Αυτή η σελίδα αφορά αποκλειστικά τους ονειρομάντεις. Κανείς άλλος  δεν μπορεί να σχολιάσει εδώ.

120 σχόλια στο Φροντιστήριο

 • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 20:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Αγγελική. Θα πρέπει να γράψεις το όνειρό σου στο σωστό λήμμα για να απαντηθεί.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα, από σήμερα έχεις το δικαίωμα να γράφεις και να θέτεις τα ερωτήματά σου ή τις απορίες σου για τα όνειρα σ’ αυτή τη σελίδα.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 στο 18:24
  Σύνδεσμος

  Το παράθυρο συμβολίζει την ίδια τη ζωή που σε καλεί να την γνωρίσεις, αλλά σε γεμίζει με δέος, καθώς είναι κάτι άγνωστο αφού αφορά το μέλλον ή τον κόσμο που δεν ανακάλυψες, αλλά στέκεις και βλέπεις σαν θεατής.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στο 13:19
  Σύνδεσμος

  Έμαθα ακόμη μια παρουσία των νεκρών στα όνειρά μας μέσα από ένα δικό μου όνειρο.

  Ο νεκρός στα όνειρα αυτά είναι κάτι σαν παραστάτης στην χαρά μας. Τότε δεν έχουμε νοσταλγία για το άτομο αυτό, ούτε νιώθουμε ότι πέθανε. Απλά είναι παρών στην χαρά μας. Π.χ. παντρευόμαστε και τον βλέπουμε ανάμεσα στους καλεσμένους, πάμε μια εκδρομή και είναι μαζί μας. Αυτό για να συμβεί πρέπει να είναι στο όνειρο όπως ήταν ζωντανός, χωρίς να είναι νεότερος σε ηλικία, ούτε να νιώσουμε ότι πέθανε. Είναι μια τρίτη περίπτωση που διδάχτηκα και θέλησα να διδάξω κι εσάς. Στο όνειρο αυτό συμπεριφέρεται σαν να ζει κι εμείς του συμπεριφερόμαστε σαν ζωντανό. Παρίσταται σε όνειρα που αφορούν μόνο το μέλλον. Αν παρίσταται σε όνειρα που έχουν σχέση με το παρελθόν είναι πάντα νοσταλγικά. Στα παροντικά όνειρα είναι πάντα απόκοσμος. Αυτό το κεφάλαιο το ολοκλήρωσα πια.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 στο 10:30
  Σύνδεσμος

  Κάτι νέο που έμαθα σήμερα και οφείλω να σας το πω, είναι το εξής:

  Όταν μια ελεύθερη κοπέλα δει ότι φοράει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σημαίνει ότι θα βρει δουλειά ή νέο σύντροφο.

  Όταν όμως είναι παντρεμένη και δει ότι ο άνδρας της φοράει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια ετοιμάζεται να την απατήσει.

  Όταν όμως η ίδια η παντρεμένη φορά ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια δηλώνει ότι θα βρει νέα δουλειά ή θα απατήσει τον άνδρα της.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 στο 11:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Νεκταρια μου,θα ήθελα να μάθω για τους ξηρούς καρπούς.Έχουν ίδια ερμηνεία όλοι?Τι δηλώνουν?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 στο 11:41
   Σύνδεσμος

   Ανάλογα με τη γεύση.

   Οι αλμυροι: γεύση αλμύρας.
   Οι γλυκοί: θα μάθεις καλά νέα.
   Οι πικροί: Αντίστοιχα πικρά νέα.

   Αν μια γυναίκα κρατά ξηρούς καρπους στα χέρια αδιευκρίνιστα είναι ερωτικές επιτυχίες.
   Για τον αγρότη είναι κέρδη στη δουλειά του.
   Για τον εφοπλιστή είναι φτώχεια.
   Για τον έμπορο μικρά κέρδη.
   Αυτά γνωρίζω.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 στο 13:34
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια μια απορια….το φαι γενικως ειναι κατι καλο…οταν ομως δεις οτι αγοραζεις φαι ετοιμο αλλα οχι μαγειρεμμενο π.χ οπως ενα πενιρλι η μια σκεπαστη για την οικογενεια σου..τι σημαινει? Και αν ειναι διαφπρετικο το χοιρινο ψημμενο η το κοτοπουλο ψημμενο

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 στο 09:31
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν έχει σημασία στο όνειρο αν είναι έτοιμο ή ψημένο στο σπίτι. Είναι το ίδιο. Μετράει το περιεχόμενο και όχι ο τρόπος ψησίματος. Όλα αυτά στο όνειρο δηλώνουν την απόλαυση, όχι την υγεία απαραίτητα.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 στο 11:13
    Σύνδεσμος

    Δηλαδη ολα τα φαγητα ειναι απολαυση….και ισως καλη υγεια η δεν το καταλαβα καλα?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 στο 11:23
     Σύνδεσμος

     Αν διάβασες τα είδη ονείρων υπάρχουν τα όνειρα στέρησης, υπάρχουν τα όνειρα επιθυμίας, υπάρχουν τα όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα. Αν δεν ανήκει το όνειρο σε καμία απ’ αυτές τις κατηγορίες θα δούμε σαν απόλαυση το φαγητό. Όμως τα φρούτα είναι που δηλώνουν την υγεία και σε γενικές γραμμές τα γλυκά την πίκρα. Τα πολλά κρέατα είναι ασθένεια και υπερβολή, όπως και τα άψητα κρέατα. Όταν τρως μπιφτέκι είναι μοναξιά ή το κατασκευάζεις. Όταν τρως όμως πλήρες χάμπουργκερ είναι απολαυση. Το κοτόπουλο και το κρέας είναι απολαυστικά στον ύπνο, αλλά αν φας πολύ στην πραγματικότητα θα βαρυστομαχιάσεις. Όλα αυτά όμως τα τρόφιμα στα περισσότερα όνειρα είναι από εξωτερικά ερεθίσματα, επιθυμία ή στέρηση. Ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου βγαίνει και η ερμηνεία. Π.χ. για άλλους η θέα ενός γλυκού είναι ότι δεν μπορούν να το φάνε επειδή έχουν ζάχαρο ή κάνουν δίαιτα και το γεύονται στο όνειρο. Γι’ αυτό η σωστή ερμηνεία στα φαγητά εξαρτάται από το άτομο και τις ανάγκες του. Όταν δεν τρώμε αυτό το φαγητό, είναι ένα ειδικό όνειρο. Το καλαμπόκι μπορεί να έχει καλή ερμηνεία. Δεν έχει γι’ αυτόν που το συχαίνεται. Η φακή δείχνει φτώχεια στο όνειρο, αλλά για το λάτρη του φαγητού ένα απολαυστικό φαγητό. Έγινα κατανοητή τώρα; Ένας που δουλεύει σε φούρνο ή εστιατόριο μπορεί να δει χωράφια με σιτάρι ή αλευρόμυλο. Είναι το αντικείμενο της δουλειάς του ή τα κέρδη που παίρνει απ΄ αυτή.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 στο 11:06
  Σύνδεσμος

  Αετέ μου, όταν ρωτήσεις μια γυναίκα που ξέρει από όνειρα θα σου πει παιδείες, βάσανα. Μέχρι εκεί ξέρουμε ότι σταματούσαν. Όμως ανακάλυψα ότι τα παιδιά έχουν κι άλλες ερμηνείες. Είναι η νοσταλγία μας να ήμασταν παιδί ξανά. Τι ωραία που περνούσαμε τότε! Επίσης αν δούμε ότι ζούμε το τώρα σε μικρότερη ηλικία δηλώνει ότι παλιμπαιδίζουμε. Αν δούμε τα ανιψάκια, τα παιδάκια ή τα εγγονάκια μας δηλώνει ότι τα αγαπάμε και μας αγαπούν. Αν δούμε πολλά παιδιά να παίζουν είναι χαρά ή νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων. Αν γεννήσαμε παιδί έρχεται κάτι νέο, μια νέα ευθύνη ενώ αν είναι μαύρο, κατά τη γνώμη μου δηλώνει μια δύσκολη υπόθεση που δεν μπορούμε να βγάλουμε σε πέρας και θα μας δώσει στεναχώρια. Παιδείες είναι όταν μας βασανίζουν, κάνουν σκανδαλιές, μας κυνηγάνε. Ένα ζητιανάκι είναι πολλές φορές όνειρο δοκιμασίας. Αν μια της λευκής φυλής δει ότι γέννησε νεγράκι δηλώνει πως ό,τι κάνει δεν γίνεται σωστά. Υπάρχει μπέρδεμα στην ψυχή της. Αν δεις ότι κρατάς ένα παιδί μπορεί να είναι στεναχώρια, αλλά κι η επιθυμία σου να αποκτησεις ένα. Αυτά θυμάμαι. Αν εχεις απορία για κάτι άλλο, ρώτα με. Όταν σκοτώνουμε παιδί δείχνει ότι απαλλασσόμαστε από εκκρεμότητες, αλλά σκοτώνουμε και το παιδί που κρύβεται μέσα μας. Μεγαλώνουμε κορίτσια!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Καλυφθηκα.Ομως αν καποιος δει οτι σκοτώνει παιδί είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν σκοτώνει κάποια στεναχώρια η την παιδικότητα του.Εξαρτάται από το άτομο και το σύνολο του ονειρου έτσι?Επίσης αν τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν όμορφα,δείχνει ότι επιτέλους ξεπερνάει όσα πέρασε.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 στο 11:43
    Σύνδεσμος

    Μπράβο. Αυτό θα το καταλάβει από τον τρόπο που αισθάνεται ή νιώθει. Όλα εξαρτώνται από τις φοβίες, τα βιώματα, τις εμπειρίες που έχει.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 14:38
  Σύνδεσμος

  Εχω μια ερωτηση….εγω ξερω οτι το φιλι ειναι σμιξη αλλα εδω διαβαζω στο λημμμα φιλι οτι ειναι χωρισμος και δυσαρεστα πραγματα…τ ισχυει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 19:44
   Σύνδεσμος

   Τις περισσότερες φορές δεν λαμβάνουμε υπόψη τον αλφαβητικό ονειροκρίτη, διότι οι ερμηνείες είναι γενικές. Το φιλί είναι η πιστοποίηση του υποσυνείδητου ότι αποδέχεται αυτό το άτομο που μας φιλάει, είναι σμίξιμο λοιπόν, με εξαίρεση αν είναι από άτομο αμφιβόλου ποιότητας, αν είναι ο σύντροφός μας ή το αφεντικό μας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι χωρισμός, απόλυση ή προδοσία. Καλό όνειρο είναι αν μας φιλήσουν οι γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά μας, τα ανίψια μας, όχι οι φίλοι μας όμως. Αν ήμασταν μαλωμένοι με κάποιον αν μας φιλήσει θα σμίξουμε ξανά. Αν όμως είναι φίλη μας και μας φιλήσει θα αποδειχτεί φίδι. Αν είναι ο σύζυγός μας που παντρευτήκαμε με την ευλογία του θεού στην εκκλησία είναι σμίξιμο και αληθινή αγάπη. Όμως αν τον παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης αν μας φιλήσει είναι χωρισμός. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι τα όνειρα έχουν μια πιο ειδική ερμηνεία, ανάλογα την περίπτωση. Σε κάλυψα;

