Φωνή
Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε ευχάριστες φωνές, είναι σημάδι χαρούμενης επικοινωνίας και επανασύνδεσης. Οι δυνατές και οργισμένες φωνές στ’ όνειρο είναι προμήνυμα απογοήτευσης και δυσάρεστης ατμόσφαιρας.
Τα κλάματα με ξεφωνητά, στ’ όνειρο, προμηνύουν ότι ξαφνικός θυμός θα γίνει αφορμή να πληγώσετε φίλο σας.
Αν δείτε ότι ακούσατε φωνή του θεού, είναι σημάδι πως θα κάνετε κάθε ευγενή προσπάθεια για άνοδο, χρησιμοποιώντας ανιδιοτελή και έντιμα μέσα, που θα εκτιμηθούν από υψηλά πρόσωπα και θα σας εξασφαλίσουν το θαυμασμό τους.
Για μια μητέρα, το να ονειρευτεί ότι ακούει τη φωνή του παιδιού της, είναι προειδοποίηση για επικείμενη στενοχώρια.
Αν ονειρευτείτε ότι σας καλεί μια απεγνωσμένη φωνή, είναι σημάδι πως κάποια σοβαρή ατυχία απειλεί εσάς ή δικό σας πρόσωπο. Αν γνωρίσατε τη φωνή που σας καλούσε, συχνά είναι προμήνυμα ατυχήματος ή αρρώστιας.
Αν ακούσατε στ’ όνειρο σας να φωνάζουν τ’ όνομα σας με παράξενη φωνή, σημαίνει πως η επιχείρηση, ή η δουλειά σας θα περιέλθει σε επισφαλή κατάσταση, και ότι ξένοι μπορεί να σας δώσουν βοήθεια, ή ότι μπορεί να βρεθείτε σ’ αδυναμία ν’ ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.
Αν ακούσατε τη φωνή φίλου ή συγγενή σας, σημαίνει πως κάποιος απ’ αυτούς θα αρρωστήσει απελπιστικά, και ίσως πεθάνει στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να σας καλέσουν να παίξετε το ρόλο του φύλακα κάποιου, που την προστασία του θα πρέπει να κάμετε με πολλή διακριτικότητα.
Ερωτευμένοι που θ’ ακούσουν στ’ όνειρο τους τη φωνή της αγαπημένης ή του αγαπημένου τους, θα πρέπει να προσέξουν την προειδοποίηση. Αν έχουν παραμελήσει το πρόσωπο στο οποίο ανήκει η φωνή, θα πρέπει να επανορθώσουν. Αλλιώς είναι πιθανό να χωρίσουν από έλλειψη συνεννόησης.
Αν ακούσατε τη φωνή πεθαμένου, μπορεί να είναι μια προειδοποίηση για δική σας σοβαρή αρρώστια, ή για κάποια στενοχώρια στη δουλειά, που μπορεί να προκύψει από κακή κρίση.

Φωνή

112 σχόλια στο Φωνή

 • Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 στο 17:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.χτες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ένα τρομακτικό όνειρο.το μόνο πού θυμάμαι, είναι ότι είδα τον πεθαμένο πατέρα μου κ εμένα κ κάποιους άλλους μαζί,δε τούς θυμάμαι, ανεβήκαμε κάτι σκαλιά τσιμεντένια,σαν αυτά του υσογειου , εκεί που ανεβαίναμε, ακούστηκε μία απαίσια κ τρομακτική φωνή,σαν τη φωνή του σατανά, κάτι να μας λέει πού δε θυμάμαι, εμείς τρομαξαμε κ φύγαμε γρήγορα έξω.ακομα θυμάμαι τη φωνή τού,ήταν τόσο απαίσια.εμεις πήγαμε εκεί νομίζω για να βρούμε κάποιον άνθρωπο, αλλά ακούσαμε τη φωνή ενός τέρατος κ είπαμε ότι εδώ μέσα υπάρχει κάποιο τέρας, όχι άνθρωπος.ηθελα να γράψω το όνειρο μου στο λήμμα διάβολος, αλλά εκεί είναι κλειστά τα σχόλια,δε θα ερμηνεύετε άλλο όνειρα στο λήμμα διάβολος φενεται.παντως πρέπει να ήταν διαβολικό το όνειρο.τι ερμηνεία υπάρχει;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021 στο 11:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας και καλή χρονιά με υγεία. Θα ήθελα να σας γράφω για ένα πρωινό όνειρο μου διότι με αναστάτωσε πολύ., μήπως και μπορέσετε να μου εξηγήσετε. Είδα ότι ήμουν κάπου όπου μου είπαν ότι πρέπει να πάω κάπου επειγόντως (δεν το συγκράτησα το γιατί) και ψάχνοντας αυτοκίνητο ήρθε εκείνη την ώρα ο Συζυγος μου με ένα αυτοκίνητο που είχα παλιά και μόλις σταμάτησε μου λέει κτυπά το τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωσα;. Τότε μπαίνω εγώ και πατώ το κουμπί της ανοικτής ακρόασης και άκουσα τον πεθαμένο πατέρα μου να μου λέει ότι έγινε ένα ατύχημα και πρέπει να πάμε στη Συγγρού κάπου να δώσουμε αίμα. Τότε ουρλιάζοντας τον ρώτησα για ποιον είναι, και εκείνος μου απάντησε για πια, και όταν τον ξαναρώτησα για πια ξύπνησα και δεν πήρα την απάντηση. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει απο το 2015 και δεν είχαμε καθόλου καλές σχέσεις και απο τότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά πάλι το πρωί των Χριστουγέννων σε όνειρο κάνοντας καυγά με μένα και την μητέρα μου ( η οποία ζει), κάτι γνώριμο απο την οικογενειακή μας ζωή (τον καυγά εννοώ). Σας έγραψα διότι με έχουν μπερδέψει οι διαφορετικές απόψεις, είναι ένα μήνυμα για κακό ή για καλό, απο έναν πατέρα που δεν με αγάπησε ποτέ, διότι έχω και ένα ζήτημα υγείας που με απασχολεί αυτές τις μέρες. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Καλή συνέχεια και καλή χρονιά σε όλους σας.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στο 13:55
  Σύνδεσμος

