Χωρίζονται σε δύο υποκατηγορίες ονείρων: Απολύμανση και αποστείρωση δεν είναι η ίδια έννοια. Το ένα αφαιρεί κάθε τι βλαβερό, ενώ το άλλο τα αφαιρεί όλα. Η απολύμανση στα όνειρα, είναι ο μηχανισμός της ψυχής μετά από τραυματικές εμπειρίες, από ψυχικές τοξίνες, σκουπίδια και ό.τι μολύνει το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Είναι η προσπάθεια να καθαρίσει το άτομο από παθογόνα μικρόβια. Κρατάει όμως όσα τον  ωφέλησαν ή τον έκαναν ευτυχισμένο.  Όμως αυτό συμβαίνει όταν το άτομο βλέπει απολύμανση ή μικροβιολόγο. Μοιάζει σαν να απέκτησε νέα ψυχή.

Ένα υποχόνδριο άτομο καταναλώνει ντουζίνες από τέτοια σκευάσματα την εβδομάδα. Ένα φυσιολογικό άτομο θέλει μια εβδομάδα περίπου να το τελειώσει.

Η αποστείρωση όμως είναι βαριά παθογόνα κατάσταση ατόμων που λέγονται για μας υποχόνδριοι, που προσέχουν το κάθε τι. Που περνάνε 10 στρώσεις ξιδιού την ημέρα σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Που φοβούνται να βγουν έξω, που πλένουν 100 φορές τα λαχανικά, που φοβούνται να ανοίξουν το παράθυρο να μην μπουν μικρόβια. Στα όνειρά τους μπορεί να είναι κλεισμένοι σε μια αεροστεγή κονσέρβα από γυαλί.  Μπορεί να είναι προστατευμένοι, διότι φοβούνται τα μικρόβια. Είναι επιφυλακτικοί να φιλήσουν κάποιον, ρωτάνε αν είναι πλυμένα καλά τα λαχανικά στο εστιατόριο. Παίρνουν προϊόντα μόνο βιολογικά. Γενικά, είναι ανυπόφοροι για όλους και τα όνειρά τους είναι μοναχικά όπως οι ίδιοι.  Γι’ αυτούς υπάρχει βάρος στα όνειρά τους, διότι  κάτι δεν τους αφήνει να ανασάνουν. Είναι αυτή η κατάσταση που τραβάνε μαζί τους καθημερινά και δεν χαίρονται τη ζωή τους. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στον ύπνο τους. Όταν ένα τέτοιο άτομο προσπαθεί να κάνει απολύμανση ακόμα και στα όνειρα δεν τα καταφέρνει. Πάντα του βγαίνει αποστείρωση. Γιατί άραγε;

Ένα φυσιολογικό  άτομο όμως όταν αποστειρώνει κάτι δηλώνει ότι ζητά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή του. Να καθαρίσει το μυαλό του από το βλαβερό παρελθόν, από τα γήινα πάθη του  χωρίς να κρατήσει ούτε τις καλές σκέψεις, προσπαθώντας πάντα να αγωνιστεί με τον καλύτερο τρόπο και να κερδίσει μια καλύτερη πνευματικότητα, ή να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του αρνούμενος τα πάντα από την παλιά του ζωή.  Αυτό π.χ. το κάνουν οι υποψήφιοι καλόγεροι.

Όνειρα αποστείρωσης και απολύμανσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.