Χάρτης
Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε ή μελετούσατε ένα χάρτη, σημαίνει πως θα γίνει μια ευχάριστη αλλαγή στη δουλειά σας. θα έχετε κάποιες απογοητεύσεις, αλλά και μεγάλο κέρδος από αυτή την αλλαγή.
Αν ονειρευτείτε πως ψάχνατε για ένα χάρτη, σημαίνει ότι μια ξαφνική δυσαρέσκεια με το περιβάλλον σας θα σας δώσει τη δύναμη να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για τον εαυτό σας.
Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θ’ ανεβεί σε υψηλότερα επίπεδα από φιλοδοξία.

Χάρτης

34 σχόλια στο Χάρτης

 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 στο 18:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Ονειρεύτηκα ότι κοίταζα έναν χάρτη και συγκεκριμένα κοίταζα το νότιο μέρος του χάρτη… Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο προσανατολισμού. Βρήκες ένα συγκεκριμένο σημείο που έπρεπε να πας στο όνειρο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 στο 00:59
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.
  Χθες ειδα οτι ήμουν με κάποιο άτομο/α, αλλά δεν θυμάμαι αν ηταν γνώριμα ή οχι. Βλέπαμε ή απο κάποιο προτζεκτορα ή απο κάποιον χάρτη, τον χάρτη της Ελλάδας . Το παράξενο ηταν οτι τα νησια ειδικα ηταν ανακατεμένα απο τις σωστές θέσεις τους. Το πιο έντονο ηταν οτι συνηδητοποιησα οτι αρκετά νησια βρίσκονταν κάτω από την Κρήτη!!! Και η Νάξος ηταν μια απο αυτές και μου κέντρισε το ενδιαφέρον και είπα χαρακτηριστικά οτι “δεν είχα ιδέα ιδέα οτι η Νάξος βρίσκεται εκει”. Ήταν σαν να έβλεπα πρώτη φορά το χάρτη της Ελλάδας.
  Δεν έχω καποια σχέση με τα νησια αυτά και δεν ξέρω γιατι ειδα ενα τόσο “μπερδεμενο ” όνειρο!
  Ευχαριστώ!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 10:43
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Είναι εντελώς μπερδεμένο και δεν ξέρεις τι να κάνεις και που θέλεις να πας. Δεν έχεις σωστό προσανατολισμό και όλα παίρνουν άλλο δρόμο από το σωστό. Καμία ιδέα σου αν εφαρμοστεί δεν θα έχει επιτυχία αυτό τον καιρό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 13:09
  Σύνδεσμος

  Βρέθηκα σαν σε ένα σπίτι με δύο χώρους – δωμάτια που ήταν σαν ανοιχτός αλλά και κλειστός, όπου ήταν ο αδερφός μου, ένας παλιός εργοδότης μου με τον οποίο υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον αλλά δεν έγινε κάτι ποτέ, και ένας ακόμη που δεν τον ήξερα. Ήταν σαν να ήταν φίλοι αλλά και συνεργάτες όλοι αυτοί και το μέρος ήταν επίσης σαν σπίτι αλλά και χώρος εργασίας. Πήγα λοιπόν να δώσω στον αδερφό μου κάποια από τα τσιγάρα που έφτιαξα με καπνό (αλλά θυμάμαι ότι ήταν και σαν δικαιολογία για να πάω πιο κοντά στον πρώην εργοδότη μου). Στον πιο επαγγελματικό χώρο υπήρχαν νομίζω βιβλία αλλά και χάρτες διπλωμένοι καινούριοι. Ο τρίτος της παρέας πήρε έναν και είπα ότι ήθελα και εγώ έναν αν φτάνουν. Άνοιξα τον χάρτη και άνοιγε και άλλο σαν να μπορούσα να τυλιχτώ με αυτόν ήταν τόσο μεγάλος και το σχολίασα. Μετά ήρθε ο πρώην εργοδότης μου κοντά μου, μου χάιδεψε τον αυχένα και μου χαμογελούσε με τρυφερότητα και ενδιαφέρον.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Αναγνώρισες τι χάρτης ήταν αυτός; Αν ήταν θησαυρού, τοπωνυμικός, τοπογραφικός, γεωγραφικός;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 19:16
    Σύνδεσμος

    Γεωγραφικός πιστεύω Νεκταρία. Και πολύ μεγάλος

    Απάντηση
     • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 19:40
      Σύνδεσμος