   Απάντηση
   • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 15:26
    Σύνδεσμος

    Εχω κι αλλη μια ερμηνεία για το φιλι, όπως βγαίνει σε μενα. Το φιλί μεταδίδει τα χαρακτηριστικά του προσωπου που σε φιλαει. Αν σε φιλάει ο διευθυντής σου δυναμισμός αποφασιστικότητα και εγωισμός, αν σε φιλαει μια κοπελα αναποφασιστικότητα , ανασφαλεια, ευαισθησία, αν σε φιλαει ο Θόδωρος δωρο θεού κλπ

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:29
     Σύνδεσμος

     Εδώ είναι σελίδα μόνο για τους ονειρομάντεις.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 12:32
  Σύνδεσμος

  Σας ενημερώνω κορίτσια ότι ένα νέο μέλος της ονειρομαντικής μπήκε. Λέγεται Ζωή. Τώρα διαβάζει τα είδη ονείρων για να διδαχτεί όσα μάθατε κι εσείς και έπειτα θα μπει δυναμικά στις ερμηνείες. Επειδή είναι νωρίς ακόμη θα πρέπει αν εντοπίζετε κάποιο λάθος στις ερμηνείες της να το λέτε από κάτω και να την ενθαρρύνετε σαν παλαιότερες στις σωστές ερμηνείες όταν εγώ λείπω. Επίσης, για να μάθει περισσότερα θα απαντάτε αν γνωρίζετε τις ερωτήσεις της στο φροντιστήριο. Θα την βοηθήσετε πολύ μ’ αυτό τον τρόπο να είναι πιο αποτελεσματική. Ξέρει τη γλώσσα των ονείρων διότι της την έμαθε η γιαγιά της. Από τότε όμως μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά στην ερμηνεία.Αυτά τα επιπλέον θέλει να μάθει από μας.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Ωραια.Της ευχομαι καλή επιτυχια! Θα είμαστε διπλα της.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 στο 13:51
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου δεν ξερω ακομα αν μ επιτρεπεται να γραφω σ αυτη την σελιδα αλλα μ ειπες κατι νωριτερα για το φροντιστηριο και για αυτο το επιχειρω.1,εδωσα μια απαντηση σε ενα ονειρο βεβαια θα ηθελα να δεις και να μου πεις αν εκρινα σωστα η οχι…και 2.διαβαζω στα ειδη ονειρων για τα ονειρα αγωνιας…και θελω να ρωτησω πως ξεχωριζω αν θα εχει θετικη καταληξη ενα ονειρο αγωνιας π.χ εγω ξερω πτι ο θανατος σημαονει ζωη πως θα ξερω αν στο ονειρο αγωνιας ειναι το ιδιο η αν θα επαληθευτει το ονειρο και οχι εγω?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   Από τη στιγμή που ερμηνεύεις το πρώτο όνειρο θεωρείσαι ονειρομάντης και έχεις πράγματι πρόσβαση στη σελίδα αυτή. Το όνειρο το ερμήνευσες σχεδόν σωστά. Έχεις καταλάβει το νόημά του και πέτυχες. Μόνο το αγκάθι είναι έγκαυμα απ’ ό,τι σου είπα. Είναι κάτι που μένει και δεν πονάει. Το σημάδι που αφήνει μια σχέση όταν δεν πονά. Όχι, δεν είναι κακό που διάλεξες μεγάλο όνειρο. Αυτό συνήθως το κάνουν οι προχωρημένοι. Οι αρχάριοι φοβούνται να ρισκάρουν να δώσουν απαντήσεις στα μεγάλα, μήπως και δεν τα καταφέρουν. Εσύ όχι μόνο το ρισκάρησες, αλλά μου έδειξες ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Τα όνειρα αγωνίας δεν έχουν κάποιο θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. Απλά το άτομο έχει την αγωνία τι μέλλει γενέσθαι και βλέπει τα όνειρα αυτά με πολλά σενάρια. Δεν είναι απλά θάνατος στα όνειρα αγωνίας. Βλέπει πολλά όνειρα. Το άτομο ανασταίνεται, στο άλλο όνειρο πεθαίνει, στο άλλο χάνεται. Υπάρχει μια αναστάτωση με όνειρα από το παράλληλο σύμπαν. Μέσα σε μια νύχτα είδε ένα όνειρο με πολλές πιθανότητες. Αυτό είναι όνειρο αγωνίας. Ενώ μέσα σε ένα όνειρο θα πεις ότι έχει ζωή μπροστά του ή κάτι άσχημο πεθαίνει γι’ αυτόν. Κατάλαβες τώρα;

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 στο 16:34
  Σύνδεσμος

  Γνωριζουμε ότι τα γλυκά δηλώνουν την στεναχώρια όταν τα τρώμε.Αν απλά τα κοιτάμε,είναι στεναχώρια που το μέλλον θα δείξει αν θα την γευτουμε η όχι.Η απορία μου είναι η εξης:το γαλακτομπουρεκο και η γαλατοπιτα έχουν την ίδια ερμηνεία με το ριζογαλο?Δηλαδή ναι μεν περιέχουν ζάχαρη αλλά δηλώνουν ευτυχία?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 10:10
   Σύνδεσμος

   Αν έχουν σιρόπι μπαίνουν στην κατηγορία των άλλων γλυκών. Όμως όπως είπα τα γλυκά έχουν κι άλλες ερμηνείες, ανάλογα που ή πως τα βλέπεις. Όταν απλά τα βλέπεις δεν σε επηρεάζουν αρνητικά. Θα έλεγα ότι έχει καλή ερμηνεία τότε. Καλό είναι επίσης όταν τα φτιάχνεις. Όταν ταϊσεις μ’ αυτά τον σύντροφό σου θα τον πικράνεις. Όταν σε ταϊζει αυτός θα σε πικράνει. Σ’ όλες τις άλλες περιπτώσεις έχει άλλες ερμηνείες, πίκρα, ζάχαρο, στέρηση κ.λ.π.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 στο 15:33
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου,διάβασα σε μία ερμηνεία σου ότι οι βιολέτες(λουλούδια) έχουν σχέση με τον εργασιακό τομέα.Γνωρίζεις την αναφορά άλλων ανθέων σε κάποιον συγκεκριμένο τομέα?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Η Ντόρα έθεσε ένα ερώτημα που χρειάζεται να το αναπτύξω περισσότερο. Είχα πει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου όταν φορά στα καλά καθούμενα το στεφάνι. Όμως εκτός τόπου και χρόνου είναι κι άλλες περιπτώσεις.

  Όταν φορεί καλοκαιρινα ρούχα το χειμώνα,
  Όταν κολυμπά με παλτό και γάντια.
  Όταν φορεί χειμερινά ρούχα το καλοκαίρι.
  Όταν φορεί μαγιώ στην εκκλησία.
  Αν πάει στη δουλειά με πυτζάμες και παντόφλες.
  Αν πάει σε γάμο με τα ρούχα της δουλειάς.
  κ.λ.π.

  Όταν το άτομο βλέπει συχνά τέτοια όνειρα πρέπει να ανησυχήσει. Κάτι δεν πάει καλά με τη λογική του. Θα πρέπει να το προσέξει πολύ αυτό. Όμως δηλώνει ότι ζει μια δική του πραγματικότητα ή είναι αφηρημένος. Όμως δεν έχει πάντα αυτή την ερμηνεία αν το δει μια φορά. Δηλώνει αλληγορικά πολλές φορές ότι ενώ είναι καλοκαίρι γι’ αυτόν, εκείνος κρυώνει. Αυτό όμως που είπα παραπάνω ισχύει όταν το βλέπει για πολύ καιρό, επαναληπτικά σε μόνιμη βάση, όχι επαναλαμβάνω αν το δει μια φορά και δύο.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία έχω μία απορία σχετικά με τα στέφανα του γάμου!!Έχουν θετική ερμηνεία όταν έχουν άνθη και δεν είναι μαραμένα!!
  Στην εποχή που ζούμε της μόδας είναι τα ασημί η τα λευκόχρυσο!!Σε αυτήν την περίπτωση τι ερμηνεία μπορεί να δωθει;;;;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 11:05
   Σύνδεσμος

   Δεν γίνεται πια διαχωρισμός στα στέφανα γιατί είναι έτσι στην πραγματικότητα. Είτε αν είναι άνθη λεμονιάς, είτε αν είναι ασημια, χρυσά, άσπρα έχουν την ίδια εξήγηση. Αν είναι όμως πραγματικά τα άνθη και μαραμένα αυτό το ζευγάρι μαραζώνει. Μόνο ο χωρισμός είναι η λύτρωσή τους. Αν το δει λεύτερη κοπέλα αυτό το όνειρο δηλώνει ότι φοβάται το γάμο ή όταν παντρευτεί φοβάται ότι θα πάρει διαζύγιο.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 11:09
    Σύνδεσμος

    Και κάτι τελευταίο!!Αν τα δει κάποιος να τα φοράει στην εκκλησία….Έχει καλή ερμηνεία;;;;Και αν τα δει να τα φοράει στα καλακαθουμενα έχει καλή ερμηνεία;;;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 στο 13:01
     Σύνδεσμος

     Γενικά, δεν είναι καλό να τα φοράει. Καλύτερα να τα δει τοποθετημένα κάπου ή να τα δίνει κάποιος ή να είναι κάτω απο το μαξιλάρι. Γενικά τα στέφανα στο κεφάλι είναι βάσανα και ασθένεια. Αν ψάλλει ο παπάς επίσης, δεν είναι καλό. Όμως στα καλά καθούμενα αν τα φοράει δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, πάει, τρελάθηκε ο άνθρωπος.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 10:40
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία ελπίζω να είμαι στην σωστή στήλη για την ερώτηση μου!!!
  Εχθές αναρωτιόμουν για κάτι….ο συμβολισμός των χρωμάτων τον γνωρίζουμε….
  Όταν κάποιος δει καρο…πχ καρο κόκκινο,καρο μαύρο!!
  Τι συμβολισμό έχει πχ το καρο κόκκινο σε πουκάμισο ή φούστα ή κουβέρτα;;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 11:05
   Σύνδεσμος

   Ναι, εδώ θα κάνεις τις ερωτήσεις για τα όνειρα εσύ κι ο αετός. Τότε δεν μετρά το χρώμα αλλά το αντικείμενο ότι είναι πουκάμισο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 17:06
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου,θα ήθελα να μάθω αν έχουν συγκεκριμένη ερμηνεία τα δάχτυλα των χεριών ξεχωριστά το καθένα.Την ερμηνεία του δείκτη την καταλαβαίνω.Τα υπόλοιπα δάχτυλα όμως δηλώνουν κάτι?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 17:15
   Σύνδεσμος

   Όχι, τα υπόλοιπα δάχτυλα δεν έχουν συγκεκριμένη ερμηνεία. Ποια πιστεύεις ότι είναι η ερμηνεία του δείκτη; Ο αντίχειρας είναι η βάση για να σταθούν τα άλλα δάχτυλα, αλλά δεν γνωρίζω τον δείκτη.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:01
    Σύνδεσμος

