Φίδια – Φίδι
Αν δείτε στο όνειρο σας φίδι, είναι σημάδι κάποιας αρρωστημένης κατάστασης και κατάθλιψης στο περιβάλλον σας. Ύστερα απ’ αυτό το όνειρο, επέρχεται κάποια απογοήτευση.
Αν δείτε στον ύπνο σας το φίδι σε μία ασπίδα ή νάγια, είναι κακό σημάδι. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το σεβασμό των γύρων τους , εχθροί σχεδιάζουν τη δυσφήμηση σας. Αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να αδικήσουν το ένα το άλλο.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τη δάγκωσε ένα φίδι που έδειχνε να είναι ψόφιο, είναι σημάδι ότι θα υποφέρει από την κακία προσώπου που της παρίστανε τον φίλο.
Αν ονειρευτείτε πολλά φίδια μαζί να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις, θα πρέπει να περιμένετε ένα σοβαρό κακό που μπορεί να έρθει με ποικίλες μορφές αλλά και σταδιακά.
Αν δείτε φίδια να κουλουριάζονται και να πέφτουν επάνω σε άλλα, προμηνύονται επιτυχίες, αλλά και ίσως τύψεις για τον τρόπο που φτάσατε στην επιτυχία.
Αν δείτε πως σκοτώνατε τα φίδια, είναι σημάδι πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων σας και πως θα επιβάλετε τελικά το σεβασμό της προσωπικότητας σας σε όλο τον κόσμο.

φίδι ονειροκρίτης
Αν δείτε ότι πηδήξατε πάνω από φίδι και περάσατε, είναι σημάδι ότι θα ζήσετε μέσα σε μόνιμο φόβο αρρώστιας, και ότι ιδιοτελή και ανέντιμα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν τη θέση σας πλάι στο σύντροφο σας.
Αν ονειρευτείτε πως σας δάγκωσε φίδι, θα υποκύψετε σε κακές επιρροές, και εχθροί θα βλάψουν τις επιχειρήσεις σας.
Αν δείτε πως ένα κοινό πιτσιλωτό φίδι σας πλησίασε βγαίνοντας μέσα από τη χλόη, και παραμερίσατε γρήγορα, ενώ εκείνο σας προσπερνούσε, έπειτα δε, αφού ξεχάσατε το περιστατικό, ξαναείδατε το ερπετό να επιστρέφει κατά πάνω σας και να γίνεται ολοένα και πιο μεγάλο, με τερατώδεις διαστάσεις, καθώς πλησίαζε, τότε: αν, ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες, καταφέρατε ν’ αποφύγετε την επίθεση του, και το χάσατε εντελώς από τα μάτια σας, σύντομα τα πράγματα θα πάνε για σας από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι θα σας δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι σας δολιεύονται και δεν εκτελούν τις εντολές σας. Ακόμη: στο μυαλό σας θα πάρουν τρομαχτικές διαστάσεις υποψίες ότι πάσχετε από σοβαρές αρρώστιες και την παραμικρή αδιαθεσία θα την ερμηνεύετε σαν ένδειξη ότι σας παραμονεύει ο θάνατος. Τελικά, όμως, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε σε μια φυσιολογική κατάσταση, παραμερίζοντας τις φαντασιώσεις, και θα ζήσετε ικανοποιημένος.
Αν ονειρευτείτε ότι ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα ή από κάποιο μέλος σας, και τινάζει τη γλώσσα του εναντίον σας, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε θέση αδυναμίας στα χέρια εχθρών, ή ότι θα προσβληθείτε από κάποια ασθένεια.
Αν καταφέρατε να το βγάλετε από πάνω σας, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να νικήσετε σοβαρές αντιδράσεις στα σχέδια σας.
Αν δείτε μπούκλες μαλλιών να μεταμορφώνονται σε φίδια, σαν της Μέδουσας, είναι σημάδι ότι φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά θα σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, δημιουργώντας σας ποικίλα προβλήματα και στενοχώριες.
Αν δείτε στον ύπνο σας φίδια να μεταμορφώνονται σε αφύσικα σχέδια, θα έχετε προβλήματα που θα εκλείψουν αν δείξετε ψυχραιμία, αδιαφορία και ισχυρή θέληση.
Αν ονειρευτείτε ότι πατήσατε φίδι την ώρα που βαδίζατε ή κάνατε μπάνιο, είναι σημάδι ότι θα δοκιμάσετε στενοχώριες ύστερα από παράνομες απολαύσεις.
Αν δείτε φίδια να δαγκώνουν άλλους, είναι σημάδι πως κάποιος φίλος θα δεχθεί προσβλητικά λόγια και επικρίσεις εκ μέρους σας.
Τα μικρά φίδια στο όνειρο σημαίνουν ότι θα περιποιηθείτε με εξαιρετική φιλικότητα πρόσωπα που κρυφά θα σας δυσφημήσουν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις αισιόδοξες προοπτικές σας.
Αν δείτε παιδιά να παίζουν με φίδια, είναι σημάδι ότι δεν θα είστε ικανός να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς σας και, φυσικά, θα υποστείτε κάποιες ζημιές και απογοητεύσεις.
Για μια γυναίκα που θα νομίσει, στον ύπνο της, ότι ένα παιδί έβαλε πίσω από το κεφάλι της ένα φίδι και εκείνο σφύριξε, είναι σημάδι ότι θα πεισθεί να παραιτηθεί από κάποιο απόκτημα της φαινομενικά για το καλό της, αλλά θα ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μπλεχτεί σε μια δολοπλοκία στην οποία οι εχθροί της θα την ταλαιπωρήσουν άσχημα.
Αν δείτε φίδια να υψώνουν το κεφάλι τους σ’ ένα μονοπάτι ακριβώς πίσω από ένα φίλο σας, είναι σημάδι ότι θ’ ανακαλύψετε μια συνωμοσία που σκαρώθηκε για να βλάψει το φίλο σας, αλλά κι εσάς τον ίδιο. Αν δείτε το φίλο σας να τα κατατροπώνει, είναι σημάδι ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο ισχυρό πρόσωπο για να ανατρέψει τις σκευωρίες που έχουν εξυφανθεί σε βάρος του και οι οποίες θα είχαν αντίχτυπο και σε σας.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι υπνώτισε ένα φίδι, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθεί, αλλά θα βρει τελικά προστασία από το νόμο και θα της συμπαρασταθούν ισχυροί φίλοι.

Φίδια – Φίδι

867 σχόλια στο Φίδια – Φίδι

 • Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020 στο 12:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  Είδα στον ύπνο μου ότι μου έστειλαν στο κινητό gif images (κινούμενες εικόνες) με φίδια που όλα προσπαθούσαν να μου επιτεθουν, δηλαδη στην οθόνη ερχόντουσαν κατα πάνω μου.
  Πολλες εικόνες, η μία μετα την άλλη και όλες με το ίδιο θέμα, φίδια, όλα τα φίδια μου εκαναν επίθεση, εβλεπα να ερχονται και αλλες εικόνες και πεταξα το κινητό μου γιατι φοβήθηκα
  Στο όνειρο μου ηξερα πως το άτομο που μου εστελνε τις εικόνες με τα φίδια είχε πρόβλημα στο μυαλό, ότι δεν ήταν καλα, και ηξερα ποιο ήταν, όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να θυμηθω ποιος ήταν.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 στο 13:01
  Σύνδεσμος

  καλημέρα! λοιπόν είδα το όνειρο αυτό λίγο πριν ξυπνήσω το πρωί. ένα φίδι αρχικά όχι επικίνδυνο…είχε σκούρο χρώμα και με μπλε φωσφοριζέ γραμμή που ξεκινούσε απο το κεφάλι σε όλο το μήκος του σώματος του. απο ένστικτο και μόνο πήγα να το σκοτώσω….έδειχνε να σκοτώνεται αλλά μετά απο λίγο πήγε να με επιτεθεί ώσπου ξύπνησα.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 στο 12:07
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Είδα ένα όνειρο τη Δευτέρα το βράδυ. Όπως καθόμουν αμέριμνη στο σπίτι μου είδα , εκεί που βρίσκεται στην πραγματικότητα η κουζίνα μου αλλά στο όνειρο ήταν πιο μεγάλο δωμάτιο κ κάπως διαφορετικό, ένα τεράστιο τερατομορφο φίδι κουλουριασμενο σε μπεζ χρώμα όπου στο τελείωμα της ουράς του είχε μεγάλα εξογκώματα σαν καρφιά. Με κοίταξε επιθετικά κ άρχισε να μετακινείται απειλητικά προς το μέρος μου όπως ήταν κουλουριασμενο. Έκλεισα πόρτες, έτρεξα στην βεράντα κ πηδηξα στο κάτω μπαλκόνι (των γονιών μου) να γλιτώσω. Εξήγησα τι συμβαίνει κ τότε ο πατέρας μου με διάφορα όπλα κ με τη βοήθεια ενός Γιάννη που δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο κ φορούσε κ ειδική στολή, ανέβηκαν στο διαμέρισμα μου να το εξοντώσουν. Κοιτάζοντας με τη μητέρα μου απ’τη σκάλα βλέπαμε ανθρώπους μασκαρεμενους να ανεβαίνουν. Δεν ξέρω αν τελικά το ερπετό – τέρας εξοντωθηκε ούτε που πήγαιναν οι μασκαραδες. Τι είναι τούτο πάλι????

  Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι με δάγκωσε ένα φίδι χρώματος πράσινου στο δάχτυλο του χεριού, πόνεσα και σα να είδα και λίγο αίμα. Αμέσως το σκότωσα και του έκοψα το σώμα από το κεφάλι. Μετά το κεφάλι το έβγαλα και το πέταξα γιατί είχε κολήσει στο δάκτυλό μου.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 στο 06:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Είδα το εξής: κοιμόμουν με το σύντροφό μου βράδυ και άνοιξα τα μάτια μου και είδα δίπλα μου ένα φίδι σκουρόχρωμο με μεγάλο κεφάλι να μας κοιτάει. Μόνο μας παρατηρούσε. Ο σύντροφός μου κοιμόταν,μόνο εγώ το έβλεπα,μέχρι που κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.
  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 10:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία
  Έβλεπα ότι πήγα στο σπίτι που ζούσα πριν από 18 χρόνια,(στην πραγματικότητα ήμουν πολύ ευτυχισμένη τότε με έντονη κοινωνική ζωή), βρήκα όλα τα έπιπλα και τα πράγματα μου σε τέλεια τάξη, καθαρά και αναρωτιόμουν πως διατηρήθηκαν έτσι. Ένας άγνωστος ήταν εκεί και όταν του ζήτησα να φύγει, μου είπε ότι δεν θα πάει πουθενά, θα μείνει μαζί μου.
  Μετά φώναξα φίλους στο σπίτι για να μην ήμουνα μόνη με τον άγνωστο, και εκεί που βλέπαμε τηλεόραση, νομίζω, αισθάνομαι ότι ένα φίδι καφέ χρώματος ακίνητο, σαν νεκρό, σαν σε χειμερία νάρκη, είχε εισχωρήσει κάτω από τα ρούχα μου στην μέση μου και σηκώθηκα το έβγαλα, και είδα ότι και στον διπλανό μου είχε συμβεί το ίδιο.
  Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: μετά από τόσα χρόνια που είναι ακατοίκητο σίγουρα θα υπάρχουν πολλά φίδια ακόμα, αλλά δεν βρήκα κανένα άλλο.
  Σε ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 στο 10:40
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ειδα τη παρασκευη οτι ειμουν σε ενα χωραφι σκοτεινο κ ειχε πολλα φιδακια μικρα .δεν ηταν εχθρικα.ειμουν μια με τον αντρα μου μια με μια θεια μου μια με τη μητερα μου..στο ονειρο..φοβηθηκα κ ειπα παμε να φυγουμε καποια στιγμη ειδα στον αστραγαλο μου μια μικρη κοκκινιλα κ μου ειπε δε θυμαμαι ποιος απο τους τρεις..σε δαγκωσε το φιδι ..το κοιταξα κ ειπα η δαγκωμα ειναι η πληγη απο καποιο χτυπημα ..δε ποναγα ουτε ειχε αιμα..να πας πιο περα μου ειπε στο κτιριο εκει να παρεις πρωτες βοηθειεσ..κ μετα βτεθηκα με το παλιο μου αυτοκινητο να οδηγω μεσα στη πόλη

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι το υποσυνείδητό σου έχει συσσωρεύσει πολλά που κάποια απ΄αυτά σε ενοχλούν αλλά δεν σε πονάνε. Αφορούν το παρελθόν. Ο αστράγαλος δηλώνει το τρωτό μας σημείο, την αχίλλεια πτέρνα που όλοι γνωρίζουμε. Πρόσεξε μην είσαι ευάλωτη σε λάθη και εκβιασμούς. Κάποιος θα προσπαθήσει να σε πονέσει και είναι από κάποια μυστικά και λάθη του παρελθόντος. Δεν ξέρεις από που θα σε βρει. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 στο 19:50
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είχα δει ότι είχα ένα σπυράκι πάνω στο πόδι κ το έσπασα κ από μέσα βγήκε ένα φίδι σε ροζ χρώμα. Το οποίο έδιωξα αλλά μετά ήρθε κ μπήκε κάτω από το φόρεμα μ κοντά στο γεννητικό όργανο.θυμαμαι προσπάθησα να το διώξω αλλά τελικά δεν είμαι σίγουρη αν κατάφερα κ το έδιωξα.
  Σας ευχαριστώ!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 10:20
   Σύνδεσμος

   Θα πρέπει να κάνεις ιατρικές εξετάσεις. Και τα δύο όνειρα έχουν την ίδια ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 14:29
    Σύνδεσμος

    Κυρια Νεκταρια ειμαι εγκυος, μηπως εχει καποια σχεση??

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στο 17:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας
  Σημερα ξημερωματα Παρασκευης ειδα οτι περπατουσα με μια φιλη που εχω να τη δω δυο χρονια και ξαφνικα νιωθω να με εχει δαγκωσει ενα μπλε φιδι στο ποδι.Το εβγαλα και το πεταξα.Δεν ειχα δαγκωματιες ουτε αιμα μονο λιγο πονο.Η φιλη μου ειπε να με παει στο νοσοκομειο .Εκει που περιμενα τη φιλη μου να φερει το αυτοκινητο βρεθηκα εξω απο ενα κεντρο υγειας και σκεφτηκα να μπω μεσα για βοηθεθα αφου κι εκει γιατρους εχει.Δεν ειδα αν μπηκα γιατι ξυπνησα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 στο 09:17
   Σύνδεσμος

   Ο πόνος στα όνειρα προκαλείται από ένα ερέθισμα. Κάτι που έχει εντοπίσει το υποσυνείδητο. Επειδή το άτομο είναι παλιά σου φίλη που δεν έχετε πια επαφές είναι ένας πόνος από το παρελθόν που δεν έχει γιατρευτεί, εφόσον δεν μπήκες στο νοσοκομείο. Δεν προκλήθηκε από εξωτερικό ερέθισμα. Ούτε από τους νευρώνες του εγκεφάλου, όπως συνήθως γίνεται. Το 5ο τσάκρα (μπλε) είναι στο μέρος του λαιμού. Είναι το σημείο που ενώνει το κεφάλι με το σώμα. Σαν να πονάει αυτή η σύνδεση, σαν να μην γίνεται σωστά. Αλληγορικά βέβαια, διότι κυριολεκτικά δεν υπάρχει στήριξη. Σαν το σώμα να ενεργεία αντίθετα με το πνεύμα. Σαν να ξεφεύγεις από τους κανόνες και τα πρέπει. Κι όμως αυτή η στάση που κρατούσες τότε θα σε ζημιώσει σήμερα. Δεν το γιάτρεψες, διότι δεν μπήκες στο νοσοκομείο. Θα πρέπει να το κάνεις τώρα, πριν είναι αργά! Να αλλάξεις στάση. Αν όμως μπήκες θα πρέπει να θυμηθείς αν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 στο 15:02
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.. σήμερα τό βράδυ μετα τις 12 η ωρα ειδα στον υπνο μου ένα άσχημο όνειρο.
  Ειδα πώς ήμουν στο χωριό μού στην ελλαδα έξω απο τον κηπο του καινούριου
  μας σπιτιού κ εκει πιο κάτω από μενα είδα να ερχοντε 2 μεγάλες σε μεγεθος από το
  κανονικό χελώνες. Διπλα από τις χελωνες περπατούσε μια θεία μου κ εμείς τις λέγαμε
  να προσέχει από αυτές τις χελώνες ειναι επικίνδυνες..πιο δίπλα ήταν ένα μαύρο κεφάλι φιδιού, τό μισό έξω από τό χωμα, εγω στην αρχή τό κοιταζα κ το περνουσα για κεφάλι χελώνας αλλά δε έμοιαζε μέ κεφάλι χελώνας,,νομίζω τό χάιδευα κιόλας. Υστερα ειδα μια πρωην γειτόνισσας μου κ ειπε στον νεκρο πατέρα μου είδα ένα φίδι κ πηγαμε εξω στον κηπο κ
  επανω στον κορμο ενός μικρου δεντρου ηταν μια πλαστική σακούλα που εμοιαζε με φίδι.
  Ηγειτονισσα μου την περασε για φιδι. Ο πατεράς μου την άρπαξε κ ειπε δεν ειναι τίποτα φίδι
  πλαστικη σακουλα είναι. Μετά πρωχωρησαμε προς τον κηπο κ κατω απο τα χόρτα ξεπηδουσαν ακριδες κ γω τις εδιωχνα με τα ποδια. Πήγαμε προς τα κει που είδα εγώ το
  κεφάλι φιδιού κ εκει που το κοιτουσαμε άρχισε ξαφνικά ο αδερφός μού ν να φωναζει δυνατα
  πυθωνας πυθωνας πως βρέθηκε ο πυθωνας εδω κ ετρεξε στο μπαλκόνι όπου καθόταν η μανα μού ήθεια μού Κ άλλοι πού δε θυμάμαι κ τους ελεγε δυνατά πυθωνας πυθωνας κ αμέσως ολοι κρυφτηκαν μέσα στο σπίτι φοβισμένοι. Εν τω μεταξύ τό φίδι ήταν κατάμαυρο και μεγάλωνε Στο μάκρος τόσο, που επιασε ολο το σπίτι γύρω γυρω, γύρω στα μπαλκόνια, έφτανε και μέχρι έξω από τό σπίτι.,τόσο μεγάλο ήταν κ συναμα φούσκωνε κ άλλο. Ο πατέρας μού ήταν μεσα Στο σπίτι Κ φωναζε,,,τα ειδατε τα χαλια σας μαλωνατε για τό σπιτι ,τωρα τι θα κάνετε?σε καποια φάση εγώ όπως ήμουν στήν βεραντα κ προσπαθουσα να ξεφύγω από τό φίδι, με πηρε σβάρνα Κ με πεταξε κάτω από το μπαλκόνι αλλά Δεν επαθα τίποτα ξανασηκωθηκα πάλι επάνω. Μετα κοίταξα το κεφάλι Του φιδιού αλλά αντί για κεφάλι φιδιού ειχε σαν κεφάλι δράκου Κ τό
  κουνουσε περα δωθε προσπαθώντας να ερθει μεσ στο σπίτι. Ξύπνησα τρομαγμένη από αυτό τό όνειρο, μ άφησε μια φοβια.συνήθως δε βλέπω τέτοια ονειρα, αυτό δε ξέρω γιατί τό είδα. Άν ηταν σατανικο κακώς το εγραψα. Αλλά φοβάμαι για τον αδερφό μού Πιο πόλι. Έχει επιληψια,
  τον πιάνουν σπασμοί πέφτει κάτω κ λιποθυμαει. Εδώ κ 3 βδομαδες περίπου είναι στην ψυχιατρική κλινική επειδήεπαθε επιληψία και επεσε εδώ μέσα στο σπίτι .έπεσε κ εκοψε τη γλώσσα. Στήν κλινική έπεσε κ χτύπησε άσχημα στο κεφαλι. Φοβαμαι μήπως έχει να κανει με Τον αδερφό μού το όνειρο. Τώρα Δεν τον αφήνουν οί γιατροί να βγει, λόγω Μην πέσει πάλι Κ χτυπήσει. Μπορείτε να μού πειτε τί σημαίνει?Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 στο 09:23
   Σύνδεσμος

   Ναι, αυτή η κατάσταση επίβραδύνει και εμποδίζει τη δική σου πρόοδο να γίνεις καλά. Ο αδερφός σου υπάρχει φόβος να δεθεί στο κρεβάτι σαν επικίνδυνος, όχι για τους άλλους, αλλά για τον εαυτό του γιατί του κάνει κακό. Υπάρχει βαριά ασθένεια. Έχει χάσει τον έλεγχο, το φρένο. Δεν ελέγχει τον εαυτό του. Το φίδι της βαριάς μορφής κατάθλιψης τον τυραννά. Υπάρχει φόβος το φίδι να τον φάει.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 στο 10:55
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα. Δλδ κινδυνεύει η υγεία Του από δω κ περα κ πρέπει να προσέχει?
    Αυτό εννοείτε?Ναι εχεις δικιο, φοβόμαστε πόλι από δω κ περα γιατί δεν είναι η πρωτη φορα που το παθαίνει αυτο, τωρα έχει χειροτερέψει η κατάσταση του. Δε ξέρουμε τί θα κανουμε από δω κ περα, ποιος κ τί μπορεί να τον βοηθήσει, είμαστε σε δύσκολη θέση. Τι
    να κανουμε Νεκταρία αφού μας βρήκε το πρόβλημα?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 στο 11:20
     Σύνδεσμος

     Τέτοιες καταστάσεις δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Καλό είναι να ρωτήσεις μια σύμβουλο ή μια ψυχίατρο. Αυτή μπορεί να σου δώσει λύσεις. Εγώ μπορώ να βρω λύση σε ήπιες καταστάσεις. Αν δεν μπορούν αυτές, εγώ τι μπορώ να κάνω; Η λύση είναι ο θεός. Ζήτησε να σου βρει εκείνος τη λύση.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 στο 02:56
  Σύνδεσμος

  Γεια σας αυτό το όνειρο το είδα Δευτέρα πρωί προς μεσημέρι
  Περπατούσα πάνω σε ένα κορ μό δέντρου που ήταν στη θάλασσα το νερό φαινόταν κάπως καθαρό εκεί έτσι όπως περπατούσα πάνω στον κορμό βλέπω στα αριστερά μου ένα άσπρο με μπεζ χρώμα μέσα στο νερό κουλουριασμένο σε Μία πέτρα άπλωσα το χέρι μου και με δάγκωσε δεν ένιωσα πόνο ούτε αντέδρασα απλά με δάγκωσε το είδα και είχα 3 σημάδια από τα δόντια του στην παλάμη ελαφρώς ματωμένα δύο πάνω και το ένα κάτω αφού το είδα συνέχισα τον δρόμο μου

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 13:03
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει καθαρά ότι ο δρόμος που βαδίζεις δεν είναι σωστός. Με το πρώτο δάγκωμα έπρεπε να φύγεις. Να φοβηθείς εκείνο το φίδι και να σκεφτείς ότι μπορεί πιο πέρα να υπάρχουν περισσότερα. Όμως, εσύ συνέχισες τον δρόμο σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 11:58
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με τα φίδια… είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι που έμοιαζε πολύ με της μητέρας μου αλλά δεν είμαι σίγουρη και είδα ένα δύο φίδια καουλουριασμενα σας μια βρύση στο μπαλκόνι όπως τυλίγουμε το λάστιχο του ποτίσματος. Το ένα ήταν σκούρο και το άλλο λευκό και τα δύο πιτσιλωτα… Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι όμορφα όμως τρόμαξα λίγο. Το λευκό προσπάθησε να μπει αλλά έκλεισα τις μπαλκονόπορτες. Μετά ήρθε μια φίλη μου και βγήκε στο μπαλκόνι και τα δύο φίδια ήταν πάλι στη βρύση στην αρχή τα ακούμπησε γιατί δεν ήξερε τι είναι αλλά μόλις κατάλαβε ότι είναι φίδια έφυγε από εκεί χωρίς όμως να φοβηθεί και εγώ ντράπηκα που υπήρχαν φίδια στο σπίτι. Το λευκό πλησίασε πολύ την κόρη μου και εγώ ήμουν πανικόβλητη η κόρη όμως Όχι και το φίδι απλά την κοίταζε μετά μπήκαμε όλοι μέσα στο σπίτι και κλείσαμε το παράθυρο και αυτά εξαφανίστηκαν….. χίλια συγγνώμη για την μεγάλη περιγραφή…. Αλλά τι μπορεί να σημαίνει????

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 16:04
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Virna, το όνειρό σου δείχνει είτε ότι έχεις δύο “εχθρούς” που όμως δεν μπορούν να σε βλάψουν, ούτε εσένα ούτε το παιδί ή τη μητέρα σου. Ή κάποια αρρωστημένη κατάσταση υπάρχει στο σπίτι, που θα μπορούσε να είναι καβγάδες ή άγχος ή κάτι τέτοιο αλλά ξεπερνιέται.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 στο 20:01
  Σύνδεσμος

  είδα όνειρο Παρασκευή βράδυ ξημερώματα Σαββάτου είδα ονειρό με φίδια, το πρώτο φίδι ήταν ένα μικρό μεσα σε χορτάρι με το κοίταξα και απλά έφυγε, το δεύτερο φίδι ήταν περίεργο είχε βεντούζα σαν το πλοκάμι του χταποδιού είχε κάτι πιάσει αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς, ξαφνικά τυλίχτηκε σε σχήμα φρατζόλας και εξαφανίστηκε ήταν και το μεγαλύτερο από όλα και μετά εμφανίστηκε ένα τρίτο φίδι πιο μεγάλο απο το πρώτο και πιο μικρό απο το δεύτερο που με δάγκωσε στο λαιμό, δεν ένιωσα ΄πόνο ούτε είδα αίμα, είδα οτι το δάγκωμα είχε 4 τρύπες . μόλις με δάγκωσε εμφανίστηκαν η μητέρα μου και οι δύο κόρες μου ( και οι 3 έχουν το όνομα της Παναγίας δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση) με πήγαν στο νοσοκομείο και εκεί ξύπνησα. δεν ένιωσα ούτε πόνο, ούτε ιδιαίτερο φόβο , ούτε πέθανα

  Απάντηση
  • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 στο 18:21
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Άννα μου!
   Αυτό δείχνει ότι έχεις σίγουρα τρεις εχθρούς στο περιβάλλον σου. Κάποιος που δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Κάποιος που το προσπαθεί πολύ, ίσως είναι και πιο κοντινό πρόσωπο. Και τέλος κάποιον που μπορεί να μην το υποψιάζεσαι καν αλλά από αυτόν θα το βρεις. Θα προσπαθήσει να σε διαβάλλει, να σε βλάψει και θα το πετύχει μέχρι ένα σημείο. Αλλά η ζημιά θα είναι αναστρέψιμη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 15:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι ήμουν μπροστά από μια ντουλάπα δίφυλλη και καθώς άνοιξα το αριστερό φύλλο έπεσαν στο πάτωμα μερικά ψεύτικα φίδια. Αμέσως μετά και ενώ συνεχίζω να βλέπω τα ψεύτικα φίδια, ακούω να έρχεται κάποιος και να ανοίγει το δεξί φύλλο της ντουλάπας. Πάλι χωρίς να βλέπω, μόνο ακούω, ο τύπος φαίνεται να σκοτώνει ή να απομακρύνει τα φίδια. Στη συνέχεια, πιάνω ένα φίδι απ΄τα ψεύτικα να σιγουρευτώ ότι είναι όντως ψεύτικο και το πετάω πάλι κάτω. Τι σημαίνει αυτό;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 19:13
   Σύνδεσμος

   Εσύ ανησυχείς για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά το πρόβλημα είναι στον αισθηματικό τομέα. Δηλαδή, το πρόβλημα είναι εκεί που δεν φαντάζεσαι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 06:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν έξω από το σπίτι μιας θείας μου. Ανεβαίνω την εξωτερική σκάλα και φτάνω στο μπαλκονάκι αλλά φαινόταν ότι δεν ήταν κάποιος μέσα και δεν μπαίνω μέσα από την πόρτα. Κατεβαίνω τις σκάλες και πάω να μπω από την πόρτα του ισογείου για να δω εάν είναι κάποιος μέσα. Δεν προλαβαίνω να μπω μέσα και βλέπω να βγαίνει από την πόρτα ένα φίδι (που μου φάνηκε ότι κινούνταν γρήγορα), γυρίζω πλάτες, πάω να φύγω και πέφτω κάτω και αισθάνομαι το φίδι να κινείται επάνω μου(το φίδι δεν το βλέπω επάνω μου αλλά το αισθάνομαι). Νομίζω ότι δεν με δάγκωσε, επειδή δεν πόνεσα, σίγουρα όμως ένιωσα φόβο επειδή είχα το φίδι επάνω μου. Μετά πρέπει να ξύπνησα γιατί δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Σ’ αυτό το σπίτι έχω να πάω πάνω από δέκα χρόνια. Είναι το σπίτι που πάει και η θεία μου, ο θείος μου, τα παιδιά της και οι γονείς της σε περιόδους γιορτών και διακοπών.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 12:46
   Σύνδεσμος

   Θα πάτε κι εσείς σ’ αυτό το σπίτι τώρα για τις γιορτές; Θα σας καλέσουν; Αν ναι, είναι καλό να βρείτε μια δικαιολογία και να μην πάτε. Αν όχι, έχει πολλές ερμηνείες.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 18:09
    Σύνδεσμος

    Όχι, δεν έχω σκοπό να πάω, Πάσχα θα κάνω στο πατρικό μου σπίτι. Στο σπίτι που ονειρεύτηκα συνήθως πηγαίναμε καλοκαίρι(αν και το σπίτι βρίσκεται σε ορεινό χωριό).

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 στο 11:37
     Σύνδεσμος

     Ίσως να συμβεί κάτι, ώστε να σε αναγκάσει να πας ή ο εγκέφαλος αποβάλλει όσα έζησες εκεί, τις αναμνήσεις σου.

