Όνειρευτήκατε ότι είσασταν σε Σουπερμάρκετ; Όνειρο στην αλφαβητική κατηγορία: Σ . Σε αυτόν τον ονειροκρίτη θα παίρνετε πάντα απαντήσεις. Αφήστε ένα σχόλιο στην φόρμα πιο κάτω και οι ομάδα των εθελοντών μας θα σας δώσει μία ερμηνεία για το ονειρό σας.

Σουπερμάρκετ

24 σχόλια στο Σουπερμάρκετ

 • Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 στο 17:47
  Σύνδεσμος

  Ναι Νεκτάρια μου αυτός Πολύκεντρο εννοούσα ότι δεν τον πολύ ξέρω γράφω με τ9 και κάνω λάθοι, είδα το όνειρο αυτό μια μέρα πριν τ συνάντηση μας όπως σου είπα δε πήγε καλά το θέμα και όταν είδα το όνειρο να φανταστείς το θεώρησα θετικό γιατί στο τέλος κρατούσα το μικρο Αναστάση και λέω ήρθε και για μένα η Ανάσταση επιτέλους αλλά δυστυχώς δεν…. ενημερωτικα ρωτάω Νεκτάρια μου η αρνητικη εξελίξη που φαίνεται και ο Αναστάσης στο τέλος τη δείχνει?
  Σε ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Εδώ η ανάσταση είναι η προσπάθεια να κρατήσεις ψηλά την ψυχή σου. Να μην σε διαλύσει ψυχικά αυτή η εξέλιξη, Να μην πεθάνει η ελπίδα. Έπρεπε να δεις έναν μεγάλο Αναστάση, να μην έχει ανάγκη τη φροντίδα σου για να έχει την εξέλιξη που περιμένεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου ερμηνεύσετε το εξής ονειρο. Πριν σας πω το όνειρο να σας πω πως αύριο πρόκειται να πάω για καφέ πρώτη φορά με ένα παιδί που μου αρέσε αλλά το πολύνεκρο μόνο εξαποστασεως τον είδα μόνο μια
  φορά από μακριά δεν τον θυμάμαι καλά ήταν μια συμπαθητική παρουσία) ήταν με ένα κοινό γνωστό μας που του είπε καλά λόγια και το παιδί εξέφρασε την επιθυμία στο γνωστό μας να πιούμε ένα καφέ να γνωριστούμε και ο κοινός φίλος μου το μετέφερε και δέχτηκα. Βλέπω ονειρο λειπον χθες πως μπαίνω στο σούπερ μάρκετ με μια γνωστή μου ειμουν πολύ ατημέλητη και βρίσκω το κοινό γνωστό μας εκεί( ίσως ήταν λίγο διαφορετικος από την πραγματικότητα) ο οποίος μου κάνει χαρά με φιλάει και μου λέει πως όλα θα πάνε καλά με το παιδί ήταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος. Πάω να βρω τη γνωστή και βλεπω ενα παιδί να μπαίνει στο σούπερ μάρκετ για κάποιο λόγο πίστευα πως είναι αυτός που θα συναντηθω( στην πραγματικότητα δε τον θυμαμαι Δλδ δε θα το γνωρίζα εάν το έβλεπα να μπαίνει κάπου) η γνωστή μου δε τον γνωρίζει στη Πραγματικότητα και ούτε γνωρίζει πως θα βγω με κάποιον για καφέ στο όνειρο όμως τον γνωρίζε και γνωρίζε πως ήταν και καλά αυτός που θα βγαίναμε, τη βοηθήσε να κουβαλήσει τα ψώνια. Φεύγουμε από το σούπερ μάρκετ το παιδί δε μου έδινε καμία σημασία αδιαφορουσε για μένα ήταν σαν να μην του άρεσα καθόλου…κάποια στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σπίτι δεν ήταν το πραγματικό μας και εκεί το παιδί του ονειρου μιλούσε με τους συγγενείς μου του πρότεινω βολτα με το αμάξι και μου λέει ναι πάμε αλλά θα ερθουν και οι άλλοι μαζί μας και εγώ απογοητεύομαι και φεύγω εάν θυμαμαι καλά με είδα να πηγαίνω για ντους. Ξαφνικά όταν τελείωνω το ντους ακούω το θείο μου να λέει στο πατερα μου αυτός είναι του φόβου με τούτα και με εκείνα μου φάγε 2000 ευρώ. Μετά το σκηνικό άλλαξε το παιδί είχε εξαφανιστεί και είδα ότι πηγαίναμε με το αμάξι του πατέρα μου κάπου δεν είδα ποιος οδηγόυσε αυτο αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου έδωσαν ένα ξαδερφάκι μου τον Άνασταση στο πίσω κάθισμα μαζί μου και εγώ το προσεχα του φόρεσα και ζώνη….. Θα ήθελα που να μου ερμηνεύσετε αυτό το όνειρο γιατί έχω ανχος δε ξέρω τ ανθρώπο θα συναντήσω και ο ς θα εξελιχθεί….
  Ευχαριστώ
  Θςρμαυ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Τι εννοείς πολύνεκρο εδώ; Τώρα πια γνωρίζουμε την εξέλιξη. Είναι αυτός που δεν είναι σοβαρός, έτσι Καλλιόπη; Στο όνειρο δεν δείχνει καλή εξέλιξη.

