Για να εξηγήσω τα όνειρα αυτά θα πρέπει να αναλύσω αυτό το σύνδρομο. Σε μερικές γυναίκες θα φανεί αηδιαστικό και κάποιες άλλες θα το δεχτούν, διότι είναι μια λατρεία γι’ αυτές.  Είναι η αναίτια ερωτική έλξη για έναν δολοφόνο, τρομοκράτη ή άνθρωπο που πράττει το κακό. Αυτά τα άτομα λοιπόν στα όνειρά τους αγκαλιάζουν ένα βίαιο άνδρα που διέπραξε έγκλημα σαν κάτι φυσικό.  Για τους ψυχίατρους θεωρείται πάθηση. Μήπως δεν είναι;

Από το ίντερνετ διαβάζουμε: Οι πάσχοντες έλκονται ερωτικά σε τρομακτικά μεγάλο βαθμό από άτομα που έχουν διαπράξει φρικτές πράξεις, ειδεχθή εγκλήματα και έχουν προκαλέσει πολύ σωματικό και συναισθηματικό πόνο σε άλλους ανθρώπους. Νιώθουν εξαρτημένοι από αυτούς και είναι πρόθυμοι να συγκαλύψουν ή ακόμα και να βοηθήσουν το θύτη σε ανάλογες πράξεις προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κυριάκου Παπαχρόνη, του «Δράκου της Δράμας», ο οποίος λάμβανε δεκάδες ερωτικά γράμματα μέσα από τη φυλακή από γυναίκες που δήλωναν ερωτευμένες μαζί του…

Αυτό είναι ένα παράδειγμα στα πολλά της ζωής. Γι’ αυτό το λόγο, οι αλφαβητικοί ονειροκρίτες δεν έχουν πια σχεδόν καμιά ισχύ στις μέρες μας. Αν εγώ αγκαλιάσω ένα δολοφόνο θα είναι κάτι κακό. Όχι όμως για μια γυναίκα που τον βλέπει ερωτικά και θέλει μια σχέση μαζί του.  Τέτοιες περιπτώσεις υπήρχαν πολλές σε καιρούς πολέμου. Πολλές γυναίκες έδιναν άσυλο σε Ιταλούς εγκληματίες και κάποιες άλλες απέκτησαν παιδιά μαζί τους.  Πρόδωσαν κρυφά και φανερά την  Ελλάδα για ένα τρελό πάθος. Το γιατί το γνωρίζουν μόνο εκείνες, κανείς άλλος.

Τα όνειρα είναι λοιπόν ανάλογα. Για να καταφέρει ο ονειρομάντης να ερμηνεύσει απόλυτα αυτό το όνειρο με ακρίβεια, πρέπει να ξέρει ότι αυτός που το ονειρεύτηκε πάσχει απ’ αυτό το σύνδρομο. Μπορεί να το υποψιαστεί, αλλά δεν θα είναι απόλυτος στις απαντήσεις του.

 

Το σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ στα όνειρά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.