Ψυχολογική Ερμηνεία:

Συμβολίζουν όσα σχέδια έχουν ναυαγήσει,  φθαρμένες ιδέες, σχέδια που δεν έχουν υλοποιηθεί, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, σκέψεις που δεν έχουν πραγματοποιηθεί, τέλος, γνώμες ανθρώπων που δεν σέβεστε και όσα είπαν και από το ένα αφτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει. Αν τα σκουπίζατε και τα πετούσατε είναι απελευθερωτικό όνειρο για το μυαλό. Είναι εκείνη την ημέρα που το υποσυνείδητο καθαρίζει από άρρωστες και αχρησιμοποίητες σκέψεις και εμπειρίες.  Αν είμαστε ρακοσυλλέκτες και ψάχνουμε τα σκουπίδια είναι κακό αν χρησιμοποιήσουμε ή δεν θέλουμε να χαθεί μια σκέψη ή ιδέα που μας πόνεσε στο παρελθόν. Άρα, με τον τρόπο αυτό η ζωή μας είναι γεμάτη από άχρηστα μικροπράγματα, από αχρείαστα προβλήματα ή και από ανθρώπους που είναι ανάξιοι για το χρόνο μας, οι οποίοι μας καταντούν να φερόμαστε και να ζούμε με τα σκουπίδια και χαλούν την ενεργητικότητά μας στερώντας μας την ευκαιρία να αναζητήσουμε το δικό μας πεπρωμένο.

Σκουπίδια

44 σχόλια στο Σκουπίδια

 • Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,είδα σήμερα πως ήμουνα μέσα σε ένα αυτοκίνητο κάτι σαν καμπριο και πήγαινα σε έναν πολύ όμορφο δρόμο.Στην αριστερή μου πλευρά έβλεπα σε όλη την πορεία,κόσμο που έστρωνε για να κάνει πικ νικ και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι όλοι.Γενικά ήταν ευχάριστα όλα μέχρι τη στιγμή που είδα στον αέρα ψηλά να πετάνε σκουπίδια.Ήταν πλαστικά και συσκευασίες και πετούσαν από πάνω μου αντίθετα από την πορεία που είχα εγώ.Γενικά εκείνη τη στιγμή με απογοήτευσε η κατάσταση.(έχει και μια συνέχεια το όνειρο το περιγράφω σε άλλο λήμμα)
  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 10:16
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα ότι ήμουν στη κουζίνα του σπιτιού μου, που δεν έμοιαζε όμως με αυτή, περισσότερο έμοιαζε με τη κουζίνα του πατρικού μου. Στη μέση υπήρχαν παρα πολλές σακκούλες σκουπιδιών κι εγω εξακολουθούσα και τις γέμιζα. Σε μια μάλιστα ξεχειλιζαν μακαρόνια βρασμένα , τα οποία είχαν παλιώσει και είχα πετάξει. Μετα είδα ότι ήρθε εκει ή κόρη μου με το αγόρι της, εγώ θα μάζευα τα σκουπίδια και θα έφευγα απο το σπίτι μαζί με τη μαμά μου για να πάμε κάπου για λίγες μέρες, αυτοί θα έμεναν για 1-2 μέρες ακόμη, υποτίθεται είχαν έρθει για τις διακοπές. Ανοιξα το ψυγείο και άρχισα να πετάω ότι παλιό υπήρχε και μετά πήγα να πετάξω καποια άδεια μπουκάλια απο μπύρες, τα οποία ήταν της κόρης μου, αλλά πριν ρώτησα το αγόρι της , αν έκανα καλά. Νομίζω του έκανα νόημα με τα μάτια, αυτός συμφώνησε και τα πέταξα. (στη πραγματικότητα στο σπίτι της έχει άδεια μπουκάλια απο ποτά που τα κρατάει). Μετά τους ρώτησα πότε θα φύγουν αυτοί και μου απάντησαν την άλλη Κυριακή, οι μέρες ήταν πολύ περισσότερες απο΄όσες πίστευα και τους ξαναρώτησα , -δεν έχετε εξεταστική?
  Η κόρη μου μου απάντησε ότι πρέπει να είναι πίσω τη Δευτέρα για να κάνει κάτι, αυτό μόνο. Στην ερώτησή μου αν θα πάνε διακοπές το αγόρι της κάτι μου είπε ότι ο πατέρας του δεν τους άφηνε ποτέ να πάνω διακοπές , επειδή τότε αποκτούν άσχημες συνήθειες, αυτό μου φάνηκε παραξενο.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 11:24
   Σύνδεσμος