     Απάντηση
   • Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 στο 07:50
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία, θα ηθελα να συμπληρωσω κατι. Καταρχην να σου πω οτι και απο την μπαλκονοπορτα επανω στον 1ο οροφο και απο την πορτα του ισογειου φαινοταν σκοταδι μεσα στο σπιτι, ομως απο την πορτα του ισογειου αποφασησα να μπω μεσα οταν ξαφνικα βγηκε απο εκει το φιδι και να σου πω ακομη οτι το φιδι οταν ημουν πεσμενη κατω ηταν στην πλατη μου και ενιωσα να ανατριχιαζω. Αυτα οσον αφορα το ονειρο. Θελω να σου παραθεσω καποια γεγονοτα και αν γινεται να μου πεις αν αυτα εχουν σχεση με το ονειρο.Το ονειρο το ειδα Τριτη βραδυ προς Τεταρτη πρωι. Την Τριτη στην δουλεια μου ειχε ζητησει η προϊσταμενη μου αν μπορω να παω μαζι της την Τεταρτη στην Εισαγγελεα να δωσει καποιες διευκρινίσεις για καποιες υποθεσεις, εγω θα πηγαινα επικουρικα μαζι της εαν ξεχνουσε κατι σχετικα με την νομοθεσια να συμπληρωνα εγω.Την Τριτη δεν ειχα αποφασισει αν θα πηγαινα μαζι της ή οχι, τελικα πηγα μαζι της την Τεταρτη το μεσημεράκι. Την Τεταρτη απο της 7 το απογευμα και για 2 ωρες πηγα στην Εκκλησία στην προηγιασμενη θεια λειτουργια και μεταλαβα. Αυτο το κανω σχεδον ολες τις Τεταρτες της Μεγαλης Τεσσαρακοστης, καθε φορα ομως με πιανει πονοκεφαλος και δυσκολευομαι να κρατησω νηστικη και χωρις νερο απο τα μεσανυχτα της Τεταρτης εως και το βραδυ που μεταλαμβανω, τα καταφερνω μεν αλλα με δυσκολία. Την Πεμπτη ειδε ο γιατρος του μπαμπα μου την αξονικη του και ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη αξονικη(ο μπαμπας μου κανει χημειοθεραπειες). Τελος, χθες Παρασκευη οταν ηρθε να με παρει ο αδερφος της μαμας μου για να με φερει στο πατρικο μου σπιτι στο χωριο(θα καθησω εως την Δευτερα μετα το Πασχα), μου ειπε οτι το Σαββατο (σημερα δηλαδη) θα πηγαινε επανω στο χωριο, οπου βρισκεται το σπιτι που εμφανιστηκε στο ονειρο μου, για να παει στον Πατερ και τις μοναχες που βρισκονται στην Μονη που υπαρχει εκει για να τους δωσει λουκουμια που αγορασε, κατι αυγα που εδωσε η μητερα μου και θελει να τους δωσει και καποια χρηματα. Με ρωτησε εαν θελω να παω μαζι του. Του ειπα οχι γιατι θυμηθηκα το ονειρο που ειδα. Αν και δεν μου ειπε οτι οι συγγενεις μας(οι ιδιοκτητες του σπιτιου που ειδα στο ονειρο) ειναι επανω στο χωριο, ανεφερε μονο ο,τι θα πηγαινε στο μοναστηρι, αλλα φοβηθηκα μην πει οσο ειμαστε εκει επανω “δεν παμε να δουμε και το σπιτι εαν ειναι ολα καλα”. Του ζητησα απλα αν φτιαχνουν κομποσχοινια στο μοναστηρι να φερει ενα για τον μπαμπα μου και λιγο λαδακι για να βαζω στον μπαμπα. Μου ειπε θα ρωτησει εαν εχουν και θα φερει και θυμιαμα. Πραγματικα συγνωμη για το μακροσκελές σχολιο, αλλα νομιζω πρωτη φορα ειδα ονειρο με φιδι και με ολα αυτα που συμβαινουν στην πραγματικοτητα με τον μπαμπα μου με αναστάτωσε.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 20:05
     Σύνδεσμος

     Καταρχήν, όταν κοινωνήσουμε τρώμε μετά. Απλά, δεν πρέπει να φιλήσουμε ή να φτύσουμε όταν λάβουμε την θεία κοινωνία. Από τα μεσάνυχτα μέχρι την ώρα της θείας κοινωνίας μένεις νηστική, δεν πίνεις ούτε νερό. Μετά την λήψη του αντίδωρου τρως κανονικά. Είναι φυσικό να ζαλίζεσαι. Μην διακινδυνεύεις την υγεία σου. Δεν το θέλει ο Χριστός. Νηστεύει όποιος μπορεί και όσο μπορεί. Δεύτερον καλά έκανες και δεν πήγες εκεί. Πιθανόν να συνέβαινε κάτι. Αφού η πρώτη αξονική ήταν χειρότερη από τη δεύτερη σημαίνει ότι βελτιώνεται. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην θεραπεία που του δίδεται. Κανένα πρόβλημα, γράφε όσο θες. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μπαμπά σου. Γίνονται θαύματα. Ο θεός είναι μεγάλος όταν τον πιστεύεις.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 13:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.. Είδα ότι ήμουν σε ένα νεκροταφείο δν ξέρω για ποιον λόγο μετά κρατούσα ένα κερί αναμένο κ μετά είδα μια φωτογραφία με κόκκινα φίδια και να είναι μια κοπέλα την φωτογραφία… Τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 09:40
   Σύνδεσμος

   Γνώρισες ποια κοπέλα εικονίζει η φωτογραφία στον τάφο;

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 18:03
     Σύνδεσμος

     Αν την θυμόσουν θα ήταν καλό όνειρο, διότι τα φίδια εδώ δηλώνουν την υγεία, όπως και το αναμμένο κερί έχει την ίδια εξήγηση. Άρα, μια σχέση που πάει για χωρισμό θα σωθεί ή μια κοπέλα που κινδυνεύει η ζωή της θα ζήσει από θαύμα. Τέλος, μπορείς να δώσεις θάρρος σε ένα άτομο που πονάει. Θα του δώσεις ζωή μόνο με το λόγο σου. Αν δεν θυμάσαι ποια είναι όμως, δηλώνει ότι δείχνει τον αδύναμο εαυτό σου που δεν τον αναγνωρίζεις. Αφορά εσένα ή μια μελλοντική κατάσταση που μπορεί να σε φέρει σε τέτοιο σημείο, αλλά ο ισχυρός εαυτός σου θα σου δώσει ζωή.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 21:48
      Σύνδεσμος

      Είναι μια κοπέλα που μ ενδιαφέρει πολύ… Μήπως υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει από κάτι… Η να υπάρχει κάποια μελλοντική κατάσταση μεταξύ μας;

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 στο 10:00
       Σύνδεσμος

       Ναι, αλληγορικά έχει αυτή την ερμηνεία. Κάτι που θεωρούσες νεκρό και άτοπο θα πάρει ζωή. Άρα, αυτό είναι μια επικείμενη σχέση μαζί της.

       Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 10:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στο όνειρό μου πως πήγαινα σε ένα περίπτερο κοντά στο σπίτι μου και περνούσα ανάμεσα από ένα χωράφι με πολλά ξερά χόρτα. Από το πουθενά πετάχτηκε ενα φίδι, σχετικά μικρό σε μέγεθος, λίγο πρασινωπό το οποίο τυλίχτηκε γύρω μου και με δάγκωσε στον λαιμό. Κατάφερα με κάποιο τρόπο να το βγάλω από πάνω μου και να το σκοτώσω και ξεκίνησα να τρέχω προς το σπίτι μου (ήταν ουσιαστικά διπλά καθώς απείχα 50 μέτρα),αλλά ήρθε και με δάγκωσε μία ταραντούλα και αμέσως έφυγε από πάνω μου. Συνέχισα πάλι να τρέχω,αλλά ένιωθα όλο και πιο αδύναμη και μου δυνόταν η εντύπωση ότι όσο και αν έτρεχα δεν κατάφερνα να πλησιάσω το σπίτι, ώσπου έπεσα κάτω και σκεφτόμουν αν αξίζει να τα παρατήσω, αλλά γρήγορα έδιωξα αυτή την σκέψη,σηκώθηκα και συνέχισα να κατευθύνομαι προς το σπίτι.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Είναι η πάλη του καλού με το κακό και η προσπάθεια που κάνεις να φτάσεις στον στόχο σου ακόμα κι αν αυτό είναι επίπονο, υποφέρεις ή δυσκολεύεσαι. Έχεις βάλει πλώρη να φτάσεις στο τέρμα με κάθε τίμημα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 08:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα σήμερα στο όνειρο στην αρχή σαν παρατηρητής έναν άνδρα μαζί με κάποιον άλλον συναντήθηκαν ήταν γνωστοί από παλιά, αφού χαιρετιθηκαν προχώρησαν προς το σπίτι του πρώτου άνδρα προσπερνωντας κάποιους τοίχους. Αφού έφτασαν στο σπίτι του μπρος στην πόρτα είχε πολλά φίδια, εκείνη την στιγμή από τι θυμάμαι εγώ σαν να πήρα την θέση του δεύτερου άνδρα. Ο πρώτος με μια ζώνη που είχε στα χέρια του άρχισε να χτυπά δυνατά κάτω για να φύγουν τα φίδια. Αφού το έκανε 4 με 5 φορές αυτά σκορπιστικαν δεξιά αριστερά δεν ήταν επιθετικά ούτε φόβο προκαλουσαν (ποιο πολύ σαν ντεμπελικα θα τα έλεγα) . Όταν άνοιξαν το δρόμο προς την πόρτα μπήκαμε μέσα, εκεί ένα ρίγος σε διαπερνουσε αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν επειδή ήταν κάπως σκοτάδι μέσα και κρύο η σαν να θυμάμαι και άλλα δύο φίδια δεξιά και αριστερά. Ήταν και χαμηλή η πόρτα για να περάσεις έπρεπε να σκυβεις. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Θα σου απαντήσω με επιφύλαξη, διότι δεν ξέρω το φύλο σου. Θα θεωρήσω ότι είσαι άνδρας. Αν είσαι γυναίκα έπρεπε να μας το πεις. Το όνειρο δείχνει ότι λόγω του καλού σου χαρακτήρα βοηθάς άλλους και ρίχνεις τον εαυτό σου στην παγίδα να βγάζεις πάντα το φίδι από την τρύπα. Όμως, στην προσπάθειά σου απομακρύνεται και σε αφήνει μόνο να τα βγάζεις πέρα. Αυτό δεν σε φοβίζει, είσαι δυνατός. Όμως, δεν θα έπρεπε και ο άλλος να συμμετέχει; Γι’ αυτόν αγωνίζεσαι. Μην αφήνεις να σε μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν μπορείς να βγάλεις εις πέρας. θα σε πουν κορόιδο. Πρόσεξε πολύ. Η θλίψη και η σκοτεινιά, καθώς και η αποτυχία είναι κοντά όταν παγιδευτείς πολύ βαθιά. Στενεύουν τα περιθώρια να περάσεις. Κανονικά, έπρεπε να κάνεις πίσω όταν έβλεπες ότι χαμηλώνει η πόρτα. Θα μπορούσες να μείνεις εγκλωβισμένος εκεί. Να μου λέτε αν είστε άνδρας ή γυναίκα αν αυτό δεν φαίνεται στο ψευδώνυμο. Θα με διευκολύνετε πολύ. Αν είσαι γυναίκα, πήγε τσάμπα ο κόπος μου. Έχει εντελώς διαφορετική ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:55
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα, ένα ευχαριστώ και μια συγγνώμη διότι δεν πέρασε από το μυαλό ότι έπρεπε να γράψω και το φύλο μου. Άνδρας είμαι οπότε ο κόπος σου δεν πήγε άδικα. Σχετικά με το όνειρο, η πόρτα ήταν σαν τις παλιές χαμηλή και είπα ότι μπήκα ενώ θυμάμαι το ένα πόδι και το κεφαλή μόλις είχα βάλει μέσα δεν είχα μπει ολόκληρος γιατί μετά θυμάμαι ξύπνησα και ο άλλος ήταν πίσω μου.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:00
     Σύνδεσμος

     Ναι, πολλά όνειρα είναι κοινά για τα δύο φύλα, όχι όμως το συγκεκριμένο. Χαίρομαι που μάντεψα σωστά. Το θέμα είναι ότι αυτός που ήταν από πίσω δεν είχε κακό σκοπό, ήταν φιλικός, σου έδιωξε τα φίδια για να περάσεις. Είτε το έκανε για το συμφέρον του είτε όχι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και ίσως βρεις ανταπόκριση στο καλό που κάνεις όταν χρειαστείς εσύ βοήθεια, είτε από τον ίδιο, είτε από κάποιον άλλο σε δικό σου πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από την καλή σου την καρδιά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 15:34
  Σύνδεσμος

  “γεια σας” εγώ χθες είδα . ήμουν σε κάτι κλαδιά νομίζω μπλεγμένη το κεφάλι μου η μέσα σε σεντόνια κάτι τέτοιο . ένα φίδι άρχισε να έρχεται κι πήγε πίσω από το “κεφάλι μου . ένιωσα που σερνόταν πίσω στο σβέρκο μου. μετά το ένιωσα στην πλάτη με γαργάλισε με ανατρίχιασε. είχε ανοικτό το στόμα κι ήταν επιθετικό . έκανα προσπάθεια να το διώξω μετά ξύπνησα κι ένιωθα την αίσθηση πάνω μου από το φίδι που σερνόταν στην πλάτη μου. τι δήλωνε αυτό τώρα ???

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:41
   Σύνδεσμος

   Απειλείσαι από μια ασθένεια, κάποιο εχθρό ή αλληγορικά μια κατάσταση που σε πνίγει. Πρόσεξε, να είσαι έτοιμη για όλα μετά από ένα τέτοιο όνειρο. Σαν εξωτερικό ερέθισμα έχεις μπλεχτεί με το μαξιλάρι, το σεντόνι ή την κουβέρτα. Πρέπει να ξυπνήσεις και να απεγκλωβιστείς γιατί υπάρχει φόβος να πνιγείς.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 στο 17:11
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια! Ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε μια εξοχη με δεντρα πρασιναδα κ ενα ποταμι. Ειχε ομως πολλα φιδια μικρα κ μεγαλα. Τα μικρα δν τα εδινα πολυ σημασια και τα μεγαλα τα σκωτωνα. Το ενα το μεγαλο γεννησε κ ενα αβγο ασπρο μεγαλο αλλα απο το στομα κ αυτο μου εκανε εντυπωση επισης το συγκεκριμενο φιδι ειχε παραμορφωμενο προσωπο. Σ εκεινη την εξοχη δν ημουν μονη ηταν κ ενας αντρας που που καθοταν αλλα τν εβλεπα θολα σαν μια μαυρη φιγουρα. Δν μου εκανε κακο αλλα ουτε μ βοηθησε με τα φιδια. Επειτα ρφυγα απο εκει κ πηγα σ ενα αλλο μερος μ καποιους αλους ξταν πεζοδρομος μ φωτα. Ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:22
   Σύνδεσμος

   Αν και σε λένε Χαρά, αυτή θα έρθει στο τέλος. Το όνειρο δείχνει ότι δεν έπρεπε να μείνεις σε εκείνη την εξοχή. Έπρεπε να φύγεις από την αρχή στην κίνηση και στα φώτα. Δεν έχει σημασία. Προσπάθησες να πατάξεις το κακό όσο γίνεται. Ευτυχώς, δεν σε έβλαψε. Εκείνος που σε παρακολουθούσε ίσως να επενέβαινε όταν έπρεπε, ίσως να ήταν κάποιος που σε προστάτευε. Τον είδες μαύρο, διότι δεν σε αφορούσε η παρουσία του. Ήταν κάτι που αφορούσε την προστασία σου, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει, γι’ αυτό δεν σου έκανε κακό. Άρα, δεν έπρεπε να δεις την γέννηση των φιδιών, αλλά από την αρχή να φύγεις. Θα είχες γλυτώσει την ταλαιπωρία. Όμως βγήκες αλώβητη. Αυτό έχει σημασία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα πως ημασταν κάπου εξω και αντιλαμβάνομαι πως μας ακολουθεί ένα φίδι, ήμουν με τον πατέρα μου και τον σκύλο μας. Αρχίζω τρεχω ειδοποιώ και τον πατέρα μου και εγώ μπαίνω μέσα στο σπίτι μας (το οποιο καμία σχέση με το πραγματικό σπίτι μας). Καθόμουν στην πόρτα και κοιτούσα τον πατέρα μου που προσπαθούσε να ξεφυγει απο το φίδι και να κουμαντάρει τον σκύλο για να μπούνε μεσα και αυτοι. Το φίδι ήταν στην περίφραξη στα κάγκελα και την ώρα που σηκώνεται για να τους ορμήσει καποιος απο μέσα στο σπίτι που ημουν εγω απο άλλον όροφο τι πυροβόλησε. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου το ερμηνεύσετε; Ευχαριστώ πολύ!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είδες το σπίτι όπως θα ήθελες πραγματικά να είναι. Άρα, μέσα στην επιθυμία σου είναι να σωθείτε την κατάλληλη στιγμή και να φτιάξουν τα οικονομικά σας. Νιώθεις ανασφάλεια κι αυτό φαίνεται.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:14
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ κα Νεκταρία!! Καλή συνέχεια και να είστε καλά!

    Απάντηση
  • Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο κατά 50% δείχνει ότι έχεις ανάξιους φίλους. Τα άτομα που εμπιστεύεσαι μια μέρα θα σε φάνε. Δεν είναι αξιόπιστοι. Να είσαι προσεκτική. Επίσης, κατά 50% αυτό το όνειρο αναφέρεται στις επιλογές σου αλληγορικά, και όχι στους φίλους, ότι δεν κάνεις τις σωστές επιλογές κι αυτό μια μέρα θα σε καταστρέψει. Το όνειρο σε προτρέπει να είσαι προσεκτική.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 08:50
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν με μια φιλη μου στην πιλοτη του σπιτιου μου και στην πισω πλευρα που εχει θαμνους και κοντα χορτακια ξεπεταγεται ενα πελωριο φιδι πρασινο εντονο χρωμα και εκανε εναν δυνατι ασχημο ηχο.εγω δεν το ειχα δει και μου το εδειξε η φιλη μου,αλλα χαιροταν που το βρηκαμε.εγω ειχα λιγο αναστατωθει

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 17:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σε σχέση με σένα η φίλη σου είναι πιο δυνατή και μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα πράγματα. Αυτή η ηρεμία της σου δίνει δύναμη ή σε ωθεί να προφυλάσσεσαι και να βλέπεις τα πράγματα με την καλή τους πλευρά.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στο 08:56
  Σύνδεσμος

  Καλημερα , ειδα ενα περίεργο ονειρο. Ημουν στο εξοχικό με τον πατέρα μου κ ξαφνικά είδαμε ενα μικρο φίδι πράσινο το οποιο βρισκόταν κρυμμένο σε ξύλα, ανέλαβα να βοηθησω τον πατέρα μου αφού με ενα φάρμακο για τις κατσαρίδες χαχα άρχισα να ψεκάζω. Το φίδι βγηκε αλλα δε θυμαμαι πολλα στη συνέχεια, σε κάποια φαςη ειδα οτι ενώ το ψεκάζα με πλησίαζε. Σε όλο μου το ονειρο ειδα οτι φώναζα για βοήθεια αλλα δεν μπορούσε να με ακούσει κανεις ,δεν έβγαινε η φωνή μου. Δεν ειδα πέρα απο το οτι με πλησίασε αν με τσίμπησε, ξύπνησα απο τον φόβο μου. Τι σημαίνει; Ευχαριστώ εκ προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 11:51
   Σύνδεσμος

   Εχθρός εν όψει ή κάποιο ερέθισμα έβλαψε το υποσυνείδητό σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  γεια σας είδα ένα όνειρο με φίδια , η δουλειά μου είναι καμεραμάν παντρεμένος με 3 πεδία, ήμουνα σε ένα κέντρο διασκέδασης τραβούσα κάμερα ο γάμος ήταν προς το τέλος ήτανε 11 η ώρα το πρωί σχεδόν , και θυμήθηκα πως στις 12 ίξαμε μια βάπτιση ευτηχως που η εκκλησία ήτανε δίπλα στο κέντρο , σε μια φάση βγιένο έχω να κάνω την ανάγει μου έψαχνα για τουαλέτα , όταν βγήκα έχω εκκλησία δεν υπήρξε λίγο πιο πέρα 2 κτίρια παρατημένα καταστραμένα ήτανε 2 τσιγανάκια ο ένας μικρός και ο άλλος μεγαλύτερος επηζαν πετούσανε πέτρες προς τα καταστραμένα κτίρια , τους πλησίασα και είδα ένα τεράστιο γρί φίδι να έχει περιτυλίξει το κτίριο , την ώρα που πλησίασα τα πεδία και πετούσανε πέτρες το φίδι τραβήχτηκε και μπήκε μέσα , φωνάζω στα πεδία φύγετε από εδώ είναι επικίνδυνα έχει φίδια αλλά δεν με ακούγανε συνεχίζανε να ρίχνουν πέτρες , στη γονεία του καταστραμένου κτιρίου ήτανε ένα φίδι όχι πολύ μεγάλο αλλά ήτανε χοντρός με μεγάλο κεφάλι , είχε τυλιχτεί σε ένα ξύλο και μας κητούσε με κεφάλι ανάποδα , μόλις το είδα τρόμαξα και άρχισα να τραβάω to μικρό παιδί πίσω να φύγει λέγοντας πως έχει μεγάλα φίδια και θα σας δαγώσουν , την ώρα που του λέω αυτά το φίδι πετάχτηκε σαν αστραπή και δάγωσε το παιδί στο πόδι τον περιτυλιξε και τον έκανε ζβουρες στον έδαφος , εγώ φώναζα βοήθεια το φίδι δάγωσε παιδί , το φίδι γύρισε με κιταξε και όρμηξε σε μένα και με δάγωσε στο αριστερό μου χέρι δεν βγήκε αίμα , είδα το στόμα του φιδιού πως δεν είχε δόντια και δεν του είχε μινει δηλητήριο . τότες ξύπνησα κια η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που σκέφτηκα τόσο ήτανε πεθενο .Τι σημαινει συτο το θρίλλερ ?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο. Δείχνει ότι πιέζεσαι από τη δουλειά και δεν μπορείς να απελευθερωθείς διότι κάθε φορά κάτι συμβαίνει και δεν σ’ αφήνει να ηρεμήσεις. Είναι πολύ ζωηρά τα παιδιά και σου δημιουργούν μπελάδες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 στο 10:16
  Σύνδεσμος

  Είδα στο όνειρο μου να τρώω μεσημεριανό μαζί με την οικογένεια μου και μια φίλη μου, ενώ ένα πράσινο φίδι ήταν τυλιγμένο στο δεξί μου πόδι.Το φιδι ήταν ήρεμο ,δεν κουνιόταν και δεν το ειχα καταλάβει.ξαφνικά η φίλη μου που το είδε άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να το τραβήξει από το πόδι μου ,όμως αυτό με δάγκωσε και άρχισε να τρέχει αίμα.Τότε ο πατέρας μου με άρπαξε για να με πάει στο νοσοκομείο όμως ο δρόμος ήταν κλειστός από ένα άσπρο παλιό αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μας.μετά ομως ξυπνησα και δεν ειδα αν τελικά έφτασα κάπως στο νοσοκομείο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει μια ταλαιπωρία στον επαγγελματικό τομέα που δεν θα μπορέσει να σε ηρεμήσει, ούτε να σε γιατρέψει. Όμως, θα επιβιώσεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 στο 13:00
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ! Είδα στον υπνο μου πως μου είπαν να μπω σε μια σπηλιά ήταν μαζί μου και αλλο ενα άτομο αλλά πριν μπούμε βγήκαν 2 μεγάλα φιλία προσπαθούσα να τρέξω αλλά ήταν δύσκολο. Σε κάποια στιγμή προσπαθούσε το φίδι να με δαγκώσει.. Μετά κάπως πήγε να τυλιχτεί αλλά ξέφυγα και μετά τυλίχτηκε στο άλλο άτομο που ήταν μαζί μου… Αυτό το άτομο δεν το ήξερα.. τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:55
   Σύνδεσμος

   Το άλλο άτομο ήταν προστάτης, το πεπρωμένο σου που δεν περιέχει μια κατάσταση που την έχεις επιβαρύνει με την ελεύθερη βούληση. Άρα, το πεπρωμένο σου θα σε γλιτώσει από δύο λάθη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 στο 15:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία μου… τελικά Τα όνειρα με τα φίδια είναι ότι χειρότερο… Είδα τίς προάλλες να βρίσκομαι στο χωριό μου… Ξαφνικά εμφανίζεται ένα τεράστιο φίδι… Μεγάλο το οποίο ήταν πράσινο ήταν κουλουριασμένο με το κεφάλι του σηκωμένο… Ήταν γέρικο με κεφάλι μεγάλο… Έτρεχα με τήν αδελφή μού να κρυφτούμε…. Καθώς τρέχαμε μια αντρική φιγούρα με είχε πιάσει από το χέρι και με βοηθούσε να τρέχω πάρα πολύ γρήγορα… Κόσμος παντού έτρεχε να σωθεί… Αφήσαμε το φίδι πολύ πίσω μας… Η αδελφή μου με ρώτησε πού είναι ο φίλος μου και αν είναι καλά… Όταν είπε το όνομα του ξαφνικά η ατμόσφαιρα ηρέμησε της λέω πες το όνομα του 3 φορές και το φίδι θα εξαφανιστεί… Πράγμα το οποίο έγινε… Ο φίλος μού είμαι ξένος όποτε και να σας πω το όνομα του δ έχει νόημα… Ευχαριστω πολύ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:44
   Σύνδεσμος

   Είναι προστασία από μια ασθένεια, από μια κακή σχέση, από μια άσχημη εργασία, από εχθρό κ.λ.π. Όμως υπάρχει μια καλή ερμηνεία με τα φίδια όταν αναφέρεται στην υγεία. Είναι σπάνια ερμηνεία αφού κάποιος δεν το ονειρεύεται συχνά μ’ αυτή τη μορφή.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 στο 07:26
  Σύνδεσμος

  Καιρό έχω να γράψω, ο άντρας μου είδε ενα όνειρο. Είδε τον γαμπρό του και τον αδερφό του να ειναι ανάμεσα σε ενα κόκκινο φίδι. Μετα εμφανίστηκε ο πατέρας του και ο ξάδερφος του οι οποίοι έχουν πεθάνει και το φίδι έφυγε αλλα γέννησε και αλλα φίδια τα οποία σκόρπισανε μέσα σε ενα γκαζόν πράσινο. Μετα το φίδι έγινε κόκκινο και δάγκωσε ενα ξάδερφο του αντρα μου. (Ο ξάδερφος του περνάει δύσκολες καταστάσεις)

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 στο 10:47
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό το όνειρο. Οι συμφορές του ξαδέρφου θα είναι μεγαλύτερες, αλλά μόνο το θάνατο θα γλιτώσει. Όλα τα άλλα είναι πιθανά να τα πάθει πολύ γρήγορα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 στο 20:15
  Σύνδεσμος

  γεια σου νεκταρια ¨:) Ειδα στον ύπνο μου οτι βρισκόμουν με πολλες γυναίκες σε ένα κλειστο χώρο σαν γκαραζ και σαν να ήταν κοσμικες και πλούσιες και εγω με κάποιες άλλες κοπέλες τις εξυπηρετούσαμε σερβίρωντας πότα και ξαφνίκα εμφανίστηκε ένα παιδακι που βγήκε απο μέσα του ενα φίδι ροζ και εμφανίστηκαν και αλλα πολλά φιδια στο δωμάτιο και τρομοκρατήθηκαν όλοι και κάποια γυναίκα άνοιξε μια πόρτα οπου εμφανίστικε μια λίμνη με πολλα φίδια του είδους ασπίδα να επιπλέουν και εγω ενώ ετρεχα προς αυτη την κατεύθυνση μόλις είδα την λίμνη έφυγα απο άλλη πόρτα ακολουθώντας ένα ζευγάρι για να γλιτώσουμε και βγήκαμε σε ένα χωράφι οπου είχε μια πολυ αποτομη ανηφόρα και στην κορυφή βρισκόταν ένα λευκο σπιτι . πίστεψα οτι δεν θα καταφέρω να ανέβω την ανηφορα αλλα τελικά ανεβηκα και βρέθηκα στο σπιτι που ειχε καποιους γνωστους και ήταν σαν καταφύγιο για ν γλιτώσοθνε όλοι απο την επίθεση φιδιων . Τι σημαινει συτο το αγχωτικό ονειρο ?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Αν είσαι στρέιτ έχει άλλη σημασία και άλλη αν είσαι ομοφυλόφιλη. Εγώ θα σου απαντήσω σαν στρέιτ. Αν δεν είσαι, διόρθωσε με για να δώσουμε άλλη ερμηνεία. Αυτά τα φίδια είναι όσα έχεις συσσωρεύσει μέσα σου και αυτό το παιδί είναι ένα βάσανο που έχεις μέσα σου. Η ψυχή σου δεν αντέχει άλλη πίεση και εμφανίζονται όλα τα φίδια. Αντί να γίνει απελευθερωτικό όνειρο, έγινε μόλυνση μιας πλευράς του υποσυνείδητου. Έπρεπε να φύγεις το γρηγορότερο να γλιτώσεις το υπόλοιπο. Οι γυναίκες εδώ είναι τα συναισθήματά σου. Το όνειρο δείχνει ότι αφήνεις τα πάντα και τα εγκαταλείπεις για να αλλάξεις ζωή. Δεν έχεις όμως αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις. Όμως θα τα καταφέρεις. Δες και το όνειρο ό,τι αφήνω πίσω μου στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 στο 14:07
    Σύνδεσμος

    ναι ειμαι στρειτ και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση , με βοηθησες αρκετα !!!

