Σταυροδρόμι
Αν ονειρευτείτε σταυροδρόμι, σημαίνει ότι θα φανείτε ανίκανος να αρπάξετε κάποια ευνοϊκή ευκαιρία για να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αν δείτε πως στεκόσαστε αναποφάσιστος σε σταυροδρόμι, μην ξέροντας ποιο δρόμο να πάρετε, είναι πιθανόν να αφήσετε ασήμαντα πράγματα να σας στενοχωρήσουν πολύ. Η τύχη θα σας είναι πιο ευνοϊκή, αν δείτε πως πήρατε αποφασιστικά το δρόμο σας. Ίσως, μετά από ένα τέτοιο όνειρο, να χρειαστεί να αποφασίσετε για κάποιο εμπορικό ή ερωτικό ζήτημα.

Σταυροδρόμι

39 σχόλια στο Σταυροδρόμι

 • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 13:45
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας!!! Είδα ότι οδηγούσα ένα ωραίο καινούργιο λεωφορείο πανικοβλήθηκαν γτ δεν ξέρω να οδηγώ. Δίπλα μου είχα τις μικρές ανηψιες μου και η μεγάλη 11 ετών μου έλεγε τι να κάνω για να οδηγήσω. Με την βοήθεια της τα κατάφερνα και οδηγούσα καλα σε καλοσρτωμενο δρόμο. Σε κάποια στιγμή είδα ότι οδηγούσα ποδήλατο όχι στο δρόμο αλλά σε χαλίκια φρεναρα και σταμάτησα σε μία στάση όπου καθόταν η μαμά μου η γυναίκα του ξαδέρφου μου και ίσως κ άλλα άτομα δεν θυμάμαι. Ήταν σιωπηλοί και κάπως στεναχωριμενοι. Μετά είδα ότι πάλι ήμουν στο λεωφορείο με τις ανηψιες μου και η μεγάλη χτύπησε στο κεφάλι αλλά συνέχισε ν μου δίνει οδηγίες και σιγά σιγά τα κατάφερα οδήγησα αλλά μ έναν φόβο να μην τρακαρω. Τότε βρέθηκα ξαφνικά στην Αθήνα σε ένα σταυροδρόμι πολύ ωραία γειτονιά κάποιος μου είπε ότι λέγετε οδός ιατρού. Ξαφνικά έβλεπα αυτό το σταυροδρόμι από ψηλά ήταν ωραίο και με ωραία σπίτια με δέντρα ανάμεσα από το σταυροδρομι. Ο δρόμος καθαρός. Τότε ρώτησα μία κοπέλα πως λέγονται οι τέσσερις οδοί μου απάντησε αλλά θυμάμαι μόνο την μία που λεγόταν οδός ιατρού. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:15
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που δείχνει ένα νέο ξεκίνημα. Η ανιψιά σου είναι ένα πλασματάκι που εμπιστεύεσαι όπως εγώ έχω τους ανιψιούς μου και πολλές φορές τους βλέπω στο όνειρο, όχι όμως σαν καθοδηγητές. Ίσως πιστεύω ότι τα καταφέρνω καλύτερα. Το όνειρο λέει ότι με παρέα και βοήθεια θα τα καταφέρεις να αναλάβεις το νέο σου ξεκίνημα. Όμως, όταν βρεθείς μόνη και αναλάβεις αυτά τα καθήκοντα γνωρίζεις ότι βοήθεια δεν θα έχεις. Θα έχεις δυσκολίες και θα επιστρέψεις στην ομαδική εργασία. Παρά τις δυσκολίες θα τα καταφέρεις γιατί θα έχεις καθοδήγηση. Ξέρεις ότι σώμα, ψυχή και πνεύμα είναι τακτοποιημένα. Κάπου βρίσκεται και η ψυχική ίαση και με τη βοήθεια του θεού γνωρίζεις ότι θα τα καταφέρεις.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:28
    Σύνδεσμος

    Η Αθήνα συμβολίζει κάτι ή απλά έτυχε? Ναι γενικά όταν πάω σε .Θα δοεια στην αρχη είμαι τρόμερα αγχωμενη.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:30
     Σύνδεσμος

     Φαίνεται. Η Αθήνα είναι κάτι τυχαίο. Ναι, δεν έπρεπε να δεις το πραγματικό μέρος που θα δουλέψεις.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:33
      Σύνδεσμος

