Ψυχολογική Ερμηνεία:

Είναι ένα όνειρο που συμβολίζει τη λειτουργία του ανθρώπου.  Είναι το σύμβολο της ζωής.  Εξαρτάται λοιπόν η ζωή μας αν είχε κόσμο ή ήταν άδειος.  Πόσο ακριβή στην ώρα τους ήταν τα τρένα, αν επικρατεί χάος, αν χάθηκαν βαλίτσες, αν ξεχάσαμε το εισιτήριο, αν αποχαιρετούμε κάποιον ή ταξιδεύουμε μαζί του. Αν προλάβατε το τρένο όλα θα πάνε καλά. Αν δεν ήρθε ακόμα  δείχνει  μια επιθυμία ή μια ελπίδα που θα γίνουν στο μέλλον. Αν όμως το χάσαμε, χάσαμε μια ευκαιρία να ευτυχίσουμε.

Σταθμός

32 σχόλια στο Σταθμός

 • Σάββατο, 18 Απριλίου 2020 στο 05:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα πως τείνουν σε ένα σταθμό μετρό στο εξωτερικό που έμοιαζε με δρόμο. Πήρα για τρένο που έκανε όμως περίεργη διαδρομή είχε κ προς τα επάνω,κατακόρυφα. Έχασα την στάση μου κ βρέθηκα σε ένα εμπορικό γεμάτο ξένους που με βοήθησαν 3 νεαροί που παραδόξως μιλούσαν ελληνικά να βρω τον σταθμό για τον προορισμό μού. Ο σταθμός ο δεύτερος ήταν σαν δάσος κ πολύ όμορφος

  Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Εγώ ήμουν στο σταθμό κ μόλις που είχα προλάβει να πάρω το τρένο. Όπως έφευγα ομως είδα στην απεναντι αποβάθρα αυτόν που μου αρέσει (τον οποίο έχω να δω ένα μήνα) να περιμένει εκεί με φίλους του (τους συγκεκριμένους δεν τους έχω ξαναδεί). Το όνειρο σταμάτησε όταν εγώ αποφάσισα να πάρω το επόμενο τρένο κ να γυρίσω πίσω σε εκείνον παρόλο που φοβόμουν ότι μπορεί να είχε πάρει ήδη το τρένο κ να είχε φύγει.
  Εδώ να πω ότι στην καθημερινότητα μου χρησιμοποιώ συχνά το τρένο κ πως αν όντως τον είχα δει, θα γυρνούσα πίσω. Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018 στο 10:45
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου καλημέρα,

  Είδα ότι είχε έρθει το αγόρι μου στην Αθήνα και ειμασταν στο σταθμό του μετρό.Εκείνος πήγε κάπου και έφερε στα χερια του 2 αγγουράκια,2 πατάτες λιγο ψωρι και ίσως και λιγο τυρί…αλλά όλα αυτά στα χέρια χωρίς σακούλα…

  Να σου θυμησω ότι μένει μακριά.Επισης πρώτη φορά τον βλέπω στον ύπνο μου…

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στο 09:24
   Σύνδεσμος

   Πρόλαβες να τον ζήσεις στην καθημερινότητά σου πριν φύγει, να δεις πως φέρεται, τι άνθρωπο θέλεις; Φαίνεται ότι όταν τον ζήσεις θα δεις τα ελαττώματά του. Τον τρόπο που ενεργεί. Αυτό δεν μπορούν δυστυχώς να το ζήσουν άτομα που αγαπάνε εξ’ αποστάσεως. Μπορούσε να τα προσφέρει κομμένα σε ένα πιάτο ή μέσα στη σακούλα. Ο τρόπος προσφοράς και στο όνειρο δεν αλλάζει. Δεν απέχει από την πραγματικότητα. Δείχνει τον πρωτόγονο άνθρωπο που προσέφερε τους καρπούς με τα χέρια. Άρα δεν μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τον χαρακτήρα του και αν ήσασταν μαζί μπορεί να είχατε δει κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να σας χωρίσουν ή να σας ενώσουν περισσότερο. Αυτά δυστυχώς, όσο λείπει τα χάνεις, και δεν αξιολογείται σωστά η αγάπη.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στο 13:26
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου καλημέρα,