    Αναλογα πάντα με το όνειρο.
    Πχ αν κάποια στην πραγματικοτητα μαλωσε με τον συντροφο της και στο ονειρο δει ότι ο δείκτης του αριστερου χεριού της πονάει,τότε αυτό σημαίνει πως είχε λάθος κρίση στον τσακωμό τους.δηλαδη τον εδειξε αλληγορικα με τον δεικτη της με επικριτικη διαθεση.εφόσον ποναγε,είχε άδικο.Αν πονάει ο δείκτης του δεξιού χεριού,το λάθος το κάναμε η σε σχέση με το επάγγελμα μας η στην θρησκεία.
    ο δείκτης είναι το δάχτυλο με το οποιο δείχνουμε κάτι επικριτικά η συμβουλευτικα.δεν έχει ουδέτερο χαρακτήρα.
    Αν δούμε εναν άγνωστο να μας δείχνει με τον δείκτη του αριστερού χεριού ένα τριαντάφυλλο κόκκινο,τότε αν δεν έχουμε σχέση θα αποκτήσουμε,αν έχουμε σημαίνει ότι η σχέση πάει καλά.
    Αν δούμε έναν άγνωστο να μας δείχνει ένα φωτεινο μαγαζι με το δεξί χερι,τότε ο άνεργος θα βρει δουλειά και αυτός που εργάζεται θα ανέβει επαγγελματικά.
    Αν δούμε ότι μας λείπουν όλα τα δάκτυλα εκτός από τον δείκτη,τότε αυτό σημαίνει πως το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε είναι να επικρινουμε τους άλλους.Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει ότι χάνουμε βασικά και άλλα σημαντικά κομμάτια,στηρίγματα και βοηθήματα του τομέα στον οποίο αναφέρεται το όνειρο.
    Αν δούμε ότι με τον δείκτη,δείχνουμε τον εαυτό μας,τότε είτε νιώθουμε ότι εμείς φταίμε για κάτι είτε καλουμαστε να πάρουμε μία απόφαση που τα αποτελέσματα εξαρτώνται καθαρά από εμάς.

    Διάφορα τέτοια παραδείγματα μου έρχονται στο μυαλό…

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:05
     Σύνδεσμος

     Ο αντίχειρας εκτός από αυτό που ειπες, αν κάποιος δει ότι τα υπόλοιπα δάκτυλα είναι κλειστά και ο αντίχειρας ανοιχτός προς τα πάνω δείχνει ότι όλα πάνε καλά.το μπραβο,το μου αρεσει.Αν είναι ανοιχτός προς τα κάτω,δείχνει την απογοήτευση.(Σκεψου πως είναι το like στο facebook)

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:07
      Σύνδεσμος

      Συγχρονισμός, κάναμε την ίδια σκέψη. Δες το άρθρο μου μ’ αρέσει δεν μ’ αρέσει στην κατηγορία επικαιρότητα. Σε πρόλαβα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό στο όνειρο. Δεν το έχω πιστοποιήσει. Μπορεί να είναι αντίθετο το μήνυμα που δίδουν, γι’ αυτό δεν το είπα.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:12
       Σύνδεσμος

       Ουτως η άλλως αυτά είναι γενικεύσεις.Αν δεν έχουμε την πλήρη εικόνα ενός ονείρου,δεν μπορουμε να ξέρουμε αν η ερμηνεία του είναι αντίθετη.Σίγουρα αν το λαικ με τον αντιχειρα το κάνει ο σύντροφός μας είναι αντίθετο.αν όμως το κάνει άτομο με θετικό συμβολισμό βάση του ονόματος,αλλάζει.

       Απάντηση
        • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:17
         Σύνδεσμος

         Εσύ ευθυνεσαι γι αυτό!!!! Τρομερός ο συγχρονισμός της σκέψης!επικοινωνουμε φίλη μου!

         Απάντηση
    • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:25
     Σύνδεσμος

     Τελικά αλληλοδιδασκόμαστε εδώ. Αυτά που αναφέρεις για τον δείκτη δεν τα ήξερα. Άμα σου δείξουν μια λακκούβα πέφτεις ή θα πέσεις μέσα, το ίδιο ισχύει και με τον γκρεμό. Έτσι αετέ μου;

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:39
      Σύνδεσμος

      Ειναι σαν να σου υποδεικνυουν το λαθος στο οποιο επεσες η πας να πεσεις.Εκτός αν έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα με την έννοια “πρόσεξε μην πέσεις μέσα”αν η λακούβα είναι μεγάλη,είναι μεγάλο λάθος αν είναι μικρη, είναι μικρό.αν είναι γκρεμός τεράστιο!

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 στο 18:47
       Σύνδεσμος

       Πολύ σωστά!!! Αυτό το όνειρο μπορεί να το δει ένα άτομο που έχει μια σχέση που τον οδηγεί στη λακκούβα ή στο γκρεμό. Όσο συνεχίζει να διατηρεί αυτή τη σχέση, εκεί οδηγείται.

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 17:02
  Σύνδεσμος

  Όταν μας καταβάλλει ο φόβος και έχουμε την ανάγκη να πούμε το Πάτερ ημών το όνειρο είναι της υπνικής παράλυσης (μόρα) ή δαιμονικό.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 17:00
  Σύνδεσμος

  Ο Δαίμονας είναι κακός και απειλητικός πάντα στα όνειρά μας; Ένα δικό μου όνειρο αποδεικνύει το αντίθετο. Προσέξτε το καλά!!!

  Αρχικά, θέλησε να με δελεάσει ο δαίμονας, αλλά μου φάνηκαν όλα τόσο ψεύτικα στα μάτια μου, που δεν του έδωσα σημασία. Στο τέλος, μετά από αγώνα που κατέβαλα μετά από ένα πολύωρο όνειρο, θυμάμαι ότι τον έδιωξα. Το αντιλήφθηκα ότι τέτοια θαύματα δεν γίνονται. Το όνειρο μου φάνηκε εξωπραγματικό. Δεν λειτούργησε όμως η λογική, αλλιώς θα θυμόμουν λεπτομέρειες. Δεν άφησα τον φόβο να με καταβάλλει ούτε προσευχήθηκα. Το μόνο που θυμάμαι ότι έκανα ήταν να φανερώσω την ταυτότητά του στον ίδιο και να του πω με οργή φύγε. Πόσο γαλήνια νιώθω μετά απ’ αυτό! Πόσο όμορφο είναι να διώχνεις το κακό και να το αντιλαμβάνεσαι! Ξέρετε πως; Μου έταξε πράγματα που ξέρω ότι είναι αδύνατον να τα λάβω. Ακόμα κι ένα όνειρο που σου τάζει πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορείς να λάβεις, είναι δαιμονικό. Μου το φανέρωσε η ίδια η ψυχή μου που κατάλαβε την πλάνη. Ναι, μόλις το έδιωξα έφυγε αθόρυβα. Ένιωσα την ικανοποίηση. Δεν ήταν το τελευταίο όνειρο και δεν το θυμάμαι με λεπτομέρειες. Θυμάμαι όμως την ικανοποίηση που ένιωσα όταν έτρεψα το δαίμονα σε φυγή. Αυτό μου έφτιαξε πολύ τη διάθεση. Ένιωσα την ψυχή θωρακισμένη και δυνατή. Σαν να πέρασε από δίπλα μου κι έφυγε στο σκοτεινό του βασίλειο χωρίς να με πειράξει. Γενικά παρατήρησα ότι δεν ήταν απειλητικός, ούτε ορμητικός, ούτε φοβερός. Απλά, ήταν φαφλατάς καλοσυνάτος και προσπαθούσε να με δελεάσει να κάνω αυτό που θέλει, να τον αποδεχτώ. Επειδή γνωρίζω την γλώσσα των ονείρων ήρθε με δόλιο τρόπο σε μένα. Όχι με φοβερό όπως τον βλέπετε οι υπόλοιποι. Όμως, τι περίεργο, κι έτσι τον κατάλαβα!!!

  Ακόμα κι αν με είχε πάρει, θα γυρνούσα πίσω. Έχω πείσμα. Όμως, το βασικό είναι ότι τον αντιλήφθηκα νωρίς. Δεν περιμένω ερμηνεία, είναι βαθύ λησμονημένο. Απλά, έγραψα κι αυτή την πιθανότητα για να τη διδαχτείτε. Φαίνεται, ότι η ίδια η ψυχή μου μου διδάσκει την γλώσσα των ονείρων. Αυτή την περίπτωση δεν την γνώριζα. Διαβάζοντας όμως την ιστορία του Χριστού, μ’ αυτό τον τρόπο στο Σαραντάριο όρος ο σατανάς προσπάθησε να τον δελεάσει,τάζοντάς του πράγματα τα οποία είναι περιττά για εκείνον και δεν τα χρειάζεται. Αυτή τη μορφή είχε αυτό το όνειρο και ανατρίχιασα και μόνο με τη σκέψη αυτή.

  Θυμήθηκα το τέλος, μια λεπτομέρεια. Μου έδωσε φεύγοντας ένα βιβλίο ευχάριστο και όμορφο σε όψη. Όταν το άγγιξα φάνηκε ο τίτλος του «Αιρετική μαγεία» λεγόταν. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αηδίασα με την λέξη αιρετική. Θεώρησα ότι είναι κάτι που ξεφεύγει από τα πιστεύω μου και είναι έξω απ’ αυτά. Το ακούμπησα σε ένα τραπεζάκι κι έφυγα. Αυτό δείχνει ότι ασχολούμαι με όλα θεωρητικά. Δεν τα απορρίπτω, ούτε τα αποδέχομαι. Ασχολούμαι μ’ αυτά χωρίς να αγγίζουν την ψυχή μου. Όμως δεν με απομακρύνουν από το θεό, ούτε με οδηγούν στο δαίμονα. Άρα, ήταν φυσικό να φερθώ έτσι.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 13:42
  Σύνδεσμος

  Το σμαράγδι είναι η πέτρα της γονιμότητας. Δείχνει ότι ήρθε ο καιρός να λάβεις τη γνώση αυτού που σκοπεύεις να κάνεις και να υλοποιήσεις με ελπίδα και πίστη κάτι που στο παρελθόν εμποδιζόταν να γίνει. Αυτό αντιπροσωπεύει τη δύναμη της θέλησης, την αποτελεσματικότητα, τη μακροζωία και την ανθεκτικότητα. Μπορεί να ιασθείς από μια ασθένεια ή πρόβλημα που σε απασχολούσε.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 12:22
  Σύνδεσμος

  Κατά τον Φρόιντ όταν δεις δύο άσχετα άτομα μεταξύ τους είναι κάτι κοινό που έχουν μεταξύ τους που το υποσυνείδητο έχει εντοπίσει. Τώρα γιατί το κάνει; Όπως έχω πει επανειλημμένα κάνει ένα κράμα από διάφορα πράγματα που εντοπίζει. Όπως η φωτογραφική βγάζει κατ’ επιλογή φωτογραφίες, έτσι και το υποσυνείδητο κάνει τις δικές του επιλογές. Έτσι βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Μπορεί να δει και να εντοπίσει κάτι κοινό που έχουν αυτοί οι δύο ή να δώσει κάποιο μήνυμα από τα ονόματά τους. Τα όνειρα χωρίζονται σε όνειρα και ενύπνια. Όνειρα είναι αυτά που μας δίδουν ένα μήνυμα, ενώ τα ασαφή είναι τα ενύπνια. Σ΄ αυτά δεν υπάρχει ερμηνεία. Δεν βγαίνει κανένα νόημα. Τα καθαρά όμως είναι τα όνειρα