   Αυτές οι ερωτήσεις ειπώθηκαν στο όνειρο. Φαντάζομαι ότι δεν ακουμπούν την πραγματικότητα έτσι;

   Απάντηση
    • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 12:04
     Σύνδεσμος

     Όνειρο τακτοποίησης είναι. Επίσης δείχνει ότι κάποια πράγματα που κάνουν ή οι αποφάσεις τους δεν σε βρίσκουν σύμφωνη, αλλά τις υπομένεις, διότι δεν μπορείς να επέμβεις στη ζωή τους, όπως δεν μπορεί και ο πατέρας του. Δεν αναγνωρίζεις πόσο άλλαξε το παιδί σου, αλλά αισθάνεσαι την ανάγκη να πετάξεις τα μπουκάλια. Εδώ σου κάθονται που λέει ο λαός και αναφέρομαι στο στομάχι. Στο όνειρο ικανοποιήθηκες που τα πέταξες. Είναι τα όνειρα ικανοποίησης του φρόιντ. Αυτά είναι τα όνειρα επιθυμίας για εκείνον.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 11:31
  Σύνδεσμος

  Παρασκευή είδα αυτο το όνειρο…Ημουν στο σπίτι μου, ήταν όπως στην πραγματικότητα. Σαν να έβγαλα μια σακούλα με σκουπίδια εξω απο την πόρτα, που όμως για κάποιο λόγο δεν ήθελα να μου τα μετακινήσουν… και μετά απο λίγο ξαναπάω, βλέπω την πόρτα μου ανοιχτή και τα σκουπίδια κάποιος τα είχε πάρει ! η γειτόνισα κατάλαβα. Κατεβαίνω στην είσοδο της πολυκατοικίας και ήταν εκεί υποτίθεται αλλά είχαν αλλάξει μορφή, είδα μια κούτα με παραταγμένα κάτι γλυκά μέσα. Την πήρα και την ξανανέβασα επάνω.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 18:38
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι τα αρχεία που είχες στον κάδο ανακύκλωσης της μνήμης σου έχουν σβήσει. Είναι καθαρή η μνήμη. Όμως, αυτά που έμειναν είναι τα άσχημα συναισθήματα που σου δημιούργησαν. Καλό είναι να απαλλαγείς και από αυτή την κούτα χωρίς να την ανοίξεις για να απελευθερωθείς από όλα αυτά.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017 στο 09:57
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα σημερα στον υπνο μου οτιοι συγγενείς μου ειχαν πεταξει ολα μου τα ρουχα και τα παλια και τα καινουργια στο καδο απορριματων τι σημαίνει? ??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   Τα κυριακάτικα τα διευκρινίζουμε!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 09:39
  Σύνδεσμος

  είδα ότι είχα ένα καλάθι σκουπιδιών σε άσπρο χρώμα και ήταν πεντακάθαρο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 10:25
   Σύνδεσμος

   .

   Περιμένει να το γεμίσεις, να κάνεις απελευθερωτικό όνειρο. Έχεις κάτι που θέλεις να απαλλαγείς; Ο πεντακάθαρος σκουπιδοτενεκές είναι έτοιμος να γεμίσει απ’ όσα σε βαραίνουν. Ίσως ακολουθήσει απελευθερωτικό όνειρο. Αν είσαι απόλυτα ήρεμη, χωρίς βάρη θα σε εγκαταλείψει μένοντας ως το τέλος πεντακάθαρος, αφού αυτό θα επιλέξεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 11:31
    Σύνδεσμος

