Τηλέφωνο
Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θ’ αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.
Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλά στο τηλέφωνο σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο ζήλιας, αλλά θα τα καταφέρει να ξεφύγει από τις κακές επιδράσεις. Αν δεν μπορούσε ν’ ακούσει καλά στο τηλέφωνο, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να χάσει τον εραστή της.

Τηλέφωνο

145 σχόλια στο Τηλέφωνο

 • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 08:19
  Σύνδεσμος

  Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά Νεκταρία μου.
  Χθές βράδυ είδα ότι με πήρε τηλέφωνο ένας που είναι φίλοι με αυτόν που μου αρέσει και μου έλεγε διάφορα πράγματα για τον ίδιο( όχι για αυτόν που μου αρέσει) και μέτα μου λέει αύριο να πάμε για καφέ για να μιλήσουμε και εκείνη την ώρα είπα μπορεί να θέλει να μου πεί για αυτόν που μου αρέσει, η επόμενη μέρα θα ήταν Πέμπτη.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 09:18
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ!!!
   Επειδή δεν είναι Πέμπτη, το όνειρο δείχνει ότι θα σου έλεγε άσχετα πράγματα. Δεν είναι επίσης σωστό να σου πει για αυτόν που θέλεις στο όνειρό σου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018 στο 10:35
    Σύνδεσμος

    Ωραία, άρα εφόσον δεν έγινε η συνάντηση είναι καλό σημαδι?

    Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 στο 01:07
  Σύνδεσμος

  Είδα μεσα σε διάφορα, οτι καποιος αγνωστος άντρας είχε λεει το κινητό μου τηλέφωνο στα χέρια του. Εγώ του τηλεφώνησα (απο αλλού μάλλον) και αυτός απαντησε στο δικό μου τηλέφωνο! Και μου ειπε οτι ναι αυτός το έχει. Και ήταν και κάποιος άλλος άγνωστος παρόν.

  Απάντηση
   • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 12:21
    Σύνδεσμος

    ναι με έχει προσεγγίσει κάποιος μέσω γνωστού απο το FB που του αρέσω πολύ! !

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 στο 12:21
     Σύνδεσμος

     Τον εντοπίσαμε τον μάγκα. Τώρα θα πάψει να είναι κρυφός.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 01:47
  Σύνδεσμος

  Είδα ή ειχα την αισθηση, ένιωθα (οχι κυριακάτικο ονειρο) οτι ο δικός μου που εχουμε ψυχρανθεί σαν να με είχε πάρει τηλεφωνο και μου λεγε να βρεθουμε συγκεκριμένη ακριβή ωρα δεν ειπε ποιά.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 09:28
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να δεις ότι σε πήρε πράγματι και όχι να έχεις την αίσθηση εδώ.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν σ’ενα αυτοκίνητο μαζί με έναν γνωστό μου, τον Θανάση – οδηγούσε αυτός. Στο πίσω κάθισμα ήμουν μαζί με άλλες 2 ξαδέρφες που φωνάζανε τον λένε Δημήτρη η μια, Νίκο η άλλη, τους είπα οχι αυτός είναι ο Θανάσης. Φτάσαμε κάπου όπου είχε διάφορα ζώα έξω, εμείς είμασταν μεσα σ ένα σπίτι. Βλέπουμε έναν μεγάλο γκρι ταύρο να πλησιάζει κ επειδή φοβήθηκαμε τρέξαμε μέσα στο σπίτι και κατεβάσαμε το παντζούρι. Ο ταυρος πλησίασε και μετά έφυγε. Μετά είδαμε μια φώκια να παίζει μέσα στο νερό και νομίζω κ έναν ελέφαντα. Αργότερα βλέπω στο κινητό μου μια αναπάντητη από εναν τύπο που μου άρεσε παλιά και ξαφνιάστηκα. Σκεφτόμουν να τον πάρω πίσω η όχι. Μετά η αδερφή μου μου δίνει ένα χαρτάκι που έγραφε πάνω πράγματα που σκόπευε να κάνει, πχ να πάρω τηλ την ταδε κτλ. Σε ένα άλλο χαρτάκι έγραφε ότι του άρεσε το Humo (?). Άλοτε τον έβλεπα σαν σκια να κάθεται δίπλα σε μια άλλη γυναικεία σκία/ φιγουρα- σαν πίσω από παραβαν. Στο τέλος βρεθήκαμε να καθόμαστε σε ένα τραπέζι που μας σέρβιραν 2 κούπες του τσαγιού σκαλιστές μπλε πολύ ομορφες, χειροποίητες πορσελάνινες και θα μας σέρβιραν να πιουμε. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:49
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ενώ έχεις αλάθητο ένστικτο δεν το ακούς ή δεν το χρησιμοποιείς, με αποτέλεσμα να δέχεσαι ευχάριστες και δυσάρεστες καταστάσεις. Έχεις μάθει να τα δέχεσαι όλα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 στο 16:15
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι ένας πρώην μου ο Γιάννης μου είχε κάνει μια αναπάντητη κλήση στο τηλέφωνο του σπιτιού μου. Περίμενα πολύ ώρα αλλά τον πήρα πίσω και το απάντησε η μητέρα του η Σοφία και μου είπε ότι ετοιμάζεται να πάει στο νησί και θα πάρει μαζί της και το μικρό. Την ρώτησα εάν είναι ο Γιάννης εκεί και μου είπε πως ναι, ο Γιάννης ήρθε στο τηλ. Και μου είπε να ετοιμαστώ γιατί θα έρθει να με πάρει να πάμε στο Ολυμπιακό στάδιο γιατί θέλει να γυμναστεί. Περίμενα δεν θυμάμαι εάν ήρθε, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είδα μια γροια να κάθεται στο πεζοδρόμιο και μου είπε να πας εκεί που αγαπάς. Εμφανιστήκαμε σε ένα τραπέζι σαν καφετέρια και απέναντι καθόταν ο παιδίατρος μου με τον γιο του (δεν τον ξέρω) και μας σύστηνε.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 11:48
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ο πρώην σου ενδιαφέρεται για σένα. Όμως, το όνειρο σου δείχνει ότι πρέπει να παλέψεις μέσα σου και να αποφασίσεις ποιο δρόμο θα τραβήξεις, αλλά να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 στο 22:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδα ότι πήρα τηλέφωνο τον πρώην μου ενώ εδώ και καιρό δεν μπορούσα να το κάνω δεν έβρισκα το τηλέφωνο του στον ύπνο μου και τώρα το βρήκα ,αλλά απάντησε κάποια άλλη και την έβρισα και εκείνος ήταν εκεί και τα άκουγε είχα και την εικόνα του και μου το έκλεισε αλλά εγώ ξανά κάλεσα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Περιττό! Έπρεπε να απαντήσει εκείνος. Άρα, κάποια άλλη πήρε τη θέση σου δυστυχώς! Μπορείς να πιάσεις τη συχνότητά του, αλλά εκείνος κρύβεται. Ούτε την δεύτερη φορά θα απαντήσει. Αν το κάνει, θα είναι για να σου κόψει τα φτερά. Για να σου πει ο ίδιος τέρμα. Είπαμε ότι όταν επικοινωνούμε στο τηλέφωνο αυτά που μας λέει είναι αληθινά. Αν το πιάσει κάποιος άλλος είναι εκπρόσωπός του ή δεν θέλει να δείξει τι πραγματικά αισθάνεται και κρύβεται πίσω απ’ αυτήν ή θέλει με τον τρόπο του να σου δείξει ότι υπάρχει άλλη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 στο 20:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.εγώ είδα στο ύπνο μου σήμερα το πρωί ότι ήμουν τάχα στο παλιό σπίτι το πατρικό, του πατέρα μου δλδ, κ ειδα πως έκλεγα δε ξέρω το λόγο, κ ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο κ το σηκώσα γω κ ήταν μια ψυχολογος μ π πάω τώρα τελευταία, κ μ λέει ότι θα σε πάμε στο ίδρυμα, σε δεχοντε κει και ποτε θέλεις να κλείσουμε ραντεβού. Εγώ εκλεγα εκείνη την ώρα, μαλον έβλεπα πως δακριζα, κ δε ξέρω αν εκλεγα από χαρά η από πόνο. Καπια στιγμή δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι μ λέει, αλλά άκουσα πως μ έδωσε ραντεβού για την άλλη Πέμπτη ώρα νομίζω 3:30 περιπου το μεσημέρι, να πάμε να δούμε το ίδρυμα, κ γω είπα δε γίνεται αύριο Παρασκευή, η τη δευτερα, αλλά αυτη είπε όχι την άλλη Πέμπτη. Την ώρα που μιλουσα στο τηλέφωνο δίπλα μ ήταν οι γονείς μου (ο πατέρας μ έχει πεθάνει)κ έβαλα το τηλέφωνο δίπλα στο αυτί τους αλλά σε απόσταση, για να ακούσουν τα νέα, κ ειδα ότι εκλεγαν όπως εγώ. (Θέλω να σημειώσω ότι σε λίγο καιρό μπορεί να πάω σε ψυχολογικο ίδρυμα γιατί έχω καταθλιψη κ είναι δύσκολα να τα βγάλω περα μόνη μ. Δε έλαβα απάντηση ακόμα ποτέ θα πάω. Περιμένω απάντηση. Ίσως επηρεαστικα κ είδα αυτό το όνειρο. )εκείνη την ώρα έβλεπα ένα ξαδερφο μ να πηγενοέρχεται μέσα στο σπίτι το καινούργιο στη Ελλάδα και να έχει ένα ύφος αυστηροο, δε, μ μιλούσε. Κάπου εκεί μέσα είδα κ το ηθοποιό σταματη γαρδελη να κάθετε κάτω,πάνω σε μια κουβερτα,,με μπλουζα κοντομανικη κ σορτσ, κ γω τον κοίταζα. Μετά είδα τον τραγουδιστή το μαικλ τζακσον κ ξαφνικά αλαζε μορφή μέχρι π έγινε ένας αντρας άσχημος με μακριά γκρίζα σγουρα μαλια, κ σε κάποια φάση τον είδα απέναντι σε ένα καθρέφτη μπάνιου να ξυριζετε νομίζω, κ γω έλεγα ότι αυτός ο ίδιος είναι ο τζακσον είναι του μοιάζει. Νομίζω ότι αυτοσ πριν ήθελε να μ κάνει κακό, έτσι θυμάμαι. Αυτό το τζακσον το βλέπω συχνά στον ύπνο μ τώρα τελευταία, δε ξέρω για πιο λόγο. Δεν ειμαι καν οπαδός του, ούτε τη μουσικη τ ακούω, ούτε τον συμπαθώ καν.για πιο λόγο το βλέπω, μπορείτε να μ πείτε;θέλω να πω για το πιό πάνω όνειρο, το 1δλδ, ξέχασα να το γράψω, ότι όταν μ έκλεισε ραντεβού η ψυχολογοσ, ήμουν στην Ελλάδα και έλεγα πως θα πάω τώρα στο ραντεβού, μένει κ η θεια μ εδώ μέσα, αδερφή του πατέρα μου (στα αλήθεια μένει εκεί)κ άμα μάθει πως θα πάω εκεί θα έχω φασαρίες.καλύτερα να τις πω ψέματα ότι θα πάω κάπου αλλού. Αλλά μετά νόμισα ότι ήμουν στην γερμανια κ ότι θα πήγαινα με χαρά. Ενώ ήμουν στο χωριό, μια έβλεπα ότι στο ραντεβού θα πήγενα στην ελλαδα, μια ότι στην γερμανια, ένα μπερδεμα δλδ. Συγνώμη κιόλας για το μεγάλο κείμενο, νομίζω ότι σας έχω κουρασει με τα μεγάλα όνειρα μ τώρα τελευταία. Απλά δεν ξέρω ακόμα πια όνειρα να ξεχωρίσω για να τα γράψω ξεχωριστα το καθένα, μήπως, μερικά πάνε παρέα μαζί.περιμένω να το εκρινετε εσείς αυτό. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Είναι μακρινή η Γερμανία και δεν ξέρω τι εμβέλεια υπάρχει. Όμως θα κάνω μια προσπάθεια. Δεν ξέρω πόσο μέσα θα πέσω, θα χρησιμοποιήσω τη λογική των συμβόλων και των προσώπων για να βγει ένα αποτέλεσμα. Το όνειρο δείχνει ότι σε σκοτώνει ψυχολογικά αυτός ο εγκλεισμός που θέλεις να κάνεις. Δεν θέλεις κατά βάθος να πας. Ο Τζάκσον είχε κατάθλιψη όπως εσύ τον τελευταίο καιρό,. Άφησε αβοήθητο τον εαυτό του, χωρίς να προσπαθήσει να γιατρευτεί. Έμεινε στα χέρια των γιατρών με αποτέλεσμα μια μέρα να πεθάνει από άγνωστη αιτία. Θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να το σταματήσεις η ίδια. Στα χέρια των γιατρών πάντα είσαι ένα πείραμα. Μην κάνεις ένα λάθος να πας εκεί, αν πρώτα δεν χρησιμοποιήσεις την ύστατη προσπάθεια να γιατρευτείς μόνη σου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο 21:47
    Σύνδεσμος

