Είναι τα όνειρα που βλέπουμε να συνομιλούμε με τους νεκρούς. Αν βλέπουμε ότι συνομιλούμε με έναν νεκρό, έχει τη μορφή νεκρού και μας τρομάζει, μας καλεί να έρθουμε κοντά του, μας φιλά, τον νιώθουμε ξένο,  πρόκειται για  τέτοια όνειρα. Αν όμως τον δούμε ζωντανό όπως ήταν όταν ζούσε, δούμε σκηνές από την ζωή όπως τη ζούσε τότε, πρόκειται για νοσταλγικό όνειρο.

http://3.bp.blogspot.com/-ll3T1uX5mqg/VUogTexR9II/AAAAAAAADKI/jC39pkw_nTo/s1600/fos_sto_tounelimage_.jpg

Πολλές είναι οι στιγμές που μπορεί να ονειρευτούμε ένα νεκρό.  Είναι η στιγμή που θέλει να μας προετοιμάσει για ένα κακό που πρόκειται να μας συμβεί  και να μας αποτρέψει να κάνουμε ένα ταξίδι,  να μας ενημερώσει ότι περνά καλά εκεί που βρίσκεται ή τον έχουν ξεχάσει ή να μας πει κάτι συγκλονιστικό, ότι θα πεθάνουμε ή και τίποτα. Οι εξηγήσεις και οι ερμηνείες αυτές δεν είναι ίδιες  για όλα τα άτομα. Σε καθένα έχει διαφορετική εξήγηση. Πολλές φορές και στα όνειρα φοβίας μπορεί να δεις κάποιο νεκρό.

Όνειρα από την απέναντι όχθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.