Ψυχολογική Ερμηνεία:

Το σπαθί σημαίνει  κάποιον όρκο που κάνατε και δεν πρέπει να παραβιάσετε.

Σπαθί

4 σχόλια στο Σπαθί

 • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 08:23
  Σύνδεσμος

  τι σημαίνει σε όνειρο να σου χαρίζουν ένα σπαθί ασημένιο που να γυαλίζει για να σου αντικαταστήσουν ένα σπαθί σκουριασμένο;

  ήταν μέσα σε μια θήκη που άνοιξε και τότε το είδα.
  δεν ήταν όνειρο Κυριακής ήταν ξημερώματα Σαββάτου.
  απλά μου έκανε εντύπωση πώς γυάλιζε……..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 20:41
   Σύνδεσμος

   Ποιος στο χάρισε και ποιος το αντικατεστησε?Δείχνει ότι η δυναμικοτητα σου σκουριάζει αλληγορικά ενώ πριν ήταν άρτια και ισχυρή!το σπαθί αυτό είναι το όπλο της ψυχής σου.η εσωτερικη σου δύναμη.αν το άτομο που σου το χάρισε αντιπροσωπεύει τον εαυτό σου,τότε εσύ είσαι η υπεύθυνη για την απώλεια αυτή.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 08:19
    Σύνδεσμος

    δεν μου το χάρισε ο εαυτός μου. ήρθε από ψηλά . όλα πρέπει να συνδέονται με΄ένα οροπέδιο που μου ξαναήρθε στο προσκήνιο ότι πρέπει να το ξαναβρώ. Αυτό το οροπέδιο το είχα δει όταν το “σπαθί” δεν ήταν σκουριασμένο. πάντα έλεγα ότι ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς στο συνειδητό μέρος πληροφορίες που διαδραματίζονται και στον ύπνο όλα είναι ποιο ξεκάθαρα αλλά με μεγαλύτερη πρόσβαση σε πεδία που δεν μπορείς να αντιληφθείς.αλλά θα το βρω.τώρα αν η απώλεια πέσεις μέσα , είμαι σίγουρη ότι θα την ξαναβρώ.Τίποτα μα τίποτα στην ζωή δεν χάνεται, εάν δεν το θελήσεις.

    σε ευχαριστώ για την ερμηνεία σου.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 17:27
     Σύνδεσμος

     Για να χαθεί εντελώς αυτο που συμβολιζει το σκουριασμενο σπαθι,σου πρέπει να χαθεί εντελως και το σπαθί.η σκουριά φεύγει με ειδικό φάρμακο.Για τον καθένα είναι διαφορετικό αυτό το φάρμακο.Σου εύχομαι το καλύτερο!

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.