    Δεν τον έχω ζήσει από κοντά και η σχέση έχει ξεκινήσει από απόσταση…και όλα αυτά που γράφεις με απασχολούν…
    Νεκταρία μου πως γίνεται να εξηγείς τόσο καλά τα όνειρα χωρίς να με ξέρεις προσωπικά?
    Με έχεις εντυπωσιάσει…

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 10:12
     Σύνδεσμος

     Σε ξέρω μέσα από το όνειρο. Διαβάζω το όνειρο, βλέπω τι μηνύματα δίδει και μεταφράζω στα ελληνικά την γλώσσα του ονείρου. Πολύ απλά! Αυτό ανήκει στα πολύ απλά όνειρα, είσαι ανοικτό βιβλίο και διαβάζω απλά το περιεχόμενό του, αποδίδοντας το μήνυμα που κρύβει με απλά και κατανοητά λόγια για να μάθεις περισσότερο τους προβληματισμούς σου. Σου παρουσιάζω τον εαυτό σου μέσα απ’ αυτό. Κάποια υποσυνείδητα όμως έχουν ασφάλεια και δεν μπορώ να ανοίξω, ώστε να δω το περιεχόμενο. Αναγκαστικά, χρησιμοποιώ τους νόμους των πιθανοτήτων και πολλή σκέψη, κι έτσι αργεί να απαντηθεί. Μπορεί, αν το άτομο έχει υπομονή να το απασφαλίσω, αλλά ποιος περιμένει να γίνει αυτό; Κανείς!