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 11:21
  Σύνδεσμος

  Οποιος δει δεκαοχτούρα θα αδικηθεί και θα νιώσει την αχαριστία των ανθρώπων καταλυτική πάνω τους. Δεν θα μπορέσεις να πείσεις τον άλλο ότι έχεις δίκιο. Δεν θα βρίσκεις το δίκιο σου. Τα περιστέρια είναι χαρά. Όταν μάλιστα ενωθούν δύο περιστέρια είναι σχέση. Αν δούμε περιστέρια στη φωλιά και ότι γέννησαν αβγά είναι ο γάμος μας και τα παιδιά που θα κάνουμε συμβολικά. Όταν εμείς βλέπουμε όμως τα περιστέρια δεκαοχτούρες τότε έχει εμμονές και φοβίες. Δεν πιστεύει ότι είναι αυτό το γεγονός γι’ αυτή και το βλέπει αλλιώς με τα δικά της μάτια. Γίνεται και το αντίθετο να δούμε τις δεκαοχτούρες περιστέρια. Τότε ο πόνος είναι μεγάλος που μας περιμένει στην πραγματικότητα. Κάποιος που νομίζαμε ότι έχουμε μέλλον μαζί του θα μας πληγώσει πολύ.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 10:52
  Σύνδεσμος

  Τα κουφέτα του γάμου δεν πρέπει να τα τρώνε παντρεμένες στο όνειρο. Υπάρχει φόβος να χηρέψουν ή να χωρίσουν και να ξαναπαντρευτούν. Είναι εν μέρει κακό για το άτομο αυτό. Αν τα φάει μια λεύτερη, μια διαζευγμένη, μια χήρα, θα παντρευτεί. Αν δεν είχαν καλή γεύση και τα έφτυσε γλιτώνει όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Κακό είναι να τα φτύσει η ελεύθερη όμως. Θα φτάσει κοντά στο γάμο, αλλά αυτός δεν θα γίνει.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο 13:46
  Σύνδεσμος

  Το σβήσιμο του καντηλιού, όταν σώνεται το λάδι, είναι πάντα θάνατος. Ο Θάνατος φαίνεται στα όνειρα επίσης, από το σπάσιμο μιας αλυσίδας, από το κάπνισμα πίπας με μαύρο καπνό, όταν καταστρέφεται ένα σπίτι από φωτιά και μένουν στάχτες, η ξηρασία, όταν μια πόλη μετατραπεί σε έρημο, όταν μια λίμνη στερέψει, όταν μαραθεί ένα λουλούδι, η μεταφορά με μαύρο αυτοκίνητο και οδηγός να είναι νεκρός και φυσικά, το σπάσιμο της κλωστής, όταν χάνεται ένα βαγόνι από ένα τρένο. Τέλος, όταν κάτι φθείρεται.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο 13:16
  Σύνδεσμος

  Όταν δούμε άσπρο άλογο στην έρημο είναι αυτό θα μας απεγκλωβίσει από την ερημιά μας και θα μας βγάλει στην πολυκοσμία και στη χαρά. Άρα, είναι αυτό που θα φέρει τη σκέψη μας στη λογική ότι πάψαμε πια να αναζητούμε διέξοδο μόνοι μας. Αποφάσισε για μας η μοίρα μας και πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Είναι το ωραιότερο όνειρο που μπορεί να δει κανείς. Αν είναι όμως μαύρο είναι μια λάθος ιδέα ότι θα μας απελευθερώσει αυτός που βάλαμε στο μάτι με την ελεύθερη βούληση. Προσέξτε κορίτσια αυτή τη διαφορά.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο 12:58
  Σύνδεσμος

  Το σκόρδο στο όνειρο έχει 4 ερμηνείες:

  1) Δείχνει ότι έχεις υπόταση.
  2) Είναι το όπλο κατά του σατανά.
  3) Ότι ζητάς μια ασφαλή συντροφιά. Ένα σωστό σύντροφο για να πορευτείτε μαζί στη ζωή.
  4) Επαγγελματικές επιτυχίες.

  Αν δεν θυμάσαι πως το είδες είναι μια ασφάλεια για την ψυχή. Είναι μια θωράκιση, ένα βαθύ λησμονημένο. Ισχύει η δεύτερη ερμηνεία τότε.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 20:32
  Σύνδεσμος

  Το μαύρο άλογο δηλώνει μια σχέση παροδική που θα τελειώσει με πόνο. Ο μαύρος σκύλος είναι ένας φίλος από συμφέρον. Ένας άσπονδος φίλος.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 20:24
  Σύνδεσμος

  Υπάρχουν τρια είδη όνείρων με ημερομηνίες. Αυτά που έχουν καλή ερμηνεία εκείνη την ημέρα, αυτά που έχουν κακή ερμηνεία εκείνη την ημέρα και τέλος, αυτά δεν αφορούν ημερομηνία, απλά πρέπει να βρούμε ερμηνεία στην αριθμολογία. Όμως τα επαναληπτικά όνειρα αριθμών θα πρέπει να μας προβληματίσουν, διότι κάπου ατομικά παραπέμπουν είτε για προειδοποίηση, είτε για καλό είτε για κακό. Εξαρτάται η κάθε περίπτωση. Είναι κάτι σαν τα ωροσκόπια που αφορούν κάθε άτομο ξεχωριστά.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 20:06
  Σύνδεσμος

  Όταν πετάμε με αεροπλάνο και δείχνει κάποιο προορισμό ή δεν καθορίζει είναι καλό όνειρο. Όταν όμως θέλουμε να ξεφύγουμε από όλους και από όλα και ταξιδεύουμε χωρίς προορισμό είναι αυτό ακριβώς που είπα στο όνειρο διαφυγής. Επίσης το ταξίδι με το αεροπλάνο δεν προμηνύει πάντα σχέση. Έχει κι άλλες ερμηνείες.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 18:41
  Σύνδεσμος

  Όταν βλέπουμε μάτι χωρίς την κόρη το όνειρο αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δει την ουσία των πραγμάτων το άτομο. Ότι του λείπει κάτι σημαντικό και έχει κουραστεί πάρα πολύ.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 18:38
  Σύνδεσμος

  Η εφημερίδα αποτελεί το μέσον που μας ενημερώνει για καλά ή άσχημα νέα ή σκάνδαλα, ενώ αν διαβάζουμε αγγελίες δείχνει ότι επιθυμούμε να βρούμε εργασία ή μια επαγγελματική αλλαγή. Δείχνει επίσης ότι θέλουμε να προβάλλουμε τις απόψεις μας, τα ταλέντα μας, ή να προωθήσουμε τις ιδέες μας. Επίσης, όταν ονειρευόμαστε ότι διαβάζουμε εφημερίδα δείχνει ότι μια κατάσταση που συμβαίνει στην κοινωνία μας, μας προβληματίζει και αναζητούμε λύσεις μέσα απ’ αυτό.
  Αν βλέπουμε ότι είμαστε ανίκανοι να διαβάσουμε μια εφημερίδα είναι κάποια στοιχεία από το μέλλον που εντόπισε η ψυχή, αλλά αυτό δεν κατάφερε να το αποκωδικοποιήσει ακόμα ο εγκέφαλος.
  Αν δούμε ότι πουλάμε εφημερίδες σημαίνει ότι προσπαθούμε να πληροφορήσουμε και να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους με κάποια σημαντική πληροφόρηση που εμείς γνωρίζουμε κι αυτοί αγνοούν.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 13:48
  Σύνδεσμος

  Τα σημάδια στο όνειρο δηλώνουν ότι νιώθουμε κηλιδωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε, δεν μας ικανοποιεί. Έχουμε ανασφάλειες ή ότι υποφέρουμε. Τα σημάδια επίσης συμβολίζουν άσχημα συναισθήματα που δεν έχουν επουλωθεί και ακόμα μας απασχολούν. Είναι φυτρωτικό όνειρο ή κάτι καινούριο που θα βρουμε μπροστά μας. Το σημάδι αντιπροσωπεύει τις βαθιές μας ανασφάλειες, που δεν μας αφήνουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μας εμποδίζουν.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 13:45
  Σύνδεσμος

  Ο σταυρός εκτός από το γνωστό μας θρησκευτικό σύμβολο έχει κι άλλη ερμηνεία:
  Η οριζόντια γραμμή του δηλώνει το φυσικό μας κόσμο. Πώς πορευόμαστε σ’ αυτόν, αν ξεπερνάμε τα όρια, αν βαδίζουμε σε μια σωστή γραμμή (πορεία). Η κάθετη δηλώνει το μεταφυσικό και τη φαντασία. Το καλό στο όνειρο αυτό είναι οι γραμμές να εφάπτονται, να δεις κανονικά το σχήμα του σταυρού στο όνειρο, ώστε να αποδοθεί σωστά η ισορροπία του ατόμου, ότι δεν ξεπερνά ο φυσικός κόσμος κατά πολύ το φανταστικό κι αντίθετα. Ο σταυρός λοιπόν εκτός από το χριστιανικό μας σύμβολο, συμβολίζει επίσης την αρμονία του φυσικού με το φανταστικό και δηλώνει την ισορροπία του ανθρώπου και της ψυχής του, την ισορροπία και την συνεργασία των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Καταπληκτικό ε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη θρησκεία μας. Γι’ αυτό ο χριστιανισμός δηλώνει το πάθος και την ανάσταση. Ο αγώνας που γίνεται να υπερισχύσουμε. Αυτή την αρμονία ο σατανάς και οι αλλόθρησκοι δεν την αντέχουν, γι’ αυτό συμπεριφέρονται αλλόκοτα στη θέα του σταυρού.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 13:01
  Σύνδεσμος

  Αν φοράει άλλος γυαλιά σημαίνει ότι αλληγορικά είναι τυφλός, δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του ή εθελοτυφλεί. Άλλη μια ερμηνεία είναι ότι δεν αντέχει το φως του ήλιου, αλληγορικά τον τρομάζει η μεγάλη ευτυχία.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 12:36
  Σύνδεσμος

  Το ένα στο όνειρο δηλώνει την επιτυχία, την πρωτιά, την μοναξιά και τον ενα και μοναδικό θεό. Επίσης, είναι η ανθρωπινη φύση και η απομόνωση που βάζει αυτός που ονειρεύεται τον εαυτό του. Κατι απ’ όλα αυτά ισχύει στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Επίσης, δείχνει πόσο μόνος αισθάνεται.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 12:21
  Σύνδεσμος

  Μας αρέσουν πολλά πράγματα, αλλά πολλές φορές ο συνδυασμός τους στο όνειρο δείχνει ένα αηδιαστικό αποτέλεσμα. Όπως ένα όνειρο που διάβασα.

