Αν δεις ότι ζεις σε τροχόσπιτο σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο που δεν του αρέσουν οι μονιμότητες. Θέλεις να γνωρίζεις κάθε εμπειρία και να τη ζεις. Όπως το τροχόσπιτο μετακινείται, έτσι και το άτομο αυτό ζητά να αλλάζει τόπο διαμονής. Αυτό το όνειρο μπορεί να το δει ένας άπιστος ή κάποιος που αλλάζει συχνά πεποιθήσεις. Που  δεν μένει στα ίδια.

Τροχόσπιτο

15 σχόλια στο Τροχόσπιτο

 • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 11:03
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια καλημέρα ! Χθες βραδυ είδα δύο (2) όνειρα, δε θυνάμαι με ποια σειρά. Το ένα ονειρο ειναι αυτό .
  Ειδα ότι είχαμε αποκτήσει με τον άνδρα μου ένα τροχόσπιτο και ήμασταν σε ένα μέρος που δεν γνωρίζω και ήμουν κάπου απο μέσα και έβλεπα έξω ότι ο δρόμος ήταν χιονισμένος και σκεφτόμουν πως θα το μεταφέρουμε επειδή το τροχόσπιτο αυτό δεν ήταν αυτοκινούμενο και μετά μου ήρθε η ιδέα (απλό, αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε σαν επιφοίτηση) , ότι θα το σέρναμε με το αυτοκίνητό μας , που ήταν κάπου στο τέλος του δρόμου.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Φωτεινή!!Στα ψυχρά συναισθήματα..εσύ θα είσαι εκείνη που θα βρει την λύση ίσως σε καποιο πρόβλημα ή σε καποιο εμπόδιο ή σε κάποια στεναχώρια!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:27
    Σύνδεσμος

    Σ’ ευχαριστώ πολύ Ντόρα μου , καταλαβαίνω την απάντησή σου. Μου έκσνε όμως εντύπωση η ειδική ερμηνεία που δίνει ο οινειροκρίτης για το τροχόσπιτο , τι έννοια έχει που είδα τροχόσπιτο ?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:33
     Σύνδεσμος

     Στην δική σου περίπτωση ισχύει η ερμηνεία που έδωσα παρακάτω, διότι δεν είσαι από τα άτομα που αλλάζεις διαμονές ή σκέψεις. Είναι μια ερμηνεία που ισχύει μόνο στη δική σου περίπτωση. Έχει να κάνει με πεποιθήσεις. Την ερμηνεία την έγραψα εγώ, αλλά έχει κι άλλη εξηγηση, την οποία δεν γνώριζα και την έμαθα διαβάζοντας το δικό σου όνειρο. Τι γίνεται αν κολλήσει στο χιόνι. Με βοήθησε η Ντόρα να βγάλω άκρη σ’ αυτό.

     Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:27
   Σύνδεσμος

   Αυτό θα γίνει μόνο αν αλλάξουν πεποιθήσεις. Το τροχόσπιτο δείχνει άτομο που αλλάζει πεποιθήσεις και δεν μένει στα ίδια. Το όνειρο σας λέει ότι είναι καλό να μην αλλάξετε τη ζωή σας, να παραμείνετε στη σταθερότητα σας. Αν αυτό γίνει όμως, ισχύει η ερμηνεία που έδωσε η Ντόρα. Πάλι η Φωτεινή θα βρει τη λύση. Όλα πάνω σου πέφτουν Φωτεινή μου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:32
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία! Με πρόλαβες ,εδωσες απάντηση πριν δημοσιευτεί η ερώτησή μου !

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:34
     Σύνδεσμος

     Αυτό λέγεται τηλεπάθεια. Ασχολιόμασταν την ίδια στιγμή με το ίδιο όνειρο.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:42
      Σύνδεσμος

      Σ’ ευχαριστώ και πάλι. Αυτο που συμβαίνει δεν μπορώ να το εξηγήσω, μας γνωρίζεις όλους εδώ μέσα απο τα όνειρά μας και μετά σου λένε μη πιστεύεις στα όνειρα! Δεν έχουν φαίνεται καλό ονειρομάντη. Εισαι φοβερή!