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 στο 21:49
  Σύνδεσμος

  Ήμουν σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό ο οποίος ήταν πολύ παλιός σκουριασμένα τα πάντα και εγώ περίμενα το τραίνο και αναρωτιόμουν ¨τι δουλειά έχω εγώ¨ και εκείνη τη στιγμή μια κάπως ηλικιωμένη γυναίκα που στεκόταν δίπλα μου έπεσε στις ράγες και αμέσως έγινε μία μαύρη φιγούρα πεθαμένη και τότε γύρισα και έφυγα και πήγα σπίτι μου το οποίο ήταν ένα άλλο σπίτι, καινούργιο με ακριβά έπιπλα παραθαλάσσιο με μια προβλήτα και στην προβλήτα υπήρχαν 2 υφασμάτινες καρέκλες ριγέ με άσπρο και πράσινο χρώμα. Στο σπίτι με υποδέχτηκε μία ξαδέλφη μου (που στην πραγματική ζωή είναι πρόεδρος πολυεθνικής στο εξωτερικό και δεν έχουμε συχνή επικοινωνία).Βγήκα έξω για να πάω στην προβλήτα και κάθισα στην κορυφή ενός λόφου που ήταν εκεί και έβλεπα από την δεξιά πλευρά ένα λιμανάκι που ανήκε σε έναν σεΐχη και η θάλασσα ήταν ήρεμη με βαθύ μπλε και από την αριστερή ήταν το δικό μου λιμανάκι με την προβλήτα με καθαρά νερά με σιέλ χρώμα και με ένα περίεργο κυματισμό, σαν να δημιουργούσε μια βάρκα με τα νερά της. Και λέω καλό το μέρος του σεΐχη αλλά εγώ προτιμώ το δικό μου. Και βρέθηκα μέσα στο σπίτι με την ξαδέλφη μου να έχει μια παπουτσοθήκη με καινούργια μαύρα πέδιλα και να μου λέει διάλεξε παπούτσια από δω και πέρα θα φοράς πάντα παπούτσια, και διάλεξα ένα ζευγάρι που μου ήταν ακριβώς ίσα με το πόδι μου. Να σημειώσω ότι σε όλο το όνειρο από την ώρα που έφυγα από το σταθμό και πήγα σπίτι ήμουν απόλυτα χαλαρή,ήρεμη, με άσπρο φόρεμα και ξυπόλητη. Ένοιωθα απόλυτα ελεύθερη. Το όνειρο το είδα προχθές την Τρίτη.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Το έγραψες διπλή φορά και το έσβησα. Σ’ αυτό το όνειρο είχα βρει απαντήσεις από το Σάββατο, αλλά ήθελα να βεβαιωθώ για ένα σημείο του, για να είμαι απόλυτα σωστή και σου απαντώ σήμερα. Η κοπέλα που είδες στο τρένο να πεθαίνει είσαι εσύ, ο παλιός σου εαυτός. Το τρένο είναι η σκουριασμένες παλιές ιδέες σου που τις ακολουθούσες και σε πέθαιναν. Δείχνει ότι ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σου. Είναι σημαντικό που σου είπαν πάντα να φοράς παπούτσια. Αυτό είναι μια ασφάλεια για σένα, για να μην ξαναφτάσεις στο ίδιο σημείο. Όταν μας δίδεται μια ευκαιρία και γίνεται ένα θαύμα, δεν πρέπει να ξαναρρωστήσουμε. Άρα, πρέπει να υπάρχει καλύτερη σκέψη στις νέες μας επιλογές. Σου δίνει η ζωή δύο επιλογές. Η μία είναι της αρετής, και η άλλη της κακίας. Εσύ δεν διάλεξες τον Σείχη, άρα δεν ζητάς το χρήμα, ένα σύντροφο που θα σου δώσει τα πάντα, αλλά ζητάς αυτό που θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Πρόσεξες πως ένιωσες μετά απ’ αυτή την επιλογή; Είμαι σίγουρη αν διάλεγες την άλλη, δεν θα ένιωθες καλά. Επίσης, η επιλογή των παπουτσιών δείχνει ότι θα επιλέξεις ένα σύντροφο στα δικά σου μέτρα. Ούτε περισσεύει, ούτε μικρός είναι. Ένας σαν κι εσένα θα σε κάνει σίγουρα ευτυχισμένη. Ευτυχισμένη στον δρόμο της Αρετής. Στο μικρό, αλλά ζεστό λιμανάκι που επέλεξες. Οι δύο πολυθρόνες ανήκουν σε σένα και στο ταίρι σου. Αν δεν είσαι ελεύθερη έχει άλλη ερμηνεία το όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 στο 10:51
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Ειδα απόψε ότι ήμουν σε υπογειο σταθμό τρένων και προχωρούσα μαζί με κάποια άλλη για να παρουμε το τρένο. Στα χέρια μου κρατούσα ένα κομματακι ψωμί. Υποτίθεται ότι το μου το έδωσαν σε μια κηδεία που είχα πάει κάποιου δεν ξερω ποιου, σαν να ήταν σιτάρι , αυτό ήξερα, αλλα κρατούσα ψωμάκι που είχα φάει λίγο. Μια άλλη γυναικα που ερχόταν πίσω μας και ήταν μαζί μας μας είπε ότι θα πάει να πάρει κι αυτή (σιτάρι) για να φάει, της πρότεινα να της δώσω το δικό μου αλλά αυτή είχε ήδη κατευθυνθεί να πάει να πάρει.
  Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 στο 12:20
   Σύνδεσμος

   Καλύτερα να της έδινες το δικό σου. Εκτός αν ήταν ψωμί και είχες την αίσθηση ότι ήταν από κηδεία. Ό,τι και να’ ναι έχει πεθάνει, κρατάς όσα χρειάζεσαι και τα υπόλοιπα τα αφήνεις πίσω σου και ξεκινάς μια νέα πορεία. Μια πορεία σε έναν άλλο προορισμό που θα μπορέσει να σε οδηγήσει σε καινούριες εμπειρίες. Η άλλη κοπέλα είναι η ψυχή κι αυτή που πήγε για άλλο ψωμί είναι το πνεύμα σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 στο 15:53
  Σύνδεσμος