   Απάντηση
  • Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο 09:46
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα σας!!!
   Είδα εχθές ότι ήμουν σε ένα χώρο που ηταν σούπερ μάρκετ, πίσω από τα ταμεία ( εκεί που βάζεις τα ψώνια στις σακούλες) εγώ και κάποιοι συνάδελφοι μου. Είχε πολύ κόσμο και συνεχώς ερχόντουσαν ψώνια!! Εγώ και οι συνάδελφοι μου ήμασταν εκεί γιατί είχαμε ήδη ψωνίσει μέσω των λοιπών πελατών διάφορες λιχουδιές για να τις δώσουμε σε κάποιους που το είχαν ανάγκη…!!! Πολύ καθαρός χώρος

   Απάντηση
 • Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 στο 16:08
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουνα σε ένα supermarket και εκειπερα που αγόραζα άκουγα ήχους πήγα να δω τι είναι και έξω από τις πόρτες είχα μαζεύετει άτομα με όπλα και άρχισαν και πυροβολούσαν και εγώ προσπαθούσα να προστατεύσω τον αδερφό μου. Το βλέπω συχνά αυτό το όνειρο ότι είναι κάποιος κλέφτης η ληστεύουν..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 09:51
   Σύνδεσμος

   Διάβασε τα επαναλαμβανόμενα όνειρα στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:03
  Σύνδεσμος

  Εχεις απόλυτο δίκιο σε ευχαριστώ καλή συνέχεια….

  Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 14:58
  Σύνδεσμος

  Να σε ρωτήσω κάτι από καθαρή περιέργια γιατι ο κιμάς που έπαιζα στο τέλος του ονείρου μου φαίνοταν η ήταν πλαστελίνη?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:01
   Σύνδεσμος

   Δεν έχεις αυτοπεποίθηση κι αυτό δείχνει ότι δεν το έχεις μέσα σου δεδομένο ότι μπορεί αυτό να ισχύει. Άρα, μέσα σου θεωρείς ότι είναι ένα ψέμα. Ένα παιδικό παιχνίδι, ότι δεν θα σε θέλει. Σκέφτηκες πριν τον γνωρίσεις ότι δεν θα θέλει να σε γνωρίσει αυτός, αλλά από άλλο σημείο του ονείρου δείχνει κάποια βεβαιότητα ότι αυτό δεν ισχύει. Γι’ αυτό το λόγο λέω ότι η ψυχή σου είναι μπερδεμένη. Αγωνιεί. Ψάχνει όλες τις περιπτώσεις. Η μάσκαρα που απέρριψες είναι η τυχαία γνωριμία κάποιου που θα επιλέξεις εσύ. Την απέρριψες, δέχτηκες της μητέρας σου την επιλογή. Φαντάσου να είναι αυτός!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 14:47
  Σύνδεσμος

