Σ’ αυτό το είδος των ονείρων φαίνεται η υπερβολή, διότι ό,τι βλέπει το άτομο είναι υπέρογκο. Πολλά παπούτσια, πολλά κρέατα, πολλά ρούχα. Όλα σε μεγάλη ποσότητα.

http://1.bp.blogspot.com/-RqS2gm0qBoE/VePaGapNg3I/AAAAAAABM0M/NTfGm1fmL6w/s1600/1440419124-edab7ba7e203cd7576d1200465194ea8.jpg

Δείχνει λοιπόν πόσο υπερβολικά συμπεριφέρεται, αλλά και πόσο κουρασμένο υποσυνείδητο έχει. Έχει συσσωρεύσει τόσα πολλά,  που για το υποσυνείδητο είναι άχρηστες πληροφορίες που δεν μπορεί να τις ταξινομήσει, να τις κρατήσει ή να τις σβήσει.   Μένουν μετέωρες λοιπόν και αναρωτιέται αν τις χρειαζόμαστε. Αυτό δείχνει έναν πεσμένο και κουρασμένο οργανισμό, που χρειάζεται να απελευθερωθεί από όλα αυτά, να φύγει όλος αυτός ο όγκος, για να μπορέσει να ανασάνει.  Μετά από ένα τέτοιο όνειρο λοιπόν πρέπει να καταλάβουμε ότι κάτι βαραίνει το υποσυνείδητο και χρειάζεται ένα απελευθερωτικό όνειρο. Τα φυτρωτικά όνειρα εκείνη την ώρα είναι ό,τι χειρότερο. Επιδεινώνουν την κατάσταση.  Μοιάζει με το έντερο όταν έχουμε δυσκοιλιότητα. Συσσωρεύει φαγητό και εμείς δεν το αδειάζουμε. Επόμενο είναι κάποτε να μας πονέσει. Αυτός ο πόνος είναι ένα εγκεφαλικό ή μια υπεροκόπωση, όταν δεν κάνουμε απελευθερωτικό όνειρο. Γι’ αυτό, τα άτομα αυτά πρέπει να κοιμηθούν παραπάνω ώρες. Επιβάλλεται!!!

Υπερβολικά όνειρα

2 σχόλια στο Υπερβολικά όνειρα

 • Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016 στο 07:23
  Σύνδεσμος

  Για σας
  Διάβασα μόλις το θέμα για υπερβολικά όνειρα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση .

  Πριν καιρό είχα δει ένα όνειρο με παρά πολλά παπούτσια είταν όλα πολύ μεγάλα και παλιά όλα αθλητικά .
  Το όνειρο είταν στο σπίτι του πρώην μου.
  Αφορά και εμένα αυτό το όνειρο?
  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 21:02
   Σύνδεσμος

   .

   Ναι, έχει κουραστεί το υποσυνείδητο απ’ αυτόν και όσα έχει συσσωρεύσει. Όπως το διάβασες είναι. Για να ηρεμήσεις, χρειάζεται να απαλλαγείς από όλα αυτά τα παππούτσια. Πώς; Με ένα απελευθερωτικό όνειρο.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.