσω όμως κάτι θεωρητικο. 1. Εφόσον πλησιάζει η νέα σελήνη, θεωρείται προφητικό? 2.Το έχω αναφέρει σε 2 δικά μου άτομα.Υπαρχει κίνδυνος να μην εκπληρωθεί? 3.Ηταν ξεκάθαρο, κ ακολουθουσε μια ιστορία, παίζει ρολο? Καλό Πάσχα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 10:49
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Δεν μου απαντησατε αλλα θελω να ακοθσω την ερμηνεια του ονςιρου μου αν και κυριακατικο…να πω πως τα ονειρα μου πραγμματοποιουνται συνηθως οντας συμβολικα ονειρα εχοντας ενα βαθυτερο νοημα! Εκτος και αν προκειται για φοβο ή καποια σκεψη εντος της ημερας! Στις 7 /7 προς 8/7….Ειδα λοιπον πως ο πρωην μου ηρθε να με βρει σε ενα μεγαλο σπιτι που εμενα με μια τεραστια σκαλαα….μου εφερε και ενα κινητο για να δω το βιντεο της ζως του το ξεκινησα ειδα μια γυναικα με ξανθα μαλλια του εκανα συνεχεια ερωτησεις κι ετσι δεν ειδα ολο το βιντεο για να μαθω το νοημα και το τελος της ιστοριας, ειδα γελια παιδια γαμο, ολα μαζι…καθοταν απεναντι μου τα μαλλια του απο χρυσαφενια εγιναν ασπρα(η αλλαγη δεν εγινε μπροστα μου), οπως ταα μουσια ακομα και τα φρυδια του, στεναχωρηθηκα γι αυτο και τον παρατηρουσα…μου αφησε το κινητο και εξαφανιστηκε! Ετρεξα ανεβηκα τις σκαλες να δω που ηταν αλλα ματαια, χαθηκε!! Με πλημυρισε στεναχωρια, μου εδωσε να καταλαβω πως θα πεθανει! Τον αγαπησα πολυ αυτον τον ανθρωπο…μου εκανε πραγματα που δεν μπορουσα να τα ξεπερασω αλλα τωρα ειμαι καλα, εχει βρει καποια και ειναι μααζι

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 10:59
   Σύνδεσμος

   Ήταν συμπτωματικό. Όλοι πιστεύουν ότι τα κυριακάτικα δεν βγαίνουν πάντα. Τα παρατηρώ κάθε Κυριακή και τα καταγράφω. Τίποτα μα τίποτα δεν βγήκε. Δεν δείχνει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Ξέρεις ότι αν ερμηνευόταν αυτό το όνειρο θα του έδιδα την ερμηνεία ότι θα μείνει μαζί σου και ότι θα γινόταν πιο ώριμη σχέση; Ξέρεις ότι σαν Κυριακάτικο παίρνει άλλη ερμηνεία και ήρθαν ανάποδα τα πράγματα; Το μόνο Κυριακάτικο που πιστεύω πως θα βγει ήταν τριλογία που είδα τρεις συνεχόμενες Κυριακές. Τον Αύγουστο περιμένω την επαλήθευσή του. Την Κυριακή το υποσυνείδητο αφαιρεί και προσθέτει δεδομένα. Είναι όνειρα τακτοποίησης, όχι τόσο σαν όνειρα αλλά σαν λειτουργικά, υπολογιστικά και γενικά τακτοποίηση της μνήμης. Δεν έχουν την ερμηνεία που έχουν τα άλλα όνειρα. Τα άλλα βασίζονται στο περιεχόμενο, αλλά την Κυριακή γίνεται η τακτοποίηση. Μπορείς να ονειρευτείς και την αλήθεια, αλλά δείχνει πάντα την αρνητική όψη αυτής. Η τριλογία είναι αμφίβολη. Όταν δω τον Αύγουστο ότι επαληθεύεται θα σας ενημερώσω.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 στο 18:47
  Σύνδεσμος