  Αστακος σοκολατενιος τι μπορει να σημαινει?

  Αυτό το όνειρο όμως το βλέπει μια έγκυος γυναίκα ή μια κοπέλα που έχει τάσεις εμετού. Επίσης κάποια που παίρνει αλλόκοτες αποφάσεις ή οι πράξεις τις δεν δένουν με τη λογική. Κάποια που έχει ψηλό πυρετό. Επίσης, μπορεί να το δει κάποια που έχει περίοδο αυτό τον καιρό. Δεν ξέρω τι απ’ αυτά ισχύει για κάθε περίπτωση. Γενικά, είναι δυο πράγματα που μας αρέσουν πολύ, αλλά μαζί δεν δένουν. Αυτό δείχνει πως οτιδήποτε αγαπάς και τα ενώνεις όλα μαζί βγαίνει ένα αηδιαστικό αποτέλεσμα. Κάθετι πρέπει να το χαίρεσαι ξεχωριστά.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Η Μαρία, μια φίλη του ονειροκρίτη μου έθεσε αυτό το ερώτημα:

  καλημερα για ποιον λογο βλεπουμε στον υπνο μας ασχετα ατομα σε ερωτικη περιπτυξη μαζι μας και δεν βλεπουμε αυτους που πραγματικα θελουμε:

  Η απάντηση που της έδωσα θεωρώ ότι πρέπει να μπει στο φροντιστήριο.

  Δεν υπάρχει γιατί σ’ αυτή την ερώτηση. Τα περισσότερα όνειρα σχέσεων είναι αντίθετα. Π.χ. η αγκαλιά είναι πλάνη, το φιλί προδοσία. Άρα, αντίθετα βλέπουμε αυτή την κατάσταση με άλλους, για να μην χωρίσουμε. Στα προγνωστικά ή προφητικά όνειρα ή σε ορισμένα, βλέπουμε τον άνδρα της ζωής μας. Δεν πρέπει όμως να τον παντρευτούμε. Αν καθίσουμε μαζί σε αυτοκίνητο, κολυμπάμε σε λίμνη, τον δούμε συμβολικά με τη μορφή του αγαπημένου μας σκύλου ή μας δώσει κλειδί, είναι το άλλο μας εγώ. Ένα παραξενο όνειρο που δηλώνει ότι είναι το άλλο μας εγώ επίσης είναι η αιχμαλωσία. Όταν μας δέσει με αλυσίδες ή χειροπέδες. Το πιο βασικό, όταν βλέπουμε μαζί την πανσέληνο σε μια παραλία. Αν δούμε ότι είμαστε στο όνειρο με το αγαπημένο μας πρόσωπο και δεν χωρίσουμε είναι προγνωστικό ή προφητικό όνειρο. Συμβαίνει κι αυτό, αλλά όχι πάντα. Βλέπουμε στις περιπτώσεις αυτές τα πιο πάνω σύμβολα. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δούμε το μυστήριο του γάμου μαζί του. Για να τον πάρουμε πρέπει να λέμε ότι είναι αυτός, να το νιώθουμε, χωρίς να βλέπουμε το πραγματικό του πρόσωπο. Να είναι γαμπρός ένας άγνωστος. Είναι τα όνειρα αντικατάστασης λοιπόν, που δηλώνουν αυτό που πραγματικά θέλουμε να αντικαθίσταται, για να γίνει πραγματικότητα αυτό που προσδοκούμε και επιθυμούμε. Όταν φυσικά το όνειρο είναι προγνωστικό ή προφητικό δεν θα δεις ποτέ το γάμο μαζί του, αλλά όλα τα παραπάνω σύμβολα. Τότε τα όνειρα είναι περισσότερο συμβολικά.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 11:03
  Σύνδεσμος

  Το απειλητικό νερό που είναι υπέρβολικά δυνατό και σε πνίγει ή σε βρέχει ασταμάτητα δεν είναι καλός οιωνός. Δείχνει, ότι πνίγεσαι στα προβλήματα ή σε απειλεί κάποιος κίνδυνος, ενώ δεν το αντιλαμβάνεσαι. Στα περισσότερα όνειρα είναι λύτρωση. Είναι αναμνήσεις από τον αμνιακό σάκο και γενικά οι βαθύτερες επιθυμίες και το υποσυνείδητό μας. Το καταλαβαίνει κάποιος από τον τρόπο που το βλέπει. Στα όνειρα όμως της επιστροφής είναι η επαφή μας με τη ζωή. Λέιτουργεί σαν πυξίδα.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 στο 10:43
  Σύνδεσμος

  Το κόκκινο είναι κάτι γρήγορο μόνο όταν φοράμε ρούχα κόκκινα, δούμε κάτι κοκκινο μπροστά μας, το αίμα δεν είναι πάντα κάτι γρήγορο. Πολλά κόκκινα πράγματα αναφέρονται στο πρώτο τσάκρα. Επίσης, το κόκκινο αυτοκίνητο, τα κόκκινα χείλη και η φράουλα είναι ερωτικά σημάδια, Ένα κόκκινο σπίτι είναι συναγερμός για την ψυχή μας, κινδυνεύει, όπως κι ένα κόκκινο σημάδι στο πρόσωπο, στο σώμα, σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ το σώμα ή την ψυχή μας. Το κόκκινο φανάρι σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 19:11
  Σύνδεσμος

  Όταν δεις χταπόδι σημαίνει ότι μια ασθένεια που είχες στο παρελθόν ή μια άσχημη ψυχολογική διάθεση θα επανέλθουν.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 19:04
  Σύνδεσμος

  Το νοσοκομείο δείχνει ότι είμαστε κουρασμένοι, ότι χρειαζόμαστε ανάπαυση. Όταν είναι άδειο κι είμαστε κλινήρεις μόνο εμείς, χρειάζεται ξεκούραση μόνο το σώμα. Όταν είναι γεμάτο, τότε χρειάζεται ξεκούραση η ψυχή, το σώμα, το πνεύμα μας. Όλο μας το είναι!!! Όταν δεις άδειο νοσοκομείο, σημαίνει ότι εχεις καλή φυσική κατάσταση. Το ίδιο και όταν φεύγεις απ’ αυτό ή καίγεται.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 18:28
  Σύνδεσμος

  Όταν δείτε ένα νεκρό φίλο σας ή συγγενή γεμάτο φως και λαμπερό είναι ο αντίστοιχος άγιος που φέρει το όνομά του. Τότε το όνομά του δεν είναι συμβολικό. Οι νεκροί δεν έχουν φως μόνο ο Χριστός και ο σατανάς. Ποιος είναι θα το καταλάβετε από τα αισθήματα που σας άφησε το πέρασμά του.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 17:50
  Σύνδεσμος

  Όταν κάνουμε εμετό και νερό μαζί είναι ένα απελευθερωτικό ονειρο που απέβαλε το άτομο και λυτρωτικές σκέψεις μαζί μ’ αυτές που έπρεπε να απαλλαγεί. Όταν κάνουμε εμετό και δούμε αίμα είναι ασθένεια. Τότε δεν είναι απελευθερωτικό. Απελευθερωτικό είναι μόνο όταν δούμε ότι κάνουμε εμετό.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 17:26
  Σύνδεσμος

  Αετέ μια απάντηση που σου έδωσα σε ένα όνειρό σου είναι φροντιστήριο. Γι΄ αυτο το λόγο θα το γράψω όπως είναι:

  Είπες ότι νιώθεις καλύτερα; Σ’ αυτό το όνειρο το οφείλεις.
  Στη σοφίτα, την αποθήκη, το πατάρι ή το κελάρι, φυλάμε άχρηστα πράγματα, που κάποια μέρα θα ελέγξουμε αν χρειάζεται να τα επαναφέρουμε στη μνήμη μας. Αυτή η σοφίτα αλληγορικά είναι ο κάδος ανακύκλωσής σου, που βάσει του υποσυνείδητου έχει γεμίσει με αναμνήσεις από την παιδική ηλικία, από ερωτικά σκιρτήματα, από ευτυχισμένες ή δυστυχισμένες στιγμές κ.λ.π. Είναι τόσες πολλές, που δεν αντέχεις άλλο. Γι’ αυτό το λόγο, ζητάς με το όνειρο αυτό να αδειάσει.
  Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην παρούσα φάση της ζωής σου και προσπαθείς με τον τρόπο αυτό, μ’ αυτό το απελευθερωτικό όνειρο να βάλεις σε τάξη την πολυτάραχη ζωή σου, πετώντας ό,τι είναι άχρηστο και κρατώντας μόνο όσα είναι χρήσιμα για την μετέπειτα ζωή σου. Αυτά τα όνειρα συνήθως τα βλέπουμε Κυριακή, αλλά για να προλάβεις κάποιο εγκεφαλικό ή κάτι κακό το είδες τώρα, κάτι σαν ασφάλεια του εαυτού σου και προστασία.
  Αφού λοιπόν ονειρεύτηκες ότι ήσουν στη σοφίτα, αποφάσισες να καλυτερεύσεις τη ζωή σου και να φτιάξεις ό,τι χάλασε. Να βρεις ό,τι έχασες και να πετάξεις όσα δεν χρειάζεσαι. Αυτή την προσπάθεια έκανε το υποσυνείδητό σου αυτόματα για να μην τρελαθείς. Αυτό το όνειρο είδες απόψε.
  Δεν αναγνωρίζεις ότι βρίσκεσαι σ’αυτή την κατάσταση και δεν νιώθεις πόσο σοβαρή είναι, γι’ αυτό δεν είδες το δικό σου σπίτι. Όμως εδώ αφορά τον εαυτό σου.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 14:29
  Σύνδεσμος

  Το ανεμογγάστρι στο όνειρο σημαίνει ότι έχεις ανησυχίες και φοβίες άσκοπες.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 14:07
  Σύνδεσμος

  Όταν δίνεις τα χρήματα που βρίσκεις απαλλάσσεσαι. Οι λίρες όμως είναι καλό όνειρο, όπως και τα ψεύτικα χρήματα π.χ. αυτά που έχουμε στην μονόπολη ή τα πλαστα. Όλα αυτά δίνουν αληθινές χαρές στην πραγματικότητα. Όχι όμως όταν κρατάς τα χρήματα για προσωπικό κέρδος. Όταν βρίσκεις χρήματα στο δρόμο για να πληρώσεις μια υποχρέωση θα βρεις λύση στο πρόβλημά σου.
  Όταν σου δίνουν χρήματα στο όνειρο έχει κακή ερμηνεία. Όταν τα δίνεις εσύ ξελαφρώνεις. Όταν τα βρεις χάμω και τα μαζέψεις είναι κακό μέχρι να απαλλαγείς απ’ αυτά. Αν δείχνει στο όνειρο ότι το άτομο έχει ανάγκη να δώσει στο γιατρό π.χ. 70 € και τα βρει και τα δώσει είναι καλό, πολύ καλό όνειρο. Αν σκάψεις και βρεις θησαυρό θαμμένο στην άμμο με λίρες είναι καλό. Για μια γυναίκα τα κοσμήματα και οι πολύτιμες πέτρες είναι καλό όνειρο, όχι όμως για τον άνδρα, ακόμα κι αν τα φοράει. Αν σκάψεις και βρεις ένα άδειο μπαούλο στην άμμο σημαίνει ότι κουράστηκες άσκοπα. Άλλος πήρε το θησαυρό ή θησαυρός δεν υπάρχει. Όταν πληρώνεις το ενοίκιο είναι καλό όνειρο. Όταν σου το πληρώνουν είναι κακό μέχρι να απαλλαγείς από τα χρήματα αυτά. Νομίζω ο συλλογισμός είναι κατανοητός.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 13:10
  Σύνδεσμος