  Οτι ειναι τυχερο να γινει θα γίνει εγω θελω απλα να δω με τη εχω να κάνω σε πρωτη φάση τπτ περισότερο τα υπόλοιπα εάν και εφόσον αργότερα σε ευχαριστώ γλυκιά μου.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 14:40
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου σε ευχαριστς και για την ερμηνεία ναι θα παώ να κάνω αυτή την γνωριμία εάν θέλει βέβαια και αυτός από την πλευρά του να με γνωρίσει. Το όνειρο δεν δειχνει κάτι αλλό πχ προοπτικλη εξέλιξης κτλ?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 14:43
   Σύνδεσμος

   Από τη χαρά της η ψυχή σου είναι αναστατωμένη. Όπως ένα παιδί που είναι ενθουσιασμένο δεν μπορεί να δώσει υπεύθυνη απάντηση κι αυτή είναι μπερδεμένη. .Πιστεύω ότι αν εκείνος θέλει να κάνει οικογένεια και δεν έχει ερωτική σχέση θα θέλει. Αν όμως δεν θέλει μία δεν θες χίλιες. Αυτός θα χάσει, όχι εσύ. Καλή τύχη!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 στο 11:07
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου μώλις θυμηθηκα ότι σούπερ μάρκετ πήγα για να πάρω τα υλικά για να φτιάξουν ντολμαδάκια για αυτό σου είπα ότι με είδα να παίζω σαν πλαστελίνη με ένα κομμάτακι ωμη ζύμη από ντολμαδάκια (κιμάς). Έπαιζα με αυτό το κομματάκι νομιζω μετά που μου είπε η θεία μου ότι η μητέρα του παιδιού της είπε ότι δεν θα του πει για μενα. Η τελευταία εικόνα που είχα από το κομματάκι είναι να είναι πάνω στο τραπέζι και να μοιάζει σαν πλαστελίνη ροζ απαλη ενώ στην αρχή ήταν σίγουρα κιμάς.

  Αυτά ελπίζω να έχει καλή ερμηνεία και να μη σε μπέρδεψε η προσθήκη μου.
  Σε ευχαριστώ
  Καλλιόπη

