Για να καταλάβει κάποιος τα όνειρα αυτά πρέπει  να θέσω ένα παράδειγμα από την ίδια τη ζωή.  Τρώς ένα κομμάτι αστακό και τον χαίρεσαι. Λίγο αργότερα ένας μικρός κρατάει μια λαχταριστή σοκολάτα και του ζητάς και σου δίνει ένα μεγάλο κομμάτι χωρίς να χωνέψεις προηγουμένως  το πρώτο φαγητό. Λίγο αργότερα, έκπληκτός θα αρχίσεις να νιώθεις καούρες στο στομάχι. Κάποιοι μπορεί να κάνουν διάρροια, διότι αυτές οι δύο γεύσεις δεν πάνε μαζί. Είναι όμως εξίσου αγαπημένες.

http://voices.nationalgeographic.com/files/2012/11/small-pinchy-body.jpg

Αυτό ακριβώς γίνεται στα όνειρά μας,  όταν συνδυάζουμε στη ζωή μας δύο αγαπημένα πράγματα.  Τότε βλέπουμε αυτά τα όνειρα για να μας δείξει ότι δεν μπορούν αυτές οι δύο γεύσεις όταν συνδυαστούν  μαζί να αποδώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, αντίθετα η πέψη (δηλαδή η επεξεργασία του υποσυνείδητου) θα γίνει με δυσκολία και θα μας δείξει ότι αυτό που κάναμε δυσκόλεψε πολύ το έργο της, όπως η βρώση των δύο υλικών μαζί δυσκόλεψε την πέψη του στομαχιού μας. Πρέπει να γευόμαστε κάθε τι αγαπημένο ξεχωριστά. Αυτό θα μας κάνει να χαρούμε και να απολαύσουμε  την πραγματική ομορφιά του και να μην χρειαστεί να δούμε ένα τέτοιο όνειρο που θα μας δείξει καθαρά τη δυσκολία να δεχτούμε έναν άσχετο συνδυασμό,  που για μας θα ήταν απόλαυση αν τον είχαμε παραλείψει εντελώς.

 

Όνειρα ένωσης δύο αγαπημένων γεύσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.