Φτερά
Τα φτερά, στ’ όνειρο ανθρώπων που καταγίνονται με τα γράμματα, προμηνούν μια εποχή γεμάτη επιτυχίες.
Το να ονειρευτείτε φτερά σαν στολίδια, σημαίνει γρήγορα και αποδοτικά εμπόρια.
Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι έβαζε φτερά στο καπέλο της, είναι προμήνυμα ότι θα επιχειρήσει πολλές κατακτήσεις, αλλά η επιτυχία της θα εξαρτηθεί από τα χαρίσματα της.
Για κάποιον που θα ονειρευτεί ότι έγραφε με φτερό, όπως στα παλιά χρόνια, το όνειρο αυτό είναι καλό σημάδι: θα αποχτήσει φήμη και δόξα, αλλά θα πεθάνει φτωχός.
Αν ονειρευτείτε πως γύρω σας πέφτουν φτερά, σημαίνει πως τα βάρη της ζωής σας θα γίνουν πιο ελαφριά.
Αν ονειρευτείτε φτερά αετού, σημαίνει πως οι επιδιώξεις σας θα πραγματοποιηθούν.
Αν ονειρευτείτε φτερά κότας, σημαίνει πως θα έχετε μικροενοχλήσεις. Αν δείτε πως πουλούσατε ή αγοράζατε φτερά χήνας ή πάπιας, σημαίνει πως θα κάνετε οικονομία και θα έχετε τύχη.
Αν ονειρευτείτε μαύρα φτερά, σημαίνει απογοήτευση και έρωτα που θα σας λυπήσει.
Αν ονειρευτείτε φτερά στρουθοκαμήλου ή άλλα διακοσμητικά φτερά, σημαίνει πως θα μπείτε στην υψηλή κοινωνία.

Φτερά

38 σχόλια στο Φτερά

 • Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν στην αυλή του σπιτιού μου και πως έβγαλα φτερά αγγέλου στην πλάτη μου και πετούσα, ένιωσα σοκ και περήφανος ότι τα είχα.
  Μάλιστα τα έδειχνα και σε μία κοπέλα (πρώην σχέση μου)και της είπα πώς είναι θαυματουργά και τραβάω ένα φτερό,( όχι φτερούγα)και της το δείχνω, ενώ εκείνο όσο το έδειχνα έβγαζε χρυσή σκόνη και λάμψη.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 στο 15:17
  Σύνδεσμος

  Πριν λίγες μέρες είδα ότι, περπατώντας σε κατηφορικό χωματόδρομο, σε κάποιο κήπο χαμηλότερα από το δρόμο, είδα σκυμμένη μαυροντυμένη γυναίκα και θέλοντας να τη ρωτήσω αν έχει να μου δώσει μια αμυγδαλιά για να φυτέψω, της είπα “Παρακαλώ,…”. Όταν ανασηκώθηκε και γύρισε προς εμένα, κάτω από το μαντήλι – κουκούλα διέκρινα “σκελετό” χωρίς ιδιαίτερα άσχημο μορφασμό. Μου έτεινε πάνω σε μακρύ κοντάρι ένα καφέ φτερό. Κι εγώ άρχισα να φωνάζω: “Δεν θέλω κάτι κακό να πάρω, δώσε μου μόνο καλό, μόνο το καλό θα πάρω…”. Ξανά και ξανά φώναζα το ίδιο!
  Κάπου εκεί ο σύζυγος μου με ξύπνησε. Κι από τότε, κάθε φορά που το σκέφτομαι, νοιώθω περίεργα. Άλλοτε τρόμο για το τι μπορεί να πάθω κι άλλοτε ότι και καλό συμβαίνει ή θα συμβεί!
  Τι σημαίνει η “σκιά – σκελετός” και το “καφέ φτερό” που μου έδινε;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   Δεν ξέρουμε ποια είναι αυτή η γυναίκα και γιατί οπωσδήποτε έπρεπε να σου δώσει να φυτέψεις αμυγδαλιά. Πώς περιμένεις σε ένα κατηφορικό δρόμο να βρεις την ευτυχία; Εξαρτάται λοιπόν που και πως βαδίζεις. Αν βάδιζες ανοδικά, μόνη της θα σου έδινε αυτό που ζητάς, χωρίς να το ζητήσεις. Άρα, πρέπει να βλέπεις θετικά τη ζωή για να σου χαρίσει απλόχερα αυτό που θέλεις.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 στο 10:45
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι κάποιος άνδρας μου είπε “Χαίρομαι πολύ που απέκτησες τα φτερά του παραδείσου”, έλεγε τους μήνες ονομαστικά, ένιωθα ότι έβγαιναν λευκά φτερά στην πλάτη μου και εξαφανίζονταν, αν και δεν τα έβλεπα, κάποια στιγμή σταμάτησε να λέει τους μήνες και άρχισα να πετάω γύρω του, ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 12:19
   Σύνδεσμος

