Είναι τα όνειρα που κάποιος άγνωστος ή κάποιος άλλος με το όνομα του συντρόφου τον αντικαθιστά στα όνειρά μας για να γίνει κάτι μεταξύ μας. Η κοπέλα που βλέπουμε ότι είναι μαζί του σαν όνειρο αντικατάστασης είμαστε εμείς. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι είμαστε κι εμείς μέσα στο όνειρο, αλλιώς είναι όνειρο ταύτισης.   Όταν παντρευτεί το άτομο ή ανέβει η αγάπη του σε ένα ψηλό πνευματικό επίπεδο τότε αντικατάσταση δεν υπάρχει.  Επίσης, όταν ένας νεκρός θέλει να δώσει ένα αντικείμενο σε μας, πρέπει να το δώσει σε άλλο ζωντανό, κι εκείνος να το δώσει σε μας. Αυτό το άτομο αντικαθιστά εμάς.

– Τι; Εσύ με αντικαθιστάς στο όνειρο μου; Αν είναι να ευτυχήσω στην πραγματικότητα χαλάλι!!!

Επίσης, αν μας στολίζει νύφη ο νεκρός πατέρας μας ή θα χωρίσουμε ή θα αρρωστήσουμε πριν γίνει ο γάμος. Όταν όμως το κάνει σε ένα ομοίωμά μας, τότε το όνειρο γίνεται καλό σε ερμηνεία.  Γενικά, σ’ αυτά τα όνειρα το άτομο που μας εκπροσωπεύει ή μας αντικαθιστά μας βοηθάει να πετύχουμε στην πραγματικότητα την στήριξη ενός δεσμού ή την υγεία μας.  Δεν είνα απαραίτητο λοιπόν να μας αντικαθιστά ένας γνωστός απαραίτητα, αλλά και ένα ομοίωμα δικό μας, ένα ρομπότ  ή ένας άγνωστος.

Όνειρα αντικατάστασης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.