      Μάλιστα. Dimi, συνδέονται αυτά τα δύο όνειρα. Εννοώ αυτό και της Πάτμου. Το όνειρο δείχνει ότι όσο κι αν σου άρεσε σε εκείνη την τοποθεσία, μέχρι να έρθει το τέλος του ταξιδιού οι ελπίδες σου έχουν εξανεμιστεί. Ο θεός ήθελε να γίνει έτσι και να μείνεις μόνη εκεί, διότι ετοιμάζει κάτι άλλο για σένα που δεν το γνωρίζεις. Έχεις πολλά χρόνια ακόμη ζωής και μπορείς όλα αυτά τα χρόνια να γνωρίσεις πάρα πολλά. Μύριες συγκινήσεις. Ο χωρισμός με το πρώην αφεντικό έγινε για ένα και μόνο σκοπό για να γνωρίσεις μύριες συγκινήσεις και να είναι όλος ο κόσμος στα πόδια σου. Άρα, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου και να προχωρήσεις βαίνοντας σε ένα μέλλον πολύ όμορφο. Κάθε σταθμός της ζωής μας έχει κάποιες χαρές που θέλουμε να κρατήσουμε. Όμως γίνεται πόνος όταν θέλουμε να τις κρατήσουμε και χάνονται ή αλλάζουν μορφή. Αυτό μας ρίχνει ψυχολογικά. Άρα, όλα για κάποιο σκοπό γίνονται. Το κακό φέρνει ένα καλό. Σου δίδεται η ευκαιρία να αλλάξεις κεφάλαιο στη ζωή σου και να επιλέξεις που θα πας. Μην κρατάς κακία στον πρώην εργοδότη σου. Θα το καταλάβεις όταν καταφέρεις να βρεις ένα μέρος στο χάρτη που σου ταιριάζει και θα σε οδηγήσει να αναγνωρίσεις ποιος ήταν ο άγνωστος.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 19:55
       Σύνδεσμος

       Πολύ ελπιδοφόρα η ερμηνεία σου Νεκταρία σε ευχαριστώω! Όχι δεν έχω άσχημα συναισθήματα με τον πρώην εργοδότη μου καθόλου. Και στο όνειρο η αίσθηση ήταν ευχάριστη. Όσο για τον τρίτο της παρέας μου ήταν αδιάφορος στο όνειρο απλώς υπήρχε εκεί μαζί τους. Πάντως πραγματικά θέλω να αλλάξω μέρος διαμονής ή να βρω δουλειά σε άλλη τοποθεσία. Ακόμη και χώρα ίσως φαινεται στο όνειρο σωστά?

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 19:56
        Σύνδεσμος

        Λειτούργησε αντίθετα στο συναισθηματικό τομέα επειδή πρόκειται για ένα μακρινό μέλλον. Όμως, αυτό είναι. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις τόπο διαμονής. Το όνειρο σε ωθεί να το κάνεις.

        Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  Καλή σας μέρα!
  Είδα ότι είχαν βγει τα αποτελέσματα εξετάσεων και είχα περάσει στην σχολή διατροφής και διαιτολογιας. Η σχολή βρισκόταν στην Λήμνο, ήμουν ευχαριστημένη, είχα πάρει ένα χάρτη και έψαχνα να βρω που κοντά είναι η Λήμνος. Και μιλούσα με μια φίλη μου που μένει στην Κω και της έλεγα ότι τώρα θα είμαστε πολύ κοντά και θα βκεπομαστε. Μετά πήγα σε ένα περίπτερο καινούργιο και ζήτησα τσιγάρα στριφτα και χαρτάκια και όταν πήγα να την πληρώσω μου λέει ότι έχει και λαχεια, και μου έφερε τρία λαχεια από τα οποία εγώ αγόρασα τα δύο ένα κόστιζε 2και ένα 3ευρώ και θυμάμαι ότι δεν είχα πολλά χρήματα μαζί μου όμως τα αγόρασα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 13:34
   Σύνδεσμος