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 13:45
       Σύνδεσμος

       Όλο με τον καλό λόγο είσαι Φωτεινη μου στο στόμα. Να είσαι καλά!!! Σ’ ευχαριστώ!!! Με μια διαφορά, σας γνωρίζω εις βάθος έτσι;

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 στο 21:12
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα χθες στον ύπνο μου οί βρισκόμουν σε ένα μεγάλο τροχόσπιτο το οποίο είχε ξύλο παντού και όλα τα φώτα αναμμένα. Εγώ έψαχνα την πόρτα για να βγω κι ενώ την έβλεπα δεν μπορούσα να βγω, ήταν κλειστή. Και ξαφνικά το τροχόσπιτο αρχίζει και κουνιέται και κάνει μια κολοτούμπα κι εγώ ενώ βρισκόμουν μέσα αντί να τρομάξω ένιωθα και ήξερα ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Ευχαριστώ 🙂

  Το όνειρο σου μεταφέρθηκε από το λήμμα αυτοκίνητο που το είχες βάλει στο λήμμα τροχόσπιτο.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 στο 10:17
   Σύνδεσμος

   Είσαι από τα άτομα που δεν σου αρέσουν οι μονιμότητες. Είσαι ελεύθερο άτομο; Το όνειρο σου λέει ότι η ζωή που επέλεξες πολλές φορές φέρνει τα πάνω κάτω, όμως είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, διότι σου δίνει σιγουριά και πιστεύεις σ’ αυτό. Πολλές φορές ψάχνεις την έξοδο να φύγεις, όταν είσαι στα δύσκολα προσπαθείς να απεγκλωβιστείς, αλλά σε παίρνει κάτω. Όμως ξέρεις καλά ότι δεν κινδυνεύεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου. Όταν λέμε είσαι ελεύθερο άτομο, δεν εννοούμε ότι δεν σου αρέσουν οι μόνιμες σχέσεις, απλά, είσαι σε μια κατάσταση που ονειρεύεσαι πως να ξεφύγεις ή μέσα από την φυλακή σου επιθυμείς μια εξωτερική αναζήτηση. Το θέμα είναι ότι δεν μετακινείς εσύ το τροχόσπιτο, σε μετακινεί αυτό. Έτσι, δεν κοντρολάρεις εσύ την ζωή σου, αλλά σε πάει εκείνη όπου θέλει. Είναι λοιπόν μια αναζήτηση άσκοπη, διότι δεν σε ικανοποιεί απόλυτα αυτό που κάνεις. Πιστεύεις σ΄ αυτό, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια, όμως δεν σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένη. Κάτι άλλο ψάχνεις.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 στο 17:36
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία. Σαν ψυχολογική ερμηνεία έχεις πεσει μέσα, αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι το όνειρο δηλαδή είναι ψυχολογικό καθαρά ή έιναι και προγνωστικό; ότι δηλαδή θα συμβεί κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015 στο 14:26
     Σύνδεσμος

     Τα προγνωστικά δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε πριν, παρά μόνο όταν συμβεί το γεγονός μπορούμε να πούμε ότι το ονειρεύτηκα. Μπορεί να το υποψιαστούμε, αλλά όχι να το επαληθεύσουμε, εκτός και αν εντοπίσουμε σημάδια του ονείρου που μας οδηγούν σ΄ αυτό το πόρισμα, όπως αν είναι κόκκινος ο ουρανός αύριο θα είναι λιακάδα ή όταν έχει μαύρα σύννεφα θα βρέξει ή αν ουρλιάζει ο σκύλος και είναι ανήσυχος θα γίνει κάπου σεισμός. Κατάλαβες τι εννοώ έτσι; Γι΄ αυτό πολλές φορές βλέπετε στην ερμηνεία που δίδω να λέω 50% αντίθετο, 50% προγνωστικό.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.