  Ο χάρος είναι το χειρότερο όνειρο που μπορεί να δει κανείς. Όλα θα του πάνε στραβά. Αν γίνει μέσα στο αυτοκίνητο η θέαση κινδυνεύει η υγεία του οδηγού του αυτοκινήτου, η ψυχολογία των υπολοιπων επιβατών, οι σχέσεις μεταξύ τους, οι δουλειές θα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δυστυχώς, είναι κακός οιωνός στα όνειρα. Αν σας πιάσει θα έχετε ισόβιες συμφορές ή χρεοκοπία. Όμως αν σας βλέπει, απλά καραδοκεί. Αν ζευγάρι δει καθισμένο στ’ αυτοκίνητο το χάρο είναι χωρισμός. Αν τον νικήσατε ή του ξεφύγατε είναι καλύτερη η ερμηνεία.
  Γενικά, η παρουσία του χάρου στα όνειρα δηλώνει ότι οι θυσίες πήγαν χαράμι. Αν όμως του ξεφύγατε, δηλώνει ότι όσα περάσετε θα είναι παροδικά, όμως να ξέρετε ότι κάπου καραδοκεί και υπάρχει φόβος να επέμβει οιανδήποτε αλλη στιγμή. Αλληγορικά, δηλώνει ότι θα ξεφύγουμε από τη Χρεοκοπία, αλλά πάντα σαν Έλληνες θα μας κυνηγά αυτό το ενδεχόμενο, διότι δεν θα βρεθεί μόνιμη λύση ακόμη.
  Τέλος, αν σκέφτεστε να παντρευτείτε τώρα ή να κάνετε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με τέτοιο όνειρο να μην το κάνετε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 13:06
  Σύνδεσμος

  Ο χώρος του σπιτιού είναι τις περισσότερες φορές η ψυχή μας, η οποία μας υποδεικνύει πως πανε τα πράγματα.
  Αν είδες κρεβατοκάμαρα είναι η σχέση σου, αν ήταν σαλόνι, οι συναναστροφές σου με τους ανθρώπους και γενικά η οικογένεια. Αν ήταν χώρος με χρηματοκιβώτιο, είναι τα οικονομικά σου. Αν ήταν κουζίνα δηλώνει το χώρο της εργασίας. Αν ήταν χολ, σημαίνει αναμονή και στασιμότητα. Αν είναι αποθήκη αφορά το παρελθόν σου, τις αναμνήσεις σου και οτιδήποτε κρύβεις. Αν δεν θυμάσαι ποιος χώρος ήταν, δηλώνει ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιος τομέας είναι, διότι αφορούν το μέλλον.
  Αν έδιωξες κάποιους απ’ αυτά τα δωμάτια σημαίνει ότι θα αρνηθείς να αναλάβεις αυτές τις εκκρεμότητες. Αν έφυγαν μόνοι τους δηλώνει ότι θα καταφέρουν να φύγουν μόλις τις περατώσεις ή δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Αν σπάσει κάποιο τζάμι σημαίνει εισχώρηση κάποιου με το ζόρι. Όταν το ανακαινίζεις δηλώνει ότι αλλάζεις πορεία και όταν το καθαρίζεις ή το απολυμαίνεις είναι ανάλογη η εξήγηση βγάζοντας το παρελθόν, σαν να απέκτησες καινούρια ψυχή.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 11:47
  Σύνδεσμος

  Αταίριαστες καταστάσεις στο ντύσιμο.

  Προσέξτε αυτό το όνειρο κορίτσια. Είναι πολύ λάθος το άτομο αν δει ότι πήγε στη δουλειά με το μαγιό ή στην εκκλησία. Αν δει ότι τρέχει τζόκιγκ με τακούνια. Αν δει ότι πήγε στη δουλειά με βερμούδα και παντόφλες κ.λ.π. Στο κάθε μέρος πρέπει να είναι με το ανάλογο ντύσιμο. Αυτό ισχύει και στο όνειρο δυστυχώς. Αν αυτό το κάνει όμως να νιώθει καλά, σημαίνει ότι βιώνει σε ένα δικό του κόσμο. Δεν έχει καταλάβει πόσο σημαντική είναι η εργασία και θα πρέπει να ντυθεί ανάλογα, ακόμα και στο όνειρο. Κακό είναι επίσης οι γύρω του να φοράνε τα σωστά ρούχα κι αυτός να ξεχωρίζει. Αυτό το όνειρο βασανίζει πολλούς που δεν έχουν την οικονομική κατάσταση να ντυθούν όπως οι άλλοι. Τότε έχει άλλη εξήγηση.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 21:06
  Σύνδεσμος

  Όταν κρατάς ανάποδα το βιβλίο σημαίνει ότι βλέπεις τα πράγματα ανάποδα απ’ ό,τι είναι ή έχεις εμμονές.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 21:00
  Σύνδεσμος

  Όταν ονειρευτεί κάποιος ότι είναι ερωτευμένος με το αφεντικό του στη δουλειά σημαίνει ότι θα αγαπήσει τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα αυτή η έλξη είναι για τη δουλειά. Αν έβλεπε το άτομο ότι την έλξη την είχε για τη δουλειά του θα τη βαριόταν στην πραγματικότητα. Άρα, σαν όνειρο αντικατάστασης βλέπει το αφεντικό του. Αυτό το όνειρο μπερδεύει πολύ το άτομο και ερωτεύεται το αφεντικό του με αποτέλεσμα να ψάχνει για άλλη δουλειά, διότι αν δεν το δει ερωτικά δεν αντέχει άλλο να δουλέψει εκεί. Αυτό το όνειρο έχει μπερδέψει πολύ κόσμο, και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Το αντίθετο είναι! Αν γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα πρόκειται για προγνωστικό όνειρο. Όμως πολλές φορές αυτό το όνειρο είναι παροδικό, μέχρι να το πληροφορηθεί η γυναίκα του. Γελάτε ε; Αυτή είναι μια θλιβερή διαπίστωση. Αυτά τα όνειρα πάντα έχουν μπλέξει εργαζόμενους με αφεντικά και έχουν διαλύσει οικογένειες και συνεργασίες άδικα!!!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 19:39
  Σύνδεσμος

  Τα φυλακισμένα ζώα είναι οι επιθυμίες, τα πάθη και τα αισθήματα που δεν εξωτερικεύουμε ή όσα αισθανόμαστε για κάτι ή για κάποιον. Όταν τα απελευθερώνουμε, είναι αυτή η κίνηση ακριβώς. Όταν απλά τα βλέπουμε, είναι η επιθυμία μας να ελευθερωθούμε ή δεν μπορούμε. Γενικά,δεν θέλουμε να είναι φυλακισμένα και προσπαθούμε να τα απελευθερώσουμε για να νιώσουμε καλύτερα ή μένουμε θεατές σ’ αυτά.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 14:11
  Σύνδεσμος

  Όταν ανακατεύουμε μια τράπουλα σημαίνει ότι το παρελθόν μας είναι μπερδεμένο και προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον να βάλουμε το παρόν σε τάξη.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Όταν ένα σκυλί είναι απειλητικό ή μας αρπάξει τότε είναι ένας μεταμορφωμένος εχθρός, ένας εχθρός που μας έκανε το φίλο και τώρα φάνηκαν οι σκοποί του.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 14:08
  Σύνδεσμος

  Όταν αγκαλιάζεις έναν εχθρό θα δεις αρχικά το συμβολικό του όνομα. Έπειτα θα σκεφτείς ότι θα τακτοποιηθεί αυτή η κατάσταση. Ή θα γίνετε φίλοι ή η ψυχή συμβιβάζεται μ’ αυτή την έχθρα. Συμφωνεί μαζί σου.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 13:52
  Σύνδεσμος

  Όταν βλέπουμε δύο αντίθετες καταστάσεις π.χ. γκρεμό και δέντρα δηλώνει ότι έχουμε μπερδέψει την ψυχή και δεν μπορεί να αξιολογήσει ακριβώς μια κατάσταση.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 13:48
  Σύνδεσμος

  Το πανηγύρι είναι κακό όταν υπάρχουν χοροί και όργανα με μουσική. Στις άλλες περιπτώσεις είναι καλό. Αν συμβεί εκεί κάποιο ατύχημα ή κάποιος μας κλέψει ή μας βασανίσει ή μας κάνει κακό, ή μας τρυπήσει με μια ναρκωτική ένεση ένας περαστικός, αυτός δηλαδή να τα κάνει όλα αυτά, δηλώνει ότι θα γνωρίσουμε μεγάλο πόνο και η χαρά θα γίνει πόνος.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Τα εσώρουχα κατά τον Φρόιντ είναι ένα αντικείμενο που εκφράζει τη σεξουαλικότητα και την ερωτική επιθυμία. Όταν ένα άτομο είναι αδέσμευτο, μετά τη θέαση του ονείρου αυτού μπορεί να αποκτήσει σύντροφο. Όταν έχει σύντροφο ήδη σημαίνει ότι θα έρθει πιο κοντά του, θα γίνει πιο τρυφερός. Όποια και να είναι η κάθε περίπτωση, αυτό θα δώσει στο άτομο μεγάλη χαρά. Αν είναι το άτομο όμως μαθήτρια ή μικρή κοπέλα έχει άλλη εξήγηση, πάλι κάλη. Γενικά είναι καλό όνειρο. Τα εσώρουχα όμως έχουν κακή εξήγηση όταν τα φοράς και περπατάς μέσα στο πλήθος χωρίς να ντρέπεσαι. Δείχνει αναισθησία και δεν έχεις πρόβλημα να ξεγυμνώνεις τον εαυτό σου και τα κατάβαθά σου στο πλήθος. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 13:37
  Σύνδεσμος

  Όταν ένα άτομο από την απέναντι όχθη μας επισκεφτεί γερασμένος και σιωπηλός σημαίνει ότι έχει παράπονα από μας.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 13:10
  Σύνδεσμος

  Η θάλασσα έχει κι άλλη ερμηνεία. Η θέα της δηλώνει ότι θα κάνουμε κάποιο ταξίδι ή αλληγορικά ότι θα ξεκινήσουμε νέα πορεία στη ζωή μας. Τα καθαρά νερά είναι καλός οιωνός. Τα βρώμικα όχι. Αν θα έχει καλή έκβαση αυτό το ταξίδι μαρτυρούν τα κύματα αν είναι υπαρκτά ή όχι. Τα θολά νερά είναι αβέβαιη έκβαση. Αν έχει σκουπίδια είναι πολύ άσχημη η ερμηνεία.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 12:08
  Σύνδεσμος