  Αυτό το όνειρο δεν θέλω να ερμηνευτεί. Είναι περίεργο πως είδα ένα τέτοιο όνειρο ξημέρωμα Κυριακής, αλλά στην αρχή με λύπησε διότι λέω δεν θα βγει. Η εξέλιξη ήταν πολύ περίεργη.
  Είδα το σπίτι που κατοικούσαν οι πεθαμένοι γονείς της μητέρας μου και τώρα είναι κληρονομιά του θείου μου. Δεν μένουμε πια εκεί.
  Είναι περίεργο, είχαμε πάει διακοπές στο μέρος που είναι θαμμένος ο παππούς μου και μείναμε σε εκείνο το σπίτι. Ήμουν παντρεμένη και έγκυος. Εγώ έμενα στον πάνω όροφο και στον κάτω οι γονείς μου, η αδερφή μου με τον άνδρα της και τα ανίψια μου. Εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο κι εγώ λαγοκοιμόμουν. Άκουσα να λέει σε έναν φίλο του: Πήγαινε να δεις εκείνο το μελανούρι. Θεογκόμενα είναι!!! Εγώ είχα ακούσει μελάνι και γέλασα μέσα στον πόνο μου. Όμως, σηκώθηκα, κι όταν αντιλήφθηκα τι είπε του έδωσα ένα χαστούκι και κατέβηκα κάτω στους δικούς μου. Ήθελα διαζύγιο. Εκείνος δεν πρόλαβε να σαλέψει, να πει τίποτα. Δεν θα φερόμουν έτσι, διότι οι άνδρες καμιά φορά μιλάνε αστεία στο τηλέφωνο με τους φίλους τους. Θα τον δίκαζα πριν τον καταδικάσω. Όταν τους τα είπα γέλασαν όλοι και μου έλεγαν να κάνω, αυτό που θα έκανα στην πραγματικότητα, να τον δικάσω δηλαδή, να μου τα πει όλα. Δεν ήθελα να ακούσω κουβέντα, βούλωνα τα αυτιά μου. Με φώναζαν υστερική. Θαρρείς και πήραν το μέρος του. Όταν κατέβηκε είχε ντυθεί καλά, έκανε μπάνιο, φόρεσε ένα κίτρινο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι. Δεν είπε τίποτα μόνο μου έκανε μασάζ στο πρόσωπο για να με ηρεμήσει. Ένιωσα ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτόν. Μεμιάς τα ξέχασα όλα. Στην πραγματικότητα τίποτα δεν θα με έκανε να ξεχάσω μια τέτοια εικόνα. Απορείτε ακόμη γιατί δεν ερμηνεύω τα κυριακάτικα;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 11:37
  Σύνδεσμος

  Το πιο περίεργο όνειρο είδα το Σάββατο το βράδυ προς ξημέρωμα Κυριακής. Μόλις σηκώθηκα είπα ευτυχώς ήταν Κυριακάτικο. Δεν ζητώ ερμηνεία, εννοείται ότι εγώ δεν δίδω σ’ αυτά, εσείς θα δώσετε; Απλά, το είπα για να έχει καλή εξήγηση. Να γίνει ο άνθρακας θησαυρός.

  Είδα ότι θα πήγαινα ταξίδι και έκανα μια νέα ανακάλυψη. Ένα νησί ανάμεσα στη Ρόδο και τη Σύμη είχα ανακαλύψει που δεν το έχει ο χάρτης κι εμφανίστηκε από το πουθενά. Το λέγανε Παξοί. Εγώ φώναζα ότι βρίσκεται στο Ιόνιο, αλλά μου λέγανε ότι είμαι ανεπίδεκτης μαθήσεως, μόνο ένα νησί υπάρχει και δεν το έχει ο χάρτης. Είναι στο Αιγαίο. Προσπαθούσαν να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Έφυγα τρομαγμένη. Είναι στο Ιόνιο φώναζα με όλη τη δύναμη της ψυχής και ήμουν σταθερή στις πεποιθήσεις. Χτυπούσα τη γροθιά, μην με πείσουν ότι ήταν στο Αιγαίο. Είδα τους κατοίκους, αυτού του ανύπαρκτου νησιού, και μου λέγανε να μπω να το δω. Με καλούσαν. Φώναζα ότι είναι παγίδα και το έβλεπα από μακριά. Στην όψη έμοιαζε με τη Σκιάθο.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  μου έκανε εντύπωση για το μεσημβρινό όνειρο , όντως βγήκε την Κυριακή , την Δευτέρα δεν ξέρω εάν συνεχίσει. Σαν δώρο στάλθηκε αν και διφορούμενο ήταν . Είναι πραγματικά δώρο να σου δίνουν δώρο μνήμης να θυμάσαι και να ξυπνάς και ν ακούς την ευχή του δρόμου .

