Σκύλος

Εξήγηση για την λέξη σκύλος δείτε στο λύμα Σκυλιά

Σκύλος

137 σχόλια στο Σκύλος

 • Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 στο 21:43
  Σύνδεσμος

  Γεια σας , είδα στον υπνό μου εχθές το βράδυ πως ήμουν με έναν φίλο μου σε ένα κτήριο μεγάλο με πολλούς ορόφους κτήριο. Φευγόντας απο εκεί υπήρχε δρόμος όπου στο πλάι είδα μια κυρία η οποία είχε περιφράξει πάρα πολλά σκυλιά . Μας ακολούθησε και μιλάγαμε σαν να γνωριζόμασταν μου έλεγε πως τα φυλακίσει για να τα προστατεύσει και για να έρχετε καθημερινα να τα προσέχει και να τα ταίζει . Περπατούσαμε στον δρόμο και μιλάγαμε εγώ , ό φίλος μου και η κύρια και η κυρία κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε να περπατάει μαζί μας η κόρη του φίλου μου. Ξυπνησα πολλή προβληματισμένη δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω το όνειρο

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 06:00
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Το όνειρο το είδα λίγο πριν ξυπνήσω για πρωί.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Μπηκα τυχαία σε ένα κάστρο όπου και πήγα στο υπόγειο.Εκει με μεγάλη μου έκπληξη βρέθηκα μπροστά από ένα φρικιαστικό θέαμα.Κακοποιουσαν και βασάνιζαν σκυλιά.Μια σκυλίτσα που είχε τρία πόδια την είχαν κρεμασμένη από κάθε πόδι αντίστοιχα.Της έβγαλα τα σκοινιά και την ελευθέρωσα.Καποια αλλά σκυλιά με γούνα τα είχαν κλεισμένα σε ένα γιαλινο κλουβί με πολύ χοντρά τζάμια.Εψαχνα μη α βρω άνοιγμα να τα βγάλω.Δεν ήξερα αν ζουν ή έχουν σκάσει.Γενικα είχε μόνο κακοποιημένα σκυλιά εκεί και σκέφτηκα ευτυχώς που το ανακάλυψα γιατί θα το έκανα γνωστό αλλά και γιατί ίσως προλάβαινα να σώσω κάποια.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 09:22
   Σύνδεσμος

   Νιώθεις ότι χρειάζεσαι προστασία. Όμως ακόμη κι αν την βρεις κατά βάθος νιώθεις ότι χάνεσαι και θέλεις να σώσεις ό,τι μπορεί να σωθεί. Πάντα δεν είσαι ικανοποιημένη. Ψάχνεις αφορμές για να ισχύσει η χειρότερη περίπτωση. Όταν την βρεις προσπαθείς να την γιατρέψεις. Κατά βάθος νιώθεις ότι βασανίζεσαι και καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου είναι αρεστές. Προσπαθείς λοιπόν να τακτοποιήσεις την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 στο 10:25
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι βρισκόμουν σε μια αυλή στρωμένη με κοπριά κι έπαιζα με ένα κουταβάκι, εκείνο ξέθαψε από την κοπριά 2 λευκά μαργαριτάρια κι ένα μαύρο, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 στο 11:29
   Σύνδεσμος

   Ένα μικρό καλό, μια μικρή βοήθεια, θα σου χαρίσει διπλή χαρά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 07:26
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν με τον σύντροφό μου στον κρεβάτι μου, και ξαφνικά ξυπνάω από μια μουσούδα δίπλα μου και τον ακούω να μου λέει να την διώξω. Εγώ του απάντησα ότι όσο δεν ανεβαίνει στο κρεβάτι δεν μας ενοχλεί και την χάιδευα για να την αποθαρρύνω. Η σκυλίτσα ήταν μεγάλη και ανοιχτόχρωμη και έμοιαζε με μία που είχα πριν καμια 6ετία αλλα μου την δηλητηριάσαν.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 09:58
   Σύνδεσμος

   Αν με το άτομο αυτό δεν είσαι παντρεμένη ή παντρεμένη με πολιτικό γάμο, είναι το εμπόδιο για να είστε μαζί στην πραγματικότητα. Δεν έχει πνευματικότητα ακόμη η σχέση σας για να είστε ανεμπόδιστα στο όνειρο μαζί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:36
  Σύνδεσμος

  Ήμουν σε ένα σπίτι από το οποίο το έσκασε ο σκύλος κάποιας, νομίζω έμενα και εγώ εκεί, και έτρεξα να προλάβω να τον βρω να μη χαθεί γιατί νομίζω δεν είχε ξαναβγεί έξω από αυτό το σπίτι. Ήταν μεγάλος, φιλικός, χνουδωτός και μαύρος και ενώ ήξερα το όνομά του καθώς έβγαινα έξω το ξεχνούσα και δεν μπορούσα να τον φωνάξω. Θυμάμαι μόνο κάποια σύμφωνα αλλά όσο και να προσπαθούσα δεν θυμόμουν το όνομά του. Αυτός φαινόταν σαν χαρούμενος, τον έβλεπα να ανακατεύεται με άλλα σκυλιά κόσμο αυτοκίνητα και μετά χάθηκε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις ή θα έχεις κατάθλιψη. Αν στο τέλος ο σκύλος έφυγε, όλα θα τελειώσουν. Αν θυμώσουν το όνομά του θα αναγνώριζες αυτή την κατάσταση που βιώνεις. Όμως, όσο τον ξεχνάς δείχνει ότι προσπαθείς να μη δεχτείς αυτή την κατάσταση.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 13:05
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία είμαι σε καλή κατάσταση και διάθεση γενικά. (το ίδιο ισχύει και για το άλλο όνειρο στο λήμμα χέλι)

    Απάντηση
    • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 13:08
     Σύνδεσμος

     Τότε είναι κάτι που θα τελειώσει ή κάτι που τέλειωσε και σε έφερε στην κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα. Μπορεί να είναι όσα πέρασες και εμφανίζονται τώρα για να τα στείλεις στην λήθη. Όμως, αν πρόκειται για κάτι μελλοντικό η κατάσταση θα αλλάξει. Τίποτα δεν μένει σταθερό. Και τα δύο όνειρα έχουν κάτι κοινό. Ίσως κάτι αντιλήφθηκες που θα τα αλλάξει όλα ή ο εφιάλτης τελείωσε για να απαλλαγείς από όλα αυτά μια και καλή και να αλλάξει η ζωή σου. Διάβασε το άρθρο μου όταν το όνειρο είναι χειρότερο από την πραγματικότητα. Ίσως εκεί βρεις άλλες απαντήσεις.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 13:15
      Σύνδεσμος

      Υπάρχει κάτι απαιτητικό στη ζωή μου τους τελευταίους 2 μήνες αλλά είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι φθίνει σιγά σιγά. Αυτό εννοείς ότι τελειώνει?

      Απάντηση
      • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 13:18
       Σύνδεσμος

       Ναι, θα μπορούσε να είναι κι αυτό. Είναι καλό που δεν ήξερες το όνομα του σκύλου. Αυτό σε απαλλάσσει. Όμως στο άλλο όνειρο φοβήθηκες το χέλι. Αυτός ο φόβος δεν δείχνει αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι. Ίσως η ψυχή ξέρει περισσότερα από μας. Αν έφυγες και από τις δύο καταστάσεις δηλώνει το παρελθόν και την απαλλαγή σήμερα όλων αυτών των καταστάσεων. Όμως αν δεν θυμάσαι, θα επανέρθουν. Γενικά όμως η σημερινή κατάσταση δείχνει το τέλος, φοβάμαι όμως μην είναι η αρχή μιας νέας μελλοντικής κατάστασης και δεν πρέπει να το απορρίψουμε σαν ιδέα.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 13:30
        Σύνδεσμος

        Θα δείξει βέβαια αλλά πιστεύω ότι τελειώνει σιγά σιγά. Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία!

        Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 11:13
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα χθες ένα όνειρο ανάμεσα σε πολλά που είδα και ήμουν στο σπίτι το πατρικό μου αλλά ήταν ακαταστατο άνω κάτω μαζί με την κουμπάρα μου και εκεί που καθόμαστε ξαφνικά πετάγεται ο σκύλος μου όποιος είναι άσπρος αλλά είχε αλλάξει μορφή αλλά όχι χρώμα και κιλα και ήταν άρρωστο με κόκκινα μάτια και ούρλιαζε μέχρι που έπεσε κάτω χωρίς να δαγκώσει κανένα. Τι μπορεί να σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Κάτι αντιλήφθηκε στο όνειρο που τον έφερε σ’ αυτή την κατάσταση ή κάτι θα του συμβεί.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 στο 10:20
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία. Είδα εχθές ένα μικρό κουτάβι ράτσας χάσκι με γαλάζια μάτια και γκρι-μαύρο τρίχωμα. Καθόμουν σε ένα τραπέζι, μάλλον κάπου έξω σε κάποιο μαγαζί, και το κουτάβι έκανε νάζια, ματιές και στροφές στους διπλανούς που δεν ανταποκρίνονταν και έπειτα ήρθε σε εμένα και έκανε τα ίδια και στροφές χαριτωμένες με το κεφάλι του και με κοιτούσε…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιος φίλος, οδηγός που σου παραστέκεται και σε βοηθάει ή κάποιο άτομο συμβολικά.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 12:03
    Σύνδεσμος

    Ok ευχαριστώ Νεκταρία! Ερώτηση το ότι προσέγγισε τους διπλανούς πρώτα και δεν του έδωσαν σημασία σημαίνει κάτι?

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 στο 13:52
  Σύνδεσμος

  Και το επομενο ονειρο που ειδα χθες ηταν το εξης πηγαινα λεει στης γιαγιας μου το σπιτι και βλεπω απο μακρια 2 σκυλια ενα μαυρο και ενα ασπρο εγω επειδη δεν ηθελα να ερθουν πανω μου ετρεξα και μπηκα μεσα στο σπιτι. Με το που μπαινω μεσα στο σπιτι βλεπω το μαυρο σκλυλι να ειναι εξω απο το παραθυρο και να προσπαθει να μπει μεσα το ασπρο σκυλι ηταν στο δρομο αδιαφορο τελικα εαν θυμαμαι καλα εδιωξα το μαυρο σκυλι…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 13:01
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αισθάνεσαι χαρμολύπη. Προσπαθεί λοιπόν η χαρά να διώξει τη λύπη και φαίνεται ότι το καταφέρνεις. Επίσης είναι η πάλη του καλού με το κακό και η επικράτηση του καλού. Δεν το βάζεις όμως στο σπίτι σου. Αφήνεις να περνάει ξυστά και αδιάφορα, διότι δεν σε αγγίζει. Όμως, διώχνεις το κακό για να αισθάνεσαι πιο ήρεμα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 στο 18:11
  Σύνδεσμος

  Είδα ξανά αυτο το λευκό σκύλο και οτι σαν να φιληθήκαμε στη μουσούδα του. Ή Πέμπτη ή Παρασκευή και το ειχα ξαναδεί παρόμοιο ονειρο τον Ιανουάριο.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 στο 14:08
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μίκα! Το όνειρό σου είναι πολύ καλό! Αν το σκυλί αυτό είναι το δικό σου, δείχνει την αδυναμία που του έχεις και σου έχει κι αυτό, μία παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν δεν είναι μπορεί να δείχνει καινούριο σύντροφο ή φίλο!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 στο 21:19
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα μου καλησπέρα εδώ και καιρό σε είχα ρωτήσει για το όνειρο που μου είχες ερμηνευσει στο λήμμα σκύλος μάλλον λόγο όγκου μηνυμάτων δεν το είδες,σε ρωτούσα εάν ήταν καλό ή κακό που δεν άφησα το σκυλί να αφοδευσει πάνω μου? Όπου μπορείς απάντησε μου σε παρακαλώ….

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 στο 19:03
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Κατερίνα μου! Ναι δεν είχα δει το μήνυμά σου. Φυσικά, είναι πολύ καλό που δεν το άφησες. Γενικά αυτό το όνειρο όπως σου είχα πει, είναι πολύ θετικό σημάδι!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  Με ειδα χτες σε…σχεδον ερωτικές περιπτύξεις και αγκαλιές με ενα λευκό ωραιο μεγάλο σκύλο (εχουμε και στην πραγματικότητα ενα τετοιο θηλυκό). Νομιζω το δικο μας είδα στο όνειρο ομως δεν θυμαμαι το φύλο ισως ηταν αρσενικό του ονείρου. Δεν εχω ξαναδεί κατι ανάλογο και μου κανει εντύπωση. Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μίκα!
   Το όνειρό σου θα το ερμήνευα σαν ψυχολογικό. Η μία ερμηνεία είναι ότι ο σκύλος σου καλύπτει ένα μεγάλο εύρος των ψυχικών σου αναγκών. Η άλλη είναι ότι αφενός είσαι πολύ δεμένη με τη σκυλίτσα σου, αφετέρου έχεις ανάγκη από ερωτική επαφή.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 στο 23:01
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια χρονια πολλα και του χρονου με υγεια μωλις συναιβει κατι και θελω να δω εαν συνδεεται με αυτο το ονειρο ειναι καλο που το σκυλι ηθελε να αφοδευσει πανω μου? Ηταν καλο που το απετρεψα? Οποια απο τις δυο μπορει ας μου απαντηση….

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:53
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια χθες ειδα ονειρο οτι ειμουν καπου σε αγνωστο μερος καθομουν σε ενα τραπεζι και διαβαζα εκει ηταν μια μακρινη μου ξαδερφη η Φωτεινη και ο πεθερος της ο Αναστασης. Η φωτεινη ειχε εκει το σκυλος της( δεν εχει σκυλο στην πραγματικοτητα) αλλα τον αντιμετωπιζε σαν να ηταν ο γιος της ο Ανασταδης ειχα αισθηση πως ηταν του μιλουσε ανθρωπινα. Ο σκυλος ηταν ασπρος με καφε κομματια και ολο με ενοχλουσε με τ καλη εννοια σκουντουσε τ καρεκλα μου κτλ αυτο που θυμαμαι τελευταια ειναι οτι πηγε να αφοδευσει πανω μου στο κοκκινο μπουφαν μου (το εχω) και της λεω Φωτεινη πες του κατι κ του λεει δεν θα σε ξαναφερω εδω και τελικα δε το εκανε επειτα ξυπνησα.

  Καλημερα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 στο 15:32
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Κατερίνα!
   Ετοιμάσου να λάμψεις!!! Είναι πολύ καλό το όνειρό σου. Δείχνει ότι έρχεται το φως και η ανάσταση στη ζωή σου! Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο τομέα, θα έλεγα στα ερωτικά γιατί το σκυλάκι ήταν λευκό και πιθανά να συμβολίζει ερωτικό σύντροφο. Όπως και να έχει, θα είσαι λίγο συγκρατημένη αρχικά αλλά σου έρχεται επιτυχία στη ζωή σου και σύντομα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:57
  Σύνδεσμος

  Δλδ να μην ελπιζω οτι αυτο που εχω στο μυαλο μου με αυτο το παιδι που περιμενω κινηση του θα γινει εινα ι αρνητικο το ονειρο?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Όχι, απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σου δοθούν απαντήσεις. Αν ήταν αρνητικό, θα έφευγες από εκεί ή κάποιο σημάδι θα σου το είχε δείξει. Αν στο άλλο όνειρο δεν βλέπαμε το σπίτι της γιαγιάς, θα λέγαμε ότι ο δρόμος είναι κλειστός για σένα. Όμως, είναι παλιές καταστάσεις που πρέπει να ξεχαστούν, να κάνεις υπομονή και η αλήθεια θα φανεί. Όχι τώρα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:24
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια θα ηθελα να με διαφωτησεις και σε αυτο που ρωτησα τη Κατερινα με το σκυλο ο σκυλος που ειδα στο παλιο σπιτι της γιαγιας ηταν φανταστικο πλασμα δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα μηπως αυτο σημαινει οτι ολα τα κακα ειναι στο μυαλο μου απλα?

  Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Δεν θα το έλεγα έτσι ακριβώς. Είναι οι παλιές εμμονές σου. Όσα όνειρα δεν είχαν θεμέλια και το κύμα της θάλασσας τα γκρέμισε. Απατηλά όνειρα που έκανες με λάθος αγάπες. Τα σχέδια σου που ενώ υπήρχαν μέσα σου τελειώνουν για να σε οδηγήσουν σε μια νέα πορεία στη ζωή σου. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις να δεις σε άλλο όνειρο την αυγή να ξημερώνει. Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει απάντηση. Άρα, μεσολαβεί το βράδυ. Περίμενε, κάνε λίγο υπομονή και την κατάλληλη στιγμή θα ξημερώσει και για σένα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:12
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια εκανα λαθος και εγραψα καο το αλλο ονειρο στο λημμα σκυλος το παιδι αυτο μου το προτειναν τυπου προξενιο το ειδα προχθες σε κοινο χωρο δε μιλησαμε και αναμενω μηπως κανει κινηση και με καλεσει για ενα καφε…. Αυτη ειναι η ιστορια… Τελικα ποια ερμηνεια ισχυει?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:31
   Σύνδεσμος

   Περίμενε λοιπόν να σου κάνει αυτή την πρόταση.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:01
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μ μου καλησπερα με παιδι που συζητουσα με τη μητερα μου δεν εχει γινει ακομα τπτ δεν εχουμε ακομα ειδωθει απλα τον θελω περιμενω μηπψς κανει κινηση και ειδωθουμε…. Αυτο αλλαζει την ερμηνεια? Δεν ειδα δειλινο ηταν μερα αλλα απογευμα και ειμουν στο αμαξι με τη μαμα μου…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:08
   Σύνδεσμος

   Άρα, θα τελειώσει η μοναξιά σου. Περίμενε να ξημερώσει η αυγή και όταν συναντηθείτε ίσως τότε η πόρτα της ανάστασης να ανοίξει για σένα. Εδώ δεν πρόσεξες κάτι Κατερίνα μου αναφέρεται στο παρελθόν. Άρα, δείχνει την παλιά της ζωή. Εφόσον δεν τον γνώρισε ακόμη το όνειρο αναφέρεται σε όσα έχει ζήσει. Άρα, όλα αυτά τέλειωσαν. Υπάρχει προοπτική με την βοήθεια της μητέρας της να τραβήξει μια νέα πορεία. Να βρει την ευτυχία. Το παλιό σπίτι της γιαγιάς μας το μαρτυράει αυτό.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:14
    Σύνδεσμος

    Πολύ μου άρεσε η παρατήρησή σου Νεκταρία μου. Δεν θα το σκεφτόμουν μόνη μου έτσι. Άλλη μια λεπτομέρεια που κατανόησα καλύτερα!

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:29
     Σύνδεσμος

     Αυτές οι παρατηρήσεις αυτό το σκοπό έχουν. Για να το δεις σε επόμενο όνειρο. Σε όσα δεν επεμβαίνω δεν υπάρχει το παραμικρό λάθος.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:53
  Σύνδεσμος

  Κατερινα μου ευχαριστω γθα την απαντηση σου αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αυτο που ειδα δεν ηταν σκυλος δεν υπαρχει αυτο το ζωο που ειδα….Γι αυτο αναρωτιεμαι μηπως αυτο αλλαζει την ερμηνεια μηπως σημαινει οτι ολα αυτα ειναι στο μυαλο μου?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια Κατερινα καλωσηρθες καλη αρχη ευχομαι…… Χθες ειδα το εξης ονειρο ειμουν λεει σε ενα σπιτι που παλια εμενε η γιαγια μου τωρα μενει αλλου και εκει μια γνωστη μου η Πολυμνια κρατουσε ενα σκυλο (οχι δικος της μιας κοινης μας φιλης της Κατερινας)αυτο ομως δεν ηταν σκυλι ηταν ενα φανταστικο σκυλι μικρο ροζ χρωμα με ενα κεφαλι και ενα στομα που δεν υπαρχει σε κανενα ζωο οταν το επιασα λεει με δαγκωσε στα δαχτυλα αλλα οχι κατι τρομερο ουτε αιμα βγηκε τπτ και εγω τραβηξα το χερι μου επειτα λεει το απευφευγα ηταν και πολυ ασχημο και καλά ζωο… Να σας πω πως εχω εντονο ανχος περιμενω απο ενα παιδι που μου αρεσει μια κινηση ενδιαφερωντος που οσο δε τη κανει τοσο εγω ανχωνομαι….. Πιστευεται οτι σχετιζεται με αυτο…..?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:30
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Νικόλ μου και σε ευχαριστώ πολύ!
   Ναι θεωρώ ότι με αυτό σχετίζεται το όνειρό σου. Δυστυχώς το παιδί αυτό δεν μας τα λέει καλά μάλλον…. Δεν είναι αυτό που περιμένεις ότι είναι, δε θα σου φερθεί καλά. Αλλά δεν νομίζω ότι θα σε στεναχωρήσει τελικά και πολύ πολύ!!! Και καλά θα κάνεις!! Μάλλον δεν είναι αυτό που φαίνεται!!
   Μόλις διάβασα ότι Πολύμνια σημαίνει τραγουδίστρια και Κατερίνα καθαρή, αγνή και αμόλυντη. Ίσως ο πολλά τραγούδια λέει αλλά τελικά άλλα περιμένεις από αυτόν και άλλο είναι εκείνος.
   Επίσης δείχνει το όνειρό σου αυτό, ότι είσαι πολύ αγχωμένη και δε πρέπει να κάνεις και πολύ ήρεμο ύπνο. Να το κοιτάξεις αυτό Νικόλ, κανείς δεν αξίζει να χάνουμε την ισορροπία μας γι αυτόν!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:10
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα συνωνωματη καλη αρχη σου ευχομαι σε ευχαριστω πολυ για την ερμηνεια σου…..

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:05
  Σύνδεσμος

  Αποκλιεται να λειτουργησει αντιθετα το θηλυκο σκυλι και να αναφερεται στον ερωτικο τομεα? Θυμαμαι οτι πιστευα λογο ονοματος οτι ηταν θηλυκο….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:08
   Σύνδεσμος

   Όχι, αυτό δεν γίνεται. Μόνο σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις συμβαίνει. Επίσης, μπορεί να δηλώνει ότι θα κάνεις κόρη. Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει αν ήταν δική σου η εντύπωση ότι ήταν θηλυκό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:07
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου χθες ειδα ονειρο οτι κρατουσα αγκαλιά ενα σκυλο ασπρο μαλιαρο θυμαμαι πως το φωναζα με ονομα θηλυκου σκυλιου το ονομα του ομως δε το θυμαμαι το κρατουσα σε σταση η πλατη του να ακουμπαει τη κοιλια μου για να μη με λερωσει η γδάρει. Σκυλο δεν εχω και δε εχω σκεφτει και ποτε να αγορασω. Εαν αναφερετε στον ερωτικο τομεα να σου πω πως κατι ψηνεται με ενα ατομο που μου αρεσει….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:45
   Σύνδεσμος

   Αφού ήταν θηλυκού γένους θα αποκτήσεις καινούρια φίλη. Αν ήταν αρσενικού, θα ήταν αυτός.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:40
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια τι κανεις ποτε θα ξεκινησει ερμηνειες η συνωνωματη μου ? Σου γραφω για να σου πω το χθεσινο μου ονειρο ειμουν σε αγνωστω σπιτι παρων η γονεις μου φορουσα κατακοκκινο φουτερ και κρατουσα αγκαλια ενα θηλυκο ασπρο μαλιαρό σκυλακι που ελεγα στους γονεις μου ποσο το αγαπω ειμουν χαρουμενη που το κρατουσα το μονο λεει που πρεσεχα ηταν μη με γδαρουν τα νυχια του. Στην πραγματικοτητα δεν εχω σκυλο κσι ουτε θελω να παρω…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:34
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα συνονόματη! Ξεκινάω σήμερα κιόλας και μάλιστα το όνειρό σου είναι το πρώτο που ερμηνεύω!!
   Λοιπόν το όνειρό σου δείχνει ότι σύντομα θα αποκτήσεις είτε καινούρια φίλη γιατί ήταν θηλυκό ή καλοτυχία κι ευτυχία θα έρθουν στη ζωή σου! Στην αρχή μάλλον θα είσαι επιφυλακτική αλλά ότι κι αν είναι αυτό που θα έρθει θα σου φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή σου!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:35
    Σύνδεσμος

    Άψογη ερμηνεία. Μπράβο!!! Καλή αρχή!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:51
     Σύνδεσμος

     Σ’ευχαριστώ Νεκταρία!! Μου δίνεις κουράγιο!

