Φούντα
Αν δείτε φούντες στ’ όνειρο σας, σημαίνει ότι θα επιτύχετε τους πιο υψηλούς στόχους σας. Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι έχασε φούντες σημαίνει ότι θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες.

Φούντα

13 σχόλια στο Φούντα

 • Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ένα όνειρο χθες, Παρασκευή προς Σάββατο, και θα ήθελα τη γνώμη σας. (Εγώ πηγαίνω σε μία δραστηριότητα τα σαββατοκύριακα). Είδα λοιπόν ότι ήμουν εκεί, μόνο που ο χώρος ήταν τελείως διαφορετικός. Βρισκόμουν σε ένα σπίτι, όπου το άνοιγμα από το οποίο έμπαινες στον κυρίως χώρο, δεν είχε πόρτα, αλλά μία κουρτίνα, δεμένη από τη μία και την άλλη μεριά. Στη μέση της εισόδου, βρισκόταν ένα μεγάλο τραπέζι. Ακριβό, ξύλινο και άδειο. Χωρίς καν καρέκλες γύρω γύρω. Είχε μόνο πάνω του το κορδόνι που δενόταν η κουρτίνα, που ήταν αρκετά μακρύ και τελείωνε με μία μεγάλη φούντα. Το δωμάτιο είχε παράθυρα απέναντι, φωτεινά και όπως έπεφτε το φώς πάνω στο τραπέζι φαινόταν η σκόνη, που είχε πιάσει και κυρίως πάνω στη φούντα. Ήμουν με μία άλλη κοπέλα εκεί, τη Χριστίνα, δεν έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Πήρα τη φούντα για να καθαρίσω το τραπέζι από τη σκόνη. Η Χριστίνα με απέτρεψε αλλά δεν την άκουσα. Βρέθηκα μετά στο νιπτήρα του σπιτιού μου, με το κορδόνι με τη φούντα σε μπόλικη σαπουνάδα και το καθάριζα με ικανοποίηση.. Να πω ότι εκεί γνώρισα τον πρώην μου.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:41
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρα κάθαρσης λοιπόν. Τα κενά αυτής της παλιάς σχέσης έχει αντικαταστήσει αυτή η δραστηριότητα. Εκείνος χάνεται στη λήθη και το μυαλό εμπλουτίζεται με άλλες σκέψεις που δεν τον εμπεριέχουν πια.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:11
    Σύνδεσμος

    Δυο μέρες μετα απο αυτό το όνειρο, εμαθα οτι ο πρωην μου εκανε αλλη σχεση.. Το συνέδεσα με τη σκόνη.. Δεν μπορώ να πω οτι τον ξέχασα. Απλά προχωράω παρακάτω..

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:29
     Σύνδεσμος

     Δείχνει λοιπόν αυτό το ξεκαθάρισμα και την προσπάθεια να πας παρακάτω.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 18:39
  Σύνδεσμος

  Αετέ μου εδώ έπεσες σε λάθος ερμηνεία. Καιρό έχω να το δω αυτό. Δουλειες με φούντες δηλώνει το όνειρο. Φωτεινή, σε εγκαταλείπει η φρειδερίκη και άφησε το δώρο της. Αυτό θα είναι το τέλος του ονείρου αυτού. Αλλά θα πρέπει να μαζέψεις όσα έχει αφήσει. Όμως το δέντρο, η προστασία του θεού θα σε γλιτώσει απ’ όλα αυτά. Θα βρεις τον τρόπο να εξαφανίσεις τις φούντες που δημιούργησε η φρειδερίκη στη ζωή σου. Φυσικά στο όνειρο με την εκκλησία σου έχω πει το ρόλο της. Θυμάσαι που ήταν το περίγελο των άλλων; Οι φούντες είναι όσα έχει αφήσει στο πέρασμά της, το δέντρο είναι η προστασία που θα έχεις και όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του θεού. Όμως θα ταλαιπωρηθείς λίγο να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, αλλά μετά απ’ αυτό η ζωή σου θα αλλάξει. Κατάλαβες αετέ; Επειδή είναι παλιό το όνειρο αυτή η τακτοποίηση μπορεί να έχει γίνει ήδη μέσα της. Άλλωστε, σήμερα πήρες βραβείο φωτεινή.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 18:58
   Σύνδεσμος

   Συμβαίνουν και αυτά!Ευχαριστώ Νεκταρια μου!Ναι κατάλαβα.η αρχική μου σκέψη ήταν ούτως ή άλλως ότι δεν είναι αρνητικό όνειρο.Χαίρομαι που ισχύει αυτό!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 11:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια! Ειδα απόψε τη Φρειδερίκη ότι ήρθε στο τελείωμα κάποιας γιορτής, που έκανα εγώ (δε ξέρω ποιος γιόρταζε) σε ένα υπαίθριο σκεπασμένο χώρο, όπου δεν υπήρχε κόσμος, είχε ήδη φύγει και έφερε το δώρο κάποιου άλλου (όχι δικό της) και αυτό ήταν ένα ζευγάρι μαύρες φούντες και το κρέμασε σε ένα δένδρο που βρισκόταν στη μέση του χώρου αυτού, όπου ήταν κρεμασμένα όλα τα δώρα και μάλιστα το κρέμασε πάνω απο άλλο ένα δώρο καποιου άλλου, μαλλον για να το συμπληρώσει και κάθισε στο σκαλοπάτι μιας σκάλας με λίγα και φαρδια σκαοπάτια. Κορίτσια βλέπω ότι στον ύπνο μου έχω εμμονή με κάποια ονόματα. Τη συγκεκριμένη (Φρειδερίκη) τη βλέπω τρίτη φορά , ενω δεν έχω καμια΄ιδιαίτερη σχέση. Τι σημαίνει πάλι αυτό το όνειρο, με ανησύχησε πολύ το μαύρο .
  Ευχαριστώ…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 13:15
   Σύνδεσμος