  ειδα οτι στο χερι μου κρατουσα ρεστα και ηθελα να παρω το τρενο για να γυρισω σπιτι μου. μονο που τα λεφτα δεν εφταναν για να παρω καρτα και να μπω. ετσι αποφασισα να μπω στο τρενο χωρις καρτα. στην επομενη σταση ομως κατεβηκα επειδη φοβηθηκα οτι θα μπει καποιο ελεγκτης. περιμενα λοιπον ξανα το τρενο και οταν ηρθε ειδα μεσα σ αυτο μια γυναικα ελεγκτη καπως ευσωμη, που εμοιαζε περισσοτερο με αστυνομικος και ειχε και κατι μεγαλες χειροπεδες. αποφασισα να μη μπω σ αυτο και να περιμενω να ερθει το επομενο. κοιταξα την πινακιδα, για να δω που βρισκομαι και καταλαβα οτι ημουν καποιες στασεις πριν το μερος που μενω, οχι παρα πολλες. Προσπαθησα να παρω τηλεφωνο τον πατερα μου για να ερθει να με παρει αλλα δεν μπορουσα γιατι δεν ειχα μοναδες. Ρωτησα μια αγνωστη λοιπον κυρια σε ποσα λεπτα ερχεται το επομενο τρενο κ εκεινη μου ειπε σε σαραντα πεντε λεπτα. Αποφασισα λοιπον να το περιμενω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 12:27
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σε έχει στην αναμονή και σου ζητά να κάνεις υπομονή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 στο 15:13
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!
  Σήμερα ονειρεύτηκα ότι μπήκα στον ηλεκτρικό με δικούς μου (δεν θυμάμαι ποιους) και σε κάποια στιγμή μας ζητήθηκε από τον οδηγό να κατέβουμε επειδή θα ανέβαιναν αντιφασίστες. Κατεβαίνοντας εγώ φώναζα συνθήματα μαζί τους κατά του φασισμού, χαρούμενη. Από την άλλη πλευρά όμως, στις ράγες του άλλου τραίνου, ήταν ακόμα άνθρωποι και δεν είχαν απομακρυνθεί από κει. Ανάμεσά τους ήταν ένα μικρό παιδάκι, γύρω στα 2-3 χρόνια. Αντικρίζω εγώ σε κάποια στιγμή να περνάει το τραίνο αμέσως και να το χτυπάει. Όλοι μαζεύτηκαν προς τα εκεί εκτός από μένα, που απομακρύνθηκα από την άλλη πλευρά μόνη. Ένιωθα ότι δεν θα άντεχα το θέαμα. Στα 15 μέτρα γύρισα το κεφάλι μου διστακτικά, και είδα την μάνα μου να σκύβει λυπημένη προς το παιδάκι, το οποίο είχε γεμίσει με αίματα.
  Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 19:12
   Σύνδεσμος

   Εσύ απομακρύνθηκες πριν ή μετά από το χτύπημα του παιδιού;

   Απάντηση
    • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 18:10
     Σύνδεσμος

     Έχεις επηρεαστεί από τα τρομοκρατικά χτυπήματα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 00:06
      Σύνδεσμος

      Με τι σχετίζεται αυτό με το όνειρο;; Πίστευα οτι θα ηταν κατι σχετικά με τη μητέρα μου

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 13:44
       Σύνδεσμος

       Όχι, έχει κάποιες λεπτομέρειες που δείχνουν την πηγή του ονείρου. Ίσως φοβάσαι για την μητέρα σου περισσότερο.

       Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 12:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,

