Είναι τα όνειρα που νιώθεις 100% ότι είσαι παντρεμένη, έχεις παιδιά, χωρίς αυτό να ισχύει στην πραγματικότητα.  Βλέπεις αντίθετες εμπειρίες ζωής και νιώθεις στο όνειρο σαν να τις έχεις πραγματικά βιώσει, σου φαίνονται όλα γνώριμα, ενώ τίποτα πραγματικά δεν ξέρεις. Ένα μαγαζί που ονειρεύεσαι νιώθεις ότι το γνωρίζεις, έχεις ξαναπάει, έχεις ψωνίσει από εκεί, έχεις αναμνήσεις απ” αυτό,  ενώ για τη δική σου πραγματικότητα ξέρεις, όταν πια ξυπνήσεις, ότι  είναι ανύπαρκτο. Μόνο στο όνειρο νιώθεις ότι έχεις κάποιες αναμνήσεις που στην πραγματικότητα όταν ξυπνήσεις διαπιστώνεις ότι δεν έζησες ποτέ, όμως δεν είναι από άλλες ζωές, διότι βλέπεις τη γη όπως είναι τώρα, σκέφτεσαι με τον σύγχρονο τρόπο. Βλέπεις τη δική μας ή ανώτερη τεχνολογία,  αλλά με μικρές ή μεγάλες αλλαγές ή διαφορές.  Επίσης, βλέπεις δρόμους και σπίτια ανύπαρκτα για τη δική μας πραγματικότητα και σου φαίνονται οικεία.

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/12/Parallel-Universes-1.jpg

Φυσικά, κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει παράλληλο σύμπαν, όμως η ψυχή μας επειδή όλα θέλει να τα βιώσει, μας δίνει αυτά τα όνειρα. Μια εικονική πραγματικότητα, που αλλού πιθανόν την ζούνε ή θα τη ζήσουνε άλλοι με τη δική μας μορφή ή με άλλη, αλλά νιώθουμε ότι είναι το δικό μας εγώ. Εκεί μπορεί να δούμε κάποιο άτομο ότι είναι ο πατέρας μας, χωρίς αυτός πραγματικά να είναι, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι αυτός.   Στην πραγματικότητα π.χ. ο δρόμος είναι ο συγκεκριμένος. Στο όνειρο βλέπεις ανύπαρκτους δρόμους ότι παρεμβάλλονται του κανονικού κι εσύ τους βαδίζεις, σαν να είναι γνώριμοι,  ανύπαρκτα σπίτια, κι όμως φτάνεις εκεί που θέλεις. Η ψυχή μας κάνει σενάρια για όλες τις πιθανότητες. Σε μια άλλη πιθανότητα μπορεί να δεις ότι ο νεκρός  πατέρας σου ζει και απλά έλειπε ταξίδι και επιστρέφει, σε άλλη πιθανότητα ότι πραγματικά ζει, σε άλλη ότι είναι πεθαμένος, σε άλλη ότι δεν τον γνώρισες ποτέ, είσαι ορφανή. Συνεχίζεις να βλέπεις ότι βάδισες σε άλλα δρομάκια ανύπαρκτα. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να δεις ότι κάποιος άλλος είναι ο πατέρας σου και να είσαι πεπεισμένος γι” αυτό. Μπορεί όμως να δεις ότι το νεκρό ζωάκι σου βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου και το σώζεις.   Όλα αυτά τα πιθανά σενάρια που είναι αντίθετα με την πραγματικότητα και τα βλέπουμε στο όνειρο και τα δεχόμαστε σαν φυσικά, σαν να είναι δικά μας βιώματα, ενώ ξέρουμε όταν ξυπνήσουμε ότι δεν είναι, είναι τα λεγόμενα όνειρα από το παράλληλο σύμπαν.

Αλληγορικά, αυτοί οι ανύπαρκτοι δρόμοι στα όνειρά μας δείχνουν ότι αυτό που θέλεις να κάνεις ή σκέφτεσαι δεν θα γίνει στην δική μας πραγματικότητα, αλλά σε κάποια άλλη ή αυτό που κάνεις είναι ανεδαφικό για το δικό μας κόσμο.  Πρέπει να ξεφύγεις, γιατί μόνο κακό σου κάνει. Μόνο όταν βλέπεις τον κόσμο μας όπως πραγματικά είναι, αυτό που σκέφτεσαι θα πραγματοποιηθεί.

