Σπάσιμο
Το σπάσιμο, στο όνειρο, είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι σπάσατε κάποιο μέλος σας, σημαίνει κακό χειρισμό και πιθανές αποτυχίες. Αν σπάσατε έπιπλα, σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες και ανήσυχη ψυχική κατάσταση.
Αν σπάσατε τζάμι παραθύρου, σημαίνει πένθος. Αν δείτε σπασμένο δαχτυλίδι, σημαίνει διατάραξη της τάξης και επικίνδυνες εξεγέρσεις, σαν αυτές που προκαλούν συχνά διάφοροι φανατικοί.

Σπάσιμο

44 σχόλια στο Σπάσιμο

 • Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 στο 06:30
  Σύνδεσμος

  Γεια σας..Είδα ένα όνειρο ότι το μικρό βαφ τηστηρι έριξε τα γυαλιά οράσεως στο πάτωμα (όντως στην πραγματικότητα φοράω γυαλιά οράσεως) κι ραγισαν ..έκλαιγα πολύ .. μου έλεγαν θα αλλάξουμε τους φακούς ηρέμησε κι παρολα αυτα ήμουν πολύ στεναχωρημέν η.Ήθελα να τα δώσω στην νονά μου να τα δώσει στην κόρη της (ξαδέρφη μ) που είναι οπτικός να τα φτιάξει….είχα πάει σε ένα αλλο δωμάτιο κι ήρθε ο μπαμπάς μου κι εκεί που με ρώτησε του έδειξα ότι τελικά έβγαιναν κομμάτια από τα γυαλιά οράσεως( ,σχεση ΜΕ το πατέρα μου δεν πάει κλ οι σχέσεις μας το τελευταίο διάστημα ) τελικά πάω να τα δωσω στην νονά μου αλλα είχαν φύγει…κι ρώτησα την μάνα μου κι μου λέει δεν Την πρόλαβες…άλλη φορά…κι εκεί ξύπνησα…τι μπορεί να συμβαίνει…το είδα πριν λίγο 6 κι κάτι ξημέρωμα Τετάρτης..

  Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 στο 15:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ..εθδα στον υπνο μου οτι ειχα σπσμενα γυαλια στο στομα μου …τα εφτυνα και εβγαζα και αιμα..

  Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 στο 05:03
   Σύνδεσμος

   Ειδα στον ύπνο μου πως πήγα σε ένα τραπέζι σε κατι φίλους σε ένα καφέ κ όπως κάτσαμε ο φίλος μ καταλαθος έριξε ένα τεράστιο βαζω νομίζω με νερό τι σημαίνει..απαντήστε άμεσα γιατί έχω αγχωθεί..

   Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 στο 08:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Νεκταρία μου είδα ένα περίεργο όνειρο νομίζω. Ήμουν σπίτι μου και ηρθε μια φίλη μου που μένει στην πόλη από την οποία κατάγομαι μαζί με κάποια άλλη. Θα έμενε στο σπίτι μου για κανα δύο μέρες μάλλον. Κάποια στιγμή πειράζε τα πράγματα μου και μετακίνησε μια βιβλιοθήκη που είχε πάνω καλά ποτήρια. Τότε είδα να πέφτουν τα ποτήρια και να γεμίζει το σπίτι γυαλιά κάτω. Τσαντίστηκα πάρα πολύ και θύμωσα, τότε αυτή έφυγε από το σπίτι μου δήθεν θιγμενη. Μετά από 5 λεπτά όμως η γύρισε μαζι και άλλα άτομα που δεν γνωρίζω και κρατούσαν μία τούρτα και μια ανθοδέσμη με άσπρα τριαντάφυλλα και 1 ή 2 κόκκινα μέσα στο μπουκέτο. Υποτίθεται λοιπόν ότι είχα γενέθλια κατι που εγώ είχα ξεχάσει (στην πραγματικότητα δεν έχω γενέθλια στα κοντά). Έτσι λοιπόν χάρηκα μεν αλλά το σπίτι ήταν γεμάτο γυαλιά κάτω δεν μπορούσα να κουνηθούμε για να μην κόπουμε. Όπως σου είπα ήταν και άγνωστα άτομα και δύο από αυτούς προσπάθησαν να πάρουν κάτι μικρά μπουκάλακια με ποτό αλλά τους κατάλαβα. Μάλιστα η γυναίκα είπε: αυτή είναι έξυπνη γιατί μου είπες δε θα το καταλάβει; πάντως το σπίτι ήταν χάλια από γυαλιά, δεν ήξερες που να πατήσεις κι εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί έψαχνα το κινητό μου μέσα στα γυαλιά, που χτυπούσε συνέχεια λόγω των γενεθλίων και ήθελα να βγάλω φωτογραφίες την κατάσταση αυτή να την έστελνα στο αγόρι μου να έβλεπε τι γινόταν. Ήταν πολλά τα γυαλιά αλλά τα ποτήρια λίγα που έσπασαν. Επίσης δεν ήταν κομμάτια γυαλιά αλλά σαν να το είχες θριματισει.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 10:27
   Σύνδεσμος