    Κ νεκταρια για σας.θέλω να σας πω για αυτό το εγκλισμο που λέτε, δεν είναι ότι καταβαθος δε θέλω να πάω, το θέλω κ πολι μάλιστα, περιμένω από στιγμή σε στιγμή ένα τηλεφώνημα π θα με βγάλει από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη. Θέλω να πω ότι χερομε π θα φύγω, αλλά το μόνο π μ σκότωνει είναι ότι με την παθηση π έχω δεν θα μπορέσω να ανταπεξελθω.μ φενετε δύσκολο στην αρχή να επιβιωσω εκεί, χρειάζεται πολύς χρόνος για να συνελθω. Πιστεύω μέχρι 3μηνες το πολι θα είναι δύσκολο. Αυτό με σκοτώνει κ με χαλάει. Εξάλλου κ οι ψυχολογοι μ μου το χουν πει αυτό. Για μένα κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Για το μαικλ τζακσον θέλω να σας πω ότι από το θάνατο του κ ύστερα άρχισα να το βλέπω στο ύπνο μ.πριν όχι. Εσείς λέτε ότι το βλέπω λόγο πειδη είχε κ αυτός καταθλιψη, αλλά μήπως υπάρχει και άλλη ερμηνεία, ημηπωσ δε θεωρητε καλό όνειρο, γιατί ο τζακσον εχει κάνει πολες καταχρήσεις πάνω στο σώμα του κ αύτο είναι άσχημο, κ από μας στη οικογενια δε θεωρητε καλό πρωσοπο.πριν το θάνατο του κ μετά ειχαν γίνει καπια σχόλια στο σπίτι μ για αυτά που έχει κάνει, κ αυτο μ έχει κολλήσει στο μυαλό, κ σαν να βλέπω κάτι παρόμοιο με τις καταχρήσεις που έχει κάνει. Εγώ δε το θεωρώ καλό όνειρο. Ευχαριστώ αν έχετε κάτι παραπάνω να μ απαντήσετε.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:17
     Σύνδεσμος

     Αφού το θέλεις πήγαινε. Όμως καλό θα ήταν να προσαρμοστείς όλη αυτή την ώρα της αναμονής. Σκέψου ότι βρίσκεσαι εκεί, στο ίδρυμα και προσπάθησε να συνηθίσεις αυτές τις καταστάσεις. Αφού συζητάτε για τον Τζάκσον πώς απορείς γιατί τον βλέπεις; Στη θέση σου δεν θα είχα αυτή την απορία.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σε όλους. Εγώ ονειρευομε συνεχώς τηλεφωνο να χτυπάει στο ύπνο μου, αυτό συμβενη χρόνια, το ακούω δλδ στο ύπνο μ να χτυπάει, αλλά καμία φορά το ακούω μέσω ύπνου και ξυπνιου, εκείνη την ώρα νομίζω ότι χτυπάει στην πραγματικότητα κ θέλω να σηκωθω να το σηκώσω, αλλά μετά συνηδοτοποιω ότι ήταν στον ύπνο μ.αυτό συμβενη λίγο πριν ξυπνήσω. Αυτο μ συμβαίνει συχνά, κ δε έχω βρει καμία εξηγηση μέχρι τώρα. Όμως ονειρεύομαι κ ότι μιλάω κ στο τηλέφωνο συχνά. Μπορείτε να μου απαντήσετε τι να σημαίνει αυτο?ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:53
   Σύνδεσμος

   Είναι ηχητικό όνειρο. Έχει μείνει στο υποσυνείδητο αυτός ο ήχος και από συνήθεια μπορεί να τον ακούσεις, χωρίς πράγματι να τον ακούσεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017 στο 22:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ξημερώματα Κυριακής αλλά νύχτα πανσελήνου το εξής. Θυμάμαι μονάχα πως πήρα τηλέφωνο τον πρώην μου κι εκείνος άρχισε να μου επιτίθεται επειδή έλεγε έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα κλπ κλπ. Με αναστάτωσε γιατί όντως το βράδυ πριν κοιμηθώ είχαμε επικοινωνία και έδειξε θετικός και δεκτικός. Σε άλλη ερμηνεία για άλλο πράγμα μου είχατε πει επίσης πως με χώρισε για λόγους τρίτους κι όχι επειδή πραγματικά ήταν τελειωμένο κι ότι αν κρατά επαφή τα πράγματα ίσως φτιάξουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιερώνετε.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 09:41
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει σημασία που ήταν νύχτα πανσέληνου. Διάβασε το άρθρο Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 11:21
  Σύνδεσμος

  Αν είναι νεκρή η γιαγιά σου είναι κακό όνειρο. Αν είναι ζωντανή έχει άλλη ερμηνεία.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Μήπως ενοχλείς αλληγορικά τον πατέρα σου και ζητάς την προστασία του από εκεί που βρίσκεται; Σας ζητάει να μην επεμβαίνετε στον κόσμο της. Έχει αναστατωθεί!!! Το τηλέφωνο που δεν πρέπει να πάρετε είναι η επικοινωνία μαζί του. Δεν το αναγνωρίζει το μυαλό σου, διότι δεν ανήκει στον κόσμο μας. Ίσως τον εμποδίζει αυτό στο επέκεινα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 11:56
    Σύνδεσμος

    Από τους ζωντανούς να ζητάς βοήθεια. Οι νεκροί πια δεν μπορούν να σου προσφέρουν τίποτα. Γι΄ αυτό λέγονται νεκροί για τον κόσμο μας. Το τρισάγιο θα την ηρεμήσει. Καλά κάνατε. Ανήκουν σε άλλο κόσμο πια και δεν έχουν την ίδια σχέση που είχαν όπως παλιά μαζί μας. 40 μέρες πριν πάνε στην απέναντι όχθη μας βοηθάνε. Όταν πια πάνε στην απέναντι όχθη δεν το κάνουν, διότι μας αποχαιρετούν. Όταν τους κρατάμε στη γη δεν βρίσκουν τον δρόμο της απέναντι όχθης ή παίρνουν παράταση χρόνου διότι η ψυχή τους δεν ήταν άδεια από κρίματα. Βοηθώντας εμάς ελαφρύνουν την ψυχή τους από τα τελώνια και τα βάρη του κόσμου μας, για να πάνε απέναντι. Αισθήματα δεν υπάρχουν όταν πεθαίνουν, μόνο αν κρατούν μέσα τους τα βάρη του κόσμου μας ή δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν πεθάνει. Όλα φαίνονται μέσα από τα όνειρα.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 11:19
     Σύνδεσμος

     Είπαμε, είναι αυτή η αναστάτωση που έχεις προκαλέσει στον κόσμο τους. Για το δικό μας κόσμο δεν είναι, αλλά φαντάσου τι γίνεται όταν ενοχλούμε εκείνο τον κόσμο.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 07:09
  Σύνδεσμος

  Kαλημέρα.Ήμουν λέει με τον πατέρα μου και ένα φίλο μου στο απίτι της θείας μου στην Αθήνα (είχαμε πάει απροειδοποίητα) και την επαιρνα τηλέφωνο στην δουλειά της να της πω για την έκπληξη.Με ρώτησε που μένω και της είπα σε ξενοδοχείο( ποτέ δεν τα πηγαίναμε και πολύ καλά)άλλά ο πατερας μου εδώ στο σπίτι σου και σε περιμένουμε να πάμε για φαί.Με πέρασε για την αδελφή μου όμως και άρχισε να μου μιλάει για την εφορίας της και πόσο θα της έρθει.Δεν της είπα ότι δεν είμαι η αδελφή μου για να ακούσω τι θα μου πει.Δεν είπε τίπτα ιδαιέτερο όμως.Απλά σε μια στιγμη κατάλαβε ίτο ημουν εγω και είπε το ονομά μου.Έκλεισε η γραμμή όμως.Προσπαθησα να την ξαναπάρω έπαιρνε και κείνη.Τελικά μιλησαμε και ξανακόπηκε.Από ότι κατάλαβα δεν θα ερχόταν νωρίς στο σπίτι οπότε να μην την περιμέναμε.Πάντως δεν ολοκληρώσαμε στο τηλεφωνο αυτά που θέλαμε να πουμε θα της μιλουσε και ο πατερας μου ας πουμε.Έπεφτε η γραμμη,
  Στην πραγματικότητα η θεία μου και ο πατέρας μου δεν ζουν πια σε αυτήν την διάσταση αλλά σε κάποια άλλη.Οι υπόλοιποι ζούμε ακόμη αν αυτό βοηθάει κάπου.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Ζει σε άλλη διάσταση; Δηλαδή πέθανε. Αυτό λέει η λογική. Το όνειρο δείχνει ότι μ’ αυτό το άτομο ποτέ δεν επικοινώνησες απόλυτα εν ζωή, το ίδιο συμβαίνει και μεταθανάτια. Είναι η προσπάθεια της ψυχής σου να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, να έρθεις κοντά της με άλλη έννοια, δηλαδή να την δείς με συμπάθεια. Ο πατέρας σου εδώ είναι το στήριγμά σου για να αντέξεις αυτή την κατάσταση. Στο τέλος πάλι δεν έγινε αυτή η επικοινωνία σωστά.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 15:35
    Σύνδεσμος

    Kαι ο πατέρας μου που δεν ζει και κείνος;;;Μήπως τα λένε μαζί οι δυό τους τώρα πια;;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο 11:42
     Σύνδεσμος

     Ναι, αν πιστέψουμε ότι οι νεκροί επικοινωνούν σε άλλη διάσταση θα μπορούσαν να μιλήσουν με άλλο τρόπο μαζί. Ο φίλος σου είναι η σύνδεση σου με τη ζωή για να μην σε πάρουν μαζί τους, όνειρο επιστροφής. Ο πατέρας σου ήταν συνοδός για να γίνει η επικοινωνία με τη θεία σου μια χαρά, αφού εν ζωή δεν έγινε αυτό. Κάτι σαν προστάτης. Δεν αναφέρθηκα σε λεπτομέρειες, αλλά ως φαίνεται χρειάζονται εδώ. Ποτέ μ’ αυτή τη θεία δεν έγινε σωστή σύνδεση. Ούτε στον ύπνο σου τα κατάφερες. Πολύ άσχημο, αλλά όταν δεν επικοινωνούν δύο ψυχές δεν πρόκειται να γίνει επικοινωνία. Δεν φταίει ούτε εκείνη, ούτε εσύ. Κάτι δεν μπορεί να σας ενώσει.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 22:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Χώρισα πρόσφατα και είμαι πολύ επηρεασμένη από την κατάσταση. Χτες κι ενώ δεν είχε συμβεί κάτι νέο σε σχέση με εμένα και τον πρώην, είδα στο όνειρό μου πως τηλεφώνησα στον αδερφό του κι ενώ αρχικά προσπαθούσα να συνεννοηθώ μαζί του και ενώ νόμιζα πως ήταν εκείνος τελικά μου μιλούσε ο πατέρας τους. Τον είχα γνωρίσει μία φορά, ευγενέστατος και το ίδιο ευγενικός ήταν και στο όνειρο. Με ενημέρωσε πως ο πρώην έχει πάει κάποια βόλτα με τη μητέρα του και κάποιους άλλους, αν θυμάμαι καλά..Μπορεί να σημαίνει κάτι; Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:39
   Σύνδεσμος

   Ότι ο πατέρας του είναι το μόνο άτομο που μπορείς να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείς μαζί του. Ξέχασέ τον πάμε για άλλα!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα οτι μιλούσα στο τηλεφωνο με τον φίλο μου και ξαφνικά σαν να παρεμβλήθηκε στη γραμμή η ξαδέρφη του λέει, η οποία δεν θυμάμαι τι μου λεγε αλλά σαν να ήταν επικριτική μαζί μου και αρνητική! Σαν να μην ήθελε να είμαι μαζί του!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Η ξαδέρφη σου εδώ είναι η φωνη του υποσυνείδητου σου η οποία σου λέει οτι δεν πρεπει να είσαι με αυτον τον ανθρωπο.Κάτι αντιλαμβάνεται το υποσυνείδητο σου,κάτι που δεν είναι θετικό.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 11:23
    Σύνδεσμος

    Η ξαδέρφη η δική του ήταν οχι η δική μου. Επίσης πρόσφατα γνωρίσαμε παρέα μια ξαδέρφη του και κάτι άλλους συγγενείς του (πριν δώ το όνειρο).

