Σ’ αυτό το όνειρο έχουμε αντίληψη ή συνείδηση,  αφού λειτουργεί η λογική. Μοιάζει λίγο με τα όνειρα προβολής. Είναι η κατάσταση που μας ενημερώνει πως ήμασταν κάποτε και τώρα έχουμε αλλάξει. Βλέπουμε ένα φάσμα του εαυτού μας νιώθουμε ότι βγήκαμε από το σώμα μας και είμαστε παράλληλα μέσα σ’ αυτό, αφού λέμε τα πορίσματα και τις απόψεις μας.

Βλέπουμε λοιπόν μέσα σε ένα καθρέφτη να κάνουμε  αστρικό ταξίδι. Νιώθουμε σαν βίωμα ότι κάνουμε αυτή την κίνηση και παράλληλα δεν την κάνουμε. Μπλέκονται σ’ αυτά τα  αντιφατικά όνειρα, τα όνειρα αντίληψης, τα όνειρα αντικατροπτρισμού, τα όνειρα της παράλληλης ζωής.  Είναι  μια μικτή κατηγορία όνείρων, είναι η προσπάθεια να γίνουμε όπως παλιά. Αν δούμε τέτοιο όνειρο δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα. Βλέπουμε ότι είμαστε στον καθρέφτη διότι είναι η είσοδος για μια άλλη αστρική πύλη, ώστε μπορούμε να αποκτήσουμε και δεύτερη διάσταση.

Μια άλλη μορφή αυτού του ονείρου είναι αν δούμε την αδερφή μας ή κάποιο δικό μας να κάνει αστρικό ταξίδι. Νιώθουμε την ύπαρξη της στο δωμάτιο. Αυτό μας προειδοποιεί ότι εκείνη είναι σε καλή κατάσταση, όχι εμείς. Θα πρέπει να γίνουμε σαν κι αυτή.  Αν κάνουμε παράλληλα και οι δύο αστρικό ταξίδι  ανήκει σε άλλη κατηγορία ονείρων.

 

Συνειδητό αστρικό ταξίδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.