Τα όνειρα αφύπνισης χωρίζονται σε τρία μέρη:

1) Σ’ αυτά που μας υπενθυμίζει το υποσυνείδητο  ότι έχουμε να πάμε ένα ταξίδι και πρέπει να ξυπνήσουμε  νωρίς, όταν πρέπει να πάρουμε  στην ώρα του το φάρμακό μας, όταν ξεχάσουμε  κάτι σημαντικό’  ένα ερωτικό ραντεβού μια συνάντηση κ.λ.π.   τότε μπορεί να δούμε  ένα τέτοιο όνειρο. Αυτό για να το δεις πρέπει να υποβάλλεις το υποσυνείδητο να σε ενημερώσει, να έχεις την έγνοια του.  Τότε μπορεί μια φωνή να σου πει ξύπνα.

2) Στο δεύτερο μέρος είναι τα όνειρα που μας υπενθυμίζουν ένα όρκο που δώσαμε,  ένα τάξιμο που κάναμε, κάτι που έχει μείνει στο υποσυνείδητό μας, αλλά εμείς το έχουμε ξεχάσει. Μας ενημερώνει λοιπόν ότι πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε υποσχεθεί.

3) Το σπίτι μας πήρε φωτιά την ώρα που κοιμόμαστε και το αντιλαμβάνεται το υποσυνείδητο και μας ενημερώνει με ένα όνειρο συγχρονισμού, ότι το σπίτι πήρε φωτιά και τη σβήνουμε. Αυτό δεν το κάνει πάντα. Μόνο όταν δεν είναι γραφτό αυτό το σπίτι να πάρει φωτιά, δηλαδή δεν είναι στη μοίρα του ονειρευόμενου να πάθει αυτή τη ζημιά. Έτσι, με διαισθητικό τρόπο θα σώσει την περιουσία του από την πύρινη λαίλαπα. Αυτό μπορεί να γίνει κι αν αφήσαμε ανοιχτό το φούρνο, το κινητό στην πρίζα, αφήσαμε τα φώτα αναμμένα κ.λ.π. Όταν είναι γραφτό να καταστραφεί το σπίτι το άτομο εμποδίζεται να ξυπνήσει και δεν ενημερώνεται σχετικά. Τέλος, όταν μας ενημερώσει την νύχτα κάποιος ότι ξεχάσαμε κάτι στην πρίζα και ταραχτούμε χωρίς λόγο μέσα στον ύπνο μας, το όνειρο δεν είναι πια αφύπνισης  γίνεται μικτό,  φοβίας και εμμονικό παράλληλα.

Όλα αυτά τα όνειρα ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία, που σκοπό έχει να μας παρακινήσει να κάνουμε κάτι σημαντικό που έχουμε ξεχάσει εμείς, αλλά  όχι το υποσυνείδητό μας.

 

 

 

Όνειρα αφύπνισης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.