    εννοείται ότι πατάω συχνά τις διαφημίσεις.
    είναι κάτι που με απασχολεί τελευταία μου γίνει σαν εμμονή στο μυαλό μου, προσπαθώ να το αποβάλλω . ίσως σχετίζεται και με το ποίημα που έγραψα . θα γίνω αέρας και θα τα ξεχάσω όλα.
    κάτι γράψανε για μένα και συνέχεια τα έχω στο μυαλό μου . Η αλήθεια με πλήγωσαν πολύ.
    αυτά..
    σε ευχαριστώ Νεκταρία μου

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 12:32
     Σύνδεσμος

     Μα εμείς το γράφουμε για να μην το αποβάλλεις, να το θυμάσαι για το καλό της σελίδας. Για τους νέους φίλους είναι ενημέρωση, για τους παλιούς υπενθύμιση. Μου ζήτησαν να το γράφω σε όλους, γιατί βοηθάει πολύ τη σελίδα να πάρει τα πάνω της και να μπορέσει να φτιάξει τα λειτουργικά της προβλήματα αυτός ο τρόπος. Αν σε ενοχλεί, να μου πεις να μην σου το ξαναγραψω. Είναι υποχρεωτικό. Όπως εγώ υποχρεώνω σε κάποιους κάποιους κανόνες, έτσι κι εγώ υποχρεώνομαι από άλλους για την τήρηση κάποιων κανόνων. Αυτά που γράψανε για σένα και σε πλήγωσαν ξέχασέ τα. Ό,τι σου κάνει κακό πιάσε μια γομολάστιχα και σβήσε τα. Μόνο τα ωφέλιμα κρατάμε. Πες, ότι και οι διαφημίσεις είναι κάτι απ’ αυτά, για να βοηθήσεις τη σελίδα που σε βοηθάει να υπάρχει, σαν μια καλή πράξη. Ενημέρωσε με αν σε ενοχλεί να πάψω να σου το υπενθυμίζω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό. Εγώ τη Δευτέρα το βράδυ πάω διακοπές και θα λείψω μια εβδομάδα. Όποιος σας απαντάει κατά την απουσία μου ίσως το συνεχίσει. Έχω ενημερώσει γι’ αυτό τον αετό. Το Σεπτέμβρη ίσως επιστρέψει. Ίσως και η ομάδα του ονειροκρίτη επαναφέρει αυτό το παράθυρο που είχε αρχικά για να σας το υπενθυμίζει. Όσο είμαι εδώ, πρέπει να το γράφω.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 12:41
      Σύνδεσμος

      δεν ενοχλούμαι , δηλαδή ούτε κρύο ούτε ζεστό.
      η αποβολή είναι για τα λόγια που έχουν γράψει και με έχουν πληγώσει όχι για τις διαφημίσεις.
      ήθελα να σου τονίσω ότι τις πατώ είτε το γράψεις είτε όχι.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 12:44
       Σύνδεσμος

       δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα , έχω σκληρό δίσκο 😉 για τις διαφημίσεις..

       Απάντηση
      • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 12:51
       Σύνδεσμος

       Να η εξήγηση του ονείρου. Αυτά τα λόγια πρέπει να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων για να απαλλαγείς. Έγινε από αγαπημένο σου πρόσωπο;
       Θέλω να πιστεύω ότι δεν σε πλήγωσα εγώ ή κάποιος από μας!Αν ίσχυε αυτό, θα μας το έλεγες;

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 13:07
        Σύνδεσμος

        οχι φυσικά δεν είναι από εσάς. Είναι από άτομο που συνδέεται μαζί μου και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να τα παραβλέψω αλλά και ούτε και να τα ξεχάσω.
        ίσως συνδέονται και με το στρώμα που είδα αυτόν που με σκέπασε.
        δηλαδή μερικά αυτά που λέει λένε αλήθεια απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος.
        και το κακό είναι ότι έκοψα επαφές αν και γνωρίζω ότι τα γνωρίζει.
        ακόμα και αυτά που γράφω.

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 13:33
         Σύνδεσμος

         άσε που άλλαξε η σελίδα , που σημαίνει ότι το μήνυμα το έλαβε.
         ο κάδος γυάλιζε δεν ξέρω εάν έχει σημασία.
         αυτά.
         καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς.