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 14:36
   Σύνδεσμος

   Όχι δεν με μπέρδεψε. Αυτό το συνοικέσιο σε έχει αναστατώσει. Βαθιά μέσα σου δεν νιώθεις έτοιμη για κάτι τέτοιο, από την άλλη θέλεις να πας να κάνεις το χατίρι των δικών σου, αλλά από την άλλη δεν σου αρέσει αυτός ο τρόπος προσέγγισης. Τα γεμιστά είναι αυτός η ένωση σας, αφού το θέλει η μητέρα σου. Να πας, διότι πάντα θα το έχεις απωθημένο αν είχα πάει τότε.; Η ψυχή είναι αναστατωμένη μ’ αυτή την ιστορία γιατί δεν υπάρχει ένα πόρισμα. Όταν όμως πας και πάρεις τη σωστή απόφαση θα ηρεμήσεις γιατί θα τον εγκρίνεις ή θα τον απορρίψεις. Μια γνωριμία δεν κάνει κακό. Όπως σου είπε η μαμά σου έναν καφέ θα πιείτε. Έτσι γίνονται οι καλύτεροι γάμοι γιατί είναι εγγυημένος ότι είναι καλό παιδί και δεν θα πληγωθείς. Μπορεί κι έτσι να επιτευχθεί έρωτας, αλλά η συνάντηση απλά είναι σκηνοθετημένη. Δεν είναι σαν τα παλιά συνοικέσια που σου λέγανε ότι πρέπει να τον πάρεις. Άρα, για να μην ζεις σ’ αυτή την αβεβαιότητα πήγαινε κι όπως τα φέρει η ζωή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 στο 09:17
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια μου είδα αυτό το όνειρο και είπα να ακούσω την ερμηνεία σου. Πρωτα να σου πω πως η θεία μου και η γιαγιά μου θέλουν να μου κάνουν ένα προξενιό με ένα παιδί τον έχω δει εξ αποστάσεως δεν γνωριζόμαστε και δεν ξέρω εάν καν με εχει δει σαν παρουσία νόμιζω πως δεν με έχει δει. Στην αρχή ειμουν κάθετα αρνητικη δε θέλω τέτοια έλεγα μετά μου λένε ο χαλάρωσε δε σου είπαμε να τον παντρευτείς εάν θέλει και αυτός θα πάτε για ένα καφέ να γνωρίστητε και εαν βρισκετε ο ένας τον άλλο ενδιαφέρον συνεχίζεται την επικοινωνία και έτσι δεχτηκα. Πάμε στο όνειρο τώρα με είδα μέσα στο super maret με είχε στείλει η μητέρα μου να τις πάρω καποια πραγματα και μου είχε δώσει 20 ευρώ. Όταν στεκομουν εκεί κοντά στο ταμείο είδα μια μάσκαρα μαύρη πήγα να την πάρω αλλά μόνο αυτη έκανε 16 € και δε θα μου εφτανε να κάνω τα ψώνια της μητέρας μου οπότε δε την πήρα πήρα αυτά που ήθελε η μητέρα μου που έκαναν ακριβώς 20€ και έφυγα και πήγα σπιτι. Το σπίτι που πήγα δεν ήταν το σπίτι που μένουμε τώρα ήταν ένα οικογενειακό σπίτι που παλιά κάναμε εξοχή. Εκεί ήταν η μητέρα μου η γιαγιά μου και μια η θεία μου που είναι πολύ γνωστή με την μητέρα του παιδίου που μου προξενεύουν ( η θεία μου στην πραγματικότητα θέλει να πει στην μητέρα του παιδιού για μένα). κάποια στιγμή βλέπω και τον αραβώνιαστικο της αδελφής εκεί στο σπίτι να λέει να φύγω εγώ να της το πείτε. Εγώ πονηρευτικα
  και ρωτάω τη θεία μου και της λέω θεία τι δε μου λέτε? Μηπως είπες στη μητερα του παιδιού για μένα και σου αρνήθηκε μου λέει ναι της το είπα και μου είπε ότι εκείνη δεν έχει καμία δουλειά (δλδ εννοούσε ότι δεν έχει καμία δουλειά να πει στο γιο της ότι εγώ τον θέλω), και της λέω ε για να το πει αυτό απλά δε με θέλει και το βρήκε αφορμή και η γιαγιά μου και η θεία μου συμφώνησαν μαζί μου. Την ώρα εκείνη που συζητούσαμε εγώ έπαιζα έκανα σχήματα στο τραπέζι με ένα κομμάτακι ώμο κιμά ( γέμιση από ντολμαδάκια) και θυμάμαι να είμαι σε μια ντεμη κατασταση δεν χάρηκα εννοείται που δε με ήθελε αλλά δεν έκλαιγα κιόλα.

  Τη ερμηνεία δίδεται σε αυτό το όνειρο?
  Ευχαριστώ θερμά
  Kalliopi

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 08:59
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,ονειρεύτηκα οτι είχα πάει σε ενα μέρος που ειναι μισή ωρα περίπου μακριά απο την περιοχή που μένω (παω για ψώνια συνήθως εκει) και αφου έφτασα,το αγορι μου ειχε παρει το κινητό μου και εγω το δικό του (ειχε μπερδευτεί αυτος και πήρε το δικό μου) και αυτος ειχε πάει σε ενα σουπερμάρκετ και εγω τον έψαχνα για να παω μαζι του και δεν είχα κάρτα στο κινητό,και μια συμμαθήτρια μου έβαλε στο κινητό της gps και πριν βάλει το βρήκα το σουπερμάρκετ αλλα δεν ηταν μεσα το αγορι μου.Μετα με έδειχνε στο σπιτι με το αγορι μου και την μαμα μου,να μας μιλαει,και εγω να τσακωνομαι μαζι του (δεν θυμάμαι λόγο) και θυμάμαι οτι έτρωγα με την αδερφή μου μετα κοτόπουλο (καλα ψημένο εννοείται) και το αγορι μου ηταν στο υπολογιστή
  Τι εξήγηση υπαρχει;..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 19:32
   Σύνδεσμος