      Εύχομαι τουλάχιστον αυτή η δουλειά να αξίζει ώστε να μείνω κάπου σταθερά. Δεν θα αντέξω άλλη καινουργια αρχη. Σ ευχαριστώ πολύ!!!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:35
       Σύνδεσμος

       Από την απόδοσή σου εξαρτάται και τι άνθρωποι είναι. Αν είσαι καλή επαγγελματίας πιστεύω ότι θα πας καλά.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:39
        Σύνδεσμος

        Το κρυφό μου όνειρο είναι κάποια στιγμή να πάω μόνιμα Αθήνα. Γ αυτό ρώτησα αν έχει σημασία η Αθήνα. Μεχρι πότε θα είμαι μ την βαλίτσα στο χέρι? Προσωπική ζωή δεν έχω!!! Αν έχεις παρατηρήσει ποτέ δεν είδα όνειρο που ν αφορά τα προσωπικά μου.

        Απάντηση
        • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:43
         Σύνδεσμος

         Έτσι εξηγείται γιατί έψαχνες την οδό του γιατρού. Είναι η λύτρωση για σένα να πας εκεί λοιπόν. Μάλιστα, αυτό δεν το γνώριζα. Πώς να το γνωρίζω εφόσον δεν σε ξέρω; Τώρα όμως βγαίνει άκρη. Προσπαθείς να δουλέψεις σε άλλα μέρη γιατί έχεις ανάγκη τη δουλειά. Όμως δεν είσαι ικανοποιημένη. Αυτό θα ήταν για σένα η λύτρωση. Κατάλαβα!!!

         Απάντηση
         • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:47
          Σύνδεσμος

          Ναι ακριβώς είναι κρίμα να τρως τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στα νησιά κ στα καλά εστιατόρια γ να καταλήξεις σε μία επαρχιακη πόλη με 400 ευρώ μισθό…. Εντ μεταξύ στο όνειρό είδα φευγαλέα έναν μαγειρα πετυχημενο έχουμε καιρό ν μιλήσουμε τωρα αλλά είχαμε ένα φλερτ το καλοκαίρι.

          Απάντηση
          • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:50
           Σύνδεσμος

           Νοσταλγικό όνειρο είναι!!!

          • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:52
           Σύνδεσμος

           Όλο το όνειρο? Η μόνο αυτός?

          • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:54
           Σύνδεσμος

           Το όνειρο με την Αθήνα το ξεκαθαρίσαμε. Μόνο το όνειρο που αναφέρεται σ’ αυτόν. Γι΄αυτό έχω πει κάθε όνειρο να γράφεται μόνο του και όχι απάντηση σε άλλο.

          • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 18:58
           Σύνδεσμος

           Δεν ήταν άλλο όνειρο κάπου εκεί στο σταυροδρόμι τον είδα! Τέλος πάντων. Μην σε κουράζω άλλο σ ευχαριστώ γ τον χρόνο σου!!!!

 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 18:50
  Σύνδεσμος

  Χθες το βράδυ είδα ένα πολύ σύντομο όνειρο. Ήμουν μπροστά σε μια διχάλα με μια ξύλινη ταμπέλα που έδειχνε προς τα που πρέπει να πάω. Δε στεκόμουν ούτε δευτερόλεπτο εκεί και ξαφνικά τα δύο μονοπάτια έγιναν τέσσερα και η ταμπέλα στριφογύριζε. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 12:27
   Σύνδεσμος

   Ήταν παραπλανητικό όνειρο. Δεν ήταν ο σωστός δρόμος. Αν τον ακολουθούσες, θα γινόταν λαβύρινθος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 στο 14:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, περίεργο όνειρο είδα πάλι κ μου άφησε μια περίεργη αίσθηση. Βρισκόμουν στην Ιταλία. Ήμουν σε ένα σταυροδρόμι και θέλαμε να κάνουμε μια βόλτα στην Ιταλία. Δεξιά και απέναντι είδα ένα μεγάλο καταπράσινο δέντρο με χοντρό κορμό και το έβγαζα φωτογραφία. Απέναντι ήταν ένα παλιό επιβλητικό αρχοντικό με είδη δώρων. Πήγα να ψωνίσω και μου έκανε εντύπωση η μεγάλη βαριά ξύλινη πόρτα, είχε ένα χρυσό πόμολο, χάιδευα την πόρτα και το πόμολο με έκπληξη και τα φωτογράφισα και αυτά. Ξαφνικά περνά από μπροστά μου ένα μεγάλο λευκό αμάξι με έναν άντρα, συνοδηγός ένας παππούς και πίσω ένα ξανθό αγοράκι. Τους ακολούθησα και βρέθηκα σε ένα εστιατόριο, πήγα στην κουζίνα να πλύνω τα χέρια μου και όπως τα έπλενα είδα τον σεφ, ο οποίος φορούσε μια κόκκινη μπλούζα, αλλά δ θυμάμαι το πρόσωπό του, ο οποίος όταν έφυγα μου έστειλε σε μήνυμα ένα απόσπασμα από ένα ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη. Ελπίζω να βγάζει νόημα όλο αυτό. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
   • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 14:32
    Σύνδεσμος