   Έχεις ρήξη με το αγόρι σου θυμάμαι και δεν είστε ευτυχισμένοι. Το όνειρο σου λέει να κάνεις μια νέα αρχή μαζί του, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο πετυχημένη θα είναι, διότι τα λάθη σου σε εμποδίζουν να κάνεις αυτή την αρχή. Εμποδίζεται απλά! Θέλεις να σώσεις αυτή τη σχέση με όλες σου τις δυνάμεις, αλλά κατά βάθος μένουν τα θρύψαλα που δεν ξέρεις αν τελικά αξίζει αυτή η προσπάθεια ή όχι.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 10:30
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία βελτίωση. Αλλάζει αυτό την ερμηνεία;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 10:32
     Σύνδεσμος

     Δείχνει την παλιά κατάσταση λοιπόν. Την νέα εξέλιξη δεν την έχει αντιληφθεί ακόμη το υποσυνείδητο. Σε λίγο θα φανεί, σε επόμενο όνειρο. Ίσως όμως την αντιλήφθηκε και σπάει τα παλιά, αφήνοντας σου το πεδίο ελεύθερο, να καθαρίσεις τα τζάμια για να δημιουργηθεί μια νέα κρυσταλλιέρα με νέα ποτήρια που θα μείνουν γερά, όσο διατηρηθεί αυτή η σχέση. Θα πρέπει όμως να ακολουθήσει ένα όνειρο κάθαρσης ή τακτοποίησης. Αυτό θα περιμένεις. Μετά θα δεις, θα διατηρηθεί αυτή η βελτίωση ή θα έχουμε τα ίδια; Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δούμε ρεαλιστικά το όνειρο αυτό περιμένοντας μια νέα και οριστική εξέλιξη. Όλα θα δημιουργηθούν ξανά αν υπάρξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 στο 18:37
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ πολύ καλή μου. Το επόμενο όνειρο είναι σημερινό και δεν ξέρω αν είναι η συνέχεια των εξελίξεων.. Είδα ότι ήμουν στο σπίτι του οποίου οι τοίχοι ήταν φρέσκο βαμμένοι εντυπωσιακά άσπροι. Εγώ ήμουν έγκυος και θα γεννούσα σε ένα μήνα(στο όνειρο ήταν τέλη Σεπτέμβρη και θα γεννούσα τέλη Οκτώβρη δηλαδή). Το περίεργο ήταν ότι υποτίθεται πως δεν είχα πει στο αγόρι μου για την εγκυμοσύνη αλλά ήθελα να του το πω όταν θα γεννούσα. Στο γράφω εδώ σαν συνέχεια της συζήτησης μας..

      Απάντηση
      • Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 στο 09:26
       Σύνδεσμος

       Ναι, είναι η εξέλιξη. Το αποτέλεσμα θα φανεί εν καιρώ.

