Είναι τα όνειρα που δείχνουν ότι το άτομο ζητά περισσότερα απ’ όσα του προσφέρονται. Δεν ικανοποιείται από καμία κατάσταση.  Δεν βρίσκει ηρεμία και δεν συμβιβάζεται. Έχει μια μεγάλη αγωνία ότι τίποτα δεν είναι του γούστου του, ότι τίποτα δεν του ανήκει. Ότι δεν υπάρχει αυτό που θέλει. Ότι δεν θα το βρει.

Συνεχώς βλέπουμε ότι ψάχνει κάτι και δεν το βρίσκει,  βρίσκεται σε δίλημμα, δεν βρίσκει τουαλέτα, δεν βρίσκει τραπέζι στο εστιατόριο του γούστου του, γενικά, τίποτα και κανένας δεν τον ικανοποιεί.

Όταν δεν ικανοποιηθεί ερωτικά είναι καλό όνειρο. Θα γίνει το αντίθετο. Όμως, όλες οι άλλες ανικανοποίητες καταστάσεις δείχνουν ότι κάτι άλλο πραγματικά θέλει και ζητά. Δεν είναι ευτυχισμένος.  Δεν ξέρει τι θέλει ή ξέρει τι θέλει και δεν το βρίσκει.

Κάποτε ίσως ικανοποιηθεί, αλλά θα έχει αλλάξει σίγουρα ζωή και θα έχει βρει αυτό που θέλει, φτάνει να μην είναι πια αργά.

Το ανικανοποίητο στο όνειρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.