         Απάντηση
         • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 17:43
          Σύνδεσμος

          Δεν αναφέρεσαι φαντάζομαι στον καρμικό σου έρωτα. Σε άλλον έτσι; Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αν θέλεις, πές μας την ιστορία σου στην κουβεντούλα να την κουβεντιάσουμε εκεί. Επειδή μετά την τελεία έβαλες μικρό νόμιζα ότι αναφερόσουν στις διαφημίσεις, ενώ εσύ είχες αλλάξει θέμα. Συγνώμη για τη σύγχυση αυτή!!!

          Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Είδα πριν από παρά πολύ καιρό έναν γνωστό, να πεταει στα σκουπίδια κάτι χαρτιά με ποιήματα που είχα γράψει για εκείνον και είδα πως ο κάδος πήρε φωτια.Μεσα στον καδο υπηρχε και μια φωτογραφία μου ειναι κακό ονειρο ετσι;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 16:13
   Σύνδεσμος

   Είναι η αίσθηση σου ότι σε απαρνείται.Αν το ειδες κυριακη δεν έχει ερμηνεία.
   Αν δεν έχεις τέτοια αίσθηση,είναι αντίθετο και δείχνει ότι σε θέλει.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016 στο 11:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είδα πρόσφατα ότι καθάριζα το σπίτι μου και όταν ξεστρωσα την κρεβατοκαμαρα μου και πήγα να την καθαρίσω είδα κάτω από το κρεβάτι μου και στην μεριά του άντρα μου στοιβες από σκουπίδια χνουδια κλπ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήταν σαν να υπήρχε μια γραμμή και από την δική μου μεριά ήταν πεντακάθαρα. Σας ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Ελπίζω να το ειδες Κυριακη.Αν ναι μην δόσεις σημασία στην ερμηνεία μου.
   Δείχνει ότι νιώθεις πως εσύ είσαι πεντακάθαρη αλληγορικά μέσα στην έγγαμη σχέση σου ενώ ο άνδρας σου όχι.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 09:44
  Σύνδεσμος

  Σε ευχαριστώ Νεκταρία. Τα σκουπίδια , δεν τα πεταξα εγώ, αλλά ο μικροπωλητής. Δεν αλλάζει κάτι, στην ερμηνεία. Καλή συνέχεια. Αννα

  Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016 στο 21:29
  Σύνδεσμος

  Γεια σας στην ομαδα. Εχω ένα όνειρο στο λημμα σκουπίδια, από πεμπτη. Δεν σας βρήκα. Δεν έχει ερμηνευτεί? η δεν βρισκω απάντηση. Θα ήθελα να συμπληρωσω τα ονόματα, Πέτρος ο γνωστός που καθόταν στο υπόστεγο, και Γιάννης Δαυίδ, ο φίλος που καθόταν μαζί μου κάτω από το δέντρο. Διάβαζω προσευχες, και το ψαλτήρι, μήπως έχει καποια σχέση με το όνομα? Ευχαριστώ αννα

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 στο 15:16
  Σύνδεσμος

  Χαίρεται .ζητω και εγώ την βοήθεια σας. Το όνειρο ξεκινάει στο ζαπειο, πήγαιναν εκεί όσο ήμουν Αθήνα. Στην πάνω μεριά έχει αναψυκτήριο. Εκεί λοιπόν ήταν ένας μικροπωλητης καταχαμα. ..μια μάτια του εριξα, κάτω από ένα υπόστεγο και εδεινε δωρεάν καλλυντικά που όμως ήταν σε χάρτινη συσκευασία όπως αυτά για αμμο η τροφή ζωων.μετά έφυγε αυτός και άρχισαν να κάθονται ζευγαρακια ,.μεταξύ αυτών και ένας γνωστός μου. Εγώ καθόμουν με ένα φίλο απέναντι έξω από το υπόστεγο, και μου λέει να αυτός βρήκε κοπέλα, και εγώ χαρηκα για το ραντεβού του φίλου και είπα ότι καλά κανει , αφού δεν μου αρέσει, και αλλοστε έχει κάνει φυλακή .πράγμα που είναι και αλήθεια. Μετά σηκωθηκα, και πηγα σε ένα κάδο δίπλα γιατι ο μικροπωλητής είχε πετάξει, τα δείγματα, ο κάδος είχε αυτές τις σακούλες μέσα πολύ τακτοποιημενες, και απεξω , εψαχνα για σαμπουάν, και σκεφτηκα, ότι αυτό ήταν σκόνη , έπρεπε να βάλω νερό, και δυσαρεστημένη δεν πήρα τίποτα. Ευχαριστώ Άννα

