Είναι τα όνειρα που μας αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για μας, για τους άλλους, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε στα όσα ακούμε. Είναι υποθέσεις που κάνει το υποσυνείδητο, το μυαλό,  πλάνη, αλλά μπορεί να ισχύουν κι όσα ακούσαμε στην τύχη ή με ψυχογνωσία. Καλύτερα είναι να διασταυρώνουμε να διαπιστώνουμε και να επιβεβαιώνουμε  την είδηση που ακούμε αν αληθεύει, πριν την ανακοινώσουμε. Να μην βασιστούμε απόλυτα στις αποκαλύψεις του ονείρου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση αυτό να ίσχυε στο παρελθόν ή να ισχύσει στο μέλλον. Το όνειρο δεν είναι σε θέση να μας αποκαλύψει 100% την αλήθεια.  Είναι περίεργος ο τρόπος που λειτουργεί.  Πολλές φορές άτομα που πιστεύουν όσα βλέπουν τα διαδίδουν και γεννιούνται οι συκοφαντίες.  Όμως είναι σενάρια που κάνει το μυαλό, όχι αποκαλύψεις. Λένε ότι αυτό που βλέπουν ισχύει, το ονειρεύονται και βεβαιώνονται. Είναι λάθος!!!

Όταν όμως δούμε όραμα και δεν είμαστε μεθυσμένοι και μας αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες έιναι όλες αληθινές. Αυτό έγινε με τον Ιωάννη. Όσα είδε τα έγραψε στο θεόπνευστο βιβλίο του την αποκάλυψη. Όσα μας αποκαλύψει ο Χριστός είναι αλήθεια.  Αυτό συμβαίνει και στις δικές μας υπνικές ή μη  αποκαλύψεις,   αν είναι εκείνος κι όχι ο σατανάς που πήρε τη μορφή του. Χρειάζονται προσοχή τα όνειρα αυτά. Δεν ξεχωρίζουν εύκολα  πάντα.

Όνειρα αποκαλύψεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.