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:53
      Σύνδεσμος

      Φαίνεται ότι με παρακολουθούσες και έβλεπες πως ερμήνευα και τώρα είσαι έτοιμη. Δεν χρειάζεται καν να σε διδάξω. Έχεις μάθει!!! Ξέχασα να σου πω!!! Μόλις γραφτείς μέλος ό,τι γράφεις θα εγκρίνεται αυτόματα. Δεν θα χρειαστεί να τα εγκρίνω εγώ. Θα τυπώνονται άμεσα.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:57
       Σύνδεσμος

       Χαχα!! Αλήθεια είναι αυτό! Σε διαβάζω καιρό τώρα!!Είσαι καλή δασκάλα!!!!

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:15
  Σύνδεσμος

  Είχα μόλις υιοθετήσει μία σκυλίτσα και την έκανα βόλτα με το λουρί της. Ο δρόμος εκεί είχε νερά. Κάποια στιγμή κοιτάω δεξιά προς το μέρος της και τα νερά είχαν φτάσει στο ύψος της. Κατάλαβα ότι είχε πνιγεί. Την έπιασα στα χέρια μου και προσπαθούσα να την συνεφέρω αλλά δεν γινόταν. Λίγο αργότερα κάθομαι κάπου σε ένα τραπέζι με κόσμο και εκεί ήταν ένας τύπος που πάντα του άρεζα που μόλις είχε γυρίσει από ταξίδι του μέλιτος με την γυναίκα του. Μιλούσα για τη σκυλίτσα και προθυμοποιήθηκε να την συνεφέρει αυτός. Είχε πεθάνει αλλά αυτός πήγε εκεί που ήταν και τα κατάφερε. Ήρθε και μου το είπε και εγώ χάρηκα πολύ και σκεφτόμουν να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω. Μου λέει δεν θα πας να την δεις και απορούσα που δεν πήγα αμέσως και σκεφτόμουν να την δω αργότερα… Γενικά στο όνειρο φαινόταν ότι ενώ ανησυχούσα γι αυτήν την ίδια στιγμή δεν ασχολιόμουν και πολύ. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Είναι αντιφατικό όνειρο δείχνει ότι είσαι μπερδεμένη μέσα σου και δεν ξέρεις τι θέλεις. Όμως η ψυχή σου είναι ζωντανή και ακόμα ελπίζει. Σου λέει όμως να ξεκολλήσεις από το άτομο αυτό, διότι πάντα θα είναι δίπλα σου σαν φίλος όποτε τον χρειάζεσαι, αλλά είναι παντρεμένος και πρέπει αυτό να σε αφοπλίζει και όχι να σε στρέφει προς την αγκαλιά του, αφήνοντας την ψυχή σου στην τύχη της.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο 08:51
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία καλημέρα,
    το άτομο αυτό δεν το γνωρίζω ούτε είμαστε φίλοι, νομίζω ότι δεν είναι καν παντρεμένος. Επίσης δεν τον σκέφτομαι ερωτικά η αλλιώς. Ζούμε στην ίδια πόλη αλλά βασικά ούτε καν τον θυμόμουν. Ευχαριστώ !

    Απάντηση
    • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:36
     Σύνδεσμος

     Αν δεν είναι παντρεμένος στην πραγματικότητα δείχνει ότι ενδιαφέρεται πολύ για σένα. Το όνειρο σε ωθεί να γίνετε τουλάχιστον φίλοι.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 15:12
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Ειδα σημερα στον ύπνο μου οτι μου χαριζανε ενα πολυ φιλικό, χαριτωμένο πιτμπουλ. Το χρωμα του ηταν ασπρο. Τι μπορει να σημαινει; Δεν εχω σκεφτει να παρω σκυλι ή κατι τετοιο. Επισης ειδε και η φιλη μου ονειρο οτι επαιρνα εγω σκυλο!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 09:56
   Σύνδεσμος

   Είναι αλληγορικό και συμβολικό όνειρο. Προφανώς κάποιος θα σου κάνει συνοικέσιο αν είσαι ελεύθερη ή θα σου γνωρίσουν κάποιο φίλο. Όμως, το πίτ- μπουλ δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό σκυλί. Θα πρέπει να προσέξεις λοιπόν αυτό το άτομο πριν το δεχτείς στη ζωή σου. Πρόσεξε αν πράγματι είναι φιλικό ή προσποιείται και αυτό φανεί στην πορεία.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 στο 01:36
  Σύνδεσμος

  Γειά σας…. είδα την Παρασκευή στον ύπνο μου ότι χτύπησα το λευκό σκυλί μου γιατί έκανε φασαρια και έσπασαν τα δόντια του και έβγαζε αίμα. ..τι σημαίνει? ?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 19:02
   Σύνδεσμος

   Στην πραγματικότητα είσαι εκνευρισμένη και σε έχει επηρεάσει αρνητικά η φασαρία που κάνει. Δεν τολμάς να το κάνεις αυτό, αλλά το σκέφτηκες ή αν γινόταν κάτι δραστικό θα έκανες για να σωπάσει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 στο 17:27
  Σύνδεσμος

  γεια σας ,ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε μια εξοχη σε κατι χωραφια και ενα σκυλι πισω απο ενα φραχτη αρχισε να γαβγιζει πολυ και με φοβησε τοτε ηρθε μια γνωστη μου (η οποια στην πραγματικοτητα εχει παρεξηγηθει μαζι μου και δεν μου μιλαει εδω και μηνες, εγω ομως οχι )με πηρε αγκαλια με ηρεμησε και με φυλαγε και ηρεμησε και το σκυλι που ηταν μαλλον δικο της.εγω χαρηκα πολυ και ανακουφιστικα .

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 19:02
   Σύνδεσμος

   Είναι η λαχτάρα σου να τα ξαναβρείτε. Το όνειρο είναι αντίθετο. Εσύ πρέπει να κάνεις το βήμα να τα ξαναβρείτε. Στο όνειρο το έκανε εκείνη. Το σκυλί είναι η αιτία που μαλώσατε. Άρα, εσύ πρέπει να κάνεις το βήμα. Αν φταίς να ζητήσεις συγνώμη, αν φταίει να την συγχωρήσεις. Φαίνεται ότι σε πείραξε πολύ που δεν είστε όπως παλιά. Οι παρεξηγήσεις γεννάνε πόνο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 στο 22:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας! Είδα εχθές ονειρο οτι ημουν στο κρεβάτι στο σπιτι της γιαγιάς μου ( η οποία ζει ) και φιλιομουν με το πρωην αγόρι μου και ανάμεσα μας μπήκε ενα σκυλι μικρόσωμο ανεβαινε προς το μέρος μας ναζιαρικα ηταν γλυκό και σκουρόχρωμο. Δεν ένιωσα κατι ασχημο αλλα μας διέκοψε. Ηταν αρκετά έντονο λες και οντως το ζούσα αυτο το φιλι. Ευχαριστω..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:02
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι αυτή η σχέση είναι πεθαμένη, έχει τελειώσει και πρέπει να πάψεις να ελπίζεις και να κάνεις όνειρα. Το σκυλί σε διέκοπτε για να πάψεις να τρέφεις ελπίδες με το άτομο αυτό. Να δεις πέρα απ’ αυτό πρέπει. Άρα, ο σκύλος είναι μια άλλη σχέση ή το εμπόδιο να είστε μαζί και να τον ξεχάσεις. Όμως εσύ τρέφεις αυτή τη σκέψη και νιώθεις όμορφα ακόμη γι’ αυτό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 08:56
  Σύνδεσμος