    Απάντηση
 • Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017 στο 12:24
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σε όλους. Εχτες παρασκευή βράδυ προς ξημερώματα σαβατου,είδα στον ύπνο μ ένα παράξενο όνειρο και ζητώ την ερμηνεία σας.Ειδα πως ήμουν τάχα έξω στο κήπο και εκεί βρήκα ένα μικρό φιδι, καφέ χρωματοσ με μαυρες ριγες κ μαύρους κικλους, έτσι το θυμάμαι.εκεί θύμαμαι ότι έκοψα το φίδι με ένα ξύλο στη μέση, το έφερα μεσ στο σπίτι, αλλά αυτό ζωντανεψε πάλι. Τότε εγώ αρχισα να το κινιγω μεσ στο σπίτι για να το σκοτώσω, αλλά αυτό κρυβοταν όπου έβρισκε κ έτσι μ ξεφευγε. μετά είδα ότι το μέρος ήταν σε άλλη μεριά,όχι εκεί που είναι τώρακ ειδα ότι κάτω από την πόρτα της τουαλέτας εμφανίστηκε το φίδι, ήταν ακριβώς από κάτω μέσα σαν σε τσιμέντο κ εγώ το κοιτούσα κ το εδειχνα στη μάνα μ π κάθονταν δίπλα σε ένα μικρό τραπεζάκι, πράμα που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Μετά από αυτο είδα ότι το φίδι μπήκε στο μέρος κ κρυφτηκε δε θυμάμαι που…κμετά είδα τη μάνα μου γυμνή να πλενετε στο μπάνιο και εγώ της έλεγα να βγει γιατί κάπου κρυφτηκε το φίδι κ αν βγει θα την τσιμπησει. Νομίζω μετά το ξαναβρηκαμε πάλι, αλλά δε θυμάμαι τι το κάναμε. Έχω ανησυχησει λίγο, τι να σημαίνει αράγε.?πιό πολύ ανησυχησα που το ίδιο βράδυ είδε και η μάνα μ όνειρο μ φίδι. Είδε ένα φίδι μαύρο κουλουριασμενο πάνω σε μια καρεκλα. Είναι κάτι ανησυχητικό,η απλως σύμπτωση;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο ανήκει στα κοινά όνειρα και έχει φυσικά σημάνουσα σημασία γιατί το είδατε και οι δύο. Είναι τηλεπαθητικό και φυσικά κακό όνειρο για την μητέρα σου. Εκείνη το είδε στην καρέκλα της κι εσύ στο μπάνιο της. Να είσαι έτοιμη για όλα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 17:46
    Σύνδεσμος

    Ενοειτε οτι είναι κακο γιατη μητερα μ κ οτι πρέπει να προσεχει απο δω και πέρα?την υγεια της δλδ?τωρα καλά ειναι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 17:52
     Σύνδεσμος

     Δεν είναι απόλυτα θάνατος, αλλά είναι κάτι που έχει εντοπίσει η ψυχή. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι είναι αυτό. Ένα κοινό όνειρο πάντα κάτι έχει να μας πει. Όχι απαραίτητα θάνατο.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Χθές το βράδυ προς ξημέρωμα Παρασκευής είδα στον ύπνο μου πως βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου και έβλεπα ενα φίδι που με κοιτούσε απ’εξω. Στην αρχή δε φοβήθηκα γιατί σκεφτόμουν πως δε μπορεί να μου κάνει κάτι αφού υπάρχει το παρμπρίζ και το εμποδίζει. Αυτό όμως υποτίθεται οτι πέρασε μέσα απο το τζάμι, ήρθε κατα πάνω μου και με δάγκωσε στο μπράτσο του αριστερού χεριού μου. Ηταν μεγάλο φίδι χρωματος γαλάζιο. Θυμάμαι την αίσθηση οτι ήθελα να φωνάξω βοήθεια αλλά δε μου βγαινε φωνή και ήταν σφηνωμένο με τα δόντια του στο χέρι μου, δεν έφευγε και δεν μπορούσα να το βγάλω.
  αισθάνομαι πως δεν είναι καλό όνειρο αλλά μπορεί να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:07
   Σύνδεσμος

   Επειδή ήταν μπλε δεν είναι κακό φίδι. Θα μπορούσε να ήταν μια καλή σκέψη, την οποία εσύ ώθησες με την σκέψη σου να γίνει κακή. Το μπλε φίδι δείχνει κάτι υγιεινό. Όμως, εσύ επειδή το είδες φίδι και το αναγνώρισες με τη σκέψη σου το έκανες απειλή, η οποία με όνειρο αυθυποβολής κατέληξε σε βραχνά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 15:33
  Σύνδεσμος

  Γειαα…ειδα το εξης ονειρο , οτι ημουν στο σπιτι και στο μπαλκονι ηταν ενα μεγαλο φιδι το οποιο σκοτωσαν η γιαγια μου με τον μικρο μου ξαδερφο , εγω εβλεπα να κουνιεται το κεφαλι κ φοβομουν αλλα εκεινοι διαβεβαιωναν πως ηταν νεκρο και μετα κοιμηθηκαν διπλα του…τι σημαινει ?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 16:39
   Σύνδεσμος

   Σε πείθουν ότι ο κίνδυνος πέρασε. Μπορείς να ηρεμήσεις πια. Στο έχουν αποδείξει, φτάνει να το πιστέψεις. Τα φαινόμενα πολλές φορές στα όνειρα απατούν.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, εγω είδα οτι πηγα σε ενα, μέρος οπου ηταν σαν φαρμακείο και ζήτησα Κάτι για την ευαίσθητη περιοχή και μου εδωσε μια κεραλοιφη όπου θα μου εκανε καλο γιατί ειχα μύκητες και τις λεω δεν έχεις συγκεκριμένο για μύκητες γιατί αυτό γενικής χρήσης και μου λεει ναι εχω και ειχε δυο , μια κεραλοιφη γενικα για μυκητες και μια αλλη που εχε χαρτάκι πανω στο βάζο και ελεγε οτι σκότωνει 1000 μύκητες …..μου εβαλε απο το αλλο και εκανε χαλια εκει το μερος επειδή δεν το εβαλε στο βαζάκι καθολου προσεχτικά……… μετα βρέθηκα σε εναν δρομο, γυρω ειχε δέντρα και χόρτα…. Και στο δρομο υπήρχαν 5-6 φίδια εγω μόλις τα ειδα αλλαξα κατεύθυνση αυτα αρχισαν να με κυνηγάνε , εγω αρχισα να κλαίω και να φωνάζω βοήθεια….. Σταμάτησε ενα
  ασπρο φορτηγάκι που περνούσε τυχαία αλλα δε μπορουσε να γυρίσει να με παρει και εγω δε μπορούσα να τρέξω. …αλλα ξανα περασε αλλο ενα κοκκινο φορτηγό και τελικα μπήκα σ αυτο ,μετα ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 16:41
   Σύνδεσμος

   Θα απαντήσω το πρώτο. Είναι όνειρο ίασης. Το άλλο γράψε το σε άλλο μήνυμα για να απαντηθεί.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 16:55
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολυ Νεκταρία.
    Θα με βοηθήσει να ξεπεράσω κατι; η οχι απαραίτητα; ……εντάξει ,απλα το εγραψα γιατί πρέπει να ηταν στο ιδιο όνειρο με το που εφυγα απο το φαρμακείο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 16:58
     Σύνδεσμος

     Έχουν μεγάλη αντίθεση. Δεν μπορεί το ένα να αποτελεί συνέχεια του άλλου ή να είναι ένα όνειρο.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 10:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Σήμερα είδα ότι ήμουν στον κουμπάρο μου και ο αδερφός του μας δείχνει ένα μικρό φίδι, σαν οχιά, το οποίο έκοβε βόλτες (σχεδόν αιωρούμενο) γύρω από τον χώρο (ένα κλειστό δωμάτιο) και χωρίς να επιτεθεί σε κανέναν . Ο αδερφός του μας είπε ότι δεν ήταν δηλητηριώδες. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 10:51
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ενέργεια και υγεία το αιωρούμενο φίδι. Σαν ακροβάτης θα ασχολείσαι με ακροβατικά κόλπα σίγουρα αλληγορικά ή κυριολεκτικά. Αυτό δείχνει ότι αποκτάς ενέργεια και δύναμη επειδή έχεις υγεία. Επίσης δείχνει ότι αυτό το σπίτι έχει θετική ενέργεια. Το φίδι όταν αιωρείται και δεν είναι απειλητικό αφορά την υγεία, την δύναμη, την ενέργεια. Άρα, είχε δίκιο που σου είπε ότι δεν είναι δηλητηριώδες.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 στο 16:44
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. Χτες η μητέρα μου είδε ότι υπηρχε ένα φίδι και προσπαθούσε να το σκοτώσει. Αυτό τυλιχτηκε γύρω από το ξύλο αλλά τελικά κατάφερε να το σκοτωσει (έβγαζε και ένα πράσινο υγρό από το στόμα του).

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 12:13
   Σύνδεσμος

   Αν το είδε Σάββατο προς Κυριακή διάβασε στα είδη ονείρων τα κυριακάτικα όνειρα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας! Ειδα στον υπνο μου οτι σαν να ημουν ομαδαρχισα σε κατασκηνωση για παιδια. Στην ομαδα δηλ δωματιο που μενουν και κοιμουντε τα παιδια που προσεχα εβγαιναν πολλα φιδια απο ειχε γεμισει το δωματιο φιδια αλλα τα παιδια δε τα πειραζαν εγω ημουν απ εξω και κοιταζα αλλα δεν εκανα τπτ μετα ξανα μπήκαν στ χωροπου βρίσκοντουσαν τα φίδια σε ενα αλλο δωματιο κλειστο. Μετα την επομενη μερα ξανα βγηκαν τα φίδια και πηγα μεσα να τα πιασω ενα ενα τα παιδια φοβοντουσαν αλλα τους ειπα δεν θα σας πειραξουν τα επιασα ολα χωρις να μου κανουν τπτ τα φιδια και τα κλειδωσα στο δωματιακι εκεινο! Ηταν παρα πολλα φιδια μπορεί και 100 και απ ολα τα ειδη φιδιών απ ολα τα χρώματα ολα τα μεγεθη. Ευχαριστω εκ των προτερων περιμενω την απαντηση σας να στε καλα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 09:36
   Σύνδεσμος

   Το επάγγελμά σου έχει σχέση με τα παιδιά;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 12:28
    Σύνδεσμος

    Βασικα εχω σπουδασει προσχολική αγωγη. Και κραταω 2 κοριτσακια…

    Απάντηση
    • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 12:33
     Σύνδεσμος

     Το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι υπεύθυνη και καλή στην δουλειά σου και ξέρεις πως να προστατεύεις τα παιδιά από τον κίνδυνο. Εύγε!!!

     Απάντηση
 • Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 στο 16:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία! Την Πέμπτη είδα όνειρο πως έξω από το παράθυρο μου στον δρόμο τρέχανε πολλά μικρά φιδάκια και ξαφνικά εμφανίστηκαν κάτι πουλιά και άρχισαν να τα τρώνε. Όμως ένα φίδι πιο μεγαλόσωμο από τα υπόλοιπα (έμοιαζε σαν κόμπρα) δάγκωσε ένα από τα πουλιά και το σκότωσε. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα απαλλαγείς από μικρά προβλήματα, αλλά ένα μεγάλο θα σε ταλαιπωρήσει ακόμη.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 στο 13:33
  Σύνδεσμος

  Αν δω πολλά μικρά φιδάκια να τρέχουν στον δρόμο και ξαφνικά να έρχονται πουλιά και να τα τρώνε, άλλα ένα φίδι σχετικά μεγαλόσωμο δάγκωσε και σκότωσε ένα πουλί τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 10:55
   Σύνδεσμος

   Αν το είδες Σάββατο προς Κυριακή διάβασε στα είδη ονείρων τα κυριακάτικα όνειρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 στο 23:16
  Σύνδεσμος

  Ξημερωματα Δευτέρας έβλεπα στον ύπνο μου οτι ήμουν με κάποιον άντρα, σαν να είχαμε πέσει σε κάτι σαν φισούνα και έβλεπα φίδια που αυτός σαν να τα παραμέριζε και ευτυχώς κανένα δεν με πείραξε ή άγγιξε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δηλώνει ότι κάποιος θα σου προσφέρει προστασία από προβλήματα που έχεις.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 στο 00:37
    Σύνδεσμος

    Εχω προβληματα με τη σχεση μου. Ο άντρας μπορεί να συμβολίζει τον φίλο μου;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 στο 15:04
     Σύνδεσμος

     Ναι,η φισουνα και τα φίδια,δηλώνουν τα προβλήματα.Αν έβλεπες τον φίλο σου,θα χωρίσετε.Αρα είδες άλλον άνδρα για να εκφραστεί έτσι το ότι θα κάνει κάτι ο φίλος σου για να παραμεριστούν τα προβλήματα.Ευχομαι σε άλλο όνειρο να βγείτε από την φισουνα και να σκοτώσετε μαζί τα φίδια.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 στο 23:37
      Σύνδεσμος

      Χλωμό το βλέπω. Ολο αρνητικά ονειρα βλέπω, αν θυμάσαι και το όνειρο στο λήμμα αγκάλιασμα…

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 στο 17:37
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία !! Εχω γράψει και σε άλλη ενότητα και περιμένω απάντηση πως και πως αλλά να θα ήθελα να γράψω και το όνειρο της μάνας μου ή οποία είδε βράδυ Τρίτης προς Τεταρτη να ανοίγει το ταβάνι και να πέφτει κουλουριασμένο ένα φίδι τεράστιο (βόας μου είπε) λευκό με κιτρινα και μαύρα σχέδια επάνω του. Το είδε 2 φόρες μου είπε. Ανυσύχησα και στο γράφω να μου πεις αν υπάρχει καποια εξήγηση.Σε ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 10:35
   Σύνδεσμος

   Ρώτησέ την, αποτελούσε συνέχεια το ένα όνειρο του άλλου ή το έβλεπε πάντα το ίδιο επαναλαμβανόμενα; Το δικό σου όνειρο θα απαντηθεί την επόμενη φορά ή από μένα ή από τον αετό.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 15:58
    Σύνδεσμος

    Ειδε 2 φιδια , το ενα ηταν στο ενα δωματιο στο εδαφος κουλουριασμενο , εφυγε απο το ενα δωματιο και μπαινοντας στο αλλο ανοιξε η οροφη και επεσε το δευτερο φίδι το ιδιο μεγαλο με τα ιδια χρωματα και αυτο επεσε και κουλουριαστηκε στο πατωμα , εγινε σαν ενα τραπεζι σε ογκο. Ηταν ενα ονειρο δηλαδη και ειδε 2 φορες το φιδι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 18:14
     Σύνδεσμος

     Διάβασε λοιπόν στα είδη ονείρων για τα επαναλαμβανόμενα όνειρα.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 στο 12:13
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Σήμερα είδα ένα φίδι. Ήμουν σε μία μικρή λιμνούλα (η οποία ήταν αρκετά ρηχή, μέχρι το γόνατο έφτανε το νερό περίπου) και ήταν ακόμα ένας άντρας (άγνωστος σε μένα, δεν είδα το πρόσωπό του) και ένα φίδι μεσαίου μεγέθους. Το νερό δε θυμάμαι αν ήταν καθαρό, γιατί κοιτούσα συνέχεια το φίδι. Γύρω από τη λίμνη ήταν δάσος με πυκνή καταπράσινη βλάστηση και πολλά-ψηλά δέντρα (όπως στο τροπικό κλίμα). Το φίδι έδειχνε απειλητικό και ο άντρας προσπαθούσε να το πιάσει, να το ηρεμήσει, κάτι τέτοιο, δεν κατάλαβα και αυτό ήταν σα να έτρωγε τον εαυτό του (όπως ο ουροβόρος όφης). Αυτό έγινε δύο φορές. Μετά, δε νομίζω πως ο άντρας ήταν ακόμα εκεί καθώς δεν πρέπει να τον είδα (δε θυμάμαι καθόλου), αλλά εγώ περπατούσα για να βγω από τη λίμνη. Αισθανόμουν ότι το φίδι με ακολουθούσε, χωρίς να κοιτάξω ή να ακούσω κάτι. Στο τελευταίο μου βήμα, ένιωσα ένα άγγιγμα στο αριστερό μου πόδι, κοίταξα πίσω μου και ήταν το φίδι. Απλώς με άγγιξε, δε με δάγκωσε. Φάνηκε για λίγο ότι προσπαθούσε να βγει από τη λίμνη για να έρθει σε μένα, αλλά δεν τα κατάφερε. Εκεί ξύπνησα απογοητευμένη. Ήταν μικρό όνειρο σε χρονική διάρκεια. Ελπίζω οι λεπτομέρειες να βοηθήσουν στην ερμηνεία. Σας ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 στο 18:52
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι ενώ είσαι υγιής, αυτό δεν φαίνεται. Σου λείπει ενέργεια. Δεν έχεις θάρρος να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και ενώ τις βλέπεις απειλητικές, δεν είναι. Κάποιος σε βοηθάει να δυναμώσεις, αλλά βοήθησε κι εσύ τον εαυτό σου να δυναμώσει. Η δική του βοήθεια δεν αρκεί.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Είδα στον ύπνο μου ότι σε μία ισόγεια αποθηκούλα που έχουμε στο πατρικό μου είχαν μπει τα γατιά μου και μπήκα να τα βγάλω αλλα το αγαπημένο μου ένα κοκκινάκι επέμενε να παραμείνει μέσα. Τελικά, είδα κάτι να κινείται κι ήταν ένα φίδι χωρίς ουρά πράσινο που πήγε να μου επιτεθεί αλλά το πάτησα με το πόδι μου, ενώ έμεινε ένα άλλο μέσα επίσης πράσινο που παραμόνευε αλλά δεν έκανε κινηση ουτε κι εγώ του έδωσα σημασία. Τι λέτε να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 17:32
   Σύνδεσμος

   Μέσα στο υποσυνείδητό σου είναι φωλιασμένη η ανησυχία για τα μικρά σου γατάκια και κάνεις οτιδήποτε για να είναι ασφαλή. Από τη μια πατάς όποιον κίνδυνο τα απειλεί, από την άλλη αφήνεις να περνά απαρατήρητο ό,τι δεν τα βλάπτει. Σαν μανούλα ανησυχείς για τα “παιδάκια” σου. Εδώ η γάτα δεν έχει την άσχημη ερμηνεία που της αποδίδεται.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 στο 17:26
  Σύνδεσμος

  Ημουν στο κρεβάτι μου και μπήκε απο το μπαλκόνι νομιζω, καποιος που στο όνειρο τον ήξερα υποτίθεται, ξαπλώνει διπλα μου και συνευρισκόμαστε. Τον ρωτάω κλείδωσες την πόρτα; (η πόρτα ηταν απο την αλλη πλευρά σαν το δωμάτιο του πατρικού μου σπιτιού) γιατι φοβόμουν μην ανοίξει η μάνα μου και μας δεί! Ναι μου λέει, και ξανασηκώνεται να δει αν κλείδωσε. Εγω δεν τον ήθελα τόσο, ομως συνευρέθηκα μαζί του κάπως μηχανικά, με γυρισμένη πλάτη θυμάμαι! Μετά μας βλέπω καθόμαστε σε ενα μαγαζί εξω, ειναι βράδυ καλοκαίρι. Αυτός παραγγέλνει μας σερβίρουν δυο πιατα, αυτά που παρήγγειλε φαινόντουσαν περίεργα γλυκίσματα. Σαν βάφλες… δεν θυμάμαι αν έφαγα. Και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ενα φίδι λευκό που εφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα απο εκεί δίπλα που καθόμασταν! Μας έκανε εντύπωση τόσο γρήγορα που εξαφανίστηκε και σχολιάζαμε οτι θα το πείραξε καποιο άλλο ζώο. (Ο άγνωστος ηταν καστανός, μετρίου αναστήματος, μεγαλύτερός μου λιγο και ειχαμε οικειότητα.)

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 18:58
   Σύνδεσμος

   Είχες τέτοιες φοβίες όταν έφερνες άνδρα στο σπίτι μη σε τσακώσει η μητέρα σου ή ήσουν από τα καλά παιδιά που δεν έκαναν τέτοια πράγματα;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 19:04
    Σύνδεσμος

    Με την τωρινή σχέση μου εχω μια φοβία μη τη μάθει η μάνα μου η οποία εχει άποψη για ολα… και γινεται πιεστική.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 19:21
     Σύνδεσμος

     Να η ερμηνεία του ονείρου λοιπόν. Την είπες μόνη σου. Όνειρο φοβίας είναι!!!

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 19:32
      Σύνδεσμος

      Δεν δείχνει κάτι για τη σχέση μου δηλαδή; Και το φίδι που φεύγει τρέχοντας τι μπορει να ειναι

      Απάντηση
       • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 11:29
        Σύνδεσμος

        Καλημέρα! Θα μπορούσατε να μου πείτε μια ερμηνεία; ολο αυτο το ειδα με τη σειρά που σας το περιγράφω. Με το ιδιο προσωπο πάντα.

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 11:36
         Σύνδεσμος

         Δεν υπάρχει σύνδεση με το άλλο κομμάτι. Είναι κάτι άσχετο. Θα προσπαθήσω να βρω γέφυρα σύνδεσης. Από την μια είπαμε ότι είναι ο φόβος που έχεις μην το μάθει η μητέρα σου. Από την άλλη, θέλεις και αναζητάς μια ήρεμη κατάσταση όπως οι άλλοι άνθρωποι να μπορέσεις να χαρείς ξέγνοιαστα τη σχέση σου και να φύγει γρήγορα και αστραπιαία κάθε τι που κλονίζει τη σχέση σου και δεν σ’ αφήνει να τη χαρείς. Αυτή η ερμηνεία με κάθε επιφύλαξη Καλλιρόη!!! Αν το έπιασα σωστά το μήνυμα και έκανα σωστά τη σύνδεση, τότε η ερμηνεία που έδωσα είναι σωστή.

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 14:21
          Σύνδεσμος

          Νόμισα οτι δείχνει μια εξέλιξη της σχέσης μου το όνειρο.

          Απάντηση
          • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 17:04
           Σύνδεσμος

           Όχι στο συγκεκριμένο όνειρο.

 • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Είδα στο όνειρο μου νεκρό φίδι και του έκανα τεχνική αναπνοή και το ζωντάνεψα..και μετά έγινε το κατοικίδιο μου. Τι σημαίνει ???

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Αν είσαι ή ΄ήσουν άρρωστη κι έγινες καλά έχει καλή ερμηνεία. Αν είσαι εντελώς υγιής, ζήτα μου να σου δώσω άλλη ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Άμα σε φιλησει φίδι??αλλά είναι ερωτευμενο πολύ ερωτευμενο χωρίς να θέλει να μου κάνει κακό!!!στην αρχή ήταν άνθρωπος αλλά μετά έβγαινε από την καρδιά του αγοριού το φίδι αλλά το αγόρι ήταν απλά διακοσμητικό..με φιλησε το φίδι στο χέρι και στα χείλη αν και φοβόμουν πολύ δεν μου έκανε κακό απλά εξαφανιστηκε μετά… 13/3/2017

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 11:27
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα δαιμονικό όνειρο. Πάντα μα πάντα όταν ένας άνθρωπος πάρει φιδίσια μορφή δηλώνει τον σατανά. Δικαιολογημένα φοβήθηκες.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 στο 23:13
  Σύνδεσμος

  Αγαπημένη eagle, να ζητήσω την ερμηνεια σου σε ένα όνειρο ακόμη?
  είδα ότι περπατούσα σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια, για την ακρίβεια ήταν πασχαλιές..
  γεμάτος κήπος με πασχαλιές που ήταν πολύ όμορφες..
  και μπροστά μου περνούσε απο τη μια πλευρά στην άλλη ενα τεράστιο φίδι..
  δεν φοβήθηκα και σκέφτηκα πως καλύτερα να μην περάσω απο πάνω του για να μην με καταλάβει και με πειράξει.. γυρίζω απο την άλλη μεριά και πάλι περνούσε ένα φίδι… λέω θα περιμένω να φύγει και μετά θα φύγω.. έτσι και έγινε! πέρασε και εγώ έφυγα και συνέχισα το δρόμο μου..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 12:13
   Σύνδεσμος

   Συγνώμη που περίμενες τόσο για την απάντησή μου…
   Δηλώνει ότι επιθυμείς να προστατέψεις την ευτυχία σου και την υγεία σου από κάθε εχθρικη κατάσταση.Κάνεις υπομονή και είσαι προσεχτική.Οι πασχαλιες έχουν μωβ η ροζ χρωμα.Εσυ τι χρώμα τις είδες?

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 21:00
    Σύνδεσμος

    Δεν πειράζει, ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ! Είναι σαν να με διαβάζεις.. ακριβώς αυτό κάνω αυτή την περίοδο… ήταν μωβ ανοιχτό και ανθισμένες.. πολύ όμορφες! δεν έχω δει ξανά πασχαλιές… είναι καλό αυτό το χρώμα στο όνειρο;
    για ανταπόδοση έχω τρελαθεί να κλικάρω στις διαφημίσεις και για να είμαι και ειλικρινής βρήκα και κάτι που έψαχνα απο τις διαφημίσεις αυτές! <3

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:43
  Σύνδεσμος

  Γειά σαςκ.νεκταρια. ήμουν αναστατωμενη με καποιο θέμα που προέκυψε. ανατατωθηκα κ φισικα ανχωθικα,χωρίς Να το θέλω. δε κοιμήθηκα καλά τι νύχτα. την άλλη μέρα μου πέρασε αυτό.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Αυτη η διαταραχή αναστάτωσε το υποσυνείδητό σου και είδες το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης. Αφού όμως σου πέρασε, θα ηρεμήσεις. Ήταν όνειρο της στιγμής που δεν έχει αλλη ερμηνεία πέρα από την κατάσταση. Αυτά τα όνειρα λέγονται όνειρα της διάθεσης ή κυκλοθυμικά όνειρα . Εξαρτώνται από τη διάθεση του ατόμου και παύουν όταν αλλάξει τρόπο σκέψης και συμπεριφορά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:00
  Σύνδεσμος

  Διευκρίνηση δεν περπατούσαν περνούσαν από πάνω ερχόντουσαν από τη μία ανέβαιναν πάνω του και συνεχιζαν την πορεία τους από την άλλη ουσιαστικα ήταν κάτι σαν γέφυρα δεν το πείραξαν δεν του επιτέθηκαν και όταν πέρασε και το τελευταίο τινάχτηκε και σηκώθηκε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:41
   Σύνδεσμος

   Όταν είναι κουρασμένο ή πιασμένο το πόδι νιώθουμε κάτι σαν μυρμήγκια να μας τρυπάνε το πόδι στην προσπάθεια να το ξεκουράσουμε. Αυτή την κίνηση το υποσυνείδητο την βλέπει σαν φίδια. Αυτή είναι μια άλλη ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:45
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Το βράδυ ο άντρας μου είδε στον ύπνο του πως ήταν ξαπλωμένος και τον περπατούσαν φίδια και δεν κουνιουταν γιατί φοβοταν.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:39
   Σύνδεσμος

   Ελπίζω να μην ήταν κάποιο εξωτερικό ερέθισμα. Π.χ. να κουνήθηκες ή να τον έπιασες μια αγκαλιά και το υποσυνείδητο το ερμήνευσε έτσι. Κατά τα άλλα, αν έφυγαν και δεν τον έβλαψαν ήταν κάτι περαστικό. Καλό είναι υποσυνείδητα να περπατήσει φίδι πάνω του όμως, διότι δείχνει ότι έχει καλή υγεία. Το φίδι όμως όταν του προκαλεί φόβο έχει άλλη ερμηνεία. Δηλώνει ότι προσπαθεί να συμβιβαστεί και να παλέψει με τις φοβίες του προσπαθώντας να τις κατανικήσει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.σήμερα το βράδυ πρωί δευτερας ,είδα ένα παράξενο όνειρο π είναι ασυνηθηστο σε,μένα. δε βλέπω τέτοιου είδους ονείρων, αλλά αυτό σήμερα με τρόμαξε. είδα ότι ήμουν στο κήπο του σπιτιού μ μαζί με τη μάνα μ, κ ξαφνικά παρουσιαστικε ένα μαύρο μεγάλο φιδι ,εμείς φοβηθηκαμε, το φίδι όσο εφευγε, μεγαλωνε στο μακρος,..είδα κ τον κουνέλι μ στο κήπο,το φίδι το πήρε στο στόμα, εμείς τρεχαμε να γλητωσουμε, τρεχαμε να μπουμε μες στο σπίτι, όταν φτάσαμε στη πόρτα τ σπιτιού, το φίδι ήταν ακριβος μπροστά με το κουνέλι στο στόμα, κ θα έμπενε μέσα, αν δε κλειναμε τη πόρτα…πήραμε το κουνέλι από το στόμα, κ σκεφτομασταν να σκοτοσουμε το φίδι, αλλά δε το κάναμε. αυτό π με φοβισε πιο πολύ ιταν ότι το φίδι ιταν μαύρο κ από εκεί π το είδαμε σε ένα δέντρο κερασια, κ μέχρι π ήρθε στη πόρτα είχε τουλάχιστον 2με 3μετρα μακρός!!. κ μετά εκεί που σηζυτουσαμε τι είδος φιδιου να ιταν, κάποιος είπε ότι πρέπει να ιταν βοας. μετά είδα ένα αλο πιο μικρό φιδι στο κήπο, μαύρο κ αυτο, ότι έτρωγε ζωντανο ένα βάτραχο, κ έβλεπα να το καταπινει, κ στο τέλος μόνο τα πισινα τ πόδια του έβλεπα. θέλω να σημειώσω ότι κοιμήθηκα λίγο ανχωμενη χτες, είχα διαταραχή φυσικά. η εκτός κ αν είναι κανένας εχρθρος κ δε το ξέρω. ευχαριστώ αν μου απαντήσετε.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:18
   Σύνδεσμος

   Μπορείς να μου ξαναγράψεις την απάντηση, διότι είναι ένα από τα 10 μηνύματα που έχουν χαθεί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 στο 23:15
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΦΟΥΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΓΙΣΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 00:51
   Σύνδεσμος

