Αυτά τα όνειρα είναι ένα βήμα πριν από τα απελευθερωτικά.

Θέλεις να απαλλαγείς από κάτι ενοχλητικό  στο όνειρο και να απελευθερωθείς. Δεν τα καταφέρνεις. Συμπεριφέρεσαι όσο πιο άσχημα μπορείς. Τον βρίζεις να φύγει, του φέρεσαι απαξιωτικά και δεν σ’ εγκαταλείπει, διότι ο τρόπος που φέρεσαι στο όνειρο είναι πολύ άσχημος. Όλα τα κατάμαυρα συναισθήματα υπερισχύουν.  Όμως όταν του ζητήσεις ευγενικά να φύγει, φεύγει.

Κάνεις αγώνα, αλλά με άσχημη συμπεριφορά,  να ξεφύγεις και το παίρνεις απόφαση ότι δεν γλιτώνεις.  Δεν του δίνεις σημασία, είτε υπάρχει είτε όχι. Το συνηθίζεις πια. Στο φινάλε λες με καλοσύνη, τι ωραία που θα ήταν να είχα απαλλαχτεί από σένα. Υπάρχει αγάπη μέσα σου, δέχεσαι αυτό που υπάρχει, γίνεσαι ένα μ’ αυτό ακόμα κι αν βλέπεις όνειρο μέσα σε όνειρο με πρωταγωνιστή το νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε χωρίς να απαλλαγείς.

Τότε βλέπεις κάτι περίεργο. Το πρόβλημα σε εγκαταλείπει μόνο του, διότι το δέχτηκες, το συνήθισες, το είδες με καλό μάτι, δεν το έδιωξες με σκληρό τρόπο. Ναι, το ανακάλυψα αυτό και σας το γνωστοποιώ. Το πρόβλημα φεύγει μόνο όταν το ζητήσεις ευγενικά ή όταν θέλει εκείνο, τη στιγμή που το συνηθίζεις, και δεν σε ενοχλεί τόσο. Όταν το διώξεις το φέρνεις πιο κοντά σου. Θέλει να έχεις ήρεμη ψυχή, να λάμπει το φως της αγάπης. Η αγάπη θα σε απαλλάξει απ’ ό,τι σε βαραίνει. Τα κατάμαυρα συναισθήματα δεν χαρίζουν απελευθέρωση. Αντίθετα, σε βάζουν στα βαθιά και το πρόβλημα μεγαλώνει. Άρα, τώρα πια ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να απαλλαγούμε.

Τα όνειρα: Έχει σημασία πως το ζητάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.