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 13:34
   Σύνδεσμος

   Μαθαίνουμε αει διδασκόμενοι φίλη μου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 στο 23:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!!!μια ερωτηση ηθελα να κανω.μπορει να ακουστει λιγο χαζη κ με συγχωρειτε γιαυτο.
  Στο αρθρο μιλατε για ονειρα που βλεπουμε ξημερωματα κυριακης.ισχυουν τα παραπανω κ για την υπολοιπη ημερα;;δλδ αν καποιος δει ενα ονειρο κατα τις δεκα κ μιση το βραδυ κυριακης,δεν ερμηνευεται κ παλι;σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 18:47
   Σύνδεσμος

   Μετά πια πάει μεσημέρι θα δεις τα μεσημβρινά όνειρα. Τα βραδινά όμως που γίνονται Κυριακή προς Δευτέρα έχουν κανονική εξήγηση. Άρα, μέχρι το μεσημέρι, μέχρι το απογευματάκι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 11:57
  Σύνδεσμος

  Κάθομαι και σκέφτομαι συνήθως αυτά που μου λέτε για τα Κυριακάτικα, ότι έχουν ερμηνεία. Άνοιξα τις κεραίες μου να θυμηθώ με κάθε λεπτομέρεια το όνειρο που είδα Σάββατο βράδυ προς Κυριακή. Ήταν αλλόκοτο. Τι ερμηνεία να δώσω σε ένα τέτοιο όνειρο; Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;

  Είδα ότι ήμουν στον Πανορμίτη και εκεί άκουγα μουσική από το εστιατόριο. Αυτό αποκλείεται γιατί έχει απαγορεύσει τη μουσική ο δεσπότης της Σύμης. Παλιά αυτό γινόταν. Λοιπόν μπήκα μέσα στο εστιατόριο και είδα να τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος. Ήταν καλεσμένος του Μοναστηριού. Έκανε συναυλία εκεί. Εγώ ήμουν φανατική του θαυμάστρια και έπαθα αμόκ. Ήθελα διακαώς αυτόγραφο. Να του μιλήσω, να τον αγκαλιάσω. Για μένα τα αυτόγραφα είναι άψυχα χαρτιά. Δεν μου λένε τίποτα. Ο Πλούταρχος είναι στην 4η θέση για μένα και δεν είμαι φανατική θαυμάστρια, απλά μου αρέσουν τα τραγούδια του. Στο όνειρο με είδε και με ξεχώρισε. Ήθελε να τραγουδήσουμε μαζί το “Σαββατο έκλαψα για σένα”. Όχι το ένα θεός που είχα γράψει αρχικά. Το θυμήθηκα κατόπιν το τραγούδι που τραγούδησε κι εγώ δεν ήξερα τα λόγια.

  https://www.youtube.com/watch?v=Gm9Lg0P7rGI

  Στο όνειρο μου φάνηκε άγνωστο τραγούδι, ότι δεν το έχω ξανακούσει. Δεν ήξερα τα λόγια. Αν γινόταν αυτό στην πραγματικότητα με τη δική του βοήθεια θα το είχα πει. Έχω συμπαθητική φωνή, δεν θα διάλεγε εμένα. Έφαγα χειροκρότημα κι εγώ νόμιζα ότι είχα ρεζιλευτεί. Μου είπε ότι κέρδισα το αυτόγραφο. Αυτή την επίδοση ήθελε από μένα. Εγώ είχα τρελαθεί από τη χαρά μου που πήρα το πολυπόθητο αυτόγραφο. Μόνο στο όνειρο βέβαια. Έτσι όλοι μπήκανε στο πουλμάκι που θα μας έπαιρνε στη Ρόδο. Δεν θα πηγαίναμε δια θαλάσσης, διότι στα Κυριακάτικα όνειρα επικρατεί το παράδοξο. Ήταν στεριά. Το πουλμάκι έκανε κυκλικές κινήσεις. Ένα βήμα μια κυκλική κίνηση και ήταν εντελώς άσπρο, σαν πελώριο παιδικό παιχνίδι. Όμως, κατά περίεργο τρόπο βρέθηκα έξω από το πουλμάκι και οι γονείς μου φώναζαν να μπω μέσα.