   Δεν έπρεπε να συναντηθείτε. ΄Έτσι έπρεπε να γίνει για να είναι ιδανική η σχέση σας και να κρατήσει. Στο τέλος εσύ και η ψυχή σου φάγατε κοτόπουλο. Αφού λοιπόν η ψυχή ικανοποιήθηκε γεύτηκες κάτι όμορφο, αφού δεν θα χωρίσεις με το αγόρι σου.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:15
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.Νεκταρία θυμάσαι ένα όνειρο που είχα δει τέλη οκτωβρίου του 2015 σχετικά με το ότι θα έβρισκα δουλειά;Επειδή δυστυχώς δεν βρίσκω την ονειρο στην ονειροπαγίδα θα στο γράψω:”Είχα δει ότι ήμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου και έκανα τηλεφωνική συνέντευξη για δουλειά και μου είχαν πει να τους πω 5 λέξεις από ”σ” και έγραφα διάφορα σε ένα τετράδιο εκ των οποίων θυμάμαι την λέξη ”σοκολάτα”.Μετά βρέθηκα σε ένα άγνωστο γραφείο το οποίο βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ και μίλαγα με έναν κύριο ο οποίος μου εξηγούσε την δουλειά και φαινόταν ότι την δουλειά την είχα πάρει.Υπήρχε και αστυνομικός σε αυτόν τον χώρο και μου έλεγε να προσέχω όπως και ο άλλος κύριος το ίδιο.Μετά είδα έναν κύριο να συστήνει σε έναν άλλον κύριο μία ξανθιά κοπέλα την οποία την έλεγαν ”Σουηδία”.”
  Αυτό το όνειρο βγήκε μετά από έναν χρόνο τελικά.Δε θα το πιστέψεις αλλά είχα κάνει στην πραγματικότητα συνέντευξη στα κεντρικά γραφεία από σούπερ μάρκετ και τελικά με πήραν.Η εργασία είναι στο σούπερ μάρκετ.Η λέξη ”σοκολάτα” που ονειρεύτηκα δυστυχώς δήλωνε την (μεγάλη)στενοχώρια που μου έδωσε αυτή η δουλειά.Τελικά είτε την τρως είτε το βλέπεις γραμμένο την ίδια κακή ερμηνεία έχει.Η αστυνομία που έβλεπα και μου έλεγε να προσέχω κτλ δήλωνε όντως μία πολύ κακή περίπτωση δουλειάς,διότι βρίσκεις το μπέλα σου χωρίς να φταις και οι πολιτικές της εταιρείας είναι πολύ περίεργες και αυστηρές.Α!Και οι εργασιακές σχέσεις χάλια.Άσε.Το τελευταίο κομμάτι του ονείρου όμως με την κοπέλα που την έλεγαν ”Σουηδία” δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει ακόμα.Κοίτα να δεις που τα όνειρα βγαίνουν ακόμα και μετά από 1 χρόνο!Μου έκανε μεγάλη εντύπωση!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   Το θυμήθηκα άμεσα. Δεν ήσουν σίγουρη αν ήταν από τη Ρωσία ή τη Σουηδία. Το θυμήθηκα αυτό το όνειρο. Επέμενες ότι ήταν Ρωσίδα. Η Σουηδία είναι μια ψυχρή χώρα, από τις παγωμένες και ξένη. Άρα, σου έδειχνε από την αρχή πόσο ξένη στάθηκε για σένα και πόσο παγωνιά δίνει αυτή η εργασία. Επέμενες ότι ήταν Ρωσίδα. Όμως, δεν ήταν!!! Αυτό δεν με βοήθησε να σε προειδοοποιήσω. Έβλεπα πόσο επέμενες ότι ήταν Ρωσίδα που έπεσες στην παγίδα και πήγες. Αν σε σταματούσα δεν θα τα περνούσες όλα αυτά. Αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο το πεπρωμένο ήθελε να τα περάσεις και σε μπέρδεψε για να γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει. Θα φέρω ένα άλλο παράδειγμα. Το αντίθετο ακριβώς. Προχθές απέτρεψα μια κοπέλα από το διαζύγιο, τα κατάφερα, διότι είχε πάρει αυτή την απόφαση και το πεπρωμένο δεν την περιείχε. Κάπως έτσι λειτουργεί. Σώζω μόνο, αυτούς που πρέπει να σώσω. Με το πεπρωμένο καθενός σας δεν μπορώ να τα βάλω. Αυτά που πρέπει να περάσετε θα τα περάσετε. Για να μην γίνει αυτό μπλέξαμε τη Σουηδία με τη Ρωσία. Αν μου το έλεγες από την αρχή σίγουρα θα το έίχαμε σταματήσει, διότι φαινόταν. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον λοιπόν. Καλή τύχη την επόμενη φορά. Ναι, τα όνειρα κάνουν και 3 χρόνια τον κύκλο τους. Κάποια ζωντανά βγαίνουν και σε όλη μας τη ζωή. Εξαρτάται από το όνειρο που θα δεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:39
    Σύνδεσμος

