Τα σημάδια στο όνειρο δηλώνουν ότι νιώθουμε κηλιδωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε, δεν μας ικανοποιεί. Έχουμε ανασφάλειες ή ότι υποφέρουμε. Τα σημάδια επίσης συμβολίζουν άσχημα συναισθήματα που δεν έχουν επουλωθεί και ακόμα μας απασχολούν. Είναι φυτρωτικό όνειρο ή κάτι καινούριο που θα βρουμε μπροστά μας. Το σημάδι αντιπροσωπεύει τις βαθιές μας ανασφάλειες, που δεν μας αφήνουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μας εμποδίζουν.

Σημάδια

2 σχόλια στο Σημάδια

 • Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 στο 16:48
  Σύνδεσμος

  Δεν ξέρω αν είναι το σωστό λήμμα αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω….
  Είδα ότι ήμουν κάπου έξω σαν αγορά και είχε κόσμο. Είχα πάει βόλτα και νομίζω ότι θα πήγαινα σε ένα κομωτήριο. Εκεί έξω ήταν και μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας από εμένα και μου έλεγε ότι υπάρχει έξαρση γρίπης κολλητική. Εγώ αισθανόμουν μία χαρά. Αργότερα μου είπε ότι κόλλησα αλλά δεν καταλάβαινα πως αφού ήμουν καλά. Μου είπε ότι απέκτησα το σημάδι και μου είπε να κοιτάξω στο γόνατό μου που εκεί φαινόταν. Κοίταξα αλλά δεν είδα τίποτα. Μετά που είπε να κοιτάξω πάλι και είδα ένα στρόγγυλο κόκκινο σημάδι σαν αποτύπωμα παλιάς σφραγίδας από κερί που έβαζαν στα γράμματα. Αναρωτιόμουν πως δεν το έβλεπα πριν…

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 18:42
   Σύνδεσμος

   Τα σημάδια στο όνειρο δηλώνουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι νιώθουμε κηλιδωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε, δεν μας ικανοποιεί. Έχουμε ανασφάλειες ή ότι υποφέρουμε. Είναι φυτρωτικό όνειρο ή κάτι καινούριο που θα βρουμε μπροστά μας. Το σημάδι αντιπροσωπεύει τις βαθιές μας ανασφάλειες, που δεν μας αφήνουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μας εμποδίζουν. Άρα, είναι κάτι που δεν βλέπεις εδώ και θα σε στοχοποιήσει δίνοντάς σου την ασθένεια αλληγορικά και να μείνεις σε καραντίνα μέχρι να γίνεις καλά. Αλληγορικά πάντα. Κινήσου με βάση το όνειρο και θα καταλάβεις τι νόημα δίδει.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.