  καλημέρα. είδα μία σκύλα με τα σκυλάκια της….εγώ κρατούσα το μωρό μου και εκείνη ήταν άγρια απέναντι μου γτ πίστευε πως θα πείραζα τα κουτάβια της.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στο 11:44
   Σύνδεσμος

   Το μωρό αυτό είναι υπαρκτό φαντάζομαι! Το όνειρο δείχνει ότι πολλές καταστάσεις παρεξηγιούνται από τον περίγυρό΄σου και πολλές φορές νιώθεις μειονεκτικά όταν σου συμπεριφέρονται όπως δεν θα ήθελες. Το όνειρο σου λέει αλληγορικά να είσαι σαν κι αυτή τη σκύλα απένατι στους ανθρώπους, να είσαι επιφυλακτική γιατί έχεις μωρό και πρέπει να το προσέχεις περισσότερο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Ειδα χθες βραδυ ενα περιπλοκο ονειρο αλλα θυμαμαι καλα μια στιγμη που στεκομουν καπου, και με κοιταει ενας κυριος με εναν σκυλο. Εγω ψιλονευριασα και τον πλησιασα για να τον ρωτησω γιατι κοιταζε ετσι επιμονα. Εκεινος σηκωθηκε, μου εδειξε τον σκυλο του και ειπε “Πρόσεχε, γιατι αυτος ο σκυλος μπορει να φαινεται ηρεμος και καλος αλλα ειναι ο πιο επικινδυνος απο ολα τα αλλα σκυλια”. Τι μπορει να σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:24
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτός ο άνδρας που σε κοιτούσε επίμονα είναι μία πλευρά του εαυτού σου.Αυτη η πλευρά σου επιστα την προσοχή απέναντι σε έναν άνθρωπο.Σου λεει να προσεξεις διότι δεν είναι αυτό που φαίνεται.Ειναι επικίνδυνος για την ψυχολογία σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 20:05
  Σύνδεσμος

  και μενα ΖΩΗ μου μου φανηκε πολυ γλυκο και ομορφο ονειρο η αληθεια ειναι οτι σε προσωπικο τουλαχιστον επιπεδο βγηκα απο εναν χωρισμο και μου εκανε εντυπωση που ειδα αυτο το ονειρο ελπιζω να επισημαινει οτι θα κυλησουν ομορφα τα πραγματα στη συνεχεια…σε ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   Καλημερα γλυκια μου μαραλετα …ισως σου εκανε καλο αυτος ο χωρισμος ισως ηταν το καλυτερο για σενα ….ισως ακομα να μν τ καταλαβαινεις αλλα καποια στιγμη θα δεις οτι αυτο εγινε για καλο σου….τα καλυτερα ερχονται….ολα γονονται για καποιο λογο αυτο να το θυμασαι και ολα εχουν κατι θετικο να μας διδαξουν…..ευχομαι να βρεις κατι λοιο ομορφο….

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  ειδα χθες στον υπνο μου οτι μου ειχαν φερει ενα πανεμορφο μικρο κουταβι μαρκας beagle λεει οτι ηταν τοσο τρυφερο γλυκο και πανεμορφο που το χαιδευα το αγκαλιαζα και αισθανομουν πολυ ομορφα επιπλεον επδ αν θυμαμαι καλα ημουν με παρεα οταν το πηρα στα χερια μου με κοιταξε και μου χαμογελουσε το μουτρακι του ενω αυτο δεν το εκανε σε κανεναν αλλο και του ελεγα κοιταξτε πσοο γλυκα με κοιταει και μου χαμογελαει….

  Απάντηση
  • Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 στο 14:42
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα μαραλετα μου..πολυ γλυκο ονειρο για μενα..τα σκυλακια και δη τα κουταβακια ειναι ο καλυτερος και ο ποιο πιστος φιλος του ανθρωπου….δεδομενου και οτι το beagle ειναι απο τα ποιο καλα σκυλια (ηρεμο γλυκο παιχνιδιαρικο αλλα και λιγο καχυποπτο στην αρχη μεχρι να σε εμπιστευτει)εικαζω οτι το ονειρο αου θα σου φερει πολυ ομορφα πραγματα κυριως σε προσωπικο επιπεδο…οποτε και συ απλα ακου τν καρδια σου…εχε τα αυτια σου ανοιχτα και εμπιστευσου την….η καρφια μας παντα ξερει το σωστο δρομο σε ολα τα θεματα….

   Απάντηση
   • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 19:57
    Σύνδεσμος

    Δεν έχουν μάρκες τα σκυλάκια βρε παιδιά, ράτσες είναι. Θα τρελαθούμε εδώ πέρα…

    Απάντηση
    • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 20:27
     Σύνδεσμος

     Σωστα νεκταρια μου…συγνωμη που δεν το ειδα για να το αναφερω

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 09:45
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας ειδα ενα ονειρο πως εγω με τον αντρα μου κ με την μητερα μου περπατουσαμε εξω στο δασος κ περνουσαμε αναμεσα απο νεκροταφειο κ ξεπροβαλαν 4 μαυρα σκυλια διχως απειλειτικες διαθεσεις κ απλως μας εβλεπαν που περπατουσαμε κ ειχε ενα συγκεκριμενα που με εβλεπε συνεχεια τι σημενει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 στο 09:49
   Σύνδεσμος

   Μια υπόθεση που σας απασχολούσε θα τελειώσει καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε και θα βρει τη λύση της.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 στο 14:18
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν σε ένα εξωτερικό χώρο και είχα ως φίλες 4 κοπέλες άγνωστες. Αυτές προχωρούσαν στο δρόμο πιο μπροστά από μένα και εγώ ακολουθούσα πίσω τους και καθώς προχωρούσαμε κάναμε και χαβαλέ στο δρόμο. Η μία απ’αυτές ήταν λίγο πιο τσουπωτή (αλλά το πρόσωπό της είχε εξωτικά χαρακτηριστικά-πράσινα μάτια). Τα πρόσωπα των 3 από αυτές ήταν πολύ όμορφα με λίγο μακιγιάζ. Το πρόσωπο της τέταρτης δεν το θυμάμαι. Ήταν όμως όλες όμορφες με διαφορετικά χαρακτηριστικά η καθεμία. Η μία θυμάμαι φορούσε και ένα μαύρο φόρεμα με κάτι μικρά άσπρα αστεράκια. Λίγο πριν μπούμε σε μια πολυκατοικία αυτή με το παραπάνω φόρεμα με φίλησε γλυκά στο μάγουλο γιατί με θεωρούσε χαριτωμένη και ήταν πολύ ωραία η αίσθηση. Έχω την αίσθηση ότι ίσως το όνομά της να ήταν Ελπινίκη αλλά δεν είμαι σίγουρη. Μόλις μπήκαμε στην είσοδο της άγνωστης πολυκατοικίας, ένα άσπρο νεαρό σκυλί επιτέθηκε σε μια άλλη κοπέλα στην είσοδο(είχε κόσμο). Το σκυλί αυτό φαινόταν άρρωστο και όχι κακό παρότι ήταν εχθρικό, είχε κάπως κοκκινισμένα μάτια και μετά επιτέθηκε και σε μένα, δεν δάγκωνε απλά είχε γραπωθεί με τα νύχια του πάνω στα πόδια μου και πόνεσα λίγο αλλά δεν μου είχε αφήσει σημάδια και κατάφερα να το διώξω μετά από λίγο…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 στο 18:36
   Σύνδεσμος