   Δεν ξέρουμε αν είσαι φοιτήτρια Παρασκευή και ποια η σχέση σου με τα συγκεκριμένα νησιά. Το όνειρο δείχνει αλληγορικά ότι θα βρεις τον σωστό προορισμό διότι λήμνος είναι το λιμάνι στα όνειρα και ο Άγιος Ευστράτιος μια περιοχή εκεί, δηλώνει μια καλή στράτα, ένα προορισμό διαφορετικό απ’ αυτό που τραβούσες μέχρι σήμερα. Η Κως έχει αρχαία ετυμολογία και αναφέρεται στο παρελθόν σου. Το σωστό ή λάθος παρελθόν σου θα σε οδηγήσει σωστά ή λάθος να βρεις μια νέα πορεία στη ζωή. Δεν έχεις ξεκόψει εντελώς από το παρελθόν σου, αλλά ζεις χωρίς αυτό και έχεις την ανάγκη να βρεις την τύχη σου. Ίσως ο θεός να σε βοηθήσει σ’ αυτό. Είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και ψάχνεις να βρεις το δρόμο σου ώστε να απαλλαγείς αλληγορικά από το βάρος που έχεις και να απαλλάξεις κι άλλους με την πείρα σου. Αυτή η ερμηνεία ισχύει μόνο αν δεν έχεις σχέση με τα νησιά αυτά και τη σχολή διαιτολογίας.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 στο 06:16
    Σύνδεσμος

    Όχι δεν έχω σχέση με τα νησιά αυτά. Είναι συγκλονιστική η ερμηνεία σου για το ονειρο. Νιώθω ότι όλη η ζωή μου αλλάζει με γρήγορο ρυθμό και επειδή είμαι άνθρωπος της συνήθειας και του γνωριμου-ασφαλούς τρόπου ζωής νιώθω μετέωρη και μουδιασμένη αλλά και ενθουσιασμένη και αισιόδοξη ταυτόχρονα .

    Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 στο 13:30
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Παρακαλώ για την βοήθεια σας γιατί ψυχολογικά δεν είμαι στα καλύτερα κ χθες είδα περίεργο όνειρο.
  Χθες λοιπόν τελείωσα οριστικά από έναν που βρισκόμασταν αραιά κ που. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη κ είδα το παρακάτω το βράδυ…
  Είδα πως καθόμουν στεναχωρημένη κ ήρθε ο παππούς μου (πεθαμένος στην πραγματικότητα εδώ κ 22 χρόνια) κ με ρώτησε γιατί. Δεν θυμάμαι τι του απάντησα κ μου είπε να μην στεναχωριέμαι κ πως όλα θα πάνε καλά. Τότε μου ήρθε μήνυμα στο κινητό μου από ένα πολύ καλό μου φίλο κ νονό του μικρού μου που τον λένε Κωνσταντίνο που μου έλεγε να πάω να τον βρω εκεί που είναι κ μου έστειλε τον χάρτη στο μήνυμα. Το σημείο που βρισκόταν είχε την ονομασία Direct. Αποφάσισα να πάω να τον βρω. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου κ ξεκίνησα. Από τους δρόμους που έπρεπε να περάσω ήταν πανηγύρι κ προσπαθούσα να σκεφτώ από που να περάσω. Τότε αποφάσισα να προχωρήσω κ θα έβρισκα την λύση στην πορεία. Ο δρόμος ήταν ανηφορικός.
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 17:57
   Σύνδεσμος

   Απο την μια ο παππους σου σου λεει με τον τροπο του οτι γι αυτα τα θεματα πρεπει να παψεις να στεναχωριεσαι.Δεν υπαρχει λογος.Απο την αλλη σε ενημερωνει το ονειρο οτι πολυ συντομα θα βρεις την αποφασιστηκοτητα,την βεβαιοτητα και την κοινωνικοτα σου.Ο δρομος θα εχει δυσκολιες (πανηγυρι)και θα ειναι ανηφορικος (απαιτει κοπο) οπως παραλληλα θα ανελθεις ψυχολογικα διοτι ενας ανηφορικος δρομος παντα οδηγει ψηλα ποτε χαμηλα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:47
  Σύνδεσμος

  Ειδα ένα χάρτη που έδειχνε το Αιγαίο και ένα πλοίο που έφευγε απο ένα νησί και έδειχνε το δρόμο με γραμουλες προς το νησί Ρόδο