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 11:41
     Σύνδεσμος

     Τοτε ίσως επηρρεαστηκες απο την γνωριμία αυτή και πιστεύεις υποσυνείδητα οτι δεν σε συμπαθησαν.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:33
  Σύνδεσμος

  Εδώ και πολλά χρόνια βλέπω διάφορα όνειρα με ένα κοινό σημείο… Ποτέ δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο κάποιον που θέλω, οποίος και να είναι αυτός,αυτο που συμβαίνει πάντα είναι ή θα περνώ λάθος νούμερο που θα προσπαθώ πολλες φορές αλλά μάταια ή θα ψάχνω την συσκευή ή θα νομίζω ότι μιλάω αλλά το τηλ θα είναι αλλού και θα ξανά προσπαθώ χωρίς ποτέ να καταφέρω ειτε να ζητησω βοήθεια ειτε απλά να μιλήσω με κάποιον…. Τι σημαίνει αυτό που το βλέπω όπως σας είπα πολλά χρόνια

  Απάντηση
  • Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 στο 16:59
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα ειδη ονείρων για τα επαναλαμβανόμενα όνειρα.Για να σε βοηθήσω Σκέψου αν εχεις θέμα επικοινωνίας με τους γύρω σου.Αν καταφέρεις να εκφράσεις τις επιθυμίες σου…

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   Αετέ μου, είναι μια νέα κατηγορία ονείρων, τα όνειρα επικοινωνίας. Είναι μέσα στην λίστα των ονείρων που πρόκειται να γράψω. Σπυριδούλα, είναι η δυσκολία να έρθεις σε επαφή με το άτομο αυτό. Ότι το χρειάζεσαι και δεν το βρίσκεις όταν το ζητάς, ότι δεν σε ακούει, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Αυτό ισχύει όταν δεν υπάρχει ψυχική σύνδεση, όταν τον θέλεις μόνο εσύ κι εκείνος δεν το γνωρίζει.Αν είναι η μητέρα σου ή κάποιος δικός σου αυτό το άτομο τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σε βοηθήσουν τώρα, θα το κάνουν μια άλλη στιγμή, όταν υπάρχει ανοικτός δέκτης.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 στο 09:46
    Σύνδεσμος

    Δεν ειχα σκεφτει ποτε την εκδοχη αυτη… οντως μπορει να συμβενει το προβλημα επικοινωνιας οπως λετε γιατι δεν ειμαι κ πολυ ανοικτη ωστε να δημοσιευω τα θεματα-προβληματα μου αλλα να τα λυνω μονη μου… σας ευχαριστω

    Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 στο 16:53
  Σύνδεσμος

  Kαλησπερα,ειδα οτι συναντησα μια γυναικα που την ηξερα απο καπου,μεγαλη σε ηλικια και επιβλητικη και μου ειπε οτι ηθελε να μου δωσει το τηλεφωνο της.Ανοιξε το βαλιτσακι της για να βγαλει στυλο και μεσα ειχε ολο μικρα μπουκαλακια με κονιακ μεταξα.Καθομασταν στα σκαλια εξω απο το σπιτι της και ξαφνικα ηρθε ενα παιδακι,συγγενης της και μου εδωσε να πιω κατι.Ηταν ενα γυαλινο διαφανο μπουκαλι με νερο και κοκκινα,υπεροχα τρανταφυλλα,ροδονερο.Κοιταξα γυρω κι ειδα οτι ο κηπος ηταν γεματος απο αυτα τα τριανταφυλλα.Η γυναικα δεν μου εδωσε το τηλεφωνο της γιατι ειχε κατι δουλειες κι εγω τριγυριζα στο σπιτι της που ηταν σαν παλιο αρχοντικο.Ανοιξε μια πισω πορτα που οδηγουσε σε μια στοα με μαγαζια και καποιοι σαν τουριστεςηθελαν να μπουν στο σπιτι αλλά δεν τους αφησα.Το ονειρο τελειωσε με τη γυναικα να μου δινει το τηλεφωνο της και μαλιστα της εδωσα κι εγω το δικο μου,γιατι ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χαθουμε κι ενιωθα οτι θα με βοηθουσε με καποιον τροπο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 18:29
   Σύνδεσμος

   Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν όταν ανοίξει ο κλειστός δρόμος και έρθει η κατάλληλη στιγμή.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 19:09
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστω πολυ Νεκταρια,περιμενα πως και πως την απαντηση.Καλη Χρονια σε σενα και τον Αετο και ο,τι καλυτερο για ολους μας!!!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο 13:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν κωστή (άγνωστος και δεν γνωρίζω κανεναν στη πραγματικότητα). Λέει τον Κωστή τον έβαλλε να μου μιλήσει αυτός που γουστάρω αντί να μου μιλήσει ο ίδιος. Και ο Κωστής ψιλοενδιαφερόταν. Εγώ όμως ήθελα να μιλήσω σ’αυτόν που μου αρέσει και στο τέλος μου τον δίνει στο τηλέφωνο (γιατί καθόντουσαν δίπλα δίπλα) αλλά είχα εκνευριστεί τόσο πολύ που του το κλεισα χωρίς να του πω κουβέντα! (πολύ το χάρηκα)Μετα προσπαθούσα να καταλάβω αν η κλήση ήταν εισερχόμενη ή εξερχόμενη για να δω ποιος πήρε ποιον. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 στο 16:55
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό όνειρο για εσένα και αυτον που σε ενδιαφερει.Έβαλε τον Κωστή να σου μιλήσει γιατί αν σου μίλαγε αυτός θα απέκλειε την πιθανότητα σχέσης.Γι αυτό υποσυνείδητα του εκλεισες το τηλέφωνο μετα.Ο Κωστής αλληγορικά είναι αυτός που ψυχολογικά είναι δοσμένος σε μια γυναικα.Όλα αυτά παραπέμπουν στο οτι ενδιαφέρεται για εσένα αυτός που επιθυμείς.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 15:46
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Ειδα χτες στον ύπνο μου ένα όνειρο και θα θελα να μού το εξηγησετε.
  Τον τελευταιο καιρό έχει ξεκινήσει κάτι με κάποιο παιδι που μου αρέσει αρκετά και αγχωνομαι για το πως θα εξελιχθεί το όλο πράγμα μεταξύ μας
  Είδα λοιπον χτες πως υποτίθεται πως τελείωσα απο τη δουλεια και ήθελα να του τηλεφωνησω.Αρχισα να περπαταω προς το σπίτι,παρόλο που είναι μακρυά απ τη δουλειά, δεν ένιωθα κούραση απ το περπάτημα και ηταν βραδακι.Προσπαθούσα όμως να τηλεφωνησω στο παιδι που με ενδιαφέρει αλλά δε γινόταν.Εψαχνα τον αριθμό του στη λίστα επαφών και δε το εβρισκα.Οταν κάποια στιγμή υποτίθεται οτι το βρήκα και τηλεφώνησα,αντί γι αυτον το σήκωσε ένας τύπος(Μιχαλης το όνομα του) που στην πραγματικότητα ενω προσπαθεί να με προσεγγίσει, εγω δε θέλω ουτε να τον βλέπω.Ακόμη και στο όνειρο μου η αντίδραση μου ηταν του τύπου “ωχ γιατί βγήκε αυτός στο τηλέφωνο και πως θα γίνει να τον αποφυγω και να του το κλεισω”. Αυτον όμως που με ενδιαφέρει δε κατάφερα να τον βρω,ξυπνησα μετα.Τι μπορεί να σημαίνει;;;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 17:22
   Σύνδεσμος

   Ακόμα και στο όνειρο αυτός που δεν θέλουμε εμφανίζεται. Καλό είναι που δεν βρήκες αυτόν που ήθελες, αλλά κακό που βρήκες τον Μιχάλη. Δεν γλιτώνεις απ’ αυτόν εύκολα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 17:32
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Ας πάνε όλα καλά μς αυτον που με ενδιαφέρει και όσο για τον άλλον θα τον κανονισω εγώ μια χαρά ετσι όπως πρεπει χαχαχαχα

    Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 στο 04:59
  Σύνδεσμος

  Μολις ειδα πως πηγα σε μια θάλασσα εκτος της πολης που εμενα(σε νησί) κ εκει βρηκα ενα ατομο που με ενδιέφερε απο παλια. Αφου κατσαμε και παιξαμε ολοι μαζι μετα οταν γυρισα σπιτι σκεφτηκα να παω ατο χωριο που μενει γιατί το ειχαμε ξανά συζητήσει να παω κι στην πραγματικότητα. Παιρνω τηλέφωνο μια φιλη μου κι λεει κατευθείαν πως μπορει να με παει. Μετά αρχίζω να ετοιμαζομαι και τον παιρνω τηλεφωνο και του ελεγα αν όντως αξίζει να ερθω, μην ερθω τζαμπα και αν θα γινει κάτι μεταξύ μας. Αυτος μου ελεγε ελα και βλεπουμε. Γενικά στην πραγματικότητα η φαση μεταξύ μας ηταν λιγο περιεργη και ενω θέλαμε κ οι δυο να γινει κάτι μεταξύ μας δεν εγινε ποτε και εγω τωρα εφυγα μόνιμα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 στο 10:14
   Σύνδεσμος

   Έφυγες τελικά στη Θεσσαλονίκη φαντάζομαι ε; Όταν η απόσταση χωρίζει δύο άτομα και δεν μπορούν να είναι μαζί ή θα διατηρήσουν μια σχέση από απόσταση ή θα γίνει αυτό που έγινε με σας. Αν ήθελε, κάτι θα έκανε. Δεν θα σε άφηνε να φύγεις. Δεν είναι λίγοι αυτοί που διατηρούν σχέση από απόσταση. Αυτό το σε θέλω είναι σχετικό. Το έχω ζήσει. Δεν είναι πάντα ερωτικό. Όταν ο άλλος θέλει δεν βρίσκει εμπόδια. Το έλα και βλέπουμε είναι περίεργο να απαντηθεί στο όνειρο. Αν έλεγε έλα θα αποκλειόταν η σχέση μεταξύ σας. Αν έλεγε όχι είναι θετικό. Το έλα και βλέπουμε είναι απροσδιόριστο, διότι ούτε η ψυχή, ούτε το υποσυνείδητό σου γνωρίζουν την απάντηση. Θα την μάθεις όταν πας.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 17:02
  Σύνδεσμος

  εγω ειδα πως με πηρε τηλεφωνο το ατομο που ενδιαφερομαι και στην αρχη δεν καταλαβα πως ηταν αυτος αλλα μετα τον καταλαβα και μου μιλουσε αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως λεγαμε και μετα το κλεισαμε. τι σημαινει αυτο;;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 19:00
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μαρία!!Μαρία το όνειρο σου είναι όνειρο υποσυνείδητου!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 14:41
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με μια φιλη μου και περιμενσ τηλεφωνο απο τον αντρα που με ενδιαφερει χτυπαει λοιπον αλλα οταν το σηκωνω ηταν μια παλια μου συμφοιτητρια που δεν πολυ μιλουσαμε και μου ζητουσε να της πω τι καναμε στην ιστορια και εγω μετα τις διαβαζα τρεις ερωτησεις σπο ενα τετραδιο που της ειχε δωσει ο δασκαλος τι μπορει να σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Αυτή η συμφοιτήτρια έσωσε την ψυχή σου να έχει μεγάλες πιθανότητες να επιτευχθεί σχέση στην πραγματικότητα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 19:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ! Ειδα στον υπνο μου , οτι με καλουσε ο συντοφος μου στο τηλεφωνο ή μου εκανε αναπαντητη και πως ειχα μια δουλεια εκεινη την στιγμη ( νομιζω πως εστρωνα το κρεβατι μου ή σκουπιζα το δωματιο μου ενα απο τα 2 ) και πως σκεφτομαι ας περιμενει λιγακι δεν παθαινει τιποτα αρκετες φορες εχει αγνοησει κληση μ εχοντας και αυτος δουλεια !

