Δυστυχώς, ο θάνατος έχει πολλά σημάδια αναγνώρισης στα όνειρα. Μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να το καταλάβει. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να τα καταλάβετε κι εσείς.

Τα κοράκια όταν τα τρώμε είναι κακό όνειρο, δυστυχώς κάποιος στην οικογένεια θα πεθάνει.

Επίσης, όταν φωνάζουν κοράκια ή κάνουν κύκλο πάνω από το σπίτι π.χ. του γείτονα, αυτός ή κάποιος από την οικογένειά του θα πεθάνει. Τα κοράκια στα όνειρά μας γενικά είναι κακοί οιωνοί.  Το ίδιο ισχύει αν αυτός ο χορός γίνεται πάνω από το δικό μας σπίτι.

Όταν ένα σκυλί γρυλίζει σαν λύκος ουου με σηκωμένο το κεφάλι είναι θάνατος. Το ίδιο ισχύει και όταν φωνάζει ρυθμικά η κουκουβάγια.

Επίσης όταν σβήσει του ηλίου το φως, όχι έκλειψη βέβαια. Όταν σβήσει το φώς του. Αυτό είναι και σημάδι τύφλωσης για το άτομο ή έχει βλάβη στα μάτια.

Όταν πέσει η σελήνη. Είναι ένα όνειρο που δείχνει επίσης και χωρισμό.

Το σβήσιμο του καντηλιού, όταν σώνεται το λάδι, είναι πάντα θάνατος.

Ο Θάνατος φαίνεται στα όνειρα επίσης, από το σπάσιμο μιας αλυσίδας, από το κάπνισμα πίπας με μαύρο καπνό, όταν καταστρέφεται ένα σπίτι από φωτιά και μένουν στάχτες, η ξηρασία, όταν μια πόλη μετατραπεί σε έρημο, όταν μια λίμνη στερέψει, όταν μαραθεί ένα λουλούδι, αν σβήσει ένα κερί ή λιώσει εντελώς, η μεταφορά με μαύρο αυτοκίνητο και οδηγός να είναι νεκρός και φυσικά, το σπάσιμο της κλωστής, όταν χάνεται ένα βαγόνι από ένα τρένο, όταν βλέπουμε το όνομά μας γραμμένο σε ταφόπλακα, ο μαύρος καπνός γενικά, η μαύρη ομίχλη. Είναι θάνατος όταν βαδίζουμε στο κενό, και όταν φοράμε πένθιμα ρούχα που πήραμε από κάποιο σπίτι, όπως μας διέταξε ο νεκρός. Τέλος, αυτό γίνεται  όταν κάτι φθείρεται.

Η παρουσία ενός νεκρού είναι ένα σημαντικό σημάδι. Λέει στην κοπέλα έλα μαζί μου κι εκείνη πάει.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο θάνατος πλησιάζει. Το πιο περίεργο όνειρο είναι να δούμε μια σιλουέτα να μας κρατά και να μας αφήνει απότομα στο έδαφος και να φεύγει. Όλα αυτά δείχνουν ότι θα πάθουμε ατύχημα.

Η ασθένεια, το άγχος και ένα επικείμενο ατυχημα μπορεί να μας δείξουν αυτά τα όνειρα. Όμως,  το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια. Αν σώθηκε το σπίτι, αν ξαναδημιουργήθηκε το βαγόνι κ.λ.π. Πολλές φορές ένα μαραμένο λουλούδι δηλώνει ότι παραμελήσαμε τον εαυτό μας και κινδυνεύουμε να γεράσουμε. Όταν όμως χάσουμε όλα τα πέταλα είναι θάνατος.

Επίσης, θάνατος της ψυχής είναι το φαρμάκι. Το δηλητήριο.  Επιστροφή δεν υπάρχει όταν δηλητηριαστούμε και δεν γίνει πλύση στομάχου.