    Όχι Νεκταρία μου έχεις μπερδευτεί.Το όνειρο με την ρωσίδα ήταν τελείως άλλο.Το όνειρο είναι ακριβώς όπως το γράφω επάνω.Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά.Δεν γινόταν άλλωστε να κάθομαι,έπρεπε κάτι να κάνω.Μόλις βρω κάτι καλύτερο θα φύγω,εννοείται.Ευελπιστώ να μην αργήσει πολύ.Αυτα που γράφεις για τα ζωντανά όνειρα όμως δεν είναι απόλυτα διότι είχα δει αρχές οκτωβρίου 2015 το πιο ζωντανό όνειρο που έχω δει στην ζωή μου και βγήκε εντός 1 χρόνου σε μένα.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:47
     Σύνδεσμος

     Εξαρτάται από το όνειρο λέμε. Ναι, ίσως δεν θυμάμαι καλά. Πέρασε τόσος καιρός άλλωστε. Ίσως τότε να μην γνώριζα αυτή τη λεπτομέρεια. Δεν θυμάμαι τις γνώσεις που είχα τότε, αλλά ίσως έγινε σύγχυση για να γίνει το μοιραίο να δουλέψεις εκεί. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ό,τι θέλει ο θεός θα γίνει. Πάντως, να το ψάχνεις και να εργάζεσαι παράλληλα. Όταν βρεις κάτι σίγουρο φεύγεις. Σε σένα λειτούργησε έτσι, αυτό δεν είναι απόλυτο.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 21:54
      Σύνδεσμος

      Παρατήρησα μόλις ότι πάνω γράφεις το εξής:”Δεν ήσουν σίγουρη αν ήταν από τη Ρωσία ή τη Σουηδία. Το θυμήθηκα αυτό το όνειρο. Επέμενες ότι ήταν Ρωσίδα. Η Σουηδία είναι μια ψυχρή χώρα, από τις παγωμένες και ξένη. Άρα, σου έδειχνε από την αρχή πόσο ξένη στάθηκε για σένα και πόσο παγωνιά δίνει αυτή η εργασία. Επέμενες ότι ήταν Ρωσίδα. Όμως, δεν ήταν!!!”
      Νεκταρία και οι δύο χώρες είναι πάρα πολύ ψυχρές ούτως ή άλλως, και ίσως λίγο πιο πολύ η Ρωσία, ειδικά ψηλά στις στέπες.Δεν καταλαβαίνω γιατί το έγραψες αυτό.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:04
       Σύνδεσμος

       Η Σουηδία στο όνειρο είναι το μπλε το ψυχρό. Η Ρωσία στα όνειρα είναι το κόκκινο το θερμό. Δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με το όνειρο. Απλά, τότε δεν ήξερα πως να το εκφράσω και είναι φυσικό να σε έχω μπερδέψει. Άστο το όνειρο αυτό. Είναι από μόνο του ένα μπέρδεμα. Αν δεις ένα καινούριο γράψε το να πάρει μια πιο ξεκάθαρη ερμηνεία. Αυτό ξεκίνησε στραβά. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν ερμηνεύουμε παλιά όνειρα.

       Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.