Τέρας
Αν ονειρευτείτε πως σας κυνηγάει ένα τέρας, σημαίνει πως λύπη
και ατυχία θα επηρεάσουν το άμεσο μέλλον σας.
Αν δείτε πως σκοτώνατε ένα τέρας, σημαίνει πως θ’ αντιμετωπίσετε με επιτυχία τους εχθρούς σας και θα ανεβείτε σε εξέχουσα θέση.

Τέρας

18 σχόλια στο Τέρας

 • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 20:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Κ. Νεκταρία περαστικά σας, διάβασα ότι σας ταλαιπώρησε ένα πρόβλημα υγείας.Ονειρεύτηκα πως βρισκόμουν σε ένα σπίτι με τζαμαρίες το οποίο είχα επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν και ανήκε σε έναν παλιό πελάτη του πατέρα μου που ζούσε στο εξωτερικό και το οποίο τότε είχα θαυμάσει πολύ. Ημουν μόνη μου και έξω από την τζαμαρία βρισκόταν ένα γιγαντιαίο μαύρο τέρας που έμοιαζε με δράκο και προσπαθούσε να μπει στο σπίτι αλλά κάθε φορά που έφτανε να αγγίξει την τζαμαρία άρχιζε να διαλύεται και μετά αναγεννιόταν και μετά πάλι διαλυόταν.Ήμουν τρομοκρατημένη από την επιμονή του τέρατος και τη στιγμή που ο φόβος μου κορυφώθηκε, βρέθηκα σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή στο ίδιο μέρος ,μόνο που αυτή την φορά ήμουν μαζί με τον πατέρα μου,’ολα είχαν περάσει και είχα την αίσθηση ότι συζητούσαμε το περιστατικό και αυτό που θυμάμαι από την κουβέντα μας είναι πως του έλεγα πως το μόνο που σκέφτηκα να κάνω ως ενέργεια είναι να σκεπάσω τον αδερφό μου, ο οποίος στο όνειρο είχε την μορφή τετράχρονου παιδιού ενώ στην πραγματικότητα είναι πάνω από τριάντα ετών.Ο πατέρας μου με διαβεβαίωνε πως έκανα ακριβώς τη σωστή ενέργεια για να προστατευτώ και να μην αμφιβάλλω καθόλου γι’αυτό. Διευκρινίζω πως το όνειρο δεν είναι κυριακάτικο και πως ο πατέρας μου πέθανε πριν από 5 χρόνια .Θα ήθελα τη γνώμη σας για την ερμηνεία του ονείρου.Ευχαριστώ θερμά και για τις πολύ σωστές ερμηνείες που μου έχετε δώσει στο παρελθόν και καλή συνέχεια!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   Το σπίτι αυτό είναι υπαρκτό, κατάλαβα καλά;

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 15:03
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα κ.Νεκταρία!Ναι είναι υπαρκτό,ανήκε στον καλύτερο πελάτη του πατέρα μου ο οποίος ζούσε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σουηδία .Το σπίτι αυτό ήταν η κατοικία του στην Σουηδία και ήταν υπέροχο!Είχε τζαμαρίες παντού ακόμα και στην οροφή και ήταν μέσα στο δάσος .Καμιά φορά μπορούσες να δεις και τα ζώα του δάσους να περνούν απ’έξω.Η διακόσμηση και η διαρρύθμιση ήταν εξαιρετική!Όταν όμως είχα πάει δεν ήμουν μαζί με τον πατέρα μου αλλά μαζί με την μητέρα μου.Με τον πατέρα μου δεν είχαμε πάει ποτέ μαζί.Δεν ξέρω αν θα σας βοηθούσε η αναφορά στο γεγονός ότι ο αδερφός μου δεν το έχει επισκεφτεί ποτέ και πως όταν το τέρας αποπειράθηκε να μου επιτεθείι η ατμόσφαιρα ολόγυρα ήταν γκρίζα και μαύρη ενώ όταν βρέθηκα με τον πατέρα μου μετά το γεγονός ,τα χρώματα ολόγυρα ήταν φυσιολογικά

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:50
     Σύνδεσμος

     Είναι μια πλάνη του σατανά αυτό το όνειρο, διότι υπάρχουν 3 στοιχεία που το φανερώνουν αυτό.

     Βλέπεις μικρό τον αδερφό σου, ενώ δεν το έχει επισκεφτεί έτσι;
     Ο πατέρας σου δεν το έχει επισκεφτεί ποτέ εν ζωή
     Η μητέρα σου που πραγματικά το έχει επισκεφτεί δεν εμφανίζεται πουθενά. Το τέρας ήταν η εικόνα του σατανά. Όταν δεν τον πίστεψες και σε φόβισε η εικόνα του, πήρε τη μορφή του πατέρα σου για να τον εμπιστευτείς.