       Απάντηση
      • Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 στο 11:13
       Σύνδεσμος

       Γεια σας είδα ονειρο ότι επιανα τα μαλλιά μου και πως πηγαινα να τα τραβήξω με ελάχιστη δύναμη σπάσανε… τρόμαξα είναι κάτι πολύ κακο;

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018 στο 07:18
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι δυσκολευομουν να μιλήσω και άρχισα σιγά σιγά να φτύνω γυαλιά (κομμάτια κρύσταλλα χοντρά) αλλά καθαρά (χωρίς αίμα).
  Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να σημαίνει; Ευχαριστω

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 στο 07:37
  Σύνδεσμος

  Είδα το πρώην αγόρι μου να παίρνει το κινητό μ να το ρίχνει στην παλιά του τηλεόραση(δεν υπάρχει πλέον έχει σπάσει) κι να πέφτει αυτό κάτω στο πάτωμα .η τηλεόραση δεν θυμάμαι να έσπασε αλλά το κινητό όταν το έπιασα άνοιξε στα δύο..τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι το κινητό του πρέπει να πάει εκεί που βρίσκεται και η τηλεόραση, στην ανυπαρξία. Σου ζητά να τον ξεχάσεις ή να στείλεις τα δεδομένα του από τον κάδο ανακύκλωσης του εγκεφάλου στην ανυπαρξία. Όπως έσπασε το κινητό και η τηλεόραση δεν υπάρχει πια, έτσι να σπάσει και να χαθεί κι αυτός από την ψυχή σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.
  Το όνειρο δεν ήταν ακριβώς όνειρο… καθώς δεν είδα κάτι άλλα άκουσα.
  Όπως κοιμόμουν ήμουν σε σκοτάδι και άκουσα σαν τζαμαρία να σπάει πίσω μου. Ήταν τόσο “καθαρός” ο ήχος που άκουσα και ένιωσα τα γυαλιά να πέφτουν στο πάτωμα.
  Ξύπνησα απότομα.
  Σημαίνει κάτι; Θα ακούσω κάτι στενάχωρο; Με προβλαματίζει το σκοτάδι και ο ήχος που ήταν πεντακάθαρος. Ή μήπως θα ακούσω ή μάθω κάτι που δε θα μου αρέσει αλλά θα μου ξεκαθαρίσει καταστάσεις;
  Ή λέω εντελώς κοτσάνες κ περιμένω εσάς….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Ανήκει στα ακουστικά όνειρα. Δείχνει ότι όσο προχωράς στα τυφλά κάποια ζημιά θα γίνει. Πρέπει να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας και πάλι! Είδα ότι ήμουν με τη μητέρα μου και νομίζω ότι έπεσε και ενώ πονούσε, μου είπε ότι έσπασε το χέρι της (εμένα δε μου φαινόταν σπασμένο, έτσι μου είπε) και εγώ φοβήθηκα πολύ. Ελπίζω να μη σημαίνει κάτι κακό για τη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ και πάλι!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 13:00
   Σύνδεσμος

