Όγκος Μεγάλο

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κουτί, ένα σπίτι, ένα καράβι κλπ. και δείτε πως σας έκανε εντύπωση ο όγκος του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως μετρούσατε κάποιον όγκο σε αντικείμενα, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε άδικα τον καιρό σας σε αερολογίες και αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφεύγουν. Αν όμως δείτε πως είχατε έναν όγκο σε ένα μέλος του σώματός σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη στενοχώρια αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως κάποιος άλλος έχει όγκο στο σώμα του και σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε δυσάρεστα νέα για φίλο σας ή συγγενή σας και Θα λυπηθείτε. Αν όμως δείτε πως είχατε όγκο και σας έφυγε, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγει γρήγορα μια δυσάρεστη κατάσταση που σας είχε βρει αυτές τις μέρες.

Όγκος Μεγάλο

5 σχόλια στο Όγκος Μεγάλο

 • Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 στο 04:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα μόλις ξύπνησα με φόβο για το όνειρο που είδα. Είδα λιπών μαύρα στίγματα στο λαιμό μου κ πιέζοντας εμφανίζεται μια μαύρη φούσκα με πολύ παχύ μαύρο πύον. Και καθώς έσκυψα άρχισε να βγαίνει από το δέρμα μου η μαύρη φούσκα με το παχύ μαύρο πύον και στο τέλος έκανα εμετό τά υπολείμματα αυτού, Και μετά έπινα νερό.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 στο 13:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, χθες βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και θα ήθελα την ερμηνεία σας αν είναι δυνατόν.
  Είδα ότι με πονούσε, πολύ λίγο όμως, η κοιλιά μου. Και ξαφνικά είδα ότι “απέβαλα” ένα μικρό κομμάτι πηγμένο αίμα, που θεώρησα λέει στον ύπνο μου ότι ήμουν έγκυος και απέβαλα. Ταυτόχρονα όμως που βλέπω το πηγμένο αίμα, “απέβαλα” και δύο μπαλάκια (ολοστρόγγυλα ήταν) που έμοιαζαν με πολύ μεγάλο κύτταρο (είχαν μία τέτοια μορφή). Τα κοίταζα περίεργη και δεν ήξερα τι ήταν, αλλά στο όνειρο σίγουρα δεν ήμουν έγκυος γιατί αυτά τα μπαλάκια ήταν κάτι σαν “όγκοι” που τους απέβαλα. Σημειώνω ότι δεν πονούσα, απλά είχα μία ελαφριά ενόχληση στην κοιλιά.
  Αυτό το όνειρο με αναστάτωσε γιατί η όψη και η υφή (γιατί τα έπιασα στα χέρια μου) που είχαν τα μπαλάκια (μαλακά μεγάλα κύτταρα) ήταν τρομακτική. Και στο όνειρο τρόμαξα πολύ, τι είχα? απέβαλα? είχα καρκίνους (όγκους) μέσα μου που φύγαν μόνοι τους χωρίς πόνο?
  Θα με βοηθούσε πολύ η ερμηνεία σας.
  Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 στο 05:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα πως ένιωθα πόνο στην πλάγια περιοχή του σώματος όπου συνδέεται η κοιλιακή χώρα με το πόδι. Σηκώνοντας την μπλούζα είχα πολλούς όγκους, μεγάλες μάζες σαν φύλλα που είχαν στίγματα αίματος. Σκέφτηκα πως θα είναι κακοήθης όγκος και μάλλον καρκίνος. Η μητέρα μου, που ήταν μαζί μου, με φίλησε σε αυτό το σημείο κι εγώ σκεφτόμουν πώς να την καθησυχάσω. Τι σημαίνει;; το όνειρο το είδα ξημερώματα Δευτέρας.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 15:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.
  είδα στον υπνο μου (Πέμπτη προς Παρασκευή) οτι ειχα εξογκωμα στο λαιμο σαν μεγαλο τσιμπημα και ερυθρό. Στο ονειρο είχα συναίσθηση οτι ήταν πρησμένος λεμφαδένας.Ξύπνησα με την αίσθηση “καψιματος” στο σημείο εκείνο και κάτω από την μασχάλη. Ωστόσο θα ήθελα να αναφέρω οτι η συγκεκριμένη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμένα με έντονο άγχος αλλά και στεναχώρια από κάποιο τραγικο γεγονός στη ζωή φιλικού προσώπου.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 19:14
   Σύνδεσμος

   Ο λαιμός είναι το σημείο που ενώνει τον εγκέφαλο με το υπόλοιπο σώμα. Αν ασθενεί ο λαιμός η σύνδεση στο όνειρο δεν γίνεται σωστά με αποτέλεσμα να δείχνει πόσο υποφέρεις για αυτά που έγιναν. Δεν σε βοηθά αυτό να συγκεντρωθείς και να σκεφτείς σωστά, ούτε να ιασθείς μπορείς. Δεν σ’ αφήνουν τα όσα πέρασες.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.