Όταν κάτι μας εμποδίζει να προχωρήσουμε το προσπερνάμε, όταν κάτι μας αφήνει αδιάφορους το προσπερνάμε. Όταν βιαζόμαστε και δεν μας αφήνουν να περάσουμε μπορεί να το προσπεράσουμε. Όμως, το προσπέρασμα δεν κάνει καλό ούτε στα όνειρα. Μια προειδοποίηση, μια σοβαρή αποκάλυψη όταν την προσπερνάμε μας κυνηγάει. Πολλές φορές δεν βλέπουμε το σήμα μπροστά μας απαγορεύεται το προσπέρασμα. Όταν το παραβιάζουμε είναι η πρώτη στραβοτιμονιά για να δούμε επαναλάμβανόμενο όνειρο κι όχι απλά σειριακό. Αυτό γίνεται για να διορθώσουμε το πρόβλημα. Αυτό γίνεται όταν συνεχώς προσπερνάμε το όνειρο εσκεμμένα ή μη.

Είναι ένας συναγερμός τα όνειρα αυτά που πρέπει να τα λάβουμε υπόψην, όχι να τα προσπεράσουμε. Αυτό θα φανεί στην πορεία τι είναι για μας. Όμως, κάποιες στιγμές τα όνειρα είναι πολύ λησμονημένα που θυμάσαι μόνο σκόρπιες εικόνες. Θέλοντας και μη το προσπερνάς. Το αποτέλεσμα θα φανεί στην πορεία. Όμως, όταν είναι κάτι σημαντικό μας τυραννά.  Δεν μας αφήνει σε ησυχία. Αν το κάνει, δεν ήταν σημαντικό. Είναι λογικό, στην τύχη να το έχουμε προσπεράσει.

Τα όνειρα που προσπερνάμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.