   Πρόσεξε μη σε ξεγελάσει. Έπρεπε να το δεις σπασμένο. Άρα, άδικα ανησυχείς. Ίσως είναι φοβίες. Αγαπάς πολύ τη μητέρα σου και δεν θέλεις να πάθει κάτι. Όσες χάνουν τον πατέρα τους έχουν μεγαλύτερη ανασφάλεια και βλέπουν συχνά τέτοια όνειρα από τις άλλες που έχουν πατέρα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 στο 09:32
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια!!!Αποψε ειδα οτι ήμουν με παρεα σε ενα μαγαζι για φαγητο που εμοιαζε με πιτσαρια – αρτοποιειο.Εγω θυμαμαι τα πολλα ειδη αρτοσκευασματων που ειχε σε μια προθηκη και καθομουν στο δαπεδο και τα κοιταζα αλλα και συγχρονως ετρωγα απο αυτα. Θυμαμαι πτι ετρωγα κριτσινια και σκεφτομουν πως ειναι δυνατον να μπορεις να παραγγειλεις απο ποιο ειδος αλευρι θα ειναι το φαγητο που θα φας , αφου ηταν ήδη ετοιμα τα αρτοσκευασματα. Εκει που ήμουν εβλεπα απο τη τζαμαρια του καταστηματος να περναει απεξω κοσμος αλλα επειδη δεν ειχα καλη ορατοτητα απο εκεινο το σημειο δεν κταλαβαινα ο κοσμος αυτος δεν εφτανε μεχρι πανω ατο δρομο αλλα γυριζε πισω . Σηκωθηκα και ειδα οτι υπηρχε μια διαχωριστικη γραμμη και οι πεζοι δεν επιτρεποταν να περασουν απο το σημειο αυτο προς τα πανω γιατι υπηρχαν ομαδες νεαρων που οργανωμενοι εσπαγαν τα τζαμια των αυτοκινητων. Βγηκα απο το μαγαζι με τη παρεα μου να δουμε τι συμβαινει και μπηκαμε στο αυτοκινητο. Υποτιθεται θα επιστρεφαμε να πληρωσουμε, αν κι εγω ελεγα στον οδηγο να μη το ριψοκινδυνεψουμε και να τους παρουμε τηλ να πληρωσουμε την επομενη. Ενιωθα οτι ο οδηγος ηταν δικος μου ανθρωπος,οχι ομως ο ανδρας μου, σαν ο αδελφος που δεν εχω. Διπλα μου στη θεση του συνοδηγου καθοταν ο γιος μου και ήταν μικρος σε ηλικια και διπλα του καποιος αλλους Περνουσαμε απο δρομους και βλεπαμε τους νεαρους νασπανε τζαμια αυτοκινητων αλλα εμεις ξεφευγαμε. Εσκυβα το κεφαλι και κρατουσα και το κεφαλι του γιου μου σκυμμενο. Ελεγα στοβ οδηγο να παρουμε το δρομο για το σπιτι να μη το διακινδυνευουμε. Τελος ειδα να κινειται το αυτοκινητο πανω σε κλαρια και κορμους δενδρων υποτιθεται ηταν δυσβατο μονοπατι απο κατω εβλεπα κενο φως και ουρανο και το αυτοκίνητο να γκαζωνει και να τρεχει. Δε φοβομουν ειχα εμπιστοσυνη στον οδηγο. Απο ενα κλωναρι καποια στιη πεταχτηκε καποιος με ροπαλο αλλα ο επιβατης στο παραθυρο του σ5νοδηγπυ διπλα στο γιο μου του το αρπαξε και ξεφυγαμε. Εκει ξυπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:21
   Σύνδεσμος

   Αυτός ο αδερφός που οδηγούσε είναι ο Χριστός. Δείχνει το παρελθόν σου και όσα έχεις περάσει μέχρι να φτάσεις εδώ. Πέρασες πολλές οικονομικές δυσκολίες, πέρασες βάσανα τα οποία σε ακούμπησαν αλλά δεν σε σκότωσαν. Έπεσες στα πατώματα, αλλά και ωφελήθηκες. Όλα αυτά που πέρασες τα θυμάσαι και προσπαθείς να ξεφύγεις. Όμως, αφού έπιασε ο Χριστός το τιμόνι στα χέρια του μην φοβάσαι. Δείχνει όμως ότι έχεις προσκολληθεί σε όσα έχεις περάσει και προσπαθείς τώρα να δυναμώσεις την πίστη σου αφήνοντας πίσω όσα σε έχουν πληγώσει και προσπαθείς να κάνεις μια άλλη ζωή.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Τα περασμένα είναι έτσι όπως τα λες Νεκταρία, όχι τόσο το οικονομικό, όσο όλα τα άλλα. Ελπίζω να βγεί το όνειρο και για τα μελλοντικά . Να σε ρωτήσω , το γιό μου γιατί τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο κι όχι τα άλλα μέλη της οικογένειας? Και η διαχωριστική γραμμή που έβλεπα απο τη τζαμαρία του καταστήματος τι σημαίνει? Οπως έγραψα ήταν μια γραμμή, ένα όριο που οι άνθρωποι έφταναν μέχρι εκει και γύριζαν πίσω. Το κατάστημα ήταν πάνω απο το όριο, δεν μπορούσαν δηλαδή οι άνθρωποι να φτάσουν εκεί. Και να προσθέσω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν που καθώς κινούμασταν γρήγορα με το αυτοκίνητο και περνούσαμε πάνω σε κλωνάρια και κορμούς , τα οποία δεν ήταν πάνω στο έδαφος , αλλά σα να είχαμε ανεβεί στα δέντρα και ανοίγαμε δρόμο μέσα απο αυτά , το μάτι μου εστίαζε στο μπλέ του ουρανού, που φαινόταν μέσα απο τα κλωνάρια, θα έλεγα όπως πετάς με το αεροπλάνο.

