Χρυσάνθεμα
Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύατε λευκά χρυσάνθεμα, σημαίνει απώλεια και αμηχανία· αν τα χρυσάνθεμα ήταν χρωματιστά, προμηνύονται ευχάριστοι δεσμοί. Αν δείτε μπουκέτο από χρυσάνθεμα, σημαίνει ότι θα σας προσφερθεί αγάπη, αλλά μια ανόητη φιλοδοξία θα σας κάνει να την παραμερίσετε. Αν δείτε πως διαβαίνατε μια λεωφόρο με λευκά χρυσάνθεμα ανάμεσα στα οποία πρόβαλε εδώ-εκεί και κάποιο κίτρινο, είναι προμήνυμα ενός παράξενου αισθήματος απώλειας και πικρίας, που θα δεσπόσει την ψυχή σας. Αν, ενώ κοιτάζατε αυτά τα λευκά άνθη καθώς περνούσατε, νιώσατε ξαφνικά το πνεύμα σας να αφήνει την ψυχή σας και ακούσατε μια φωνή να κραυγάζει δυνατά «Δόξα σοι Κύριε, Δημιουργέ μου», είναι σημάδι πως κάποια κρίση κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας στο κοντινό μέλλον. Αν μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο δείτε κάποιον από τους φίλους σας να πεθαίνει και άλλους να είναι βυθισμένοι σε σκέψεις σχετικά με τις πνευματικές και επίγειες ανάγκες, θα απολαύσετε τη ζωή στο πιο βαθύ της νόημα. Συχνά ο θάνατος είναι κοντά σας με τέτοια όνειρα.
Αν ονειρευτείτε χρυσάνθεμα, είναι μια προειδοποίηση ότι θα λάβετε ικανοποίηση, αλλά η λιτότητα θα πρέπει να γίνει σκοπός σας.

Χρυσάνθεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.