Όταν δίνεις τα χρήματα που βρίσκεις απαλλάσσεσαι. Οι λίρες όμως είναι καλό όνειρο, όπως και τα ψεύτικα χρήματα π.χ. αυτά που έχουμε στην μονόπολη ή τα πλαστα. Όλα αυτά δίνουν αληθινές χαρές στην πραγματικότητα. Όχι όμως όταν κρατάς τα χρήματα για προσωπικό κέρδος. Όταν βρίσκεις χρήματα στο δρόμο για να πληρώσεις μια υποχρέωση θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου.
Όταν σου δίνουν χρήματα στο όνειρο έχει κακή ερμηνεία. Όταν τα δίνεις εσύ ξελαφρώνεις. Όταν τα βρεις χάμω και τα μαζέψεις είναι κακό μέχρι να απαλλαγείς απ’ αυτά. Αν δείχνει στο όνειρο ότι το άτομο έχει ανάγκη να δώσει στο γιατρό π.χ. 70 € και τα βρει και τα δώσει είναι καλό, πολύ καλό όνειρο. Αν σκάψεις και βρεις θησαυρό θαμμένο στην άμμο με λίρες είναι καλό. Για μια γυναίκα τα κοσμήματα και οι πολύτιμες πέτρες είναι καλό όνειρο, όχι όμως για τον άνδρα, ακόμα κι αν τα φοράει. Αν σκάψεις και βρεις ένα άδειο μπαούλο στην άμμο σημαίνει ότι κουράστηκες άσκοπα. Άλλος πήρε το θησαυρό ή θησαυρός δεν υπάρχει. Όταν πληρώνεις το ενοίκιο είναι καλό όνειρο. Όταν σου το πληρώνουν είναι κακό μέχρι να απαλλαγείς από τα χρήματα αυτά. Νομίζω ο συλλογισμός είναι κατανοητός. Τέλος, αν βρίσκεις χρήματα στο δρόμο και βλέπεις ότι θέλεις να ανάψεις ένα κεράκι, δηλώνει ότι αυτά τα χρήματα στα στέλνει ο θεός. Θα τα λάβεις πραγματικά.

Χρήματα

2 σχόλια στο Χρήματα

 • Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 στο 08:27
  Σύνδεσμος

  Είδα ύπνο μου και μου φάνηκε ξαφνικό όνειρο ότι βρήκα λεφτά πολλά λεφτά .Έψαχνα το συρτάρι μου και βρήκα ένα πακο πενήντα ευρα .Ρώτησα την οικογένεια αν κάποιος τα είχε βάλει εκεί αλλά δεν ήξερε κανείς κάτι .ΤΑοτε τα άφησα πάλι εκεί μήπως τα ζήτηση κάποιος ή έχω ξεχάσει να πληρώσω κάτι .Τι σημαίνει αυτός; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 17:57
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!
  Είδα ότι το πορτοφόλι μου ήταν γεμάτο 50ευρα….σίγουρα όλοι το επιθυμούμε αλλά πέραν αυτού μιας και δεν το σκεφτόμουν, τι σημαίνει? Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.