  Συγνώμη που δεν απαντούσα αυτές τις μέρες, αλλά προβλήματα πάσης φύσεως, εκτός από ερωτικά μου έριξαν την ψυχολογία μου. Προσπάθησα κάποιες στιγμές να απαντήσω, αλλά ήταν αδύνατον. Όμως σήμερα είδα ένα όνειρο που με προβλημάτισε ιδιαίτερα, γιατί δεν έχουμε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στη Ρόδο. Είδα λοιπόν ότι ήμουν στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά. Όλα ήταν γεμάτα και μπήκα σε ένα βαγόνι του ΗΣΑΠ, αλλά ήταν άδειο εντελώς. Εγώ κάθισα στη θέση μου, αλλά το βαγόνι δεν ξεκινούσε. Ήθελα να δω αν πήρα λάθος τρένο, αλλά όχι, το βαγόνι μου, ήταν σύνδεση του σωστού. Ανησυχούσα, το τρένο δεν πρόκειται να φύγει για μένα. Αρκετή ώρα περίμενα. Ώσπου, σε μια στιγμή, είδα ένα λευκό ντοσιέ, στο οποίο ήταν κρυμμένες δύο φωτογραφίες προσώπων. Ήταν κλεισμένες ερμητικά, με ειδικό διαφανές χαρτί, και κάτι με ώθησε να τις φανερώσω. Ένιωθα, ότι αυτός ο άθλος προοριζεται για μένα. Είναι μια δοκιμασία. Καλό ήταν αυτό, για να περάσει η ώρα. Την στιγμή πια που έπιασα να το δω, να το μελετήσω, να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω, έγινε κάτι αναπάντεχα ωραίο. Την ώρα πια που δεν το περίμενα, στο βαγόνι μου μπήκε ένας άνδρας κοντά στην ηλικία μου και κρατούσε ένα ολόιδιο ντοσιέ. Κάθισε στη θέση μου, αφού με ρώτησε προηγουμένως αν είναι ελεύθερη. Αφού του είπα να καθίσει, έπιασε το δικό του ντοσιέ και μου ζήτησε να τον βοηθήσω. Με παρακίνησε να βρω τρόπο από το δικό μου ντοσιέ, να τον χρησιμοποιήσει, ώστε να φανερωθούν τα πρόσωπα που είναι κρυμμένα και στα δύο ντοσιέ. Έπρεπε εγώ να βρω τον τρόπο, για να ακολουθήσει κι εκείνος τον τρόπο σκέψης μου. Με την πρώτη, είδα ότι το χαρτί έφευγε με το ξύσιμο των νυχιών μου. Αν δεν τα κατάφερνα, κάτι άλλο θα έβρισκα. Αφού το έξυσα εντελώς, ακολούθησε κι εκείνος την ίδια κίνηση στο δικό του χαρτί του ντοσιέ. Στο τέλος, εμφάνισα ένα ζευγάρι, έναν άνδρα και μια γυναίκα αγκαλιασμένους. Δεν ήμασταν εμείς, άγνωστοι. Την ίδια ακριβώς εικόνα είχε και το δικό του ντοσιέ. Με τη διαφορά, ότι στη δική μου εικόνα ήταν αριστερά η γυναίκα και δεξιά ο άνδρας, ενώ στη δική του εμφανιζόταν σαν αντικατοπτρισμός η ίδια εικόνα, αντίστροφα, δηλαδή αριστερά ο άνδρας δεξιά η γυναίκα. Μόλις τελειώσαμε την εικόνα, ξεκίνησε το τρένο και κατεβήκαμε μαζί. Μέσα στο ίδιο όνειρο είδα ότι ετοίμαζα το γάμο μου ότι θα παντρευόμουν και έβλεπα τη σκηνή με διάφορα σενάρια. Είδα ότι τον άνδρα τον λένε Φώτη, και ότι ετοίμαζα προσκλητήρια, ενώ κάποιες άλλες στιγμές τον παντρευόμουν, άλλες στιγμές ότι θα τον παντρευτώ, κάποιες άλλες ότι το μυστήριο έγινε. Ένιωθα τα βιώματα, όμως νυφικό δεν είδα, μόνο είχα την αίσθηση ότι το φορούσα. Ένιωθα ότι έγινε ο γάμος. Στο τέλος, αυτό το παλικάρι πήρε την μορφή ενός συμμαθητή μου, που τον λέγανε Φώτη, αλλά δεν είχα ερωτικές βλέψεις ποτέ γι’ αυτόν. Ένα παράξενο όνειρο που μου έφτιαξε λίγο την ψυχολογία και ζητά ερμηνεία. Αετέ, θα ήθελα τη γνώμη σου αν είναι εύκολο. Δεκτές κι άλλες γνώμες.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 στο 15:54
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία καλησπέρα! Εύχομαι όλα να είναι καλύτερα τώρα, ίσως το όνειρο να ήταν μια καλή ευκαιρία να δεις τα καλά της ζωής και να ανέβεις ψυχολογικά… Εμένα διαβάζοντας αυτό το όνειρο, αν και είμαι άπειρη και άσχετη μου ήρθε μια μόνο σκέψη. Τα ντοσιέ είχαν το ίδιο ζευγάρι μόνο που στο κάθε οι θέσεις του ζευγαριού ήταν αντίστροφες, αν αυτό το ντοσιέ το ενώσεις και το κάνεις ένα τότε το ζευγάρι παραμένει ενωμένο με την λεπτομερειακή διαφορά οτι ο καθένας παίρνει την σωστή θέση και ενώνονται αρμονικά. Δηλαδή στο ένα ντοσιέ η δεξιά θέση έχει τον αριθμό 1 και η αριστερή τον αριθμό 2. Στο δεύτερο ντοσιέ η δεξιά θέση έχει τον αριθμό 2 και η αριστερή τον αριθμό 1. Αν αυτά τα κάνεις ένα και βάλεις τον έναν ντοσιέ πάνω απο τον άλλον η διαφάνεια θα δείξει το ζευγάρι να αποκτά αρμονία. Το όνομα Φώτης εμένα μου δείχνει την φώτιση, κάτι φωτεινό και ο παιδικός φίλος κάτι αγνό και όμορφο!!!! Ακόμα και έτσι να μην είναι, το έγραψα για να σου δείξω οτι μέσα στην πολυπλοκότητα υπάρχει πάντα λόγος να αισιοδοξούμε! Καλή συνέχεια!!!

