Το δώρο είναι είναι ένα πλεονέκτημα στα όνειρα,  σημαίνει την ελπίδα να βρούμε μια βοήθεια σε ό,τι μας βασανίζει ή να προσέξουμε γιατί ίσως στο πακέτο κρύβεται μια βόμβα. Τις περισσότερες φορές είναι μια ευχάριστη έκπληξη, που θα μας βγάλει από τη συννεφιά για μια στιγμή στο όνειρο και θα μας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη πραγματικότητα.

Είναι άσχημο το πακέτο να είναι κλειστό ή άδειο, γιατί όλες οι ελπίδες εξανεμίζονται. Πάρα πολύ κακό είναι να μην μπορούμε να το ανοίξουμε. Ίσως υπάρχει εμπόδιο ή η ψυχή έχει αντιληφθεί τι κρύβει και δεν θέλει να δούμε τη θέα του. Επίσης,  μπορεί να μην ήρθε ακόμα η στιγμή να το ανοίξουμε. Το κενό δείχνει μοναξιά, το κενό δείχνει ότι όλες οι ελπίδες μας είναι φρούδες, δεν θα βρούμε καμία βοήθεια. Όλα είναι μάταια τότε.  Άρα, κάποιος μας έκανε φάρσα να μας στείλει άδειο πακέτο ακόμη και στο όνειρο.

Κάτι που λαμβάνουμε είναι ένα νέο δεδομένο, μια νέα γνώση, μια νέα ιδέα, μια νέα εμπειρία. Όταν μας τα παίρνουν τα χάνουμε.  Αν εμείς δίδουμε ένα πακέτο σε κάποιο,  του δείχνουμε πώς ακριβώς αισθανόμεθα γι’ αυτόν, ανάλογα με το περιεχόμενο.  Μ’ αυτό τον τρόπο,  εκφράζουμε ένα συναίσθημα στον ύπνο μας.

Η επιβράβευσή μας ολοκληρώνεται όταν ανοίξουμε το πακέτο και δούμε το περιεχόμενο. Απ’ αυτό φαίνεται η αξία μας και πόσο μας εκτιμούν οι άλλοι. Τα πολλά δώρα όμως δείχνουν όλα όσα αξίζει να αποκτήσουμε από τους άλλους.

Βγάζουμε τα ταλέντα και τον εαυτό μας όταν ανοίγουμε ένα πακέτο που οι ίδιοι προορίζουμε στον εαυτό μας. Ανοίγοντάς τον, φανερώνουμε και  αναγνωρίζουμε τον κρυμμένο μας εαυτό και τον βγάζουμε στο φως.  Άρα εμφανίζουμε τα κρυμμένα μας ταλέντα, τη δημιουργικότητας μας, τις αξίες μας.

Όμως, αν κάποιος άλλος άνοιξε το δώρο που προορίζεται για μας, κάποιος άλλος φανέρωσε τον κρυμμένο μας εαυτό και τα παραπάνω, χωρίς την άδειά μας.  Άρα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι αυτή την αδυναμία μας, μπορεί να μας εκμεταλλευτεί.

Αν ονειρευόμαστε ότι συσκευάζουμε είναι  τα βάρη, που ετοιμαζόμαστε να κουβαλήσουμε  στη ζωή μας. Καλό είναι να απαλλαγούμε απ’ αυτά το συντομότερο δυνατόν.

Αν βλέπουμε ότι γίνονται όλα μαζί, δίνουμε, λαμβάνουμε δώρα, χαρίζουμε, μας κλέβουν,  πακετάρουμε, ξεπακετάρουμε,  και γίνονται συνεχόμενα  και ταυτόχρονα διάφορες πράξεις δηλώνουν  ότι επικρατεί μέσα μας  χάος, όλες οι καταστάσεις μπερδεύονται μαζί. Νιώθουμε πολύ διαλυμένοι, διότι διάφορες καταστάσεις περνάνε από τα μάτια μας και προσπαθούμε να τις αντιμετωπίσουμε όλες μαζί. Άρα, το άτομο έχει φόβο να πάθει υπερκόπωση, διότι σηκώνει παράλληλα πολλά βάρη και πρέπει να ηρεμήσει.

Τα δώρα στα όνειρα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.