    Δυστυχώς σήμερα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου, όαν ξύπνησα το θυμόμουν…. Τώρα μου έρχονται μόνο σκόρπιες λέξεις, σα να μου έλεγε μέσα απο τον στίχο οτι όπου πάω θα είναι και αυτός, οτι εκεί που θα είμαι πάντα θα είναι… κάτι τέτοιο…

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 15:27
     Σύνδεσμος

     Μαλιστα.Φιλη μου ειναι πολυ καλο ονειρο.Συντομα θα βρεις εναν συντροφο που θα δεσετε τις ζωες σας με χρυσα δεσμα.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 16:07
      Σύνδεσμος

      Τι ωραια απαντηση…. Ευχαριστώ πολυ!!!!

      Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 17:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό είχα δει το εξής όνειρο: Ήταν νύχτα και διέσχιζα ένα σταυροδρόμι, είχε φώτα αλλά ήταν σχετικά σκοτεινά, εκεί υπήρχαν δυο άντρες ψηλοί, με σκούρο δέρμα αλλά πάρα μα πάρα πολύ όμορφοι. Ηταν σαν τσιγγάνοι μα περιποιημένοι. Ο ένας με πλησίασε είχε σκούρα πράσινα όμορφα μάτια, βγάζει κάτι απο την τσάντα του και μου λέει πάρτε σας παρακαλώ δεν είδα τι πουλούσε απλά είδα οτι το σακουλάκι στο πίσω μέρος του ήταν λευκό. Στην αρχή δ του μίλησα μα όταν μου το ξανά είπε του είπα συγνώμη δεν έχω λεφτά αν είχα ειλικρινά θα έπαιρνα του χαμογέλασα και έφυγα. Οδηγήθηκα σε έναν άλλο δρόμο εκεί υπήρχε μια καφετέρια με ψηλές μπάρες και πολύ κόσμο. Εκεί ήταν ένας άντρας(τον ξέρω φατσικά, αλλά όχι προσωπικά), καθώς πέρασα δίπλα του έκανε μια ελαφριά κίνηση να με αγγίζει με το σώμα του για να γίνει αντιληπτή η παρουσία του. Και καθώς προχώρησα, είδα κάτω στο δρόμο ένα σακουλάκι το πήρα και το έδωσα πίσω στον πλανόδιο που εκείνη την ώρα ήταν λίγο πιο μακριά του λέω σας έπεσε, μου λεει είναι για σένα, στο χαρίζω, μα του λέω δεν χρειάζεται κ μακαρι να είχα λεφτά να το αγόραζα να σας βοηθήσω κ μου απαντά τα πούλησα όλα δεν χάθηκε και ο κόσμος για ένα μόνο, εξάλλου σου αξίζει για την καλή συμπεριφορά σου και την καλή ψυχή σου κ έφυγε. όταν το αναποδογύρισα μέσα ήταν πολλά κάτασπρα κουφέτα, τα οποία τα έβγαλα απο την ζελατίνα και το έβαλα στην χούφτα μου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 10:44
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο δοκιμασίας. Αν είσαι ελεύθερη θα παντρευτείς. Αν είσαι παντρεμένη η ανταμοιβή δεν είναι καλή. Πιστεύω ότι είσαι ελεύθερη. Πώς θα μπορούσε κάποιος να επιβραβεύσει τον κόπο σου και τον αγώνα σου δίνοντάς σου στεναχώρια. Μπορεί να γίνει αυτό;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 14:22
    Σύνδεσμος

    Ελεύθερη είμαι Νεκταρία, καλά το κατάλαβες..! Τι εννοείς στο τέλος της ερμηνείας σου “Πώς θα μπορούσε κάποιος να επιβραβεύσει τον κόπο σου και τον αγώνα σου δίνοντάς σου στεναχώρια. Μπορεί να γίνει αυτό;”

    Απάντηση
    • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 17:31
     Σύνδεσμος