  Απορω γιατι στην πραγματηκοτητα δεν εχω φερθει με αυτο το σκεπτικο ποτε στο συγκεκριμενο ανθρωπο!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 19:22
   Σύνδεσμος

   Κριτικό όνειρο. Πήρες την εκδίκησή σου μέσα από το όνειρο. Ναι, αλλά στο όνειρο δεν πρέπει να απαντήσει στην κλήση σου. Στην πραγματικότητα αν σου απαντούσε θα λάμβανες αυτό το μήνυμα: Θέλω να χωρίσουμε. Όμως η τακτική που ακολούθησες θα διατηρήσει τη σχέση σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 στο 18:10
  Σύνδεσμος

  Ειδα σε ονειρο οτι ημουν στο σπιτι των παππουδων μου μαζι με τους γονεις μου νομιζω και ετοιμαζαν πατατες τηγανιτες να φαμε. ειχαμε βαλει ενα μεγαλο κρεβατι στο σαλονι για να κοιμηθω εγω.εγω συνεχεια ειχα εγνοια στο κινητο μου.ομως το αφηνα συνεχεια απο τα χερια μου γιατι ολο επρεπε να κανω κατι με την οικογενεια μου,σαν μικροδουλειες, τη μια φορα το αφησα κατω στο πατωμα ,που ηταν μαρμαρινο, διπλα ακριβως απο τη συρομενη μπαλκονοπορτα.μετα απο ωρα κοιταω κατι στο κινητο και δεν ειμαι ικανοποιημενη(δεν ξερω τι) και το βαζω κατω απο το κρεβατι που ηταν στο σαλονι( το πατωμα εκει ηταν ξυλινο).την επομενη στιγμη βλεπω οτι μαλλον ειχαμε φαει και εγω παω με αγωνια να δω το κινητο κατω απο το κρεβατι και μολις το ανοιγω δεν ξερω τι ειδα,αλλα αισθανθηκα οτι κατι προχωρησε σχετικα με οτι με απασχολουσε. αν και χρειαζοταν ακομη δουλεια..τι ακριβως δεν καταλαβα.ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 11:29
   Σύνδεσμος

   Αν στην πραγματικότητα περιμένεις κάποιο μήνυμα η τηλέφωνο που δεν έρχεται,τότε επηρρεαστηκες και ειδες αυτό το όνειρο.Αν στην πραγματικότητα νιώθεις ότι η οικογένεια σου σε αποσπά από δικές σου προτεραιότητες τότε,αυτό δείχνει το όνειρο.Στο τελος ομως θα δεις ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αν νιώθεις ότι η επικοινωνία σου με τους γύρω σου,πέρα από την οικογένειά σου, είναι δύσκολη τότε επίσης θα δεις ότι θα φτιάξουν τα πράγματα σιγά σιγά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 15:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ελπιζω να μου δωθεί η ευκαιρία να μου εξηγήσετε δυο πραγματα σημερα Τρίτη ειδα οτι φιλοξενούσα το πρωην μου σπιτι μου δημητρης ονομαζομενος!εγω εστρωνα το κρεβάτι η μητέρα μου έστρωνε το τραπέζι και μαγείρευε φαγητό για να φάμε ολοι μαζι !!! Εκείνος έφυγε μετα για βόλτα και μετα μιλούσαμε στο τηλέφωνο μπορείτε να μου δώσετε κάποια ερμηνεία;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 18:18
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο είναι αντίθετο. Ένα όνειρο με τον πρώην θα σου φέρει έναν τωρινό. Ετοιμάσου!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Τι σημενει οταν σου πεφτει το κινιτο τηλεφωνο και σπασει η οθονη του?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 12:16
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μαρία!!!Σημαίνει ότι για καποιο λόγο θα χάσεις την επικοινωνία με τους γύρω σου ή ότι δεν θα μπορέσεις να ενημερωθείς για κάτι!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 13:12
    Σύνδεσμος

    Δεν καταλαβα τι ενοας ακριβως Ντορα μου :/

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 13:47
     Σύνδεσμος

     Αφού έπεσε το κινητό σου και έσπασε η οθόνη είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις!!Επομένως ή θα χάσεις την επικοινωνία ή δεν θα καταφέρεις να ενημερωθείς για κάποιο γεγονός ή για κάποια κατάσταση!!

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 14:45
      Σύνδεσμος

      Μια μικρη λέπτομερια ειναι οτι απλα ραγισε η οθονη αλλα λειτουργουσε το κινητο

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 15:10
       Σύνδεσμος

       Έπρεπε να μου το διευκρινίσεις γιατί έχει άλλη ερμηνεία τώρα!!Τότε το όνειρο σου σημαίνει ότι θα βρεις κάποιο εμπόδιο μπροστά σου σχετικά με την επικοινωνία ή την ενημέρωση κάποιου γεγονότος..όμως δεν θα σε δυσκολέψει να επικοινωνήσεις ή να ενημερωθείς!!!

       Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 στο 23:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ,

  Καταρχάς κορίτσια να σας συγχαρώ για την υπέροχη δουλεια που κανετε σε αυτο το σάιτ.

  Και τωρα το όνειρο μου .
  Είδα οτι είχε έρθει η μαμά μου απο το σπιτι μου και θα πηγαίναμε βόλτα στην πόλη. Ο γιος μου κι εκεινη έφυγαν πιο νωρίς κι εγω τους ακολούθησα λίγα λεπτα αργότερα αλλά μόλις έφτασα η μαμά μου κι ο γιος μου έμπαιναν στο λεωφορείο ενω εγω δεν το πρόλαβα. ( στην πραγματικότητα οδηγώ κι εχω χρονια να μπω σε λεωφορείο ) Τους ειπα να φύγουν κι εγω θα έπαιρνα το επόμενο που υποτίθετο οτι θα ερχόταν ανα πάσα στιγμή .

  Το λεωφορείο αργούσε να έρθει και δίπλα μου ήταν μια αλλη κοπέλα που θα έπαιρνε κι εκεινη το λεωφορείο. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο πρώην μου ο οποίος μου έλεγε τα εξής λόγια : έχω ακόμα πόσα είναι 36 000 , 16 000 πόσα είναι, εχω ακόμα .
  Εγω εξακολουθούσα να ρωτάω ποιος ειναι και τι θέλει αλλα κατα βάθος ήξερα ποιος ήταν.

  Οταν πια πέρασε αρκετή ώρα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του καφέ απέναντι απο την στάση και με ρώτησε τι περίμενα. Με ενημέρωσε οτι μάλλον το λεωφορείο είχε κάνει αλλη διαδρομή σημερα μαι πιθανότατα δεν θα ερχόταν. Του ζήτησα να καλέσει ενα ταξί, μου κάλεσε ταξί , τον ευχαρίστησα ενω εκείνος αρνήθηκε να με αφηςει μόνη κι έμεινε μαζί μου ως που να έρθει το ταξί .
  Ξύπνησα

  Να σας πω οτι πριν απο παρά πολλα χρονια ειχα δει ενα προφητικό όνειρο με τηλεφώνημα. Τα λόγια που μου είπαν τοτε στο τηλέφωνο επαληθεύονται ακομα και σημερα .

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 11:31
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Μαρία και σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!Μαρία να ξέρεις ότι τα όνειρα διαρκούν μέχρι τρία χρόνια!!Οποτε νομίζω ότι ήρθε η στιγμή ότι το όνειρο θα συμβεί στην πραγματικότητα!!!Ίσως έρθεις σε δύσκολη θέση και ο άντρας που σε βοηθησε να ξέρεις ότι είναι ο θεός!!Η μητέρα σου και ο γιος θα μείνουν έξω από όλο αυτό!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 23:22
    Σύνδεσμος

    Σ´ευχαριστω που ασχολήθηκες με το όνειρο μου .

    Η απορία μου: το τηλεφώνημα απο τον πρώην τι θα μπορούσε να σημαίνει εχουμε χρονια να μιλήσουμε.
    Στο όνειρο οταν μου μιλούσε ειχα την εντύπωση οτι μου χρωστούσε δεν ξέρω τι αλλά μου χρωστούσε και ήθελε να επανορθώσει για όσα ή οτι μου χρωστούσε , ακουγόταν απελπισμένος.

    Ας ειν´καλά ο άνθρωπος όπου και αν ειναι.

    Ξανα ευχαριστώ .

    Απάντηση
    • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 20:24
     Σύνδεσμος

     Ίσως κάτι δεν έχει κλείσει από το παρελθόν…..

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:11
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι με την μητέρα μου Μαρία είχαμε παει σε ένα μαγαζί που πουλάει έπιπλα, η μητέρα μου πήγε μέσα και κοίταγε , εγω ήμουν κοντά στη πόρτα του μαγαζιού και με πήρε τηλ η μητέρα του παιδιού που με νοιάζει και μου μίλαγε για τη θρησκεία και πιστεύει , εγω απλά άκουγα , της ειπα οτι στο δρόμο μας έχουν φτιάξει ωραία και με τα χέρια μου εκανα ένα σχήμα σαν το ουράνιο τόξο! Μετα ηρθε η μητέρα μου και μου έδειξε το φωτιστικό που θελει να της αγοράσω για να το βάλει πάνω στο τραπεζάκι στο σαλόνι , ήταν καφέ χρυσο και απο πάνω ένα ωραίο σαν γυαλί καθαρό και της λέω πολύ ωραίο πάμε να το αγοράσουμε και ήταν ακριβό ήταν περίπου 570 η 580 κάπου εκει, γύρισα το κεφάλι μου και βλεπω ένα μεγάλο φωτιστικό πατωματος το ίδιο με της μαμάς αλλα μεγΑλο και ρώτησα ποσό κάνει και μου είπε 10 και λέω μόνο;; Η γυναίκα το έκανε σε κομμάτια για να μας το δώσει αλλα οτΑν μου το δώσε μου έδωσε ένα άσπρο ανθοδοχείο με κόκκινη ανθοδέσμη ζωγραφισμένη και πάνω είχε μια βάση και μέσα είχε κόκκινα πέταλα απο τριαντάφυλλο ! Εγω με τη μητέρα μου πήγαμε σε έναν πολιτικό μηχανικό και μας είχε το σχέδιο του σπιτιού μας κας έλεγε πως στο σαλόνι μπορούμε να προσθέσουμε μπάνιο

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:11
   Σύνδεσμος

   Είναι κάτι απ’ αυτό αληθινό; Ανακαινίζετε το σπίτι;

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:41
   Σύνδεσμος

   Τα έπιπλα είναι η τακτοποίηση μιας κατάστασης. Η πεθερά σου σε εγκρίνει και αυτό σε κάνει ευτυχισμένη. Θα ήταν κακό να πάρεις το φθηνό φωτιστικό. Ήταν απομίμηση. Όταν το πακετάρισε εμφανίστηκαν ψεύτικα λουλούδια και μαδημένα τριαντάφυλλα. Αυτό δείχνει ότι η απομίμηση όσο μεγάλη κι αν είναι φαίνεται στην πορεία η πραγματική αξία. Έπρεπε χωρίς σκέψη να αγοράσεις το ακριβό φωτιστικό, θα έβλεπες αληθινά τριαντάφυλλα. Άρα, θέλει να σου πει το όνειρο να επιλέγεις τα αληθινά. Για να έχουν τόση διαφορά στην τιμή, κάποιο λάκο έχει η φάβα. Έτσι γίνεται και στη ζωή. Μόνο με το γνήσιο περνάμε καλά. Η μητέρα σου σου είπε με τον τρόπο αυτό να ασφαλίσεις την ψυχή σου, να την κάνεις πιο σταθερή και το μπάνιο που θα προσέθετες σ’ αυτό είναι το μέσο να την πλύνεις ή να απελευθερωθείς από βάσανα και πίκρες που μόνη σου γεννάς χωρίς να υπάρχει λόγος. Εδώ δεν αναφέρεται στον ερωτικό τομέα, αλλά στον κοινωνικό γενικώς. Αλλιώς θα έβλεπες κρεβατοκάμαρη. Στον ερωτικό λειτουργείς σωστά, γι’ αυτό είδες ουράνιο τόξο. Μιλάει για επιλογές άλλων τομέων. Εντάξει; Το φωτιστικό ήταν της μαμάς σου. Μην το θεωρήσεις κάτι ερωτικό και κλαίγεσαι!Είναι ξεκαθαρισμένο αυτό. Αφορα άλλο τομέα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:42
    Σύνδεσμος

