Είναι τα όνειρα  που  ενώ έχεις να δεις πολύ καιρό ένα άτομο και δεν έμαθες νέα του, απορείς πως το ονειρεύτηκα!  Την ίδια στιγμή μαθαίνεις νέα του ή ότι πέθανε εκείνη την ώρα ή λίγο πριν το ονειρευτείς.  Επίσης, μπορεί να ονειρευτείς αυτό το άτομο και εντελώς ξαφνικά να σου τηλεφωνήσει ή να συναντηθείτε.  Επίσης, στα τηλεπαθητικά όνειρα υπάγονται και τα όνειρα που βλέπουν δύο άτομα  και αυτά τα όνειρα αφορούν την ίδια υπόθεση ή το ίδιο το άτομο.  Π.χ. ο ένας βλέπει ένα άτομο να πνίγεται στο μπάνιο  και ο άλλος βλέπει ότι  ένα κύμα τον πνίγει.

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/brain-660_5.png?itok=UbCw77Qt

Επίσης, μπορεί εκείνη την ώρα να κοιμάσαι και ο αδερφός σου να κινδυνεύει στην πραγματικότητα. Αντιλαμβάνεσαι αυτό που γίνεται, ταράζεσαι και του φωνάζεις ασυνείδητα: – Πρόσεχε Νίκο!  Αυτό έγινε όμως πραγματικά. Τινάζεσαι απ” το κρεβάτι,  γιατί αισθάνεσαι ότι αυτή τη στιγμή κινδυνεύει. Όταν βρεθείτε σου διηγείται την περιπέτειά του, και πραγματικά νιώθεις ότι είχες μια τηλεπαθητική εμπειρία και χαίρεσαι που τον έσωσες με την αληθινή σου αγάπη. Αυτή η τηλεπαθητική δυνατότητα είναι μεγαλύτερη στα δίδυμα αδέρφια.

Τηλεπαθητικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.