Κρυώνουμε στην πραγματικότητα και έπεσαν οι κουβέρτες; Θα δούμε ασυνείδητα  χιόνι.  Μια μύγα ή ένα κουνούπι μας τσίμπησε θα δούμε κάτι παρόμοιο σε κίνηση, αλλά όχι συνήθως το ερέθισμα που μας το έκανε. Ανάλογα πώς θα ερμηνεύσει η ψυχή αυτό το ερέθισμα θα το δούμε εμείς. Π.χ. το ξυπνητήρι όταν χτυπήσει μπορεί ο ονειρευόμενος να το δει ότι ηχούν οι σειρήνες του πολέμου.

http://internal.webstorage.gr/jpg_400x300/0615834.jpg

Επίσης στα όνειρα αυτά  υπάγονται και τα παρακάτω:

1) χαμένα βιβλία που έχουμε διαβάσει ή χειρόγραφα που έχουμε σκίσει.

2) Όλα όσα όνειρα δεν έχουν υλοποιηθεί. Μπορεί στο όνειρο να υλοποιηθούν.

3) Όσα γεγονότα μας ρωτά η ψυχή αν πρέπει να τα αποβάλλει ή όχι.

4) Όλα τα τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει ή χορέψει, αλλά και όλες οι ταινίες που έχουμε ή δεν έχουμε δει, γίνεται κι αυτό με λίγη φαντασία.

5) Ότι έχει καταστραφεί στη μνήμη μας είναι καταγεγραμμένο και ονειρευόμαστε ότι υπάρχει.

6) Η ψυχή όμως κάνει σενάρια για το ποιον θα πάρουμε, τι παιδιά θα κάνουμε, αλλά μας το δείχνει, στο όνειρο το αναγνωρίζουμε, αλλά ήταν σκιές που δεν γνωρίζεις πρόσωπα ή πράγματα. Μόνο ότι κάποιος ή κάτι υπάρχει.

7)  Αυτό βέβαια αφορά και τη χλωρίδα και πανίδα που υπάρχει και παράλληλα δεν υπάρχει.

8) Μπορεί σε ένα τέτοιο όνειρο να ξαναζωντανέψουν Όλες οι χαμένες αισθήσεις, ιδιότητες, ποιότητες, παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις, οφθαλμαπάτες, χαμένα όνειρα, οράματα κ.λ.π.

9) Όλα τα χαμένα αντικείμενα. Από μια κάλτσα, μέχρι το καλό μας αυτοκίνητο.

Όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.