  Γεια σας κυρία Νεκταρία μου,ελπίζω να γράφω καλά εδώ το όνειρο.την Πέμπτη 18/10/18 είδα ότι ήμουν σε μια εκκλησία πιάνου αγιου ήταν δεν ήξερα και ήμουν πάνω σένα βαθρο όρθια, απέναντι μου ήταν καθιστή μια γυναίκα όμως δεν με κοιτούσε.Αυτο με στενοχωρουσε τα συναισθήματα μου δεν καλά γι’αυτή την γυναίκα στην καρδιά μου είχα ένα πλακωμα μια αγωνία μια βαρεμάρα Ε δεν περνούσα καλά μαζί της και περίμενα να δω τι θα μου πει κρεμωμουν από τα λόγια της και δεν μου άρεσε που αυτή ήταν κόρη της παπαδιας του χωριού μου γιατί όλη η οικογένεια αυτή της παπαδιας ήταν πετυχημένη με δουλειά τα κορίτσια της παπαδιας εκτός από δουλειά είχαν παντρευτεί έχουν παιδιά αλλά εγώ όμως δεν έχω!τίποτα από αυτά Ακόμη!
  Γι’αυτό τον λόγο που είναι κάποια αυτή η γυναίκα ντρεπόμουν που την είχα απέναντι μου!Που έπρεπε να μου πει κάτι έτσι ξαφνικά βρεθήκαμε στην εκκλησία σε κείνο το βάθρο εκείνη καθισμένη ενώ εγώ όρθια.δεν κουραζομουν αλλά αισθανομουν φόβο ντροπή,ούτε τον χρόνο μου τον χαλουσα όσο αισθανομουν υποχρέωση ντροπή που μου μιλούσε και είχε φαίνονταν ότι είχε κάτι σημαντικό να μου πει για κείνη την στιγμη/περίοδο της ζωής.ουτε κι εκείνη βαριόταν.
  Μόνο που δεν ήταν η κόρη της παπαδιας ήταν άλλη γυναίκα!Στο όνειρο έλεγα ότι ήταν η κόρη της παπαδιας αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι!τις ξέρω όλες τις κόρες της παπαδιας πολύ καλά.πιο κει ,στο όνειρο,είχα βάλει την μαμά μου να κάτσει κι αυτή.ηταν ήσυχη η μαμά σαν άγαλμα την κοιτούσε αυτή την γυναίκα με πολύ προσοχή, με ηρεμία,όμως δεν ήταν ευτυχισμένη σαν να ταν σαν μια γριά αλλά νεα. Τώρα η μαμά είναι 60 χρονών σαν να ήταν γριά από μέσα και νέα έξω ήταν η μαμά μου.
  Εντύπωση μου έκαναν τα ρούχα της γυναίκας φορούσε κόκκινο λαμπερό σακάκι άσπρη μπλούζα άσπρη φούστα και κάθονταν σε καρέκλα το μαλι της ήταν καρέ μαύρο αλλά άσπρο δέρμα είχε,για μένα ήταν καστανή.μαθρα ματια ,ήμασταν πολύ κοντά και τα θυμάμαι. Ήταν ήσυχη και περιμέναμε για μας πει
  Όσο περίμεναμε για δευτερόλεπτα χωρίς να γυρίσω πίσω Γιατί κοιτούσα την γυναίκα άκουσα έναν άντρα νέο οχι μικρότερο μου να φωνάζει πολύ δυνατά με ενοχλούσε Γιατί μου ειχε αποσπάσει την προσοχή είχαμε ησυχία και άκουσα τις φωνές εκείνου λέγοντας οχ αυτός δεν με αφήνει.
  Τώρα τι έλεγε αν έλεγε κάτι σε μένα πάντως όλο το πρόσωπο του το είχε πάνω μου και τον είχα δει με την άκρη του ματιού μου γιατί κοιτούσα την γυναίκα και αισθάνθηκα λύπη διότι εκτός από τις φωνές εκείνου του νέου που με ενόχλησαν με ξεκουφαναν εκείνη η γυναίκα δεν μου μιλούσε αλλά κοιτούσε με ηρεμία αλλού!την μάνα μου τώρα κοιτούσε προς τα κει πάντως αν όχι τον νέο.ηταν ήρεμη η γυναίκα η μάνα μου κι εγώ οχι Γιατί παρρμβληθηκε η φωνή του νέου χωρίς να ξέρω τι έλεγε αν απευθύνονταν σε μένα
  Το νέο παλικάρι δίχως να τον ξέρω όμως έφυγε δεν με άγγιξε καθόλου μονο εκείνη την στιγμή ένιωσα κάτι ασχημο λεγοντας μέσα μου οχ.τωρα αυτός με ενοχλεί.
  Η γυναίκα δεν μίλησε ποτέ
  Λες και είχε ένα απλανές βλέμμα, η παρουσία της όμως ήταν εκεί ,ήταν πολύ έντονη η παρουσία της ήταν ήρεμη σοβαρή δεν ήταν χαρούμενη δεν μας μίλησε ποτέ ούτε μας βαρέθηκε ποτε. Αλλά δεν μας μίλησε ποτέ.ουτε ήταν σαν πεθαμένη ακόμα και τα ρούχα της έλαμπαν! Φαίνονταν πολύ φρέσκια η επιδερμίδα της πρέπει να ταν μέρα Κυριακή που πάμε περιποιημένο στη εκκλησία ή οπουδήποτε αλλού. Πάντως ενώ οι εκκλησία η ατμόσφαιρα ήταν απλή η μάνα μου εγώ είμασταν απλές,εκείνη η γυναικα ηταν ήρεμη ίσως και επιβλητική.και περίμεναμε κάτι στο επίσημο ή σοβαρο να ακούσουμε από αυτή έτσι μας είχε πει ή νιώθαμε να μας ειχε πει μα εμας μέσα σε τόσο κόσμο ήθελε κι αυτό ήταν ξεκάθαρο στο όνειρο .Αλλά δεν μας είπε ποτε.
  Τώρα μας κορροιδευε
  Τι να θέλει μα μου πει το τόσο λαμπερό ξεκάθαρο και εντονο ονειρο;
  Και η φωνή εκείνου του παλικαριου;λες και πέσε καταπέλτης μέσα μου όμως εξαφανίστηκε!μα δεν ήθελα να τον κοιτάξω καν, η προσοχή μου ταν σε εκείνη την γυναίκα την απλη εννοώ χωρίς φτιαξιματα χωρίς βάψιμο ή δεν ξερω πως να σπυ το πω.πως είναι οι κόρες ενός παπα; ήταν περιποιημένη όμως αλά δεν ήταν του κόσμου όσο είχε σαν να είχε ένα άλλο φρόνημα (γιαυτο και την πλησιασα) να ταν όμως ετσι;Η Μήπως ήταν κάτι κακό
  Καλό λες να θέλει να μου πει;
  Νεκταρία είμαι άνεργη χωρίς φίλους και δεν ζω καλά περιμένω προσεύχομαι να φτιάξω την ζωή μου…
  Όλοι οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου δεν μου δίνουν την σωστή σημασία.οπβτε προσπαθώ για δουλειά ή να φτιάξω την ζωή μου δεν γίνεται τίποτα
  Αδικούμε πολυ
  Και αν μπορείς να μου εξηγήσεις το ονειρο

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Δεν ήρθε ακόμη η ώρα σου. Όμως έχεις μέσα σου μεγάλο καημό, κι εγώ δεν τα έχω όλα, αλλά δεν απελπίζομαι. Εσύ τα διώχνεις όμως, έχεις φθόνο μεγάλο και μίσος θα έλεγα που δεν αφήνεις τον νόμο της έλξης να λειτουργήσει για σένα. Πρέπει να αισθάνεσαι ότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα σου. Να έχεις θετικά κύματα γαλήνης και ελπίδας. Η πίστη να είναι στο φόρτε της και νιώθεις δυνατή. Αυτό σε κάνει να τα ελκύεις όλα αυτά. Όταν όμως δεν είναι η ώρα σου τα νιώθεις, δεν έρχονται τώρα. Θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Με τις σκέψεις που κάνεις, η ίδια τα εμποδίζεις να έρθουν. Κοιτάς τι κάνει ο καθένας. Δες τι μπορείς να κάνεις εσύ.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 13:12
    Σύνδεσμος

    Τι να ήθελε να μου πει εκείνη η γυναίκα τελικα;
    Κι ο νέος τι να έλεγε αφορούσε εμένα;
    Εγώ περίμενα στο όνειρο να μάθω κάτι!
    Δηλαδή τι θέλεις Να μου πεις;
    Και φθόνο ζήλεια δεν έχω!μονο αγώνα κάνω να βρω μια δουλειά Νεκταρία μου! Την ζωή μου να φτιάξω Νεκταρία και δεν έχω καταλάβει στο όνειρο την εξήγηση που μου δίνεις.
    Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Νεκταρία

    Απάντηση
    • Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στο 11:57
     Σύνδεσμος

     Θεώρησα ότι αυτή η γυναίκα ήταν κάποια που δεν χωνεύεις στο όνειρο. Όμως όπως τα γράφεις έχεις τους λόγους σου που της φέρθηκες όπως της φέρθηκες. Φαίνεται ότι το όνειρο αυτό δεν ήταν θεόσταλτο και το αντιλήφθηκες. Μην περιμένεις να μάθεις μέσα απ’ αυτά τα όνειρα τίποτα. Δεν είναι αθώα.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 στο 20:20
  Σύνδεσμος

  γεια σας ειδα ενα περιεργο ονειρο και θα προσπαθησω να το γραψω οσο καλυτερα μπορω. ειδα οτι οδηγουσα το αυτοκινητο μου με κανονικη ταχυτητα και προσεκτικα και να εχω συνοδηγο αντρα που ομως δεν το εβλεπα αλλα ακουγα την φωνη του γιατι μου μιλουσε (η φωνη του ηταν ηρεμη και χαλαρη). λοιπον προχωρουσα στον δρομο για να δουμε που θα καθησουμε για καφε και μου λεει εδω ειναι γεματο το μαγαζι. και προχωρησα στο δρομο για το επομενο καφε. υπηρχε ενα γωνιακο καφε που υπηρχαν τραπεζια εξω για να καθησεις και μου λεει η φωνη οτι εκει εχει χωρο ενω το υπολοιπο μαγαζι ηταν γεματο. μετα που ειπε αυτο βλεπω εναν γνωστο μου που δεν μιλαμε λογω μιας παρεξηγησης να κατεβαινει 2-3 σκαλια που ειχε στο καφε και να καθεται στο τραπεζι που μου ειπε η φωνη οτι εκει εχει χωρο και να κραταει καφε στο χερι του. το μαγαζι ηταν self-service. και μετα καταλαβαινω οτι πριν να καθησει ο γνωστος μου στο τραπεζι εκεινο καθοντουσαν οι φιλοι του σε εκεινο το τραπεζι απλα απο τον δρομο δεν φαινοντουσαν. ο γνωστος μου φορουσε μαυρα ρουχα. τι ερμηνεια εχει το ονειρο; σας ευχαριστω εκ των προτερων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 στο 19:32
   Σύνδεσμος

   Η φωνή εδώ είναι ο Θεός ή ο Χριστός που σε καθοδηγεί και σου δίνει οδηγίες για το άτομο αυτό και για σένα. Είμαι σίγουρη ότι σου είπε πολύ περισσότερα, αλλά ο εγκέφαλος συγκράτησε μόνο αυτά. Είναι λειτουργικό όνειρο. Θα με ρωτήσεις τι είναι αυτό που συγκράτησε. Λέει να ξεπεράσεις το άτομο αυτό, να το αφήσεις να πάει στη λήθη. Σού δίνει μελαγχολία και πίκρα ή δεν είναι χρήσιμος για την ψυχή σου. Μπορεί αυτό να μην σου αρέσει, αλλά πρέπει να γίνει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 στο 21:56
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου γεια σου! Είδα όνειρο ότι ήμουν σπιτι της αδρφής μου μονη μου μαζί με το μωρό της .Εγώ κοιμομουνα σε αλλό δωμάτιο και το μωρο σε άλλο και ξαφνικά την ακουγα να μου φωνάζει με το όνομα μου πολλές φορές σαν να μου ζητουσε βοήθεια και ξύπνησα..τι μπορεί να σημένει; (Την μέρα που το είδα το μωρό ήταν άρρωστο και μετά από λίγες μέρες μαθαμε ότι θα κάνει μια εγχείρηση ρουτινας)