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 στο 14:04
   Σύνδεσμος

   Είναι συνειδητό όνειρο και δείχνει σκέψεις σου. Ένα σημείο το μαρτυράει εκεί που δεν τον ήθελες επειδή έκανε φυλακή. Είναι μια σκέψη που έκανες κοιμόμενη. Τα δείγματα από καλλυντικά που έριξες στον κάδο είναι κάποια αρχεία που έχεις σβήσει από τον εγκέφαλο. Έκανες μια ξεκαθάριση μέσα σου ποια χρειάζεσαι και ποια όχι. Το υπόστεγο είναι κάτι που στηρίζει από τη βροχή. Εκεί είδες ένα άτομο το οποίο θα σου έλεγε ότι είχε πέτρινη καρδιά αν δεν ήταν συνειδητό. Εδώ αντιπροσωπεύει το ίδιο το άτομο το οποίο κρατάς σε αναμονή διότι δεν ξέρεις που να τον συμπεριλάβεις. Άρα, κοιμόμενη είδες αυτό το όνειρο, ενώ ο εγκέφαλος συνειδητά έκανε αυτή την εργασία. Θα μπορούσαμε να το πούμε λειτουργικό όνειρο ή λησμονημένο, αλλά η συνειδητή κατάσταση που είχες το κάνει βαθύ και συνειδητό, ένα μικτό όνειρο χωρίς ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 στο 09:13
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα μια μαυρη σακουλα με σκουπιδια που ειχε βγαλει και ακαθαρισιες στον πατο της και την πειραμε με τον συζυγο μου και την πεταξαμε κ εγω στην συνεχεια καθαρισα τις βρωμιες που αφησε. Να σημειωσω οτι με τον συζυγο μου ειμαστε σε διασταση.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 10:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Αναζητώ για άλλη μια φορά τη βοήθεια σας καθώς δεν μπορώ να βρω κάποια ‘μετάφραση’του ονείρου μου . Είδα πως ήμουν σε ξένο σπίτι και ήθελα να πετάξω κάτι στα σκουπίδια, όμως αυτά ήταν γεμάτα μέχρι επάνω με πεταμένα τρόφιμα(μακαρόνια,φρούτα κτλ.) . σημαίνει κάτι ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   Αυτό είναι ανησυχητικό. Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Θέλεις να απελευθερωθείς απ’ όσα σε βαραίνουν. Δεν τα καταφέρνεις όμως. Πρέπει να το κάνεις πριν ξεχειλίσει και σε πνίξουν αλληγορικά τα σκουπίδια. Πρόσεξε. Είναι σημαντικό να κάνεις απελευθερωτικό όνειρο. Έχουν συσσωρευτεί τόσα πολλά!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 στο 03:15
  Σύνδεσμος

  Μαυροφορουσες γυναικες εβγαιναν απο το δωματιο μου με τεραστιες σακουλες σκουπιδιων κ μου ελεγαν οτι ειναι σκουπιδια κ οχι χρησιμα αντικειμενα. Κατεβηκα μια σκαλα εξωτερικη για να τις προλαβω . Φοβηθηκα να ξαναμπω στο δωματιο μου

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 στο 11:18
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Marycfu!!!!!!Το ονειρο σου σημαινει οτι σου δινετε η ευκαιρια να απελευθερωθεις απο οτιδηποτε σε βασανιζει αλλα εσυ νιωθεις φοβο…και αρνεισαι να το παραδεχθεις!!!!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 στο 02:21
  Σύνδεσμος