   Στο δεξι χερι σε δάγκωσε έτσι?Διάβασε στα ειδη ονειρων για τα διαβολικά όνειρα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 16:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.Πριν λίγες μέρες η ξαδέρφη μου μας ονειρεύτηκε μαζί να μας κυνηγούν φίδια και εμείς να τρέχουμε να ξεφύγουμε και κυρίως εμένα με κυνηγούσε ένα φίδι και δεν με άφηνε ήσυχη ώσπου το πήρα με το καλό με ηρεμία και γλυκόλογα και ηρέμησε και αυτό και από φίδι μεταμορφώθηκε σε μία γυναίκα.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:51
   Σύνδεσμος

   Το κακό για να φύγει από τα όνειρα πρέπει να το καλοπιάνεις. Όταν δείχνεις ότι το συνήθισες, ότι δεν το φοβάσαι κι όταν το αντιμετωπίσεις δείχνει το αληθινό του πρόσωπο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 στο 23:52
  Σύνδεσμος

  Σήμερα το μεσημέρι είδα πως έπρεπε για να πάω σπίτι μου να περάσω μία λυμνη η λυμνη είχε μέσα ένα φίδι και ήταν πράσινη εγώ πέρασα απέναντί από κάτι βραχια όταν έφτασα σπίτι ήταν ο άντρας μου η μαμά μου και το μωρό μου καθόμαστε και ξαφνικά είδα δίπλα μας ένα πορτοκάλι φίδι πήρα το μωρό τη μαμά μου και πήγαμε σε άλλο δωμάτιο έμεινε πίσω ο αντρας μου και το σκότωσε..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα είδη ονείρων για τα μεσημβρινά όνειρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 20:26
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειμαι το παιδι με το απροσδιοριστο ονειρο οχι ηταν πανω σε σπιτι το σκυλι δεμενο και γενικα τα φιδια ηταν παντου στον δρομο 3 νομιζω ηταν και περναγα απο κοντα τους φοβισμενος αλλα προχωραγα..επισης εκτος απο φιδια ηταν και ενα σκουληκι..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι θέλει κάποιος να σε βοηθήσει, αλλά κωλύεται. Το όνειρο δείχνει ότι μόνος σου θα προσπαθήσεις να περάσεις αυτό το πρόβλημα και να το λύσεις. Απλά, δεν έχεις βοήθεια από κανέναν. Έχει όλη την καλή θέληση να σε βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί. Ο φίλος εδώ είναι συμβολικά η ψυχή σου. Το καλό είναι ότι δεν σε απειλεί αυτό το πρόβλημα. Είναι αντιμετωπίσιμο, απλά θα φας χρόνο να καθαρίσεις τον δρόμο από τα φίδια και το σκουλήκι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 08:30
  Σύνδεσμος

  καλημέρα είδα στο όνειρο μου δύο μικρά φίδια. ένα άσπρο και ένα μαύρο έξω απο την πόρτα του πατρικού μου

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Είναι μια πάλη με το καλό και το κακό από το παρελθόν που θα ξανάρθει στην επιφάνεια και θα πρέπει να νικήσει το άσπρο φίδι για να απαλλαγείς απ’ αυτή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 06:19
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα στο ονειρο μου οτι ηταν πολλα φιδια μαζεμενα δεν ετρεχαν αλλα προχωρουσαν αλλα δεν ερχοταν απανω μου αλλα φοβομουν ημουν με εναν φιλο + ηταν και ενα σκυλι που γαβγιζε αλλα ειχε αλυσιδα τι να σημαινει?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 11:48
   Σύνδεσμος

   Αυτό το σκυλί το κρατούσες εσύ, ήταν δίπλα στα φίδια; Πώς ήταν η σκηνή ακριβώς; Γίνε πιο σαφής γιατί προς το παρόν είναι απροσδιόριστο όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  χθές βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι περπατούσα στην εξοχή, όπου ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά στα πόδια μου 3 με 4 φίδια που κουλουριάζονταν συνέχεια. Αμέσως πήδηξα πάνω σε ένα κοντινό βράχο για να τα αποφύγω αλλά ένα έκατσε πάνω στον αριστερό μου κρόταφο κουλουριασμένο. Αφού ξέφυγα από τα υπόλοιπα, συνέχισα να περπατάω με αργά βήματα για να μην εκνευρίσω το φίδι που είχε κάτσει στον αριστερό μου κρόταφο με το φόβο μην με τσιμπήσει. Μετά από λίγο το φίδι αυτό έφυγε χωρίς να με τσιμπήσει αλλά νομίζω ότι μου είχε αφήσει ερεθισμένο τον αριστερό μου κρόταφο επειδή κουλουριαζόταν συνέχεια και λόγω του βάρους του.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 19:22
   Σύνδεσμος

   Τό όνειρο δείχνει ότι ότι σε κανέναν τομέα δεν πρόκειται να πονέσεις παρά μόνο στον ερωτικό. Είναι μια σχέση παλιά, ή τωρινή που σε πονάει, σου αφήνει σημάδια, αλλά θα καταφέρεις να την ξεπεράσεις. Στους άλλους τομείς είσαι πολύ προσεκτικός. Όχι, όμως στον αισθηματικό τομέα. Εδώ υπάρχει βάρος και αφήνει σημάδια. Ναι, Πρόκειται για κάτι σοβαρό που θα ξεπεραστεί μεν, αλλά θα αφήσει τα σημάδια του.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 12:01
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για την γρήγορη απάντηση σου αλλά ήθελα να σε ρωτήσω πως συμπέρανες ότι πρόκειται για τον ερωτικό τομέα.
    Απ’ ότι γνωρίζω ο αριστερός κρόταφος/αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου έχει να κάνει με τη ανάλυση και τη λογική, τουλάχιστον στην πραγματική ζωή.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 12:25
     Σύνδεσμος

     Το αριστερό χέρι είναι συνδεδεμένο με το δεξί ημισφαίριο της φαντασίας και το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο της λογικής. Οι αριστερόχειρες έχουν ανεπτυγμένη τη φαντασία, επειδή λειτουργεί περισσότερο το δεξί ημισφαίριο σ’ αυτούς, παρά το αριστερό που λειτουργεί για τους δεξιόχειρες που είναι περισσότεροι. Άρα, λειτουργεί συμμετρικά αντίθετα το χέρι με το ημισφαίριο. Δεν έχουν την ίδια αντιστοιχία. Το ίδιο γίνεται και στους κρόταφους, σε κάθε τι αριστερό που βλέπουμε στον ύπνο μας.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 14:56
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία, δεν το γνώριζα αυτό και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Τελικά ο εγκέφαλος μας παίζει πολλά παιχνίδια!
      Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά γιατί αναφέρεις ότι πρόκειται για τον ερωτικό τομέα και γιατί να μην πρόκειται για τη διαίσθηση ή τη φαντασία/δημιουργικότητα μου;
      Ευχαριστώ.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 18:27
       Σύνδεσμος

       Θα έβλεπες διαφορετικά το όνειρο. Επειδή έχω τη δυνατότητα να το διαβάζω γι’ αυτό έφτασα στο σημείο να απαντήσω έτσι. Δεν θα μπορούσε ένα φίδι να δείχνει την δημιουργικότητά σου. Πρόκειται για κάποιο τομέα της ζωής σου κι επειδή το αριστερό είναι ο αισθηματικός τομέας αναφέρεται σ’ αυτόν. Λαμβάνω υπόψην το όνειρο σφαιρικά, από όλους τους τομείς. Αν έχεις σχέση λοιπόν δείχνει ότι αυτό είναι το θέμα που σε καίει κι αν δεν έχεις σχέση μπορεί να είναι η στεναχώρια ότι είσαι μόνος ή σε πονάει ακόμη μια παλιά σχέση. Όταν σε ωφελεί το φίδι αναφέρεται στην υγεία, όμως αν έμενε αυτό θα σε δάγκωνε. Όπως βλέπεις διαβάζω τα όνειρα ανάλογα με τα ερεθίσματα. Έχω το πλάνο του ονείρου μπροστά μου. Για τα δημιουργικά όνειρα θα γράψω εν καιρώ στα είδη ονείρων.

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017 στο 00:01
  Σύνδεσμος

  Χτες το βράδυ, είδα ότι καθόμουν στο καναπέ του σπιτιού μου μα την μαμά και το θείο μου να κάθονται σε καρέκλες. Κάποια στιγμή, ο θείος μου, μου είπε, πως υπάρχουν φίδια στο σπίτι και ότι κάποιος τα έφερε κατά λάθος (δε θυμάμαι ποιος ούτε πώς) και ξαφνικά είδα δύο μικρά μαύρα φίδια πάνω στον καναπέ. Αμέσως πετάχτηκα πάνω και φώναξα το μπαμπά μου να τα σκοτώσει. Σκότωσε το ένα και αργότερα το άλλο. Επίσης τα φίδια δεν επιτίθονταν, απλά πήγαιναν πέρα-δώθε. Μετά ξύπνησα. Τι σημαίνει;;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 10:15
   Σύνδεσμος

   Αυτα τα φιδια ειναι δυο οικογενειακα προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπιστούν από τον πατερα σου ολοκληρωτικά πριν σας πειράξουν.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Εγώ είχα ονειρευτεί το σπίτι μου και καθώς προχωρούσα προς τις σκάλες για να αναίβω στο δωμάτιο μου , είδα ένα φίδι μαύρο πολύ μεγάλο να κατευθύνεται προς το δωμάτιο μου . Τότε εγώ τρόμαξα και πήγα στο σαλόνι να φωνάξω για βοήθεια τον μπαμπά μου , ο οποίος δεν με πίστεψε . Σε κάποια στιγμή , βγάζω το παπούτσι μου και το ρίχνω προς το μέρος των σκαλιών όπου ήταν το φίδι και τότε αυτό κατευθήνθηκε προς τα πάνω μου , αλλά εγώ έτρεξα προς την εξόπορτα όπου ευτυχώς το απόφυγα και το φίδι βγήκε προς τα έξω και έφυγε . Ξύπνησα αρκετά αναστατωμένος . Τι να σημαίνει άραγε ;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 13:35
   Σύνδεσμος

   Είναι μια εμμονή που σε βασανίζει, αλλά έτσι όπως ήρθε θα φύγει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 18:00
  Σύνδεσμος

  Κωνσταντίνα
  Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!!!!Είδα πως ήμουνα ξαπλωμένη σε ένα δωμάτιο κ εκείνη την ώρα μπήκε κάποια φίλη μου αλλά δεν θυμάμαι (πρόσωπο) κ μου έριχνε πολλά φίδια στο δωμάτιο…Αυτά είχαν κουλουριαστει κ όσο περνούσε η ώρα γίνονταν πιο πολλά…Ευτυχώς στο κρεβάτι δεν είχαν φτάσει,πήγαν κάποια να μου ορμηξουν αλλά ευτυχώς πρόλαβα κ βγηκα απ το δωμάτιο κ ξύπνησα….Μάλλον δεν πρέπει να περιμένω τίποτα καλό μετά από αυτό το όνειρο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Αυτή η κοπέλα δεν είναι καλή φίλη, θέλει το κακό σου. Εκτός, αν εσύ έχεις αυτή την άποψη για το άτομο αυτό. Μην χαλάσεις τη φιλία μαζί της, με την πρώτη αφορμή όμως, όταν δεις ότι αυτό αληθεύει, να το κάνεις. Το θέμα είναι ότι δεν πρόλαβαν να σε πνίξουν. Ίσως κι εσύ το έχεις κάπως αντιληφθεί.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σε όλους.. εύχομαι να είστε όλοι καλά.. Μετά απο πολύ καιρό τα όνειρα ξαναγύρισαν. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθειά σας. Είδα αρχικά ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο πολυκατοικίας (άγνωστο μέρος) με μεγάλο παράθυρο και θαύμαζα τα μεγάλα μαύρα ώριμα σύκα της συκιάς απ’έξω, απορώντας που είναι γινωμένα τέτοια εποχή. Σκέφτηκα να κόψω ένα να φάω αλλά δεν το έκανα τελικά. Νομίζω ότι κρατούσα απο το χέρι την ανιψιά μου (αλλά δεν είμαι εκατό τα εκατό σίγουρη). Καθώς έφευγα είδα ένα φίδι να μπαίνει απο το παράθυρο. Το αγνόησα, έφυγα και πήγα στο επάνω δωμάτιο όπου βρήκα δύο απο τις περιθαλπομένες της μονάδας που εργάζομαι με τη γυναίκα που υποτίθεται ότι τις φροντίζει και κάτι μου είπαν (δεν θυμάμαι τι). Έφυγα ανήσυχη σκεπτόμενη ότι μια απο τις δύο είχε μια μεγάλη μελανιά στο ένα μάγουλο άρα κάποιος την είχε χτυπήσει. Όταν κατέβηκα τις σκάλες είδα το φίδι να βγαίνει εκείνη τη στιγμή απο την εξώπορτα του σπιτιού. Εγώ ακινητοποιήθηκα για να μη με δεί όμως αυτό με εντόπισε και άρχισε να έρχεται γρήγορα καταπάνω μου μεγαλώνοντας κατά τη διαδρομή. Ξύπνησα όταν ήταν πολύ κοντά και μάλλον ετοιμαζόταν να μου ορμήξει.. Νομίζω ότι δεν πρέπει να περιμένω όμορφα πράγματα μετά απο αυτό το όνειρο, έτσι δεν είναι? Θα ήθελα την αποψή σας.. Ευχαριστώ..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 στο 15:11
   Σύνδεσμος

   Νιώθεις οτι ίσως στο μέλλον προσβληθεις απο κάποια αρρωστια?Η φοβία σου δεν θα πάρει πραγματικές διαστάσεις.Μάλλον εχεις επηρεαστεί από τον εργασιακό σου χώρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016 στο 08:33
  Σύνδεσμος

  Ειδα σε ονειρο οτι επεσε στα χερια μου το παλιο ημερολογιο( βιβλιο που χρησιμοποιουμε στα γραφεια) της συναδελφου που δεν ειναι πια στο γραφειο. Το ανοιξα και μεσα βρηκα πολλα πραγματα που ειχε κρυψει απο εμενα κ τον συνεργατη μου. Οταν πηγα να του το δωσω ετυχε να εχουμε σεμιναριο ολοι μαζι και ηρθε κ η κοπελα που της ανηκε το ημερολογιο.εγω χρησιμοποιησα καποιες σελιδες του για να σημειωσω αυτα που ελεγαν στο σεμιναριο κ εσκισα κ μια λευκη σελιδα αλλα δ θυμαμαι για ποιον λογο. Επισης μας εκαναν το σεμιναριο σε λευκο πινακα ο οποιος ηταν πανω ηδη γραμμενος με πρασινο χρωμμα κ ο συνεργατης μου χωρις να σβησει πηγε να γραψει πανω με ροζ μαρκαδορο. Του ειπα οτι δεν ηταν σωστο και οτι ο ροζ δ φαινοταν κ να τα σβησει ολα κ να γραψει με τον κοκκινο. Μετα εφυγα απο εκει κ καπου πηγα κ ειδα κατω ενα φιδι. Περασα απο πανω του γτ νομιζα ηταν ψοφιο ομως γυρισα να το δω κ ενω ειχε την ουρα του στο στομα του ανοιξε το στομα να μου επιτεθει. Το πατησα στο κεφαλι νομιζα το σκοτωσα ομως ξανα εκανε επιθεση αυτη την φορα με πολυ ανοιχτο στομα κ εβγαλε κ ενα μικρουλη φιδακι κ τα ξανασκοτωσα και τα δυο.καθε φορα τα σκοτωνα πατωντας τα στο κεφαλι. Βοηθηστε με με την ερμηνια..
  Το ονειρο το ειδα δευτερα ξημερωματα προς τριτη.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:03
   Σύνδεσμος

   Έφυγες και άλλαξε το τοπίο γιατί δεν άντεχες να μείνεις άλλο στο γραφείο. Δεν εμπιστεύεσαι κατά βάθος τα άτομα αυτά και προσπαθείς να βρεις άλλη διέξοδο, να φύγεις πιο πέρα, να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Να δεις από που πηγάζει το πρόβλημα της σχέσης σας. Όμως στο νέο σημείο βλέπεις το πρόβλημα. Έρχεσαι αντιμέτωπη μ’ αυτό. Στο πρώτο κομμάτι του ονείρου έγινε η επιβεβαίωση του προβλήματος, τώρα η αντιμετώπιση. Νομίζεις ότι είναι πολύ εύκολο αυτό, αλλά όχι. Το σχήμα του φιδιού όπως το είδες είναι ο τύπος της βενζίνης. Αυτός που την ανακάλυψε είδε το ίδιο όνειρο. Το φίδι που δαγκώνει την ουρά και γίνεται κύκλος. Άρα, είναι ο κινητήριος μοχλός, αυτός που θα σε κάνει να δράσεις. Αυτή η κατάσταση όμως είναι απειλητική και εχθρική για σένα και σου λέει πως πρέπει να σταματήσεις εκεί. Ό,τι και να κάνεις η κατάσταση θα γίνει χειρότερη. Δεν μπορείς να λάβεις το μήνυμα και να οπισθοχωρήσεις και εσύ προσπαθείς να το εξοντώσεις. Αυτό γεννά ένα δεύτερο μικρότερο πρόβλημα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Αν τα σκότωσες δηλώνει ότι έλυσες τα προβλήματα. Όμως όταν πατάς φίδι στο κεφάλι είναι ρίσκο μήπως στην προσπάθεια αυτή χύσει το δηλητήριο. Γενικά, είναι ένα πρόβλημα σοβαρό που αντιμετωπίζεις στη δουλειά και αν το εξοντώσεις πρέπει να φας όχι να φαγωθείς.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σε ολους! Νεκταρια μου ελπιζω να εισαι καλα!!!! Ειδα ονειρο πως στο πατρικο μου σπιτι ηταν κριμενο ενα ανακωντα μεσα στις τεντες του σπιτιου κ κατεβεναι σιγα σιγα οπου ξαπλωσε κουλουριαστικε δηλαδη κατω! Πολυ μεγαλο φιδι!! Κ μετα πειγε να μου επιτεθει σικωνωντας το κεφαλι του! Εγω φωβιθεικα πολυ αλα εμφανιστεικε ο αντρας μου που τον λενε Παναγιωτη κ του εδωσε μια με το χερι του με δηναμη κ πεταχτεικε ο λεμος κ το κεφαλι του κωπεικε εντελος το σκωτωσε δηλαδη!!! Τι ειναι αυτο τωρα, να πως το ειδα η παρασκευη βραδυ η σαββατο! Ευχαριστωωωω! Μια απαντηση παρακαλωωω!!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   Ο άνδρας σου εδώ είναι η Παναγιά συμβολικά και το φίδι ο Σατανάς. Σε απάλλαξε απ’το κακό. Αναφέρεται όμως στο παρελθόν. Αυτό έχει γίνει από παλιά. Το υποσυνείδητο επαναφέρει και επιλέγει αυτή την ιστορία μάλλον για να εκτιμήσεις αυτόν που παντρεύτηκες. Δεν μπορεί ένας ανάξιος να συμβολίζεται με την Παναγία. Αυτό το όνειρο μπορεί να το είδες μετά από καβγά ή ρήξη μαζί του. Ίσως είναι υπενθύμιση για να γνωρίζεις πόσο σε ωφέλησε και να μην του καταλογίσεις σημερινές καταστάσεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:40
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια σε ευχαριστω! Εχεις πεσει μεσα σε οτι εγραψες ακριβος! Δηλαδη ειναι σαν να με βωηθαει ο αντρας μου η η παναγια σε αυτο? Σημενει οτι με αγαπαει κ με βωηθαει? Οτι ειναι καλος ανθρωπος κ με στιριζει? Θα μπωρουσε να ειναι εχθρος το φιδι? Σε ευχαριστωωωω!!!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:49
     Σύνδεσμος

     Όλα αυτά τα λέω στην απάντησή μου. Σε όλα απαντώ ναι. Είναι χάσιμο χρόνου να τα επαναλάβω. Είπαμε, το φίδι είναι ο σατανάς ή αυτό που σε καταδιώκει και δεν σ’ αφήνει σε ηρεμία.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 στο 22:08
  Σύνδεσμος

  Εγώ δεν το θυμαμαι ολόκληρο το όνειρο αλλά θυμάμαι που ήμουν στην θάλασσα

  ήταν ήρεμη και γαλήνια καταγάλανα νερά και περπατούσε πάνω από το νερό με μεγάλη ταχύτατα ένα από κάτω ήραν γεμάτη φίδια

  δεν θυμαμαι περισσοτερες λεπτομερειες επειδη ειχα δει και αλλά το ίδιο βράδυ

  {Έχει εξήγηση αυτό το όνειρο}

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 στο 21:27
   Σύνδεσμος

   Περπατουσες εσύ πάνω στο νερό κανονικά? Σαν να είναι έδαφος? Αυτό εννοείς?αυτό το όνειρο ανήκει στα βαθιά και λησμονημενα.Υπαρχει άρθρο γι αυτά μπορείς αν θες να το διαβάσεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 στο 04:14
  Σύνδεσμος

  Γειά σας κ παλι. Ειδα ξημέρωμα Δευτέρας ότι ήμουν με την μητέρα μου κ τον αδερφό μου κ οδηγουσα κάπως ανωμαλα κ μ φωναζαν κ εγω τους έλεγα μη φοβάστε με πολύ πίστη στον εαυτό μου(στην πραγματικότητα ξέρω αυτοκίνητο, εχω δίπλωμα αλλά δν το παιρνω γτ η αλήθεια είναι ότι τρεχω πολλες φορές) στο καπάκι βλέπω ότι είμαι σε ένα σπίτι με αυλη άγνωστο κ έχει κάτω πολλά φιδια μαυρα. Τα φοβήθηκα όπως ήταν φυσικό αλλά εκεί ήταν μια γυναίκα που δν θυμάμαι αν ήταν η θεια μου η μία άγνωστη κ μ λεει μη τα φοβάσαι τα φίδια εσύ. Δεν σε πειεαζουν εσενα . Εγω είμαι εδω.κ μετά όντως περπαταγα αναμεσα τους κ ουτε τα φοβόμουν ουτε με πειραζαν. Ευχαριστω εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:49
   Σύνδεσμος

   Ειναι δυο ονειρα.Γραψε το πρωτο στο λημμα αυτοκινητα για να λαβεις ερμηνεια.Για το δευτερο πες μας αν θες το ονομα της θειας σου.Γενικα σε προστατευει με καποιον τροπο η γυναικα αυτη?Ειχες την αισθηση οτι ειναι Θεικης φυσεως ατομο?

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:46
    Σύνδεσμος

    Αδαμαντια την λενε…. Οχι ακριβώς θεικης φυσεως… Σαν ένα δυνατό άτομο. Που έχει δύναμη δν ξέρω πως να το πω

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:00
     Σύνδεσμος

     Με καλυψες.Προκειται λοιπον για ενα ατομο με αδαμαντινο χαρακτηρα το οποιο θα σου δωσει δυναμη και θα σε στηριξει μπροστα σε στεναχωριες και προβληματα.Με την βοηθεια του ατομου αυτου θα εισπραξεις τοση δυναμη και εσυ η ιδια που ολα θα σου φαινονται ακινδυνα και θα τα προσπερνας αφοβα.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:31
      Σύνδεσμος

      Γυναίκα θα είναι αυτό το άτομο η δν παίζει ρόλο;; ευχαριστώ

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.. είδα στον ύπνο μου πολλά Σκοτωμένα μαυρα φιδια έξω από από το μπαλκόνι του δωματίου μου που τα είχαν σκοτώσει οι2-3 γάτες μου που ήταν από πάνω τους κι μετά βρηκα ενα Σκοτωμένο φίδι μαύρο στο δωμάτιο μου..παρακλω πότε μουπάρχει τι είναι. .

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:46
   Σύνδεσμος

   Ειναι προβλημματα απο τα οποια απαλλαχθηκες.Οταν εξαφανιστουν τα πτωματα θα γινει εκκαθαριση και στο υποσυνειδητο σου απο αυτα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 στο 09:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!ειδα στον ύπνο μου απόψε οτι με δαγκωσε ενα φίδι στο πόδι και ήμουν με την μητέρα μου κ την αδερφη μου.στην αρχη πανικοβληθηκαμε κ ετοιμαζομασταν μα πάμε στο νοσοκομείο αλλα το φίδι ακομα υπήρχε κ το έπιασα κ ηταν σαν να παλευαμε κ κατάφερα κ το σκότωσα.ομως κοντα στο κρεβάτι μου ηταν κ αλλα πιο μικρά κ τα επιανε η αδερφη μου κ τα σκότωνε.δεν την τσιμπουσαν ομως.ενω εμένα το αρχικό προσπαθούσε να με ξανα δαγκωσει.γενικα στο όνειρο παρόλο που είδα οτι κόκκινησε το δαγκωμα ένοιωθα πως είχα δύναμη με την αδερφη μου να τα σκοτωσουμε κ μετα να πάμε στο νοσοκομείο.μου εκανε εντύπωση που δεν τρόμαξα με το όνειρο αλλα επιανα τα φίδια με δύναμη κ τα πεταγαμε έξω απο το Σπιτι ενω ηταν επιθετικά
  Ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:44
   Σύνδεσμος

   Το φιδι που σε δαγκωσε ειναι ενα προβλημα που σε απασχολει και που διαταρρασει την ισιρροπια σου σαν ατομο.Ευτυχως εχεις ολη την ψυχολογικη δυναμη να το αντιμετωπισεις και να το εξολοθρευσεις για να προσφερεις ιαση στην ψυχη σου.Τα μικρα φιδια ειναι τα παρακλαδια του προβληματος αυτου.Το ενα φερνει το αλλο…Αυτα προσπαθει να εξαλειψει η αδερφη σου για να σε βοηθησει.Οταν τα σκοτωσετε θα απαλλαγειτε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 στο 23:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Εδώ και 4 μέρες βλέπω κάθε βράδυ στον υπνο μου φίδια. Είδα να με τσιμπανε, να μου επιτίθενται. Αυτο που με παραξενεψε ιδιαίτερα είναι πως είχα ως κατοικίδιο ένα μεγάλο φίδι.(αυτό το όνειρα το είδα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου) Όμως επειδή οι γονείς μου ένιωθαν φόβο έχοντας ένα φίδι στο σπίτι το πήραν και εγώ στεναχωρηθηκα αλλά παράλληλα ένιωσα και μια ανακούφιση. (ας σημειώσω ότι φοβάμαι πολύ τα φίδια και κάθε φορά που βλέπω φίδια στον ύπνο μου ξυπνάω ιδρωμενη και πολύ τρομαγμενη).

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   Είναι επαναλαμβανόμενο και όνειρο φοβίας. Επίσης αν δεν έχει το εφιαλτικό στοιχείο είναι ψυχαναγκαστικό όνειρο. Είναι χαραγμένο στο υποσυνείδητο αυτό το ερέθισμα και δεν μπορείς να απαλλαγείς από το όνειρο αυτό. Για σένα δεν έχει ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 στο 22:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας το αγόρι μου είδε στον ύπνο του ένα όνειρο που ήταν σε ένα χωράφι με χώμα και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του μια μορφή που είχε ενα τσουβάλι το πέταξε και από εκεί βγήκαν πολλά φίδια πάνω από 10 και τον κυνηγάγανε.τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο??σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

  Απάντηση
  • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 13:15
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει ότι εκεί που πίστευε ότι όλα πήγαν καλά, θα γεννηθούν μπελάδες από το πουθενά και θα αλλάξουν την κατάσταση προς το χειρότερο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 στο 03:32
  Σύνδεσμος

  Είδα πως η μητέρα μου κρατούσε ενα φίδι (οχι πολύ μεγάλο .. ισα με το χέρι ενός ανθρώπου ) και ερχόταν κατα πάνω μου για να το πάρω κι εγω φοβόμουν και προσπαθούσα να την αποφύγω τρέχοντας απο δω κ απο κει ενώ εκεινη ερχόταν πίσω μου σαν να ειχε πεισμώσει . Τι σημαίνει αυτό ;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 13:16
   Σύνδεσμος

   Αν η μητέρα σου σε καταπιέζει για κάποια πράγματα που είσαι αναγκασμένη να κάνεις, έχει γίνει ένας εφιάλτης για σένα, τραυμάτισε το υποσυνείδητο, αλλιώς είναι δαιμονικό όνειρο. Δεν ήταν η μητέρα σου αυτή.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 στο 10:19
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ονειρευτηκα παρα πολλα χρωματιστα φιδια με περιεργα χρωματα οπως ροζ μωβ κτλ τα οποια εβγαιναν απο τρυπες κατω του πεζοδρομιου ακριβως οπου βρισκεται το σπιτι μου. Οσο περνουσε η διαρκεια του ονειρου αυτα ολο και πιο πολυ μεγαλωναν σε μεγεθος. Η μητερα μου τα επιασε στα χερια της παρα την απαγορευση μου και τελικα το τελευταιο απ ολα την τσιμπησε στο χερι. Ειδα οτι δημιουργηθηκε κατι σαν μικρο τσιμπημα με μια σταγονα αιμα στο εσωτερικο και μετα απο λιγο λιποθυμησε. Την ρωτησα αν ειναι καλα και τοτε ακουστηκε μια εσωτερικη φωνη χωρις εκεινη να ανοιξει το στομα να λεει” κανε γρηγορα να με σωσεις δεν θα αντεξω”. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 13:15
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο όπως καταλαβαίνεις. Είναι κάποιος κίνδυνος που απειλεί τη μητέρα σου. Είναι κάποια μικρά προβλήματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί νωρίς και τώρα έχουν θεριέψει και έφτασε στο σημείο να έχει κάποιο αδιέξοδο που δεν της επιτρέπει ούτε να μιλήσει, ούτε να ανασάνει. Το θέμα φαίνεται να είναι οικονομικό. Βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο. Αυτά τα φίδια θα μπορούσαν να είναι χρέη, θα μπορούσαν να συμβολίζουν φόρους, θα μπορούσαν να συμβολίζουν κάποια εξωγενή προβλήματα που δεν τα αντιμετώπισε νωρίς και τώρα την πνίγουν. Είχανε πολλά χρώματα για να δηλώσουν ότι δεν αφορούν μια υπόθεση, αλλά πολλές. Ο διαχωρισμός έγινε με τα χρώματα. Δεν έχουν λοιπόν όλα της τα προβλήματα την ίδια βαρύτητα, αλλά δεν παύουν να είναι προβλήματα που ζητούν μια λύση.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 στο 19:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.. Ειδα χθες το βραδυ.. Οτι ζουσα πολυ κοντα στη φυση κ ημουν ενα στοθχειο απ αυτην, διπλα σε μια ωραια λίμνη… Κ μετα ηρθε ενα φιδι κ μεσα στο χωμα αλλαξε το δερμα του κ εγινε πολυχρωμο (σαν να το βοηθησα κι εγω τραβωντας φο παλιο του δερμα) κ απλωθηκε σαν σε κατι σκαλια κ ηταν τεραστιο! Τι να σημαινει αραγε αυτο; Δε φοβηθηκα παντως καθολου..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Εδώ το φίδι έχει την έννοια της υγείας. Είδες που οι γιατροί έχουν το φίδι σαν έμβλημα;

   http://www.artistegifts.com/images/detailed_images/symbolo-iatrikis-diakosmitiko-doro-giatro-artistegifts-fidi-1Y.jpg

   Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση έχει αυτή την ερμηνεία. Γι’ αυτό προσεγγίζω το όνειρο από την ολοκληρωτική του εικόνα και οχι από το σύμβολο. Δεν μπορεί να έχει λίμνη που δηλώνει την ηρεμία, δεν μπορεί να μη μας φοβίζει, να είναι πολύχρωμο, να γίνεται σκάλα και να έχει κακή ερμηνεία. Άρα, θα αλλάξεις δέρμα αλληγορικά και από απαισιόδοξη θα γίνεις αισιόδοξη. Αυτή η κατάσταση θα μεταμορφωθεί σαν σκάλα που θα σε οδηγήσει σε ένα επίπεδο πιο πάνω απ’ αυτό που βρίσκεσαι. Είναι ένα όνειρο που δηλώνει την ίαση της ψυχής σου. Αν ανέβηκες τη σκάλα αυτή η ίαση θα γίνει τώρα. Αν την έβλεπες σαν θεατής θα γίνει μελλοντικά. Είσαι σε καλό δρόμο όμως.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016 στο 16:40
  Σύνδεσμος

  Είδα οτι εβγαζα απτο μάτι δυο μακρια μαυρα εντομα τραβώντας τα σιγά σιγα και μετα μετατράπηκαν σε φίδια. Μετα τα έβαλα σε μια σακούλα και τα πεταξα
  Τι να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Είναι παλιές ενοχλήσεις που έπεσαν στην αντίληψή σου τώρα. Κατέληξαν σε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που τώρα θα απαλλαγείς απ’ αυτές. Μόνη σου θα προσπαθήσεις γι’ αυτό και θα τα καταφέρεις. Βρήκες τον τρόπο.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, χθες είδα στον ύπνο μου οτι μεσα στο σπίτι μου είχε ενα οχι πολυ μεγάλο αλλά χοντρό φίδι σε ασπρόμαυρο χρώμα κ σηγγεκρημενα μεσα στην κρεβατοκάμαρα μου

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:28
   Σύνδεσμος

   .