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Αυτή είναι η ερμηνεία. Θα σου έλεγα ότι κινδυνεύει το μωρό.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 11:44
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου η εγχείρηση ακυρώθηκε είναι αυτό που είδα στο όνειρο; Ότι το μωρό είχε κάποιο προβλημα και δεν επρεπε να γίνει η εγχείρηση γιατι θα κυνδίνευαι;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 11:46
     Σύνδεσμος

     Αν την έκανε, θα του έβγαινε σε κακό. Σου έλεγε ότι κινδύνευε.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 στο 20:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα

  Μέσα σε ένα ταραγμένο όνειρο που δεν το θυμάμαι καθόλου … σε σκοτεινό χώρο μια φωνή μου είπε πολύ ήσυχα και ήρεμα ” Έχεις καρκίνο ” . Προσπάθησα να διακρίνω το άτομο αλλά ήταν πολύ θολό και πρέπει να τον έβρισα κιόλας, τι μας λες εσύ απαπαπα …. Μετά ξύπνησα

  Δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου σε ονειροκρίτη τι σημαίνει αυτό.

  Αν κάποιος έχει τη καλοσύνη να μου απαντήσει ….

  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 στο 08:49
   Σύνδεσμος

   Με τον τρόπο που το είδες, κατά μεγάλο ποσοστό είναι παραπλανητικό, διότι υπήρχε η μαυρίλα, η σκοτεινιά. Μπορεί να ήταν κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που ήθελε να σε πειράξει ή να σε τρομοκρατήσει. Για καλό και για κακό κάνε εξετάσεις να δεις. Για μένα όμως, ο τρόπος που το είδες δεν δηλώνει πραγματική ασθένεια.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 στο 15:02
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση !!

    Γενικά βλέπω όνειρα και ναι μου βγαίνουν τα άτιμα καλά & κακά !! Έχω κάνει εξετάσεις το τελευταίο εξάμηνο και όλα καλά … Οπότε καλύτερα να χαλαρώσω από άγχος και να λέω το πάτερ ημών πριν κοιμηθώ για το κακό πνεύμα να πάει από εκεί που ήρθε !!!

    Σε ευχαριστώ και πάλι να είσαι πάντα καλά !!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 στο 03:07
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλημέρα και πάλι
  Στη σελίδα όνειρα απομόνωσης έγραψα ένα όνειρο κατά λάθος .
  Μπορείς να το κοιτάξεις σε παρακαλώ;
  Το όνειρο το είδα την Δευτέρα μια γλεικια ήρεμη φωνή είπε Πατήρ Οιος και Άγιο Πνεύμα
  Ευχαριστώ
  ΥΓ.
  Ένα όνειρο στο λίμα χλιδής το είδα δημοσιευμένο μα χωρίς απάντηση απλά το λέω μήκος σου ξεφύγε
  Σηγνωμη που σε κουράζω μας έχεις γίνει απαρετιτη !!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   Δεν έχω δει ακόμη πολλά όνειρα. Το μετέφερα στο λήμμα φωνή. Εδώ ταιριάζει. Το όνειρο αυτό πρέπει να σου γεμίσει τα πνευμόνια χαρά, ικανοποίηση, γαλήνη. Να βλέπεις όμορφο τον κόσμο κ.λ.π. Αν νιώθεις άσχημα ήταν πλάνη. Μόνο η αληθινή αίσθηση θα σου φανερώσει αν ήταν η αγία τριάδα ή όχι. Αυτό θα φανεί στην πραγματικότητα. Όχι μέσα στο όνειρο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 στο 14:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδα πως ήμουν σε ένα άγνωστο δωμάτιο με πολλούς άγνωστους ανθρώπους – άντρες κ γυναίκες. Ξαφνικά γδύθηκαν όλοι αλλά δεν τους έβλεπα γυμνούς πιο πολύ το ένιωθα ότι ήταν. Όπως κ γω. Δεν με είδα γυμνή αλλά ήμουν. Ξαφνικά όλο αυτό δε μου άρεσε καθόλου. Αγχώθηκα κ ήθελα απεγνωσμένα να φύγω. Σηκώθηκα πάνω κ φώναζα το όνομα μου με δυνατή φωνή. “ΜΕ ΛΕΝΕ “ονομα””επίθετο” ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΔΩ”. Το φώναξα 3 φορές και ξύπνησα. Έχω την εντύπωση πως κρατούσα και τα ρούχα μου στα χέρια μου στην αγκαλιά μου σφιχτά αλλά δεν είμαι σίγουρη 100%

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:59
   Σύνδεσμος

   Όταν ονειρευόσουν κάποιο πρόβλημα είχες που σε άγχωνε, σε εξέθετε και σου έδινε ανασφάλεια.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 στο 14:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Χτές το βράδυ στο όνειρο μου είδα πως γύρναγα το βράδυ στο σπίτι από βόλτα. Πέρασα μέσα από ένα κήπο, άνοιξα μια πόρτα και βγήκα από την άλλη μεριά του σπιτιού. Ήμουν φοβισμένη καθώς το σπίτι ήταν ξένο και βιαζόμουν να το περάσω για να μην με δουν. Πήδηξα τα κάγκελα και μόλις κοίταξα προς το σπίτι αφού το είχα διασχίσει, είδα στο παράθυρο να με κοιτάει μια γιαγιά. Προσπάθησα να φωνάξω ”συγνώμη” αλλά η φωνή μου δεν έβγαινε και δεν μπορούσα να μιλήσω. Όταν προσπαθούσα να το φωνάξω ακουγόταν μόνο μια σιγανή τσιρίδα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 15:29
   Σύνδεσμος

   Είναι ένας απλός βραχνάς. Πάντα αυτή την εξήγηση έχει όταν δεν βγαίνει η φωνή. Μου έγραψες όλα τα όνειρα στο ίδιο λήμμα. Θα προσπαθήσω να τα μεταφέρω στα σωστά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 02:12
  Σύνδεσμος

  Το αγόρι μου είδε χθες το βράδυ ότι ήταν σε μια αλάνα με γνωστούς του και πέταγαν διάφορα προς τα σύρματα(περίφραξη της αλάνας) και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνουν μέσα στην αλάνα τσούρμο παιδάκια και το ένα ξανθό κοριτσάκι του φωνάζει “μπαμπά τι γίνεται;” και ανοίγοντας τα χέρια του για να τη πάρει αγκαλιά της λέει χαμογελώντας “έλα εδώ” αλλά εκείνη δε πήγαινε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 09:31
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θέλει να κάνει οικογένεια, να αποκτήσει παιδιά, αλλά όπως φαίνεται δεν βρίσκει ανταπόκριση σ’ αυτό. Είναι κάτι που τον βασανίζει. Ίσως κάπου βρίσκει εμπόδιο. Ίσως δεν έχει βρει τον τρόπο να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα. Όμως είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο λέει το όνειρο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 στο 12:40
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι μπήκε κάποιος στο σπίτι μου το βράδυ και αφού τον χτύπησα στο πρόσωπο με την πόρτα προσπαθούσα να φωνάξω αλλά δεν έβγαινε η φωνή μόνο κάτι ουρλιαχτά…τι μπορεί να σημαίνει

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 19:25
   Σύνδεσμος

   Είναι ένας βραχνάς που δημιουργείται από την υπνική παράλυση.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 08:53
  Σύνδεσμος

  Άκουσα στον ύπνο μου να μου ψιθυρίζει στ’αυτί ήρεμα κάτι κάποιος άντρας με σχετικά βαριά φωνή, αλλά σε γλώσσα που δεν την καταλάβαινα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 14:39
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο κρυφού μηνύματος σε γλώσσα μηχανής που αφορά την ψυχή και το υποσυνείδητο και δεν επεμβαίνει ο εγκέφαλος ή ένα λειτουργικό όνειρο που αφορά το μέλλον.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 10:37
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ερμηνεία σου……

  Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 14:50
  Σύνδεσμος

  Kαλησπερα σας,

  Θα ζητήσω την εξήγη σας στο εξής όνειρο,

  Καταρχήν να σας πω οτι στο παρελθον ειχα καθημερινή επικοινωνία με ένα παιδί που δεν μένει στην πολή μου και πως του ξεκαθαρισα οτι δεν θελω σχέση και ετσι τωρα ποια εχουμε επικοινωνια που και που. Ειδα όνειρο λειπον πως ειχα παει εγω κατι κοινοι φίλοι μας στην πόλη του και μας φιλοξενουσε πραγμα που εχει γινει στην πραγματικοτητα (το σπιτι δεν ηταν το πραγματικο του σπιτι) ειδα λειπον πως ειμουνα στο κρεβατι ξαπλωμενοι ήρθε εκει και εκεινος και φιλιομασταν και μου έλεγε να κανουμε σχεση κτλ του έλεγα όχι στο διπλα κρεβατι κοιμώταν και ο κοινός μας φιλος ο Παναγιώτης. Μετα αποφασήσαμε να παμε για καφε εκεινος εφυγε πρωτος και θα με περιμενε απο κατω, εγω λειπον μπαινω στο μπανιο να ετοιμαστω και να πλυθω και ακουω απο το παράθρο του μπανιου νεκρωσημες ψαλμωδιες αυτες που λενε στις κηδειες ακουγα συνεχεια το αιωνία η μνημη αιωνιά αυτου η μνήμη και αναρωτιούμουν τι εγινε ποιος πεθανε. Μετα χτυπάει το κιν μου ηταν μια γνωστη του στην πραγματικοτητα δε ξερω καμια και μου λεει ειμαι η ταδε ονομα δεν μου ειπε απο το κανάλι σε τηλεοπτικό κανάλι εργάζομαι και εγω και με ρωτησε εαν η σκαλα του σπιτιού του ειναι χαλασμενη και τις λεω δε ξερω δε εχω καταιβει κατω παρε τον τηλ και παλι αναρωτιουμουν εαν η σκαλα χαλασε αυτος πως καταιβηκε? Και εκει τελειωσε το όνειρο ξύπνησα

  Ευχαριστω θερμά
  Νικόλ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι προσπαθείς να τον αποφεύγεις και να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα πέρασες μαζί του. Να βρεις μια νέα σχέση που θα είναι για σένα η μοναδική. Θέλεις να θάψεις με απλά λόγια όσα σε συνδέουν μ’ αυτόν. Εκείνη η γνωστή του είναι δική σου στην πραγματικότητα. Θέλει να μάθει που είναι το μέσον για να δει αν αυτό σε ανεβάζει ή σε κατεβάζει ψυχολογικά. Δεν μπορεί να το κοινοποιήσει στο υποσυνείδητο και την ψυχή, διότι δεν της φανερώνεις αν αυτό που ζεις είναι καλό ή κακό. Αν το θέλεις ή όχι. Το έχεις συνηθίσει, χωρίς να εκφράζεις αν σε ευχαριστεί ή όχι. Δεν εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου. Τα κρατάς.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,

  Καταρχάς να σας πω πως ενδιαφέρομαι για ένα αγόρι το οποίο όμως δεν ξέρω ακόμα εαν με θέλει δεν του έχω δείξει ακόμα ενδιαφέρον σκέφτομαι να το κάνω όμως άμεσα.
  χθες λειπόν ακουσα στον ύπνο μου τη φωνή του μπαμπά ο οποίος ειναι εν ζωή να μου λέει ότι και καλά η απάντηση που θα πάρω από αυτό το αγόρι ειναι όχι(δλδ θα μου πει πως δε με θέλει). Αυτό το όνειρο κατα τη γνώμη σας είναι αντίθετο? η προγνωστικό όντως δεν θα τον ενδιαφέρω?
  Εγώ το θεώρησα αντίθετο δεν ξέρω βέβαια εάν αλλάζει η ερμηνεία λόγο του ότι ακουσα φωνή γι αυτο και σας ρωτάω…..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 10:23
   Σύνδεσμος

   Είναι αντίθετο κατά το ήμισυ όταν ο πατέρας βρίσκεται εν ζωή. Αν σου το πει νεκρός 100% αληθεύει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 στο 10:16
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Απόψε στο όνειρό μου άκουγα ψαλμωδία. Μέσα στον ύπνο, σκεφόμουν να θυμηθώ 2 λέξεις που συγκαράτησα και υποτίθεται ότι τις αναγνώρισα ότι ακούγουνται στη πραγματικότητα σε ψαλμό στη λειτουργία , τις οποίες τώρα δεν θυμάμαι. Στη πραγματικότητα αυτό το διάστημα παρακολούθησα κάποιες φορές τους Χαιρετισμού. Να είιναι υποσυνείδητο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Όχι, διότι έψαχνες τις λέξεις για να ελέγξεις αν είναι θεϊκό ή σατανικό το μήνυμα. Είναι ένα μήνυμα που επηρεάζει μεν η παρακολούθηση των χαιρετισμών, αλλά από την άλλη ψάχνεις το ποιόν του, σαν να ελέγχεις κάθε εμπειρία που μπαίνει αν είναι ωφέλιμη ή όχι. Άρα, είναι όνειρα επιλογής και συνδυασμού.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 στο 04:48
  Σύνδεσμος

  Εκανα καποιες εργασιες δεν θυμαμαι ακριβως τι και ακουσα τη φωνη του πρωην πεθερου μου οποιος απεβιωσε και αναλυε πως θα κανουμε σχεδια που θα μπει η τηλεοραση και λοιπα σχεδια αλλα ηταν σαν να μην τα λεει σε μενα.
  Απλα τον ακουγα να κανει σχεδια και να λεει σε καποιον

  Απάντηση
  • Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα είδη ονείρων για τα κυριακάτικα όνειρα.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 στο 11:57
  Σύνδεσμος

  Ακουσα τον σύζυγο μου να με φωνάζει ήταν τόσο ζωντανό που απάντησα (το ονειρο το είδα Παρασκευή πρωι )

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   Παιρνω σαν δεδομενο οτι ο συζηγος σου ειναι εν ζωη.Το ονειρο αυτο δειχνει οτι σε εχει αναγκη.Οτι σου κρουει το κουδουνι του κινδυνου.Μιλησε μαζι του.Μπορει να συμβαινει κατι που δεν μπορει να σου πει.Οτι και αν ειναι το εχει αντιληφθει το υποσυνειδητο σου.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016 στο 07:13
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Πέρασα ένα πολύ ανήσυχο βράδυ εξαιτίας ενός ονείρου της μητέρας μου.Άκουσε μια φωνή στον ύπνο της να της λέει ότι θα πεθάνει από καρδιά. Η φωνή δεν είπε ποτέ θα συμβεί αυτό.Έχω τρομοκρατηθει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 12:27
   Σύνδεσμος

   Σε αυτα τα ονειρα δεν πρεπει να δινετε ποτε σημασια.Συνηθως ειναι δαιμονικα ονειρα και δεν ισχυει το περιεχομενο τους.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 στο 08:09
  Σύνδεσμος

  Άκουσα στον ύπνο μου μια φωνή να λέει : “είναι ωραία η μεγάλη λειτουργία του Αγίου Κωνσταντίνου”. Τι μπορεί να δημαίνει αυτό?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   ποια ειναι η σχεση σου με την εκκλησια?Εκκλησιαζεσαι σε εκκλησια του Αγιου Κωνσταντινου?

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 18:04
  Σύνδεσμος

  Δεν θυμάμαι το όνειρο θυμάμαι μονο οτι φώναζαν κάποιον δυνατά με το επίθετο του!!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:37
   Σύνδεσμος

   Είναι ακουστικό όνειρο. Το άτομο αυτό είναι γνωστό ή άγνωστο;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:38
    Σύνδεσμος

    Γνωστό είναι κ μάλιστα έχω να τον συναντησω πολύ καιρό!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 στο 21:40
  Σύνδεσμος

  Ηταν ενα αγορι ξανθο με γαλανα ματια εγω ημουν με το ποδηλατο και αυτος με εσπρωξε επειδη ειχα χαθει και μου ειπε οτι σε 10 χρονια θα πεθανω και οτι θα εχω την καταρα του και του ελεγα οτι ειναι ομορφος κλπ. Καποιοι μου λενε οτι σε 10 χρονια θα τον γνωρισω και οτι θα τον παντρευτω.. και εχω μεινει με απορρια

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:40
   Σύνδεσμος

   Όχι, ήταν ο σατανάς που ήθελε να σε παγιδέψει. Σου είπε ότι θα πεθάνεις σε δέκα χρόνια. Μην μπερδεύεσαι. Είναι μια είδηση που δεν πρέπει να λάβεις υπόψη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 στο 04:38
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! γενικα τις τελευταιες μερες βλεπω πολυ ζωντανα ονειρα ενω συνηθως και παλαιοτερα δεν τα θυμομουν καν αφου ξυπνουσα..
  Ειδα λεει οτι στο σπιτι μου ειχαν μαζευτει φιλοι μου και ελειπαν οι γονεις μου και αφου συζηταγαμε μια χαρα μετα εγω πηγα για καποια λεπτα στο σαλονι,εκει ειδα οτι ενας αγνωστος ειχε μπειστο σπιτι και ετρεχα γυρω στο σπιτι και φωναζα δυνατα τους φιλους μου αλλα δεν ακουγαν και ειχαν κλειστει ολοι στην τουαλετα και δεν μπορουσα να μπω γιατι ειχαν κλειδωσει. και εβγαλα μια κραυγη μπας και με ακουσουν αλλα τιποτα ειδικα οταν ελεγα βοηθεια δεν εβγαινε η φωνη μου καθολου και το ειπα αρκετες φορες..

  Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 03:47
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν πεσμένη στις σκάλες του σπιτιού μου και κάποιος με βάραγε παρα πολυ άσχημα αλλά δεν έβλεπα ποιος ούτε ένιωθα πόνο αλλά με βάραγε.Το μόνο που θυμάμαι είναι να φωνάζω όσο πιο δυνατά τον πατέρα μου να με ακούσει να κατέβει να με βοηθήσει. Όμως ένιωθα όλο τον λαιμό μου πρισμένο ουρλιαζα με όλη μου τη δύναμη αλλά η φωνή μου έβγαινε παρά πολύ σιγανή. Εκλαιγα πολυ και δε σταματησα να προσπαθω να φωναζω τον μπαμπα μου.Ήταν πολύ καθαρό και τρομακτικό όνειρο μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 09:29
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει ερμηνεία. Είναι ο γνωστός σε όλους βραχνάς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 05:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας..Μόλις ξύπνησα και είδα ένα πολύ τρομακτικό όνειρο..λέει ήμουν πάνω σε ένα ποδήλατο , σε πλήρη σκοτάδι(δεν έβλεπα τιποτα), και έτρεχα με μεγάλη ταχύτητα σαν να με κυνηγάει κάτι(ένιωθα πραγματικά ότι με κυνηγάει κατι)..δεν έβλεπα τιποτα όμως.ξαφνικα άρχισα να ακούω το όνομα μου, χωρίς να βλέπω τίποτα, και αυτές οι σκιές η ότι ήταν με πλησίαζαν και εγώ φοβόμουν όλο και πιο πολύ μέχρι που με είχε πνίξει τόσο το σκοτάδι που αισθάνθηκα ότι χάνω τις αισθήσεις μου, και ξύπνησα τρομαγμένος. Τι μπορεί να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 10:24
   Σύνδεσμος

   Έχεις υπόταση μήπως; Έχεις συχνές υπογλυκαιμίες;
   Μήπως είχες πυρετό και έπεσε όταν κοιμόσουν; Έχει σχέση με την υγεία σου το όνειρο αυτό.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 12:40
    Σύνδεσμος

    Να σου πω την αλήθεια έχω κάποια προβλήματα στην υγεία μου αλλά δεν είναι κάτι από αυτά..Έχω μια κύστη στο εγκέφαλο που με επηρεάζει και κάποια προβλήματα στις λεμφαδένες μου..θα ήθελα να σου πω και της προηγούμενης μέρας το όνειρο που πάλι με ξύπνησε. Γενικά εδώ και κάτι μήνες κάθε μέρα ξυπνάω από όνειρα ταραγμένος. Το χθεσινό όνειρο:είδα λέει ένα ζευγάρι που δεν γνώριζα , ο ένας κράταγε ένα αξωνιο και η γυναίκα ένα φτυάρι, και σκαβαν λέει μπροστά μου τις πλάκες του πεζοδρομίου.καποια στιγμή και ενώ βρίσκομαι δίπλα τους κοιτάω τον άντρα και του λέω “ε, πρόσεχε θα με χτυπήσεις” , δεν μου απαντάει και πάει λίγο πιο κει και εμφανίζεται με ένα όπλο πολυβόλο, και εγώ λέει έχω γυρίσει το κεφάλι μου και κοιτώ στο κενό.εκεινη την ώρα μου περνάει από το κεφάλι ότι μπορεί να με πυροβολήσει και γυρίζω να τον κοιτάξω. Πριν καν σκεφτώ ότι θα πονέσω ξεκινάει και με πυροβολεί από τον λαιμό στις λεμφαδένες μέχρι και το στήθος.πρν ξεκινήσει να με πυροβολεί όμως αισθάνομαι ότι θα πονέσω , αλλά μόλις έσκασε η πρώτη σφαίρα στο κορμί μου (ψηλά στον λαιμό , στις λεμφαδένες) δεν ένιωσα καθόλου πόνο, αλλά αντίθετα ένιωσα μια απίστευτη ευφορία και έχασα τις αισθήσεις μου (πιθανόν πέθανα) και μετά ξύπνησα. Πάντως θέλω να σε ευχαριστήσω Νεκταρία για την γρήγορη ανταπόκριση .. 🙂

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 13:18
     Σύνδεσμος

     Εντόπισα ότι το όνειρο αφορά την υγεία, είπα κάποια παραδείγματα, αλλά αν έβρισκα και την πραγματική ασθένεια θα ήμουν μέντιουμ. Πραγματικά, δεν φαίνεται ποιο είναι το πραγματικό σου πρόβλημα υγείας. Όμως, φαίνεται καθαρά ότι αυτό αφορά. Εδώ φαίνεται ότι το συγκεκριμένο όνειρο αφορούσε την υγεία σου. Φοβάσαι βάσει του άλλου ονείρου ότι θα πεθάνεις. Όμως, αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Έχεις ακόμα δουλειά να κάνεις στη γη. Δεν τέλειωσε η αποστολή σου. Το ζευγάρι είναι η αδύναμη και η δυνατή πλευρά σου που ενώνονται για να ολοκληρώσεις το πεζοδρόμιο, δηλαδή αλληγορικά την αποστολή σου στη Γη. Μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα, γιατί μετά το χτύπημα ένιωσες καλά. Ο θεός βοηθάει τα άτομα που έχουν μια συγκεκριμένη αποστολή στη γη και κάνει τα μεγαλύτερα θαύματα σ’ αυτούς. Γι΄ αυτό δεν κάνει θαύματα σε όλους. Να έχεις πίστη λοιπόν. Περαστικά να είναι!!!

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 14:59
      Σύνδεσμος

      Βρε συ νεκταρια που τα καταλαβαίνεις όλα αυτά?δεν επεσες καθόλου εξω γενικότερα ..πάντως και εγώ πιστευω όλα αυτά που ειπες και εχω και εγώ πίστη.να είσαι καλά και αν βρω χρόνο θα σου πω ένα όνειρο που είχα δει καιρό πριν που πάλι είχε να κάνει με τους λεμφαδένες μου,και είχα δει τον άγιο σαββα..

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 17:41
       Σύνδεσμος

       Αν είσαι δωδεκανήσιος η ακτίνα είναι πολύ κοντά. Στους δωδεκανήσιους πέφτω πάντα μέσα περισσότερο από τους άλλους. Χάνω λίγο την επαφή μου αν είναι κάτοικος εξωτερικού. Το λέω, διότι μίλησες για τον Άγιο Σάββα.

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 19:20
  Σύνδεσμος

  Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας! εψαξα στο αρθρο που μου προτεινατε αλλα δυστηχως δεν βρηκα κατι! τα ονομα τα τους ειναι Γιωργος(μπαμπας) και Νικος(αδελφος) Και παλι ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη συνεχεια!!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 20:17
   Σύνδεσμος

   Το όνομα Νικος υπάρχει στο άρθρο.είναι ο καλόκαρδος άνθρωπος που δεν θέλει να στεναχωρει τους γύρω του.ο Γιωργος δηλώνει την πνευματική μας καλλιέργεια.με αυτες τις δύο πτυχές του εαυτού σου είσαι θυμωμένη.αυτά δεν δε αφήνουν να ξεκουραστεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 στο 03:29
  Σύνδεσμος

  δυστηχως απαντηση δεν πηρα για το ονειρο μου και την ερμηνεια του.συμβαινουν πολλα στην ζωη μου τον τελευταιο καιρο οχι καλα και επειδη συνηθως δεν βλεπω ονειρα (μαλλον δεν τα θυμαμαι) γιατι τελευταια φορα που θυμαμαι να ειδα ονειρο ηταν μαλλον στο γυμνασιο (τωρα ειμαι 37)περιμενα με μεγαλη αγωνια την απαντηση σας! Καλο και ευλογημενο λοιπον οτι και αν σημαινει! ευχαριστω πολυ! Keep up the good work!

  Απάντηση
  • Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 στο 09:19
   Σύνδεσμος

   Γλυκιά μου,Σ ευχαριστουμε για τα καλά σου λογια.Να σε ενημερωσω οτι είμαστε λιγα ατομα εμεις που δίνουμε ερμηνείες στα όνειρα σας.υπαρχουν πολλα αναπαντητα όνειρα.κάποια όνειρα περιμένουν να απαντηθούν πανω απο μήνα.όλα όμως κάποια στιγμη παίρνουν απάντηση.κανένα δεν χάνεται.για να απαντηθεί ενα όνειρο χρειαζεται χρονο και έμπνευση.με τον ονειροκριτη ασχολιομαστε στον ελεύθερο χρονο μας.δεν είναι αυτό το επάγγελμα καμίας μας.δεν πληρωνομαστε γι αυτό.πρεπει να έχετε υπομονή.θα λάβετε απάντηση όλοι.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 19:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας.ονειρευτηκα οτι ημουνα ξαπλωμενη και ηθελα να κοιμηθω αλλα δεν με αφηνε η φασαρια.πηγα στον δωματιο του αδελφου μου που καθοτανε με εναν φιλο του και τους εβαλα χερι που δεν με αφηνουν να κοιμηθω.πηγαινοντας ξανα στο κρεβατι μου με ακολουθει απο πισω ο πατερας μου και με ρωταει γιατι φωναζω και ξαφνικα εβαλα κατι φωνες,κυριολεκτικα ουρλιαζα ,δεν ειχα αλλη φωνη και εκλαιγα και χτυπιομουνα που δεν μα αφηνουν να κοιμηθω.
  (ο πατερας μου ειναι εν’ζωη)Σας ευχαριστω εκ’των προτερων!!