  Τα αγοραφοβικά άτομα βλέπουν συνεχώς στο όνειρό τους ότι απειλούνται από αράχνες ή γάτες.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 10:37
  Σύνδεσμος

  Κορίτσια, μόνο εσείς που ερμηνεύετε όνειρα, αν έχετε απορίες στα όνειρα μπορούμε να τις συζητήσουμε εδώ. Οι υπόλοιποι, αν έχουν απορίες στα όνειρα μπορούν να το κάνουν στο επισκεπτήριο. Αυτή η σελίδα είναι μόνο για τους ονειρομάντεις.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 στο 10:35
  Σύνδεσμος

  Όταν βλέπουμε παπά με μαύρα και συνάμα ψάλτη, είναι μια πάλη που γίνεται μέσα μας μεταξύ ασθένειας και υγείας, κώματος και ζωής. Αν ο ένας από τους δύο δεν φαίνεται, ο άλλος υπερισχύει. Αν π.χ. η φωνή του ψάλτη δεν ακούγεται, αυτό σημαίνει ότι νίκησε η ασθένεια. Αν ο παπάς χάθηκε και ακούγεται η φωνή του ψάλτη κέρδισε η υγεία. Κάποιες στιγμές δεν φαίνεται η απάντηση, διότι δεν είναι ξεκαθαρισμένη. Η ψυχή δεν την έχει αντιληφθεί ακόμη. Μοιάζει σαν να παίζεται η υγεία του στα χαρτιά. Αν νίκησε ο παπάς, το άτομο που ονειρεύεται θα αρρωστήσει, αν νίκησε ο ψάλτης δεν θα γίνει αυτό. Αν δεν ξέρει, θα του απαντήσει η ίδια η ζωή. Αν δούμε κι άλλους είναι η ψυχή και το πνεύμα. Συνήθως ο ψάλτης μιλάει πολύ για να μας μπερδέψει. Πολλές φορές δεν είναι καλό στο όνειρο κάποιος να ξέρει ποιος κέρδισε. Αυτό θα του το φανερώσει η ζωή.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 15:12
  Σύνδεσμος

  Το σκοτάδι στα όνειρά μας το βλέπουμε όταν έχουμε φοβίες, εφιάλτες, εμμονές και όλα τα γνωστά που σας έχω μιλήσει κατά καιρούς. Όταν όμως ένα άτομο πολύ ευτυχισμένο δει ένα τέτοιο όνειρο, δηλώνει πως είναι διορατικό ή ενορατικό και αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω μας. Ονειρεύεται δηλαδή λιμούς, σεισμούς καταποντισμούς αλληγορικά. Όλα αυτά μπορεί να είναι ένα αποτέλεσμα των όσων είδε με τα μάτια του νου. Άρα, αυτή η περίπτωση είναι η εξαίρεση. Αν λοιπόν κάποιος σας παραπονεθεί ότι είναι ευτυχισμένος και αντιδράσει στην ερμηνεία που του δώσατε, ζητήστε να ψάξει πόσο διορατικός ή ενορατικός είναι στα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Γηράσκω αει διδασκόμενη και διδάσκω κι εσάς.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Τα όνειρα που δεν προλαβαίνουμε ή έχουμε κάτι να κάνουμε ή δυσκολευόμαστε είναι κάποια κατάσταση που μας τυραννάει, αλλά δεν ήρθε ακόμα ο καιρός να την τελειώσουμε ή να ασχοληθούμε μ’ αυτήν. Μπορεί να είναι και μια ευκαιρία που χάσαμε.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 12:52
  Σύνδεσμος

  Ο δεσπότης ή ο Πατριάρχης αν φορά χρυσά άμφια είναι αρρώστια, αν φοράει μαύρα είναι καλό. Αντίθετη ερμηνεία έχει για τους ιερωμένους. Εκείνοι πρέπει να φορούν άσπρα. Επίσης έχει μια μεταφορική ερμηνεία ότι αλληγορικά είναι ο Θεός που προστατεύει αυτόν που ονειρεύεται.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 12:43
  Σύνδεσμος

  Η μεγάλη απώλεια αίματος, η μεγάλη ροή δηλώνει απώλεια δυνάμεων.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 12:01
  Σύνδεσμος

  Αν γίνεις παιδί στο όνειρο σημαίνει πως δεν συμπεριφέρεσαι ώριμα για την ηλικία σου σε κάποια ζητήματα κι αυτά θα σε ζημιώσουν. Αν βλέπεις όμως το παρελθόν σου και είσαι παιδί είναι νοσταλγικό όνειρο.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 11:50
  Σύνδεσμος

  Για έναν άνδρα είναι κακό να είναι έγκυος. Σημαίνει ότι μια υπόθεσή του θα βγει στο φως και θα ξεφτελιστεί. Είναι κακό όνειρο γιατί εγκυμονεί κινδύνους η υπόληψη κάποιου. Επίσης μπορεί να φυλακιστεί ένα άτομο εξαιτίας κάποιου άλλου ή να πάρει πάνω του ευθύνες άλλων που θα τον ζημιώσουν. Όπως κι αν εξελιχθεί ένα τέτοιο όνειρο για έναν άνδρα είναι πάντα κακό. Μόνο θάνατο και ασθένεια δεν προμηνύει. Όλα τα άλλα υπάρχει περίπτωση να συμβουν. Να προσέχει όποιος το ονειρευτεί και να είναι έτοιμος για όλα.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 11:45
  Σύνδεσμος

  Σεισμός χωρίς καταστροφές, άραγε τι σημαίνει;
  Απλά κάποια στεναχώρια που είχαμε στο παρελθόν και είχε θαφτεί μέσα μας θα βγεί στην επιφάνεια, αλλά δεν θα είναι καταλυτική για μας και τη ζωή μας. Δεν θα επηρεάαει το παρόν και το μέλλον μας. Θα είναι κάτι περαστικό και στιγμιαίο όπως ο σεισμός που είδαμε.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 11:40
  Σύνδεσμος

  Η μετατροπή ή μεταμόρφωση ενός ανθρώπου σε ζώο δείχνει ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση. Όταν όμως το ζώο μεταμορφωθεί σε άνθρωπο δείχνει την καλυτέρευση της κατάστασης.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Όταν δούμε ότι πάμε σε ξένη χώρα βλέπουμε καταρχήν αυτό το όνειρο τι συναισθήματα μας γέννησε. Φαίνεται, ότι η ζωή που διάλεξαμε θα μας στείλει σε άλλο κράτος, δηλαδή σε άλλη πορεία, θα αλλάξει η ζωή μας. Το επίπεδο όμως η γλώσσα που θα μιλάμε και η συμπεριφορά μας θα είναι αυτή που ξέρουμε, αλλιως θα πάρουμε μια νέα νοοτροπία. Η ξένη γλώσσα δείχνει ότι η ψυχή δεν ξέρει ή δεν μπορεί να φανταστεί αυτό το κάτι νέο που θα βρούμε μπροστά μας, το φυσικό.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 στο 12:55
  Σύνδεσμος

  Κάτι νέο που ανακάλυψα. Η ψείρα σαν αντίθετο όνειρο μας φέρνει χρήματα και όλες τις καλές ερμηνείες που της αποδίδουμε. Όμως η αληθινή ερμηνεία που έχει είναι απογοητεύσεις, δείχνει πόσο βρώμικοι είμαστε ή νιώθουμε απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους. Μπορεί να δείχνει μια κατάσταση που πρέπει να απομακρύνουμε από το κεφάλι μας γιατί μας έχει παραζαλίσει και έχει γεννήσει πολλά προβλήματα. Ρουφά το αίμα μας. Επίσης είναι κάποια άτομα που έχουν μπει στη ζωή μας και δεν φεύγουν ή κάποιοι που μας εκμεταλλεύονται και ρουφούν το αίμα μας. Είναι και θεραπευτικό όνειρο ότι πρέπει να κάνουμε έλεγχο. Μάλιστα είναι και απελευθερωτικό όνειρο κατά κάποιο τρόπο. Σε κάποιους λειτουργεί η αντίθετη ερμηνεία και σε άλλους η κυριολεκτική. Γηράσκω αεί διδασκόμενη φίλες μου.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 13:48
  Σύνδεσμος

  Αν δούμε λευκό σπίτι κατά μεγάλο ποσοστό είναι λειτουργικό ή βαθύ το όνειρο. Όμως κατά μικρό ποσοστό δηλώνει την καθαριότητα και την αγνότητα της ψυχής. Πόσο ευτυχισμένοι είμαστε ή βαδίζουμε σωστά το δρόμο του πεπρωμένου μας. Όσο περισσότερο χάνεται η λευκότητα, τόσο δείχνει ότι το άτομο στερείται τα παραπάνω. Ένα τέτοιο όνειρο είναι πάντα προειδοποιητικό για να μας ενημερώσει που βαδίζουμε. Χρησιμοποιούνται όλες οι αποχρώσεις του γκρί και καταλήγουμε στο μαύρο που φαίνεται από τα μαύρα ρούχα μέχρι το άσπρο ρούχο που δηλώνει ότι κάτι ευχάριστο θα μας συμβεί. Αν όμως βλέπουμε κάποιον ντυμένο στα άσπρα να απομακρύνεται, να πετάει λίγο πιο πάνω από το έδαφος, να χάνεται να μας αποχαιρετάει, είναι το πιο άσχημο όνειρο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Εξαρτάται πως τον βλέπουμε, βγαίνει η ερμηνεία αυτού του ονείρου. Αυτό ισχύει αν είναι γνωστός. Αν είναι άγνωστος, δηλώνει ότι είμαστε λαμπεροί και χαρούμενοι κι αυτό φαίνεται. Αν όμως ο άγνωστος απομακρύνεται χάνουμε την λαμπρότητά μας και προχωράμε στην αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, το σκοτάδι και την μαύρη θάλασσα, την πίσσα, τη λάσπη και όσα μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι κυλιόμαστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει. Μάλλον ξέρουμε, στην απελπισία. Μοιάζει σαν να είμαστε πνευματικά νεκροί. Όταν τα δούμε όλα αυτά δεν είναι το τέλος, γιατί μπορούμε το ύστατο λεπτό να ισορροπήσουμε και να φτάσουμε αναίμακτα στον προορισμό μας ή να αλλάξει το χρώμα. Τα ασπρόμαυρα όνειρα δείχνουν την ισορροπία των αισθημάτων αυτών, την χαρμολύπη και την ουδετερότητα. Έχουν κι άλλες ερμηνείες, αλλά οι βασικές είναι αυτές. Όπως βλέπουμε στο γινκ γιανγκ μέσα στο μαύρο υπάρχει λίγο άσπρο και μέσα στο άσπρο υπάρχει λίγο μαύρο. Αυτό ισχύει, διότι κανένας δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένος ή κανένας δεν είναι απόλυτα δυστυχισμένος. Έτσι το λευκό χάνει την λευκότητά του όταν προστεθούν κάποιες γκρίζες πινελιές. Για να φτάσει ο άνθρωπος στο απόλυτο λευκό πρέπει να κάνει σκληρό αγώνα και να νικήσει τα πάθη του. Γι’ αυτό όταν κάποιος δει ότι λάμπουμε είναι η αγάπη που τρέφουμε για το άτομο αυτο που είναι μοναδική ή κάτι ευχάριστο θα συμβεί σ’ αυτόν. Εμείς ποτέ δεν θα δούμε τόσο λαμπερό λευκό για τον ίδιο μας τον εαυτό ή για κάποιον που δεν χωνεύουμε, μισούμε κ.λ.π. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ανιδιοτέλεια για το άτομο αυτό για να δεις ένα τόσο λαμπερό λευκό. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Όταν δούμε Κινέζο σημαίνει ότι αυτό που θέλουμε είναι άτοπο να γίνει. Επίσης δηλώνει ότι κάνουμε τον Κινέζο, επίσης, δεν μπορούμε να δεχτούμε την αλήθεια και εθελοτυφλούμε ότι αυτό που βλέπουμε δεν ισχύει. Μπορούμε να ερωτευτούμε Κινέζο; Όχι βέβαια. Η ψυχή μας λέει καθαρά ότι δεν είναι αυτός ο δρόμος μας, αλλά πρέπει να τον αναζητήσουμε προς άλλη κατεύθυνση. Θα μας πληγώσει πολύ αυτός που αγαπάμε.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 11:12
  Σύνδεσμος