   Ενα ερωτικής φύσεως πρόβλημα είναι το φιδι εδώ.Αν το ξαναδείς,πρεπει να το σκοτώσεις.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:19
   Σύνδεσμος

   .

   Μπορεί να είναι και ένα εμπόδιο που δεν αφήνει να ισορροπήσει το δεξί με το αριστερό ημισφαίριο ή ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί ή μια αδιέξοδη σχέση που δεν την αφήνει να ηρεμήσει,.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,είδα ένα όνειρο ότι είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο σε ένα μέρος άγνωστο και όλοι μου οι φίλοι μιλάγανε μεταξύ τους και εμένα με είχαν αφήσει στην απ’ έξω. Κάποια στιγμή εγώ έφυγα και πήγα μια βόλτα, την ώρα που έφευγα η κολλητή μου με φώναξε και εγώ της είπα ότι θέλω να φύγω και ότι θα επιστρέψω σε λίγο. Όταν έφυγα πήγα και έκατσα σε ένα μικρό τοιχάκι που από κάτω του είχε βράχους και άμμο και λίγο ποιο πέρα είχε θάλασσα.Έκατσα εκεί και έβγαλα τις σαγιονάρες μου για να βάλω τα αθλητικά μου και εκείνη την στιγμή μου έπεσαν οι σαγιονάρες μου κάτω στους βράχους και κατέβηκα να τις πάρω (ξυπόλητη).Όταν όμως κατέβηκα είδα ότι κάτω στην άμμο υπήρχαν δηλητηριώδες αράχνες κ.τ.λ και εκείνη την στιγμή έρχεται ένα γκρί φίδι με μαύρες λεπτές ρίγες και με τσιμπάει λίγο ποιο πάνω από τον αστράγαλο. Εγώ τρέχω και δένω το πόδι μου με μια ζακέτα πολύ σφιχτά και τρέχω στους καθηγητές μου.Τότε η κολλητή μου ήρθε και εκείνη.Παρακάτω δεν μπορώ να θυμηθώ,ελπίζω να μου το εξηγήσετε.

  Απάντηση
    • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:41
     Σύνδεσμος

     Τα παιδικά όνειρα που δημιουργούνται πριν από το 18 έτος της ηλικίας έχουν άλλη ερμηνεία. Το όνειρο σου σαν παιδικό δείχνει τους φόβους και τις ανασφάλειες σε μεγαλύτερο βαθμό. Εμπόδια βράχια, φόβοι αράχνες. Δείχνει το άγχος, αλλά και την ελπίδα ότι οι καθηγητές θα σε προστατέψουν.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 στο 11:42
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήταν πασχα και θα το γιορταζαμε. Ήμουν στο σπίτι μιας Ελενας και στην τουαλέτα τους υπήρχε ενα κόκκινο φίδι με μαύρες βούλες. Μετά από κάπου ήρθε να με πάρει και έξω υπήρχε κόσμος που γιορτάζει. Καθόμουν στη κουζίνα που ήταν ενωμένο με το μπάνιο. ήθελα από ώρα να πάω αλλά δεν μπορούσα. Ανοίγω μέτα την πόρτα που ήταν σαν του γκαράζ και βλέπω το φίδι που του είχαν κλείσει το στόμα(σαν αυτό που βάζουν στα σκυλιά) εμένα δεν μου έκανε κάτι αλλά επιτέθηκε στις δύο κοπέλες που με συνόδευαν ( τ όνομα τους ήταν Ελενα) και κλείνω αμέσως την πόρτα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:02
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι θες να αναστηθεις αλληγορικα αλλά δεν μπορείς.Θέλεις να απελευθερωθεις από ένα επαγγελματικό πρόβλημα αλλά δεν μπορείς.Οι δύο Ελενες και εσύ δηλωνετε την πλήρη προσωπικότητα σου.Σώμα πνεύμα και ψυχή.Οι δύο Ελενες,δείχνουν την ψυχή και το πνεύμα σου,την δυνατή προσωπικότητα σου η οποία βάλλεται από ένα φιδι,δηλαδή εχθρικές συνθήκες ως προς την ψυχολογία σου.Το φιδι δεν μπορούσε να σε δαγκώσει αφού είχε φιμωτρο.Άρα μένει να ξεπερασεις τον φόβο σου για όλη αυτήν την κατάσταση.Ναι μεν σε επηρρεάζει ψυχολογικά αλλά δεν μπορεί να σε δηλητηριάσει και να σε πονέσει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 στο 15:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα, εγω ειδα οτι υπηρχαν δυο-τρια νεογεννητα φιδια πανω σε μαυρο φορεμα μου, το οποιο δε φορουσα, εκανα να φυγω αλλα τελικα γυρισα και τα σκοτωσα, κοβοντας το κεφαλι τους απο το υπολοιπο σωμα.Τι θα μπορουσε να σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:52
   Σύνδεσμος

   .
   Αυτό το φορεμα δηλώνει ένα πρόβλημα,μία στεναχωρια που αλληγορικα δεν την φοράς καθημερινα όμως υπάρχει.Όσον αφορά αυτό το πρόβλημα λοιπόν,θα γεννηθούν νέα κομματια προς επίλυση.Αυτά τα θέματα θα τα τακτοποιησεις απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από αυτά πλήρως.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 στο 21:52
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΧΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΥΟ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΔΙΧΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΦΙΔΙ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ TO ΔΙΚΟ MOY) ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑ Η ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:45
   Σύνδεσμος

   .

   Όταν ξεπερασεις την φοβία σου,θα πάψεις να βλέπεις τέτοια όνειρα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 στο 16:06
  Σύνδεσμος

  Γειά σας!!!!Ήμουν εγώ και το αγορι μου σε μια θάλασσα ήταν βαθιά και καθαρή κολυμπούσαμε και ξαφνικά βλέπω δύο σμερνες μεγάλες να μας πλησιάζουν φοβήθηκα πολύ και έτρεξα έξω λέγοντας στο Γιάννη να κάνει το ίδιο βγήκαμε και οι δύο χωρίς να μας τσιμπήσουν και τότε ο Γιάννης περνει ένα μαχαίρι μπαίνει μες στη θάλασσα και τις σκοτώνει αυτό

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:42
   Σύνδεσμος

   .

   Αφού τις σκότωσε,είναι καλό όνειρο.Δηλώνει καποιο πρόβλημα κοινό για εσάς τους δυο από το οποίο θα ξεφυγετε και θα απελευθερωθειτε

   Απάντηση
 • Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  ειδα ενα κοντο χοντρο φιδι πριπου μισο μετρο…φιδι με κεφαλι ψαριου…ηταν μεσα σε μια ναυλον σακουλα στο καζανακι του wc πανω δεν κουνιοταν αλλα εδειχνε ζωντανο…φωναζω τον δικο μου κ λεω τι ειναι αυτο..κ μου λεει οτι αυτο ηταν κουλουριασμενο στιν αποχετευση κ για αυτο αργουσε να φυγη το νερο…το πηρε μεσα απο την σακουλα κ του εκοψε το κεφαλι δειχως αντισταση κ δειχως να τρεξη αιμα..εκει ξυπνησα..χθες βραδυ το ειδα..
  ΥΓ..πραγματι εχω θεμα με το wc αργη να φυγει το νερο..κ εχθες το βραδυ παλευα κ με το καζανακι διοτι σταζε..μετα κοιμιθηκα κ ειδα αυτο το ονειρο…σημενει κατι/?? η…λογο του προβληματης μου που εχω με το wc to synidhto με ξεγελασε ??? με προβληματησε ομως το φιδι με κεφαλι ψαριου…η το ψαρι με σωμα φιδιου χοντρου…κατι ας πουμε σαν σμερνα…
  ευχαριστω εκ τον προτερον για την οποια απαντηση σας…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:40
   Σύνδεσμος

   .

   Διάβασε στα είδη ονείρων για τα κυριακάτικα ονειρα

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 09:57
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.
  Ημουν στον κηπο του πατρικου μου σπιτιου και ξαφνικα, σε ενα μονοπατακι του κηπου εμφανιστηκε ενα κιτρινωπο φιδι κουλουριασμενο, αλλα με το κεφαλι σηκωμενο να με κοιταει απειλητικα. Εγω δεν ενιωσα να το φοβαμαι, αλλα καλυψα τα ματια μου με ενα κομματι χαρτι, γιατι σκεφτηκα και ακουσα ξεκαθαρα μεσα στο μυαλο μου να λεω οτι ” ξερω πως αν δεν τοι κοιτας το φιδι στα ματια δεν σου επιτιθεται”. Διπλα μου εμφανιστηκε ενας παλιος κολλητος μου φιλος, με τον οποιο εδω και ενα χρονο δεν μιλαμε και ξερω πολυ καλα οτι εχει στραφει εναντιον μου και διασυρει το ονομα μου σε συζητησεις με τον αντρα μου(τον οποιο εχει κανει καινουριο κολλητο του!!) Επισης, γι αυτο το ατομο εχω κλαψει και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ!
  Και συνεχιζω με το ονειρο….Αυτος, βρεθηκε μπροστα μου ξαφνικα, χωρις να μιλαει και εγω κοιτουσα το φιδι στο χωμα ακριβως πισω απο την πλατη του. Τελος, βρεθηκαμε λιγο πιο διπλα, μεσα σε ενα αδειο κοτετσι που ειχε εκει ο πατερας μου, ακριβως στην ιδια σταση, το φιδι ακομη με σηκωμενο κεφαλι να με κοιταει αλλά κουλουριασμένο κι εγω τοτε αρχισα να του πεταω χωμα, σκυβοντας λιγο δεξια για να μην χτυπησω τον “φιλο” που στεκοταν μπροστα μου και με κοιτουσε αμιλητος. Εριχνα χωρις ιδιαιτερη ενταση γιατι παλι ετσι σκεφτηκα φωναχτα οτι” ξερω πως ετσι πεθαινουν” . Και οντως αφου εριξα δυο τρεις φορες χωμα το φιδι εριξε κατω το κεφαλι αθορυβα σαν να πεθανε κι εγω ξυπνησα με πολυ μεγαλη αισθηση ικανοποιησης.
  Σας ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 10:15
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό το φίδι είναι συμβολικά το άτομο αυτό που ήταν δίπλα σου. Θα καταφέρεις με την εξυπνάδα σου να τον εξοντώσεις αλληγορικά. Αυτό θα είναι μια ικανοποίηση για σένα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.ειδα οτι ειμουν σε γιορτη του παιδικου σταθμου.οπου εμας μας ειχαν στον τριτο οροφο μαζι με αλους γονεις κ παιδια οπου ειχαν προβληματα αυτισμου.απορησα γιατι εμας να μας πανε εκει αφου το παιδι μου δεν εχει καποιο προβλημα..καπου εκει γινοταν παραλληλα κ αλλη γιορτη μεγαλων οπου ενα μικρο πρασινο φιδι το ειχε μια κοπελα κ κοιμοταν το φιδι.ηταν ηρεμο κ σκεπασμενο..κ μετα μεταφερθηκα σε αλλη γιορτη οπου ο ξαδερφος μου μου εφερε ενα κουτι δικο του με αναμνησεις κ ζωγραφιες δικες του να τις δω…κ μετα πηγα σπιτι μου .οπου ηρθε ο αντρας μου κ με βοηθησε να παρκαρω το μηχανακι..αλλοκοτο ονειρο δεν βγαζω ερμηνεια καθολου…ευχαριστω

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 στο 10:33
   Σύνδεσμος

   Έχει μετατραπεί το όνειρο σε συνειδητό, διότι λειτούργησε εδώ η συνείδηση. Ακόμη κι αν είχε ερμηνεία την έχασε μετά απ’ αυτό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 στο 14:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας! Εγώ είδα ένα πολύ μικρό πράσινο φιδάκι..ήταν τόσο μικρό σαν ένα σκουλίκι.. Κάθε φορά που πατούσα το φίδι για να το σκοτώσω , θυμάμαι ότι το φίδι ζωντάνευε και γινόταν μεγαλύτερο σε μέγεθος.. Μετά από αυτό οι εικόνες από το όνειρο γίνονται λίγο θολές και δεν τις θυμάμαι καλά. Αλλά έχω την αίσθηση ότι προσπαθούσα να βρω έναν εναλλακτικό τρόπο να απαλλαχθώ μια και καλή από το φίδι…Δε θυμάμαι όμως αν το κατάφερα.. Τι λέτε να σημαίνει όλο αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 στο 18:25
   Σύνδεσμος

   Είναι ημιτελές όνειρο, βαθύ λησμονημένο και φυσικά αναφέρεται στο μέλλον. Τώρα ακόμα βρίσκεσαι στην πάλη με το φίδι. Για να δεις τι έγινε πρέπει να δεις πρώτα ένα λειτουργικό όνειρο που θα καθαρίσει το τοπίο. Στο μέλλον λοιπόν θα φανεί. Πρόκειται για ασθένεια ή κακοτυχία που όσο προσπαθείς να γιατρέψεις το πρόβλημα μεγαλώνει περισσότερο. Καλό θα ήταν να κάνεις ιατρικές εξετάσεις, μήπως υπάρχει φόβος για κάποια μορφή καρκίνου, διότι όταν μεγαλώνει ένα φίδι στο όνειρο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάποιος όγκος.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  καλησπερα ειδα οτι ειχα ενα κλουβι με φιδια στο σπιτι μου και οταν τα ειδε η φιλη μου τρομαξε μετα εγω βρεθηκα σε ενα δρομο και μιλουσα με ενα ατομο για να του πουλησω τα φιδια τελικα δε τα πηρε και ξαφνικα καποιοι αρχισαν να με κυνηγουν για να με σκοτωσουν εγω ετρεχα και μετα ξυπνησα χωρις να με εχουν πιασει

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 13:31
   Σύνδεσμος

   Δες ποιο είναι το καλό σημείο του ονείρου.Το κλουβί!Τα φίδια εδώ δηλώνουν τα προβλήματα σου τα οποία ναι μεν υπάρχουν άλλα τα έχεις κλείσει στο κλουβί της ψυχής σου μη αφήνοντας τα να σε επηρρεάζουν διαρκώς.Αυτά ήθελες να πουλησεις αλληγορικά για να τα ξεφορτωθεις.Δυστυχώς δεν το καταφερες αυτό.Την ίδια ερμηνεία έχει το δεύτερο κομμάτι.Αυτοί που σε κυνηγούσαν αντιπροσωπεύουν προβλήματα.Ευτυχώς δεν καταφέρνουν να σε επηρρεασουν ψυχολογικά τόσο ώστε να χάσεις την καλή ψυχολογία σου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 14:03
    Σύνδεσμος

    Αετέ μου, συγνώμη δεν είχα δει τη δική σου ερμηνεία. Την γράφαμε παράλληλα. Έγραψα και τη δική μου εκδοχή.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 14:19
     Σύνδεσμος

     Δεν πειράζει.Τώρα που διάβασα την δική σου εκδοχή,την θεωρώ πιο πιθανή.Αλλιώς αν ισχυε η δικη μου δεν θα την κυνηγαγαν να την σκοτώσουν….

     Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 13:33
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο είναι ψυχολογικό. Υποφέρεις. Έχεις φωλιάσει πολλά μέσα σου πολλά προβλήματα, άγχος, ανασφάλειες, στεναχώριες που έχουν θεριέψει και τα κρατάς φυλαγμένα μέσα σου και φυλακισμένα. Όλα αυτά θέλεις να τα δώσεις και να ξεφύγεις γιατί και ο άλλος σου εαυτός δεν τα αντέχει. Δεν καταφέρνεις να απαλλαγείς. Αυτά τα προβλήματα βγαίνουν από τη φυλακή τους, παίρνουν αλληγορικά την ανθρώπινη μορφή για να σε αντιμετωπίσουν ίσοι προς ίση και σε κυνηγούν να σε σκοτώσουν. Είσαι δέσμια της κατάστασης που η ίδια έχεις φέρει τον εαυτό σου και δεν μπορείς να απαλλαγείς.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 στο 16:02
  Σύνδεσμος

  Γειά σας,εχω τη μικρη μου άρρωστη με πυρετό κ σημερα το πρωϊ ειδα το παιδι πρωτα στη παραλια με εμένα κ τη μαμα μου νσ παιζει…σε μια παραλια ηλιόλουστη με πολύ κόσμο κ καταγαλανα νερα….μετα το παιδι ξέφυγε από τη μαμα μου κ βρεθηκε σε ένα κλουβι με φίδια κ όταν πηγα να τη βρω μου χαμογελασε κ με χαιρέτησε τότε βρησκω τον υπεύθυνο των φιδιων ,μαλωνω μαζι του παραλίγο να τον χτυπήσω γιατι εβαλε τον βοα μεσα στο κλουβι του παιδιού..κ ούρλιαζω να σκοτώσουν το βοα…το παιδι θυμαμαι δεν το δάγκωσε το φιδι κ μετα ξύπνησα …..μου λέτε σας παρακαλώ τι σημαινει όλο αυτό?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 στο 17:38
   Σύνδεσμος

   Το είπες και μόνη σου ότι ο βόας δεν δάγκωσε το παιδί. Μόνο αυτό έπρεπε να σε καθησυχάσει. Απλά, σαν μητέρα σε ζώνουν τα φίδια, ανησυχείς για το παιδί σου και αντιδράς έτσι. Σήμερα έχει πυρετό, αύριο θα είναι καλά, όπως όλα τα παιδάκια. Ηρέμησε λοιπόν. Περαστικά!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 13:45
  Σύνδεσμος

  Γειά σας κοριτσια… Αν μπορείται μου απαντάτε. το όνειρο το είδε η συννυφάδα μου . Είδε πως ήταν με τον αρραβωνιαστικό της στο κρεβάτι και ξαφνικά μπήκε μέσα στα σκεπάσματα ένα φίδι και ο αρραβωνιαστικό της του είπε να φύγει και αυτό έφυγε…και μετά στη συνέχεια της νύχτα εβλεπε ψαρια αλλα΄όχι κάτι συγκεκριμένο

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο 11:36
  Σύνδεσμος

  Στης έντεκα το πρωί είδα ότι ήμουν στο κρεβάτι με το παιδί μου κ όπως σηκώθηκα κ τίναξα τα σεντόνια έπεσε ένα μικρό κ λεπτό φίδι κουλουριαστεί στην αρχή κ μετα ύψωσε το κεφάλι του προς εμενα κ άνοιξε το στόματα εγω ανέβηκα στο κρεβάτι κ εκλεγα κ φώναζα πολυ το φίδι περιφερόταν μεσα στο δωμάτιο κ ενώ λέει πως ήμουν με το παιδί μου ξαφνικά βλέπω το ρολόι κ έπρεπε να φυγω να παω στο σχολείο να παρω το παιδί αλλα δεν μπορούσα ήμουν εγκλοβιζμενη απο το φίδι…τι σημαίνει αυτό το όνειρο??? Το είδα παρασκευή πρωί.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο 18:45
   Σύνδεσμος

   Έχεις πολύ άγχος αυτό τον καιρό και είδες αυτό το όνειρο. Είναι ένας βραχνάς που δημιουργήθηκε από το άγχος που έχεις και την ψυχολογική σου κατάσταση.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 στο 09:35
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα ονειρεύτηκα πως ήμουνα με την αδερφή μου και οδηγούσαμε ένα τεράστιο λεωφορείο και περνούσαμε απο κάποια στενά που ίσα ίσα χωρούσαμε στην συνέχεια σταματισαμε σε ενα στενό που εκει ξεκινούσε ενα δάσος προχωρούσαμε προς τα μεσα και είχε ενα πολυ μεγάλο κάστρο με ενα πολυ μεγάλο φίδι ποιο μεγάλο και απο εμάς . Εκείνη την ωρα μπήκαμε μεσα στο κάστρο και το φίδι μας είδε και την ωρα που πήγε να μας δαγκωση εμείς με την αδερφή μου είχαμε κατι σαν μαγική σκόνη που ονομαζοτανε ταχυμεταφορά και μας πήγε στο σπιτι , πήγενουμε στο δωμάτιο μας και ξαφνικά βλεπω το κάστρο απτό φίδι και το φίδι μαζι αλλα ηταν πολυ μικρά και τα 2 και προσπαθούσε να με δαγκώσει και εγω ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και Μπικα κάτω απτην κουβέρτα ! Και ξύπνησα ακριβώς στο Σειμιο που ξάπλωσα !!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο 18:19
   Σύνδεσμος

   Η αδερφή σου εδώ είναι η ψυχή σου που προσπαθεί να ψάξει να βρει προστασία ακόμα και σε δύσκολους δρόμους. Σου αρέσει να ρισκάρεις και μπορείς να περάσεις και στενούς δρόμους προκειμένου να προστατευτείς ή να βρεις τον προορισμό σου. Κάθε φορά όμως, αυτό που ορθώνεται μπροστά σου δεν είναι αυτό που ανήκει σε σένα. Είναι μια παγίδα. Έχεις τον τρόπο σου όταν τα βλέπεις σκούρα να κλείνεσαι στο καβούκι σου και να φεύγεις πριν προσπαθήσει να σε φάει το φίδι αλληγορικά. Σου αρέσει να προκαλείς τον κίνδυνο, αλλά φεύγεις όταν τα βρεις σκούρα. Δεν μένεις θεατης, ούτε σκοτώνεις το φίδι. Είναι μια πρόκληση για σένα, που μένει πάντα μισή χωρίς να ολοκληρώνεται επειδή δεν σ’ αφήνει ο φόβος να ολοκληρώσεις αυτό για το οποιο ξεκίνησες να αγωνίζεσαι αρχικά.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 στο 12:41
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  είδα ένα όνειρο με ένα μικρό φίδι λεπτό κ μακρύ το οποίο ήταν ή οχιά ή κροταλίας. Άρχισα να το τεμαχίζω με ένα λεπτό σπαθάκι για να το σκοτώσω κ κανονικά από τα τόσα χτυπήματα κ τα τόσα κομμάτια που το είχα κάνει έπρεπε να έχει πεθάνει, όμως η ουρά του άρχισε να κουνιέται κ υψώθηκε κιόλας. Οπότε εγώ το δείχνω σε μια φίλη μου κ εκείνη μου το πέταξε πίσω κ το φίδι με δάγκωσε, ή μάλλον με γρατζούνισε καλύτερα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιου ποδιού μου.
  Έχετε καμία ιδέα για αυτό το όνειρο;;
  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 17:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο σπίτι κάποιων φίλων αλλά στην ουσία έβλεπα το δικό μου σπίτι κι εκεί μέσα υπήρχε ένα παιδί που στη πραγματικότητα δεν το ξέρω καν. Κι υπήρχε ένα φίδι που ήταν και καλά του αδερφού του και το παιδί ήταν εξοικειωμένο μαζί του. Κάπου εκεί είδα το φίδι να επιτίθεται σε μια γάτα που είχε το παιδί κι εκεί εμφανίζεται ο πατέρας μου και κυνηγάει να το σκοτώσει. Δεν τα καταφέρνει και το ν βλέπω να πηγαίνει για ύπνο ενώ το φίδι έχει ανέβει σχεδόν στο ταβάνι του μπάνιου και σέρνεται και τεντώνεται. Και το βλέπω γιατί μέσα στο μπάνιο είναι το παιδί κι εγώ κάθομαι στη πόρτα και μιλάμε. Ξαφνικά το φίδι έχει τεντωθεί τόσο πολύ που τυλίγει το παιδί και το σφίγγει. Εκεί ξυπνάω το μπαμπά μου που έρχεται σφίγγει με τα χέρια του το φίδι και βγάζει το παιδί σωο. Κάπου εκεί τον βλέπω να ψάχνει κάτι για να σκοτώσει το φίδι και βλέπω κι εμένα να κρατάω ένα μαχαίρι και να προσπαθώ να το χτυπήσω. Ξαφνικά ο πατέρας μου πιάνει το κεφάλι του φιδιού και το σφίγγει μέχρι λίγο πιο κάτω και πάω εγώ με το μαχαίρι και το κόβω. Και λίγο πριν ξυπνήσω θυμάμαι να είμαι δίπλα στο παιδί και να φωνάζω στο πατέρα μου να κόψει και το κεφάλι του φιδιού για να πεθάνει.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο 18:49
   Σύνδεσμος

   Είναι η κατάσταση μερικών ανθρώπων να δέχονται ή να βλέπουν για δικές τους ξένες καταστάσεις. Σου αρέσει να παίρνεις πάνω σου τα προβλήματα των άλλων και να τα επιλύεις. Προστάτης για σένα είναι ο πατέρας σου. Είναι το άτομο που εμπιστεύεσαι πολύ και σε βοηθάει όποτε τον έχεις ανάγκη. Θα πρέπει να είσαι ψυχολόγος ή κοινωνιολόγος, ένα επάγγελμα που έχει σχέση με την επίλυση προβλημάτων ή εκπαιδευτικός. Πάντως, ένα κοινωνικό επάγγελμα σίγουρα εξασκείς.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:38
  Σύνδεσμος

  Ειχε πολλα στοιχεια το ονειρο περιεργα δε τα θυμαμαι. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ητν ενα δωματιο πολυ στενο ισα ισα που χωρουσε ενα κρεβατι μεσα και μου αλλαζαν το κρεβατι και θα μου εβαζαν ακομα μεγαλυτερο για να κοιμαμαι εκει. Αλλα κατω αππ το κρεβατι στο πατωμα υπηρχε μια τρυπουλα που υππτιθεται εβγαιναν φιδια δεν τα εβλεπα απλα το ηξερα ! Μια στιγμημου φανηκε οτι ειδα ενα ασπρο φιδακι να ορθωνει κεφαλι. Σκεφτηκα α το σφραγιζω με ενα ασπρο ναυλον και μ πετρα να μη βγει τπτ γτ φοβομουν να ξαπλωσω η αδερφη μου μου ειπε να μην ανησυχω
  Στο ονειρο υποτιθεται οτι ηταν βραδυ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 17:16
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν αντέχεις τη μοναξιά και σου ανοίγει κρυφές πληγές. Κατά βάθος νιώθεις να βάλλεσαι αλληγορικά από εχθρούς. Θέλεις λοιπόν να αλλάξει η κατάσταση και αφού είσαι μόνη να αλλάξουν και οι συνθήκες, ώστε να αντέχεις αυτή την κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένη δηλώνει ότι δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 16:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,είδα ένα όνειρο με φίδια και τρωκτικά πριν λίγες ημέρες και το σκέφτομαι συνέχεια… Θα ήθελα την γνώμη σας. Ήμουν σε ένα σκοτεινό χώρο (σπίτι εγκατελειμένο ή αποθήκη, ο οποίος μου ήταν γνωστός. Είχε μέσα άγρια βλάστηση και μέσα στα φυτά τρέχανε διάφορα τρωκτικά και λαγοί από τη μια πλευρά στην άλλη. Ξαφνικά αισθάνομαι στο πόδι μου κάτι να με σφίγγει. Ηταν ένα φίδι κουλουριασμένο και σιγά σιγά άρχισε να ανεβαίνει προς τον κορμό μου. Ανέβαινε πολύ αργά και όταν το ένιωσα να σέρνεται στην σπονδυλική μου στήλη, ανατρίχιασα και ένιωσα αηδία. Στη συνέχεια, δεν το ένιωθα πάνω μου και νόμιζα ότι είχε φύγει. Δεν κατέβαλα καμία προσπάθεια να το διώξω, από φόβο μήπως το αγριέψω. Έπειτα, βρέθηκα στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου και μπαίνοντας μέσα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Τότε είδα πως το φίδι ήταν πάνω μου ακόμη, στην πίσω πλευρά του κεφαλιού μου και τρομοκρατήθηκα πάλι. Δεν ένιωσα να με δαγκώνει αλλά ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και να πέφτω σε βαθύ λήθαργο. Έπειτα ξύπνησα ταραγμένη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 17:17
   Σύνδεσμος