Όλα άρχισαν με το πείραμα της γάτας του Schrodinger.  Την έκλεισε σε ένα κουτί και σκέφτηκε την μια πιθανότητα ότι θα ζήσει και την άλλη ότι σε κάποιο άλλο σύμπαν θα ψοφήσει ή το  αντίθετο. Εγώ σ” αυτό το σύμπαν αυτή τη στιγμή γράφω αυτό το άρθρο, σε κάποιο άλλο το ακύρωσα ή το έσβησα σε κάποιο άλλο δεν εγκρίθηκε ή σε κάποιο άλλο δεν το έγραψα ποτέ.  Έτσι, λένε λοιπόν  ότι σε κάποιο μέρος του σύμπαντος υπάρχουν άλλοι πλανήτες ή άλλα σύμπαντα, στα οποία υπάρχει το αντίγραφό μας, όπου κάνει τα αντίθετα από μας. Σε κάποια άλλα δεν έχουμε καν γεννηθεί. Όλα αυτά βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο για να ισχύουν. Ισχύουν μόνο στη θεωρία.  Όμως στα όνειρά μας αυτές οι πιθανότητες λέμε ότι είναι από το παράλληλο σύμπαν. Έτσι έχω ονομάσει αυτά τα όνειρα για να δώσω μια  σαφή εξήγηση στην κάθε πιθανότητα που μπορεί να εμφανιστεί στα όνειρά μας. Έτσι εξηγούνται λοιπόν όσα δεν υπάρχουν ή δεν ισχύουν στην δική μας πραγματικότητα και ισχύουν υποθετικά ή πραγματικά σε μια άλλη. Αυτό δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ.  Προς το παρόν υπάρχει μόνο στην θεωρία και στη φαντασία μας. Η ψυχή μας όμως ξέρει την αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν είναι σε θέση να μας την αποκαλύψει. Ίσως γίνει αυτό πολύ αργά,  μεταθανάτια.

Όνειρα από κάποιο παράλληλο σύμπαν

Ένα σχόλιο στο Όνειρα από κάποιο παράλληλο σύμπαν

  • Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 στο 10:10
    Σύνδεσμος

    Σήμερα ήμουν ταραγμένη από το όνειρο που είδα. Αφού ξύπνησα και τους γονείς μου. Μου είπαν ότι έκλαιγα και φώναζα συνέχεια όχι, όχι… Προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν. Όμως όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι ήταν όνειρο από το παράλληλο σύμπαν. Ένα όνειρο που έμοιαζε ζωντανό κι αληθινό. Πώς το κατάλαβα; Ήταν ζωντανή η γιαγιά μου. Ήμασταν μαζί, αλλά δεν είναι νοσταλγικό. Ήταν Μ. Πέμπτη και αποφάσισα όπως πάντα να πάω στο Νησί της αποκάλυψης να περάσω το Πάσχα μου. Λαμβάνουμε ένα μήνυμα ότι πέθανε η αδερφή μου και δεν είχε πλοίο να φύγουμε, ούτε και αεροπλάνο, διότι εκεί έχει ελικοδρόμιο. Ήμουν στεναχωρημένη κι έκλαιγα. Δεν ήθελα να πάω πουθενά, ούτε και στην εκκλησία. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνομαι με άλλη διάθεση και πάω στην εκκλησία. Όμως όταν επέστρεψα είδα ότι έλαμπε ο ήλιος σαν να ήταν Πάσχα και η πλάση γιόρταζε, ήταν χαρούμενη. Όμως ήταν Μ. Παρασκευή. Εγώ έκλαιγα ξαπλωμένη στο κρεβάτι του ξενοδοχείου που πάντα μένω όταν πάω για Πάσχα εκεί. Εκεί, στην αυλή είχε μια ανύπαρκτη κούνια από τις μεγάλες που χωράει 2 ή και 3 ενήλικους κι εκεί καθόταν η γιαγιά μου ζωντανή. Ένιωθα ότι ζούσε. (Στην πραγματικότητα εκείνος ο χώρος είναι γεμάτος λουλούδια. Ένα μικρό κηπάριο). Πήγα και κάθισα δίπλα της. Πάει η τάδε, είπα το όνομά της. Την χάσαμε γιαγιά. Ήταν σοβαρή και ανέκφραστη, δεν μιλούσε, σαν να ήταν εδώ και δεν ΄ήταν. Με έπιασε ένα συνεχόμενο κλάμα, την πενθούσα, ενώ οι γονείς μου κοιμόνταν συνεχόμενα χωρίς να λένε λέξη. Σε όλο το όνειρο κοιμόνταν χωρίς να πουν το παραμικρό. Μακάρι να πέθαινα στη θέση της εγώ που δεν έχω οικογένεια. Εκείνη έχει δύο παιδάκια να φροντίσει, εγώ δεν έχω τίποτα. Εγώ έπρεπε να πεθάνω στη θέση της, τι θα απογίνουν; Η γιαγιά γέλασε και έμεινα να κλαίω… Ανησύχησα πολύ για την αδερφή μου σαν να πενθούσα στ’ αλήθεια. Το ένιωθα σαν βίωμα. Έτσι κατάλαβα ότι ανήκει στα όνειρα αυτά και στο δικό μας σύμπαν θα ζήσει. Μία λεπτομέρεια το επαληθεύει. Η γιαγιά μου ήταν ζωντανή. Όλα είναι αντίθετα, άρα θα κάνω οικογένεια.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.