   Τη συνέχεια του ονείρου αρχικά σκέφτηκα να τη γράψω σε άλλο λήμμα, αλλά κατέληξα ότι μάλλον είναι στο ίδιο όνειρο και τη γράφω εδώ.
   Ειδα λοιπόν αμέσως μετά ότι είχα φύγει απο αυτό το χώρο, που είχε γίνει η γιορτή και θυμήθηκα ότι δεν κέρασα γλυκό τη Φρειδερίκη. Και ξεκίνησα να επιστρέψω, θεώρησα ότι αν βαδίσω απο το πεζοδρόμιο, αν και δεν ήταν πολύ φαρδύ, θα έφτανα πολυ πιο γρήγορα, απο αν βάδιζα απο το δρόμο, γιατί θα σταματούσα να περάσουν τα αυτοκίνητα. Περπατούσα πολύ γρήγορα και σε πολλά σημεία στο πεζοδρόμιο ήταν φυτεμένα στη μέση δένδρα και εγώ πήγαινα πότε αριστερά και πότε δεξιά απο το δένδρο, απο όπου είχε περισσότερο χώρο
   με ιδιαίτερα ταχύ βηματισμό. Δεν είδα κάτι άλλο στη συνέχεια.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 15:34
    Σύνδεσμος

    Η φρειδερικη εδώ δηλώνει την πλευρά του εαυτού σου,που δεν μπορεί να δεχθεί ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα περιμένουμε.υποσυνείδητα ίσως και συνειδητά θες να κεράσεις στεναχώρια αυτήν σου την πλευρά.δηλαδή θες να την καταπολεμησεις για να δεχθεις τα πράγματα όπως έρχονται.το δώρο που έφερε η φρειδερικη δεν ήταν δικό της.άρα δεν οικεοποιησαι απόλυτα αυτήν την τακτική.συμπληρωνεις όμως έτσι τα λάθη και τις σκεψεις των άλλων.δες το άτοπο,στους κλειστούς χώρους δεν υπάρχουν δέντρα.άρα οι μαύρες φούντες που έφερε για δώρο και εδώ δείχνουν κάτι που δεν θα έχει ισχύ στην πραγματικότητα.

    Φωτεινή σκέφτηκα κάτι.μήπως θεωρεις ότι με τις πράξεις σου στεναχωρεις την οικογένεια σου?αν ναι αυτά τα όνειρα δείχνουν πως η στεναχώρια αυτή είναι ατοπη.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 16:41
     Σύνδεσμος

     Αετε μου, ο χωρος ηταν υπαιθριος σαν αυλη σκεπαστη μπορει ομως και να ηταν απλα μια αυλη αλλα ηταν σκοτεινα, δεν ειμαι σε θεση να σου το πω με σιγουρια. Και μου εκανε εντυπωση που ειδα φουντες και μαλιστα μαυρες. Δεν ειναι παραξενο? Εγω σκεφτηκα μηπως προκειται για κατι που ενω φαινεται ελπιδοφορο , καταληξει σε στεναχωρο ή το
     αντιθετο.
     Για το αλλο που με ρωτησες οχι, δεν εχω σκεφτει ποτε οτι
     μπορει να στενοχωρω την οικογενεια μου. Αντιθετα γνωριζω , οπως και οι ιδιοι το ξερουν οτι ειμαι πολυ δοτική και υπομονετική και καμια φορα το παρακανω. Τις αγωνιες μου τις κραταω για τον εαυτό μου. Σ’ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου. Αν μπορεις πες μου πως βλεπεις αυτο που σκεφτηκα εγω για τις μαυρες φουντες.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 17:58
      Σύνδεσμος

      Με δεδομένο ότι είναι λογικό να υπάρχει σε αυτό το σημείο,κάποιο δέντρο,τότε δείχνει μία στεναχώρια που θα προκύψει μέσω κάποιου αλλου. Δεν θα την δημιουργησεις εσύ εννοώ.δεν θα φαίνεται αρχικά σαν κάτι ελπιδοφόρο.για να γινόταν αυτό,θα έβλεπες τις φούντες πχ άσπρες η ροζ και μετά θα γινόντουσαν μαύρες. Θα ενημερωσω την Νεκταρια και όταν έχει χρόνο θα ελέγξει αυτά τα 3 όνειρα.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 17:59
       Σύνδεσμος

       Επίσης αν ξεχωρισες ποιο δέντρο ήταν αυτό θα ήθελα να μας το πεις.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 18:21
        Σύνδεσμος

        Οχι δεν το ξεχώρισα θυμιζε μαλλον πλατανο και στα κλαρια του θυμαμαι οτι καναδυο δωρα ήταν χρυσα οπως χρυσο ηταν και το δωρο πανω στο οποιο η Φρειδερικη κρεμασε τις φουντες.

        Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.