Είναι τα όνειρα που βλέπουμε διαφορετικά σπίτια,  διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικές εκκλησίες, διαφορετικά δομημένο ένα κήπο, μια πλατεία, ένα σημείο που προστίθεται ή αφαιρείται, ανεξάρτητα αν είναι στην ίδια τοπογραφική θέση ή όχι.  Όλα όμως αυτά ταυτίζονται με τα δικά μας και νιώθουμε ότι είναι αυτά, χωρίς πραγματικά να είναι. Μια αρνητική κατάσταση δεν μετρά σ’ αυτή την περίπτωση, αλλά μία θετική μετράει.  Αυτό, διότι μας δείχνει πως θα θέλαμε να είναι αυτό το σημείο πραγματικά, πως δεν θα θέλαμε  να είναι ή βοηθά πολύ η ταύτιση εδώ. Οι λόγοι είναι ποικίλοι που δεν βλέπουμε το πραγματικό. Ίσως εμείς το βλέπουμε με άλλα μάτια ή δεν αφορά πραγματικά αυτό, αλλά μια κατάσταση που θα συμβεί στο μέλλον και δεν μπορούμε να δούμε το πραγματικό μέρος. Δανειζόμαστε λοιπόν αυτό που γνωρίζουμε. Κατά μικρή πιθανότητα  τα όνειρα αυτά δεν είναι σημαντικά. Όμως, υπάρχουν όνειρα αυτής της μορφής που δείχνουν τις λάθος σκέψεις, τις εμμονές και την πραγματικότητα που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Αυτά είναι περισσότερα.

 

Το διαφορετικό στα όνειρα

Ένα σχόλιο στο Το διαφορετικό στα όνειρα

  • Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 στο 17:55
    Σύνδεσμος

    Γειά χαρά, είδα στον ύπνο μου τα κόπρανα της κοπέλας που είμαι ερωτευμένος μαζί της και δε ξέρω σε ποιο μέρος ήταν και στο καπάκι την είδα να χαμογελάει με ένα πολύ όμορφο και γλυκό χαμόγελο πάλι δε ξέρω που ήταν και αυτές οι δύο εικόνες ήταν άσχετες μεταξύ τους, διευκρινίζω ότι δεν έχω σχέση μαζί της, τι σημαίνει αυτό;;

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.