Είναι τα όνειρα της νεολαίας που βλέπει συνεχώς ότι τρέχει να φτάσει κάπου γρήγορα, με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή,  που δείχνει τον τρόπο σκέψης του ατόμου, πόσο βιαστικά σκέφτεται. Πόσο άγχος έχει και το δείχνει και στο όνειρο. Είναι ο τρόπος ζωής του στην πραγματικότητα που συνεχίζεται και στο όνειρο.  Βλέπει ότι ο χρόνος τρέχει γρήγορα, βιάζεται, δεν στέκεται ούτε λεπτό.  Είναι η ανάγκη να δείξει την ενέργεια που κρύβει μέσα του, να δείξει πόσο γρήγορα πρέπει να γίνει αυτό και πόσο πιο γρήγορα θα έπρεπε να γίνει σε άτομα αδρανή.

Όταν βλέπει την κίνηση σε πολύ γρήγορη κίνηση δείχνει ότι ενεργεί και δουλεύει γρήγορα χωρίς να σκέφτεται ή θέλει να φτάσει γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα ή με τη συμμετοχή του χρόνου να φτάσει μια μέρα πιο  γρήγορα που λαχταρά και κόλλησε ο χρόνος.  Γενικά, ο χρόνος του ονείρου δεν συμβαδίζει με της πραγματικότητας. Γι’ αυτό θα πούμε σε άλλο κεφάλαιο.  Τα όνειρα που δημιουργούνται με slow motion  δείχνουν  πόσο αργόστροφο είναι το άτομο, πόσο δύσκολα καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται αυτά που γίνονται γύρω του. Πόσο αργά κινείται και πόσο αργά πρέπει να πάει σε περίπτωση που κάνει λάθος.  Σε στιγμές που δεν θέλει να τελειώσουν το όνειρο γίνεται πιο αργό σε δράση.  Ενώ στα όνειρα που δεν δίνουμε βάση τελειώνουν γρηγορότερα. Στην πραγματικότητα δυστυχώς γίνεται αντίθετα.  Η καλύτερη κίνηση στα όνειρα είναι η κανονική. Όταν το άτομο τρέχει το κάνει από φόβο σαν μηχανισμός της ψυχής, για να γυμναστεί, για να κρυφτεί και για να προφυλαχτεί από ένα κίνδυνο που το απειλεί. Είναι και όνειρο ασφάλειας λοιπόν.

Τα όνειρα της ταχύτητας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.