Όταν ο άνθρωπος γεννιέται δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν διάφορες διαστάσεις. Οι δικοί του, του αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν πράγματα πέρα  απ’ αυτά που βλέπει. Υπάρχει το μέσα, το έξω, το πάνω, το κάτω. Μέχρι εκείνη τη στιγμή έβλεπε όνειρα βάσει των δεδομένων που είχε. Δεν μπορεί να σκεφτεί το πάνω,  αν δεν του το δείξει κάποιος ή ακούσει το αεροπλάνο και στρέψει τη ματιά του εκεί που ακούγεται ο θόρυβος ή νιώσει κάποιο πουλί που δεν πετά πολύ ψηλά.  Στην πορεία της ζωής του ανακαλύπτει πολλά πράγματα που δεν ήξερε και προσπαθεί να τα μεταφέρει στο υποσυνείδητο. Βάσει κάποιων ονείρων λοιπόν,  έχουν εξελιχθεί πολλές ανακαλύψεις και δημιουργηθεί πολλές εφευρέσεις, που σήμερα μας έχουν βοηθήσει και έχουν αλλάξει τον κόσμο.

Αν ο Μπράιγ δεν πάθαινε στα 3 του χρόνια το ατύχημα που τον άφησε τυφλό,  δεν θα ανακαλύπταμε ποτέ τη μέθοδο Μπράιγ. Οι τυφλοί δεν θα μπορούσαν να διαβάσουν. Πιστεύετε ότι δεν θα είδε κάποιο όνειρο που θα τον ώθησε να κάνει αυτή την κίνηση; Να πάθει το ατύχημα; Αφού αυτή ήταν η αποστολή του. Όλα ένας κύκλος είναι.  Νομίζω ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία.  Ένα παιχνίδι ιπτάμενο που απέκτησαν οι αδερφοί Ράιτ από τους γονείς τους ήταν το έναυσμα να ονειρευτούν ότι πετούσαν με κάποιο μέσο, αφού δεν έχουν φτερά. Όλες οι ανακαλύψεις δημιουργήθηκαν ή από λάθος πειράματα που έγιναν για κάποιο άλλο σκοπό ή μέσα από όνειρα. Το άτομο οραματίστηκε αυτό το θαύμα και αφού το έκανε πράξη,  τώρα το χαίρονται οι πιο σύγχρονοι άνθρωποι περισσότερο τελειοποιημένο. Όμως, την αρχή την έκαναν εκείνοι που το οραματίστηκαν. Οι άλλοι το βρήκαν έτοιμο,  απλά και το τελειοποίησαν.  Κάθε άλλου είδους ανακάλυψη στο όνειρο είναι μια πλάνη τις πέρισσότερες φορές.

Όνειρα ανακαλύψεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.