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 09:31
   Σύνδεσμος

   Αννα,ο χάρτης δηλώνει τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσουμε.η Ρόδος είπαμε οτι είναι το νησί που δηλωνει την ευτυχια σου.οι γραμμές όταν είναι οριζόντιες δείχνουν τον φυσικο κοσμο (αν ειδες οριζοντιες,δειχνει οτι αυτη η σχεση θα ειναι πολυ καλη και φυσιολογικη)και όταν είναι κάθετες τον μεταφυσικό κοσμο(αν ειδες κάθετες δείχνει οτι αυτή η σχέση θα είναι τόσο καλη πέρα απο την φαντασία σου)αν ειδες και κάθετες και οριζόντιες θα υπαρχουν και τα δυο στοιχεια.την μια δεν θα πιστεύεις αυτό που ζεις και την αλλη θα είναι όλα όμορφα και απλα.όπως και να χει θα σαι ευχαριστημένη.
   Η Ρόδος βρίσκεται στο Αιγαίο.το Αιγαίο λοιπον είναι το θαλάσσιο πέλαγος που αλληγορικά,θα σε οδηγήσει βαση του χάρτη,στην ρόδο!
   Με απλα λογια εχεις η ερχεται στα τα χέρια σου ο τροπος να ευτυχησεις.
   Αννα μια συμβουλή.Ασε τα πραγματα να κυλησουν.μην σκέφτεσαι έντονα το αισθηματικό σου μελλον.μην πεσεις σε αυθυποβολή και προκαλείς το υποσυνειδητο σου να βλέπει όνειρα.όλα θα πάνε υπέροχα.απολαυσε το!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:28
    Σύνδεσμος

    Αυτό που με έκανε να ψάξω για τη Πωσειδονια είναι εποχή το πλοίο έφυγε απο ένα νησί και πήγε στη Ρόδο και έψαξα στο χάρτη να δω ποιο νησί θα ήταν αυτό; Και εκει καταλαβα οτι εκει κοντά ήταν το νησί Σηρος και ειδα Πωσειδονια και εκει καταλαβα οτι ο πρώην μου είναι ο Πλουταρχος που δεν είναι εκει η ευτυχία μου σωστά; Το οτι έφυγε το πλοίο απο εκει και πήγε στη Ρόδο τι σημαίνει;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:38
     Σύνδεσμος

     Απλα πραγματα!φευγεις- απελευθερωνεσαι απο τον πρωην σου και πας στη ροδο που δηλωνει ευτυχια.ηρεμησε και απολαυσε το.μην τα σκέφτεσαι τόσο γιατί θα προκαλείς τα όνειρα σου και θα πάψουν να έχουν ερμηνεία.θα πέσεις σε αυθυποβολή.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!Νεκταρία είδα πριν λίγες μέρες ότι ήμουν μέσα σε ένα ελικόπτερο και πέταγα πάνω από μια άγνωστη περιοχή.Κράταγα κάτι σαν εικονο-χάρτη και έψαχνα ένα συγκεκριμένο μέρος υποτίθεται.Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:55
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία καλημέρα!Νομίζω ότι σήμερα είδα σειριακό όνειρο.Είδα ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι που κοιμόμουν κανονικά, και άκουσα ήχους από ελικόπτερο στο μπαλκόνι(γιατί το σπίτι μου είναι και ρετιρέ).Ακουγόταν δηλαδή σαν να ήταν πολύ κοντά στην βεράντα μου ένα ελικόπτερο και προσπαθούσε να προσγειωθεί..χαχα!!Πήγα να ανοίξω την πόρτα του σαλονιού υποτίθεται αλλά ψιλοφοβόμουν μην είναι επικίνδυνα.Αλλά τελικά μάλλον δεν ήταν επικίνδυνα,ένιωσα ότι ήταν ένα σκυλάκι στο σαλόνι και όχι κάποιος εχθρός.Πως το κρίνεις;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:17
    Σύνδεσμος

    Κορίτσια δεν υπάρχει καθόλου έμπνευση για αυτά τα σειριακά;Καμία σας;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:33
     Σύνδεσμος

     Φιλη μου,Ζητησες συγκεκριμενα την ερμηνεια της Νεκταριας.υπαρχουν πολλά αναπάντητα όνειρα.θα πρεπει να έχετε υπομονή.
     Διαβασε για τα σειριακά όνειρα το άρθρο της Νεκταριας.
     Πάντως είναι καλό όνειρο,δειχνει οτι αυτό που ψαχνεις θα ερθει μονο του να σε βρει.πιθανότατα αναφερομαστε σε σχεση.θα μπει στην ζωή σου ενας άνθρωπος που δεν θα υπαρχει λογος να φοβάσαι κάτι απο αυτον.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:00
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ για την ερμηνεία αετέ.Το σκυλάκι τι συμβολίζει;

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:25
       Σύνδεσμος

       Το σκυλάκι συμβολίζει τον ανθρωπο εδώ.ειτε φιλο,ειτε συντροφο.