   Είδα πάλι άσπρο αδέσποτο σκυλί κάπως σαν άρρωστο που έμοιζε με το παραπάνω αλλά αυτή την φορά ερχόνταν πάνω μου και με φιλούσε με τα χείλη του-όπως το ανθρώπινο φιλί (δεν με έγλειφε). Επίσης καθώς με φιλούσε με ακουμπούσε με τα δόντια του χωρίς να με δαγκώνει…

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 στο 14:13
    Σύνδεσμος

    Vanessa,οι 4 κοπέλες και εσύ ,συμπληρωνετε 5 άτομα.Ο αριθμός 5 αφορά την σχέση και βγαίνει ως αποτέλεσμα από τον αριθμό 3+2.Αρα το ονειρο αφορα τον ερωτικο τομεα.Πρόσεξε τι γίνεται εδώ.Ειπες ότι 3 κοπέλες ήταν πολύ όμορφες και είχαν μακιγιάζ.Ο αριθμός 3 επίσης δηλώνει την ολοκλήρωση.Εδώ όμως οι 3 φορούσαν μακιγιάζ.Αυτό δείχνει μία ψεύτικη ομορφιά.Η σχεση λοιπον αυτη δεν ειναι οσο ωραια σου φαινοταν.Η Ελπινικη,η οποία δηλώνει τα αποτελέσματα μιας πράξης για την οποία ελπιζαμε κάτι καλό,φορούσε μαύρα με αστερακια και σε φίλησε.Άρα η ελπίδα σου κατέληξε σε στεναχώρια.Η αίσθηση ήταν ωραία γιατί δεν είχες συνειδητοποιήσει τι σημαινει το φιλί της.Για τον ίδιο λόγο ειδες άσπρο τον σκύλο και όχι μαύρο.Είναι μία σχέση που δεν καταλαβαινες πόσο επικίνδυνη είναι για την ψυχολογία σου και την σταθερότητα σου.Ακόμη και στο άλλο όνειρο φαίνονται τα δόντια του σκύλου!Πρόσεξε να μην του επιτρεψεις να σε δαγκώσει.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 στο 16:21
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ. ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ Κ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ (ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ)ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ (ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ 4-5 ΜΙΚΡΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΦΤΑ, ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΑ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΔΡΑ. ΕΝΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΛΟ Σ/Κ.

  Απάντηση
  • Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:16
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία η κοπέλα ζητά την δική σου ερμηνεία!!!

   Απάντηση
    • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 17:41
     Σύνδεσμος

     ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΩ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 18:17
      Σύνδεσμος

      Είναι από τα όνειρα που απαιτούν πολλή σκέψη.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 19:44
       Σύνδεσμος

       ΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ? ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ? ΑΝΗΣΥΧΩ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΙΑ….

       Απάντηση
       • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 19:47
        Σύνδεσμος

        Απλά, πρέπει να είναι πρωί, που είναι πιο ξεκούραστο το μυαλό. Ναι, δύσκολη ερμηνεία έχει. Δεν βρίσκω άκρη. Θέλει σκέψη. Οι άσχημες ερμηνείες δεν με πτοούν. Μόνο οι δύσκολες, όταν δεν μπορείς να πεις κάτι εκείνη τη στιγμή. Κάνε λίγο υπομονή!!!

        Απάντηση
        • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 20:29
         Σύνδεσμος

         ΜΕ ΗΣΥΧΑΣΑΤΕ ΚΑΠΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

         Απάντηση
  • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   Ήρθε η ώρα να απαντήσω αυτό το δύσκολο, όπως νόμιζα εκείνη τη στιγμή που είχα κουρασμένο μυαλό, όνειρο. Τό όνειρο αυτό δείχνει τον κοινωνικό τομέα, τον αισθηματικό και τον φιλικό τομέα. Τρεις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ο κοινωνικός τομέας έχει ένα τρωκτικό αλληγορικά που σου χαλάει τα σχέδια. Θα μπορούσε να είναι μια κακιά σκέψη, ή ένα εμπόδιο, κάτι που σε απασχολεί και δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και να πάρεις μια απόφαση. Ο συναισθηματικός τομέας σε κάνει να αποκτάς εμπειρίες, αναμνήσεις, να τις ταξινομείς, αλλά τελικά δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για να πεις ότι εδώ θα ξαπλώσω. Είναι κάτι που δείχνει ότι θα γίνει μετά. Σαν να σ’ αφήνει στην απορία, θα γίνει ή όχι. Ταξινομείς αποφάσεις, σκέψεις, εμπειρίες, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Στον φιλικό τομέα όλα πάνε καλά. Απολαμβάνεις τη φιλία και αυτό πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να αποκτήσεις περισσότερους. Όσους φίλους κι αν αποκτήσεις ο παλιός είναι αλλιώς. Μοιάζει σαν το παλιό κρασί που έχει αξία. Γι’ αυτό χαίρεσαι τις περιστασιακές φιλίες, αλλά πάντα εμπιστεύεσαι αυτούς που γνωρίζεις από παλιά. Το ζευγάρι που εμφανίστηκε στο τέλος είναι η πιθανότητα να τακτοποιησεις τον ψυχικό σου κόσμο. Σε απασχολεί πολύ ο συναισθηματικός τομέας. Μέχρι τώρα βλέπεις να τον βιώνουν άλλοι, όχι εσύ. Αν έχεις δεσμό δεν είσαι ικανοποιημένη. Είναι μια σχέση που δεν ξεκαθαρίζει την ταυτότητά της. Μένεις και υπομένεις λοιπόν. Αν είσαι μόνη, αυτού του είδους οι σχέσεις σε τρομάζουν. Είναι όνειρο φοβίας στην περίπτωση αυτή.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 στο 00:15
    Σύνδεσμος

    ΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΦΟΒΙΑΣ? Κ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ. ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 στο 12:02
     Σύνδεσμος

     Αυτή είναι η ερμηνεία. Αυτά που μου λες είναι αντίθετα. Άρα, λειτουργεί αντίθετα σε σένα και κατά περίεργο τρόπο δένουν και ισχύουν όσα είπες.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015 στο 00:51
  Σύνδεσμος

  ειδα στο υπνο πως ημουν με τη μητερα μου και ειμασταν καπου οπου ηταν ενα καφε σκυλακι και στην αρχη ηταν γλυκο και επαιζε μαζι μου αλλα μετα αρχισε να με δαγκωνει δυνατα στο ποδι και οσο πηγαινε με δαγκωνε ολο και πιο δυνατα(δεν βγηκε αιμα),ομως στην μητερα μου δεν της ειπα πως με δαγκωσε πολυ δυνατα..απλα της ειπα να προσεχει μηπως την δαγκωσει εκεινη

  Απάντηση
  • Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015 στο 10:44
   Σύνδεσμος

   Πρόκειται για εναν ανθρωπο που οι προθεσεις του δεν είναι τόσο καλες όσο νομίζεις αρχικα.αυτός θα καταφέρει να σε πληγώσει ψυχολογικά και εσύ θα προσπαθησεις να προστατεψεις την μητέρα σου απο αυτον χωρίς όμως να της πεις αναλυτικά τι έχει προηγηθεί.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 στο 20:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου χθες ότι μπήκα στο αυτοκίνητο του τύπου που μου αρέσει και που δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Αυτός το οδηγούσε αλλά στον ύπνο μου εμφανίστηκε με τη μορφή ενός άγνωστου άνδρα ενώ ήξερα ότι είναι αυτός. Και μετά λέει μου μίλησε ελληνικά (αυτός που μου αρέσει είναι ξένος) και μου έκανε εντύπωση. Εκεί που φτάσαμε βρέθηκα να κρατάω στην αγκαλιά μου ένα καφετί σκυλάκι, λίγο πιο μεγάλο από κουταβι. Αυτό το σκυλάκι φορούσε ένα καρό ρούχο-σαν μάσκα-στο πρόσωπο του το οποίο δεν του έκανε καλά, το ρούχο είχε μια τρυπα που περνούσε η μύτη του και προσπαθούσα να του το φτιάξω πάνω του για να μπορεί να νιώθει άνετα. Τελικά μιας και δεν του έκανε καλά το ρούχο, κατάφερα να του το βγάλλω και το σκυλάκι ξαφνικά άλλαξε χρώμα και έγινε κατάλευκο. Στο τέλος μου έμεινε η σκηνή με το κατάλευκο σκυλάκι στην αγκαλιά μου. Όλο το όνειρο διαδραματίζεται νύχτα. Ευχαριστώ 🙂