     ‘Άρα, όλα αυτά είναι μια πλάνη. Ούτε το φως ισχύει, ούτε το σκοτάδι. Είναι ένα όνειρο παγίδα που ήθελε να σε τρομοκρατήσει και να σου δώσει λάθος προστασία. Πρόσεχε!!! Δεν ήταν ο πατέρας σου αυτός.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 14:45
      Σύνδεσμος

      Κ. Νεκταρία σας ευχαριστώ για την απάντηση!Τρόμαξα λιγάκι με την ερμηνεία σας !Πιστεύω στον Θεό,αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένη αυτή την περίοδο για διάφορους λόγους και ίσως να κάνω απαισιόδοξες σκέψεις. Μήπως να διάβαζα την ευχή του Μεγάλου Βασιλείου?Συγχωρείστε με που διεκδικώ το χρόνο σας πάλι αλλά πραγματικά τρόμαξα!Νόμιζα πως είναι όνειρο προστασίας με κάποιο μήνυμα.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 17:03
       Σύνδεσμος

       Για τον σατανά είναι η βασκανία του Κυπριανού και Ιουστίνης που διαβάζεται από παπά. Του αγίου Βασιλείου είναι η βασκανία με στοιχεία κακίας, φθόνου. Είναι άλλη περίπτωση. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τον αντίστοιχο ψαλμό του Δαβίδ (ψαλμός 9) 3 μέρες Χ 3 φορές την ημέρα, αφού νηστέψεις και μετά να κοινωνήσεις.

       Απάντηση
       • Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 στο 20:24
        Σύνδεσμος

        Ευχαριστώ πολύ κ.Νεκταρία!Να είστε πάντα καλά!

        Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 01:49
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν σε ένα εξοχικό παλιό, ταλαιπωρημένο από το πέρασμα του χρόνου, με βεράντα και δέντρα ξερά, ήταν χειμώνας και σούρουπο. Σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού ήξερα οτι ήταν η κόρη μου (δεν την είδα όμως), σε ένα άλλο δωμάτιο το οποίο ήταν σκοτεινό (φαινόταν μόνο ένα αμυδρό φως) ήμουν μαζί με μια παιδική μου φίλη και ξαφνικά βρέθηκα έξω στη βεράντα όπου είδα ένα ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος μου είπε ότι ήξερε ότι δεν έχω καλές σχέσεις με τον άνδρα μου (στην πραγματικότητα είμαστε σε διάσταση εδώ και χρόνια, στην ουσία χωρισμένοι) και μου έσφιξε τα χέρια για να μην μπορώ να αντισταθώ, ήθελε να συνουσιαστούμε, προσπάθησα να ξεφύγω και τελικά τα κατάφερα. Μετά βρέθηκα σε ένα μπαράκι με τα παιδιά μου (δεν τα είδα απλώς ήξερα ότι ήταν εκεί), ήταν η παιδική μου φίλη την οποία την είδα, και ο ηλικιωμένος άνδρας. Μετά βρέθηκα πάλι πίσω σε αυτό το εξοχικό και περιφερόμουν σε ένα δωμάτιο με γρηγοράδα, σαν να ήθελα να πάρω κάτι, με άγχος μην έρθει κάποιος, ήρθε στη συνέχεια η φίλη μου αλλά δεν είπαμε κάτι, πριν φύγω από εκεί μέσα ήθελα να σβήσω τα φώτα από δύο δωμάτια αλλά δεν έκλειναν με τίποτα, σαν να είχαν «κολλήσει» οι διακόπτες κι έτσι τα άφησα ανοιχτά. Μετά από αυτό βγήκα έξω από το εξοχικό και έκλεισα την πόρτα του, η οποία ήταν παλιά, από σανίδια και είχε καφέ πετρόλ χρώμα.Έτσι όπως έκλεινα την πόρτα από τη χαραμάδα είδα να έρχεται ένα τέρας και από εκεί πέρασε, βγήκε έξω από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς ένα «λιβάδι» χωρίς ίχνος πράσινου, όπου ανέβηκε ένα λόφο και έφευγε όλο και πιο μακριά.Εγώ φώναζα και ούρλιαζα προκειμένου να διώξω το τέρας. Τότε βγήκε έξω και η φίλη μου, το τέρας όμως, γυρνούσε πάλι πίσω, σταμάτησε λίγο πριν το λόφο και με κοίταξε…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   Είναι η άσχημη ψυχολογική σου κατάσταση που τα έχει δημιουργήσει όλα αυτά. Ο χωρισμός, το παρελθόν. Έχεις συσσωρεύσει μέσα σου τόσα πολλά που επιστρέφουν σε σένα και υπάρχει φόβος να σε σκοτώσουν ή να γίνουν ένα μαζί σου. Τώρα θέλεις να λυτρωθείς, αλλά δεν μπορείς. Σαν μπούμερανγκ επιστρέφει το κακό πάνω σου και δεν σ’ αφήνει, ενώ πιστεύεις ότι το έχεις διώξει ή έχεις απαλλαγεί, έρχεται πιο απειλητικά. Όλα αυτά λοιπόν που συσσωρεύονται στην ψυχή, αν δεν απελευθερωθούμε, θεριεύουν και γίνονται απειλητικά τέρατα που απειλούν εμάς και την ψυχή μας.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 στο 16:40
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα τερας, στην αρχη να κυνηγα μια ηλικιωμενη γυναικα (δεν ειμαι σιγουρος ποια ηταν), εγω στεκομουν πισω του με την συζυγο μου. Της φωναξα να προφυλαχθει και καταφερε να του ξεφυγει, οι φωνες μου ομως τραβηξαν την προσοχη του τερατος και στραφηκε προς το μερος μας. Ειπα στην συζυγο μου να κρυφτει κι εγω ετρεξα προς καποια λιμνη, το τερας με ακολουθησε. Ενιωσα πολυ εντονο πανικο, συνειδητοποιησα οτι δεν θα μπορουσα να γλιτωσω και τη στιγμη που αποδεχτικα το ενδεχομενο του θανατου μου και καπως ηρεμησα το τερας εκανε στροφη και εφυγε