  Όμως μετά βρέθηκα στην Κέρκυρα και βίωσα ξανά ένα πραγματικό βίωμα. Εκεί, μισή ώρα πριν φύγει το πλοίο στάθηκα στη μέση της αποβάθρας για να γράψω τον επίλογο με την κάμερα στο χέρι. Να πάρω το τοπίο για τελευταία φορά. Ένα πουλμάκι στάθηκε δίπλα μου και δεν μου σφυρούσε να φύγω, για να μην με τρομάξει. Όμως το εμπόδιζα να περάσει. Έκανε κύκλο γύρω από μένα. Αυτό το γεγονός με είχε σοκάρει πολύ. Οι γονείς μου φώναζαν να μπω στο πλοίο. Αν βγάζετε άκρη στο κυριακάτικο και βρείτε εξήγηση τι να πω!!! Αυτός είναι ο λόγος που δεν τα ερμηνεύω.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 στο 08:23
  Σύνδεσμος

  Εγω είδα Σάββατο βράδυ ότι είχα καρκίνο στο στομάχι και πέθαινα σε 1 μήνα τι σημαίνει αυτο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 12:38
   Σύνδεσμος

   Για να γραφεις εδω,σημαινει οτι διαβασες το αρθρο.Αρα?Μην δωσεις σημασια στο ονειρο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 01:10
  Σύνδεσμος

  Εχω μια απορία με τα κυριακατικα ονειρα τωρα τελευταια! Τρεις συνεχομενες κυριακες τωρα (αλλα και καποιες αλλες), βλεπω ονειρα με συγκεκριμενα προσωπα, θεματολογια πανω-κατω η ιδια, είτε με θετικα ή αρνητικά αποτελέσματα και αναμεικτα συναισθηματα ταυτοχρονα! Που πλεον αυτα τα ατομα εμφανιζονται μονο σε κυριακατικα ονειρα. Σημαινει κατι αυτο? Ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:08
   Σύνδεσμος

   Την απορία σου τη λύνω μέσα στο κείμενο. Όταν βλέπουμε ένα όνειρο τρεις συνεχόμενες Κυριακές έχει ισχύ. Μοιάζει με ένα καθημερινό όνειρο. Τότε μόνο πρέπει να το πούμε και θα πάρει ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 στο 11:09
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα δυο κυριακατικα ονειρα, που ηταν οπως και τα αλλα. μην σας πω οτι αυτα τα θυμαμαι καλυτερα, γιατι δεν ηταν καθολου μπερδεμενα, αλλα πολυ ξεκαθαρα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 12:40
   Σύνδεσμος

   Δεν ειναι απαραιτητο το να ειναι ασυναρτητα.Διαβαστε καλα το αρθρο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 στο 13:50
  Σύνδεσμος

  Εμένα πάντως μου έχουν βγει όσα έχω δει τις κυριακές κανονικά.Τα περισσότερα είχαν καλή ερμηνεία.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   Αυτό συμβαίνει διότι δεν τα είπες, δεν τα γνωστοποίησες, τα φύλαξες μέσα σου. Κάποια βγαίνουν μέσα σε 12 ώρες. Έτυχε!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:33
    Σύνδεσμος

    Σε διαβεβαιώ ότι τα είχα πει σχεδόν σε όλες μου τις φίλες και βγήκαν.
    Μερικά κιόλας μου τα είχες ερμηνεύσει εσύ ενώ είχε τύχει να τα γράψω άλλη μέρα από αυτή που τα είδα, απλά τότε δεν είχα προσέξει τις παρατηρήσεις με τα κόκκινα ότι δεν ερμηνεύετε κυριακής όνειρα.Σε διαβεβαιώ όμως και ΔΕΝ λέω ψέματα ότι οι ερμηνείες σου είχαν βγει ολόσωστες.Δεν ξέρω γιατί εσένα δεν σου βγαίνουν.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:41
     Σύνδεσμος