    Και τα 2 αγορασαμε , τα πέταλα ήταν αληθινα, βασικά το φθηνό φωτιστικό έγινε άσπρο βάζο που μέσα είχα κόκκινα πέταλα και η γυναίκα του μαγαζιού μου το δώσε

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:48
     Σύνδεσμος

     Το κατάλαβα. Ήταν όμως μαδημένα. Μαδημένα πέταλα βάζουμε στον επιτάφιο. Είναι κάτι που πεθαίνει. Άρα, σε προειδοποιεί το όνειρο να δεις και τους άλλους τομείς, έχεις αφοσιωθεί στον ερωτικό και πρέπει να ασχοληθείς με τους άλλους. Εκεί όλα πάνε καλά. Πρόσεξε τους άλλους φίλη μου.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:52
      Σύνδεσμος

      Σευχαριστω! 🙂 έχεις δίκιο !! Χωρίς να σε πιέζω δες και το τραπέζι (θέλω να μάθω εάν μιλάει για το Στέφανο η για άλλον)

      Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:06
  Σύνδεσμος

  δηλαδή Νεκταρία τέρμα η ονειροπαγίδα για τα όνειρα;;;

  Να σας πω και το σημερινό. Έβλεπα ότι ήμουνα με το πρώην αφεντικό μου και τον πήρε τηλ. μια πρώην φίλη μου κι εγώ έψαχνα σε χαρτια και του έκοψα ένα κομμάτι για να γράψει αριθμό τηλεφώνου. Μετά είδα ότι με πήρε τηλ. αυτός που μου αρέσει και ήταν σοβαρός πολύ και ήθελε να του δώσω έναν αριθμό τηλεφώνου,δεν ξέρω ποιανού,δεν είπε.Δηλαδή ούτε καν με ρώτησε αν είμαι καλά.Τι καταλαβαίνουμε;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 19:10
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν είπα τέτοιο πράγμα. Επιπλέον καθήκοντα στις σελίδες πρόσθεσα. Να μην μένουν ανεκμετάλλευτες, ενώ μπορούν να εξυπηρετήσουν κι άλλα τμήματα. Αυτό ήταν αυτονόητο, γι’ αυτό δεν το έγραψα. Θα το προσθέσω λοιπόν στην ανακοίνωσή μου. Όχι, γράφουμε και όνειρα.

   Απάντηση
  • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:09
   Σύνδεσμος

   Θα με βοηθούσε στην ερμηνεία αν μου ελεγες τα ονοματα του πρωην αφεντικου,πρωην φίλης και του ατόμου που σ αρέσει.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 18:29
    Σύνδεσμος

    Αετέ μου,καλησπέρα!

    να συμπληρώσω κάτι που θυμήθηκα. υπήρχε πολύ λευκό χαρτί στα δεξιά μου, αλλά δεν κοβόταν(ήταν σαν χαρτί πολυτελείας) και πήρα ένα εκτυπωμένο(δηλαδή γραμμένο) χαρτί κι έκοψα κομμάτι και το έδωσα στο αφεντικό.δεν θυμάμαι να τον είδα να γράφει κάτι. επίσης δεν απάντησα τίποτα στο παιδί που ενδιαφέρομαι,είχα μείνει άφωνη.το αφεντικό λουκά,τη φίλη ιωάννα και το παιδί δεν θέλω να πω.ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 18:37
     Σύνδεσμος

     Καταλαβαίνω μην ανησυχεις.εξάλλου δεν είστε υποχρεωμενοι να τα πείτε δημοσια.είναι μικρός ο κόσμος και μπορεί να αναγνωρίσουμε.θα σου απαντήσω αργότερα διότι έχω μια υποχρέωση εκτός του ονριροκριτη.
     Ευχαριστώ για την υπομονή.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:55
      Σύνδεσμος

      Είναι λογικό που δεν κοβόταν το χαρτί που ηταν λευκό,άγραφο και πολυτελειας.ενα τέτοιο χαρτί αφορα το μέλλον.
      Το εκτυπωμένο χαρτί απο το οποίο εκοψες το κομματι και του το εδοσες όπως και το πρωην αφεντικό και πρωην φιλη,αφορούν το παρελθον σου.το τηλέφωνο,αφορα ενα μήνυμα που είχες λαβει συνειδητά και υποσυνείδητα.
      Η Ιωάννα είναι αισιόδοξη και γελαστή. Έτοιμη πάντα για δράση, αντιμετωπίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής.
      Ο λουκας ειναι φωτισμένος, πρακτικός και ρεαλιστής ο Λουκάς προτιμάει τα χειροπιαστά πράγματα απ’ τις θεωρίες. Δεν χαρίζει τίποτα σε κανένα, αλλά είναι τίμιος και κρατάει το λόγο του.
      Ο Λουκάς και η Ιωάννα εδώ,είναι δυο πλευρες του εαυτού σου που αφορούν το παρελθον σου και συνεργαζονται.υποσυνείδητα νιώθεις οτι ο άνθρωπος για τον οποίο ενδιαφέρεσαι σήμερα,σου ζητα να του περάσεις το μήνυμα οτι διατηρεις ακομη αυτές τις δυο πλευρες.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 23:55
       Σύνδεσμος

       Σ’ ευχαριστώ πολύ,Αετέ!Παίζει δυνατά να ισχύει έτσι όπως το τεκμηριώνεις.Θα στείλω κι αυτό που είδα σήμερα,δες το όταν μπορέσεις,γιατί μου φαίνεται πλέον ότι κι αυτό στα ίδια πλαίσια κινείται.Σ΄ευχαριστώ.

       Απάντηση
 • Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 στο 13:15
  Σύνδεσμος

  Αν δεις στον υπνο σου οτι καποιος γιαννης σε παιρειι τηλεφωνο και δεν θελεις να το σηκωσεις τι ειναι;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 στο 15:58
   Σύνδεσμος

   Υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις.
   1) να σε πάρει κάποιος Γιάννης και να μην θες να το σηκωσεις.
   2) να σε πάρει κάποιος Γιάννης και να θες να το σηκωσεις.
   3) να σε παρει κάποιος Γιάννης και να θες να το σηκωσεις αλλά να μην το κανεις για κάποιον λογο.
   4) να σε πάρει κάποιος άλλος όχι Γιάννης και να συμβεί ενα απο τα παραπάνω.
   5)ο Γιάννης σαν συμβολικό όνομα δείχνει αυτον που είναι δυναμικός,υπεύθυνος ευχάριστος αλλά αυταρχικός.ειναι αυτος που αγαπα πολυ την οικογενεια του.σαν συμβολικό λοιπον όνειρο δείχνει οτι ένας τέτοιος άνθρωπος,θέλει να σου περάσει ενα μήνυμα στην ψυχή σου όμως εσύ δεν το δέχεσαι.γι αυτό δεν σηκωσες το τηλέφωνο.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 στο 18:55
    Σύνδεσμος

    Ίσως να μην θέλει να ακούσει αυτά που θέλει να της πει ο θεός. Ο Γιάννης είναι και η χάρη του θεού. Είναι σαν να θέλει να κάνει το δικό της χωρίς να ακούει κανέναν.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 στο 19:14
     Σύνδεσμος

     Την Έκτη περιπτωση την πρόσθεσε η Νεκταρία μας.εσύ τώρα μπορείς να κρινεις!

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 στο 19:28
      Σύνδεσμος

      σας ευχαριστω πολυ. Νομιζω οτι ειναι οι τρεις τελευταιες περιπτωσεις.

      Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 08:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια μου!
  Σάββατο σήμερα και επανέρχομαι με ένα όνειρο για το “γνωστό” θέμα!
  Για κάποιο λόγο το υποδυνείδητό μου επιλέγει το βράδυ Παρασκευής-ξημερώματα Σαββάτου να για μου να δώ όνειρα…Ίσως επειδή θεωρείται προφητική μέρα??
  Βλέπω λοιπόν οτι εγώ και ο πρώην μιλούσαμε στο τηλέφωνο(υποτίθεται πως τον είχα πάρει εγώ ),δεν έβλεπα πρόσωπα,μόνο άκουγα τις φωνές μας.Υποτίθεται μάλιστα ο πρώην μου ήταν κάποιος διάσημος σεφ (οτι να ναι!) και το όνειρο ξεκινησε δινοντας την εντυπωση πως εκεινος ειχε εξαφανιστει επι 3 μερες,έχοντας απενεργοποιήσει το κινητό για να με αποφύγει,και υποτίθεται οτι είχε πάει διακοπες αυτές τις 3 μερες, για να ηρεμησει,εχοντας απενεργοποιήσει το κινητό για να μην υπάρχει επικοινωνία..
  Το όνειρο ξεκινάει μ’εμένα να το ρωτάω πότε γύρισε απο τις διακοπές του.
  Και μου λέει “Την Τετάρτη και για την ακριβεια στις 3:20 το πρωί,επέστρεψα απο τις διακοπές μου!” Μου τόνισε ακόμα και τη μερα και την ωρα με πολύ επιδεικτικό τρόπο!
  Υποτίθεται μάλιστα,οτι πράγματι,τον είχα δεί να έχει ένα μαγαζί με γυαλινη τζαμαρια,που υποτίθεται ήταν ζαχαροπλαστείο,να ειναι απο μεσα και να ανοίγει την πόρτα,να την ξεκλειδωνει απο πανω κι απο κατω στις 3:20 τα ξημερώματα και απο μέσα έβγαιναν πολυ χαρούμενες 2 κοπέλες πολύ μικρότερες σε ηλικία,που υποτίθεται πως ήταν ήδη μέσα στο μαγαζί,εδιναν την αισθηση οτι ήταν πελάτισσες και φίλες του,γνωστές του,χαιρετωντας τον ευδιάθετες και χαμογελαστές,βήκαν και έφυγαν.
  Εγώ υποτίθεται οτι παρακολουθούσα αυτή τη σκηνη μόνη μου,απο απόσταση.Επιβεβαίωνε όμως οτι πράγματι στις 3:20 το πρωί εκείνος επέστρεψε στη δουλειά του.
  (Πολύ περίεργο αυτό με το 3! 3 μέρες διακοπες, 3:20 ωρα επιστροφης απο αυτες….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ!!!!!!!!)
  Αυτή ήταν η μοναδική εικόνα που είχε το όνειρο,απο κεί και πέρα άκουγα μόνο τη συνομιλία μας.
  Εγώ τον ρωτούσα τι κάνει,αν είναι καλά,πως περνάει και εκείνος απαντούσε κοφτά και ειρωνικά,(το θυμάμαι εντονα αυτό γιατί με πλήγωνε πολύ) ώσπου δε θυμάμαι τη δική μου ερώτηση,αλλά θυμάμαι εκείνον να μου λέει επι λέξη ειρωνικά και με πολύ στόμφο…”η δική μου σχέση γιατί να τελειώσει?” και εννοούσε οτι ενοχλώ που παίρνω τηλέφωνο και ενδεχομένως έτσι να του δημιουργήσω πρόβλημα στη νέα του σχέση κάποια στιγμή.
  Εγώ δεν ηξερα τίποτα και σοκαρίστηκα εκείνη τη στιγμή που μου το είπε με αυτόν τον τρόπο,σα να με πέταξε σαν την τρίχα απο το ζυμάρι αισθάνθηκα! Έμεινα άναυδη μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είπε και του λέω “Δηλαδή έχεις σχέση? Και τότε γιατί μιλάς μ’εμένα?και βρήκες αυτόν τον τρόπο να μου το πείς?” και εκεινη τη στιγμη υπέθεσα πως προφανώς μία απο τις δυο κοπέλες που είδα να βγαίνουν απο το μαγαζί οταν εκεινος επέστρεψε απο τις διακοπές πιθανότατα ηταν η σχεση του και σκεφτηκα οτι μαλλον μαζι γυρισανε απο τις διακοπες,εκεινος εμεινε να ανοιξει το μαγαζι,εκεινες εφυγαν.

  Σε αυτο ακριβώς το σημείο πετάχτηκα,απο τον εφιάλτη και ξύπνησα πολύ αναστατωμένη!