Ναι, υπάρχει και ο ψυχικός θάνατος στα όνειρα, αλλά αυτά τα έχω πει σε κάποια άλλα άρθρα.  Εδώ εξετάζουμε το σωματικό θάνατο. Ο ψυχικός φαίνεται περισσότερρο με τη νεκρά φύση,.

Ο αποχαιρετισμός ενός προσώπου που αγαπάμε στο όνειρο και η πεποίθηση ότι μας εγκαταλείπει για πάντα είναι στα διορατικά άτομα σημάδι ότι αυτό το άτομο πεθαίνει. Επίσης, όταν δούμε ένα παππού να χορεύει με τη γιαγιά μας και εκείνη χαρούμενη και νέα, είναι σίγουρο ότι θα την πάρει μαζί του. Το ίδιο ισχύει αν η πεθαμένη γιαγιά κάνει παρέα με το σκυλάκι μας ή μας πει ότι θα πάρω το παιδί και θα το μεγαλώσω εγώ.

Γενικά, όταν ένας νεκρός μας ξεγελά να έρθουμε μαζί του, όταν μας δίνει κάτι δικό του για μας προσωπικά, κινδυνεύουμε. Όμως κινδυνεύουμε, όταν χυθεί το λάδι από το καντήλι μας, όταν χυθεί η θεία κοινωνία από το δισκοπότηρο και όταν χαθούν σελίδες από το βιβλίο της ζωής μας. Αυτό πολλές φορές σώζεται με τα όνειρα επιστροφής, όταν μας καθοδηγεί ένας άνθρωπος, ένας άγγελος ή ένα ή πολλά γήινα αντικείμενα, όταν εστιάσουμε τη ματιά μας σ’ αυτά.

Γενικά, η διάλυση του αυτοκινήτου μας δείχνει έναν σωματικό θάνατο, αλλά όταν αντικατασταθεί ο θάνατος είναι ψυχικός και γίνεται η ανάσταση της ψυχής.  Ανάσταση της ψυχής υπάρχει στα όνειρα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ανάσταση στο σωματικό θάνατο. Γι’ αυτό στα όνειρα αυτά δεν υπάρχει αλλαγή. Όταν κάτι καταστρέφεται είναι μόνιμο.  Επόμενο είναι,  να πεθάνουμε εμείς ή κάποιος δικός μας. Αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο όταν η ψυχή μας είναι ζωντανή.

Σημάδια θανάτου στα όνειρα

14 σχόλια στο Σημάδια θανάτου στα όνειρα

 • Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 στο 12:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα ότι μου έφυγε το μπροστινό πάνω δόντι με λίγο αίμα ,ξέρω δεν είναι καλό αλλά τι σημαίνει ακριβώς?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 στο 20:11
  Σύνδεσμος

  Καλησεπέρα σας. Χθες το βράδυ είδα στον υπνο μου μια Ληξιαρχιακη πραξη γεννήσεις ενός άντρα τον οποίο δεν ξέρω έλεγε όλα του τα στοιχεία έδειχνε και το πρόσωπο του το θυμάμαι το προσωπο του και το όνομα του μόνο αλλά όσο διάβαζα τα στοιχεία του ένιωθα πολυ παράξενα ένιωθα φόβο, άγχος, αβεβαιότητα και γενικά πολυ άσχημα και μπερδεμένα συναισθήματα τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 στο 08:53
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα στον υπνο μου οτι με καλεσε μια φιλη να με προειδοποιησει γιατι ειδε κακο ονειρο για εμενα κ αμεσως εφυγα απο εκει που ημουν κ επεσα σε γκρεμό κ ηταν δυσκολο να με σωσουν. Πως το ερμηνεύετε; Πρεπει να κάνω κάτι;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 στο 01:47
  Σύνδεσμος

