Είναι τα όνειρα που έχουν μια διαδοχική σειρά, προχωράνε σαν ταινία με σωστή χρονική σειρά. Βλέπεις π.χ. ότι γεννιέσαι, εξελίσσεσαι, μεγαλώνεις, παντρεύεσαι, γερνάς και πεθαίνεις. Αυτό είναι ένα συνειρμικό όνειρο. Αυτό ισχύει και με τις ιδέες και τις αποφάσεις μας.  Καταλαβαίνεις ότι δημιουργήθηκε έχοντας μια λογική συνέχεια. Τα συνειδητά όνειρα είναι όλα συνειρμικά. Όμως εγώ αναφέρομαι στα ασυνείδητα όνειρα που  τα βλέπουμε σε βαθύ ύπνο, τα αντιληπτικά όνειρα λοιπόν, σε ασυνείδητη μορφή έχοντας σωστή χρονική σειρά.

Πω πω τι κάνουμε τώρα; Μπήκε ένας τίγρης στη βάρκα μου. Ή θα τον εξημερώσω και θα γίνουμε φιλαράκια ή θα πέσω στη θάλασσα να σώσω τη ζωή μου. Όλα εξαρτώνται από τη στάση του.

 

Επίσης, συνειρμικά όνειρα είναι να σου δώσει κάποιος  μπερδεμένες εικόνες και να τις τοποθετήσεις με λογική σειρά. Να αντιστοιχήσεις φωτογραφίες με τη σωστή χρονολογική σειρά.  Επίσης μπορεί να λύσεις μια άσκηση σωστά, να βάλεις τις αντιστοιχίες ή να βάλεις τα γράμματα με τη σειρά. Όμως, αυτό γίνεται όπως είπα με τη σωστή σειρά. Λειτουργεί πολύ η λογική εδώ. Μπορεί να σε βγάλει από δύσκολες στιγμές στο όνειρο ή  να αντιδράσεις αν κάποιος πει ότι πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι το Λονδίνο και να φωνάξεις Παρίσι. Όμως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ονειρεύεσαι, ούτε ξυπνάς.

 

Συνειρμικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.