  Όταν σου κόβουν ολόκληρο δάκτυλο πεθαίνει κάποια ελπίδα σου στον ανάλογο τομέα. Αριστερό χέρι σχέση, πατρίδα. Δεξί χέρι θρησκεία, επάγγελματικός τομέας. Όταν κόβεται ένα μέρος σε κάποιο τομέα θα έχεις ατυχία που θα ξεπεραστεί όταν επουλωθεί το τραύμα. Το αριστερό χέρι δηλώνει και τον έξω από εδώ. Κυριολεκτικά δηλώνει μια απώλεια σε όλους τους τομείς. Μία κάθε φορά που ονειρευόμαστε ότι χάνουμε ένα δάχτυλο.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Όταν δούμε ότι κάνουμε σεξ με τον πρώην μας είναι υπολείμματα απο την παλιά ζωή διασκορπισμένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και μας ταλαιπωρούν τώρα. Σημάδι ότι δεν τον έχουμε ακόμη ξεπεράσει. Όμως είναι και η προειδοποίηση του νου μας ότι ζητά να σβήσει αυτά τα δεδομένα, αυτά που έχουμε βιώσει μαζί του. Αν αυτό το όνειρο μας δώσει χαρά τροφοδοτούμε το υποσυνείδητο να το ξαναονειρευτεί. Αν όχι, τότε το αηδιάζουμε και μπορεί να μας εγκαταλείψει. Αν μας κάνει να ελπίζουμε σε μια νέα επανασύνδεση, μόνο οι εμπειρίες μένουν. Αν όμως τις αρνούμαστε το αποτέλεσμα είναι να μην μας
  ξαναενοχλήσουν πια. Αν ξαναδούμε τέτοιο όνειρο θα πρέπει να το προσπεράσουμε σαν να μην το είδαμε, να μη μας αγγίξει. Ξέρουμε καλά ότι δεν θα γίνει πια πραγματικότητα εφόσον έχουμε χωρίσει. Αν όμως δεν προλάβαμε να είχαμε σεξουαλική σχέση μαζί του, τέλειωσε δηλαδή αυτή η σχέση πριν κάν δημιουργηθεί σχεδόν, είναι ένα ειδικό όνειρο που μας δείχνει πώς θα ήταν η εμπειρία αν την βιώναμε. Και σ’ αυτή την περίπτωση η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι ανάλογη.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 19:08
  Σύνδεσμος

  Όταν πέφτουν μαλλιά ή τρίχες δηλώνει ότι χάνουμε δυνάμεις ή έχουμε αβιταμίνωση. Όταν τα τραβήξουμε εμείς, δηλώνει ότι απελευθερωνόμαστε.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 17:44
  Σύνδεσμος

  Τα σπασμένα κομμάτια είναι η προσωπικότητά μας που θελουμε να την συναρμολογήσουμε ξανά. Αυτό το πρόβλημα που έχουμε αν δούμε τέτοιο όνειρο μας διαλύει ψυχικά και σωματικά. Θα πρέπει να δούμε μετά από ένα τέτοιο όνειρο τι θα κάνουμε, έτσι ώστε να μη βλέπουμε τέτοια όνειρα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 17:42
  Σύνδεσμος

  Το βούτυρο αν μας το δίνουν είναι το βάσανο ότι κάποιος δεν είναι αυτό που δείχνει. Όπως μας αλείφουν βούτυρο και ξεροψηνόμαστε, έτσι συμβαίνει και με το όνειρο αυτό. Όταν όμως το τρώμε μόνες μας είναι υγεία.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Η θάλασσα αν είναι αγριεμένη δείχνει κακό χειρισμό μιας κατάστασης αν είναι ήρεμη τότε δηλώνει ηρεμία και ευημερία.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 17:21
  Σύνδεσμος

  Τα αγκάθια είναι ένα όνειρο που έχει 4 εξηγήσεις.
  1) Είναι μάγια που κακόβολοι άνθρωποι έριξαν εναντίον σας, επειδή θέλουν το κακό σας.
  2) Είναι στεναχώριες, βάσανα, έγνοιες
  3) Είναι ασθένειες
  4) Είναι οικονομική ανεπάρκεια.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  Φροντιστήριο: Φίλες μου. Αυτό το μήνυμα θέλω να το προσέξετε πολύ καλά. Κάποτε σας είπα ότι τα ψάρια είναι λαχτάρες. Σήμερα πια έμαθα την πραγματική ερμηνεία αυτού του ονείρου. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Καταρχήν, όταν κάποιος μας ετοιμάζει ένα τραπέζι με μεγάλο ψάρι θα μας δημιουργήσει μια λαχταρα μεγάλη. Θυμηθείτε το όνειρο της φίλης μας Παρασκευής πως βγήκε την επόμενη μέρα. Όταν τρώμε με την οικογένειά μας ψάρι, κάποιος θα μας ψυχράνει ή θα μας στεναχωρήσει ή εμείς θα τον στεναχωρήσουμε. Δηλαδή τα ψάρια που μας προσφέρει κάποιος γνωστός ή τα φτιάχνει για μας, έχουν αυτή την ερμηνεία. Επίσης, αν δούμε μικρά ψαράκια είναι μικρές και πολλές λαχτάρες. Αν κάποιος επίσης μας δώσει να του μαγειρέψουμε ψάρια έχουν την ίδια ερμηνεία, τα ψάρια που ψήνονται στην φουφού, στο τηγάνι, στο τσουκάλι, ή στον φούρνο, έχουν την ίδια ερμηνεία, αλληγορικά μας ψήνει το ψάρι στα χείλη. Τέλος, όταν κολυμπουν στην στεριά είναι λαχτάρες, ενώ όταν είναι νεκρά στη θάλασσα σημαίνει ότι έχει νεκρωθεί ο συναισθηματικός μας κόσμος. Τώρα ερχόμαστε στις καλές ερμηνείες. Αυτή είναι η διαφορά που έχω μάθει. Οι νέοι ονειροκρίτες αναφέρουν μόνο αυτή την περίπτωση, γι’ αυτό το παρουσιάζουν σαν καλό οιωνό. Όταν μια γυναίκα ψαρεύει ψάρια και πιάσει ένα θα κάνει δεσμό. Όταν αγοραζεις ψάρια από καϊκι ή ιχθυοπωλείο μόνη σου και τα φας, χωρίς να σου τα προσφέρει κάποιος άλλος, είναι καλός οιωνός. Όταν κολυμπούν στην θάλασσα επίσης, έχουν καλή ερμηνεία. Σημαίνει ότι είναι ζωντανός ο συναισθηματικός μας κόσμος. Οταν τα δεις σε κάποιο άγνωστο τραπέζι και φας, έχει καλή ερμηνεία. Είναι η τύχη σου. Τέλος, όταν πετάνε στον αέρα, ή τα βλέπεις νεκρά στη στεριά απαλλασσεσαι από τα βάσανα και τις λαχτάρες που είχες. Τώρα πιστεύω ότι ξέρετε πια την ερμηνεία αυτού του πολύπλοκου ονείρου.
  Να συμπληρώσω ότι όταν παραγγείλεις στο εστιατόριο ψάρια και δεν σου τα φέρουν είναι καλό ονειρο, διότι δεν σου τα πρόσφεραν για να είναι λαχτάρες. Πρέπει να σου πουν ότι τα ψάρια τέλος. Άρα, τέλος τα βάσανα. Όταν μπείτε μέσα και τα βρείτε ή τα πιάσετε μόνοι σας από τον παγκο της κουζίνας είναι καλό όνειρο επίσης. Όμως δεν πρέπει να δείτε την προετοιμασία τους. Το ψήσιμό τους. Είναι κακό όμως, όταν παραγγείλετε ψάρια και σας τα φέρουν, φυσικά τότε είναι λαχτάρες.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:43
   Σύνδεσμος

   Απίστευτο!!!Άλλη ερμηνεία όταν τα τρως κι άλλη όταν τα δεις ζωντανά!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:47
    Σύνδεσμος

    Ναι, πρέπει να υπολογίσεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά να δεις την κάθε λεπτομέρεια στο όνειρο αυτό. Έπρεπε κάποια στιγμή να βρω την ερμηνεία. Όταν έβλεπα ψάρια, απεφευγα να δώσω ερμηνεία. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτό. Εσείς θα το μάθετε νωρίς, εγώ το έμαθα χθες.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:48
     Σύνδεσμος

     Σε ευχαριστούμε πολύ……έμαθα πολλά δίπλα σε σένα!!!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014 στο 10:52
  Σύνδεσμος

  Έχω νέα να σας πω. Είχα πει ότι όποιος φάει γλυκά είναι κακό όνειρο. Κατόπιν νέων μελετών μου, διότι γηράσκω αει διδασκόμενη, τα γλυκά στο όνειρο έχουν ακόμα 3 ερμηνείες, τις οποίες δεν γνώριζα. Αν απορήσετε γιατί ενώ έφαγα γλυκά έπεσε έξω η Νεκταρία που είπε ότι θα στεναχωρηθώ, ισχύουν οι 3 περιπτώσεις:
  1) Αν κάποιος είναι διαβητικός στην πραγματικότητα και δεν μπορεί να φάει γλυκό, τότε αν δει ότι έφαγε γλυκό είναι όνειρο επιθυμίας.
  2) Αν κάποιο άτομο δεν τρώει γλυκά ποτέ και δεν του αρέσουν, αν δει ότι έφαγε γλυκό είναι ένα ειδικό όνειρο.
  3) Αν κάνει δίαιτα και τα στερηθεί είναι όνειρο στέρησης.
  Όμως αν το άτομο δεν ανήκει σ’ αυτές τις κατηγορίες, το όνειρο είναι όπως ακριβώς το ξέρουμε. Πίκρα. Αν δεν έχει βγει αυτό το όνειρο όπως σας είπα, σημαίνει ότι ανήκετε σε μια από τις 3 κατηγορίες και δεν το γνώριζα.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.