  Υποτίθεται πως η συνομιλία αλλά και η μοναδική εικόνα ήταν σε νυχτερινό φόντο,ήταν βράδυ.(έχει να κάνει με το σκοτάδι που βρίσκεται η ψυχή αυτό το διάστημα,είναι το μόνο που μπορώ να ερμηνεύσω,στα άλλα τα χάνω)

  Όμως τη βοήθειά σας τη θέλω ως προς την Τετάρτη 3:20(!) Τι μπορεί να υποδηλώνει αυτό,γιατί μου τόνισε τη μέρα την ώρα και το λεπτό????? Δεδομένου οτι τα σημερινά όνειρα εχουν και προφητικη ερμηνεία!
  Επίσης το γεγονός οτι μου είπε οτι εχει σχέση και οτι ενοχλεί η επικοινωνία μας????Και τα δύο κορίτσια στο μαγαζί που άνοιγε εκείνος,ξεκλείδωνε τις πόρτες και φύγανε αυτές χαιρετώντας τον χαρούμενες?????????
  Και τέλος γιατί υποτίθεται οτι ήταν αλλος σε εμφανιση? Ήταν σα να μιλαγα με τον σεφ,στην ουσια αλλα ηξερα οτι ηταν ο πρωην μου.
  Κορίτσια,δεν μπορώ να δώσω ερμηνεία,στα δικά μου αδυνατώ!
  Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 11:45
   Σύνδεσμος

   Όταν μπεις στην ονειρομαντική δεν θα μπορείς να ερμηνεύεις τα δικά σου όνειρα. Αυτό συμβαίνει με όλες μας.
   Θυμάσαι το όνειρο που είδες την Τετάρτη στις 3.20 το βράδυ; Εκεί φαίνεται η αλήθεια και όχι σ’ αυτό το όνειρο. Τετάρτη προς Πέμπτη είναι η μέρα των προφητικών ονείρων. Κάτι κρύβει εκείνο το όνειρο και σε ενημερώνει γι’ αυτό. Οι κοπέλες που είδες είναι οι δύο κοπέλες που έχει χωρίσει στο παρελθόν κσι βρήκαν την ηρεμία τους απ’ αυτόν. Έφυγαν από το ζαχαροπλαστείο και έχουν ξεχάσει αυτό το άτομο, πράγμα που εσύ θέλεις, αλλά δεν μπορείς να πετύχεις. Βλέπεις το σκοτάδι που απλώνεται γύρω σου, είμαι σίγουρη ότι ο καιρός δεν ήταν καλός, αλλά δεν θέλεις να το δεις ή να το νιώσεις. Αυτός ετοιμάζει την ψυχική σου διάλυση εάν δεν φύγεις κι εσύ όπως τα κορίτσια. Είσαι έτοιμη να μπεις στο ζαχαροπλαστείο, ενώ εκείνες το εγκατέλειψαν και βρήκαν την υγειά τους. Εδώ θα σου απαντήσω εφ’ όλης της ύλης για να καταλάβεις τι γίνεται. Όπως πέρασαν από τη ζωή του ολες αυτές οι γυναίκες πέρασες κι εσύ. Αυτός θα φτιάξει τη ζωή του σίγουρα όταν πεθάνουν η μάνα και οι θείες του, αλλιώς δεν πρόκειται να τον αφήσουν αφού είναι τέτοιες. Όποια κι αν έρθει στη ζωή του τα ίδια και χειρότερα θα περάσει. Εσύ θα πρέπει να είσαι μικρή στην ηλικία. Θα μπορούσες να τον περιμένεις να γίνει αυτό; Μερικά άτομα είναι καταδικασμένα από αρρωστημένους θείους, γονείς, αδέλφια να μένουν μόνοι και να τους γηροκομούν. Πολύ αργά, οταν πια δεν έχουν καμια ισχύ πάνω τους ή πεθάνουν φτιάχνουν την ζωή τους. Όπως το είπες είναι μια σάπια ρίζα. Πώς να βγουν καρποι πάνω σ’ αυτό το φυτό; Όσο και αν είναι καλό παιδί δεν μπορείς να τον περιμένεις ή να καταδικάζεις τη ζωή σου γι’ αυτόν. Ξέρεις και μόνη σου ότι υπάρχουν κι άλλα καλά παιδιά. Το 90% των πεθερών θέλουν να φτιάξει τη ζωή του ο γιος τους, να αποκτήσουν εγγόνια, να πάρουν το όνομά τους. Εσύ, έπεσες στο 10% που είναι μια αρρωστημένη κατάσταση. Πλησίασες το ζαχαροπλαστείο και είσαι έτοιμη να μπεις μέσα. Όπως όμως είδες οι γυναίκες αυτές το εγκατέλειψαν. Μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο; Καλά παιδιά σαν κι αυτόν και καλύτερα θα βρεις. Δεν θα χαθείς. Δεν έχει νέα σχέση. Είναι παλιές που έφυγαν. Και να έχει νέα σχέση την ίδια κατάληξη θα έχει. Όσο είναι άβουλος και δεν πατάει πόδι στην μητέρα του αυτό θα γίνεται αέναα. Εσύ πρέπει να ανασάνεις, να βρεις μια υγιεινή σχέση, να είναι η πεθερά σου σαν δεύτερη μητέρα. Σε βεβαιώνω ότι υπάρχουν και καλές πεθερές. Εσύ έπεσες στην χειρότερη περίπτωση. Οι διακοπές που πήγε είναι η κατάσταση που ζει όταν περνάει καλά και δεν τον ενοχλεί η μάνα του. Όμως δεν μπορεί να φύγει για πολύ. Όλο του το είναι είναι καταδικασμένο απ΄αυτές. Είναι πλήγή που μεταδίδεται και στους άλλους αλληγορικά. Είναι καλό να εγκαταλείψεις αυτό το ζαχαροπλαστείο και να μπεις σε έναν άλλο φούρνο. Πίστεψέ με, θα αλλάξει η ζωή σου. Μπορεί να τον αγαπάς, αλλά αν μείνεις δεν αγαπάς και καταδικάζεις τον εαυτό σου. Κρίμα είναι!!! Το όνειρό σου είναι αντίθετο. Εκεί που σε πέταξε αυτός σαν την τρίχα στο ζυμάρι, μπορεί να τον πετάξεις εσύ, αν είσαι εσύ που θα κάνεις άλλη σχέση. Για σκέψου το!!! Θα γίνεις άλλος άνθρωπος και θα βλέπεις φωτεινά όνειρα. Δώσε μια ερμηνεία αν θες και στο δικό μου όνειρο στην ονειροπαγίδα.

   Αν αποφασίσεις να τον αφήσεις ή να τον αντικαταστήσεις θα πονέσεις μεν, αλλά θα λυτρωθείς. Μόνο αν σκεφτεί τι κάνει και το θέλει η μοίρα σου θα υπάρξει συνέχεια. Αν αποφασίσεις όμως να χωρίσεις δεν θα πέσεις στα πατώματα. Να λες λυτρώθηκα. Θα βρω μια καλή πεθερα, θα ζήσω σε μια υγιεινή σχέση!!! Κι επειδή ο χωρισμός σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται τραγουδιστά, αφιέρωσέ του αυτό το τραγουδάκι.

   https://www.youtube.com/watch?v=atnSCbXuv04

   Ελπίζω και η Αλεξίου να σου αρέσει. Τα τραγούδια είναι βγαλμένα από τη ζωή, φτάνει να βρεις το κατάλληλο για κάθε περίπτωση, να σου φτιάχνει το κέφι και να σου δίνει τη δύναμη να προχωράς κάθε φορά ενα βήμα, μέχρι να φτάσεις τον τελικό σου σκοπό. Κάθε σχέση που δεν στεριώνει δεν ειναι δική μας, απλά τη δανειστήκαμε. Η δική μας θα έρθει ανεμπόδιστα. Αυτό να λές και να πρεσβεύεις. Μην κυνηγάς έναν ήλιο που δύει την ώρα του δειλινου, ακολουθεί το σκοτάδι. Κυνήγησε τον ήλιο της αυγής. Αυτός θα σε κάνει ευτυχισμένη και αξίζει να το ζήσεις αυτό. Επίσης 3.20 είναι πια αυγή και χαράζεται μια νέα μέρα στον ορίζοντα. Αξίζει να δεις τα χρώματά της.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 15:07
    Σύνδεσμος

    Φοβερή ερμηνεία Νεκταρία μου,σε ευχαριστώ πολύ,δεν μπορούσα να το δώ έτσι και να το ερμηνεύσω κατ’ αυτόν τον τρόπο,συμφωνώ απόλυτα!
    Δεν είμαι και τοσο μικρή όσο νομίζεις!Οδεύουμε ήδη στα πρώτα άντα!!!!33ων ειμαι!

    Ο καιρός ,που με ρώτησες, ήταν πολύ καλός,ήταν ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ,άφηνε πολύ ευχάριστη αίσθηση!

    Έχεις δίκιο οτι τα προφητικά όνειρα είναι τις Τετάρτες,εγώ στάθηκα σε αυτή τη φράση που λεει στο σάιτ για όνειρα Παρασκευής ότι “Την Παρασκευή το βράδυ, μπορείς να δεις περιστατικά που θα συμβούν στο μέλλον σου, καθώς και το μέλλον ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσένα.” και το θεώρησα ως “προφητικό” γι αυτό και μου ρθε κάπως και με αναστάτωσε γιατί και το όνειρο με τη βροχή πάλι Παρασκευή προς Σάββατο το είχα δεί ,ενώ όλες τις υπόλοιπες μέρες έκανα ήρεμο ύπνο,χωρίς όνειρα.

    Όσο για το 3:20 τα ξημερώματα,δεν κοιμάμαι ποτέ τέτοιες ώρες γιατί κάθομαι και διαβάζω μέχρι αργά!Ο ύπνος μου καθημερινά,είναι μετά τις 5 το πρωί και βάλε!

    Οπότε το “Τετάρτη 3:20” θεωρώ οτι παραμένει ανερμηνευτο και εξακολουθεί να με προβληματίζει!
    Ούτε και σαν αριθμούς μπορώ να το ερμηνευσω και ζυγός και μονός μαζί????
    Mπλεγμένα πράγματα….άκρη δε βγάζω,αν σου ερθει στο μυαλό κάτι άλλο,πες μου βρε Νεκταρία μου, μπας και βγάλουμε άκρη. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνεύεται αυτό το “Τεταρτη 3:20 τα ξημερώματα”!!!!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 15:26
     Σύνδεσμος

     Οι γνώμες για τα προφητικά όνειρα διίστανται. Είναι μια πονεμένη ιστορία. Κάποιοι λένε την 7η μέρα της σελήνης και κάποιοι άλλοι την 14η. Άλλοι λένε την Παρασκευή. Άλλοι λένε την Πέμπτη. Εγώ από προσωπική πείρα είδα να επαληθεύεται η τελευταία εκδοχή και υποστηρίζω αυτή. Κάποια όνειρα της Παρασκευής τα έχω δει σε τριλογία, αλλά ακόμη δεν έχουν επαληθευτεί για να είμαι σε θέση να βάλω την υπογραφή μου που λέει ο λόγος σ’ αυτά. Η Τετάρτη είναι μια μέρα ξεκαθάρισης Συνήθως, θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με μια περίπλοκη κατάσταση που έχει πρόσφατα συμβεί στη ζωή σου και θα σε καθοδηγήσει ως προς τη λήψη μιας απόφασης που είναι σημαντική για σένα και θα αλλάξει πολλά πράγματα μελλοντικά στη ζωή σου. Το 3 και το 2 είναι μαζί με το 0 που δηλώνει το χωρισμό. Το 5 είναι η ένωση του θηλυκου με το αρσενικό που διαλύει η ένωση με το 0. Αν το 0 είναι στο τέλος θα είναι λύτρωση αυτός ο χωρισμός. Αν το 0 είναι στη μέση θα προκαλέσει πόνο. Άρα, πρέπει να χωρίσεις απ’ αυτή τη σχέση. Θα λυτρωθείς. Αυτό δηλώνει αριθμολογικά το όνειρο. Διαχωρίζει μια σχέση που παλιά ήταν ενωμένη. Ήρθε ο καιρός να πας εσύ διακοπές χωρίς εκείνον. Σε ικανοποίησα; Ο καλός καιρός είναι ότι μέσα στη σκοτεινιά της ψυχής σου ελπίζεις ακόμη ότι τα πράγματα θα φτιάξουν στο μέλλον με ή χωρις εκείνον. Εσύ θα αποφασίσεις ποια στροφή πρέπει να πάρει η μοίρα σου. Αποφάσισε αυτό που θέλει η ψυχή σου. Έτσι το φως θα διαδεχτεί το σκοτάδι στα όνειρά σου. Αξίζει να το ζήσεις αυτό.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 16:24
      Σύνδεσμος