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 στο 07:34
   Σύνδεσμος

   Νεκταρια μου,δεν πρέπει να σε προβληματίζει το ότι ήσουν στον ηλεκτρικό σταθμό του πειραια.Ησουν εκει γιατί θα ήταν αντιθετο το όνειρο αν εβλεπες ότι ήσουν στην ρόδο αφού εκεί δεν έχετε ηλεκτρικό σταθμό.Ταυτοχρονα ίσως δηλώνει ότι αυτός που θα μπει στο βαγόνι της ζωής σου,δεν θα κατάγεται από ρόδο.Ισως τον γνωρισεις σε κάποιο ταξίδι.Το άδειο βαγόνι που δεν ξεκινούσε,ειναι ή επιθυμία σου που δεν πραγματοποιούνταν.
   Ή διαδικασία εμφάνισης της φωτογραφιας του ζευγαριού,ειναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εσάς τους δύο μέχρι να σμιξετε.Το φλερτ,ο ωραίος αυτός κόπος που καταβαλλουν ο άνδρας και η γυναίκα πριν γίνουν ζευγάρι.Τα ντοσιέ που ήταν ίδια,δηλωνουν την κοινή επιθυμία.
   Οι θέσεις των ζευγαριών στις φωτογραφίες(αριστερά και δεξιά) είναι το πιο όμορφο κομμάτι του ονείρου.Αυτο δηλώνει ότι θα έχετε όμοια συναισθήματα ο ένας για τον αλλο.
   Είναι ένα προγνωστικό όνειρο που δείχνει ότι κάτι πολύ ωραίο έρχεται στην ζωή σου για να εγκατασταθεί σε αυτήν.Τ ο τρένο ξεκίνησε όπως και η επιθυμία σου.Ο γάμος με τον Φωτη,ειναι η ένωση σου με αυτόν τον άνδρα που ηρθε για να φωτίσει την ζωή σου!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 στο 11:03
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο όμως ήταν όμορφο. Μου άφησε ωραία αίσθηση. Ευχαριστώ για τις ωραίες ερμηνείες που δώσατε. Να είστε καλά!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 15:50
  Σύνδεσμος

  Γεια σας
  Δε γνωρίζω πολλά από όνειρα και γιαυτό ζητώ την ερμηνία που μπορείτε να δώσετε!
  Εχθές (Πέμπτη βράδυ προς Παρασκευή) είδα πως βρισκόμουν σε έναν σταθμό τρένων. Έβλεπα καθαρά τις γραμμές που διασταυρώνονταν, και είχε “κίνηση”
  Ένα τρένο όμως πέρασε από μπροστά μου με επιβάτες μέσα.
  Στη σκέψη μου ερχόταν (“άκουγα” δλδ μέσα στο όνειρο τη σκέψη μου) το γνωστό τρένο Όριαν Εξπρές που έφευγε από το σταθμό
  Μετά που είδα να φεύγει το τελευταίο βαγόνι γύρισα τα μάτια μου και είδα τις διασταυρωμένες ράγες.
  Να συμπληρώσω την εικόνα, και να πω πως ο σταθμός ήταν υπόγειος. Δλδ δεν είχε δρόμο ή δέντρα γύρω. Μόνο τις ράγες και τα τρένα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:31
   Σύνδεσμος

   .