  Απάντηση
  • Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 στο 09:28
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου δείχνει οτι κάτι δεν σε αφήνει να ξεκουραστεις ψυχολογικά.αν είσαι απο τους ανθρώπους που κρατάνε μέσα τους όσα τους ενοχλούν και δεν τα εκφράζουν,τοτε ειδες αυτό το όνειρο γιατί το υποσυνείδητο σου θέλει να ξεσπάσει και να εκφράσει τον θυμό που δεν εκφράζει το συνειδητό σου κομματι.
   Αυτό που σε κουράζει ψυχολογικά είναι ειτε πραξεις του πατερα και του αδερφού σου,ειτε έγκειται στον συμβολισμό των ονομάτων τους.αν η σχέση σου με τον πατερα και τον αδερφό σου είναι καλη,τοτε πες μας τα μικρα ονόματα τους για να βρούμε τον συμβολισμό τους.αν δεν θες να το πεις δημοσια,διάβασε το άρθρο της Νεκταριας για τους συμβολισμους των ονοματων στα ειδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 στο 18:04
  Σύνδεσμος

  Ειδα χτες οτι ημουν καπου ψηλα σαν πυλονας και φωναζα βοηθεια μεχρι που καποιος εβαλε σκαλα αλλα περιμενα πολυ ωρα και δν μπορουσα να κρατηθω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:39
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Αντώνη!!Αντώνη το όνειρο σου σημαίνει ότι θα βρεθείς σε δύσκολη θέση όμως γρήγορα θα βρεις την λύση!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 19:20
    Σύνδεσμος

    Λέει όμως ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί. Δεν μας λέει αν έπεσε ή έμεινε στη σκάλα ή στο κενό. Δεν διευκρινίζει.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 στο 05:05
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα κατι το οποιο ηταν αρκετα ζωντανο. Στον χωρο που κοιμόμουν υποτιθεται ήμουν ακομα ξύπνια, ξαπλωμενη πλαγια,με μια εντονη αισθηση φοβου και ανησυχίας οταν ξαφνικα κατι ενιωσα να ξαπλωνει επανω μου λέγοντας μου ηρθε η στιγμή να παρω την καλη σου πλευρά, ηρθε η ωρα να παρω την πνοη σου και ξύπνησα απευθείας. (Δεν ειδα θριλερ προσφατα,οχι). Τι ειναι τώρα αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:53
   Σύνδεσμος

   Ένας βραχνάς είναι ή προσωποποιημένη η υπνική παράλυση. Στη ζώνη του λυκόφωτος είναι ένα μεταφυσικό όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:44
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ πολύ εχω εμπιστοσύνη στις ερμηνείες σου. Δεν είμαι έγκυος ουτε βλέπω θρίλερ ,απλά τον τελευταίο καιρό είναι όντως διαλυμένο το εγώ μου. Θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να αντιδράσω…Κάτι προσπαθεί να μου χαλάει την διάθεση,δεν προσπαθεί να με βλάψει απλα΄να με βασανίζει με σκέψεις… όταν δεν τα καταφέρει στον πραγματικό κόσμο προσπαθεί στον κόσμο των ονείρων. Είμαι αποφασισμένη όμως να το σταματήσω μια για πάντα! Ξέρω ακούγομαι σαν τρελή όμως συμβαίνει. Δεν σημαίνει πως ότι δεν βλέπουμε οτι δεν υπάρχει κιόλας!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:49
   Σύνδεσμος

   Γράψε μου στην κουβεντούλα. Εκεί θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο τρόπο να σε ηρεμήσουμε. Το έχεις ανάγκη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα εχθές ότι ημουν σε ενα σπίτι και σαν να πέρασε ο αδελφός μου και να μου είπε ότι την τάδε του μηνός δεν θυμάμαι την ημερομηνία και την τάδε ημέρα και ώρα 9 το βράδυ θα πεθάνεις! Μετά υπήρξε λίγο μπερδεμένο το όνειρο ανακατωσούρα και όπως ήμουν στις σκάλες του πατρικού μου σπιτιού είδα έναν αντρα νεαρό αγνωστο να μου λέει το ιδίο..απλά τόνισε να θυμάσαι στις 9 το βράδυ θα πεθάνεις! Έχω λίγο τρομοκρατηθεί…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:19
   Σύνδεσμος

   Αυτός ήταν ο σκοπός της φωνής να σε τρομοκρατήσει και να σου χαλάσει την ηρεμία. Μια συμβουλή, όταν ξαναέρθει στον ύπνο σου μην φοβηθείς. Δείξε δυσπιστία. Άλλωστε, κανείς δεν μας λέει υπεύθυνα στο όνειρο θα πεθάνεις τότε. Έρχεται απροειδοποίητα και μας παίρνει. Ησύχασε λοιπόν. Αυτό τον καιρό μην βλέπεις έργα θρίλερ ή με φόνους. Επιβάλλεται. Είναι διαλυμένο το εγώ σου. Χρειάζεσαι ηρεμία. Αν είσαι έγκυος ή έχεις περίοδο είναι θέμα ορμονών.
   Μπορεί να πεθάνει κάτι από το παρελθόν σου, όχι εσύ.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  είδα ότι ήμουν σε ένα ξενοδοχείο κι γίνονταν διάφορα πράγματα εκεί ανεξήγητα που δε τα θυμάμαι..θυμάμαι ότι κοιτούσα ένα ζευγάρι με παιδί και κάτι έγινε κι μπήκε κάποιος στο δωμάτιο τους στο ξενοδοχείο κι ξαφνικά βρέθηκα στη σκάλες να βλέπω κάποιος να παίρνει το παιδί τους κι ένας από το ζευγάρι φώναζε Ρίτσαρντ σχεδόν τσίριζε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 στο 12:06
   Σύνδεσμος

   Μήπως ειδες κάποιο θριλερ και επηρρεαστηκες?ίσως με τον Ρίτσαρντ Γκιρ?δεν βλέπω τηλεοραση για να ξέρω αν υπάρχει κάποιο θρίλερ με ανάλογη πλοκή…

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 στο 12:34
    Σύνδεσμος

    Ωραία και λογική η άποψή σου, αλλά θα πω μια άλλη ερμηνεία.
    Μυρτώ Β. Δείχνει αυτή τη στιγμή ότι η ψυχή σου έχει μια παροδική σύγχυση που δεν μπορείς να καταλάβεις και να προσδιορίσεις τι συμβαίνει γύρω σου. Είσαι θεατής σ’ αυτά που γίνονται μέσα σου, χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις. Όλα τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα σαν να έχεις χάσει τον τόπο και το χρόνο. Νιώθεις ή είσαι μόνη κι αυτό σου δίνει την ανάγκη για μια συντροφιά. Όμως επειδή νιώθεις τόσο μπερδεμένη είδες ότι φώναξαν ένα ξένο όνομα. Δεν είπαν π.χ. Πέτρο, Νίκο, Γιώργο, είπαν Richard. Έχεις χάσει τη συχνότητά σου και πρέπει να την βρεις.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 στο 14:03
  Σύνδεσμος

  Είδα την βαφτιστήρα μου να μου μιλάει,είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μου και καθόμασταν εγώ,η μαμά της και γιαγιά της γύρω,και στην μέση αυτή.Στην ομιλία της κορόιδευε τις κινήσεις μου και τον τρόπο μου για πλάκα, για να γελάσουμε.
  Μου έκανε έντυπωση το όνειρο και σας το γράφω γιατι το κοριτσάκι αν και είναι 5 χρονών,δεν μιλάει ακόμη και ήταν η πρώτη φορά που άκουσα την φωνούλα της.Δεν την έχω ξαναδεί στον ύπνο μου.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 στο 14:12
   Σύνδεσμος

   Πέντε χρονών και δεν μιλάει; Ανησυχητικό! Πώς θα πάει σχολείο; Πρέπει να την πάτε άμεσα σε λογοθεραπευτή. Έπρεπε ήδη να το είχατε κάνει. Υπάρχει φόβος αν το αφήσετε αθεράπευτο να μην μιλήσει ποτέ. Πρέπει να δείτε γιατί υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο ανιψιός μου άργησε να μιλήσει. Πήγε 2,5 χρονών για να πει την πρώτη λέξη κι ανησυχήσαμε. Μια μέρα, εντελώς ξαφνικά, τα είπε όλα μαζί. Σήμερα στα 4 του χρόνια μιλάει πολύ. Έχει και άποψη. Το όνειρο δείχνει ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σας ανησυχεί. Θέλεις πολύ να μιλήσει. Είναι όνειρο επιθυμίας. Σου εύχομαι να γίνει. Πήγαινέ την στην παναγιά της Τήνου, κάνει πολλά τέτοια θαύματα. Στεναχωρήθηκα πραγματικά!!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 στο 14:36
    Σύνδεσμος