     Φαινόταν από το όνειρο αυτό. Όταν σε μια παντρεμένη δώσουν κουφέτα είναι στεναχώρια. Εσύ πήρες δώρο για τον αγώνα που έκανες τα κουφέτα. Είναι δυνατόν να κάνεις τόσο αγώνα και να σου δώσουν στεναχώρια; Αφού σου δώσανε κουφέτα λοιπόν, συμπεραίνω ότι είσαι ελεύθερη. Για να πιάσει τόπο το δώρο, για να πάρεις χαρά.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 18:02
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου! Ελπίζω από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο όμορφες και δημιουργικές σχέσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 18:08
       Σύνδεσμος

       Βέβαια, μια λάθος σχέση μας προσανατολίζει κάπου αλλού. Δεν τελειώνει η αναζήτηση. Απλά, είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικές την επόμενη φορά, κι αυτό τον κάνει να είναι πιο εκδηλωτικός με το φόβο ότι είμαστε δύσκολες, ότι δεν ενδιαφερόμαστε. Έτσι, γίνονται πιο ξεκάθαροι οι σκοποί του από την πρώτη φορά. Γι’ αυτό, μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε. Ναι, αξίζει να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους, μας το οφείλει η ζωή. Πρέπει να μας αποζημιώσει.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 στο 18:11
        Σύνδεσμος

        Εντάξει τι να πω τώρα, τα τελευταία λόγια σου ήταν αυτά που έλεγα σήμερα και εγώ σε έναν πολύ δικό μου άνθρωπο!!! Ευχαριστώ και πάλι!

        Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 16:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειδα στον υπνο μου οτι βρισκομουν στο εξωτερικο στην Αλβανια στους Αγιους Σαραντα το μερος υπαρχει οντως το ξερω επειδη ειμαι απο κει στην παραλια εκει βρισκοταν η πρωην μου με δυο φιλες της και περπατουσαν στην παραλια και κρατουσε και ενα ασπροχρυσαφι σκυλο λαμπραντορ οι φιλες της ηταν ξανθιες παω την βρισκω και γυρναει και με βλεπει στεναχωρημενη η θαλασσα ηταν ηρεμη μετα ξαφνικα βρισκομαστε κοντα στο σπιτι μου στην ελλαδα οπου υπαρχει ενα σταυροδρομη αποτελουμενο απο 5 δρομους στεκομασταν εκει οι φιλες ηταν παλι εκει ηταν οι ιδιες και συνεχιζε να κραταει το σκυλι το οποιο κουνουσε την ουρα του (η περιχη υπαρχει οντως και οι δρομοι ειναι σε μορφη ακτινας)για καποιον λογο φευγω και οπως εφευγα με κοιτουσε το ιδιο και εγω ειχα γυρισμενο το κεφαλι μου πρως εκεινη και οταν πηγαινε να ξεκινησει να φυγει με τις φιλες της ξαναπαω κοντα της τρεχοντας και βλεπαμε ο ενας τον αλλον συνεχεια

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 19:35
   Σύνδεσμος

   Δεν λέγεται σταυροδρόμι όταν είναι 5 οι δρόμοι. Οι 5 δρόμοι στα όνειρα είναι αυτοί που οδηγούν στην αγάπη. Το σταυροδρόμι δείχνει την ισορροπία των δύο ημισφαιρίων και της πραγματικότητας με τη φαντασία. Ότι βαδίζεις τον ισορροπημένο δρόμο της λογικής, ανεξάρτητα αν περιέχεται μέσα η αγάπη ή όχι. Εσύ όμως είδες τους 5 δρόμους. Η πεντάλφα ήταν ένα σύμβολο παλιό που είχε αλλο συμβολισμό απ’ αυτόν που της αποδίδουν σήμερα. Τα στοιχεία των 5 δρόμων λοιπόν είναι:

   Ύδωρ
   Γαία
   Ιδέα ή Ιερόν
   ΕΙλή (θερμότητα του ήλιου)
   Αήρ

   Τα αρχικά των λέξεων αυτών σχηματίζουν τη λέξη «Υ-Γ-Ι-ΕΙ-Α».