   Δείχνει ότι χρειάζεσαι διακοπές και εν τέλη επειδή δεν μπορείς να πας,παραμενεις θεατής.Γενικοτερα δείχνει ότι βλεπεις τις επιθυμίες σου να διασταυρώνονται αλλά να σε προσπερνανε.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 στο 15:07
  Σύνδεσμος

  Αυτο εγινε πριν μηνες την περιοδο εκείνη συνηθιζα να γυρναω μονη μου αργα τη νυχτα μια δυο στην ερημια απο τον σταθμο μεχρι το σπιτι πολλες φορες ουτε καρτα δεν ειχα στο κινητο τοτε ηταν που ειδε η φιλη μου το ονειρο
  Και πιστεύω οτι ηταν για να βαλω μυαλο και να μην κανω τετοια πραγματα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:14
   Σύνδεσμος

   Για να σου θυμίζει εκείνη την κατάσταση και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα εχω μια φιλη που 90% απο τα ονειρα της βγαινουν αληθινα ειδε λοιπον οτι καποιος με βιασε και με παρατησε σε ενα σταθμο τρενου εβλεπε την αστυνομία και τον κοσμο γυρω μου και εμενα σε αθλια κατάσταση, Τρομαξα πολυ γιατι ειμαι συχνα σε σταθμο τρενων (η κοπελα δε το ηξερε) τι μπορει να σημαινει ??
  το ονειρο το ειδε πριν μηνες

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 στο 13:27
   Σύνδεσμος

   Αυτό σημαίνει ότι έχει πολύ υψηλή πνευματικότητα. Ζει σαν αγία. Είναι κοντά να γίνει αγία. Ναι, όταν ισχύει αυτό τα όνειρα είναι κατά μεγάλο ποσοστό προγνωστικά. Όμως, θα μπορούσε το όνειρο αυτό να ανήκει και στο 10%, αλλά πολύ φοβάμαι ότι επειδή δεν γνώριζε ότι πάς σε σταθμούς τρένων δεν ήταν όνειρο, αλλά ένα είδος προόρασης με μορφή ονείρου. Κατά μεγάλο ποσοστό είναι προγνωστικό, το ξέρεις κι η ίδια. Λυπάμαι!!! Θα πρέπει να προσέξεις, αλλά το πεπρωμένο φύγειν αδύνατο. Τι όνειρα μου γράψατε σήμερα. Αβάσταχτα, συγκλονιστικά, περίεργα. Ουφ πόσο να αντέξω!!!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 στο 03:04
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα
  εχθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα άγνωστο τοπιο (νομίζω δάσος) και χιόνιζε …..εκει πέρα ειδα εναν τυπο ο οποίος δεν τον εχω ξανα δει στην ζωη μου και ηταν χτυπημένος (ηταν παχουλός και ηταν μαυρος ) οταν τον πλησίασα μου έδειξε ενα τρένο που βρισκόταν λιγο ποιο μακριά ….αφου μ το έδειξε μου μίλησε στα αγγλικά και μ ειπε «you must follow the train» και τοτε ξυπνησα ….τι μπορει να σημαίνει αυτο ? (Σας παρακαλω απαντηστε )

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:59
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Γιώργο!!!!Γιώργο αυτός ο άντρας είσαι εσύ….φαίνεσαι αρκετά ταλαιπωρημένος και η ψυχή σου έχει παγωμένα συναισθήματα!!Το τρένο είναι ο καθορισμός της ζωής σου!!!Ο οδηγός σου……

   Απάντηση
 • Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 στο 02:22
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα
  Προχθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα άγνωστο τοπιο (νομίζω δάσος) και χιόνιζε …..εκει πέρα ειδα εναν τυπο ο οποίος δεν τον εχω ξανα δει στην ζωη μου και ηταν χτυπημένος (ηταν παχουλός και ηταν μαυρος ) οταν τον πλησίασα μου έδειξε ενα τρένο που βρισκόταν λιγο ποιο μακριά ….αφου μ το έδειξε μου μίλησε στα αγγλικά και μ ειπε «you must follow the train» και τοτε ξυπνησα ….τι μπορει να σημαίνει αυτο ?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 στο 12:11
   Σύνδεσμος

   Εχεις λαβει απάντηση στο λήμμα σιδηρόδρομος οπου το ξαναεγραψες.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.