    Από ενος χρόνου κιόλας οι γονείς της την πηγαίνουν σ ένα σωρό γιατρούς,άρχισε με φυσιοθεραπεία επειδή δεν περπατούσε και τώρα πάει σφαίρα.Κάνει λογοθέραπεία επίσης από νωρίς,δεν έχει καταφέρει όμως να πει λεξούλα το γλυκούλι μου. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, να έχει κάποιο σύνδρομο.ΟΙ γιατροί έχουν πεί ότι ‘συνδρομίζει’. Δεν μπορεί να είναι αυτόνομη όσο θα ήταν κανονικά στην ηλικία των 5.Την έχουν όμως κοινωνικοποιημένη πολύ για να βοηθήσει στην εξέλιξη της η επαφή.Πηγαίνει και σχολείο εδω και 2 χρόνια,αν και δεν δεχονταν παιδιά με πάνα για το κοριτσάκι μας κάνανε εξαίρεση για να μπορει να είναι σε σχολείο.Έχει και μία αδερφούλα 2,5 χρονών που μιλάει πάρα πολύ και αυτό ελπίζω να την βοηθήσει,να την μιμηθεί και να μιλήσει επιτέλους το αγγελούδι μας.
    Λες το όνειρο μου να βγεί?Να με πάρει τηλεφωνο και να ακούσω την φωνούλα της να αρθρώνει λέξεις?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 στο 15:04
     Σύνδεσμος

     Στο εύχομαι! Πραγματικά συγκλονιστικό!!! Μόνο η Παναγιά θα την κάνει καλά. Πίστεψέ με, αν την πατε στην Τήνο θα την κάνει καλά. Μήπως μικρή είδε κάτι που διέλυσε τον κόσμο της και έχει πάθει κάποιο σοκ, με αποτέλεσμα να μην μιλάει; Θα το κάνει στην περίπτωση αυτή αν πάθει ένα δεύτερο σοκ. Π.χ. ένα παιδί όταν φοβηθεί πολύ, όταν δει τους γονείς να λογομαχούν, όταν κάνουν έρωτα οι γονείς και τους δει, παθαίνουν το λεγόμενο σοκ και δεν μιλούν. Μήπως είχε μια τέτοια εμπειρία και το παιδί έχει αρνηθεί μέσα του να μιλήσει; Στην περιπτωση αυτή ένα άλλο σοκ θα την επαναφέρει. Την ίδια αγωνία είχαμε κι εμείς με το Γιαννάκη. Η αδερφή μου δεν τον είχε πάρει σε λογοθεραπευτή. Εγώ του έλεγα αργά- αργά λεξούλες και έβλεπε το στόμα μου, προσπαθούσε να με μιμηθεί. Με την υπομονή όλων μας έμαθε να μιλάει. Πρέπει να μιλάτε αργά όπως και να προσπαθήσετε να σας βλέπει. Μήπως είναι αυτιστική; Είδατε ότι ισχύει αυτή η περίπτωση; Ο παιδίατρος εμάς μας το είχε αποκλείσει. Μια μέρα μας έλεγε θα μιλήσει. Πράγματι, ο Γιάννης είπε μια συλλαβή, η μια έφερε την άλλη, και τώρα τον βλέπεις και μιλά σαν επτάχρονος. Πρέπει να το δείτε αυτό. Είναι πολύ σοβαρό. Οι φωνητικές της χορδές είναι εντάξει; Θα συνεχίσουμε τη συζήτηση στην κουβεντούλα. Απάντησε εκεί.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 στο 15:13
      Σύνδεσμος

      Δεν νομίζω να έχει πάθει κάποιο σοκ.Αν την δεις θα καταλάβεις ότι φαίνεται μικρότερη από την ηλικία της,δεν φαινεται σαν παιδι που μπορει αλλα δεν θελει,αλλά σαν παιδί που δεν μπορεί.
      Το φάσμα του αυτισμού είναι πολύ μεγάλο,από πολύ σοβαρές και έντονες περιπτώσεις μεχρι και πιο ελαφρες,πιστέυω ότι έτσι μπορεί να εξηγηθεί.Ξέρεις τα θεμετα υγείας δυστυχώς είναι λιγο πολύ ταμπού.Ενδιαφέρομαι πολύ για την μικρούλα μας,αλλά δεν ρωτάω πολλές ιατρικές λεπτομέριες γιατι ‘ενιωθα ότι δεν μπορούσανα το κάνω.Βλέπω 2 γονείς που ενδιαφέρονται και τρέχουν για το παιδί τους.Ο δικός ρόλος είναι να της δώσω αγάπη και χαρά και αυτό κάνω.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  Το βραδυ που πηγα να κοιμηθω οτι και με έπαιρνε ο ύπνος (μπορει και να με ειχε παρει ο υπνος) ακουω μία δυνατή φωνη αναστατωμένη να φωνάζει το ονομα μου και η φωνη απ’οτι καταλαβα ηταν του αδερφου μ.. Ξυπνησα, αλλά δεν μ ειχε φωνάξει ο αδερφος μ, ηταν ονειρο.
  Εχει εξήγηση??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 13:10
   Σύνδεσμος

   Φιλη μου,το υποσυνείδητο σου είναι αναστατωμενο!φωνάζοντας το όνομα σου θέλει να επιστήσει την προσοχή σου στις πράξεις σου!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 στο 21:05
    Σύνδεσμος

    Το ίδιο όνειρο είδα κι εγώ απόψε. Έχω την ψυχολογική πίεση, διότι είμαι υπναρού και με σηκώνει η μητέρα μου. Κάθε φορά λοιπόν νομίζω ή ακούω τη φωνή της. Με φώναξε να ξυπνήσω, αλλά άκουγα στον ύπνο μου να με καλούν. Σηκώθηκα γιατί νόμιζα ότι ήταν αλήθεια κι είδα ότι ήταν πυκνό σκοτάδι. Αυτό το όνειρο βασικά έχει να κάνει με τις πιέσεις που δεχόμεθα και τις καταστάσεις που βιώνουμε όταν μας φωνάζουν με το όνομά μας. Απόψε είχα ακουστικά όνειρα χωρίς φόντο. Ονειρεύτηκα όπως οι εκ γενετής τυφλοί. Μυστήριο και ανεξήγητο πράγμα!!!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στο 17:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.. Είδα στο όνειρο μου πως ήμουν στην τουαλέτα και εκάνα την ανάγκη μου ούτε είδα πως ζοριστηκα ούτε τίποτα.. Ήμουν και σε ένα άγνωστο σπίτι με την ξαδέρφη μου και το αγόρι της το οποίο ήταν συμαζεμμενο και ήρεμο.. Είδα τις ακαθαρσίες μου μέσα στην τουαλέτα αφού τελείωσα και ένα μέρος από αυτό δεν έφευγε όσο και αν πατουσα το καζανακι, ξαφνικά άκουσα την ξαδέρφη μου να μιλάει με τον πρώην μου στο τηλέφωνο ο οποίος πρόσφατα με κερατωσε.Του φωνάζει με τρεμαμενη “σε παρακαλώ μην το κάνεις” και κάτι τέτοια.. Απ όσο είχα καταλάβει μέσα στο όνειρο μου θα έκανε κάτι κακό στον εαυτό τ και καθώς προσπάθησα να βγω από την τουαλέτα ενώ πάτησα για τελευταία φορά το καζανακι έφυγαν και οι τελευταίες ακαθαρσίες! ..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στο 19:46
   Σύνδεσμος

   @Ευαγγελία,

   Είναι απελευθερωτικό όνειρο. Δηλώνει ότι θα ξεπεράσεις τον πρώην σου κι αυτό που σου έκανε. Η ψυχή σου σε απελευθέρωσε από τις ακαθαρσίες και τη ζωή σου μαζί του. Τώρα πια δεν θα σου κάνει αίσθηση τίποτα απ’ αυτόν.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 στο 20:58
  Σύνδεσμος

  Εγω παλι ειδα ενα ονειρο στο οποιο ημουν με μια ομαδα παιδιων, μεγαλυτερα απο εμενα, και ημασταν οι περισσοτεροι καπως ταραγμενοι γιατι κατι μας κυνηγουσε αλλα δεν μπορουσαμε να το δουμε.Την ολη υποθεση δεν την θυμαμαι αλλα θυμαμαι το τελος στο οποιο ηταν μια κοπελα και ενα αγορι απο την παρεα σε ενα θολό μαυρο-ροδακινη χρωμα δωματιο.Μιλουσανε πολυ σιγανα στα αγγλικα και δεν πολυ καταλαβα τι λεγανε αλλα οταν η κοπελα του αρνηθηκε κατι,το αγορι εμφανιστηκε ξαφνικα και τρομακτικα με χρυσα ματια,ορθανοιχτο στομα και εβγαλε μια κραυγη που την εχω ακουσει στις ταινιες και την κανει μονο ο διαβολος! Ξερεις τι σημαινει το ονειρο αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 στο 19:00
   Σύνδεσμος