   Πάλι σατανικό είναι! Αυτός ο άνδρας σου λέει ότι κάτι όμορφο έκανες γι’ αυτόν και σου χάρισε τον παράδεισο. Όμως τα φτερά εξαφανίζονταν. Πρόσεχε, έχεις ξεπεράσει τα δαιμονικά όνειρα. Βαίνεις προς αυτά που δεν δίδω ερμηνεία. Τα επικίνδυνα.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 19:20
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ, κατάλαβα γιατί το είδα, είναι κάποιος που μου ζητάει βοήθεια γιατί λέει ότι τον πειράζει ο σατανας, και προσπαθώ να τον βοηθήσω, αυτός πρέπει να ταν και στα δυο όνειρα. Μου λέει είσαι ευλογημένη κλπ, σήμερα μου είπε είσαι αγία, και του λέω ε όχι και αγία, αυτός λοιπόν είχε πάει στο Άγιο Όρος και επειδή μάλωσε με έναν μοναχό, δεν τον άφησαν να μπει στην Μονή Βατοπαιδίου, μήπως δείχνουν τα όνειρα ότι δεν πρέπει να τον βοηθώ?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 10:49
     Σύνδεσμος

     Δεν μου φάνηκε από εκείνα τα σκοτεινά, αλλά θεϊκό δεν ήταν σε καμιά περίπτωση. Ο σατανάς μας δοκιμάζει πάντα μέσα από κάποιο άτομο, κάτι που είναι πολύ περίεργο να το συλλάβει ο νους. Εκείνο το άτομο δοκιμάζεται από το σατανά και κατά κάποιο τρόπο σε παρασύρει στο δρόμο του. Ναι, να πάψεις να τον βοηθάς και μην τον αφήσεις να πάει στο άγιο Όρος. Πρέπει να αποβάλλει μόνος του το σατανά. Δεν βοηθάμε άτομα που έχουν πέσει στην κυριαρχία του γιατί υπάρχει φόβος να μας παρασύρει στο δρόμο του. Την καλή σου την καρδιά ζήλεψε ο σατανάς και μέσω αυτού θέλει να κερδίσει την ψυχή σου. Είναι το μέσον. Μοιάζει σαν να μην ξέρεις κολύμπι και πας να σώσεις ένα άτομο που πνίγεται. Η θάλασσα θα σας παρασύρει και τους δύο στον πάτο. Χρειάζεται να ξέρεις πως θα τον βγάλεις από αυτή την παγίδα που έχει πέσει. Αν δεν ξέρεις τον τρόπο, τότε θα σε παρασύρει. Καλύτερα για μένα να αφήσεις άλλον να τον βοηθήσει. Πιο έμπειρο σε τέτοια θέματα. Πες του ότι έχεις ξοδέψει το 100% της προσπάθειάς σου και ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ίσως ο θεός σε ενημέρωσε για το όνειρο αυτό επειδή είδε ότι έχεις καλή καρδιά και σε ώθησε να το γράψεις σε μένα και να στο ερμηνεύσω, ώστε να σε σώσει. Ποιος ξέρει;