   Κάποιες ενοχλήσεις που δεν είχες στο παρελθόν γιατί τα έβλεπες στον καθρέπτη του πατρικού, θα αποκτήσεις τώρα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση που ενώ μέσα σου υπάρχει ελπίδα δεν μπορεί να σε απαλλάξει από τις άσχημες σκέψεις, την αβεβαιότητα και το χάος που αν δεν ήταν η βλάστηση θα επικρατούσε μέσα σου. Είσαι αισιόδοξη μεν, αλλά πολύ βαθιά. Οι επιφανειακοί σου φόβοι δεν σε αφήνουν να εξωτερικεύσεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 21:17
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα!!!χθες βράδυ πετάχτηκα από έναν εφιάλτη.Ημουν σε ένα σπίτι,μάλλον το δικό μου,δεν ήταν ξεκάθαρο.Κάπου ήθελα να πάω,πέρασα απο τον έναν διάδρομο και ήταν κάτω μάλλον ένα ζώο ψόφιο,ίσως αρκούδα.δεν ήταν ούτε αυτό ξεκάθαρο,πάντως κάτι ογκώδες.Το προσπέρασα,πήδηξα.Μετά πήγα σε άλλον διάδρομο,ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου εκεί.πετάχτηκε απο πίσω μου ένα φίδι μακρύ και αδύνατο,γύρισα,φοβήθηκα,νομίζω το πέταξε η μάνα μου κάπου,και ψόφιο πια,το πήρε ο πατέρας μου και πήγε να μου κάνει πλάκα,να με κυνηγήσει με αυτό.το κατάλαβα,πήγα στη πόρτα,αλλα ο πατέρας μου το κουνούσε πέρα δώθε κοντά μου και με ακουμπούσε στο λαιμό..!παρόλο που ήξερα πωσ είνα ψόφιο,ούρλιαζα,φοβήθηκα πολύ και ξύπνησα,πετάχτηκα αμέσως..
  τελευταία έχω κάποια προβλήματα,με συκοφαντίες στη δουλειά μου,και γενικώς αρκετά προβλήματα,όχι μόνο στη δουλειά.σκέφτηκα οτι ίσως φταίει αυτό,αλλά και πάλι είπα να σας ρωτήσω,γιατί δεν είμαι και στα καλύτερά μου.σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 11:44
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο σου ζητά να μην φοβάσαι. Δεν τα κάνουν κακόβολα. Όπως ο πατέρας σου σου έκανε πλάκα έτσι είναι. Άλλωστε το μεγάλο εμπόδιο το ξεπέρασες. Το φίδι ήταν νεκρό. Άρα, τι φόβο να σου δημιουργήσουν τα νεκρά ζώα; Άρα, οι συκοφαντίες στη δουλειά γίνονται για μπούλινγκ. Σε βρίσκουν αδύναμη και το εκμεταλλεύονται. Αυτό δεν θα σου κάνει κακό εκεί. Μόνο την ψυχή σου κλονίζουν. Όταν δεν δίνεις σημασία ή δυναμώσεις, θα σταματήσουν.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 07:51
  Σύνδεσμος

  Είδα στην αρχή πως ειμουν σεάλλο μέρος και κοιμόμουν κάπου και ακριβώς μπροστά υπήρχε ένα παράξενο γ ουνινο πράγμα το άνοιξα και είδα φιδια μικρά και μετά ένα από αυτά ξέφυγε γρήγορα από τη πόρτα… Αυτό για κάποιο λόγο συνδέθηκε με το σπίτι μου.Και τα υπόλοιπα φιδια ξεφευγαν Όποτε εγώ έκλεισα τη πόρτα για να μη πάει Προς το σαλόνι του σπιτιού μου όμως αυτά περνούσαν κάτω από τη πόρτα. Πήγα στο σαλόνι και προσπαθούσα να τα σκοτώσω με μαχαίρι πηγαίνανε πέρα δώθε τα φίδια ήταν μικρά και μεγάλα σε χρώμα κόκκινο και άσπρο ανάμιξη. Το ένα το σκότωσα τα άλλα δεν μπορούσα. Μετά έρχεται ο πατέρα μου και με βοηθάει. Ξαφνικά έρχονται στο σπίτι ΜΑΣ και άλλα ζώα. Όπως τίγρης και λιοντάρι. Ο πατέρας μου τρομοκρατημένος δαγκώνει τον τίγρη με τα δόντια του. Του φωνάζω μη το κάνεις γιατί θα δηλητηριαστείς. Μετά ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Ιωάννα!!Το όνειρο σου σημαίνει εμπόδια και προβλήματα!!Θα προσπαθήσεις να τα αντιμετωπίσεις αλλά δεν θα καταφέρεις εκτός από το ένα που σκότωσες!!Στην όλη κατάστασης αντιμετώπισης των προβλημάτων θα συμμετάσχει και ο πατέρας σου που και εκείνος θα δυσκολευτεί!!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 στο 05:16
  Σύνδεσμος

  Καλημερα!ειδα στον υπνο μου οτι ημουν απεξω απο μια ασπρη εκκλησια.γιορταζε καποιος αγιος αγια κ ειχαν βγει φιδακια οπως αυτα στη γιορτη της παναγιας στην κεφαλλονια.η μητερα μου μου τα εδινε να τα κρατησω.ακακα ειναι μου λεει.να κοιτα κ τα εβαζε επανω μου.εγω φοβομουν τοσο πολυ που εκλαιγα κ την παρακαλουσα να τα παρει.μοιαζαν τοσο πολυ με τα φιδακια της παναγιας.χιλια συγνωμη για μεγαλο μνμ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 21:50
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μαριλένα!!Μαριλένα εδώ τα φιλάκια δεν έχουν κακή ερμηνεία!!Η Παναγία είναι μαζί σου και σε προστατεύει!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 15:20
  Σύνδεσμος

  ημουν σε μια παραλια και υπηρχαν παντου φιδια.αλλου κιτρινα λιωμενα αλλου μικρα μωβ αλλα δεν κουνιοντουσαν σαν ψωφια και γω φοβομουν να πατησω απουδηποτε αλλα πατουσα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 18:25
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα!!Θα προσπαθήσεις. να απαλλαγείς από συναισθήματα που αφορούν την ζήλια και την θλίψη όχι όμως με επιτυχία!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:26
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας !! Κοριτσια χθες ειδα οτι ημουν σε μια βιλα δυοροφη με πολη μεγαλο κηπο γυρω απο το σπιτι εμοιαζε με το δικο μ .. Ημουν καθησμενη στο σαλονι ηταν κ μια αλλη γυναικα εκει δν ξερω πια ουτε θυμαμαι το προσωπο της καποια στιγμη ερχεται ενας παπας ντυμενος οπως οι παπαδες καθημερινα καθησε εκει μαζι μας κ αρχισε να κουβεντιαζει με εκεινη την γυναικα αλλα με κοιταζε συνεχεια σαν να ενδιαφεροτανε για μενα μολις με ειδε. Καποια στιγμη φευγει κ ρωταω την κοπελα : τι ειχε ? Κ μ λεει αστα 3 φορες αφησε την γυναικα τ εγκυο με αγορακι αλλα δν μπορουσε η γυναικα να το κρατησει πανω απο 2 βδομαδες η 2 μηνες κ τωρα χωριζουν κατι τετοιο μ ειπε . μετα ειδα οτι βγηκα στο πανω μπαλκονι κ βλεπω ξαφνικα να βγαινει μια τεραστια ουρα φιλιου απο το χωμα φιλι γκρι προς πιο λευκο εβγαινε λιγο λιγο κ εγω μονο εβλεπα ηταν τοσο χοντρο κ τοσο μεγαλο οσο ενα σπιτι δν μπορουσε να βγει ολοκληρο μονο το μισο βγηκε κ κουνουσε παρα πολυ την ουρα τ κ φοβηθηκα ετρεχα να την αποφυγω συνεχεια π δν επεφτε με τρομαζε συνεχεια μετα ερχετε παλι ο παπας κ αρχισε να μ μιλαει κ με προστατευεται λεγοντας μ μην φοβασαι κτλ. Μετα με πηρε μαζι του κ ανεβηκαμε σε ενα λεοφωρειο κατεβηκαμε κ εγω νομιζα οτι ειχαμε φυγει αρκετα αλλα ειδα παλι ενα παροοιο σπιτι κ το φιλι μισο στο χωμα μισο εξω αλλα ηταν λες κ το ειχα συνυθησει τωρα δν μ εκανε εντυπωση.. Ευχαριστω κ συγνωμη π εγραψα τοσο πολυ παλλον σας κουρασα. Καλη σας μερα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:50
   Σύνδεσμος

   Κοριτσια να συμπληρωσω γτ ξεχασα ο παπας ηταν νεος γυρω στα 30-35 οχι περισσοτερο μελαχρινος ωραιος ανδρας..

   Απάντηση
   • Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:44
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Αντι!!Αντι όπως και να τον είδες τον παπά..στην δική σου περίπτωση δηλώνει την στεναχώρια και ίσως και ασθένεια!!!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:24
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστω πολυ Ντορα στεναχωρηθηκα ομως.. Το φιδι ομως δν σημαινε τπτ??

     Απάντηση
     • Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:43
      Σύνδεσμος

      Το φίδι είναι είτε εχθρός είτε πρόβλημα!!!

      Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 στο 09:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα ότι ήμουν σ ένα δωμάτιο με κάποιους φίλους(δ θυμάμαι ποιούς)και ξαφνικά από παντού έρχονται διάφορα φίδια ,σκόρπιοι, σαρανταποδαρούσες. Αλλά αυτα τ είχαμε φέρει εμείς μ κάποιον τρόπο για να τρομαξουμε κάποιον.ένα λευκό φίδι(κόμπρα) με βλέπει κ αρχίζει να με κυνηγά και με δαγκώνει στ πόδι.ένας φίλος μου με βοηθεισε να βγάλω τ δηλητήριο και μετά αφου εφυγε ολο το δηλητήριο βγήκε αίμα από την πληγή.ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:24
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Κωνσταντινε!!!!!!!!!Κωνσταντινε το ονειρο σου σημαινει οτι γυρω σου υπαρχουν αρκετοι εχθροι!!!!!!Μονο ενας ομως θα σε βλαψει αλλα με την βοηθεια του φιλου σου θα τον αντιμετωπισεις!!!!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016 στο 08:04
  Σύνδεσμος

  καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.είδα ότι κράταγε κάποιος ενα μεγάλο φίδι(δεν θυμάμαι ποιος) το είχε πιάσει με τέτοιο τρόπο που ήταν ακινητοποιημένο. του μίλαγα, κατι του έλεγα αυτού που το κράταγε αλλα δεν θυμάμαι. ευχαριστώ!!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:52
   Σύνδεσμος

   Είναι ενα όνειρο που ακόμη δεν έχει αποκωδικοποιησει εντελώς το υποσυνείδητο σου.γι αυτο δεν θυμοσουν πολλα και ειδικα τι του ελεγες.αλληγορικά εσύ είσαι αυτός που κρατούσε το φίδι.το φίδι εδώ αντιπροσωπεύει ενα πρόβλημα σου η μια ασθενεια,το οποίο εχεις ακινητοποιήσει αλληγορικά.
   Αυτό που πρεπει να κανεις όμως είναι να σκοτώσεις το φίδι.σε άλλο όνειρο,οταν ακουσεις αυτά που θα λες στον εαυτό σου,θα καταλάβεις γιατί δεν το σκοτωσες σε αυτό το όνειρο.πιθανόν ακόμη να μην είσαι έτοιμος.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  Καλημερα να εχετε!!
  Ειδα χτες ενα ονειρο και τρομαξα παρα πολυ, εαν εχετε καποια ερμηνεια να μου δωσετε.
  Ειδα πως ημουν με την μητερα μου σε ενα τοπιο με βραχια ψηλα και δεντρα, θυμιζε λιγο τροπικο δασος. Ανεβαιναμε τα βραχια, τα οποια ηταν μαυρα, πολυ λεπτα σε φαρδος και υψωνονταν σε τεραστιο υψος (σαν πολυ ψηλες λεπτες πλακες κομμενες συμμετρικα, αυτο μου εκανε εντυπωση). Ειχαμε φτασει πολυ ψηλα (ημαστε σε διαφορετικους βραχους) και μου λεει η μανα μου ‘κοιτα τι ομορφο τοπιο’, πρεπει να ειχε κατι σαν θαλασσα αλλα εγω δεν το εβλεπα. Μετα γυρισα το κεφαλι μου και ειδα σε αλλα βραχια να εχει φιδια!! Πρασινα, με μαυριδερες ουρες, σιχαμενα!! Φοβηθηκα και αρχισα να γλιστραω στο βραχο για να φυγω, ομως ενα φιδι με εβαλε στο ματι και με ακολουθουσε.
  Πηδηξα σε αλλο βραχο, και ομως αυτο εκει με κυνηγουσε να με δαγκωσει και νομιζω πως σφυριζε απο πανω μου. Απο το φοβο μου ξυπνησα!!
  Κατι τελευταιο: εχω την εντυπωση πως αναφερθηκε καπου στο ονειρο πως ηταν το μερος της Παναγιας ή κατι τετοιο, αλλα δεν ξερω εαν καλεσα εγω την Παναγια γιατι φοβηθηκα και το σκεφτηκα ετσι.
  1000 συγνωμη για το μεγαλο κειμενο !!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 13:06
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα κακό όνειρο σε ερμηνεία, δικαιολογημένα φοβάσαι θα σου έλεγε κάποιος, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αν το έβλεπε και η μητέρα σου θα ίσχυε αυτό. Δεν νιώθεις ψυχολογικά καλά, παντού βλέπεις κινδύνους ενώ δεν πρέπει. Δεν μπορεί να φτάνεις τόσο ψηλά και να τα βλέπεις μαύρα και άσχημα. Ενστικτωδώς κάλεσες την Παναγία και ένιωσες την παρουσία της ή ότι αυτή είναι περιοχή της για να ανακουφιστείς. Είναι κάποια εμπόδια και κάποιοι κίνδυνοι που σε απειλούν μόνο στο μυαλό σου. Χρειάζεται να βγάλεις από μέσα σου όσα σε κατατρώνε άδικα. Όλα είναι όμορφα. Εσύ τα βλέπεις άσχημα. Αν είσαι άτομο με αυτοπεποίθηση τότε το όνειρο είναι αντίθετο.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 στο 19:17
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστω πολυ κα. Νεκταρια για την ερμηνεια, να ειστε καλα!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 στο 15:29
  Σύνδεσμος

  14 προς 15 2015: Κατα την διαρκεια του υπνου μου, προς τα ξημερωματα,
  ονοιρευτικα οτι: 1ον ενα φιδι με ασημοχρυσο δερμα και αμεσος μετα παρουσιαστικαν κοντα του μικρα φιδακια ασημοχρυσα, που κανανε κυκλακια και μεανδρους και αλλα σχιματα, σαν να επεζαν!!!
  ( Το φιδι ερχοταν προς εμενα, αλλα σαν, ν’ακουγα να μου φωναζουν,
  χτυπατο-χτυπατο και εγω με ενα καλαμι που ειχα βαλει μπροστα μια φουντα απο σχοινι και απλος το ψυλοχτυπαγα ,για τα ματια και μετα το αφησα να περασει απο διπλα μου χωρις να ενδιαφεραιται για μενα!!)
  Αμεσος μετα παρουσιαστικε ενα θεαμα που δεν ειχα ξαναδει σε ονοιρο.
  Μια μαναβικη αποθηκη με τον μαναβη να στοιβαζει πεπονια με ενα απιθανο χρωμα (ανοιχτο και σκουρο καφε) και μας εκοβε κομματια και
  μας τα εδεινε να τα δοκιμασουμε και ηταν γλυκα και αρωματικα. Μαζ-
  ι μας δοκιμαζε και ο μαναβης!!! Καπου εκει τελεισε_.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 12:20
   Σύνδεσμος

   Το πεπόνι είναι ένα διφορούμενο σύμβολο που αν είσαι καλά και το δεις θα αρρωστήσεις, ενώ αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά. Το φίδι που χτύπησες είναι η ασθένεια που πιθανόν έχεις και τη χτύπησες στην ρίζα ή η καλή φυσική κατάσταση που με το χτύπημα πήρε την κατιούσα. Το αποτέλεσμα είναι ο μανάβης. Τα μικρά φιδάκια είναι αποτέλεσμα του χτυπήματος που έκανες.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:58
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και καλες γιορτές να έχουμε όλοι 🙂 είδα στον ύπνο μου δυο ακεφαλα φίδια δεν θυμάμαι καλά τα κεφάλια τους έλειπαν η η ουρα τους!!! Νομιζω τους τα εκοψα εγώ βρέθηκαν στο μέρος που ήμουν κάπου εξω ηταν τεραστιααα και μαύρα το ενα μπροστά μου το άλλο πισω μου,παλέυα να γλυτωσω ηταν όμως πανεξυπνα φιδια οπου πήγαινα εγώ και αυτά ερχόντουσαν ,κινήσεις δευτερολέπτων και αυτά έκαναν τις ίδιες κινήσεις που εκανα και εγώ ήμουν πολύ τρομαγμένη και έλεγα μέσα μου αφού δεν έχουν κεφάλια πως καταλαβαίνουν τι κάνω .προσπαθούσα να ξεφυγω δεν θυμάμαι αν ξέφυγα τελικά και ουτε να με τσιμπησαν θυμάμαι ,α και ηταν νύχτα …απάντησε μου σας παρακαλώ σπάνια βλέπω όνειρα και αυτό με τρόμαξε παρα πολύ … Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:45
   Σύνδεσμος

   Πιστεύω οτι έλειπε το κεφάλι όχι η ουρά.θα σου εξηγήσω γιατί.τα φίδια εδώ δηλώνουν 2 προβλήματα σου.αυτά τα προβλήματα σε ακολουθούν σε οτι κανεις στην ζωή σου.το οτι τα αποκεφαλισες εσυ,δείχνει οτι εχεις μπει πλεον σε διαδικασια αντιμετωπισης τους.το κεφάλι συμβολίζει την αρχή και η ουρά το τέλος.εχεις ξεπεράσει λοιπον το πρωτο στάδιο.σου μένει η μέση και το τέλος.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 στο 20:37
  Σύνδεσμος

  Ήμουν με τον πατέρα μου σε ένα χωράφι για αγροτικές δουλειές(αυτή την εποχή έχουμε όντως τέτοιες δουλειές) και σε κάποια φάση, μέσα από τα χόρτα, προκαλώντας θρόισμα, βγαίνει ένα πολύ μακρύ, αλλά όχι χοντρό φίδι. το βλέπω, σκιάζομαι και φωνάζω τον πατέρα μ. Το φίδι περπατάει λίγο και αρχίζει να στριφογυρνά γύρω από τον εαυτό του, να τυλίγεται, περνώντας στην αρχή ξούρα από εμένα, και όσο πήγαινε απομακρυνόταν ο κίνδυνος λίγο λίγο μιας και κουλουριάζονταν. Κάπου εκεί ξύπνησα με ταχυκαρδία.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 στο 13:50
   Σύνδεσμος

   Αν εχεις φοβια με τα φιδια λογω των αγροτικών σου ασχολιών τοτε το όνειρο δείχνει απλα αυτή την φοβία σου.αλληγορικά δείχνει εναν κίνδυνο που θα περάσει ξυστά απο την ζωή σου και δεν θα σε επηρρεάσει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 στο 06:55
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους……για άλλη μια φορά την βοήθειά σας…είδα λευκό κουλουριασμένο φίδι , δεν ήταν μεγάλο δεν κουνήθηκε ούτε επιτέθηκε νομίζω ήταν μισό κατω απο την ντουλάπα και μετα εξαφανίστηκε. το έψαχνα λεει αλλα΄δεν το βρήκα.. ( δεν ξερω αν παίζει ρόλο αλλά δεν κατάλαβα αμέσως ότι είναι φίδι) .σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 στο 12:05
   Σύνδεσμος

   Είναι μια κατάσταση που ενώ είναι δύσκολη δεν θα σου φανεί αρχικά. Αυτό θα φανεί όταν αντιμετωπίσεις κατάματα το πρόβλημα. Το καλό είναι ότι όπως ήρθε θα φύγει. Το κακό είναι ότι δεν εξοντώθηκε. Εφόσον σε εγκατέλειψε, υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσει. Δεν εξοντώθηκε εντελώς. Αν δεις κάποιο σειριακό όνειρο προσπάθησε να το εξοντώσεις για να σε εγκαταλείψει μόνιμα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 11:17
  Σύνδεσμος

  καλημερα!!!ειδα οτι καθομουν στο πισω μερος του αυτοκινητου μου κ στην πορτα ειχε ενα μικρο φιδι κ τυλιγοταν γυρω απο αυτη αλλα δεν με πειραζε,νομιζω οτι ειχε 2 χρωματα καφε με κοκκινο η μαυρο με κοκκινο κατι τετοιο και μετα καθως βγηκα απο την αλλη πορτα ειδα οτι ειχε και εκει ενα μικρο φιδι αλλα ουτε αυτο με πειραξε και μετα βγηκα..ευχαριστω!!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 19:07
   Σύνδεσμος

   Υπήρχε άτομο στην θέση του οδηγού και του συνοδηγου?αυτό το άτομο σου προκαλει προβλήματα και φέρεται ύπουλα.ευτυχώς δεν σε πείραξαν τα φίδια.όμως υπαρχουν γύρω σου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 20:01
    Σύνδεσμος

    Νομίζω ο μπαμπάς μου οδηγούσε αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να θελει το κακό μου τι αλλο μπορει να σημαινει;;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 20:19
     Σύνδεσμος

     Ναι αν είναι ο πατερας σου τοτε δεν θα έλεγα οτι αυτός θέλει το κακό σου.ίσως αυτός σε προστατεύει και δεν σε αγγίζουν τα φίδια.τα φίδια πάντως έχουν αρνητικη ερμηνεία.είναι εχθροί αρρώστια προβλήματα….

     Απάντηση
     • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 20:23
      Σύνδεσμος

      Αυτό δείχνει ότι όσο πιάνει το τιμόνι της ζωής της ο πατέρας της και καθορίζει τη ζωή της υπάρχουν στεναχώριες και εμπόδια, διότι δεν μπορεί να χαρεί με τις απαγορεύσεις και το κουμάντο που κάνει. Όλο υπάρχουν φραγμοί στον τρόπο που ελέγχει την κατάσταση. Ομως η Πέλλυ αν και έχει εμπόδια, καταφέρνει να ξεγλιστράει και να κάνει το δικό της. Αυτή είναι μια άλλη ερμηνεία που δίδω διαβάζοντας αυτό το όνειρο.

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 στο 14:57
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα οτι εκανα βολτα στην εξοχη μαζι με την μητερα μου ,κατω απο τα δεντρα, και ενας περαστικος μας φωναξε να φυγουμε μακρια απο τα δεντρα γιατι εχουνε δενδρογαλιες! Ειχαμε μια μεγαλη ομπρελα μαζι μας, και εγω την ανοιξα και την εβαλα πανω απο τα κεφαλια μας για να μην πεσει κανενα φιδι επανω μας. Οταν φυγαμε απο τα δεντρα , ενω δεν βρηκαμε κανενα φιδι , η μητερα μου μου εδειξε το αριστερο χερι μου τρομαγμενη γιατι ειχα ενα τσιμπιμα φιδιου ,και εβγαζε κατι σαν πυον απο τις τρυπες που μου αφησε το δαγκωμα!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 στο 18:51
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Ντορινα!!!!!!Το ονειρο σου σημαινει οτι εμποδια και προβληματα θα αντιμετωπισετε κι εσυ και η μητερα σου αλλα εσυ θα προστατευσεις τον εαυτο σου και την μητερα σου!Επισης εσυ θα αντιμετωπισεις εναν επιπλεον προβλημα που αφορα την προσωπικη σου ζωη!!!!!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 στο 18:56
    Σύνδεσμος

    Η Ντόρα και η Ντορίνα, πολύ ωραία έτσι; Αυτό το όνειρο θα το ερμηνεύσω με μια εναλλακτική ερμηνεία. Περνάς μια παροδική κατάσταση και ένα πρόβλημα υγείας θα σε ταλαιπωρήσει, αλλά δεν πρόκειται να σε επηρεάσει αρνητικά, παρά μόνο συναισθηματικά που είσαι ήδη πολύ πληγωμένη και η ασθένεια δεν θα σε επηρεάσει σ’ αυτό. Ξέρεις με τη βοήθεια της μητέρας σου να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα. Αυτό είναι κάτι προσωρινό. Η άλλη κατάσταση όμως, η συναισθηματική, είναι αμφίβολο πόσο θα κρατήσει.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 στο 19:06
     Σύνδεσμος

     Πλακα δεν εχει???Σε ευχαριστω για την διορθωση!!!!!!!

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 στο 01:20
      Σύνδεσμος

      Σας ευχαριστώ παρά πολυ κορίτσια! Μέσα πεσατε! Σήμερα κιόλας επισκεφτηκα το γιατρό για ένα πρόβλημα υγείας με την μήτερα μου , το οποίο θα με ταλαιπωρήσει για μήνες όπως μου είπε ο γιατρός. Όσο για τα συναισθηματικά.. Άντε να τελειώνει και αυτό !

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 στο 10:26
       Σύνδεσμος

       Περαστικά σου!!! Να φανταστείς δίσταζα να το βάλω με τον φόβο ότι είναι αλληγορικό το πρόβλημα, αλλά κάτι μέσα μου με ωθούσε να το κάνω. Κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι πως υπάρχει περίπτωση λόγω αυτής της ασθένειας να κλονιστεί η αγάπη της σχέσης σου και να σε πληγώσει, αφού θα τη χαλάσει. Μια άλλη περίπτωση είναι, αν δεν έχεις δεσμό, αυτή η ασθένεια να σε απομακρύνει από αυτόν που θέλεις για αρκετό καιρό. Αυτό θα σε πονέσει. Γενικά, η κατάσταση που βιώνεις δεν θα σε πονέσει τόσο πολύ, όσο τα συναισθηματικά. Δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα.