   Όπως καταλαβαίνεις δηλώνει κάποια σωστή και υγιεινή απόφαση. Όμως επειδή ο δρόμος αυτός υπάρχει μπορεί να δείχνει μια σωστή τοποθεσία του ονείρου και μια σωστή απόφαση. Άρα, στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε. Υπάρχουν προοπτικές να ξανασμίξεις με το ταίρι σου, αλλά αυτό εμποδίζεται από την απόφαση της ίδιας να μην θέλει να απαγκριστρωθεί από τις δικές της ανάγκες. Κατά βάθος ίσως κι αυτή να θέλει. Όμως αυτό που την εμποδίζει δεν είσαι εσύ, αλλά η προσκόλληση στις ιδέες της και τα πάθη της που δεν συμβαδίζουν με σένα. Δέχεται την καταγωγή σου και δεν αντιδρά σ’ αυτό. Αυτό δεν της αρέσει, κάτι άλλο ψάχνει. Κάτι που και η ίδια δεν το ξέρει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 στο 16:43
  Σύνδεσμος

  Οχι ακριβώς σταυροδρομι αλλά ‘διχάλα’ με δύο δρόμους λιθόστρωτους, τί σημαινει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 19:49
   Σύνδεσμος

   τι εννοειται ψαχνει κατι αλλο που δεν ξερει? Δεν το καταλαβα αυτο

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016 στο 19:52
    Σύνδεσμος

    Είναι αναποφάσιστη. Δεν ξέρει τι θέλει.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 στο 16:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, στο όνειρό μου περπατούσα επι ώρες στο δρόμο μέχρι που εφτασα σε ένα σταυροδρόμι όπου κ επαναλάμβανα το όνομα του άντρα που έχω ερωτευτεί. (δεν τον καλούσα, απλά έλεγα το όνομά του). Οι δρόμοι λιθόστρωτοι κ αυτός που επέλεξα κατέληγε σε αδιέξοδο μέσα σε έρημα χωράφια. Κάποιος μου υπέδειξε τον σωστό δρόμο κ επέστρεψα. Ο σωστός δρόμος περνούσε μέσα απο νεκροταφείο κ έπρεπε να κατέβω πάρα πολλά σκαλιά. Τελικά βρέθηκα στην παραλιακή, ημέρα ηλιόλουστη, κ μου έκανε εντύπωση πόσο ομορφα ντυμένη ήμουν. Φορούσα ένα λεπτό άσπρο καινούριο παλτο. Συνάντησα τυχαία τον άντρα που ανέφερα παραπάνω κ για κάποιο λόγο έβγαλα το παλτό μου.
  Συγνώμη για το μακρύ κείμενο 🙂
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 13:31
   Σύνδεσμος

   Με αυτον τον άντρα δεν εχεις σχέση έτσι?φαίνεται πως οι αρχικές κινήσεις σου θα απέτρεπαν μια πιθανή σχέση.οι μετέπειτα κινήσεις σου,δηλώνουν πολλά εμπόδια αλλά με ευτυχή κατάληξη μεταξύ σας!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015 στο 20:30
    Σύνδεσμος

    Το καινούριο παλτό είναι νέα σχέση. Όχι, είναι λάθος η ερμηνεία αυτή. Θα περάσει μια ερωτική απογοήτευση με το άτομο αυτό. Θα πρέπει να θάψει τα αισθήματα της, θα κατέβει ψυχολογικά, αλλά όλα θα αλλάξουν με μια νέα σχέση. Στις σχέσεις είναι το αντίθετο. Όταν τον συναντήσει θα το φορέσει στην πραγματικότητα. Στο όνειρο το έβγαλε. Αν όμως του δώσει δεύτερη ευκαιρία σαν προγνωστικό όνειρο αυτή η ερμηνεία μπορεί να επαληθευτεί.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 στο 21:33
     Σύνδεσμος

     Ευχαριτώ για την απάντηση, να συμπληρώσω κ κάτι το οποίο δεν έγραψα αρχικά… στο ίδιο όνειρο αργότερα ήμουν απο πίσω του έξω στο δρόμο κ του επεσε το παντελόνι του. Εγω προσπαθούσα να τον κάνω να μην αισθάνεται άσχημα επειδη ντροπιάστηκε

     Απάντηση
   • Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 στο 21:28
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την απάντηση, όχι δεν έχουμε σχέση κ πολυ δύσκολα να υπάρξει

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 στο 13:07
     Σύνδεσμος

     Άρα, επαληθεύονται τα όσα σου είπα. Το παντελόνι που έπεσε σημαίνει γελοιοποίηση. Αυτό είναι κριτικό όνειρο. Κάτι που θα ήθελες πραγματικά να του συμβεί και δεν θα τολμούσες να το κάνεις πραγματικά, γίνεται στο όνειρό σου προς τέρψη σου.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.