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 στο 13:56
   Σύνδεσμος

   Ο άνδρας που θα γίνει ταίρι σου θα είναι Έλληνας φίλη μου. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να αναγνωρίσεις ότι είναι καποιος άλλος, διότι αυτή τη στιγμή θέλεις αυτόν. Όμως δεν είναι αυτός το άλλό μισό σου. Αυτός όμως ενώ θα φαίνεται για φίλος σου, στην ουσία υποκρίνεται και δεν θα κάτσει αυτή η φιλία. Όταν χαλάσεις τη φιλία του μαζί του θα ηρεμήσουν τα πράγματα, θα έρθει ένα άξιο παλικάρι που θα γίνει φίλος και σύντροφός σου και θα μείνει στην αγκαλιά σου. Το όνειρο αυτό λέει ξεκάθαρα, ότι το άτομο που θέλεις αυτή τη στιγμή, δεν είναι ο ιδανικός για σένα, ούτε σαν φίλος, ούτε σαν σύντροφος. Διαδραματίζεται νύχτα, διότι αυτή η κατάσταση δεν ευχαριστεί την ψυχή σου και της δίνει σκοτεινιά. Άλλα θέλει η ψυχή, άλλα το μυαλό ευτυχώς ή δυστυχώς.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 στο 15:22
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία. Η αλήθεια είναι ότι αυτός που μου αρέσει και θέλω εδώ και μήνες ειναι Έλληνας αλλά υπάρχει απόσταση και δε βγαίνει άκρη. Έχει καταντήσει ψυχοφθόρο όλο αυτό, είμαστε σε διαφορετικές πόλεις και ενώ κάθε φορά που με βλέπει δείχνει αρκετό ενδιαφέρον μένει εκεί δεν κάνει περεταίρω κίνηση. Άρα κάτι άλλο παίζει. Ο άλλος έχει ξεκινήσει να δείχνει ενδιαφέρον πολύ πρόσφατα και μου χει κινήσει το ενδιαφέρον απλά. Δεν ξέρω ποιος απ’τους δύο υποκρίνεται για να ‘μαι ειλικρινής..

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 στο 15:30
     Σύνδεσμος

     Έτσι όπως μου τα λες κανένας από τους δύο. Μάλλον εσύ υποκρίνεσαι και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου να συμπληρώνεις τα κενά του Έλληνα με τον ξένο. Δεν τον θες κατά βάθος, απλά ζητάς μια συντροφιά. Στην ψυχή σου το άτομο αυτό δεν δένει. Αν βγάλεις λοιπόν τη μάσκα της υποκρισίας αλληγορικά και δεις κάποιον τρίτο, Έλληνα, σίγουρα το άσπρο σκυλάκι θα σε αγκαλιάσει. Η ψυχή σου δεν δέχεται αυτή την πίεση που της ασκείς. Επειδή ο ξένος ενδιαφέρεται, δείχνεις κι εσύ ενδιαφέρον, αλλά θέλεις εκείνον που λείπει σε ξένο τόπο, τον Έλληνα. Αυτές οι καταστάσεις μπερδεύουν την ψυχή και βλέπεις τέτοια όνειρα.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι κοιμόμουν σε έναν χώρο και με ξύπνησαν αλλά με το ζόρι άνοιγα τα μάτια μου, και μου έδωσαν να φάω. Αυτή που έφερε το φαγητό είναι η εργοδότρια μου. Ήταν πίτσα την είδα αλλά δεν έφαγα. Στη συνέχεια βγήκα στην αυλή όπου έβρεχε μία καθαρή και ήσυχη βροχή και εγώ έκανα γυμναστική με αδιάβροχο. Με φωνάζει κάποιος και μπαίνω σε έναν χώρο για να ετοιμάσω τη δεξίωση ενός γάμου και ο χώρος ήταν στημένος σαν κηδεία και έφυγα γιατί δεν μου άρεσε. Ξαναβγήκα στην αυλή όπου συνέχισα τη γυμναστική (συνέχιζε και η βροχή )και ήρθε ένας σκύλος πρησμένος ταλαιπωρημένος με ύφος απολογητικό (πως είναι τα σκυλιά όταν έχουν κάνει κάτι και φοβούνται) και τον είδα και φοβήθηκα, παρόλο που δεν ήταν επιθετικός. Κούνησα το πόδι για να φύγει και αυτός έκανε προς τα πίσω αλλά ξαναγύρισε και τότε είδα ότι τον χτύπησα στην κοιλιά. λιποθύμησε και ήρθε κάποιος και μου λέει άστον θα τον πάρω εγώ. Συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος και τα άσχετα στην αρχή αλλά ήθελα να έχετε πλήρη εικόνα του ονείρου. Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι άσχετα αυτά που αναφέρεις στην αρχή Κωνσταντίνα. Το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι σε μία περίοδο που αν και υπάρχουν επιλογές γύρω σου δεν είναι αυτές που θέλεις εσύ. Η κατάσταση βέβαια που είσαι αυτή τη στιγμή δεν είναι ιδανική για να τις εκτιμήσεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αγαπήσεις και δεις περισσότερο τον εαυτό σου και να πάψεις να τον τιμωρείς (ο σκύλος εδώ αλληγορικά είσαι εσύ). Φοβάσαι ουσιαστικά να αντιμετωπίσεις το τι σε έφερε σε αυτή την κατάσταση και επιλέγεις να διώχνεις και να χτυπάς επί της ουσίας τον εαυτό σου. Ο κάποιος που θα έπαιρνε το σκύλο είναι μία βοήθεια που θα δεχτείς μέχρι να είσαι έτοιμη. Αν το καλοσκεφτείς το όνειρό σου λέει ότι αυτό που φοβάσαι και απωθείς δεν είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 07:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Στο όνειρο μου χθες είχα επισκεφθεί την Θεία μου και εκεί είδα τη σκυλίτσα μου που πέθανε πριν 3 μήνες. Ήξερα ότι δεν ζει και μου έκανε εντύπωση το μάτι της που φαινόταν περίεργο με βλεφαρίδες που εξείχαν πολύ, λίγο κόκκινο αλλά ήταν σαν νεκρό χωρίς ζωή. Αμέσως μετά αποκαταστάθηκε και σαν να ζωντάνεψε και η ίδια. Το σχήμα της άρχιζε να αλλάζει να χοντραίνει να μεγαλώνει να μικραίνει μέχρι που πήρε πάλι το κανονικό της ύψος και κιλά. Έπαιξα λίγο μαζί της τη χάιδευα και μετά πάλι το μάτι έγινε όπως πριν και πέθανε ξανά και πήγε στο σπιτάκι της που ήταν στο ίδιο μέρος που ήταν παλιά το δικό της μόνο που ήταν στο σπίτι της θείας μου. Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 11:29
   Σύνδεσμος

   @Εlena, Καλησπέρα Έλενα!!Έλενα έχεις ακόμη μέσα σου την απουσία της σκυλιτσας σου!!με τον καιρό όμως θα σου περάσει και θα απελευθερωθεις!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 στο 22:41
    Σύνδεσμος

    @Ντόρα, Ντόρα σε ευχαριστώ για την ερμηνεία. Η αλήθεια είναι ότι το έχω αποδεχτεί και δεν με στεναχωρεί πια. Τη σκέφτομαι με αγάπη αλλά τελευταία δεν την είχα στο μυαλό μου καθόλου. Οκ ίσως να λειτουργεί υποσυνείδητα τι να πω.

    Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 στο 14:01
   Σύνδεσμος

   @Λεωνίδας,

   Μακάρι να γινόταν αυτό πραγματικά! Δεν μπορούμε να τους επιβάλλουμε να γράφουν ελληνικά, αν δεν θέλουν, αλλά προσπάθησα να το περιορίσω μέχρι 8-10 γραμμές το πολύ για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν γιατί είναι κουραστικό στην ανάγνωση και δεν βγαίνει πάντα νόημα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 στο 15:01
  Σύνδεσμος

  Edw kai duo vradia vlepw sta oneira m enan skylo kafe skouro ksaplwmeno megalo se megethos,katakopo,pligomeno,me aimata, eksw apo tin porta tis aulhs mou!Einai sxedon etimothatanos…parola auta otan ftanw konta tou ton koitaw sikwnei to kefali tou me koitaei me thlipsi enw tou milaw glyka…meta mpainw stin auli anoigw thn porta tis eisodou vlepw to fws tou iliou na fwtizei entona to proswpo m k otan tin klinw apeuthias ksipnaw ……exw anastatothei giati to exw dei duo fores kai tis duo fores einai to idio akrivws oneiro!….an gnwrizei kapoios kati as mou grapsei!!!euxaristw gia to xrono sas!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 στο 10:15
  Σύνδεσμος

  Είδα χτες το βράδυ όνειρο ότι είχα 2 ειδών ζώα. Ένα σκυλί και κάτι άλλο που δε θυμάμαι. Και τα 2 γέννησαν ταυτόχρονα πολλά μωρά. Το σκυλί γέννησε 12 κουτάβια. Κάπου στη συνέχεια το ένα χάθηκε και το έψαχνα εναγωνίως όλη την υπόλοιπη νύχτα. Δεν το βρήκα. Πολύ παράξενο όνειρο..

  Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 στο 09:30
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΙΣΩ…..ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!!!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 στο 07:24
  Σύνδεσμος

  Ida pos xaideva ena skilo ke afto itan poli iremo mazi m …
  akrivos dipla tou itan ke mia gata pou 3aplone xaideva ke tin gata tautoxrona … ligo para3eno mou fenete … ti simeni re pedia
  kapios na m e3igisi? 🙂

  Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 στο 15:00
  Σύνδεσμος

  Otan soy epiti8ete skilos kai stamata otan me wftase arketa stamatise ti simeni?????

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 στο 15:49
  Σύνδεσμος

  An deis oti enas mavros agrios skylos epitithete ston diko sou skylo, (o opoios einai lefkos) kai ton skotonei ti mporei na symainei re paidia???

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 στο 20:14
  Σύνδεσμος

  scorpios: Πρέπει να θυμηθείς τι σου είπε. Είναι σημαντικό. Ο σκύλος είναι ένας φίλος που πάντα κάτι έχει να μας πει.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 στο 07:17
  Σύνδεσμος

  Είδα ένα σκυλάκι που μίλαγε σαν μικρό παιδί

  Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011 στο 12:18
  Σύνδεσμος

  ego ida opniro pos imoun anamesa se poli kosmo k se mia stigmi emfanistike k ena skili to opio kapios to pire me epi8etiko tropo k to skotose me maxeri mprosta m k tote evala ta klamata. meta ida pos ixe ena 3ilino autokinito stolismeno me louloudia k mpikame mesa poloi an8ropoi k mas pigan mia volta k akougotan mia omorfi mousiki.
  ti na simeniauto??? sas parakalo apantiste m.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011 στο 17:25
  Σύνδεσμος

  voh8eiaa sunexeia vlepw oti prospa8w na kriftw apo kapious pou 8eloun to kako m k enas pl omorfos skulos m dagwnei to xeri (xwris na me pwnaei) gia na me odigisei sthn e3odo. einai kalo h kako?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 στο 14:42
  Σύνδεσμος

  eida oti i &ia moy mou edose eina skilo . Afto seimenei oti o ax&ros skaroni kati ala an ton rotisei &a kanei “tin papia” . eimai sigoyri giati egine sta ali&ia

  Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 στο 13:34
  Σύνδεσμος

  loipon otan vlepeis skulo simainei oti kapoion kainourgio filo 8a gnwriseis…an o skulos einai poluxrwmos simainei oti o filos su 8a einai koritsi an einai mono xrwmos simainei oti tha einai agori….an deis oti xtupas i skwtwneis ena skulo simainei oti kapoios filos su pou se empistevete pollu k se agapaei tha tn prwdwseis..an deis oti kapoios allos xtupaei ena skulo i tn skwtwneei simainei oti kapoios filos su se koroidevei k se xrisimopoiei an deis oti swzeis ena skulo simainei oti kapoios filos su 8a kundinepsei alla telika tha ginei kala……an deis oti o skulos su paithenei simainei oti kapoios filos su tha pathei kati kako…an deis oti o skulos su gennaei simainei oti tha gnwriseis to allo sou misooo….k telos an deis to skuli su pou exei pethanei zwntano simainei 1)oti kapoios varia arrwstos filos su tha ginei kala i akomi k ecu 2)oti kapoia megali xara tha mpei sto spiti sas pou tha sas kanei na ksexasete tis stenaxwries..!!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  Αν δεις πως κάνεις σεξ με το σκύλο σου?? και το ευχαριστιέσαι κιόλας..

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011 στο 19:26
  Σύνδεσμος

  eida oti enas skilos me kinigouse kai sto telos otan me epiase e3afanistike kai emina monh m…. ti simenei afto???

  Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Απριλίου 2011 στο 11:47
  Σύνδεσμος

  EΓΩ ΕΊΔΑ OTI ME ΚΥΝΗΓΟΎΣΕ ΣΚΎΛΟΣ ΓIA NA ΜΕ ΔΑΓΚΌΣΕΙ ΑΛΛΆ ΜΕ ΈΣΩΣΕ ΚΆΠΟΙΟΣ TI ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 στο 14:20
  Σύνδεσμος

  αν δεις να σε δαγκωνει σκυλος θε΄λει προσοχη γιατι συμαινει πως εχεις εχθρους!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 στο 13:34
  Σύνδεσμος

  αν δεις πως σε δαγκωσε σκυλος συμαινει πως εχεις εχθρους!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  αν δεισ πωσ σε δαγκωσε σκυλος τι ειναι??

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011 στο 21:24
  Σύνδεσμος

  eida oti exo ena skili me podia katsikas kai kefali me ramfos.itan poli mikrosomo kai to eixa mesa sto spiti.itan poli fobismeno kai sinexia krivotane kai epsaxna na to vro.eixe aspro xroma.simainei kati ayto to aneiro??tha hthela mia exhgisi an gnorizei kapoios.eyxaristw.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 στο 18:22
  Σύνδεσμος

  kalhspera! egw eida shmera to apogeuma oti mou klepsane to skuli moy k to phrane aytoi poy ta sfazoun k ta trwne! vevaia to kalo einai oti ton skotwsa ayton k h astunomia eksoudeterwse oloi thn oikogenia pou to ekane auto.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  egw kserw oti o skulos sto eineiro einai filos/h egw eida traumathsmeno skulo p phgan na to skotosoun k to eswsa oti shmainei (apo oti kserw) oti 9a dwsw mia shmboulh h 9a boh9hsw kapoia filh (epeidh htan 9uliko) apo duskoles sthgmes h apo kapoio provlhma p exei authn tn periodo :))

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010 στο 02:28
  Σύνδεσμος

  eida sto oneiro mou oti epeza me to skyli mou pou itan ololefko kai go eklega apo xara kai siginisi se simio to proi to maksilari na itan kiriolektika mouskema apo to klama
  to skyli mou omos exei konta sta 20 xronia pou exei pethanei…
  ti eksigisi yparxei giayto?

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 στο 22:47
  Σύνδεσμος

  eida oti htan xaplomenh dipla moy h psofia edw kai 2 xronia skylitsa mou k htan syndedemenh me ena mixanima poy eblepa oti an aimoragouse eswterika k otan to eblepa ths ekana mia enesh k thn eswnwa apo to thanato.parakalw tha hthela mia exhghsei,eyxaristw

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 στο 19:43
  Σύνδεσμος

  prin liges meres eida to skulaki m (8uliko eina) pai8ameno sto khpo m kai ebrexe egw prospa8ousa na to suneferw kai eklaiga apegnwsmena
  pws to exigite auto???

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.