Τα μαθηματικά είναι η γλώσσα του σύμπαντος. Όλα είναι κατασκευασμένα,  βάσει υπολογισμών  που γίνονται. Ο τέλειος μαθηματικός που έφτιαξε το σύμπαν με αρμονία είναι ο Θεός. Όμως,  αυτή η αρμονία και ισορροπία ρυθμίζεται αλληγορικά μέσα στην ψυχή μας και κάθε τομέας εξισορροπείται βάσει αυτών των ονείρων.

Όταν βλέπεις ότι κάνεις προγραμματισμούς ή τις 4 αριθμητικές πράξεις είναι υπολογιστικά όνειρα. Δεν έχουν καμία σχέση με τα όνειρα αυτά. Όπως και τα όνειρα που βλέπουμε ότι υποβαλλόμαστε σε εξετάσεις ανήκουν αντίστοιχα στα εξεταστικά όνειρα.

Αυτά όμως δεν είναι εξεταστικά. Είναι η αλληγορική δυνατότητα της ψυχής να εξισορροπηθεί σε έναν τομέα που απασχολεί το άτομο ή είναι αδύναμος. Το άτομο λοιπόν γράφει μαθηματικούς τύπους. Στο όνειρο είναι ένας Αϊνστάιν.  Αυτή η δοκιμασία γίνεται με τον ίδιο, με κάποιον μέντορα, ή με πλήθος.  Θα εξηγήσω τι γίνεται σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Όταν το άτομο είναι σίγουρο για τον εαυτό του απλά μόνος του συμπληρώνει αυτή την αλληλουχία μαθηματικών τύπων, σε συνεργασία με τη φυσική και καμιά φορά τη χημεία, αν χρειαστεί.  Όταν την τελειώσει είναι ολοκληρωμένος και καταφέρνει να ισορροπήσει τις καταστάσεις που μέχρι χθες ήταν  ένα χάος ή άτονες ή ανισόρροπες. Όταν όμως το άτομο μόνο του προσπαθήσει να λύσει αυτές τις ασκήσεις και δεν τα καταφέρει, δεν επιτυγχάνεται η προσπάθεια αυτή. Ίσως κάποια άλλη φορά να είναι πιο τυχερός. Η κατάσταση παραμένει ως έχειν. Η προσπάθειά του ήταν αποτυχημένη.

Τι γίνεται τώρα όταν το άτομο έχει μέντορα. Αν τον απασχολεί η δίκη που έχει, θα δει ότι ο μέντορας είναι δικηγόρος ή δικαστής. Αν τον απασχολεί το μορφωτικό του επίπεδο, ο μέντορας είναι δάσκαλος. Αν αλληγορικά έχει διαρροή τότε θα δει υδραυλικό μέντορα. Αν ο προβληματισμός του είναι η ομορφιά του  θα δει ότι ο μέντορας είναι αισθητικός. Αν τον βασανίζει η γεμάτη σκουπίδια ψυχή του ο μέντορας θα είναι καθαρίστρια. Αν θέλει να καθαρίσει τη ψυχή του από μικρόβια και να την απολυμάνει, θα δει μέντορα μικροβιολόγο, αν θέλει να αλλάξει ζωή, θα δει μέντορα ένα ξεναγό. Αν θέλει να χτίσει τη ζωή του από την αρχή, ο μέντορας θα είναι οικοδόμος ή αν θέλει να θάψει ό,τι τον πονά, ο μέντορας θα είναι νεκροθάφτης. κ.λ.π.  Αν δεν θυμάται τι είναι ο μέντορας  του, τότε δεν γνωρίζει ο ίδιος ποιο θέμα επέλεξε η ψυχή του για να εξισορροπηθεί.  Σ’ αυτή την περίπτωση λοιπόν το άτομο γράφει συνεχόμενα τις ασκήσεις του. Όταν ο μέντορας δει ότι δεν τα καταφέρνει να τελειώσει αναλαμβάνει εκείνος. Ο μέντορας όταν  αναλάβει πάντα τα βγάζει πέρα. Όταν όμως το άτομο δεν δώσει σημασία στον μέντορά του και τελειώσει την άσκηση κατάφερε μόνος του χωρίς τη βοήθειά του να τα βγάλει πέρα. Δηλαδή, το άτομο δεν χρειάζεται την  βοήθεια που του προσφέρθηκε,  για να ισορροπήσει την κατάσταση. Έχει δυνάμεις, και χρησιμοποιώντας αυτές, μπορεί να καταφέρει πολλά. Όταν όμως τα παρατήσει στη μέση, στην πραγματικότητα χρειάζεται την βοήθεια των άλλων. Μόνος του είναι αδύνατον να τα καταφέρει.  Έχει διαφορά με τα όνειρα καθοδήγησης, διότι εκεί ο μέντορας καθοδηγεί το άτομο τι θα κάνει, εδώ το αφήνει να σκεφτεί μόνο του και όταν δεν μπορεί πια αναλαμβάνει εκείνος.  Εδώ δεν υπάρχουν παραπλανητικά όνειρα.

Όταν δούμε πολλούς μέντορες τότε αναφερόμαστε σε διάφορους τομείς της ζωής που χρειάζονται εναρμόνιση και εξισορρόπηση για να λυθεί το πρόβλημα και η ψυχολογία μας να λειτουργεί σωστά.  Μαζί με την καλή και ισορροπημένη ψυχολογία διατηρείται υγιές και το σώμα μας.

Ακόμα μια μέθοδος που φέρνει την ψυχική αρμονία είναι  η μουσική. Όταν ακούμε σωστά ένα μουσικό κομμάτι στον ύπνο μας, χωρίς παραφωνίες, αλλά δεν αναγνωρίζουμε ότι είναι το συγκεκριμένο.  Γίνεται κατά 50% για θεραπευτικούς λόγους και 50% για διασκέδαση. Ακόμα και οι πλανήτες παράγουν μουσική λέει η ΝΑΣΑ και μπορώ να  σας το αποδείξω αυτό. Θα τους ακούσετε κι εσείς. Δεν κάνω πλάκα. Λίγο υπομονή. Φαντάσου λοιπόν πόσο τα μαθηματικά και η μουσική είναι δύο παράγοντες αρμονίας του σύμπαντος και πόσο βοηθάνε στην εξισορρόπηση της ψυχής!!!

Ακούστε λοιπόν την μουσική των πλανητών και ηρεμήστε!!! Όταν τα βάλετε να παίξουν όλα τα βιντεάκια μαζί δημιουργείται ένα υπέροχο άκουσμα που θα σας συναρπάσει.

Ήχοι του πλανήτη Ποσειδώνα

Ήχοι του πλανήτη Δία

Ήχοι του πλανήτη Κρόνου

Ήχοι του πλανήτη Ουρανού

Η φωνή της Γης

Ήχοι από τον πλανήτη Άρη

Ακούστε και τον ήλιο μας

Αλλά και τη σελήνη μας, ή το φεγγαράκι μας.

Και από τον μακρινό Πλούτωνα

Ήχοι από τον πλανήτη Αφροδίτη

Το μουσικό μας ταξίδι τελειώνει με ήχους από τον πλανήτη Ερμή

Ελπίζω να σας άρεσε!!! Αυτή είναι η μουσική που ακούει το άτομο όταν βρίσκεται σε επιθανάτια εμπειρία.  Την έχω αναγνωρίσει. Όταν οι πλανήτες παίζουν ταυτόχρονα τη δική τους μουσική, την ίδια στιγμπή.

Όνειρα αρμονίας και ισορροπίας από το σύμπαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.