Είναι τα χαρισματικά όνειρα που βλέπουν μερικά άτομα που έχουν την δύναμη να ξεπερνάνε τα πάθη, τα λάθη, την υλη και να βλέπουν προφητικά όνειρα ή συμβολικά. Τα όνειρά τους ξεπερνάνε τα γήινα.

Σαν βάση έχουν τη γη, το φως, την ψυχή, το θεό.  Υπάρχει μέσα στο περιεχόμενο των ονείρων αυτών κάποιες λέξεις, κωδικοί, ανύπαρκτες πόλεις που τελικά μετά από λίγο παίρνουν το όνομα αυτό.  Είναι τα άτομα που έχουν μεγάλες αντοχές, είναι τα άτομα που σκληραγωγούνται στη ζωή, είναι τα άτομα που δεν υπολογίζουν το χρήμα, είναι τα άτομα που η αύρα τους έχει χαρούμενα χρώματα,  είναι τα άτομα που  έχουν ξεπεράσει τα πάθη και τα λάθη τους, είναι τα άτομα που το κέντρο τους είναι οι άλλοι και αμέσως απέναντι στο βάθος βρίσκεται κι ο εαυτός τους. Είναι τα άτομα που αισθάνονται τις δονήσεις από τη γη, άτομα που μπορούν να επικοινωνήσουν με τηλεπάθεια, άτομα τα οποία αν δουν ότι είναι με τον αγαπημένο τους δεν χωρίζουν.  Άτομα που επικοινωνούν με τους νεκρούς, που επικοινωνούν από απόσταση. Αυτά τα άτομα βλέπουν κάτι ουσιαστικό. Τι τα ξεχωρίζει από τους άλλους; Η συμφιλίωση τους με τα όσα τους φέρει η ζωή, η πίστη τους,  οι δυνατότητες που έχουν απελευθερώσει, η καλή τους φυσική κατάσταση και η αγάπη για τον συνάνθρωπό, για τη φύση, για τα ζώα.  Ο κάθε άνθρωπος έχει υψηλό ή χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Όλα τα επίπεδα δεν είναι ίδια. Το μεγαλύτερο επίπεδο το έχουν οι άγιοι.  Το πιο χαμηλό το έχει  το άτομο που είναι κυριευμένο και παγιδευμένο από τις ανασφάλειες, τις φοβίες, τις εμμονές, τα πάθη και τα λάθη του.  Στο χέρι του είναι να παλέψει. Έτσι τα όνειρά του θα γίνουν πιο ουσιαστικά και θα μπορέσει να αντέξει όσα του φέρει η ζωή και ποιος ξέρει; Ίσως  να συνωμοτήσει  κάποτε το σύμπαν γι’ αυτόν σαν ευχαριστώ στη στάση που δείχνει, ώστε να γίνει αυτό που θέλει.

Όνειρα ανώτερα πνευματικά

4 σχόλια στο Όνειρα ανώτερα πνευματικά

 • Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 στο 09:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κι από εδώ.
  Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες και οι αποκρίσεις που διαβάζω στο site σας.
  Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα όνειρά μου καθώς νιώθω ότι με καθοδηγούν από πολύ μικρή.
  Σε κάποια από αυτά, συναντώ τα ίδια πρόσωπα. Άγνωστά μου στην καθημερινή μου ζωή. Μα είναι τα ίδια, σε συγκεκριμένο ”τύπο” ονείρου για εμένα. Ή πλάσματα της φύσης, όπως ζώα, τα οποία είναι επίσης συγκεκριμένα.
  Μετά, είναι και τα όνειρα μέσα στα όνειρα…

  Τι μπορεί να δείχνουν αυτά;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 στο 10:05
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όλα αυτά που με ρωτάς τα αναλύω σε ειδικά κεφάλαια στα είδη ονείρων. Αποτελείται από 12 σελίδες. Εκεί έχουν ερμηνεία όλα τα είδη των ονείρων και τα όνειρα μέσα σε όνειρο.

   http://www.ονειροκριτησ.gr/oneira/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CE%BD/

   Ψάξε ένα ένα το όνειρο και θα φτάσεις κι εκεί.

   Απάντηση
    • Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 στο 19:02
     Σύνδεσμος

     “Ο Χαιρετισμός έρρωσο και η αρώστια ΑΓΝΟΙΑΣ που εκπέμπει.”

     http://i-rena.blogspot.gr/2013/02/blog-post_64.html

     Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν αυτό το χαιρετισμό, που έχει χαθεί και δεν τον γνωρίζουν πια. Άλλοι θεωρούν ότι είναι άκαιρη και άσκοπη η χρήση του. Η κοπελα λοιπόν μου ευχήθηκε να έχω υγεία και ανταποδίδω!!!

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.