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 στο 11:58
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και χρόνια πολλά! Σήμερα ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής είδα στον ύπνο μου γυμνή την πλάτη μου τυχαία σε ένα καθρέφτη και πρόσεξα να έχουν βγει / φυτρώσει από το ίδιο μου το δέρμα κάτι σαν δύο χέρια ενωμένα. Εν τω μεταξύ τρόμαξα λίγο που το είδα αυτό ενώ μαζί μου ήτανε η μαμά και η θεία μου και τις μάλωσα γιατί δεν μου είπανε νωρίτερα ότι υπήρχε αυτό στην πλάτη μου. Καθώς το κοιτούσα καλύτερα διαπίστωσα πως ήτανε φτερά αλλά μικρά ακόμα…και είπα στη μαμά και τη θεία μου πως αυτά είναι φτερά Αγγέλου και αυτές χαμογέλασαν καταφατικά σαν να το ήξεραν από χρόνια πως μεγαλώνοντας θα γίνω Άγγελος.
  Σας ευχαριστώ!
  Υ.Γ. Η πραγματική μου ηλικία είναι 35.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι κάτι κακό σχεδιάζεις να κάνεις στον εαυτό σου ή στους άλλους. Είναι ένα όνειρο που αν δούμε ότι είμαστε άγγελοι επίσης έχουμε μικρή αποστολή στη γη. Δεν έχουμε πολλά χρόνια ζωής. Ελπίζω να μην ισχύει εδώ αυτή η ερμηνεία.
   Το καλό είναι όταν τα φτερά τα βγάζεις μέσα στον καθρέφτη. Το όνειρο τότε δείχνει ότι είσαι καλός άνθρωπος με αγνές προθέσεις και σ’ αγαπά ο Χριστός. Δηλαδή είσαι ένας άγγελος αλληγορικά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:28
  Σύνδεσμος

  Με ειδε η αδερφη μου στον υπνο της να βγαζω μικρα λευκα πουπουλενια φτερα.σαν να αρχιζαν να φυτρωνουν εκεινη την στιγμη.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 16:55
   Σύνδεσμος

   Η αδερφή σου νιώθει οτι αρχίζεις δειλά δειλά να αποκτας αυτοπεποίθηση και δυναμη να πεταξεις προς την κατευθυνση που θα σε κανει ευτυχισμένη.Νιώθει οτι πλεον είσαι πιο ανάλαφρη.Ξαλαφρωμενη απο βαρη ψυχολογικά.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:06
  Σύνδεσμος

  Γειά σας και χρόνια πολλά
  Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν μέσα στο νερό όχι σε θάλασσα σαν να ήταν σπίτι που μέσα κολυμπουσα και κρατούσα 2 φτερά και ξαφνικά βγάζω τον αέρα και σκέφτηκα ότι θα πνιγώ … και αμέσως ανεβαίνω στην επιφάνεια αναπνέω βγαίνω χαρούμενη με αυτοπεποίθηση ότι κάτι έκανα και με χειροκροτουσαν!!!!!!!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 20:09
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι δεν περνάς καλά, δεν είσαι ευχαριστημένη από τη ζωή σου, αλλά το σπίτι επιπλέει κι εσύ κρατάς ένα ζευγάρι φτερά. Αυτό σου δίνει τη δύναμη να πετάξεις. Ξέρεις να τα ξεπερνάς όλα, διότι ναι μεν δεν περνάς καλά, αλλά δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό νιώθεις ότι θέλει χειροκρότημα, διότι είναι απορίας άξιο πως κατάφερες να κρατάς φτερα, να ανεβαίνεις στην επιφάνεια και γιατί όχι να πετάξεις. Αυτό δείχνει ότι έχεις δύναμη και κουράγιο μέσα σου. Είναι λοιπόν ένα όνειρο της δύναμης. Ένα όνειρο που σε κρατά στην επιφάνεια και σε κάνει να αντέχεις κάθε αντιξοότητα που παρουσιάζεται στο δρόμο σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι φύτρωσαν στην πλάτη μου μεγάλα λευκά φτερά αγγέλου, και πετούσα, ήταν κάποιο τύποι που είχαν την δύναμη να κάνουν πλύση εγκεφάλου, τους νίκησα με μεγάλη ευκολία, κι ελευθέρωσα πολλούς ανθρώπους από τις σκέψεις που τους φυλάκιζαν, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:33
   Σύνδεσμος

   Αυτο το ονειρο ειναι μια εσωτερικη επιθυμια σου.Ειναι η αυτογνωσια σου.Πιθανοτατα στην ζωη σου να πρατεις καπως ετσι.Εισαι καθηγητρια?Εχεις σχεση με καποιου ειδους μεταλαμπαδευση ιδεων και αποψεων?