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 18:01
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! Είδα στον ύπνο μου πως περπατουσα σε ένα χωματοδρομο αλλά υπήρχε και πρασιναδα και είχε αρκετά φίδια στο δρόμο τα οποία βέβαια δεν έκαναν τίποτα απλά υπήρχαν και εγώ τα απεφευγα χωρίς να μου επιτεθεί κάποιο!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 18:25
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ξέρεις που βαδίζεις και να ξεπερνάς τα εμπόδια. Εφόσον είναι ο δικός σου δρόμος θα είναι ανοιχτός για σένα. Αλλιώς κάποιο φίδι θα τον κλείσει. Για να μην το κάνει, καλά πάς.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 στο 15:19
  Σύνδεσμος

  Γειά σας..Είδα στον ύπνο μου ότι είχα στο σπιτι μου ένα μεγάλο ξύλινο κιβώτιο ..ανοιχτό από την πάνω πλευρά κ μέσα είχα μικρά φίδια (σαν τα φιδάκια της Παναγίας) κ καθόμουν για πολύ ώρα κ τα κοιτούσα ! Ήταν 5-6 κ γεννούσαν συνεχώς κ αλλά! Κ γω καθόμουν απλώς κ τα κοιτούσα ! Ένα ανασηκωθηκε λίγο κ έβγαλε την γλώσσα του προς την μεριά μου ! Αλλά δεν τρόμαξα ..Μάλιστα ήθελα κ να τι αγγίξω αλλά τελικά δεν το έκανα!
  Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων! (Αν μπορείτε απαντήστε κ στην ερώτηση μου στην ενότητα “Διασημοτητες”!! )

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 στο 14:51
   Σύνδεσμος

   Τα φιδάκια της Παναγιάς είναι άκακα. Δεν έχει άσχημη ερμηνεία το όνειρο αυτό. Σημαίνει ότι κάτι που σκέφτεσαι να κάνεις η Παναγιά σε εμποδίζει και συνέχεια γεννιούνται νέα εμπόδια για να μη ζημιωθείς. Αυτά είναι φυσικό να μην τα φοβάσαι, αφού αντιλήφθηκες ότι είναι για καλό σκοπό. Όταν δεν το κάνεις ή αλλάξεις δρόμο τα φιδάκια θα σε εγκαταλείψουν. Όσο όμως βιάζεις την κατάσταση, τόσο θα συσσωρεύονται μέσα στο κιβώτιο, που είναι εδώ η ζωή σου.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 22:09
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία είσαι κορυφή. Τιποτε άλλο. Ευχαριστώ !
  Αν βρεις χρόνο δες και το όνειρο που είδα χθές βράδυ στην ονειροπαγίδα

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 20:47
  Σύνδεσμος

  Ειναι δηλαδη σα να προετοιμάζω τον εαυτό μου να ζήσω και χειρότερα πράγματα , χωρίς να ξέρω άν έρθουν?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 20:51
   Σύνδεσμος

   Όπως το θέτεις ναι. Σου λέει να δεχτείς αυτά που ζεις, για να έχεις περιθώριο να αντέξεις αυτά που θα έρθουν, αν έρθουν. Να γίνεις ανθεκτική και ατσάλινη, μέχρι να φύγουν κι αυτά και να απαλλαγείς εντελώς.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 20:28
  Σύνδεσμος

  Με συγχωρείς Νεκταρία μου , δε θέλω να σε κουράζω, αλλά επιμένω γιατι αυτό που περνάω τώρα με βασανιζει πολύ. Οταν λες ότι θα έρθουν άλλες καταστάσεις τι εννοείς, τη στιγμή που το όνειρο δεν είναι προγνωστικό? Αν εννοείς ότι εγώ δεν θα είμαι καλά ψυχολογικά και παλι προγνωστικό δεν είναι (? ) , αφού αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν γεγονότα που θα με φέρουν σε δυσκολοτερ ψυχολογική κατάσταση. Αν μπορείς να με βοηθήσεις….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 20:35
   Σύνδεσμος

   Προγνωστικό είναι όταν συμβεί ένα γεγονός και το αντιληφθούμε. Οι σκέψεις και οι καταστάσεις που ζούμε δεν είναι προγνωστικές γιατί υπήρχαν, έφυγαν και θα επανέλθουν άλλες. Να φέρω ένα παράδειγμα. Όταν δεις ότι παθαίνεις ένα ατύχημα, χτύπα ξύλο και το πάθεις, είναι προγνωστικό. Όταν όμως δεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου δεν είναι προγνωστικό, αλλά ψυχολογικό όνειρο. Άλλωστε, δεν είναι κάτι καινούριο για να μας ωθήσει να σκεφτούμε την πρόγνωση. Είναι κάτι γνωστό που απλά παίρνει άλλη διάσταση μέσα μας και μας φέρνει σε νέες καταστάσεις. Όχι όμως πρωτόγνωρες. Μόνο η ένταση αλλάζει. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 19:41
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου έχω καταλάβει απο όσες φορές σου έχω γράψει ότι έχεις πολλές γνώσεις και μερικές φορές δε μπορώ να σε παρακολουθήσω.
  Το όνειρο δηλ είναι ψυχολογικό – προγνωστικό? Ο,τι αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή δεν θα λυθεί αλλά εγώ θα νομίζω ότι λύθηκε και θα επανέλθει με άλλα πιο επώδυνα που τελικά θα τα αντέξω ? Αυτό θες να μου πεις?
  Σ΄ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   Ακριβώς, με τη διαφορά ότι δεν είναι προγνωστικό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 στο 09:33
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια μου. Ειδα χτες βραδυ οτι ημουν στο σπιτι μου που ομως στη πραγματικοτητα δεν ειναι δικο μου που ειχε αυλες και κηπους
  οτι ενω γενικα ημουν με κοσμο και ανυπομονουσα να φυγουν αυτοι γιατι περιμενα αλλους και μετα βρεθηκα στην αυλη του σπιτιου ηρθαν οι πρωτοι που ηταν ενα ζευγαρι απο τους οποιους γνωριζα στα αληθεια μονο τη κοπελλα ηταν μια γνωστη της κορης μου ενω ο αντρας μου ηταν αγνωστος και καθισαν σε ενα τραπεζακι στην αυλη και η κοπελα προθυμοποιηθηκε να με βοηθησει να φερουμε φαγητο απο το σπιτι και καθως ανεβαιναμε τα σκαλια του κηπου στην ακρη ενος σκαλοπατιου ηταν δυο φιδακια πρασινα οχι πολυ μικρα και παχουλα που καθοντουσαν ησυχα και σα να ειχαν αστειες φατσουλες. Εγω δεν τους εδωσα καμια σημασια ηξερα οτι ηταν εκει η κοπελα ομως σταματησε να τα ταισει.Τι να σμαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 19:06
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο είναι ψυχολογικό. Σε προωθεί σε άγνωστες πτυχές της ψυχής ή είναι η ψυχή σου και δεν την αναγνωρίζεις ή σε μπλέκει σε άγνωστες καταστάσεις. Είναι κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον εαυτό σου και θα φύγουν, θα σε εγκαταλείψουν, αλλά θα έρθουν νέες και πιο επώδυνες καταστάσεις. Μια απ’ αυτές τις καταστάσεις είναι γνωστή και θα επανέρθει για να αντιμετωπίσει όσα θα εμφανιστούν μπροστά σου. Σαν μια ασφάλεια. Όμως το όνειρο σε καθησυχάζει ότι είναι μικρές αντιμετωπίσιμες καταστάσεις που δεν θα επηρεάσουν την ψυχή σου, αλλά όπως θα έρθουν θα φύγουν, γιατί η ψυχή σου θα αναλάβει να τις τακτοποιήσει όπως πρέπει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Ξυπνησα εντρομη γιατι ειδα φιδια στα ποδια μου (δεν με ακουμπουσαν και ηταν μικρα απλα ενιωθα το φοβο μου γιατι γνωριζω οτι ειναι αθορυβα)και ανεβηκα σε μια καρεκλα να μη τα πατησω και πιαστηκα απο ενα σκινι και καθως φωναζα τον φιλο μου που προσπαθουσε να ανοιξει το σπιτι μας κοιταξα στο δεξι μου χερι και ειχα στο καρπο μου ενα φιδι μικρο και το επιασα απο το λαιμο και το τραβηξα απο το χερι μου με πολύ δύναμη και το πεταξα κατω και απλα φωναζα πανω στη καρεκλα να με σωσει ο φιλοσ μου η να μπουμε στο σπιτι για να σωθουμε …και τοτε ξυπνησα και κοιταξα και το χερι μου δλδ ενιωθα οτι ηταν πολυ αληθινο..ωστοσο μια φοβια την εχω με τα φιδια, δεν εχω δει ουτε και θελω και σαφωσ ουτε ταινιες..σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό δείχνει ότι έχεις ανασφάλειες και σε ζώνουν τα φίδια. Δεν μπορείς να ανασάνεις αλληγορικά. Κατι σε εμποδίζει να σωθείς μόνη. Έχεις αφήσει την τύχη σου στους άλλους. Γενικά δείχνει ότι κάποια πράγματα ή ιδέες απειλούν την ζωή σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015 στο 20:21
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!!!! Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα περιβαλλον ευχαριστο, εγω δεν ημουν ουτε χαρουμενη ουτε λυπημενη και ειχα την αισθηση οτι βρισκομουν αναμεσα σε χαρουμενους ανθρωπους (τους οποιους ομως δεν εβλεπα) και εκει ηταν και το αγορι που μου αρεσει δεν εχει γινει κατι και ηταν πολυ χαρουμενος ειχε πλατυ χαμογελο , και καπου εκει εμφανιζεται ενα φιδι πρασινο νομιζω και εμοιαζε σα να ειναι χαρουμενο (δεν μπορω να σας το εξηγησω ) ειχα αυτη την αισθηση. Εγω δεν φοβηθηκα το φιδι για την ακριβεια δεν εδωσε κανεις σημασια ουτε αυτο μας πειραξε και μετα ξυπνησα. (εχω να δω καιρο φιδι στον υπνο μου και οσες φορες εχω δει, το εχω δει η να το σκοτωνω ή να με απειλει ή κατι τετοιο, τωρα μου εκανε εντυπωση που απο το πουθενα εμφανιστηκε και δεν μας ενοχλησε ουτε εμεις το ενοχλησαμε!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 στο 19:39
   Σύνδεσμος

   Στην περίπτωση αυτή δείνει ότι το φίδι αυτό είναι εμπόδιο. Μπορείς να είσαι ευτυχισμένη, και χωρίς αυτόν. Όπως βλέπεις δεν άλλαξε η διάθεσή σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 στο 07:07
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα ξενο μερος στην επαρχια και στο μερος αυτο τα φιδια ηταν παρα πολλα,εγω παραξενευτηκα αλλα οι κατοικοι με διαβεβαιωσαν οτι ετσι ειναι αυτο το μερος.εφτασε σε καποια στιγμη η μαμα μου εκει,με βρισκει και λιγο πριν ανεβω εναν βραχωδη λοφο εξαφανιζεται.ο λοφος αυτος ηταν γεματος απο φιδια κουλουριασμενα εκτεθειμενα.και εγω εκανα χιλιους δυο.ελιγμους για να μην τα πατησω.τρομακτικα στην οψη και αλλα πολυ μεγαλα και αλλα μεσαιου μεγεθους(καποια ειχαν και αλλοιωμενο σωμα,σαν να ειχαν ξεσκιστει) εγω πολυ τρομοκρατημενη τελευταια στιγμη που πανε να μου ορμηξουν φευγω απο τον βραχο.και μετα ρβταγα τους κατοικους πως ειναι δυνατον να εχει τοσα φιδια και με υφος μου επανελαβαν οτι αυτοι εχουν μαθει ετσι

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 στο 19:33
   Σύνδεσμος

   Τα φίδια αυτά,αντιπροσωπεύουν τις εμμονές τις φοβίες σου,τα προβλήματα σου,καποια αρρωστια ισως και οτιδήποτε σε απασχολεί.οι κατοικοι αυτοι αφορούν την ψυχή σου.όλα αυτά έχουν καλλιεργηθεί μέσα σου εδώ και καιρό και η ψυχή σου το βιώνει ως κάτι οικείο και φυσιολογικό.(γι αυτό ειπαν πως έτσι έχουν μαθει)προσπαθείς να τα αποφυγεις όμως βρίσκονται παντού γύρω σου.αλλά είναι μεγαλυτερα προβλήματα αλλά μικρότερα…το θετικό είναι οτι πριν σε αγγίξουν και σε επηρρεάσουν πηδηξες απο τον βράχο.το καλυτερο ομως θα ηταν να τα σκοτωσεις έτσι ώστε να απαλλαγείς εντελώς!!!!όσο και αν αναρρωτιεσαι πως γίνεται να υπαρχουν τοσα θεματα προβληματικά στην ζωή σου,αν δεν σκοτωθούν τα φίδια δεν θα απαλλαγείς….

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο 08:34
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν στο χωριο της μανας μου σε μια αποθηκη που εχει και ξαφνικα υπηρχαν πολλα φιδια και πολυ επιθετικα “τρεχανε”γυρω γυρω μου για να με τσιμπησουν πιαστηκα απο δυο σκοινια που κρεμοταν σε ενα τοιχο και γλυτωσα το τσιμπημα αλλα το φιδι στεκοταν ορθιο απο κατω και πηδαγε να με φτασει του εριξε μια η μανα μου και το απομακρυνε μετα βγηκα εξω απο την αποθηκη καιεκει ειχε πολλα φιδια και βλεπω την κορουλα μου να πεφτει απο κατι σκαλια πιο πανω με μια σακουλα στο κεφαλι και βλεπω και ενα φιδι να την τσιμπαει επεσε διπλα μου της βγαζω την σακουλα μου και τρεχαμε γρηγορα με τους δικους μου να παμε το παιδι στο γιατρο…προσπαθουσα να μην κοιμηθει στον δρομο και της εβγαζα μεσα απο την πληγη κατι σαν μαυρες κλωστες επερνα τηλεφωνο το νοσοκομειο και μου ειπαν οτι θα της βαλουν λιγες σταγονες οταν φτασουμε στο δρομο σταματησαμε και σε ενα αλλο γιατρο αλλα αντι να κοιταει το παιδι επερνε αιμα απο εμενα την μανα μου και τον αντρα της.το φιδι που τσιμπησε το παιδι ηταν κοκκινο και στην πλατη του ειχε μαυρα σημαδια τριγωνικα…επισης οταν μου δαγκωσαν το παιδι μου ειδα το σκυλακι μου το μικρο που προσπαθουσε να μας βοηθησει αλλα τον δαγκωσαν και αυτο και θα το πηγαιναμε στο γιατρο και αυτο .το ονειρο σταματησε με μας τους τρεις να δινουμε αιμα στον γιατρο γιατι μετα ξυπνησα δεν θυμαμε να πηγαμε την μικρη νοσοκομειο θυμαμε μονο που προσπαθουσα να την κρατησω ξυπνια και αυτη μισοκοιμοταν.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Ρενα!!!Πολλοι εχθροι…εσυ θα τους αντιμετωπισεις αλλα ο ενας εχθρος θα σε παιδεψει αρκετα…η μητερα σου στο συγκεκριμενο εχθρο θα σε βοηθησει!!!!Το ιδιο θα συμβει και με την κορουλα σου…

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο 17:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας! Σήμερα το πρωί είδα ότι εγώ, η μητέρα μου και οι αδερφές μου είχαμε γεμίσει στο σώματα μας με μεγάλα και λεπτά φίδια τυλιγμένα πάνω μας. Εμείς προσπαθούσαμε να τα βγάλουμε τα φίδια από τα σώματα μας αλλά άλλα φίδια τυλίγονται πάλι πάνω μας, και όσες φορές να τα βγάλουμε πάλι τυλίγονται στα σώματα μας. Τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο 18:33
   Σύνδεσμος

   Την απάντηση στο όνειρο σου,θα την βρεις όταν σκεφτείς ποιο είναι το κοινο πρόβλημα αναμεσα σε σένα την μητερα και τις αδερφές σου.αυτο το πρόβλημα αντιπροσωπευουν αυτά τα φίδια!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015 στο 23:39
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, αλλά δεν ξέρω αν εξηγείται από τον επάνω ορισμό, γι αυτό ζητάω τη βοήθειά σας. Είδα ότι ήμουν σε ένα τραπέζι όπου τρώγαμε πολλά άτομα μαζί, δεν τους ξέρω στην πραγματικότητα, αλλά εκεί ένιωθα ότι ήταν συγγενείς όλοι. Ξαφνικά, άκουσα να μου λένε για ένα φίδι, κοίταξα στο κάτω μέρος του τραπεζιού, κάτω ακριβώς από εκεί που τρώγαμε, και είδα ένα πράσινο-λαχανί αρκετά χοντρό και μεγάλο φίδι, που κινούνταν προς εμένα. Ακαριαία σηκώθηκα, το πέταξα πέρα από τους ανθρώπους, πήγα να φύγω, κι εκεί είδα έναν τεράστιο βάτραχο ίδιου χρώματος, και το φίδι ερχόταν κατά πάνω μου, σαν να το είχα προκαλέσει. Τότε και από το φόβο μου, αλλά και από την αίσθηση ότι ήθελα να σώσω και τον βάτραχο από το φίδι, ξαναγύρισα πίσω, πήρα ένα μαχαίρι από το τραπέζι και σκότωσα το φίδι με μεγάλη ευκολία κι όλας.. βγάζετε άκρη;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Τα άτομα του έτρωγες είναι ο ψυχολογικός σου κόσμος, άτομα που δεν τα γνωρίζεις, αλλά τα νιώθεις δικά σου, γιατί ανήκουν σε σένα. Ο βάτραχος είναι ένας προστάτης και φίλος για σένα, αλλά στο όνειρο τον προστάτεψες εσύ. Στην πραγματικότητα θα γίνει το αντίθετο. Εκείνος θα σε προστατέψει από μια μεγάλη ταλαιπωρία που θα σου παρουσιαστεί.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 στο 20:40
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα σας! ειδα στον υπνο μου την αδερφη μου ν φερνει μεσα στο σπίτι ενα φιδι μεσα σ’ ενα διαφανες κουτι . το φιδι ηταν ζωντανο και το τοποθετησε κατω απο ενα ντουλαπι. τι σημαινει; σαας ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015 στο 14:40
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου δείχνει οτι η αδερφή σου,κουβαλαει ενα πρόβλημα εχθρικό για εκείνη.προσπαθει να σας το κρύψει όμως είναι ευκολο να το εντοπισετε…

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 17:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα….ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σ’ενα χωματοδρομο με τον αντρα μου και ξαφνικα μπροστα μου εμφανιστηκε ενα μεγαλο φιδι καφε το οποιο με κοιτουσε μεσα στα ματια και καθως με κοιτουσε ξαφνικα αρχισε να μικραίνει ώσπου εξαφανίστηκε τελείως απο μπροστά μου…Στην συνέχεια θυμάμαι οτι περπατούσα πολυ προσεχτικά στις μύτες των ποδιων μου γιατί φοβόμουν μηπως δω και αλλο φιδι και εκει ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 18:01
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο κάποτε θα μικρύνει και στο τέλος θα φύγει. Όμως το κακό σημείο του ονείρου είναι ότι αυτό θα σου γίνει φοβία. Θα είναι τέτοιο το σοκ που θα περάσεις μέχρι να εξαφανιστεί που θα σε επηρεασει. Θα νομίζεις ότι πάντα αυτό θα συμβαίνει. Προσπάθησε λέει το όνειρό σου να μην φτάσεις ποτέ σ’ αυτό το σημείο.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 18:56
    Σύνδεσμος

    Ποσο δικιο εχεις Νεκταρία πραγματι περασα ενα καλοκαιρι χαλια ειχα ενα προβλημα με την υγεια μου,το οποιο δοξα τον θεό το ξεπέρασα,αλλα πραγματι εχω επηρεαστεί ψυχολογικά…συγχαρητήρια έπεσες μέσα 100%!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 18:59
     Σύνδεσμος

     Έχω πάθει σοκ. Σου εύχομαι να μην γίνει φοβία. Εφόσον εξαφανίστηκε πάει πια. Μην το σκέφτεσαι!!! Εύχομαι από εδώ και πέρα να είσαι καλά για να χαρείς το γάμο σου.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 στο 03:01
  Σύνδεσμος

  καλησπερα ειδα στον θπνο μου ενα μαυρο φιδι. το καλο ειναι οτι δεν με πειραξε και ηταν μαζι μου και ενας γιατρος στον οποιο ειπα οτι το φιδι κατι εχει παθει και αθτος πηγε να το κοιταξει εκει ξυπνησα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 11:52
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Μαρια!!!Μαρια εχθρος που με την βοηθεια του Θεου θα το ξεπερασεις!!!!!

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 14:01
   Σύνδεσμος

   Εδω το φίδι επειδή ήταν μαύρο δηλώνει ότι σε απειλεί μια ασθένεια, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο γιατρός το μαρτυράει εδώ. Εσύ του μίλησες για εκείνο, ανησύχησες γι’ αυτό, όμως αυτό θα ήταν κακό αν ήταν καλά, γιατί θα μπορούσες αυτή τη στιγμή να είσαι άρρωστη. Όμως ευτυχώς, αυτό δεν θα γίνει με την βοήθεια του θεού.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 στο 18:25
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Δε συνηθίζω να κάνω ερωτήσεις σε site αλλά σχεδόν κάθε βράδυ βλέπω φίδια στον ύπνο μου, δε με δαγκώνουν ποτέ όμως και ξυπνάω απότομα! Μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι έχω μεγάλη φοβία με τα φίδια από μικρή.. Χθες το βράδυ είδα ένα πύθωνα να τρώει ένα ποντίκι. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 11:50
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Ιωαννα!!!!Επειδη ειμαι παθουσα…..και φοβαμαι τα φιδια….το ονειρο σου ειναι καθαρα ονειρο φοβιας που το υποσεινηδητο εντοπιζει αυτο το συναισθημα και συ το βλεπεις στα ονειρα σου!!!!!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 14:05
    Σύνδεσμος

    Εν μέρει ισχύει αυτό που λες, για όλα τα όνειρα, όμως στο συγκεκριμένο όνειρο με τον πύθωνα και το ποντίκι δείχνει ότι εδω το φίδι είναι προστάτης. Με τα μάτια της τον βλέπει φίδι. Είναι κάποιος που την μαλώνει για το καλό της και τον βλέπει εκείνη εχθρό, ενώ δεν είναι. Της κάνει κριτική, παρατηρήσεις. Αυτό το άτομο λοιπόν που βρίζει ή δεν τον πάει πολύ θα την απαλλάξει από μια σκέψη που τη φθείρει και δεν είναι σημαντική. Μπορεί αλληγορικά να είναι η μητέρα της ή η συνείδησή της.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  Γειά, τη προηγούμενη Πέμπτη πήγα διακοπές μαζί με την οικογένειά μου εντός της Κύπρου ένα χωρίο την Ίδια νύχτα δηλαδή τη Πέμπτη είδα ένα όνειρο ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο και ήταν ένα φίδι απλομενω στο πάτωμα και δεν μου επιτέθηκε αλλά εγώ φοβήθηκα και βγήκα έξω από το δωμάτιο.μόλις βγήκανομίζω είδα το παππού μου και τον αδερφό μου (αλλά δεν είμαι σίγουρος).και ξαφνικά βλέπω ένα α φίδι μαύρο που είχε πράσινες βούλες που φοσφωριζα να πάνω του,μετά ξύπνησα . Σας παρακαλώ απαντήστε μου.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Χαρη!!!!!Πιθανοι εχθροι…….απο τους οποιους θα νιωσεις μια πικρια και στεναχωρια!!!!!

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 14:25
   Σύνδεσμος

   Είναι τα όνειρα του ταξιδιώτη. Επειδή άλλαξες περιβάλλον νιώθεις άβολα. Μην ανησυχείς, θα είναι κάτι περαστικό μέχρι να συνηθισεις τις νέες συνθήκες ζωής.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα στον ύπνο μου χθες βράδυ πως ήμουν σε ενα δωμάτιο κ πρόσεχα μήπως έχει φίδια και ξαφνικά έπεσε ένα πράσινο φίδι στο λαιμό μου και με τσίμπησε αλλα δεν έπαθα τίποτα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   Χθες το βράδυ εννοείς βράδυ Κυριακής έτσι; Όχι βράδυ Σαββάτου.
   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι έχεις φωλιάσει πολλές φοβίες και προσέχεις μη συμβούν. Όμως με τον νόμο της έλξης τις επαληθεύεις, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σε ζημιώνει. Μην σκέφτεσαι το κακό, για να μην έρχεται.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 13:23
    Σύνδεσμος

    Ναι βραδυ Κυριακής το ειδα. Η αλήθεια είναι οτι ετοιμάζομαι να φύγω εξωτερικό με τ αγόρι μου και σκέφτομαι διάφορα.. Σ ευχαριστω που απάντησες 🙂

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 19:07
     Σύνδεσμος

     Πήγαινε στο ταξίδι σου και να περάσεις καλά. Αν έχεις εμμονές και φοβίες δεν θα περάσεις καλά. Όσο λιγότερα φοβόμαστε, τόσο πιο λίγα επαληθεύονται. Άρα, όσο πιο πολύ φοβόμαστε, φέρνουμε την αναποδιά.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 21:19
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν στην παραλία και εκανα ηλιοθεραπεία και ξαφνικά εμφανίστηκε ενα μεγάλο φίδι και με τυλίξε, τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι θέλεις να ηρεμήσεις, αλλά δεν μπορείς. Σε ζώνουν τα φίδια και ηρεμία δεν μπορείς να βρεις.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 04:32
  Σύνδεσμος

  Γιατί δεν δείχνει το σχόλιο μου;; να τονίσω οτι ειμαι 14 χρονών και τωρα δεν μπορω να κοιμηθω γι’αυτον τον λογο επειδη φοβαμαι με το ονειρο σας παρακαλω απαντηστε μου

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 13:28
   Σύνδεσμος

   Μικρούλα μου, τα όνειρα δεν δημοσιεύονται άμεσα. Μπαίνουν σε μια διαδικασία επιλογής από τους διαχειριστές. Υπάρχουν δύο επιλογές trash και approve. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, το άτομο επιλέγει μετά την ανάγνωση του κειμένου ποιο δρόμο θα πάρει, όπως επιλέγουμε τα όμορφα λουλούδια και πετάμε τα σκάρτα. Έτσι, το δικό σου μήνυμα βρισκόταν στην διαδικασία επιλογής. Τώρα, θα το δεις δημοσιευμένο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 στο 21:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,χθες το βράδυ ειδα ότι ειχα πάει Αγγλία πήγα σε μια θάλασσα και ήταν ένας μεγάλος καρχαρίας και ήταν ένας άνθρωπος Άγγλος και μου ειπε ότι θα με σώσει γιατί έιμαι νέο κορίτσι και είναι άδικο να χάσω τη ζωή μου έτσι μου είπε στα Αγγλικά και κάνω οχι και με σπρώχνει ελαφρώς να φύγω στην άκρη και το ειδα με τα μάτια μου ότι τον σκότωσε και ειχε πολύ αιμα στην θάλασσα βγήκα σοκαρισμένη και έκατσα στην άμμο και ήταν διπλα μου ένας ξένος και ξαφνικά εμφανίζονται πολλά μαύρα φιδια στα πόδια μου και ο ξένος τα σκότωσε.Μετά πήγα στο σπίτι του πατέρα μου που αυτό λιγο περιεργο γιατί βρίσκεται Ελλάδα και μιλάγαμε στον καναπέ στα πόδια μου εμφανιζόταν φιδια και ο μπαμπάς μου τα σκότωνε και εμφανιζοντουσαν αλλά τα σκότωσε όλα και μετά τέλειωσε το όνειρο. Τι σημαίνει αυτό το όνειρο φοβάμαι πολύ σας παρακαλώ απαντήστε μου

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 13:30
   Σύνδεσμος

   Ζεις στην Αγγλία; Έχεις επισκεφτεί ποτέ αυτή τη χώρα; Μια συμβουλή: Όταν μου λέτε ότι πήγα στο τάδε κράτος πρέπει να ξέρω, αν ζείτε εκεί, αν έχετε παει διακοπές εκεί, αν δεν έχετε καμία σχέση, ώστε να μπορέσω να δώσω σωστή ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 14:06
    Σύνδεσμος

    οχι δεν ζω εκει βασικα δεν ειμαι σιγουρη αν ειμουν αγγλια αλλα μιλαγαν αγγλικα τα 2 ατομα αλλα ηταν εξωτερικο νοιμιζω δεν ειμαι καν σιγουρη γιατι φοβομουν τι σημαινει; εγω μενω ελλαδα

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 14:13
     Σύνδεσμος

     Λίγο υπομονή, θα σου απαντήσω αύριο το πρωί.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 14:14
      Σύνδεσμος

      ευχαριστώ αλλά φοβαμαι πολύ πρεπει να ανυσηχίσω;

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 11:06
       Σύνδεσμος

       Όχι, απλά την Τετάρτη το απόγευμα δεν απαντώ.

       Αν σου έλεγε στη δική μας γλώσσα όλα αυτά θα ίσχυε. Έχεις κάποιες εμμονές και φοβίες, που δεν αναγνωρίζει η ψυχή σου, γι’ αυτό το άτομο αυτό σου μίλησε αγγλικά. Αυτές οι εμμονές και οι θλίψεις που έχεις χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος θα φύγουν με τη βοήθεια της ψυχής σου. Ενώ αγαπάς πολύ τον εαυτό σου είδες την ψυχή σου άνδρα και επειδή δεν την αναγνωρίζεις παράλληλα, ώρες- ώρες φέρεσαι παράξενα, σου μίλησε αγγλικά σαν να είστε δύο άτομα, σαν να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Σαν να είναι ένας ξένος, αλλά εφόσον ήσουν σε παραλία στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Προσπαθεί να σε σώσει από τη διάλυση της ψυχής, τον θάνατο της ψυχής και θα τα καταφέρει, ακόμα κι αν δεν την αναγνώρισες. Θα ήθελες να ήσουν αλλιώς, όμως είσαι αυτή που είσαι και πρέπει να το δεχτείς. Κατά βάθος η ψυχή σου σ’ αγαπά και σε απάλλαξε από τα βάσανα και τις στεναχώριες. Εσύ όμως κατά βάθος δεν την αναγνώρισες. Ο πατέρας σου είναι το άτομο που μπορεί να σε καταλάβει. Πες του όσα σε απασχολούν και θα βρείτε λύση. Μια ιδέα να λύνετε τα προβλήματά σας είναι να τους δίνετε ονόματα. Π.χ. ο Πέτρος, ο Νίκος. Έτσι είναι πιο εύκολο να σταθείτε απέναντί τους και να τους αντιμετωπίσετε. Η λύση θα έρθει πιο γρήγορα. Το όνειρο σου δεν είναι κακό, είναι απελευθερωτικό. Πρέπει να ευγνωμονείς τον εαυτό σου που σ’ αγαπά περισσότερο απ’ όσο τον αγαπάς εσύ. Έγινες παλικάρι για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που έχεις με περισσότερο θάρρος και δύναμη. Τα κατάφερες. Πρόσεξε από εδώ και πέρα να κάνεις καλύτερες σκέψεις και να παίρνεις πιο σωστές αποφασεις. Μην αφήνεις τις εμμονές να σε σκοτώσουν. Εσύ πρέπει να πιάσεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να αλλάξεις ριζικά, ώστε να μην ξαναβρεθείς σ’ αυτή την κατάσταση. Ηρέμησες τώρα;

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 16:57
        Σύνδεσμος

        ευχαριστώ πάρα πολύ και πραγματικα διαβασατε την ψυχη μου,οντος ειχα καποια προβληματα και με προβληματιζουν ακομα καποια πραγματακια. Εγώ φοβόμουν μηπως εμφανιστουν εχθροι ή θα βασανιστώ πολύ μπορει να συμαινει και αυτο;

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 19:11
         Σύνδεσμος

         Όχι, στη δική σου περίπτωση δεν έχει τέτοια ερμηνεία. Θα στο είχα πει.

         Απάντηση
         • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 21:10
          Σύνδεσμος

          τελικα τα ονειρα με τα φιδια εχουν πολλες ερμηνειες

          Απάντηση
          • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 09:45
           Σύνδεσμος

           Αυτή την παρατήρηση μου έκαναν η Ντόρα και ο αετός όταν ερμήνευσαν για πρώτη φορά αυτά τα όνειρα. Τα φίδια είναι φοβίες, εχθροι, αρρώστιες, βάσανα, εμμονές, εμπόδια μπορεί και ο ίδιος σατανάς εαν το δεις να σου μιλάει κ.λ.π. Η πεποίθηση ότι είναι εχθροί δεν είναι ολοκληρωμένη.

 • Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 στο 19:40
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.
  Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ, οτι ημουν εξω απο το σπιτι μου με την κολλητη μου κ μπηκαμε μεσα κ την ρωτησα αν πειναει γιατι ειχα ενα φαγητο με μακαρονια νομιζω κ φιδι.. 🙁 .. ηταν μεσα σε ζουμι. Μου ειπε ναι, βαλε μου, μου αρεσει. Πηγα πανω απο την κατσαρολα με μια κουταλα κ ειχα διπλα το πιατο. Ακουμπησα το φιδι που ηταν κατω απο την επιφανεια (δεν φαινοταν) κ αυτο κινηθηκε αργα κ μπηκε μονο του στο πιατο. Δεν εδειχνε να με απειλει.. Ηταν μαυρο κ οχι πολυ μεγαλο αλλα οχι κ λεπτο. Παρ’ολα αυτα εγω φοβηθηκα κ απομακρυνθηκα απο εκει.. μετα ενιωθα απειλη, λες κ μετα μας κυνηγησε, αλλα δεν ειδα να παθαμε κατι.. λες κ γλιτωσαμε..
  Τι μπορει να σημαινει? το σκεφτομαι ολη μερα, προβληματισμενη..
  Ευχαριστω για την απαντηση σας εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 09:45
   Σύνδεσμος

   Κάτι έκανε ή θα κάνει η κολλητή σου που θα σε απογοητεύσει ή θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου. Πρώτα απ όλα, πριν αντιδράσεις παρορμητικά, εξέτασε αν είσαι δίκαιη απέναντί της και άκουσέ την. Μετά κρίνε. Πολύ πιθανόν να είναι μια περαστική κρίση. Είναι καλό να είμαστε επιεικείς με τους φίλους, καμιά φορά είναι απλά μια κακή συγκυρία. Καλημέρα και καλό μήνα.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 09:53
    Σύνδεσμος

    Λίλα μου, το φίδι μπήκε μέσα στο πιάτο, δεν το έβαλε η φίλη της. Αυτό λοιπόν που θα της κάνει δεν θα είναι με δική της πρωτοβουλία, αλλά η φίλη της από κάποιο εξωτερικό ερέθισμα θα επηρεαστεί. Αυτή την προσθήκη βάζω στην απάντησή σου. Πολύ καλή προσπάθεια. Μπράβο!!!

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 09:56
     Σύνδεσμος

     Σ ευχαριστώ καλή μου! Καλή κι ευλογημένη μέρα να χουμε.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 09:59
      Σύνδεσμος

      Ναι, είναι πρωτομηνιά. Καλό μήνα να έχουμε σε όλους τους τομείς!!! Καλό μήνα να έχεις!!!

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα , είδα ότι ήμουν στο σπίτι μου , μαζί με την μανα και την αδέρφη μου,
  Και ανάμεσα μας πέρασε ένα πολύ μικρό φίδι, έμοιαζε ακίνδυνο. Ενώ πήγαινε να κρυφτεί πηγα να το αρπάξω με τα χεριά μου να το βγάλω έξω από το σπίτι και να το σκοτώσω.
  Το φίδι κατάλαβε ότι θα το άρπαζα και ήρθε προς το μέρος μου, να μου κάνει επίθεση.
  Δεν πρόλαβα να βγω από το σπίτι και αυτό γύρισε και με δάγκωσε , τα δόντια του πλεον ήταν μεγαλύτερα από το κεφάλι του, με πόνεσε τοσο πολύ. Μετα βγήκα έξω πήρα ένα ξύλο. Και το σκότωσα, η μανά μου με ρώτησε τι έπαθα της ειπα ότι το φίδι με δάγκωσε. Το έβγαλα φωτογραφία για να βρω τι ηταν το δηλητηριώδες .

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 στο 19:26
   Σύνδεσμος

   Ένας κακόβουλος άνθρωπος η ενα πρόβλημα,έχει καταφέρει να εισχωρήσει στην ζωή σου.μαζί σου επηρρεάζονται η μητέρα σου κ η αδερφή σου με κάποιον τροπο.εσύ ενω δεν θα διαφαίνεται η επικινδυνοτητα,με κινητήρια δυναμη το ένστικτο σου,θα προσπαθησεις να το εξουδετερωσεις!θα φανεί στην πορεία οτι το ένστικτο σου δεν έκανε λάθος αλλά δυστυχώς θα καταφέρει να σε επηρρεάσει κ να σε πονέσει μεταφορικά.παρόλα αυτά με δικες σου κινήσεις θα απαλλαγείς απο αυτό!η μητέρα σου νοιαζεται για σένα κ θα δείχνει το ενδιαφέρον της.όλα αυτά θα τα κρατήσεις εμπειρικά σαν αναμνηση-μαθημα και θα προσπαθησεις να εντοπίσεις αν σ έχουν επηρρεάσει πολύ.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 στο 19:33
    Σύνδεσμος

    Καλή η ερμηνεία σου, αλλά το περίεργο είναι ότι η μητέρα και η αδερφή της δεν αντιλήφθηκαν τι έγινε. Μήπως πιστεύουν ότι η κοπέλα έχει κάποιες εμμονές και έβγαλε τη φωτογραφία όχι μόνο να δει τι δηλητήριο έχει, αλλά για να τους πείσει ότι λέει την αλήθεια; Την πραγματική αιτία δεν την παραδέχεται η ψυχή της, αλλά το όνειρο αυτό δείχνει.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 στο 19:40
     Σύνδεσμος

     Οντως θέλει να αποδείξει κ στον εαυτό της κ στην μητέρα κ αδερφή της οτι δεν παραλογίζεται αλλα οτι συνέβησαν όλα αυτά!

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 στο 19:44
      Σύνδεσμος

      Μπράβο. Και στη ζωή της μια παρόμοια κατάσταση ζει. Αυτό είναι συμβολικό. Ανήκει λοιπόν στα συμβολικά όνειρα.

      Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 στο 18:37
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ (ΧΡΩΜΑΤΟς ΦΙΔΙΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΠΡΟ) ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ….ΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ….ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΤΡΕΣ) ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΛΙ ΦΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ .

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 στο 21:39
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα εχθές είδα ένα όνειρο οτι ήμουν σε ένα δωμάτιο με φίδια αλλά δεν με πείραξε κανένα και μόλις έφτασα στην πορτα πετάχτηκε ένα και με τσίμπησε στο χέρι δεν ένιωσα πόνο και μόλις βγήκα από την πορτα αμέσως ήταν μια κοπέλα και μου έπιασε το χέρι και μου πατουσαι το σημείο που με ειχε δαγκαση το φίδι και μου έβγαλε το δηλητήριο !!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 στο 14:25
   Σύνδεσμος

   Αυτό σημαίνει ότι ενώ γύρω σου σε απειλούν πολλές καταστάσεις και δεν επηρεάζεσαι απ’ αυτές σε βασανίζει μια σκέψη που σε πονά και δεν το καταλαβαίνεις. Σαν να σκέφτεσαι κάτι ή κάποιον που ενώ νομίζεις ότι κάνεις καλό με το να το σκέφτεσαι, εσύ πονάς και δεν το νιώθεις. Όμως το μέλλον θα σε αποζημιώσει και όσο δηλητήριο έχει εισχωρήσει μέσα σου θα το ξεπεράσεις. Αυτό δεν μπορούμε να δούμε τι είναι, αλλά κάτι καλό θα φανεί στον ορίζοντα. Να το περιμένεις. Αυτό θα σε απαλλάξει από το δηλητήριο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! το όνειρο μου ήταν το εξής: Ήμουν στον κήπο μου χωμένη σε κάτι θάμνους ψάχνοντας τους σκύλους μου και ξαφνικά μπροστά μου είδα ένα τεράστιο φίδι και τρομαγμένη έφυγα προς τα πίσω. Διαπίστωσα μετά ότι υπήρχαν και άλλα φίδια στον κήπο και ξαφνικά αυτά βρέθηκαν στοιβαγμένα σε πλαστικά δοχεία να τρώνε το ένα το άλλο… Μετά από λίγο εμφανίστηκε κάποιος άκυρος ( ένας καθηγητής μου, δίνω το μάθημα του αύριο) και πέταξε τα πλαστικά με τα φίδια μακριά. Περίεργο όνειρο, αν μπορείτε να βγάλετε άκρη θα το εκτιμούσα πολύ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 στο 13:49
   Σύνδεσμος

   Αυτό σημαίνει αλληγορικά ότι σε ζώνουν τα φίδια ότι δεν θα πας καλά. Όμως ο καθηγητής αύριο με τα βατά θέματα που θα βγάλει θα σε απαλλάξει απ’ αυτά. Το άγχος που έχεις τα δημιουργεί, αλλά η αλήθεια θα τα διώξει ή θα φάει το ένα το άλλο. Θα γίνει ακριβώς όπως το είδες. Διάβασε αντί να αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015 στο 16:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Θα σας πω το όνειρό μου που είναι ως συνήθως υπερπαραγωγή μπας και μου δώσετε τα φώτα σας. Είδα ότι ήμουν στο πατρικό του συντρόφου μου κι εκείνος κοιμόταν σε ένα δωμάτιο ενώ εγώ καθόμουν με τον αδερφό του και τους γονεις. Είχε γενέθλια, λέει, γι αυτό πήγα να τον ξυπνήσω. Ξαπλώνω κι εγώ στο κρεβάτι και μου λέει πρόσεχε τα φίδια. (εγωτα φοβάμαι πολύ σημειωτέον). Σηκώνομαι, φεύγω, βγαίνει κι αυτός, του κάνουμε την τούρτα και πάω στο δωμάτιο του. Κάποιος είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα στο άλλο δωμάτιο και τα φίδια ήταν εκεί. με δάγκωσαν 7 φορές κι εγώ τσίριζα και το μόνο που φοβόμουν λέει ήταν το black mamba που το τσίμπημά του ήταν θανατηφόρο. Ο σύντροφός μου ήρθε στο δωμάτιο με ένα γητευτή φιδιών, αγκαλιαστήκαμε κι ο γητευτής του ακούμπησε το χέρι χαμογελώντας του. Εγω ηθελα να βγώ απο το δωμάτιο και περνώντας την πόρτα είδα στην κάσα της μαζεμενα τα φίδια κι απο την άλλη πλευρά το πιο επικίνδυνο. Με το που πέρασα άρχισε να κουνιέται μέσα στο σαλόνι κι εκεί ήταν μια νέγρα γυναίκα που το έπιασε, μου το πέταξε κι εγώ το σκότωσα. Α!!επίσης μια και καλά φίλη της μαμάς του συντρόφου μου, μου έδωσε ένα βάζο με λεμονάδα!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 στο 20:40
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο λέει ότι ο αδερφός του συντρόφου σου σε έσωσε για να διατηρηθεί αυτή η σχέση. Ο σύντροφός σου έφερε τον γητευτή φιδιών και σε σώσει εκείνος και χωρίσετε. Όλο ξεφεύγεις τον χωρισμό, αλλά αυτή η μαυρίλα, η πίκρα, η ανασφάλεια, η φοβία που έχεις δεν σε κάνει να χαίρεσαι τη σχέση σου. Κάπου αφήνει μια πικρή προς ξινή γεύση. Τον αγαπάς, αλλά οι ανασφάλειες σε κάνουν να μην ξέρεις τι νιώθεις και να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015 στο 23:00
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. εκεί που λέτε :Ο σύντροφός σου έφερε τον γητευτή φιδιών και σε σώσει εκείνος και χωρίσετε. Εννοείτε και να χωρισουμε ή να μη χωρίσουμε;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 στο 17:37
     Σύνδεσμος

     Να σε γλιτώσει να μην χωρίσετε. Αυτό εννοούσα. Για καλό το έκανε.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 στο 13:03
  Σύνδεσμος

  γεια σας….ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ονειρο οτι ημουν σε εναν πυργο σαν της ραπουνζελ και δν θυμαμαι καλα αν ημουν εγω παγιδευμενη η καποιος αλλος απλα δν ημουν μονη…τν πυργο τν φυλαγε ενα φυδι π μεσα στν πυργο το φυδι ηταν μικρο αλλα οταν ειδα εξω απο το παραθυρο ειχε τυλιξει ολο τν πυργο κ ηταν μακρι και πολυ χοντρο..τι σημαινει??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Αλεκα!Το ονειρο σου δειχνεοι κατα καποιο τροπο οτι στην ζωη σου υπαρχει καποιος εχθρος που σου πνιγει τα συναισθηματα!!!!

   Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 11:55
   Σύνδεσμος

   Είσαι παγιδευμένη σε μια κατάσταση και δεν μπορείς να το νιώσεις. Να ξέρεις ότι θα αρρωστήσεις αν συνεχίσεις έτσι. Πρέπει να απεγκλωβιστείς.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 στο 11:22
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ενα τεράστιο φίδι να ειναι απλωμένο πάνω στο κρεβάτι μου και να σέρνετε πάνω κάτω.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 11:51
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Ελενη!!!!Ελενη ισως υπαρξει καποιος ερωτικος εχθρος!!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 11:53
    Σύνδεσμος

    Ασθένεια είναι Ντόρα μου. Το φίδι στο κρεβάτι είναι πάντα ασθένεια.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015 στο 12:21
     Σύνδεσμος

     Τελικα το φιδι εχει πολλες ερμηνειες!!Καλα που μου το ειπατε!!!!!!

     Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Μαΐου 2015 στο 22:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν με δύο ακόμα άγνωστα άτομα σε ενα βουνο μεσημέρι, οταν ξαφνικά είδα ένα γκρι φίδι το οποίο άρχισε να μας κυνηγά . τρεχαμε να ξεφύγουμε αλλά οπου και να πηγαίναμε μας ακολουθούσε και μάλιστα κινούνταν παρα πολύ γρήγορα . στο τέλος βρήκαμε καταφύγιο σε ένα σπίτι και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο για να ξεφύγουμε. τότε δεν εμφανίστηκε και ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 στο 14:30
   Σύνδεσμος

   @Ζάχος, Καλησπερα Ζαχο!!!!Το ονειρο σου δειχνει την υπαρξη ενος εχθρος,ο οποιος θα σε ταλαιπωρει για αρκετο διαστημα!!!!Εσυ ομως θα τον αντιμετωπισεις με επιτυχια!!!

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 στο 20:42
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι η αναποδιά σε κυνηγάει και δεν μπορείς να πετύχεις. Όμως βρίσκεις τρόπους να προφυλάγεσαι απ’ αυτή. Το όνειρο σου λέει ότι μελλοντικά θα αγωνιστείς και θα την εξαφανίσεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 03:54
  Σύνδεσμος

  καλησπερα ειδα στον υπνο μου οτι ηταν μεσημερι και ημουν στην αυλη-κηπο του θειου μου και κοιταζα με το αγορι μου ενα παρτερι με φυτα και ειδα ενα χοντρο κοντο φιδι κιτρινο με μαυρο(εμοιαζε μα ναγια) και του ελεγα να το σκοτωσουμε αλλα εκεινος ελεγε οτι “σιγα τι θα μας κανει?”!! μπορειτε να μου πειτε τι ειναι???

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 11:31
   Σύνδεσμος

   @ιωαννα, πρόκειται για εναν εχθρο,εναν κίνδυνο που αφορα την σχέση σας.εσύ αντιλαμβάνεσαι τον κίνδυνο και επιθυμείς να τον παταξεις ενω το αγόρι σου δεν το βλέπει ακόμα!

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 11:44
   Σύνδεσμος

   @ιωαννα, Καλημέρα Ιωάννα!!! Πρόσεχε τον σύντροφο σου!!Την συμπεριφορά του!!!Τα πάντα όμως!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 11:46
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Ντόρα μου, κι εσύ έχεις πέσει μέσα. Κινδυνεύει η σχέση αυτού του ζευγαριού. Ο άνδρας δεν το βλέπει ζει σε ένα δικό του κόσμο, η κοπέλα το αντιλήφθηκε. Πέσατε μέσα μπράβο σας!!!

    Απάντηση
   • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 11:50
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Δεν χρειάζεται να το σβήσω. Αργούν να δημοσιευτούν γιατί πρέπει να μπω στη διαχειριστική σελίδα και να τα εγκρίνω. Παράλληλα, κι εγώ ερμηνεύω όνειρα και για να γίνει αυτό πρέπει να δω ότι προστέθηκε στα σχόλια νέο μήνυμα. Εγώ φταίω για την καθυστέρηση συγνώμη. Δεν πειράζει να ερμηνεύετε το ίδιο όνειρο και οι δύο. Το καλό είναι ότι πλησιάσατε η μια την ερμηνεία της άλλης.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 12:14
     Σύνδεσμος

     Δεν χρειαζεται να νιώθεις άσχημα!πρώτα απ όλα δεν ηξερες οτι έχω απαντήσει αφού δεν φαίνονται αμέσως τα σχολια.δεύτερον και να το ηξερες δεν με πειραζει!σου έχω πει οτι αν δεν συμφωνίες σε κάποια ερμηνεία μου,θέλω να μου το λες!και τρίτον όπως στην συγκεκριμένη περιπτωση,η ερμηνεία και των δυο μας μαζί ήταν πιο ολοκληρωμένη!!!!όλα καλά λοιπον!μην ανησυχεις!

     Απάντηση
   • Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015 στο 12:09
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Αυτό είναι καλό, για να γίνεται η σύγκριση, ώστε να πείθετε τον κόσμο που αμφιβάλλει για σας πόσο καλές είστε. Να αρχίσουν να βασίζονται σε σας. Δεν θα σε παρεξηγήσει η eagle. Μπορεί να ξαναγίνει και να απαντήσει κι εκείνη στις δικές σου. Για να μην γίνει αυτό πρέπει να γραφτείς μέλος και διαχειρίστρια, να εγκρίνεις απαντήσεις. Για να γίνει αυτό, απαιτείται να σε εμπιστευτεί η ομάδα του ονειροκρίτη και να στο προτείνει. Έτσι, οι απαντήσεις σου θα δημοσιεύονται αυτόματα χωρίς έγκριση όπως οι δικές μου. Μη νιώθεις άσχημα. Θα γίνει πολλές φορές αυτό. Eagle απάντησέ της για να ηρεμήσει. Άλλωστε δεν το ήξερες ότι απάντησε κι εκείνη, όπως δεν θα το ξέρει κι εκείνη άλλη φορά ότι απάντησες εσύ. Έτσι θα δούμε κι άλλες απόψεις για ένα όνειρο. Απ’ ό,τι βλέπω σου απάντησε. Ελπίζω να ησύχασες τώρα!!!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 07:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι ψαχούλευα σε μια σοφίτα/δωμάτιο και πριν καλά καλά μπω μέσα ο σκύλος μου που ήταν μαζί μου άρχισε να γαβγίζει και τότε άκουσα το σύριγμα ενός φιδιού και έκανα προς τα πίσω. Δεν μπόρεσα να φύγω τρέχοντας επειδή αισθανόμουν πολύ αδύναμος και κουρασμένος, έπεσα κάτω και είδα ένα μεγάλο μαύρο φίδι. Του πέταξα το σακίδιο μου για να φύγει αλλά αυτό ήρθε να περάσει ξυστά δίπλα μου κάτω από το χέρι μου. Και εγώ έμεινα κοκκαλωμένος για να μην καταλάβει ότι είμαι σώμα ζωντανό και με τσιμπήσει..Έτσι ξύπνησα, με το φόβο ότι το φίδι είναι ακόμα κολλημένο δίπλα μου. Τί είναι;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   @κωνσταντίνος, Καλημέρα Κωνσταντινε!!Λοιπόν το όνειρο σου συμβολίζει την ύπαρξη εχθρού που με δυσκολία θα τον απομακρυνεις!!θα είσαι αδύναμος και δεν θα μπορέσεις να τον απομακρυνεις!!

   Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 10:26
   Σύνδεσμος

   @κωνσταντίνος,

   Να προσθέσω ότι αυτός ο εχθρός μπορεί να είναι μια ασθένεια που σε ταλαιπωρούσε στο παρελθόν και θα επανέλθει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015 στο 19:42
  Σύνδεσμος

  καλησπερα. Ειδα σε ονειρο οτι ημουν καπου εξω με εναν φιλο μου. Θυμαμαι στο ονειρο οτι και καλα παμε να κοιμηθουμε, σηκωνω την κουβερτα και βλεπω 2 ζωντανα φιδια. Φοβηθηκα. και μετα ειδα οτι βγηκα απο μια στροφη μεσα στο σπιτι μου και υπηρχαν χιλιαδες φιδια σε στοιβες εδω κι εκει χωρις να μπορουν να κουνησουν ουτε το ματι τους σαν νεκρα μεσα κι εξω απο το σπιτι. παντου. και βγαινοντας απο το σπιτι βλεπω και αλλα παρα πολλα ετσι οπως τα αλλα και λεω στο ονειρο αποκλειεται αυτο καποιος αλλος το εκανε για μενα. τι σημαινει αυτο???

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   @γιαννης,

   Εδώ δεν είναι εχθρός αλλά μέσα σου έχεις πολλές ανασφάλειες, εμμονές, φοβίες, προβλήματα άλλα κρυμμένα και άλλα όχι. Πρέπει να απαλλαγείς απ’ αυτά πριν διαλύσουν την ψυχή σου. Άρχισε να τα πνίγεις λοιπόν. Αλληγορικά μιλάω. Άρχισε να σκέφτεσαι διαφορετικά. Λύσε πρώτα τα μεγάλα προβλήματα και μετά συνέχισε με τα μικρότερα. Πρέπει να κάνεις απελευθερωτικό όνειρο. Αν έχεις την ανάγκη μίλησε σε φίλους. Αν συνεχιστεί το όνειρο για πολύ καιρό σαν επαναλαμβανόμενο πρέπει να δεις ψυχολόγο. Μόνο τότε.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 11:11
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας…ειδα χτες τ βραδυ ενα πολυ περιεργο ονειρο κ ειμαι αρκετα ταραγμενη….σας παρακαλω πειτε μου τι μπορει ν σημαινει….ηταν νυχτα και βλεπω να βγαινω απο τν πορτα του σπιτιου μου για να φυγω…ειχα τα κλειδια τπυ αμαξιου μπυ στο χερι κ πατουσα ν δω που ειναι τ αμαξι καθως ηταν νυχτα καθως εψαχνα το αμαξι πηγα απο τν αλλη κατευθυνση στπ σπιτι του πρωην μου και τπν βλεπω απο το μεγαλο τζαμι να σκυβει και ν φιλαει την γυναικα του…εφυγα απογοητευμενη και σκεφτομουν οτι ειχε πει οτι δεν θα τν φιλησει ποτε…μπαινω μεσα στο αμαξι και βλεπω ενα μικρο φιδακι κουλουριασμενο στη θεση τπυ συνοδηγου στην αρχη δν φοβηθηκα δν καταλαβα μονο τ κοιτουσα μετα ομως αρχισα ν φπβαμαι και προσπαθησα να βγω απο το αμαξι και ξαφνικα βλεπω ενα τεραστιο φιδι αλλα αλλωκοτο να ερχεται προς την μουρη μου οπως ειχα ανοιχτη την πορτα τπυ αμαξιου (γτ προσπαθουσα ν βγω εξω)αρπαζω ενα λαστιχο ποτισματος απο ενα κηπο διπλα και το απλωνω προς τπ φιδι και αυτο αρχισε να το ρουφαει και ν τ ρουφαει μεχρι που εφτασε κοντα μου και μετα εγω παλι τραβηξα απο μεσα τπυ το λαστιχο και αυτο παλι τ ιιδια…βγαινω απο υο αμαξι και τρεχω φωναζοντας τον πρωην μπυ να βγει εξω απο το σπιτι..αυτος ηταν ηδη απ εξω απο την πορτα τπυ με κοσμπ ευδιαθετος και μιλουσε…τ λεω παρτο φιδι (ενω τ κρατουσα απο τ λαστιχο) …ηρεμησε μ λεει χαμογελαστος …εγω να τπυ φωναζω καλα δν βλεπεις πτι ειναι φιδι δεν καταλαβαινεις…αυτος ηρεμοτατος με κοιτουσε και χαμογελουσε και το πηρε απο το λαστιχο και τ κοιτουσε πηρε ενα μαχαιρι κ προσπαθησε να τ σκοτωσει και δν τ σκοτωσε και τοτε καταλαβε οτι ηταν φιδι και μου λει τελικα ειναι φιδι…εγω κοιτουσα τρομοκρατημενη….και ξυπνησα….τ στο καλο σημαινει αυτο το ονειρο??? Ευχαριστω για την απαντηση σας και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   @ΖΩΗ, Καλησπέρα Ζωή!! Η νύχτα δηλώνει τα παγωμένα συναισθήματα και στην προκειμένη περίπτωση του πρώην σου!!!!το φίδι δηλώνει την ύπαρξη εχθρού.. Που μπορεί να είναι κοινός εχθρός για σένα και τον πρώην σου… Και βέβαια από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να το σκοτώσει σημαίνει ότι δύσκολα θα απομακρυνθεί από εσάς!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 15:00
    Σύνδεσμος

    @Ντορα, ευχαριστω για τν απαντηση σας …εχω ομως μια ερωτηση…παγωμενα συναισθηματα του πρωην μου προς εμενα??? Η προς τν γυναικα του που τν φιλουσε η γενικα??? Αυτο δεν τ καταλαβα..ευχαριστω.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 17:21
     Σύνδεσμος

     @ΖΩΗ, Ζωή ο συγκεκριμένος άντρας φαίνεται πολύ μπερδεμένος…και με σένα και με την γυναίκα του!!

     Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 στο 16:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!!είδα ένα φίδι μαύρο με κόκκινο
  και θυμάμαι που είπα οτι είναι οχιά και το χάιδευα για αρκετή ώρα.αλλά μετά φοβήθηκα και το πάτησα αλλά όχι στο κεφάλι, κ αυτό με δάγκωσε στο πόδι..υπάρχει κάποια
  εξήγηση? Ευχαριστώ!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   @Katerina, Καλησπέρα Κατερίνα!! Το όνειρο σου σημαίνει ότι θα υπάρξει ένας εχθρός… Αυτός ίσως να είναι κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο… Εσύ θα προσπαθήσεις να τον απομακρύνεις αλλά εκείνος θα σε εκδικηθεί!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 στο 15:36
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, Ειδα οτι μπηκα σε ένα κήπο οπου υπηρχάν πολλα φίδια και οτι η ιδιοκτήτης του ηταν μια γυναικα που ειχε πολλες γάτες για να προστατευέται απο τα φιδια και να τα διώχνουν . Καθως προχωρούσα πετάχτηκε ενα φιδι μπροστά μου και μια γατα του έκοψε το κεφάλι αλλα αυτο συνέχισε να είναι ζωντανό . Μέτα ειδα οτι έφτασα προς την έξοδο και οτι συνάντησα δυο μεγάλα χοντρα φίδια και οτι τρόμαξα και εμεινα για λίγο παγωμένη και έπειτα ξυπνησα. Τι μπορουν ν σημαινουν ολα αυτα ?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 13:07
   Σύνδεσμος

   @Αθανασία,Καλησπέρα Αθανασία!! Μαζεμένοι εχθροί σημαίνει το όνειρο σου..θα υπάρξει προσπάθεια για απομάκρυνση αλλά χωρίς εύλογα αποτελέσματα!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 17:37
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Άλλαξε το ουσιαστικό και είσαι εντάξει. Εδώ δεν είναι εχθροί, αλλά αναποδιές. Τα δύο μεγάλα φίδια που της έφραξαν τον δρόμο είναι εμπόδια.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  Ειδα πως ημουν στο σκοταδι με μια κοπελα..και αυτη ειχε δει κατι να κινητε ενω εγω δεν το εβλεπα στην αρχη. Καποια στιγμη βλεπω και εγω να βγαινει απο ενα σαν σωληνα ενα μεγαααλο και χοντρο φιδι..εμεις μειναμε ακινητες να μην μας δει στο σκοταδι…εγω φοβομουν παααρα πολυ..και σε καποια στιγμη μας καταλαβε…μεχρι ειδα..τι ειναι;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 στο 14:31
   Σύνδεσμος

   @μαγδαληνη, Καλησπέρα Μαγδαληνή….το φίδι δηλώνει εχθρό!!!Οπότε ίσως εσύ και η φίλη σου έχετε κοινό εχθρό!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015 στο 13:35
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου οτι ήμουν με τον γάτο μου κάπου μακριά απο το σπίτι δεν θυμάμαι ακριβώς και ξαφνικά νιώθει ένα φίδι να έρχεται και πάει και του κόβει το κεφάλι ο γάτος αλλα αυτό συνέχισε να περπατάει και να φεύγει χωρίς το κεφάλι του

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 στο 14:36
   Σύνδεσμος

   @riamar, Καλησπέρα riamar..το όνειρο σου σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποιος εχθρός τον οποίο θα προσπαθήσεις να τον ξεπεράσεις αλλά όχι όμως με επιτυχία!!αλλά μην αγχώνεσαι…όλα θα πάνε καλά!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 στο 17:40
    Σύνδεσμος

    @ντορα,

    Στην περίπτωση που γίνεται μπροστά της φίλη μου μια αποτυχημένη απόπειρα είναι αναποδιά και όχι εχθρός. Το φίδι έχει πολλές ερμηνείες.

    Απάντηση
 • Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα εγω ειδα οτι εκει που περπατουσα σε εναν δρομο που απο την μια ειχε δασος και απο την αλλη ειχε θαλασσα με βραχια ξαφνικα εκει που ειμουν με τεις 2 ξαδερφες μου πεταχτηκε ενα φιδι και αρχισε να ερχεται αργα προς το μερος μας εγω ειχα μαζι μου και των γατο μου (δν ξερω γτ). Μετα ηρθε κοντα μας εβγαλε την γλωσσα του εξω και αρχησε να ερχεται ολο και ποιο κοντα μας σε καπια στηγμη αρπαξε τ γατο μου νασ των δαγκοση και δεν το αφινε ετσι του εχωσα μια στο καιφαλι με το χερι μου και αυτο με δαγκοσε στο ποδι μετα απο 2 λεπτα οταν εγω αγγαλιαζα τον γατο μου με κλαματα εκεινο εφηγε και μπηκε μεσα σε εναν θαμνο απο εκει που ειχε βγει κιολας …τι υπαρχη εξηγηση για’ υτο το ονειρο ;;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 στο 14:34
   Σύνδεσμος

   @neta, Καλησπερα νετα!!για τα όνειρα της Κυριακής η κ. Νεκταρία έχει αναλύσει τέτοιου είδους όνειρα!!μπες στα είδη ονείρων!!