  Βοηθεια, ειδα ενα ονειρο που με στεναχωρισε!!! Ειδα οτι ειχα παιδια ανυπακουα και οτι επρεπε να παω στο εργοστασιο που δουλευε μια φιλη αγνωστη! Οταν φθανω στο εργοστασιο παρατηρω παρα παρα πολυ γρασισι ομορφο πρασινο, ομως για να παω στο γκαραζ επρεπε να περασω πανω απο στοιβες με σκουπιδια και ενα λιονταρι μισοκοιμισμενο που ετρωγε απο αυτα(τα σκουπιδια). Εγω περιμενα τη φιλη μου εξω απο το γκαραζ αλλα βαρεθικα και ηθελα να μπω μεσα, πατησα πανω στα σκουπιδια διακριτικα για να μην ξυπνησω το λιονταρι καθως ειχε πιασει ολο τον χωρο αλλα αυτο ξυπνησε. Δεν αγριεψε παρα πολυ σε σημειο να με φαει αλλα
  ηθελε να με δαγκωσει και εγω η ιδια του εδωσα το χερι για να με δαγκωσει καθως δεν υπηρχε αλλη επιλογη. Αφου με δαγκωσε αισθανθηκα μια δυσφορια αλλα δεν τα παρατησα και ξεεφυγα, νομιζω -ενας μεγαλος ερωτας ηταν στο ονειρο- αγνωστος- , ανεβικα πανω σε ενα μαυρο μηχανακι και ενιωσα μια τετοια ανακουφιση επειδη εφυγα μακρια απο το λιονταρι εαν και φοβομουν. Επειτα οπως τρεχαμε να προλαβουμε το τρενο, κοβεται το ρευμα και οι κιλιωμενες σταματησαν και κατεβικαμε απο τη σκαλα, ομως θυμαμαι οτι στο ονειρο ξεχασα να παρω κοντα μου λεφτα αλλα σκεφτικα οτι θα εχει το -αγορι μου- οποτε πληρωνει τωρα το εισητιριο και του τα δινω μετα, οταν φτασουμε. Ομως δεν θυμαμαι εαν προλαβα το τρενο επειδη ξυπνησα. Νομιζω οτι και αυτο ειναι απελευθερωτικο ονειρο….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015 στο 15:08
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό δείχνει ότι έχεις άγχος, αλλά έχεις μια δύναμη μέσα σου που μπορείς να νικήσεις. Είναι ένα απελευθερωτικό όνειρο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 στο 16:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα στον ύπνο μου οτι βρισκόμουν στην εργασία μου σε εναν υπαρξιακό χώρο με αλλα άτομα που δεν γνώριζα ..και με ενα άτομο της δουλειάς συγκεκριμένα το αφεντικό υπήρχε ερωτισμός … Πήγα κάποια στιγμή για μια δουλεια έξω (δεν θυμάμαι τι) απλώς έφυγα απο το εργασιακό χώρο και συναντάω κατι άτομα που δεν εχω ιδέα ποιοι ει Άι δεν τους ξέρω επίσης !!! Ήταν σε ενα αμάξι κι εγω μίλησα με την συνοδηγό μια ξανθιά πολύ φιλικά … Οταν η ξανθιά κατέβηκε να μου δείξει κατι .. Οι φιλοι της ήρθαν με δυο σκουπιδιαρικα και άρχισαν να περί στρέφουν το σκουπιδιαρικο γύρο απο το ίδιο το σκουπιδιαρικο και αρχήσαν να πετάνε δεξιά και αριστερά σκουπίδια και να γελάνε!! Την κοπελίτσα την ξανθιά την ενόχλησε .. Εμένα όμως οχι .. Το μόνο που με έμοιαζε ήταν να μην μυρίζω άσχημα στο αφεντικό της δουλειάς μου .. Οταν παω στην δουλεια την στιγμή που πάλι πήγα στο μέρος του αφεντικού μου για καποιο λόγο ήρθαν 4 ληστές και μας κλέψανε όλους ουτε αυτό με ένοιαξε όμως … Μου ζήτησαν να τους δώσω και τα δυο δαχτυλιδια μου που αυτό με πείραξε … Όλοι είχαν τρομοκρατηθεί και συεναχωρηθει που τους κλέψανε κι εγω πήγα στην πόρτα τους ξεπροβοδισα και τους ειρωνεύτηκα …τους χαμογελούσε ψεύτικα εννοώ μεσα μου νευρίασα απο το άδικο .. Και τους είπα να πάτε στο καλό κάποια στιγμή θα σας κλεψω κι εγω πάντως και έρχεται ένας κλευτης μου δίνει το χέρι του και μου λέει συγχαρητήρια