   @Αντζελα,

   Θα έλεγα ότι ήταν δαιμονικό όνειρο, αλλά δεν απειλούσε εσένα. Θα έλεγα ότι είναι από εξωτερικά ερεθίσματα βγσλμένα από ταινίες. Αφού δεν το θυμάσαι καλά δεν είναι σημαντικό. Όνειρα με τον διάβολο δεν ερμηνεύω.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 στο 01:38
  Σύνδεσμος

  Είδα εναν εφιαλτη πως μετακομισα μονη σε μια γειτονια (συνοικισμό) και σαν πήγαινα βόλτα μια μέρα ενας άγνωστος άνδρας καθώς οδηγούσε μεγαλο όχημα κατέβηκε και με παρενοχλούσε.Φωναζα βοήθεια αλλά δεν έβγαινε η φωνη μου..τι σημαίνει?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 στο 10:36
   Σύνδεσμος

   @Μαρία,

   Είναι ένας βραχνάς. Δεν έχει ερμηνεία. Διάβασε για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 στο 22:25
  Σύνδεσμος

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

  ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΥΓΙΣΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ . ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ , ΠΡΟΟΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΥΓΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΕΙΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΛΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.
  ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΥΡΙΑΣ ΛΟΓΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΩΡΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΠΛΕΞΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ… ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΑΡΟΤ ΚΤΛ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΝΙΟΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ. ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΙΘΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ ΧΑΠΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΓΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ( ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ).ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΙΩΘΘ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ( ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΥΤΕ ΞΥΠΝΗΤΗ) ΑΠΛΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΑΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΝΗ.ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΥΝΓΚΡΙΖΩ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ , ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ.ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ( ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΟΣ ΠΑΝΤΑ , ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΥΣΗ….) ΣΥΚΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΠΑΛΙ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 στο 14:08
   Σύνδεσμος

   @xxxxxxx,

   Αν έχεις διαβάσει τα άρθρα μου όπως λες, θα ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο στάδιο μόνιμοι εφιάλτες. Είναι η κατάσταση ατόμων που βρίσκονται μερικά στάδια λίγο πριν το τελικό στάδιο, λίγο πριν την διάλυση της ψυχής. Είναι σαν να έχεις πάθει καρκίνο στην ψυχή, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το βάθος και τι ζημιά έχεις κάνει. Πώς τα κατάφερες έτσι; Δυστυχώς, ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι! Άμα η εκκλησία η ίδια δεν μπορεί, τότε ούτε ο άνθρωπος δεν μπορεί. Δεν μπορώ εγώ ένα ταπεινό λουλούδι που αν θέλει ο Θεός να με πατήσει θα το κάνει να είμαι ανώτερη του Θεού. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν γίνεται.
   Σου εύχομαι να βρεις τη δύναμη μόνη σου να αγωνιστείς σ’ αυτή την λαίλαπα που έχεις πέσει και να διαβάζεις ακατάπαυστα το λόγο του Θεού. Ούτε ο παπάς, ούτε ο ψυχίατρος, ούτε ο απλός άνθρωπος δεν μπορεί να σε βοηθήσει εδώ που έχεις φτάσει. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει, είναι ο ίδιος ο Θεός, φτάνει να του το ζητήσεις μέσα από τα βάθη της ψυχής σου, αν έχει μείνει ακόμα ζωντανή. Πάντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κουράγιο και θα νικήσεις μόνο αν έχεις πίστη. Έχεις για μένα ένα είδος δαιμονισμού, ένα δαιμόνιο έχει κυριεύσει τη ψυχή σου, εισχώρησε ο διάβολος γι’ αυτό μουγκρίζεις και έχεις βραχνάδες. Όμως η ψυχή σου είναι ακόμα ζωντανή και αντέχεις παράλληλα να διαβάζεις τα θρησκευτικά βιβλία, αλλιώς θα τα έκαιγες και θα τα έσχιζες αν ήσουν στο τελικό στάδιο. Όμως κάτι σε συγκρατεί να μην το κάνεις και πιστεύω ότι με τη δική σου δύναμη μπορεί να απεγκλωβιστείς, φτάνει να το ζητήσεις από το θεό. Έχει και χειρότερες καταστάσεις από τη δική σου, αλλά χρειάζεται αγώνας για να βγεις. Σαν να έχεις μπει σε κάποιο λαβύρινθο και προσπαθείς να βρεις την έξοδο. Προσπάθησε λοιπόν!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  ΕΦΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΟ ΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ 2 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΒΕΙΡΑ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΟ ΝΑ ΖΗΤΙΣΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΣΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟ ΦΩΝΗΗ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΦΙΛΑΛΤΗΣ ΤΟ ΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΘΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΘΔΟΥΣΑ ΠΡ ΠΛ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014 στο 07:49
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι με κυνηγουσε μια μαυρη σκια και φωναζα τον αγιο νεκταριο τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 στο 18:23
   Σύνδεσμος

   @sophia,

   Ότι μια Νεκταρία θα σου πει να μη φοβάσαι. Ο άγιος σε προστατεύει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013 στο 20:39
  Σύνδεσμος

  Γεια σας…προχθες το βραδυ που κοιμομουν,ανα τακτα διαστηματα σχεδον καθε μια ωρα ακουγα διαφορες φωνες να με φωναζουν με το ονομα μου.εγω απαντουσα και ελεγα “ελα”,λογο του οτι κοιμομουν και πεταγομαουν καταλαβαινετε γιατι απαντουσα.αυτο τη σημαινει???ειναι κακο???δεν μπορω να προσδιορισω αν ηταν γνωστες φωνες γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω…απαντηστε μου σας παρακαλω γιατι με ανησυχει και το οτι εχω ματι σχεδον καθημερινα,και με αυτο που μου ετυχε με τις φωνες με ανησυχει λιγακι και με εχει πονηρεψει…ευχαριστω…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 στο 12:30
   Σύνδεσμος

   @Γιώργος,

   Αυτό δηλώνει ότι το υποσυνείδητό σου θέλει να σου πει κάποια μηνύματα και πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Αν δώσεις την πρέπουσα προσοχή και ακούσεις τα μηνύματα, χωρίς φόβο, θα σε εγκαταλείψουν.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 στο 12:31
   Σύνδεσμος

   @Xristina,

   Αυτό το βλέπουν όλοι. Το όνειρο αυτό λέγεται βραχνάς. Θέλεις να φωνάξεις και δεν μπορείς. Είναι ένα είδος εφιάλτη.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   @fotoula,

   Μπορεί να πονούσες πραγματικά ή ήταν ένα ξέσπασμα ψυχής για όσα περνάς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 στο 18:46
  Σύνδεσμος

  oneireytika oti h geitonisa fwnakse dynata to onoma moy!!!!san na egine kati kako!!!!ap thn tromara moy ksypnisa!!!!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 στο 05:58
  Σύνδεσμος

  Στον ύπνο μου είδα οως ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου και για μια στιγμή ακούω κτύπους στην μπαλκονόπορτα και μου είπε η φωνή του αγοριού της κοπέλας που είχα ερωτευθεί κάποτε πως ήταν στο σαλόνι και ήθελε να του ανοίξω. Εγώ απλώς τον άκουγα ξαπλωμένος κοιτάζοντας στην μπλακονίπορτα αλλά δεν έβλεπα κανέναν έξω. Συνέχισε να χτυπάει την μπαλκονόπορτα και με έβριζε και με απειλούσε. Μετά η μητέρα μου από την άλλη κρεβατοκάμαρα μίλησε στον πατέρα μου για να τον ξυπήσει να του πεί πως κάτι συμβαίνει. Μετά την ρώτησα αν άκουσε κάτι και στην αρχή μου είπε ναι και μετά όχι και ότι δεν πρέπει να ξέρω.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 στο 12:30
  Σύνδεσμος

  Misokimomoun kai akousa to onoma tou patera m na me fonazei kai tou adapedosa ala milisa monos m.Ti simeni afto gt exo skalosei asxima 😉

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 στο 10:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Σήμερα το βράδυ, σε κατάσταση σχεδον μεσοϋπνωσης (δεν είμαι σίγουρη οτι κοιμόμουν ακριβώς) ακουσα καθαρά τη φωνή του θανόντος πατέρα μου, να με φωνάζει κανονικά με το ονομα μου…
  Σημαίνει κάτι αυτο? (εκτος του οτι τον σκέφτομαι συνέχεια βέβαια..)
  Σας ευχαριστώ, καλη Ανάσταση!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 στο 09:37
  Σύνδεσμος

  oneireuthka pws fwnaza stn aderfh mou k auth apomakrunotan pio pio polu oso perissotero ths fwnaza..auto ti shmainei?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 στο 12:55
  Σύνδεσμος

  oneireuthka pws to agori pou m aresei m tragoudouse kai eixe poly wraia fwnh!! ti shmainei auto?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010 στο 00:48
  Σύνδεσμος

  σημαινει αδυναμια απο οτι ξερω…το εχω δει και εγω!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010 στο 21:55
  Σύνδεσμος

  Onireutika pos eimoun mesa sto autokinito kai akouga dinata mousiki kai se mia stigmi erxete mia fili mou mou milise kai den mporousa na tis apantiso giati mou eixe kopi i fwnh…einai kako auto? apantiste mou sas euxaristo..

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.