      Είμαι η πρώτη που θα υποστηρίξω όλα όσα γράφεις γι αυτή τη σχέση! Γενικότερα δεν ειμαι άνθρωπος που περιμένει,ξέρω οτι όταν κάτι τελειώνει,τελειώνει και δεν περιμένω τίποτα παραπάνω.Αν σε αυτήν την περίπτωση επιμένω,μέσα μου,να περιμένω,όπως είχα γράψει και στο όνειρο στο λήμμα “καμπίνα” κλεινοντας το κειμενό μου,είναι χάρη στο δικό του όνειρο που μου είχε περιγράψει με τους Τυφώνες και τον Άγιο Γεώργιο που τα διέλυσε όλα και ξαναβγήκε ο ήλιος και ηρεμήσαμε!
      Ενδεχομένως να δίνω την εικόνα της εμμονικής,του ανθρώπου που δε λέει να συνειδητοποιήσει το τέλος!
      Όχι,δεν είναι στη φύση μου αυτό! Η μοναδική εξαίρεση που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου,είναι τώρα αυτή χάρη στο όνειρο με τον Άγιο, που είχε δεί εκείνος γιατί θεωρώ οτι το συγκεκριμμένο όνειρο,δεν ήταν όνειρο υποσυνειδήτου,όπως είναι τα περισσότερα που βλέπουμε,αλλά εξαιρεση στον κανόνα!Όπως έχω ξαναπεί,πιστεύω στη ζωντανή υπόσταστη των Αγίων,όπως επίσης και στο ότι πολλές φορές επιλέγουν τα όνειρά μας για να μας δώσουν το μήνυμά τους,γιατί είναι ο πιό ανώδυνος τρόπος να τους δούμε μπροστά μας ζωντανούς χωρίς να τρομάξουμε.Θα μου πείς οτι και ένα δαιμονικό όνειρο μπορεί να έχει αγίους και θα σου πω ναι,αλλά στο δαιμονικό όνειρο,θα ξυπνήσεις τρομαγμενος,ενώ μετά απο επίσκεψη Αγίου,θα ξυπνήσεις ήρεμος,με εσωτερική γαλήνη,(όπως ξυπνησε και ο πρώην εκείνη τη μέρα)αυτό λέει η εκκλησία τουλάχιστον.
      Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος,που κάτι με κρατάει μέσα μου γι αυτό και κάνω αυτή την υπομονή!Η καρδιά μου το ξέρει πόσο θέλω να πάω παρακάτω,να ξεφύγω απ όλο αυτό!
      Ειλικρινά,μόνο το όνειρο με τον Άγιο με κρατάει ακόμα! Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά οτι έγραψα στην καμπίνα,λέω αναλυτικά τους λόγους που εξακολουθούν να με κρατάνε να περιμένω και κάθομαι μόνο και μόνο γι αυτούς.
      Αλλιώς….”μην είδατε τον Παναή” θα ήμουν!!! χα χα χα

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015 στο 12:37
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Χθες βραδυ ειδα οτι με πηρε τηλεφωνο το ατομο που με ενδιαφερει και ηταν σαν να βρηκε μια δικαιολογια για να με παρει, να σημειωσω οτι περιμενω και στην πραγματικοτητα τηλεφωνο του

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015 στο 20:16
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Μαρια!!!!!!!Μαρια ονειρο υποσυνειδητου ειναι!!!!Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι!!!!!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 στο 14:20
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες οτι μιλαγα στο τηλεφωνο με εναν που εχω γνωρισει στο ιντερνετ και μου αρεσει. Δεν θυμαμαι πολλα, αλλα θυμαμαι οτι μου ελεγε οτι ειχε βγει με ενα κοριτσι στην παραλια αλλα καταλαβα οτι δεν του αρεσε. Μερικες φορες ομως μου μιλαγε και δεν τον ακουγα καλα και τον ρωτουσα συνεχεια τι?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο σου λέει να την τον δεις ερωτικά. Δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής και η ψυχή σου δεν τον δεχεται, δηλαδή δεν μπορεί να λάβει τα μηνύματα που σου δίδει, διότι δεν έχετε την ίδια τροχιά. Είστε δύο διαφορετικές οντότητες που δεν ταιριάζετε ερωτικά. Αν του άρεσε το κορίτσι που βγήκε, θα υπήρχαν πολλές προοπτικές να είστε μαζί, αφού θα καταλάβαινες όλη τη συνομιλία. Ακόμη κι αν γίνει κάτι μεταξύ σας, δεν θα έχει διάρκεια.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  γεια σας! Χθες είδα όνειρο οτι με πηρε τηλέφωνο ενας άγνωστος αριθμός αλλα δεν πρόλαβα να απαντήσω..όταν πήρα πίσω ακούστηκε η φωνή του πρωην μου..με ρώτησε αν κατάλαβα απο την φωνή ποιος ειναι μιας και εχει αλλάξει αριθμό και δεν τον ειχα..μιλήσαμε και μου ειπε πως χώρισε με την κοπελα που ειναι μαζι στην πραγματικοτητα 1,5 χρόνο τωρα,μου ειπε σε ποιο μαγαζι δουλεύει γιατι εγω στην πραγματικότητα δεν ξερω που δουλεύει πλέον και νομίζω μου ειπε οτι θέλει να μιλήσουμε μετα βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο ενω μιλούσαμε στο τηλ και ήμασταν σε ενα δωμάτιο που ήταν κ αλλα άτομα νομίζω καφετέρια ήταν αλλα μου ειπε οτι δεν μπορούμε να βγούμε έξω για να μιλήσουμε γιατι η πρωην του τον παρακολουθεί.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   Ειναι ενα αντίθετο όνειρο.απο κάποιον άλλο θα εχεις κάποιο τηλεφώνημα η κάποιο μήνυμα.η μονη περιπτωση να συμβούν αυτά,είναι να είσαι διορατικό άτομο και να είναι προγνωστικό το όνειρο.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015 στο 19:53
    Σύνδεσμος

    Για να το διαπιστώσει αυτό, ας πάει στο μαγαζί που της είπε ότι εργάζεται αν το έχει συγκρατήσει. Μπορεί εκεί κάποιον ή κάτι να βρει που θα είναι μοιραίο για το μέλλον της. Τότε μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι καλούσα κάποια κοπέλα (δε θυμάμαι εάν ήταν άγνωστη ή γνωστή) στο κινητό τηλέφωνο, “χτύπαγε” αλλά δεν απαντούσε…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015 στο 15:27
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να έρθει στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 στο 10:32
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,ειδα οτι με πηρε τηλέφωνο ο πρώην μου δύο φορες αλλα δεν το σηκώσα μετα το μετανιωσα κ τον πηρα εγω κ μου ειπε πως δεν θελει να μου πει κατι απλα ειχε μια στιγμή αδυναμίας κ πως τελειώσαμε,εγω τον είπα δειλό κ αχάριστο μετα το έκλεισα.Άρχισα να του γράφω μήνυμα θυμάμαι οτι εγραψα “καλα να περνας με την κενουργια” οταν πήγα να του το στείλω ομως το κινητό έκλεισε κ εγω άρχισα να κλαιω.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   @Mary,

   Δεν έπρεπε να του απαντήσεις φίλη μου, έπρεπε να μείνεις εκεί. Το όνειρο δείχνει ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει. Όμως είναι εμμονή ότι έχει άλλη, όπως και ότι ενδιαφέρεται ακόμη. Αυτά βασανίζουν ένα άτομο που πρόσφατα χώρισε και δεν έχει παγώσει ακόμη το συναίσθημα. Όμως αν δεν είναι πρόσφατος ο χωρισμός μετά από την θέαση ενός τέτοιου ονείρου αρχίζουν τα όνειρα αυθυποβολής.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 στο 12:25
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,
    Ναι ειναι πρόσφατο κ πολυ ξαφνικό χωρίς καμία εξήγηση. Γενικά δεν τον σκέφτομαι κ πλέον τον βλεπω πιο σπάνια.
    Ευχαριστω

    Απάντηση
    • Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 στο 12:28
     Σύνδεσμος

     @Mary,

     Τότε είναι ένα ειδικό όνειρο. Δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί. Διάβασε για το όνειρο αυτό στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 στο 17:14
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μ γειά,

  το σιριαλ με τον πρωην συνεχίζεται δυστυχώς. Ψες (Πέμπτη βράδυ)εβλεπα οτι προσπαθουσαν να με παρουν τηλεφωνο καποια παιδια απο τον κυκλο του (εμενα αυτα τα ατομα δε με ξερουν προσωπικα, απλα ηξερα τα ονοματα τους απο αυτον). Καθώς μου τηλεφωνουσαν, εβλεπα το ονομα τους στην οθονη του κινητου μου καθως κτυπουσε. Ο λογος που με επερναν ηταν για να μου πουν γιαυτον οτι κατι ειχε παθει κακο και επερναν να με ειδοποιησουν. Δεν θυμαμαι ομως να απαντησα το τηλ (αν και γνωριζα γιατι με επερναν), απλα εβλεπα το κινητο να κτυπα και τα ονοματα στην οθονη.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 στο 20:23
   Σύνδεσμος

   @jm,

   Ένιωσες ότι αυτό που είχαν να σου πουν ήταν για το χαρακτήρα του, για τα αισθήματά του ή απλά ένιωσες ότι αφορά αυτόν; Πάντως, ψάξε το καλό κακού. Ένα τέτοιο όνειρο είναι προειδοποιητικό. Μπορεί κάτι απ’ αυτά που θέλανε να σου πουν να ισχύει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 στο 20:40
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου γεια και ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι αυτό που ήθελαν να μου πουν αφορούσε την υγεία του, οτι κάτι έπαθε κακό. Ελπίζω να ναι καλά. Σ’ευχαριστώ και πάλι, να σαι καλά!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 στο 20:42
     Σύνδεσμος

     @jm,

     Αν κατάφεραν να σου το πουν είναι προειδοποιητικό όνειρο. Αν δεν κατάφεραν και καλεσαν απλώς, είναι καλά.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 στο 15:14
  Σύνδεσμος

  EIDA OTI EXASA TO KINHTO MOY…KAI THN SYGKEKRIMENH STIGMH MIA FILH MOY BRHKE KAPOIO,,,POIO MEGALO ASPRO KAI KALYTERO.
  THS EIPA ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.
  ΜΕΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ,ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου τον πρώην μου που δεν μιλάμε καθόλου τελευταία.Τον είδα να κάθεται πάνω στην μηχανή του εγώ ερχόμουνα με έναν άλλον πρωην μου κι εκεινος μιλουσε με μια κοπέλα που ξέρω ότι έκανε κάτι μαζί της.Πέρασα δίπλα του και δεν μιλήσαμε.Μετά βρέθηκα σε μια καφετέρια και καθότανε αυτός στο τραπέζι μαζί με αυτήν εγώ έκανα οτι κοιμόμουνα σε ένα στρώμα δίπλα στο τραπέζι και άκουγα ότι λέγανε.Έκρυβα το πρόσωπο μου να μην με δουν.Μετά έφυγαν κι αυτός ξαναγύρισε ήρθε και μου είπε στο αυτί “έλα ώρα να ξυπνήσεις”και ήτανε πολύ τρυφερός “έλα να κοιμηθείς στο κρεββάτι μου”.Εγώ έκανα ότι δεν ακουγα ακριβώς και μισοκοιμόμουνα.Μετά με πήρε τηλέφωνο στο κινητό και μου είπε ξανα να παω να κοιμηθώ σπίτι του.Όλο το όνειρο ήτανε παρα πολύ ζωντανό.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014 στο 18:20
   Σύνδεσμος

   @morphi,

   Η αλήθεια είναι ότι θα τον συναντήσεις και θα μάθεις νέα του. Όμως αυτό που είδες δεν θα γίνει, διότι σε έχει ξεπεράσει και θα δεις όταν τον αντικρύσεις ότι τον ξεπέρασες κι εσύ και δεν το έχεις καταλάβει. Όμως δεν ξεπέρασες ακόμα τον άλλο πρώην σου. Αυτόν που είδες στην αρχή του ονείρου.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 στο 13:33
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου οτι με πηρε τηλεφωνο το πρωην αγορι μου αλλα δεν το ειδα….. σημαίνει κατι??

  Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 στο 12:45
  Σύνδεσμος

  edo kai mia ebdomada den milao me ton adelfo mou pou einai sto strato kai me pairnei tilefono xthes to vradi ksana pire tilefono kai milise o theios mou meta ithele na milisei me mena ego den milisa kai to edosa stin ginaika tou theiou mou.Tin idia nyxta ida sto oneiro mou oti me aiperne tilefono ego to sikona omos den milousa kai ekeinos thimone pano mou.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   @ofelia,

   Είστε μαλωμένοι ή απλά τυχαίνει να μην του μιλάς εσύ;

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 στο 19:32
  Σύνδεσμος

  eida apla oti milousa me ena prosopo pou me endiaferei sto tilefwno kai h epikoinwnia htane aristi.Yparxei flert me auto to prosopo. Simainei kati auto to oneiro?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 στο 00:34
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,χθες ειδα στο ονειρο μου οτι μιλουσα με τον πρωην μ στο τηλεφωνο που χωρισαμε προσφατα και καλα τα ειχαμε ξαναβρει με ελεγε αγαπη μ κ τετοια αλλα οταν τον ρωτησα εσυ με πηρες τηλ μ λεει να ξερεις οτι νευριασα πολυ με αυτο που εκανες κ για αυτο ειχαμε χωρισει και λεω μ ελειψες παρα πολυ μωρο μ κ τον ρωταω εγω σου ελειψα και εκει ξυπνησα..Τι μπορει να σιμαινει αυτο;

  Απάντηση
 • Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 στο 01:16
  Σύνδεσμος

  Apopce to Brady oneireutika taxa oti koimomoun k xtipeise to kinito m tote Mia agnosth fwnh m eipe siko Anastasia apo to nosokomio thlefwnoun einai epigwn!!!! Ti mporei n simenei auto?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013 στο 12:13
   Σύνδεσμος

   @Anastasia, γεια
   Αναστασία είμαι η Ανθούλα αν μίλησες στην άγνωστη φωνή τοτε σημενει ότι θα γίνεις ρεζίλι αλλά μην ανησυχείς μπορεις να βρεις την λυση

   Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 στο 15:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, εχθές το βράδυ ονειρεύτηκα ότι κοιμόμουν και χτύπησε το κινητό μου τηλέφωνο, ξύπνησα το σήκωσα και ήταν από μια γυναίκα που μου πρότεινε δουλειά στο λογιστικό της γραφείο, αλλά εγώ από τη χαρά μου δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε αυτά που μου έλεγε και συνέχεια ρωτούσα να μου πει το όνομα της για να το σημειώσω και όταν τη ρώτησα για τη δουλειά αν θα με πάρει, έκλεισε το τηλέφωνο.. πήγα να δω τι γίνεται και είδα ότι ήταν το δικό μου που έκλεισε από μπαταρία.. πήγε να με ξαναπάρει αυτή αλλά εγώ έψαχνα απελπισμένα να βρω το φορτιστή και όταν επιτέλους άνοιξα το τηλέφωνο προσπάθησα να βρω τον αριθμό της από τις κλείσεις για να την πάρω εγώ αλλά είχε χαθεί.. τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο.. η αλήθεια είναι ότι ψάχνω για δουλειά το τελευταίο διάστημα οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να επηρεάστηκα από κει.. αν και όταν έπεσα να κοιμηθώ και μέσα στην μέρα δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό η δουλειά.. ευχαριστώ!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012 στο 11:29
  Σύνδεσμος

  kalhmera, xtes vrady eida oti me phre kapoios thlefwno alla den katalavaina ti elege… Ti mporei na shmainei auto to oneiro? EUXARISTW

  Απάντηση
 • Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 στο 00:24
  Σύνδεσμος

  Einai i defteri fora p vlepo ston ipno m oti m pefti i me opiodipote allo tropo spazit kinito m! T simeni afto?? Efxaristo!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 στο 15:58
  Σύνδεσμος

  γεια σας ειδα παρασκευη βραδυ οτι μιλουσα στο τηλεφωνο με τον 4χρονο ανηψιο μου κ μιλουσε σαν μεγαλος

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 στο 12:27
  Σύνδεσμος

  kalhspera xthes eida sto oneiro mou oti vrhka 2 kinhta katw kai ta phra…mporeite na mou peite ti shmainei?euxaristw….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   @Αλέξης, Είναι ξεκάθαρο Αλέξη είδες Κινητά, δηλαδή τηλέφωνα, η εξήγηση αναφέρει: Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θ’ αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012 στο 00:40
  Σύνδεσμος

  Geia sas! Oneireftika pos metakomisa se kainourgio diamerisma. mikro alla aneto kai kainourgio, katharo. malon ston 1 orofo.
  tilefwnisa se kapoion p mou arese poli p xathikame gia arketo diastima k ton rwtousa ti kanei. Efxaristi ekpliksi g afton to tilefwnima mou. Mou eipe pos ithele na mou steilei minima alla parolo pou to egrapse den to esteile giati xathikame gia arketo kairo k den eixe ti na mou pei. Eida pws to diamerisma mou itan mprosta se dromo. Dromos isios fwteinos k gematos me kinisi. pernouse mia fili apo katw k lew se afinw gia na plinw to piato prin na erthi to paidi. Eplina to piato. Irthe kai kathisame sto saloni eixa poli megali xara k petaloudes sto stomaxi. Kathise sta aristera mou. Malon sigkratimenos malon sokarismenos k apo to tilefwnimai mou kai mou edeixne to tilefwno tou gia na me peisei pos otnos mou esteile minima. Eida to minima me megala kathara grammata na grafei to onoma mou kai na rwtaei ti kanw, kai pos ithele na dei ti kanw k me skeftotane. To tilefwno tou itan Xriso! Thimamai pou skeftika pws ithela k gw ena tetio tilefwno. Oloxriso oxi to pseftiko pou kanoun oi etairies itan pragmatiko xrisafi. Ekei ksipnisa. Kserei kaneis ti simasia tou oneirou aftou? Efxaristw poli!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Gia sas eimai i Anna. Prin liges imeres ida ton nekro patera mou oti eixe ena tilefono stin katoxi tou kai kata lathos xtipise aftos to tilefono tou proin mou. Tou ipa amman tora tha sou xtipisi piso. Kai o pateras mou mou apanta: Min anisixis touto allassei kathe evdomada. Kai meta pigene kapou nomizo tha ebene se aftokinito. Ego omos eniotha anxomeni giati tha evlepe tin klisi mou o proin. Ti simainei afto to oneiro??

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 στο 02:25
  Σύνδεσμος

  ειδα ονειρο οτι εστειλα μην στον πρωην μου, πολυ πρωην μου, και τον ρωτησα κατι τυπικο θυμαμαι, και με πηρε τηλ πολυ ενθουσιασμενος με ρωταγε τι κανω που ειμαι οτι θελει να βρεθουμε να τα πουμε κ τετοια, τι σημαινει????

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012 στο 17:35
  Σύνδεσμος

  Kalhspera kai pali!Exw grapsei kai sto nekros-pethamenos gia th giagia mou, to idio vradu eida oti me epairne thl filos tou prwhn mou me ton opoio sto parelthon eixame eleutherh sxesh. Den mou milhse polu k mou to ekleise, meta apo ligo ton phra egw kai to shkwse h aderfh tou prwhn mou (me thn opoia eimaste files) kai ths lew “pou einai o B?” kai mou apantaei tsantismenh “den kserw rwta ton aderfo mou” (dhladh ton prwhn mou). Meta ap auto skeftomoun mesa sto oneiro oti olo auto htan kolpo tou prwhn mou kai tou filou tou gia na apokalupsoun oti eixa sxeseis mazi tou. Sth pragmatikothta omws den me exei sunithisei se tetoia sumperifora oute o prwhn mou oute o filos tou. Epishs to idio vradu (sth pragmatikothta)tsakwthika polu me mia allh filh mou exei sxesh?Euxaristw!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 στο 13:29
  Σύνδεσμος

  νεκταρια ευχαριστω πολυ! δεν ηταν δικα μου τα αλλα ονειρα. πρωτη φορα γραφω εδω. ναι, χωρισα γιατι ετσι ελεγε η λογικη ασ πουμε, με πειραξε αλλα οχι τοσο. να φανταστεις ημασταν ενα βημα πριν τον αραββωνα. δε ξερω αν θελω να ξαναγυρησω σ αυτον, μου λειπει αλλα παραλληλα νιωθω καλα. δε πιστευεις οτι θα υπαρξει επανασυνδεση ε?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  μαρια: Χθες είχα ερμηνεύσει απ’ ό,τι θυμάμαι 2 όνειρα που είχαν δει κοπέλες με το δικό σου όνομα. Αν ήταν δικά σου όνειρα τους είχα πει μια μεγάλη χαρά θα γίνει πίκρα στο λήμμα παιδιά. Απ’ ό,τι βλέπω βγήκα σωστή αν ήταν δικά σου όνειρα διότι χώρισες. Λυπάμαι πολύ. Κάθε χωρισμός να ξέρεις μέχρι να βρεις την απόλυτη αγάπη είναι αναπόφευκτος και οδυνηρός, το ξέρω. Το καλό είναι ότι η πίκρα δεν μένει για πάντα όταν αυτή η σκέψη δεν μας πονάει πια ή αντικατασταθεί. Αυτό το όνειρο δηλώνει ότι ο χωρισμός είναι μόνιμος και ο εγκέφαλός σου έσβησε αυτόματα αυτή την λειτουργία. Δηλαδή ούτε η ανάμνησή του δεν θα σε πονάει πια διότι δεν βρίσκεται πουθενά. Μπορεί να ήταν κοινή επιθυμία να χωρίσετε και δεν το έχεις καταλάβει. Η έγκυος γυναίκα είναι η πονεμένη σου ψυχή που λαχταρά να είστε μαζί αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει ανταπόκριση από τον εγκέφαλο που δεν τον θέλει πια. Άλλες κοπέλες μετά το χωρισμό δεν μπορούν να τον ξεπεράσουν αλλά μ΄εσένα συνέβη το εξής παράδοξο αυτή η λειτουργία σβήστηκε αυτόματα. Τις επόμενες μέρες δεν θα σε απασχολήσει πια.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 στο 23:53
  Σύνδεσμος

  καλησπερα, ειδα στν υπνο μου οτι προσπαθουσα να παρω τηλ τον φιλο μου με τον οποιο το προηγουμενο βραδυ χωρισα. δε μπορουσα να πατησω τα πληκτρα σωστα, ολο εβγαινε λαθοσ αρ η δε πατιοντουσαν, μου εδωσε μια γυναικα εγκυοσ το τηλ τησ να τον παρω απο εκει και παλι τα ιδια και αισθανομουν αγχωμενη. τι σημαινει?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  γεια σας. Χθες στο όνειρο μου είδα ότι ξέχασα το κινητό μου στο τραπέζι ενός bar που είχα πάει και μετά που γύρισα ήταν πεσμένο κάτω γιατί είχε γίνει μια έκρηξη. Τι σημαίνει το όνειρό μου??

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011 στο 20:04
  Σύνδεσμος

  γεια σας αυτό σημαίνει ότι είστε αργόσχολοι

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  geia sas!eida stn upno mou oti epese katw to kinhto thlefwno m k espase to opoio to phra prin liges meres.ti shmainei auto?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 στο 15:36
  Σύνδεσμος

  gia sas!eimai i theodora!extes to vradi eida ston ypno mou oti eperna tilefwno ton pappou mou alla dn to sikwne kai meta pira tin giagia mou gia na tin rwtisw gt dn to sikwnei o pappous mou!sas parakalw boreite na mou peite ti simainei afto to oneiro?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 στο 13:58
  Σύνδεσμος

  geia sas eimai i katerina! extes ida sto oniro mou oti milaga sto tilefono me mia fili mou kai me diekopte sinexia i mana mou kai mou zitage na sigiriso to domatio mou… ti simani afto..? aa kai pio prin ida tn proin mou me alli! afta plz help

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.