  καλημέρα μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε ένα όνειρο?είδα ότι ήμουν στο εξοχικό με όλη μου τη οικογένεια τη μητερα μου κ τα παιδιά μου…και εκείνη την ώρα μιλάω στο τηλέφωνο με τον άντρα μου κ έρχεται για να μου κάνε έκπληξη με το παλιό του όμως αυτοκίνητο ενα μπλε που φαίνεται σα μαύρο φωνάζω στη μαμά ότι ήρθε χαρούμενα κ ξαφιασμενα…και εκείνη την ώρα βλέπω στο σπίτι ότι χαίρονται χορεύουν κ τραγουδάνε..και ξαφνικά εμφανίζονται τα πεθερικά μου με ένα κόκκινο αυτοκίνητο πολυτελείας τους βλέπει ο άντρας μου που είναι ακόμη μέσα στο παλιό του αυτοκίνητο και μου λέει οι γονείς μου..μετά είδα όλο μου το σόι σαν να έχει πάθει σοκ και στη μέση τα πεθερικά μου να λένε τι πάθατε..και τους είπα τίποτα χόρευαν ελάτε μέσα… πηγαίνοντας στο σπίτι με ρώτησε ο άντρα μου για το παιδί και του είπα παίζει κ τον έδειξα.. (αυτή τη στιγμή είμαστε μαζί εκδρομή με τον σύζυγό κ το παιδί το έχει η μητέρα μου) ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 στο 01:19
  Σύνδεσμος

  Είδε μια γνωστή μου τον πεθαμένο πεθερό μου στο όνειρο της κ ζητούσε 20 προσφορά τι σημαίνει;;;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 15:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα πολύ πρόσφατα την μητέρα μου να μιλάει στεναχωρημένη στον σύντροφο μου και να κλαιει γιατί ο αδερφός μου είχε μια ανίατη ασθενεια.
  Τι μπορεί να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 18:11
   Σύνδεσμος

   Φυσικά το παλικάρι είναι καλά φαντάζομαι.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 10:33
    Σύνδεσμος

    Καλημερα. Ναι μια χαρα.Μονο μια στεναχωρια περασε με την δουλεια του.
    Σημαινει κατι κακο το ονειρο?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 10:51
     Σύνδεσμος

     Είναι αντίθετο το όνειρο. Όλα θα πάνε καλά.

     Απάντηση
  • Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 στο 04:08
   Σύνδεσμος

   Ειδα ενα πεθαμενο θειο μου να μπαινει στο σπιτι μου και να με φιλαει στα μαγουλα μου..

   Πως ερμηνευεται?

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 στο 22:57
   Σύνδεσμος

   Έβλεπα μια γυναίκα με τα μαύρα ήρθε και μου είπε να περάσω καλά στην γιορτή μου (όντως γιορτάζω είκοσι μία Μαίου ) γιατί θα είναι η τελευταία μου δύο φορές το έχω δει αυτό το όνειρο μήπως ξέρετε να μου το εξηγήσετε; ευχαριστω πολύ να είστε καλά

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 18:08
  Σύνδεσμος

  Χθες το βραδι ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν περικυκλομενη απο πεθαμενα προβατα, και ολα ηταν στιβασμενα το ενα πανω στο αλλο εμποδιζοντας την εξοδο μου και προσπαθουσα να τα σκαρφαλωσω για να φυγω αλλα δεν μπορουσα. Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 18:14
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες καθοδηγήσεις και νουθεσίες που σε έχουν διδάξει οι δικοί σου για το καλό σου και σε πνίγουν, τις κράτησες χωρίς να τις τηρήσεις και τώρα δεν μπορείς να ξεφύγεις απ’ αυτές.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 στο 20:06
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας. Χθες το βράδυ είδα ένα πολυ περιεργο όνειρο το οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω είδα μια Ληξιαρχιακη πραξη γεννήσεις ενός άντρα με τα στοιχεία του και ήμουν πολυ αναστατωμένη αλλά δεν τον ξέρω θυμάμαι μόνο το όνομα του και τον φόβο, άγχος και αβεβαιότητα που ένιωθα και το σφίξιμο που ένιωσα λες και μου ξεριζωνες την καρδιά

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.