     Εμένα δεν μου έχει βγει κανένα από όσα είδα το Σαββάτο βράδυ. Πραγματικά, αυτός είναι ο λόγος που δεν τα ερμηνεύω. Έχουν κάτι μυστήριο και απροσδιόριστο που ειλικρινά δεν θα το πιάσω ποτέ.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 στο 21:37
  Σύνδεσμος

  Η περιπτωση να εχει στέρεες βάσεις ,και να διαρκέσει για μεγάλο διαστημα, δεν εχει σχεση εδω έτσι δεν είναι?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015 στο 10:33
   Σύνδεσμος

   Θα ήταν πρωί, με έναν ήλιο λαμπερό. Όχι φίλη μου, αυτή η πιθανότητα εδώ δεν ισχύει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 στο 02:10
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια, ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δούμε οτι κάποιο ονειρο διαδραματίζεται απόγευμα (αλλά εσύ το βλέπεις το βράδυ), τι ακριβώς συμβαίνει? Οι ερμηνείες που εχω ακούσει ειναι ποικιλες και διαφορετικές.Αλλοι λένε οτι είναι κάτι που θα αργήσει να συμβει,κάποιοι αλλοι οτι αυτό που θα συμβεί δεν θα έχει μεγάλη διαρκεια, ενω αλλοι υποστηρίζουν το εντελώς αντίθετο,ότι αυτό που θα συμβεί θα εχει στέρεες βάσεις,και θα διαρκέσει για μεγάλο διαστημα. Τελικά τι απο ολα ισχύει?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο 20:16
  Σύνδεσμος

  Κορίτσια εμενα με ξεχάσατε! Μήπως γνωρίζει καμία τι ακριβώς ισχύει στην παραπάνω περίπτωση?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  Ενδιαφερον αρθρο. Θα ηθελα να ρωτησω αν ολα αυτά ισχυουν και σε περίπτωση που δει καποιος το ονειρο μεσημέρι Κυριακης,ενω η θεματολογια του ονειρου ειναι επαναλαμβανόμενη.Δηλαδή οταν κάποιο ονειρο επαναλαμβάνεται καθ’ολη τη διάρκεια της εβδομάδας, και ενω δεν είναι ακριβώς το ίδιο, περιστρέφεται γύρω απο το ιδιο θεμα. Τα δε συναισθηματα που αφήνει ειναι άσχημα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 στο 14:03
   Σύνδεσμος

   Ναι, το ίδιο είναι. Όταν όμως αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι τότε γίνονται τα όνειρα μας Κυριακής προς Δευτέρα. Τότε το μήνυμα που μας δίνει είναι σωστό. Δεν είναι προφητικά όνειρα, αλλά η ερμηνεία επαληθεύεται μόνο. Αν η θεματολογία είναι επαναλαμβανόμενη θα δεις ότι της Κυριακής τα όνειρα είναι κάπως διαφορετικά. Την απάντηση την έδωσες μόνη σου. Είναι πιο φοβερά είτε είναι η ίδια θεματολογία είτε διαφορετική. Τα συναισθήματα είναι άσχημα. Όταν το όνειρο είναι καλό δεν πρέπει να το πούμε και θα βγει σε 12 ώρες μόνο αν η φάση του φεγγαριού είναι νέα σελήνης.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 στο 19:59
    Σύνδεσμος

    θα αργήσει να γίνει. Αν όμως δεις το ηλιοβασίλεμα είναι κάτι που τελειώνει. Τελειώνει η ζωή, τελειώνει μια σχέση, απολύεσαι κ.λ.π.

    Απάντηση
  • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο 13:59
   Σύνδεσμος

   Πανέμορφη σελίδα ποικίλων ενδιαφερόντων. Ευχαριστούμε, να είσαι καλά.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.