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 στο 18:33
  Σύνδεσμος

  εγω ονειρευτικα πως ημουν η κολλιτι μου και ο κολλιτος μου και εκινη την ημερα ειχα γενεθλια και θελαμε να παμε καπου και ειδαμε το σκουπιδιαρικο και ειπαμε να μπουμε μεσα στο σκουπιδιαρικο για να παμε εκει που θελαμε ! αλλα το προβλημα ηταν πως ειχε εκινο το μηχανημα που παταει τα σκουπιδια και θα μας πατουσε και εμας και μπωρει να πεθεναμε ετσι ! λοιπον προσπαθω να μπω μεσα και δεν μπορουσα και κατεβενει ο οδιγος γιατι ακουσε θωριβους και πηγα και κριφτικαμε απο την μπροστα την μερια απτο σκουπιδιαρικο ! και μολις παει μπροστα παμε και μπενουμε μεσα ! λοιπον … να σας το περιγραψω πως ηταν ….απλα ηταν σαν μια μεγαλι καροτσα βαθια φορτιγου !! και ηταν ανοιχτι πανωω και ηταν μεσα στιν βρομια και μεσα στιν σκουρια αλλα δεν ειχε σκουπιδια μεσα τα σκουπιδια τα ειχε σε μια αλλη σαν τρυπα του φορτιγου ωπος τα κανονικα σκουπιδιαρικα ! !!….και ειπαμε μολις αυτο το μηχανιμα πατιση τα σκουπιδια εμεις καπου πρεπει να σταθουμε για να μιν μας πατισει ! και ακριβως πανω ειχε κατι ραφια μπεζ ξυλινα που ξεχωριζαν απο το αλλο το σκουπιδιαρικο ! και εκει εκατσε η φιλη μου !! …
  μετα κατεβενουμε απο το σκουπιδιαρικο και σινανταω 2 αλλες φιλες μου οι οποιες ειχαν πολυ λιγο καπνο και εγω ειχα ολοκλιρο καπνο και της εδοσα τον μισο τον καπνο μουυ ! (τσιγαρα)
  τι σημενη ολο αυτο ? παρεπιπτοντος την δευτερα εχω και γενεθλια !

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο 12:24
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Χθες δηλαδή τα είχες; Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Το όνειρο σου λέει να μην εμπιστεύεσαι αυτά τα άτομα. Οι μεν πρώτοι είναι άτομα που δεν έχουν να σου προσφέρουν πολλά είναι όμοιοι με τα σκουπίδια. Πιθανόν να ξεχάσουν τα γενέθλιά σου. Οι μεν δεύτεροι με τα τσιγάρα θα σε στεναχωρήσουν. Η μέρα των γενεθλίων σου θα είναι στενάχωρη για σένα. Την άλλη Παρασκευή τα έχω κι εγώ.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο 23:22
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,
    Την δευτέρα είχα γενεθλια ! Σε ευχαριστώ πολύ 🙂 όχι όταν σας έγραψα το ονειρο και εσύ χρόνια σου πολλά ότι επιθυμεις !! Και όταν ειμασταν στο σκουπιδιαρικο δεν είχε μέσα ούτε ένα σκουπιδιι !!!!!! Μόνο σκουρια ήτανε

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 στο 13:50
     Σύνδεσμος

     @Μαρία,

     Είπες ότι τα σκουπίδια ήταν κρυμμένα σε μια τρύπα, σε ένα σημείο και το σκουπιδιάρικο άδειο είχε σκουριά. Η σκουριά είναι κάτι που πίστευες αληθινό ότι δεν είναι, χαλάει. Φθείρεται. Το ίδιο και τα κρυμμένα σκουπίδια δείχνουν άτομα που κρύβουν τους πραγματικούς τους σκοπούς. Ίσως δεν σου έδωσα με τα σωστά λόγια να καταλάβεις την ερμηνεία που έδωσα. Ίσως κι εγώ να κατάλαβα λάθος. Πάλι στα ίδια καταλήγουμε.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.