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο 15:22
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα στον υπνο μου το βραδυ σημερα οτι κοιταζομουν στον καθρεφτη γυμνη και ημουν αδυνατη (θελω να χασω λιγα κιλα ακομη) οπως ακριβως ηθελα και ειχα πισω μου φυτρωμενα φτερα στην πλατη φτιαγμενα απο το δερμα μου. Ειχα δει πιο πριν και φωτογραφιες μου λεει, που ημουν σαν αγγελος σε μια υοπερβατικη διασταση με πολλα χρωματα απο πίσω, κυριαρχουσε το πρασινο.
  Βιωνω μια περιοδο που ανασυγκροτουμαι ως προς το πανεπιστημιο γιατί περνούσα μια φαση και τωραεχω βαλει προγραμμα κ για αυτο και για τη διατροφη και τη γυμναστικη μου. Ειναι προμηνυμα οτι ολα θα πανε καλα;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:18
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου και θα πρέπει να πετάξεις από πάνω σου κάθε εμπόδιο που δεν σ’ άφηνε να χαρείς. Επειδή ήσουν στον καθρέφτη γυμνή δείχνει ότι έχεις τόλμη, ενώ μπορείς να πετάξεις, φτάνει να το θες. Το αποτέλεσμα δεν φαίνεται, αλλά μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα αν έχεις ισχυρή θέληση. Από σένα εξαρτάται.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 09:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!

  Έγραφα κάποιο τέστ, σε ένα μεγάλο αίθριο χώρο μαζί με πολλά άτομα.
  Απαντούσαμε γραπτώς επιτόπου στις ερωτήσεις και θυμάμαι ότι απάντησα σε μια , ακούγοντας στο νου μου την ερώτηση πριν τη θέσει ο εξεταστής. Την έγραψα πρώτη, ήταν το 5+5, και θυμάμαι ότι μετά σε έναν άλλο προαύλιο χώρο συζήταγα για το πώς άκουσα τη σκέψη του, με τον ίδιο τον εξεταστή. Ήταν ήρεμη συζήτηση και κοιτώντας κάτω, στο έδαφος, ανάμεσα στα φυτά, βρήκα 2 φτερά. Το ένα ήταν πιο μεγάλο, πολύ όμορφο και το άλλο εξίσου όμορφο και λίγο μικρότερο. Τα πήρα στα χέρια μου. Σα να ένιωσα ότι πρέπει να τα έχω μαζί μου, σε αυτήν τη δοκιμασία.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Πρέπει να ξέρω αν τελείωσες το σχολείο για να δώσω απάντηση σε τέτοια όνειρα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 18:26
    Σύνδεσμος

    🙂

    Έχω τελειώσει και …Πανεπιστήμιο.
    Στη ζωή μου ωστόσο βρίσκομαι διαρκώς σε διαδικασία μάθησης κι έρευνας.

    Ευχαριστώ.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 18:36
     Σύνδεσμος

     Θα βρεις ταίρι Βερενίκη, αλλά θα καλύψει σώμα και ψυχή. Το πνεύμα θα ξεφύγει κάπως. Το 5+5 είναι το αρσενικό και το θηλυκό ολοκληρωμένο, χωρίς την επεμβαση των τριών σημείων της ολοκλήρωσης. Μόνο το πνεύμα σου απέχει που έχει δεθεί με τη μάθηση και δεν συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις. Είναι μακριά απ’ αυτές. Για σένα σκοπός είναι η μάθηση. Τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή. Θέλεις να κάνεις σχέση, αλλά τώρα προέχουν άλλα.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 20:51
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ πολύ για την απόκριση Νεκταρία!
      Η αλήθεια είναι ότι έχω ταίρι. Ωστόσο έχεις δίκιο, η εσωτερική εκπαίδευση για εμένα έχει μεγάλη σημασία, και ακόμη περισσότερο τώρα, καθώς για τη σχέση αυτή έχω παραμερίσει λίγο την εκπαίδευση μου, στην οποία θα ήθελα πολύ να βρισκόταν κοντά και το ταίρι μου.

      Να είσαι καλά!