   Σε ευχαριστώ πολύ.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:05
    Σύνδεσμος

    Σε απασχολεί πολύ ο γιος σου φωτεινή. Θεωρείς ακόμη ότι είναι μωρό και απροστάτευτος. Υπάρχει μια ακτίνα προστασίας από το Θεό επειδή έχεις δυνατή πίστη, αυτή η ακτίνα σου δίνει θωρακισμένη ψυχή και τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τη διαπεράσει. Άρα, εφόσον δεν μπορεί κανείς να τη διαπεράσει επιστρέφει. Εφόσον ανέλαβε ο Χριστός να οδηγήσει το αυτοκίνητο έβαλε σε λειτουργία αυτή την προστατευτική ακτίνα. Άλλη μια απόδειξη ότι ήταν πράγματι ο Χριστός και όχι κάποια παγίδα. Ο ουρανός είναι η δόξα του Θεού. Τα κλωνάρια είναι τα εμπόδια που ξεπερνάς και φυσικά η ανύψωση σου σε κάποιο πνευματικό σκαλί που συνεχώς ανεβαίνεις με τη ζωή που κάνεις. Αυτή η άνοδος θα γίνει πολύ γρήγορα. Αυτό συνέβη διότι άντεξες το παρελθόν κι αυτή είναι η πληρωμή σου.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:32
     Σύνδεσμος

     Χιλια ευχαριστώ ! Να έχεις μια όμορφη μέρα καλή μου φίλη!

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:22
      Σύνδεσμος

      Πως φαίνεται ότι σου άρεσε η απάντηση!!! Το ίδιο σου εύχομαι κι εγώ!!!

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 στο 23:47
  Σύνδεσμος

  Γεια σας χτες ειδα ονειρο οτι ηταν μια αγνωστη γυναικα της επεσε ενα γυαλλινο αντικειμενο και τα γυαλλια καρφωθηκαν στα χερια μου και στον λαιμο μου ..κοιταζα τα χερια μου και ηταν παρα πολυ γυαλιστερα προσπαθουσα να τα ξεκαρφωσω και καθε φορα που εβγζα ενα κομματι ετρεχε αιμα….πως ερμηνευετε αυτο το ονειρο??

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 18:17
   Σύνδεσμος

   θα μπλέξεις αλληγορικά ή κυριολεκτικά άθελά σου σε μια κατάσταση που δεν σε αφορα, μάλλον άλλοι θα σε μπλέξουν και κάθε προσπάθεια απελευθέρωσης απ’ αυτή θα φέρει πόνο. Πρόσεξε μην μπλέξεις σε δικαστικές διαμάχες ή κάποια κατάσταση που αφήνει με το πέρασμα πόνο και σημάδια.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 18:06
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι βρισκομουν σε πολυ ψηλο μπαλκονι και οπως απλωνα ρουχα μου εφυγε το αθλητικο παπουτσι της αρραβωνιαστικιας μου και εσπασε το πλαινο τζαμι ενος αυτοκινητου απο κατω σταθμευμενο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:58
   Σύνδεσμος

   Είναι απροσδιόριστο το όνειρο. Μέσα στα ρούχα ήταν και το παπούτσι, το φορούσες ή ήταν στο μπαλκόνι ακουμπισμένο; Πώς ήταν το σκηνικό και έπεσε το παπούτσι; Αυτή την πτώση την προκάλεσες εσύ ή έπεσε μόνο του; Έχουν σημασία για την ερμηνεία οι απαντήσεις σου.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017 στο 21:20
    Σύνδεσμος