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 στο 18:14
   Σύνδεσμος

   Αυτό το τέρας αντιπροσωπεύει ένα πρόβλημα ,μία κατάσταση που ενώ δεν είσαι εσύ ο βασικός του στόχος,για κάποιον λόγο (ο οποίος θα προέλθει από εσένα),τελικά θα βρεθεί να σε κυνηγάει αλληγορικά.Δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι τελικά δεν σου έκανε κακό το τέρας.Δεν ήσουν εσύ ο στόχος του.Μόλις σου απέδειξε την αδυναμία σου,αποχώρησε.Θα θελήσεις ωστόσο να προστατευσεις από αυτό το πρόβλημα την σύζυγο σου και σίγουρα εκείνη δεν θα επηρεαστεί απ όλο αυτό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 στο 03:03
  Σύνδεσμος

  Ειδα ότι μέσα στο πατρικό μου σπίτι είχαμε φυλακίσει ένα τέρας το οποίο κάποια στιγμή κατάφερε να ελευθερωθεί Πήρα γρήγορα το παιδί μου φωνάζοντας στην μητέρα μου και στον αδερφό μου νσ φύγουμε γρήγορα. Παράλληλα έβγαζα εξω από το σπίτι ξαι τις βαλίτσες μας. Στη συνέχεια πήγα να αφήσω τον γιο μου στον άντρα μου ο οποίος βρισκόταν σε ένα χωρο (ο οποιος ήταν σαν πολύ οχυρωμένο αρχηγείο) καθώς πλέον τα τέρατα ήταν πολλλά και έπρεπε να τα πολεμήσουμε

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 στο 14:04
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάτι συσσωρευμένο από το παρελθόν που σε κάνει να νιώθεις άσχημα; Ένα μυστικό, κάτι που κρύβεις; Φοβάσαι ότι τώρα που θα απελευθερωθεί και θα το μάθει η οικογένειά σου θα την ισοπεδώσει κι εσένα μαζί. Αλληγορικά είναι μια κατάσταση που θα έρθει από το παρελθόν με σκοπό να απειλήσει εσένα και την οικογένειά σου. Ένα τέρας που χρόνο με το χρόνο θρεφόταν και ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί. Όμως θα γίνουν πολλά και πρέπει να τα πολεμήσεις για να σωθείς. Ελπίζω να μην κάνει κακό στο πέρασμά του. Αλληγορικά πρόκειται για μια ασθένεια που είχες στο παρελθόν ή κατάθλιψη που θα επανέρθει και θα σε ταλαιπωρήσει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 16:25
  Σύνδεσμος

  Ειδα πως ημουν σε ενα σκοτεινο μερος με τον πατερα μου και τον παππου και ξαφνικα εμφανιζεται ενα τερας του οποιου τα βηματα ακουγονταν πολυ εντονα. Φοβισμενη, κρυφτηκα πισω απο ενα παγκακι ενω αυτο πλησιαζε. Ο πατερας μου με τον παππου μου ειχαν σταθει λιγο πιο διπλα,κοιταζαν το τερας και συζητουσαν. Οταν με πλησιασε το τερας, ξυπνησα. Τι μπορει να σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 στο 20:37
   Σύνδεσμος

   Μια φοβία σου είναι. Έχεις την ανάγκη του πατέρα και του παππού για να στηριχθείς πάνω τους.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 στο 21:02
  Σύνδεσμος

  ειδα στο ονειρο μου οτι πηγε καποιος να με μαχαιρωσει και τελικα τον μαχαιρωσα εγω,πανω στην παλη ομως με μαχαιρωσε στο ποδι,υστερα μετατραπηκε σε ενα τερας σχεδον απεθαντο με τεραστια ταχυτητα!δεν ξερω πως,αλλα στον υπνο μου πεταξα σε εναν κοντινο συγγενη που εμενα ακριβως διπλα για να ζητησω βοηθεια και οταν εφτασα εκει αυτος ηταν ηδη μεσα και περιμενε να παω για να τον δω να τους μαχαιρωνει και αυτους και στο τελος περιμενε να σφαξει και εμενα!!!παλεψα μαζι του,τον τραυματισα στο ποδι αλλα τελικα με εσφαξε…τι μπορει να σημαινει???δεν ειναι η πρωτη φορα που το βλεπω και οποτε το βλεπω εχω μπελαδες με μελη της οικογενειας μου!

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.