       Απάντηση
   • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:55
    Σύνδεσμος

    Αν ήσουν μέσα στο ελικόπτερο αυτό θα έβλεπες και τρίτο σειριακό. Όμως εδώ είναι το αποτέλεσμα. Το σκυλάκι είναι ένας φίλος ή μια σχέση, ή το αποτέλεσμα αυτού που θέλεις. Η ερμηνεία που σου έδωσε ο αετός είναι σωστή. Αν θέλετε γρήγορες απαντήσεις μη ζητάτε συγκεκριμένα δική μου ερμηνεία. Να λέτε το όνειρο και όποιος τύχει να σας το απαντήσει έχει καλώς. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, τότε ζητάτε άλλη ερμηνεία. Αυτό θα δίδει πιο γρήγορες απαντήσεις. Το έχω πει πολλές φορές αυτό. Ο αετός βλέπει το όνειρό σου, θέλει να σου απαντήσει και την κόβεις όταν γράφεις, τι σημαίνει αυτο Νεκταρία μου; Εγώ μπορεί να μην το δω άμεσα. Να με ενημερώσει κατ’ ιδίαν γι΄ αυτό. Χάνεις την ευκαιρία έτσι να πάρεις μια γρήγορη απάντηση.

    Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Αυτό είναι ότι ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο στη ζωή σου και προσπαθείς να το βρεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 στο 12:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! είδα στον ύπνο μου ότι έψαχνα ένα νεκροταφείο σε χάρτη στο ιντερνετ για να πάω στο μνημόσυνο του πατέρα ενός παλιού μου συμμαθητή (που έχει πεθάνει και στην πραγματικότητα την παραμονή πρωτοχρονιάς) και επειδή δεν έχω αυτοκίνητο δυσκολευόμουν με βάση το χάρτη να δω πως θα πάω και τότε το αγόρι μου, μου είπε ότι μπορούμε να πάμε με τα πόδια γιατί θέλει και αυτός να επισκεφτεί τη γιαγιά ή τον παππού του, δεν θυμάμαι ποιον από τους δύο μου είπε (η γιαγιά του ζει στην πραγματικότητα και ο παππούς του έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 21:14
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να σου προτείνει να πάτε με το αυτοκίνητο. Αυτό δηλώνει χωρισμό. Υπάρχει τέτοιος φόβος.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 στο 21:52
    Σύνδεσμος

    δεν εχουμε πλεον αυτοκινητο στην πραγματικότητα γι αυτο και δεν μου το προτεινε και στο όνειρο μου, γιατί δεν είχαμε.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 20:59
     Σύνδεσμος

     Όμως πήγατε σε νεκροταφείο που δηλώνει μια παύση προβλημάτων, αλλά είναι κακό να έχετε δεσμό και να είστε μαζί, να περπατάτε μαζί. Έπρεπε να είστε μέσα σε αυτοκίνητο μαζί ή να περπατάς με έναν άγνωστο ή ένα ομοίωμα αυτού για να είστε μαζί. Μόνο τα διορατικά άτομα έχουν την τύχη να περπατάνε με τους συντρόφους τους στο όνειρο. Νιώθεις ότι είσαι ένα απ’ αυτά; Βγαίνουν τα όνειρά σου;

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 στο 21:36
      Σύνδεσμος

      δεν νομιζω οτι ειμαι διορατικό άτομο κ επίσης δεν είμαι σίγουρη ότι βγαίνουν τα όνειρα μου γιατί πολλές φορές βλέπω περίεργα όνειρα που δεν έχουν συνοχή και νόημα, και δεν μπορώ να συνδυάσω τις ερμηνείες που βρίσκω. Επίσης θα σας φανεί αστείο αλλά μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχα συναίσθηση του πότε έβλεπα όνειρο και το σταματούσα και ξύπναγα αν κάτι με τρόμαζε τρίβοντας απλά τα μάτια μου στο σημείο που δεν ήθελα να συνεχίσω το όνειρο ή το συνέχιζα όποτε ήθελα για να δω τι θα γίνει γιατί ήξερα ότι ήταν όνειρο κ έλεγα στον εαυτό μου: όνειρο είναι μην φοβάσαι.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:01
       Σύνδεσμος

       Διάβασε το άρθρο όταν το όνειρο είναι χειρότερο από την πραγματικότητα. Αυτά τα όνειρα που περιγράφεις είναι τα συνειδητά. Τα σταματάμε, δίνουμε το τέλος που θέλουμε κ.λ.π.

       Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.