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 στο 03:06
  Σύνδεσμος

  ειδα στο ονειρο μου οτι επεφταν γυρω μου φτερα. ασπρα φτερα. σαν να χιονιζε αλλα αντι χιονι ασπρα φτερα. τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 στο 22:44
   Σύνδεσμος

   @μαριος, είναι ενα ελπιδοφόρο όνειρο!θα σου δωθούν ευκαιρίες εκεί που δεν θα το περιμένεις!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015 στο 10:57
    Σύνδεσμος

    Εκτός απ’ αυτό είναι ένα όνειρο που παίρνει βραβείο.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο 10:52
  Σύνδεσμος

  είδα ότι στο σπίτι που έμενα ήρθε ο Νίκολας Κείτζ με ένα φτέρο στο κεφάλι του και δεν φορούσε μπλούζα και έλεγε στον πατέρα μου ότι πρέπει να με πάρει από το πατρικό μου σπίτι.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο 19:45
   Σύνδεσμος

   @ηρω,

   http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15573&subid=2&pubid=8932968

   Διάβασε τις διατροφικές συνήθειες του ατόμου αυτού. Δίνει πολλή σημασία στον τρόπο που κάνει σεξ ακόμα και το κουνούπι. Αν κάνει καλό σεξ θα το φάει. Όχι, δεν έκανα λάθος. Τρώει όσα τρόφιμα κάνουν σωστό σεξ. Μιλάμε για τρέλα. Πρόσεξε λοιπόν ποιο άτομο βάζεις στη ζωή σου. Δείχνει λοιπόν αλληγορικά ότι πρέπει να προσέξεις με ποιο θα κάνεις σχέση. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτοί που φαίνονται. Κρύβονται από πίσω κρυφές ανωμαλίες. Επειδή το όνειρο είναι αντίθετο δηλώνει ότι θα έχεις επιτυχία αν ερευνήσεις ποιον βάζεις στη ζωή σου και ποιον παρουσιάζεις στον πατέρα σου. Φτάνει να υπάρχει ασφάλεια. Εδώ το άτομο ήταν γυμνό. Άρα, μην εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, θα σε γελάσει. Πρόσεξε να βρεις ένα άτομο για να ευτυχίσεις, το οποίο θα γνωρίζεις από πού κρατά η σκούφια του.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 στο 09:41
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου να βγαίνω απο τη θάλασσα με όμορφα μεγάλα τεχνητά φτερά στην πλάτη. τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 στο 12:41
   Σύνδεσμος

   @ελενη,

   Είδες ότι κολυμπούσες στην θάλασσα και μετά εμφανίστηκαν τα φτερά ή ότι βγήκες από τα κύματα σαν αναδυόμενη Αφροδίτη;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 στο 10:23
    Σύνδεσμος

    @ελενη,

    Α! Μάλιστα υπήρχαν όσο ήσουν μέσα στη θάλασσα λοιπόν και βγήκες μ’ αυτά. Είναι πολύ καλό όνειρο. Αυτό σου δίνει μεγάλη ελπίδα να πετάξεις. Δεν είναι αστρικό ταξίδι γιατί δεν πέταξες, αλλά αλληγορικά σημαίνει ότι η ευτυχία έρχεται.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 στο 13:09
  Σύνδεσμος

  Είδα πως φορεσα ενα χρυσο δαχτυλιδι κι ειχε επανω του ενα φτερο σχεδιασμενο. Το δαχτυλιδι ηταν της γιαγιας μου που εχει πεθανει και δεν την εχω γνωρισει.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στο πανεπιστημίο κιεέψαχνα τον δρόμο για τις γραμματείες. Κατέβαινα στριφογυρίστες σκάλες με μεγάλη ταχύτητα και περνούσα συνέχεια ράφια με βιβλία.σε κάποια ράφια άφηνα από ένα μαύρο φτερό για να μη χαθώ. Τελικα έφτασα εντελώς κάτω και ζήτησα βοήθεια για να πάω. Όταν ανέβαινα για να μαζέψω τα φτερά ένα μεγάλο που είχα αφήσει ήταν διαλυμένο και στεναχωρεθηκα. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   @Βίκυ,

   Αυτό το όνειρο έχει να κάνει με τη φοιτητική σου ζωή.
   Μια εκκρεμότητα που θα αφήσεις στη μέση θα σε απογοητεύσει. Αν δεν είσαι όμως σε φοιτητική ηλικία είναι πολύ κακό όνειρο. Επειδή όμως το συναίσθημα ήταν άσχημο, το όνειρο δεν είναι πολύ καλό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013 στο 10:48
  Σύνδεσμος

  Μια μαύρη αράχνη σύρθηκε έξω από το δάχτυλό μου. Τους σκότωσε και το δάχτυλο ήταν πράσινο και κίτρινο πύον μου, τότε πολλά μεγάλα μαύρα φτερά βγήκε από τα δάχτυλά μου και έπεσε στο έδαφος.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.