    Οπως πηγα να το απλωσω στα σχοινια, μου εφυγε απο τα χερια και επεσε κατω.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:54
     Σύνδεσμος

     Δεν είναι καλό όνειρο. Υπάρχει κάποιο εμπόδιο αρμονίας σ’ αυτή τη σχέση. Αν έμενε στο σχοινί όλα θα ήταν βολικά. Δες λοιπόν που κάνει ζημιά αυτή η πτώση και διόρθωσε το πρόβλημα πριν πέσει πάνω σου και σε πλακώσει.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 11:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας …
  Εγω ειδα οτι πηγα να παρω ενα ποτήρι για να πιω νερό και καταλαθως έσπασα ενα αλλο ποτήρι άδειο που ηταν λιγο ποιο δίπλα ….το ποτήρι έπεσε κατω και εγινε θρύψαλα καις γω μετα τα πάτησα και κόπηκαν τα ποδια μου κυρίως οι φτέρνες …τι συμβολίζει ;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 στο 12:09
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει ότι διψάς αλληγορικά, αλλά δεν σ’ αφήνει ο πόνος και η ατυχία σου να ξεδιψάσεις. Πήγες να κάνεις μια ανάγκη σου και σου έφερε μεγάλο πόνο. Δείχνει μεγάλο πόνο το όνειρό σου. Είναι το βατόμουρο του μήνα δυστυχώς!!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 στο 09:57
  Σύνδεσμος

  Καλημερα…Μολις ειδα οτι επινα απο ενα ποτηρι το οποιο στο τελος το ειδα σπασμενο(οχι θρυψαλα.απλα ειχε μεγαλο σπασιμο) αλλα ειδα και γυαλια στο στομα μου..Δεν τα καταπια τα γυαλια απ’οσο θυμαμαι αλλα τα εφτυνα!!!Δεν θυμαμαι αν καταπια κανα γυαλικι……Τι μπορει να σημαινει??

  Ευχαριστω..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 στο 18:29
   Σύνδεσμος

   Δείχνει το ξέσπασμα μιας καταστασης που βιωνεις.αλληγορικά δείχνει την απελευθέρωση σου απο μια κατασταση.τι ηταν όμως αυτό που επινες?το προσεξες?ηταν καθαρό νερό?ηταν ποτό?επίσης αν καταπιες εν τέλη γυαλί,δείχνει οτι δεν μπορείς να απελευθερωθεις πλήρως απο αυτήν την κατάσταση.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 στο 23:03
    Σύνδεσμος

    Οχι δεν ειδα τι πηγα να πιω..Δεν ειδα καν τι εχει μεσα το ποτηρι…Θυμαμαι απλα οτι πηγα να πιω κατι και καταλαβα οτι ειχα γυαλια στο στομα μου και τα εφτυσα…

    Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 στο 09:50
  Σύνδεσμος

  Τι είναι οταν σπας ένα ποτήρι ειχα νεύρα στον ύπνο μου και το έσπασα επίτηδες

  Απάντηση
  • Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 στο 10:12
   Σύνδεσμος

   @Εύη, μάλλον είχες νεύρα και πριν κοιμηθεις!εσπασες το ποτήρι στον ύπνο σου,για να μπορέσεις να εκτονωθεις απο την κατασταση που σε νευριασε στην πραγματικότητα.
   Πρεπει παντα πριν κοιμηθούμε να έχουμε ηρεμήσει πρωτα απ όλα όσα μας απασχολούν.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 στο 20:34
  Σύνδεσμος

  t shmainei an deis ena kanarini n spane t kokala t alla n ginetai kala?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 στο 19:11
  Σύνδεσμος

  τι σημαινει αν δεις στον υπνο σου σπασμενα τζαμια και προσπαθουν να μπουν μεσα κλεφτες?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 στο 09:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας,
  εδώ και δυο μέρες βλέπω ότι σπάει η πέτρα που έχει το δαχτυλίδι μου (μονόπετρο – διαμαντι – πριν απο μια εβδομαδα μου εκανε πρόταση ο καλός μου) και γίνεται κομματάκια.

  σας ευχαριστω πολυ

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.